Sessizlik Sinemada Guzel Haberleri

Dünya diken üstünde! İran tuzağa mı çekiliyor? 'Tsunami öncesi sessizlik' diyerek niteledi: İsrail saldırısının tarihi verildi...

İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırılarının etkileri devam ediyor. Dünya kamuoyunda İran'ın bu hamlesi sonrası sıranın İsrail'e geçtiği değerlendirmeleri yapılırken, Netanyahu'nun ne yapacağı hakkında birçok teori var. Prof. Dr. Sait Yılmaz da konuya ilişkin önemli bir analiz yaptı. Yılmaz, İran'ın tuzağa çekildiğine dikkat çekerek gelinen noktayı, "tsunami öncesi suların çekilmesi" olarak niteledi. Ayrıca İran, İsrail'e rest çekerek, "Hiç kullanmadığımız silahları kullanmaya hazırız!" dedi

Haber 2024-04-16 09:53:12

Taksim Meydanı'nda seçim sessizliği: Boş kalan meydan havadan böyle görüntülendi

Yerel seçimler nedeniyle sabah saatlerinde oy kullanmaya giden vatandaşlar Taksim Meydanı'nın boş kalmasına neden oldu. Taksim'deki sessizlik dron ile de görüntülendi.

Haber 2024-03-31 12:05:00

Kredi kartı kullananlar dikkat! Perşembe günü sessizlik bozulabilir! Bu kez aylık faiz ve gecikme faizi…

Kredi kartı nakit avans işlemlerinde faiz artışı ve limit sınırlaması getirilirken aylık faiz ve gecikme faizi oranlarına dokunulmamıştı. Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası faiz kararını işaret etti. Uzman isim, "Ekonomi yönetimi vatandaşların sıkı para politikasına ayak uydurmasını birden değil kademeli bir şekilde olmasını istiyor.Belki kredi kartlarına ilişkin bir düzenleme kararı gelebilir" dedi.

Finans 2024-03-18 10:28:53

Sosyal medyada gündem yaratan ihanet görüntüleri! Karısına yakalanınca arkasına bile bakmadan böyle kaçtı

Sosyal medyada paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde bir adam sinemada başka bir kadınla otururken karısına yakalandı. Bir anda karısını karşısına gören adam önce şaşırdı ardından ise koşarak uzaklaşmayı seçti.

Trend 2024-03-12 11:32:45

Milli güreşçi Rıza Kayaalp'in final maçını hemşehrileri sinemada izledi

Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda gümüş madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp'in final müsabakası, memleketi Yozgat'ta sinemada izlendi.

Yurthaber 14-02-24 07:47

MSB'den F-16 açıklaması! 'Kongredeki sessizlik süreci...'

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ABD'den F-16 tedariki ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. MSB kaynakları, ABD Kongresi'ne sunulan ve Türkiye'ye F-16 satışını engellemeyi amaçlayan öneri ile ilgili de kongredeki sessizlik sürecinin devam ettiğini ve bu süreçte herhangi bir olumsuzluk beklenmediğini aktardı. İşte detaylar...

Haber 08-02-24 12:50

Henry Cavill seks sahnelerine sitem etti! İtirafı ise olay oldu

Henry Cavill seks sahnelerinin çekilmesinden nefret ettiğini açıkladı ve bu sahnelerin sinemada 'aşırı kullanıldığını' ve 'insanları daha az giysiyle görmek için bir bahane' olduğunu söyleyerek eleştirdi.

Magazin 06-02-24 14:16

Yeterli kar yağmayan Davraz Kayak Merkezi'nde sezon açılamadı

Isparta'da geçen sömestir tatilinde 90 binden fazla kişiyi ağırlayan Davraz Kayak Merkezi'nde, bu yıl yeterli kar yağmadığı için sessizlik hakim.

Yurthaber 30-01-24 11:57

Akaryakıtta sessizlik bozuldu! İki haftalık arayı otogaz zammı bitirdi (18 Ocak Perşembe güncel benzin, motorin, LPG fiyatları)

LPG fiyatlarına zam geldi! Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere yıl başında ÖTV artışı ile zamlanmıştı. Otogaz fiyatları için de aynı dönemde 1 liralık ÖTV artışı gerçekleşmişti. Bugün ise LPG fiyatlarına bir zam daha geldi. İşte güncel akaryakıt pompa fiyatları ile il il benzin, mazot, otogaz güncel rakamlar…

Finans 18-01-24 10:34

Elazığ merkezin tek kadın muhtarı öncü oldu, mahalle sakinleri sinemada buluştu

Elazığ’da 2019 yılında muhtarlık seçiminde oyların çoğunu alarak Elazığ merkezin tek kadın muhtarı olan Seda Gündoğan, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sinemada film izledi.

