Servis Araci Haberleri

Mersin'de işçi servisi kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var

Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan işçileri taşıyan servis otobüsü kaza yaptı. Kazada 23 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Haber 2024-03-25 22:11:14

İstanbul'da gezip Rusya'da katliam yapmış! IŞİD'li teröristin fotoğrafları ortaya çıktı: Camileri dolaşıp, serpme kahvaltı yapmış

Rusya'nın başkenti Moskova'da IŞİD'li teröristler, bir konser salonunu basarak katliam yaptı. 137 kişinin hayatını kaybettiği katliamı gerçekleştiren teröristlerden bazıları yakalanırken; teröristlerden birinin daha önce Türkiye'de bulunduğu ortaya çıktı. İlk sorgusunda Rusya'ya Türkiye'den geldiğini belirten teröristin İstanbul'daki fotoğrafları servis edildi. Teröristin İstanbul'da turist gibi camileri gezip serpme kahvaltı yaptığı kareler dikkat çekti.

Haber 2024-03-25 13:49:01

Bu görüntüler İstanbul'dan: Motosikletin arkasına banyo küveti bağladı, eşya taşıdı! Böyle bir saçmalık yok

İstanbul'da kameralar ilginç bir olayı kaydetti. Eyüpsultan Sahilyolunda bir motosiklet sürücüsü, motosikletin arkasına bağladığı banyo küvetiyle eşya taşıdı! "Böyle bir saçmalık yok" şeklindeki konuşmaların yansıdığı görüntülerde, görüntüleri çeken sürücü "Hiçbir uyarı ışığı yok. Hızlı gelseydik vuracaktık" diye konuştu. Maltepe Fındıklı'da kaydedilen ikinci bir görüntüde ise bu sefer başrolde bir servis şoförü vardı. İşte o anlar...

Haber 2024-03-24 12:58:38

Okul servisinde korkunç anlar! Servis şoförü ortaokul öğrencisini darp etti... Görüntüler infiale neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri bölgesindeki bir okul servisi şoförünün araç içinde öğrenciyi darp ettiği anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde yedinci sınıf öğrencisine yumruk atarak boğduğu gözüken 67 yaşındaki Scott Robert Livingston isimli servis şoförü tutuklanarak kovuldu.

Trend 2024-03-21 13:57:10

Diğer Haber Etiketleri

Mersin kaza antalya İstanbul Rusya terör saldırısı işid motosiklet banyo küveti Eyüpsultan Amerika servis öğrenci keser cinayet hastane acil servis down sendromu bastı tatlısı tarifi tatlı tarfileri tarifi kemalpaşa kemalpaşa tatlısı tarifi 3 kaşık tatlısı tarif makarna börek etli tatlılar pare tarifi şerbetli tatlı irmik şekerpare şekerpare tarifi şekerpare nasıl yapılır can kebabı patlıcan patlıcan kebabı patlıcan kebabı tarifi Eskişehir yumurta belen tava belen tava tarifi tavuklu makarna hurma tatlısı tarifi pratik hurma tatlısı tarifi gerçek hurma tatlısı abdigör abdigör köfte abdigör kebabı Ramazan Ramazan menüsü püf noktaları tatlı ramazan helvası yiyecekler helva tarifi türk yemeği karnıyarık farklı tarifler simit tarifi Arnavutköy elektrikli otomobil koyun Adana sakatat silahlı saldırı Denizli çörekotu çörek otu kahve milas Muğla Mardin İşçi Mühendis maaş Bursa Çorum men okul servisi İnegöl trafik kazası kurabiye tarifleri kurabiye fındıklı kurabiye kurabiye tarifi magnolia Erzincan kuş Siyanür Ayvalık Balıkesir kahve sohbetleri kek tarif kek tarifi elmalı kek saray sarması burrito burrito tarifi Kastamonu Otomobil tuzlu kurabiye tuzlu kurabiye tarif corn dog tarifi Kocaeli değişik lezzetler pirinç patlağı pirinç patlağı tarifi Pirinç pirinç patlağı nasıl yapılır pirinç patlağı yapımı evde pirinç patlağı farklı meyveler hamur tatlısı hamuru tarifi waffle

