Sesli Asistan Haberleri

Canlı yayında tek tek anlattı! Yeniden Refah ile o parti birleşebilir... Seçim sonuçları sonrası ilk kez sesli söyledi: Siyasi hayatı bitti

Türkiye, Pazar günü seçimi geride bıraktı fakat seçim sonuçları uzun süre konuşulacak cinsten oldu. AK Parti, kurulduğu günden beri ilk kez CHP'nin gerisine düşerek Türkiye genelinde ikinci parti oldu. Prof. Dr. Ersan Şen, seçim sonuçlarını analiz ederken Fatih Erbakan'ın yükselişine dikkat çekerken bir liderin de siyasi hayatının bittiğini ifade etti. İşte çok konuşulacak o sözler...

Haber 2024-04-03 11:23:22

Kamyon çarptığı tırla birlikte metrelerce sürüklendi

Denizli’de seyir halindeki kamyon, yaptığı sesli ikaza rağmen kavşağa kontrolsüz giren tıra çarptı.

Yurthaber 2024-03-28 10:47:09

İnsan kaynakları nedir, ne iş yapar? İnsan kaynakları uzmanı nasıl olunur? İnsan kaynakları maaşı

İnsan kaynakları departmanında asistan, uzman veya direktör gibi unvanlarla çalışmak mümkündür. Bu çalışma alanına dahil olmak isteyenler lisans eğitimlerini uygun bölümlerde ilerletmeli veya bir sertifika programını başarıyla tamamlamalıdır. İnsan kaynakları departmanında çalışmaya başlayan bireyler hem kurumun hem de personelin çıkarlarını gözetecek şekilde hareket etmelidir. Dolayısıyla bu alanda çalışmayı planlayanlara insan kaynakları departmanının tanımı, önemi, getirisi açıklanmalıdır.

Finans 2024-03-22 18:47:23

Bahar'ın asistan doktoru Seren'i canlandıran Nil Sude Albayrak sosyal medyayı salladı! Doktorlar Zenan yorumu

Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak dizide hırçın bir asistan doktoru canlandırıyor. Dizideki sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Albayrak'a yapılan Doktorlar Zenan yorumu dikkat çekti.

Magazin 2024-03-06 13:48:18

Diğer Haber Etiketleri

Aman dikkat 1 milyar genç bu tehlikeyle karşı karşıya! Her yıl 3 bin bebek erken tanı alıyor

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Akif İşlek, günümüzde 1,5 milyar insanın işitme kaybıyla yaşadığının ve 2050 yılında bu sayının 3 milyara yaklaşacağının beklendiğini belirterek, “1 milyar genç yüksek sesli müzik dinleme alışkanlığı nedeniyle işitme kaybı riskiyle karşı karşıya” dedi.

Kadin 02-03-24 12:00

Kademeli emeklilikte yeni gelişme! Açıklamalar peş peşe geldi: Cemal Enginyurt’tan 1999-2008 arası sigortalılar için dikkat çeken sözler

9 Eylül 1999 ila 30 Nisan 2008 tarihleri arasında çalışmaya başlayanlarların bazıları 1 gün için 17 yıl fazladan çalışacak. EYT kapsamına giremeyenler ‘kademeli emeklilik’ beklerken açıklamalar da peş peşe geldi. MHP’li vekil İsmail Akgül Meclis’te kademeli emeklilik talebini sesli olarak dile getirirken, Cemal Enginyurt ise, ‘kademeli emeklilik gelmez’ dedi. Staj ve çıraklıkta ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ tartışmalarına dikkat çeken bir yanıt verdi.

Finans 24-02-24 09:35

Sesiyle O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Sergen Sesli, Hadise'yi böyle suçladı! 'Gerçek sanatçı dediğin...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Sergen Sesli son paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sesli, Hadise’nin söz verdiği halde Adana sahnesine kendisini çıkarmadığını söyleyerek sert ifadeler kullandı.

Magazin 07-02-24 08:16

YÖK'ten yan dal uzmanları ve asistanların ek ödemelerine zam açıklaması!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversite hastanelerindeki yan dal uzmanları ve yan dal asistan-araştırma görevlilerinin ek ödemelerinin artırıldığını duyurdu.