Yurthaber 09-01-24 14:53

Sinemadakiler kadar lezzetli patlamış mısır tarifi! Sırrı çok basitmiş

Patlamış mısır yediden yetmişe herkesin sevdiği atıştırmalıklardan biri. Özellikle film akşamlarında harika bir tercih olan patlamış mısır çayın yanına çok yakışıyor. Sinemada satılan mısırların yedikçe yediren bir lezzeti oluyor. Eğer sinemadakiler kadar lezzetli patlamış mısır yapmak istiyorsanız bu püf noktaları mutlaka bilmelisiniz.

Yemek 08-01-24 16:42

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

Uzun zamandır beklenen Mevlana Mest-i Aşk filmi geliyor! Başrollerinde Boran Kuzum, Hande Erçel, Bensu Soral ve İbrahim Çelikkol var

Türk-İran ortak yapımı 'Mest-i Aşk Mevlana' filmi büyük bir merakla beklenirken 29 Mart 2024 tarihinde sinemada seyircisiyle buluşacak olan yapımın fragmanı paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Hande Erçel, Bensu Soral, Halit Ergenç, Selma Ergeç ve İbrahim Çelikkol gibi isimleri bulunduran film şimdiden beğeni topladı.

Trend 08-12-23 15:54

Evde vakit geçirmeyi sevenler için keyif dolu öneriler

Sessizlik, huzur ve rahatlama dolu bir atmosferde kendinize zaman ayırmak istediğinizde, evin konforunu keşfetmek hiç de fena bir fikir değil. Eğer siz de evde vakit geçirmeyi sevenlerdenseniz, bu yazı tam size göre!

Haber 01-12-23 17:54

Sıra Dilan Polat'ın şampiyonlar ligine geldi: Birlikte poz vermişti, hepsinin başını yaktı! Özlem ve Tayyar Öz çiftine de adliye yolu gözüktü

Dilan - Engin Polat çifti artık sosyal medyada herkesin gözüne soktukları lüks yaşamlarıyla değil, cezaevlerindeki halleriyle konuşuluyor. Yine sosyal medyadan ün kazanan, Polat çiftine öykündükleri konuşulan Özlem ve Tayyar Öz çiftinin de başını ağrıtacak bir gelişme yaşandı. Ayrıca Dilan Polat'ın "şampiyonlar ligi" diye paylaştığı fotoğraftaki isimler bir bir soruşturmaya dahil edildi! Son gelişmelerin üzerine Öz çiftinin Ataşehir'deki güzellik merkezinde ise sessizlik hakim...

Magazin 28-11-23 16:16

Müritlerini ev yapımı cıva katkılı içeceklerle yöneten tarikat lideri tutuklandı! 'Sessizlik yemini ettim' diyerek suçlamaları reddetti

Kendisine "Total Transcendence" adını veren bir tarikat lideri, şehirden uzakta 15 yıl önce kurduğu tarikatındaki müritlerine akıl uyuşturan cıva katkılı ev yapımı ilaçlar verdiğini tespit edilmesinden sonra İspanyol polisi tarafından tutuklandı. Tutuklandığı sırada sessizlik yemini ettiğini dile getiren Jose Manuel Canovas yetkililerle kara tahta üzerinden yazışarak iletişim kurdu.

Trend 24-11-23 08:35

Otel koridoru bir anda karıştı! Odanın kapısı kapanınca çırılçıplak ortada kaldı... Yangın söndürme tüpüyle saldırdılar

İsmi açıklanmayan bir otel misafirinin sessizlik isteme girişimi, yangın söndürücü köpüğüne bulanmasıyla sonuçlanan bir kabusa dönüştü. Koridordan gelen seslerden dolayı büyük bir merak yaşayan adam kıyafetlerini giymeden büyük bir panikle dışarı çıktı. Odasının kapısı kapanınca koridorda çıplak mahsur kalan adam yaramaz çocuklardan oluşan bir çeteyle karşı karşıya geldi.