Keserli vahşi cinayette kan donduran 'genital' detayı: Yanıklar gördüm

Antalya'da geçtiğimiz mayıs ayında yaşanan keserli cinayette kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı. 112 Acil Servis görevlisi tanık olarak dinlendi. Sağlık çalışanı verdiği ifadede, "Genital bölgede yanık izleri gördüm. Bu nedenle durumu şüpheli gördüğümüz için hastaneye sevk etmeye karar verdik." dedi. İşte korkunç olayın ayrıntıları...

Haber 20-03-24 17:13

Askere gitmeye hazırlanan 22 yaşındaki genç feci kazada hayatını kaybetti

Antalya’da 2,5 ay sonra askere gitmeye hazırlanan motosikletli genç, park halindeki servis aracına çarpması sonucu geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Yurthaber 20-03-24 14:07

Avcılar'daki devlet hastanesinde 'izole hasta' alarmı! Zehirlenmeler yaşanınca acil servis boşaltıldı, görevliler özel kıyafetler giydi

İstanbul'da Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi sırasında hastanedeki bazı kişilerde de zehirlenme belirtilerinin ortaya çıktı. Bunun üzerine 'acil servis' boşaltılarak hasta kabulü durduruldu. Hastanede temizlik çalışması başlatılırken, izole hastaların nakline kadar serviste hizmetlerin durdurulduğu öğrenildi. Sağlık görevlileri ise özel koruyucu kıyafetler giydi.

Haber 16-03-24 23:37

Servis şoförü yüzünden okuldan mahrum kaldı! Down sendromlu Nisa'nın annesinden Bakan Tekin'e çağrı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 12 yaşındaki down sendromlu Nisa P., servis şoförü nedeniyle okula gidemiyor. Ödemesini devletin yaptığı servis şoförünün "Fabrikadaki işçilerin çıkış saatine yetişemiyorum" gerekçesi yüzünden kızının okula gidememesine isyan eden anne Derya P.'nin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e çağrısı var.

Egitim 15-03-24 16:05

Bardak tatlısı tarifi: Bardak tatlısı nasıl yapılır?

Bardağı ya da fincanı olan herkesin birkaç dakika içinde kolaylıkla yapabileceği bardak tatlısı tarifini çok seveceksiniz. Hem hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz hem de her öğünde ya da yemek davetlerinizde servis edebileceğiniz bu tatlının yapımı son derece kolay.

Yemek 14-03-24 17:55

Muhallebili Kemalpaşa tatlısı tarifi: Muhallebili Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır?

Bursa’nın adını Mustafakemalpaşa ilçesinden alan Kemalpaşa tatlısını bir başka geleneksel Türk tatlısı olan muhallebi ile bir araya getiren bu tarifi çok seveceksiniz. Muhallebili Kemalpaşa tatlısını her öğünde ya da yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 14-03-24 17:48

3 kaşık tatlısı tarifi: 3 kaşık tatlısı nasıl yapılır?

Triliçeye benzemesiyle ünlü 3 kaşık tatlısı adı gibi 3 kaşıklık malzemeler ile yapılan bir tatlıdır. Hem çok kısa sürede pişirebilir hem de dilediğiniz malzemeler ile servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 17:43

Makarna böreği tarifi: Makarna böreği nasıl yapılır?

Türk mutfağında çeşit çeşit börekler, farklı soslarla hazırlanan birçok makarna tarifi vardır. Ancak bu iki pratik ve lezzetli yiyeceği bir araya getiren makarna böreği tarifi hem her öğünde servis edebileceğiniz hem de kısa zaman içinde hazırlayabileceğiniz bir tariftir.