Egitim 31-01-24 22:36

YÖK'ten ek ödeme müjdesi: Yüzde 100 artırıldı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversite hastanelerindeki yan dal uzmanları ve yan dal asistan-araştırma görevlilerinin ek ödemelerini artırdı. Ek ödeme kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 31-01-24 15:09

Karabük'te araçlarına çakar lamba taktıran 3 sürücüye 19 bin 317 lira ceza uygulandı

Karabük'te araçlarına ışıklı ve sesli uyarı cihazı taktıran 3 sürücüye 19 bin 317 lira ceza kesildi.

Yurthaber 30-01-24 08:59

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 'sahte doktor' yakayı ele verdi! İfadesi ortaya çıktı, her şeyi bunun için yapmış

Adana'da ‘asistan doktor’ ibaresi bulunan sahte yaka kartıyla dolaşan bir kişi yakalandı. Güvenlik görevlisinin şüphesi üzerine ortaya çıkan olayda yakayı ele veren 26 yaşındaki kadın, polis merkezine götürüldü. Emniyetteki ifadesinde kadın hastanede rahat hareket edebilmek için yaka kartını taktığını söyledi.

Haber 25-01-24 17:10

Doktordan hemşireye cinsel saldırı! Feyza Altun karara isyan etti: 'Tecavüz et, taciz et...'

İstanbul'da asistan doktor S.E.'nin hemşire H.Z.'ye nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Sanık S.E., yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat etti. Karar sonrası H.Z. ağlama krizine girdi. H.Z.'nin avukatı Feyza Altun, "Başka hemşireler aynı doktorun tacizine uğradığını beyan etmesine rağmen hala delil yetersizliği deniyorsa bu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin erkeklere tecavüz et, taciz et, seni aklayacağım demesidir" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 16:30

Yeni yargı paketinde dikkat çeken detay! 'Ön ödeme' kapsamına alınıyor, sosyal medyada gündem oldu

Yargı reformu çalışmaları devam ederken hakaret suçunun sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi durumunda suçun 'uzlaştırma' kapsamından çıkarılıp 'ön ödeme' kapsamına alınması sosyal medyada gündem oldu.

Haber 12-12-23 14:30

Çok sesli nasıl yazılır? Çok sesli ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Çok sesli kelimesi müzik alanında sıklıkla kullanılsa da doğru yazılışı kafa karıştıran bir kelimedir. Yazım kurallarına dikkat eden pek çok kişi bu kelimenin nasıl yazılması gerektiğini araştırır. Türkçedeki her kelimenin ve dil öğesinin doğru yazılışına Türk Dil Kurumu (TDK) karar vermektedir. Peki çok sesli nasıl yazılır? TDK'ya göre çok sesli birleşik mi, ayrı mı yazılır?

Egitim 10-12-23 17:54

ChatGPT'nin ücretsiz versiyonunu kullananlara sesli konuşma müjdesi! Duyuru için yapılan manidar paylaşım dikkatleri üzerine çekti

ChatGPT'nin ücretsiz versiyonunda artık sesli iletişim kurabilirsiniz. OpenAI, sesli ChatGPT'nin artık tüm ücretsiz kullanıcılar tarafından kullanılabileceğini duyurdu. Duyuru ise oldukça manidar bir paylaşımla yapıldı.

Haber 22-11-23 11:52

Telegram nedir, ne işe yarar? Telegram nasıl kullanılır?

Dijital dünyada yaşanan gelişmeler sayesinde kullanıcılar arası mesajlaşma, sesli mesaj gönderme gibi birçok özellik hayatımıza girmiştir. Günümüzde birçok kişi sohbet ve mesajlaşma fırsatı sunan uygulamaları kullanmaktadır. Telegram da bu uygulamalardan biri olmakla birlikte pek çok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Bu tür uygulamaların bu kadar fazla olması akıllı cep telefonu kullanımının yaygınlaşmasından kaynaklıdır. Peki, Telegram nedir, ne işe yarar?

Haber 25-10-23 19:42

Dikkat çekti: İşte WhatsApp'tan sesli mesaj gönderenlere yönelik yeni özellik!