Trend 31-10-23 11:07

Balık pazarındaki sessizlik yerini berekete bıraktı

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden dolayı uzun süre sessiz kalan balık pazarı, kış sezonunun başlaması ve avlanma yasağının sona ermesinin ardından bereketlendi.

Yurthaber 31-10-23 10:40

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman ünlü oyuncuyla karesi sosyal medyayı salladı! Aşk mı yaşıyorlar?

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Müjde Uzman hakkındaki aşk iddiası sosyal medyayı salladı. Uzman'ın, son olarak gönlünü kendisi gibi ünlü bir oyuncuya kaptırdığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından ikilinin sinemada sevgili koltuğunda oturduğu bir fotoğraf karesi ortaya çıktı.

Magazin 06-09-23 17:36

Atatürk dizisinin ilk fragmanına o sahne damga vurdu! İnsan bir role bu kadar mı yakışır

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı Atatürk dizisi için geri sayım başladı. Disney Plus'un yayınlamayı iptal etmesinin ardından ikisi sinemada, biri TV'de olmak üzere 3 bölüme ayrılan Atatürk dizisinin fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu ve duygusal anlar damga vurdu.

Magazin 25-08-23 13:44

Yayından kaldırılması büyük tepki çekmişti! 3 filme dönüştürülen Atatürk dizisinin yayın tarihleri belli oldu

Disney Plus'ın Ermeni lobilerinin baskısıyla yayından kaldırdığı 6 bölümlük Atatürk dizisi, ikisi sinemada, biri TV'de 3 filme dönüşüyor. Çekimi yapılan 6 bölümün ilk 3 bölümünden seçilecek sahnelerin yer aldığı film, televizyonda yayınlanacak. Ayrıca dizinin 6 bölümlük serisi, 3'er bölümden oluşacak 2 film halinde Türkiye'deki sinemalarda gösterime girecek. Filmlerin yayınlanacağı tarihler de netleşti. İşte detaylar...

Haber 15-08-23 17:33

Disney Plus iptal etmişti! Atatürk dizisinin yayın tarihleri belli oldu! Oyuncuları arasında bakın kimler var

Başrolünü Çukur dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Aras Bulut İynemli’nin üstlendiği Atatürk dizisi gündemden düşmüyor. Disney Plus’ın iptal ettiği dizi, ikisi sinemada, biri TV'de olmak üzere 3 filme dönüşerek izleyici karşısına çıkacak. Bölümlerin yayın tarihleri hakkında açıklama yapıldı.

Magazin 15-08-23 14:19

Sosyal medya fenomeni Megan Barton Hanson sere serpe uzandığı şezlongtan uyardı! “Fırtına öncesi sessizlik”

İngiltere’de yayınlanan reality şovlarla adını dünyaya duyuran Megan Barton Hanson yaz tatilinin tadını çıkartmak için soluğu Yunanistan’da aldı. Yunan Adaları’ndaki tatilinden kareleri takipçileriyle paylaşan fenomen isim sere serpe uzandığı şezlong pozuyla tatilinin hızlı çekeceğinin ilk sinyallerini verdi.

Trend 02-08-23 13:40

Eskiden kimse dönüp bakmazken, şimdi değerleri milyonlarla ifade ediliyor

Türkiye genelindeki en sakin illerin başında Aydın’da kırsal kesimdeki evler gün geçtikçe kıymete binerken, huzur ve sessizlik arayanların adresi oluyor.

Yurthaber 02-06-23 09:37

Harry Potter efsanesi geri dönüyor! Bu kez dizi olarak seyircisinin karşısına çıkacak... İlk tanıtım geldi

İngiliz yazar J.K Rowling’in sinema perdesine uyarlanan kitap serisi Harry Potter tüm dünyada ses getirmeyi başarmıştı. Sinemada gişe rekorları kıran Harry Potter serisi bu kez dizi olarak sevenlerinin karşısına çıkacak.

Trend 13-04-23 10:40

Bakan Soylu ile Mahir Ünal sakinleştirmeye çalıştı... Elbistan ziyaretinde Bahçeli sessizlik isteyip tepki gösterdi: Dağılın gitsin! İndirin şunları

Cumhur İttifakı liderlerinin dünkü Elbistan ziyareti sırasında konteyner alanında bulunan vatandaşlarla Devlet Bahçeli arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. MHP lideri, vatandaşlara dönüp konuşma yaparken "Sayın cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin burayı ziyaretini sabote etme hakkınız yok. Sessizlik olacak! Dağılın gitsin!" sözleriyle tepki gösterdi.