Yemek 14-03-24 00:14

İrmikli şekerpare tarifi: İrmikli şekerpare nasıl yapılır?

Genelde irmiksiz yapılan ve kaymak, ceviz ve fındık gibi yardımcılarla servis edilen şekerpare tatlısı, Türk mutfağına has şerbetli tatlılardan biridir. Ancak farklı bir şekerpare yapmak istiyorsanız aşağıdaki irmikli şekerpare tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 23:03

Patlıcan kebabı tarifi: Patlıcan kebabı nasıl yapılır?

Meşhur Türk kebaplarından biri de patlıcan kebabıdır. Sığır ya da kuzu etinden yapılmış olan kıyma ile hazırlanan bu yemek bayram sofralarından öğünlere çeşitli pilav ve salatalarla birlikte servis edilebilir. Yapımı ise son derece kolaydır. İşte kolaylıkla yapabileceğiniz patlıcan kebabı tarifimiz.

Yemek 13-03-24 22:50

Jandarma 102 okul servisini kontrol etti

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 102 adet okul servis aracı kontrol edip, şoförlere ve rehber personeline güvenli öğrenci taşıma kuralları konusunda trafik eğitimleri verdi.

Yurthaber 11-03-24 10:52

Yumurta böreği tarifi: Yumurta böreği nasıl yapılır?

Çok az malzemeyle ve çok kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz bir kahvaltılık tarifi arıyorsanız yumurta böreği tarifimiz tam da sizin aradığınız gibi bir tarif. Hem yapımı çok kolay hem de son derece lezzetli! Kişi sayısına göre miktarları artırabilir, istediğiniz peynir ya da sebze ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 19:17

Belen tava tarifi: Belen tava nasıl yapılır?

Adını yapılışından ve memleketinden alan Belen tava, Hatay’ın Belen ilçesine has bir yiyecektir. Eti sebzelerle buluşturan bu yemek hem öğünlerde hem de yemek davetlerinde servis edilebilir. Yapımı ise son derece kolaydır. İşte nefis Belen tava tarifi...

Yemek 10-03-24 19:11

Körili tavuklu makarna tarifi: Körili tavuklu makarna nasıl yapılır?

Tavuğu ve makarnayı sevenlerdenseniz körili tavuklu makarna tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem çok hızlı bir şekilde pişirebileceğiniz hem de az malzeme ile bol lezzet elde edebileceğiniz bu tarifi istediğiniz her sofrada servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 18:02

Hurma tatlısı tarifi: Hurma tatlısı nasıl yapılır?

Geleneksel şerbetli tatlılar içerisinde en bilinenlerden biri ise hurma tatlısıdır. İçeriğinde hurma olmamasına rağmen bu adı taşıyan hurma tatlısının yapımı son derece kolaydır. Adını aldığı hurmanın şekline benzeyen bu tatlıyı siz de aşağıdaki tarifi kullanarak yapabilir ve sofralarınızda servis edebilirsiniz.

Yemek 10-03-24 16:30

Abdigör köftesi tarifi: Abdigör köftesi nasıl yapılır?

Türk mutfağının yöresel ve hikâyesi olan lezzetlerinden biri ise Abdigör köftesidir. Ağrı şehri ile özdeşleşmiş olan bu köfte, ramazan boyu sofraların vazgeçilmez yemekleri arasında bulunur. Abdigör köftesi tarifi son derece kolaydır ve genel olarak pilavla ve garnitürlerle servis edilir. Anadolu'nun en eski diyet yemeği olarak bilinen abdigör köftesi tarifini aşağıda bulabilir, bu tarifi siz de deneyebilirsiniz.

Yemek 08-03-24 20:36

Sahine tatlısı tarifi: Sahine tatlısı nasıl yapılır?