WhatsApp, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şimdi ise WhatsApp'ın sesli mesaj gönderenlere yönelik çarpıcı bir özellik daha sunmayı planladığı bildirildi. Bu özellik kullanıcılar tarafından olumlu karşılanacak gibi duruyor. Öte yandan, WhatsApp'ta birden fazla hesap kullanma dönemi de başladı.

Haber 20-10-23 09:34

Çok sesli klavye istemeyenlerin tercihi en iyi red switch özellikli klavyeler

Oyun oynuyor veya yoğun klavye kullanımı gereken bir iş yapıyorsanız zaman zaman klavye sesi sizi rahatsız edebilir. Tam bu noktada düşük sesli tuş vuruşları ve hızlı tepkimeleri ile dikkat çeken red switch özellikli klavyeler imdadınıza yetişiyor. Eğer siz de sessiz ve konforlu bir klavye arıyorsanız sizin için hazırladığımız en iyi red switch klavye önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 16-10-23 16:47

Asistan doktoru darbeden 2 şüpheli tutuklandı!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) hasta yakınları tarafından darbedilen asistan doktor Halil İbrahim Ulusal'ın tedavisi devam ederken, dün gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuklandı.

Haber 30-09-23 18:16

Hasta yakınları tarafından darbedilen asistan doktor yoğun bakımda

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) görevli asistan doktor Halil İbrahim Ulusal, hasta yakınları tarafından darbedildi. Darbedilen doktor yoğun bakıma alınırken, 2 saldırgan ise gözaltına alındı. Sağlık Sen Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin, saldırganları şiddetle ve nefretle kınadıklarını söyledi.

Haber 29-09-23 20:00

Kullanıcılara şok! Eski adı Twitter olan X'e sesli ve görüntülü aramalar gelecek ancak...

Görüntülü aramaların eski adı Twitter olan sosyal ağ X'e geleceği yakın bir tarihte doğrulanmıştı. Şimdi, X uygulamasındaki yeni kod, hem sesli hem de görüntülü aramaların destekleneceğini ortaya koyuyor. Ancak bu özelliğin tüm X kullanıcılarına sunulmayacağı öne sürülüyor. Peki iddialara göre kimler bu özellikten yararlanabilecek? İşte detaylar...

Haber 26-09-23 18:08

Elon Musk'a oyun turnuvasında 'yuhalanma' şoku! O anlar sosyal medyada paylaşılıp gündem oldu

Elon Musk, Los Angeles'ta hafta sonu gerçekleştirilen Valorant Dünya Şampiyonası Finali'nde 4 saniye gibi kısa bir süreliğine göründü. Seyircilerin yüksek sesli yuhalamalarla tepki verdiğini ve "Twitter'ı geri getir" sloganının atıldığını gösteren bir video ise Musk'ın sosyal medya platformu X'te viral oldu.

Haber 28-08-23 13:39

Zoom hesap silme mümkün mü? Zoom hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Zoom üyelik iptali nasıl yapılır?

Ücretli veya ücretsiz Zoom hesabı olan kişiler bu platform üzerinden toplantı düzenleyebilir. Kullanıcılarına sesli ve görüntülü görüşme yapma imkanı sunan bu platformdaki hesapların nasıl silinebildiği ise pek çok kişi tarafından araştırılır. Dolayısıyla Zoom ücretli ve ücretsiz hesap kapatma işlemlerinin nasıl yapıldığı aşamalı olarak açıklanmalıdır. Peki, Zoom oturum kapatma, toplantı iptal etme ve hesap sahibini değiştirme işlemleri nasıl yapılır?

Haber 16-08-23 11:22

Genç doktor sevenlerini üzdü

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi’nde asistan olarak görev yapan ve bir süredir metabolik rahatsızlıklar sebebiyle tedavi gören genç doktor Anılcan Acartürk, yaşam savaşını kaybetti.