Haber 01-03-23 08:32

'Derin sessizlik' çağrısı! Hareket dahi etmeden... Hepsi bir can daha fazla kurtarmak için

Depremde yıkılan binaların enkazından mümkün olan en fazla kişiyi kurtarmak amacıyla zamana karşı yarışan ekipler, yıkıntıların arasından gelebilecek en kısık sesi duyabilmek için "derin sessizlik" çağrısı yapıyor. Ekipler "Sesimi duyan var mı?" diye seslenmeden önce çalışma alanındaki tüm arabalar durduruluyor, kimse hareket dahi etmeden birkaç dakika boyunca yıkıntılardan gelebilecek bir ses duymayı bekliyor.

Haber 08-02-23 16:09

Sinemaseverler buraya! Evinizde sinema salonu oluşturmak ne kadara mal olur?

Günümüzde büyükten küçüğe neredeyse herkes film izlemeyi seviyor. Romantik yapımlardan aksiyona, bilim kurgudan komediye farklı film türleriyle harika vakit geçirmek mümkün. Sinemada film izlemekse elbette ayrı bir keyif veriyor insana. Ancak yoğun iş temposu, yorgunluk ve ekonomik sebepler, dilediğimiz her an sinemaya gitmemize engel oluyor. Eğer gerçek bir film tutkunuysanız sinema keyfini evinize taşıyabilirsiniz. Nasıl mı? Okumaya devam edin.

Haber 24-01-23 17:41

Kaputaş Plajı'nda kış mevsiminin sessizliğindeki gün batımı dron ile görüntülendi

Antalya'da turkuaz rengi suyuyla üç mevsim yerli ve yabancı birçok turisti ağırlayan Kaputaş Plajı'nda kış mevsiminin başlamasıyla sessizlik hakim olmaya başladı.

Yurthaber 09-12-22 10:53

O anlar çok konuşuldu... Anne yutkunarak itiraf etti: 'İki çocuk okutuyorum, sabahleyin 10 lira harçlık bile veremedim'

Pazarda ağlamaklı ses tonuyla çektiği ekonomik sıkıntıları anlattı, "Herkes alıyor, biz alamıyoruz. Her şeyde gözümüz kalıyor" dediği anlarda sessizlik çöktü. 2 öğrenci çocuğunu söyleyen kadın, "Sabahları 10 lira para veremiyorum" dedi ve titreyen sesiyle anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Zafer Partili Sevda Özbek'in pazarda vatandaşlarla sohbeti sırasında Özbek'in yanına gelip dert yanan kadının o anları sosyal medyada da yankı uyandırdı.

Haber 06-12-22 08:34

65+ Yaşlı Hakları Derneğinden yaşlı hastaya kötü muamelede bulunulduğu iddialarına ilişkin açıklama:

"10 Temmuz 2021'de meydana gelen bir suistimal ve taciz olayının, düne kadar bir sessizlik ve ilgisizlik girdabında kaybolup gitmiş olması vahimdir, endişe vericidir"

Yurthaber 06-10-22 14:55

Tay sinemada liderliğini korudu

"Tay" sinemada liderliğini korudu

Yurthaber 03-10-22 13:00

Akaryakıta indirim gelecek mi? Dünyada ucuzluyor! Türkiye'de sessizlik...

Benzin ve mazot fiyatı (motorin) başta olmak üzere akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petrol savaş öncesi seviyelere geri çekildi. Düşüş ile birçok ülke benzin fiyatı ve motorin fiyatları için ya indirime gitti ya da bu yönde hazırlık yapmaya başladı. Türkiye’de ise hemen her gün indirim ve zam haberleri gelen akaryakıt fiyatları için son iki haftadır sessizlik hakim. Benzin ve motorine indirim bekleyenler içinse sektör temsilcileri bu hafta akaryakıta indirim olmayacağını açıkladı.