Hem pratik hem de çok lezzetli bir tatlı tarifi arıyorsanız sahine tatlısı tarifimizi kesinlikle denemelisiniz. Birkaç malzeme ile kolayca hazır edilerek sunulabilen bu tatlı Türk mutfağından Van şehri ile özdeşleşmiş olan bir tatlı. Enerji ve şifa kaynağı olarak da bilinen sahine tatlısını iftar sofralarınızda da servis edebilirsiniz.

Yemek 08-03-24 02:45

Ramazan helvası tarifi: Ramazan helvası nasıl yapılır?

Her yıl 12 ayda bir, sadece 1 aylığına gelen Ramazan, beraberinde bereket, bolluk, sabır ve çeşitli Ramazana özel lezzetlerle gelir. Hem tatlı hem tuzlu Ramazana özel birçok yiyeceklerden biri de Ramazan helvasıdır. Bu eşsiz lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilir damak tadınıza göre servis edebilirsiniz.

Yemek 08-03-24 01:59

Karnıyarık tarifi: Karnıyarık nasıl yapılır?

Bir Türk yemeği olarak dünya çapında ün kazanmayı başarmış olan karnıyarık, genel olarak pilav ile birlikte servis edilen ve tarihi çok eski zamanlara dayanan bir lezzettir. Selçuklulardan günümüz mutfaklarına ulaşan bu lezzetin yapımı da son derece kolaydır. Eğer siz de bu eşsiz lezzeti kendi mutfağınızda pişirmek istiyorsanız aşağıdaki tarif tam size göre.

Yemek 08-03-24 00:42

Airfryer milföy simit tarifi: Airfryer'da milföy simit nasıl yapılır?

Airfryer mutfakların baş köşesindeki yerini almış durumda. Çeşit çeşit yemekler, tatlılar ve hatta atıştırmalıklar Airfyer ile çok kısa süre içinde hazırlanabiliyor. Farklı tarifleri de Airfryer ile denemek mümkün, örneğin: Airfryer'da milföy simit tarifi gibi... Çeşitli öğünlerde servis etmek ya da açlık krizlerinizi dindirmek için Airfryer milföy simit tarifimize mutlaka göz atın! Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 08-03-24 00:21

Arnavutköy’de servis minibüsünün çarptığı trafik polisi yaralandı

Arnavutköy’de görevi başındaki trafik polisine servis minibüsü çarptı. Kazada yaralanan polis hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 07-03-24 15:27

Araçları bu kez farklı sebepten stokladılar! Peş peşe düzenleme gelmişti: Kapıda kalınca plan değiştirdiler

Avrupa Birliği ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler menşeli olmayan elektrikli araçları ithal edenlerin, Türkiye'nin 7 bölgesinde en az 20 yetkili servis istasyonu kurma zorunluluğu getirilmişti. Bu karar sonrası Çinli otomobil markaları hamle değiştirdi. Bazı markaların Çin'den Türkiye'ye getirdiği otomobilleri, yurt dışına satmaya hazırlandığı öğrenildi. Bazı markaların ise tebliğ öncesi araç stokladığı böylece şartlara takılmadan bir süre daha satış yapmayı planladığı ifade edildi.

Finans 05-03-24 09:15

104 okul servisi jandarma ekiplerince denetlendi

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan trafik denetiminde 104 okul servis aracı kontrol edilirken, kusurlu bulunan 3 sürücüye 2 bin 886 TL para cezası kesildi.

Yurthaber 04-03-24 11:17

Fiyatı artan şırdanın yerini aldı: Kilosu 50 liraya satılıyor! “ Koyun kulağına rağbet fazla”

Şırdandaki fiyat artışının ardından Adana'da koyun kulağına rağbet arttı. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya isteyen müşterilere özel olarak pişirilerek servis ediliyor.