Yurthaber 09-08-23 15:16

Google test ediyor! Adı Genesis... Haber yazabilecek

Yapay zekanın insanları işsiz bırakabileceği konusu tartışılırken, ilginç bir haber gündeme geldi. Google'ın, haber içerikleri üretebilecek "Genesis" isimli yeni yapay zeka teknolojisini test ettiği bildirildi. Google'ın gazeteciler için "kişisel asistan" olarak hizmet vermesi için tasarladığı söylenen bu teknolojinin, gazetecilere daha önemli haberler için zaman kazandıracağını düşündüğü belirtildi.

Haber 20-07-23 17:47

Rusya'da silahlı isyan çıkaran Wagner'in lideri Prigojin'den yeni açıklama: Yakın bir zamanda cephede yeni zaferlerimizi göreceğinizden eminim

Rusya'da silahlı isyan girişiminde bulunan Rus paralı asker grubu Wagner'in kurucusu Evgeny Prigojin, günler sonra yeni bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan sesli bir mesaj paylaşarak Rus halkına seslenen Prigojin, Wagner'in faaliyetlerine devam edeceğinin sinyalini verdi. Prigojin silahlı isyanla amaçlarına ulaştıklarını öne sürerek "Bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu destek için teşekkür ederim. Yakın bir zamanda cephede yeni zaferlerimizi göreceğinizden eminim" dedi.

Haber 03-07-23 21:21

Uçakta iğrenç görüntüler! Son ses cinsel içerikli film izledi...

ABD havayolu şirketi United Airlines'ın uçağında skandal bir olay yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin uçakta sesli bir şekilde pornografik içerikli bir video izlediği görüldü...

Haber 18-06-23 10:39

Sosyal medyada gündem oldu! Doktorun tepki çeken paylaşımına inceleme

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Asistan Doktor olarak görev yapan Ö.K.’nın seçim sonuçları sonrası sosyal medya üzerinden tesettürlü kadınlarına yönelik yaptığı paylaşım tepki çekti. Paylaşımın ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı. İşte detaylar...

Haber 29-05-23 16:46

Elon Musk paylaştı! İşte Twitter'ın yeni özellikleri

Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, sosyal medya platformunun şifreli mesajlaşma ile sesli ve görüntülü sohbet imkanı gibi yeni özelliklerini açıkladı.

Haber 10-05-23 18:35

'Kuyuya düşüyormuş gibi hissediyorum' diyerek açıkladı... AK Partili Özlem Zengin'den Ece Üner'e dikkat çeken '6284' yanıtı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 6284 sayılı yasa tartışmalarıyla ilgili konuştu. Bir dönem yaptığı "Çok yalnız hissediyorum" çıkışına da açıklık getiren Zengin, yaptığı seslenişin dışarıya dönük bir sesleniş olduğunu belirterek "Benim arzu ettiğim şey; kendi aramızda konuştuğumuz şeyi aslında arkadaşlarımızın daha sesli dile getirmeleri" dedi. Zengin açıklamasının devamında "Ve ayrıca da sürekli bu konular üzerinden de artık bir kuyuya düşüyormuş gibi hissediyorum" dedi.

Haber 09-05-23 10:09

Uzmanı yorumladı: 5 soruda yapay zeka ChatGPT'nin eğitim dünyasına etkisi

ChatGPT, son günlerin en çok konuşulan konularından biri oldu. ODTÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tarkan Gürbüz ise ChatGPT'nin eğitim dünyasına etkisini anlattı, çeşitli sorular sorduğu ChatGPT'nin yanıtlarını yorumladı. Gürbüz, son günlerde gündemde olan ChatGPT'ye, "eğitimde kişisel asistan" olarak bakılmasını ve öğretmenlerin de ödev verme şeklini bu teknolojiye göre değiştirmesini önerdi.

Haber 08-05-23 09:10

Usul nasıl yazılır, usul yazımı nasıl olmalıdır? Usul mü usül mü, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Konuşurken belki de dikkatimizi çekmeyen kelimeler yazı yazarken kafa karıştırıcı olabilir. Kitaplarda, internette ve günlük konuşmalarda en sık kullanılan kelimelerde bile bu sorun yaşanabilir. Usul de benzer şekilde nasıl yazıldığı merak edilen bir sözcüktür. Sesli harflerin telaffuzu yazı yazma sırasında karışıklığa yol açabilir. Peki, usul yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 20-04-23 10:05

Hazal Kaya'ya büyük şok! 2 yıl 4 ay hapis istemi... İfadesi de yer aldı 'Ben bu tanıma uyduğumu düşünmüyorum'

Batman'da yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (27) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan oyuncu Hazal Kaya hakkında, 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede Hazal Kaya'nın ifadesine de yer verildi. İşte detaylar...

Magazin 19-04-23 13:29

Erozyon nasıl yazılır, erozyon yazımı nasıl olmalıdır? Erozyon mu erezyon mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde kullanılan pek çok kelime söyleyiş ve yazılışında bulunan farklılıklar sebebiyle yanlış yazılabilir. Bazı kelimeler zaman içinde yanlış okunuşu sebebiyle yanlış da yazılır. Bu kelimeler arasında bulunan kelimelerden biri de erozyon kelimesidir. Erozyon sözcüğü içinde özellikle sesli harf yüzünde çok fazla hata yapılır. Bu kelimenin doğru ve yanlış yazımı Türk Dil Kurumuna bakılarak ayırt edilebilir.

Egitim 10-04-23 14:36

Aşçı nasıl yazılır, aşçı yazımı nasıl olmalıdır? Aşçı mı ahçı mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Aşçı kelimesi günümüzde oldukça popüler olan bir meslek grubunu ifade eden bir kelime olurken genellikle yanlış olarak söylenmesinden kaynaklı olarak yazarken de yanlış ifade edilmektedir. Türkçede yer alan birçok kelimenin sesli dilde yanlış ifade edilmesi imla kurallarını da etkilemektedir. Kelimelerin doğru ifadeleri Türk Dil Kurumu kılavuzlarından kolaylıkla öğrenilebilir. Peki aşçı mı ahçı mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 10-04-23 12:15

Gabonlu genç kız ölü bulunmuştu! Sesli mesajları ortaya çıktı: 'Bırak gideyim sana yalvarıyorum'

Karabük’te Filyos Çayı’nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisi olan Dinabongho’nun, kaybolmadan 1 gün önce annesine gönderdiği sesli mesajlar ortaya çıktı. Dinabongho’nun mesajlarında, Karabük’te kendisine kötü davranıldığını ve öldürülebileceğini söyleyerek Sakarya’ya nakil olmak istediği yer aldı. İşte olayın detayları...

Haber 02-04-23 14:50

Görüntüler İstanbul'dan! Asker eğlencesi düzenleyen gençlerin ateşle dansı yürekleri ağza getirdi

Kağıthane’deki asker eğlencelerinde bazı gençler ellerine aldıkları meşalelerle yüksek sesli müzikler eşliğinde tehlikeli danslar yaptı. Yürekleri ağza getiren o anlar kameralara yansırken, bazı gençlerde motosikletle patinaj çekerek çevreye rahatsızlık verdi.

Haber 27-03-23 14:58

Sesli harfler nelerdir, kaç tane sesli harf var? Türkçede ünlü harfler hangileridir, sesli harflerin arasındaki ahenk nedir?

Türkçe gelişimi boyunca pek çok şekilde değişim yaşamıştır. Farklı milletlerle yaşanan etkileşimler, dini ve coğrafi etkiler dolaylı olarak Türkçeyi, kelimeleri, heceleri ve sesleri de etkilemiştir. Yüzyıllık gelişimi boyunca pek çok farklı alfabe kullanan Türkçe, latin alfabesinin kabul edilmesiyle birlikte son hâlini almıştır. Peki, Türkçede sesli ve sessiz harfler nelerdir?

Egitim 24-03-23 16:40

Her an hızlı ve pratik bir şekilde yumurta pişirecek en iyi yumurta pişirme makineleri

Süper gıda olarak adlandırılan yumurtayı pişirmenin en sağlıklı yolu haşlama. Fakat herkes yumurtayı farklı bir kıvamda seviyor ve istenen ayarı tutturmak her zaman mümkün olmuyor. Neyse ki artık bunun da bir çözümü mevcut. Siz kahvaltınızı hazırlarken yumurtanızı tam istediğiniz kıvamda pişirecek ve bittiği an size sesli olarak uyarı verecek muhteşem yumurta pişiriciler arıyorsanız okumaya devam edin.