Finans 03-03-24 10:09

Denizli'de hastane kafeteryasında silahlı saldırı! Ortalık savaş alanına döndü: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişindeki kafeteryaya 2 kişi tarafından silahla ateş açıldı. Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'sir ağır 7 kişi yaralandı. Denizli Valiliği'nden de saldırıyla ilgili açıklama geldi.

Haber 01-03-24 17:35

Hazmı kolaylaştırıyor, şişkinlik ve gaz problemini gideriyor! Bu kahve bambaşka... O ilçede çok popüler: Çörekotu kahvesi nasıl yapılır?

Burdur’un, Gölhisar ilçesinde, 1975 yılından itibaren servis edilen ve ilçenin ilk marka tescilli ürünü olan çörekotu kahvesi insan sağlığına olan faydaları ile dikkat çekerken otantik olarak hazırlanan mekanda müşterilerin ilgi odağı konumunda.

Kadin 01-03-24 16:16

Muğla'da iki servis minibüsü çarpıştı, 28 kişi yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde işçi taşıyan iki servis minibüsünün çarpışması sonucu 28 kişi yaralandı.

Yurthaber 01-03-24 13:54

Mardin’de polis ekipleri tarafından okul çevreleri ve servis araçları denetlendi

Mardin’de 26 ekip ve 60 polisin katılımıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi.

Yurthaber 01-03-24 10:24

Alanya’da zincirleme kaza: 1 yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde vinç, servis aracı ve otomobilin karıştığı kazada bir kişi yaralandı.

Yurthaber 23-02-24 15:42

Mühendise 25 bin işçiye 35 bin lira maaş! Patronlar isyan etti, işçi ithali' gündemde!

Türkiye'de pek çok sektördeki ara eleman sıkıntısı devam ediyor. Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) Başkanı Bekir Topuz da bazı sektörlerde ara eleman bulunamadığının altını çizerek yurt dışından işçi getirilmesini istedi.

Finans 23-02-24 09:37

Bursa'da servis minibüsünün cipe çarpması sonucu 8 kişi yaralandı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde servis minibüsünün cipe çarpıp tramvay hattına girdiği kazada, 8 kişi yaralandı.

Yurthaber 23-02-24 08:10

Çorum'da 14 okul servis aracı trafikten men edildi

Çorum'da, okul servislerine yönelik denetimlerde şartları uygun olmadığı belirlenen 14 servis aracı trafikten men edildi.

Yurthaber 22-02-24 13:39

Bursa'da okul servisi ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsünün hafif ticari araçla çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Yurthaber 21-02-24 15:27

Bağımlısı olabilirsiniz: Kıyır kıyır fındıklı kurabiye tarifi! Evde kolay fındıklı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Fındıklı kurabiye tarifi, yediden yetmişe herkesin sevdiği bir lezzet. Kısa süre içerisinde hazırlayabileceğiniz ve servis edebileceğiniz fındıklı kurabiye tarifi sofralarınıza renk katacak. Peki, ev yapımı ağızda dağılan fındıklı kurabiye tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-02-24 12:12

Muzlu magnolia tarifi: Muzlu magnolia nasıl yapılır?

Son birkaç yıldır adı en çok duyulan, kafelerin lokantaların menülerini süsleyen ve çeşitli meyveler ile yapılabilen magnolia aslında evde de çok kolay bir tarif uygulanarak yapılabilen bir tatlı. İlk kez New York’ta yapılan ve zaman içinde tüm dünyayı saran muzlu magnolia tarifini deneyerek siz de hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 18-02-24 14:12

'Erzincan'da kuşlar siyanürden öldü' iddiası gündem oldu! Gerçek bambaşka çıktı

Bazı basın yayın organlarında paylaşılan 'Erzincan'da altın madeni faciasının yaşandığı sahaya su içmek için inen kuşların öldüğü gözlemlendi' iddiası gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konuyla ilgili açıklamada bulundu. Ölü kuşlar olarak servis edilen görüntülerin ardındaki gerçek de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 16-02-24 17:45

Balıkesir'de mermer yüklü tır ile servis aracının çarpıştığı kazada 9 kişi yaralandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde mermer yüklü tır ile işçi taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-02-24 08:00

Elmalı kek tarifi: Elmalı kek nasıl yapılır?