Haber 22-03-23 12:29

Müge Anlı'dan ilişki iddiası olay olan adama sert yanıt! Sapık Sinan'ı hatırlatıp isyan etti: Bela mısınız siz ya?

Müge Anlı, Afyonkarahisar'da yaşadığı köyde kayıplara karışan Döndü Boztepe olayını bugün de ele aldı. Tokat'ın Almus ilçesinde sesli mesajlar atıp birçok kadını rahatsız eden Sinan Sardoğan'ın hatırlatan Müge Anlı, Döndü Boztepe'yi ve Fadime Çoban'ı rahatsız eden Mehmet Bey'e verdi veriştirdi. Müge Anlı, Sapık Sinan'ı hatırlatıp "Bela mısınız siz ya?" diyerek isyan etti.

Magazin 14-03-23 10:54

Depremde enkaz altında kalan 10 yaşındaki Elif Eylül'ün son sesli mesajları Türkiye'yi ağlattı: Galiba ben de öleceğim, hiç kimse yardım etmiyor

Antakya'da depremde yıkılan Elit Apartmanı'nda annesi ve 6 yaşındaki kız kardeşiyle birlikte yaşamını yitiren 10 yaşındaki Elif Eylül'ün son ses kayıtları Türkiye'yi ağlattı. Babasına mesaj gönderen Elif Eylül'ün "Şu an enkazın altındayım. Annemlere ulaşamıyorum, galiba ben de öleceğim. Hiç kimse yardım etmiyor" sözleri tüyleri diken diken etti. Telefon şebekeleri çekmediği için kızının mesajlarını daha sonra gören acılı baba Mümtaz Gövce ise gözyaşları içinde yaşananları anlattı.

Haber 13-03-23 21:46

Doktordan hemşireye hastanede cinsel saldırı! İlk ifadesi ortaya çıktı: 'Biz 3 aydır sevgiliyiz'

İstanbul Yedikule Göğüs ve Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bir cinsel saldırı olayı yaşandı. İddiaya göre, hastanede görevli asistan doktor S.E., nöbetçi hemşire G.Y.'ye cinsel saldırıda bulundu. Gözaltına alınan doktor S.E.'nin emniyetteki ifadesinde, "Biz 3 aydır sevgiliyiz. G.Y. psikolojik sorunlar yaşıyor ve destek alıyor. Ben kendisine tacizde bulunmadım" dediği ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 13-03-23 17:47

'Galiba ben de öleceğim' Eşi ve kızları depremde hayatını kaybetti! Gelen sesli mesajla yıkıldı... Kendisine mesaj atmış: Seni seviyorum

Depremlerden etkilenen yerlerden bir tanesi de Hatay'ın Antakya ilçesiydi. Büyük yıkım ve can kayıplarının olduğu ilçede Mümtaz Gövce de Elit Apartmanı'nda 2 kızını ve eşini kaybetti. 10 yaşındaki kızının enkaz altındayken kendisine 'Baba annemlere ulaşamıyorum, galiba ben de öleceğim' diye sesli mesaj attığını ancak şebeke çekmediği için mesajın kendisine gelmediğini söyledi. Gövce, kızının yalnızlık duygusuna kapıldığını ve annesinin telefonundan kendisine 'Seni seviyorum' yazdığını anlattı.

Haber 13-03-23 11:56

Müge Anlı'dan merak edilen soruya yanıt! Cinsel organını çıkartıp taciz etmişti! Sapık Sinan öldü mü?

Müge Anlı günlerce gündemden düşmeyen Sinan Sardoğan olayına açıklık getirdi. Tokat'ın Almus ilçesinde sesli mesajlar atıp çok sayıda kadını rahatsız eden Sinan Sardoğan'ın cinsel organını çıkartıp sarkıntılık yaptığı ortaya çıkmış ve cezaevine kapatıldıktan sonra öldüğü iddia edilmişti. Herkesin onu sorduğunu belirten Müge Anlı, "Buradan açıklayayım" diyerek Sapık Sinan'ın akıbetine ilişkin detayları aktardı. İşte Müge Anlı'nın açıklaması...

Magazin 10-03-23 13:39

'Son salisede duyduk! İki can kurtardık' Cenazeleri almaya gelmişlerdi... Kızıyla birlikte sağ bulunan baba: Sizi çok seviyorum

Büyük yıkım yaşanan Hatay, Antakya'dan bir güzel haber daha geldi. Binadan cenazeleri almaya gelen ekipler, son kez seslenince 6 yaşındaki kızı ve babasını sağ olarak çıkarmayı başardı. 5 saatlik çalışma sonrası önce çocuk, sonra baba enkaz yığınından çıkarıldı. Ekip, "Vefat edenleri çıkarmak için gelmiştik. Son kez yaptığımız sesli aramada saliselerle baba ve kızının sesini duyduk. O sesi bize Allah duyurdu." dedi. Enkazdayken ekiplerden su isteyen baba, çıkınca "Sizi çok seviyorum" dedi.

Haber 09-02-23 11:05

Laboratuvar nasıl yazılır, laboratuvar yazımı nasıl olmalıdır? Laboratuvar mı laboratuar mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazılışı ile birlikte okunuşu üzerinden de kafaları karıştıran kelimelerin arasında laboratuvar sözcüğü de yer alıyor. Bu yüzden de yazım hatası sık bir şekilde yapılan laboratuvar kelimesi için insanlar araştırma yapıyor ve doğru yazımını merak ediyor. Özellikle hem sesli hem de sessiz harf hatası üzerinden gerçekleşen durumlar için TDK üzerinden verilen bilgiler ile doğru yazım şeklini öğrenmek mümkündür. Peki, laboratuvar mı laboratuar mı?

Egitim 03-02-23 14:27

Kablolu kulaklıklar yerine kablosuz kulaklıkları tercih etmenizi sağlayacak 5 önemli sebep

Kablosuz kulaklıklar; müzik, sesli kitap ya da podcast dinlemekten telefon görüşmesi yapmaya kadar birçok ihtiyacımızı karşılıyor. Bizi kablo karmaşasından kurtaran, şık tasarımlarıyla gönlümüzü çalan, işlevsel özellikleriyle hayatımıza pratiklik katan bu teknoloji harikası ürünün bazı müthiş özelliklerini öğrendikten sonra, siz de kablolu kulaklıklara "Elveda!" diyeceksiniz. İşte kablosuz kulaklık tercih etmek için beş önemli neden!

Haber 11-01-23 16:01

Doktor bilgisayara yöneldiği anda kâbusu yaşadı: Üzerime zıpladı! Derdest etti beni... Randevuya geç gelen hastadan kan donduran tehditler

Randevusu saat 09.06'daydı, 1 saat geç geldi. Elazığ'da Asistan Dr. İslam Bartu Görgülü, içerideki hastasından sonra kendisini alacağını söyleyince M.T., doktoru bilgisayara yönlendirdi ve o anda yumruk atıp darp etmeye başladı. Dr. Görgülü beyaz kod gönderdi ve arbedeyi önlemek için hastane çalışanları olay yerine koştu. Gözüne yumruk yedikten sonra hastanın üzerine zıpladığını söyleyen Görgülü, hastanın "Bana zaten bir şey olmaz, ben seni öldüreceğim, burada yaşatmayacağım" dediğini ifade etti

Haber 06-01-23 11:34

Tuvaletin de 'akıllısı' çıktı! LED aydınlatması, sanal asistanı bile var... Fiyatı ise dudak uçuklatıyor

Tuvaletin de akıllısı çıkınca akıllı tuvalet dönemi başladı. Amerikan bir markaya ait akıllı tuvalet ise görenleri hayrete düşürüyor. Bu yüksek teknolojili tuvaletin LED aydınlatması, hoparlörü ve sanal asistan Alexa entegrasyonu bulunuyor. Ancak bu tuvalet yüksek bir fiyat etiketiyle geliyor. Görünüşe göre onu satın almak için binlerce doları gözden çıkarmak gerekecek.

Haber 04-01-23 10:30