Çay davetlerinizde, kahve sohbetlerinizde size eşlik edecek olan ya da çat kapı gelen misafirlerinize servis edebileceğiniz lezzetler arıyorsanız aşağıdaki elmalı kek tarifimiz tam size göre. Hem çok kısa süre içinde hazırlayabileceğiniz hem de kolay malzemeleri olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 14-02-24 23:44

Saray sarması tarifi: Saray sarması nasıl yapılır?

Bugün sofraları süsleyen ancak tarihçesi çok eski yüzyıllara dayanan birçok tatlı ve yemek vardır. Osmanlı mutfağından günümüz mutfaklarına ulaşmayı başaran bu lezzetlerden biri de saray sarması adı verilen sütlü tatlıdır. Hem hafif hem de son derece kolay bir şekilde yapılan bu tatlıyı isterseniz siz de evinizde yaparak servis edebilirsiniz.

Yemek 14-02-24 22:42

Burrito tarifi: Burrito nasıl yapılır?

Çeşitli ülkelere ait, türlü türlü mutfaklardan çıkan birçok lezzet, kısa süre içinde tüm dünyaya yayılmış, Türk mutfaklarındaki yerini de almıştır. Türkiye’de birçok kafede ya da lokantada servis edilen Burrito da bu lezzetlerden biridir. Hatta artık evde de birçok kişi tarafından kolaylıkla yapılabilmektedir. Siz de bu lezzeti denemek isterseniz aşağıdaki tarifimizi kullanabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 21:14

Kastamonu'da servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı

Kastamonu'da fabrika işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Yurthaber 12-02-24 10:02

Bayatlamayan tuzlu kurabiye tarifi: Bayatlamayan tuzlu kurabiye nasıl yapılır?

Her an elinizin altında tatlı tuzlu atıştırmalıklar ya da çat kapı gelen misafirler için çayın kahvenin yanında servis edebileceğiniz yiyecekler bulunsun isteyenlerdenseniz bayatlamayan tuzlu kurabiye tarifimizi çok seveceksiniz.

Yemek 10-02-24 17:20

Corn dog tarifi: Corn dog nasıl yapılır?

Amerikan mutfağına has fast food ürünleri artık herkesin mutfaklarında da kolaylıkla yapılmakta ve özellikle çocuklar tarafından çok sevilmektedir. Bu ürünlerden biri de Amerikan kızartılmış sosisi ya da corn dog adı ile bilinen bir atıştırmalıktır. Eğer isterseniz siz de evinizde damak tadınıza göre kullanabileceğiniz baharatlarla ya da soslarla servis edebileceğiniz nefis corn dog'lar yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-24 14:07

Otobüs şoförüne kanlı pusu! Jant kapağını takarken başından vurularak öldürüldü

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde servis otobüsü şoförü, yol kenarına park ettiği servis otobüsünün jant kapağını taktığı sırada silahlı saldırıya uğradı. İşçilerin gözü önünde başından vurulan Yılmaz Sınırkan hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren şüpheli silahıyla birlikte polis karakoluna giderek teslim oldu.

Haber 09-02-24 19:54

Pirinç patlağı tarifi: Evde pirinç patlağı nasıl yapılır?

Değişik lezzetler, farklı atıştırmalıklar yapmayı, denemeyi ve sunmayı seviyorsanız pirinç patlağı tarifimiz tam da size göre. Bu tarifi siz de deneyebilir ve çok kısa sürelerde çayın kahvenin yanına, sinema gecelerine ya da arkadaş sohbetlerine eşlik etmesi için pirinç patlağı servis edebilirsiniz.

Yemek 09-02-24 18:58