Finans 28-09-22 08:25

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Sinemada şiir söyleşisi yapıldı

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde "Sinemada şiir" söyleşisi yapıldı

Yurthaber 13-09-22 21:29

Gelecek Sinemada Proje Geliştirme Atölyesine başvurular 1 Eylül'e kadar uzatıldı

"Gelecek Sinemada Proje Geliştirme Atölyesi"ne başvurular 1 Eylül'e kadar uzatıldı

Yurthaber 23-08-22 21:15

49 yaşındaki Gülben Ergen'den bikinili ayna pozu: Derin bir sessizlik!

Gülben Ergen sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir süre önce kırmızı bikinisiyle ayna karşısına geçerek selfie çeken 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülben Ergen yine benzer bir paylaşımda bulundu. Beyaz bikinisi ile poz veren ünlü ismin bronz teni ve fiziği dikkat çekti. İşte Balıkesir'de huzurlu bir gün geçirdiğini ifade eden Gülben Ergen'in beyaz bikinisiyle verdiği cesur poz...

Magazin 21-08-22 19:07

Bolu'da zehirlenmelerin yaşandığı köyden göç başladı! 'Cenaze çıkmış gibi'

Bolu'da Kurban Bayramı’nın son günü başlayan zehirlenme vakalarında 1 kişi ölmüş, 141 kişi de hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Köyde sessizlik hakim olurken, vatandaşlar zehirlenme korkusuyla şehir merkezine yerleşmeye başladı. Tedavi olduktan sonra taburcu olan Fatma Keskinkılıç, ''İçim rahat değil. Suya elimi bile süremiyorum. Korkuyorum. Hazır suyla banyo yapıyorum'' derken, başka bir köylü, ''Herkes evini satıp gitmeye karar verdi. Köyden cenaze çıkmış gibi'' ifadelerini kullandı.

Haber 18-08-22 16:54

Gelecek Sinemada Proje Geliştirme Atölyesine başvurular başladı

"Gelecek Sinemada Proje Geliştirme Atölyesi"ne başvurular başladı

Yurthaber 15-08-22 14:17

Anne- baba ve 2 kardeşini öldürüp intihar etmişti! Bir ailenin yok olduğu evde acı detaylar

Kahramanmaraş'ta anne, baba, ağabey ve kardeşini öldüren sonrasında da intihar eden Burak Özyürek ve ailesi yan yana toprağa verildiler. Korkunç olayın detayları ise kan dondurdu. Özyürek'in anne, baba ve ağabeyini başlarından kardeşini ise merdivenden inerken sırtından vurduğu ortaya çıktı. Bir ailenin yok olduğu evde sessizlik hakim olurken eve giden komşu, ''4-5 el silah sesi duydum. Dışarı çıktığımda herkes feryat figan ediyordu. Çatıya çıktığımda çok kötüydü, her yer kandı'' dedi.

Haber 10-08-22 15:27

6.9'dan büyük deprem olasılığı çok yüksek! Marmara Denizi'ndeki sessizlik korkutuyor

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Oruç, beklenen İstanbul depremiyle ilgili önlemlerin bir an önce alınması gerektiğini söyleyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oruç, kuzey kollarının uzunca bir süredir yıkıcı bir deprem üretmediğini söyleyerek, "Marmara Denizi içerisinde 6.9'dan büyük bir yıkıcı depremin olma olasılığını artık çok yüksek görüyoruz. Dolayısıyla bu sessizlik bizi korkutuyor" dedi.

Haber 30-07-22 10:02

Yağışların sürdüğü Düzce'deki yaylalarda sessizlik hakim

Yağışların sürdüğü Düzce'deki yaylalarda sessizlik hakim

Yurthaber 13-06-22 12:51

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu sorusu! Yarışmacı soyadını takıldı

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya "Sinemada Yandım Ali, Akrep Celal, Cingöz Recai, Cevher ve Devran adlı karakterleri canlandıran oyuncu kimdir?" sorusu soruldu. İdil Aybala Esmer soruyu görünce risk almak istemedi. Ardından ise genç yarışmacı ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun soyadına takıldı.

Magazin 30-05-22 15:06

Sinema Söyleşilerinin ilk konuğu oyuncu Kerem Bürsin oldu:

"Sinemamızı fazlasıyla ticarete kattık. Sinemadan daha çok dizilerde başarılı oluyoruz" - "Bizim biraz daha sinema sihrine girmemiz lazım. Sinemada hep birinin hayatını yapıyoruz"

Yurthaber 28-05-22 23:14

Sessizlik ne demek? Sessizlik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yabancı dillere ait çok sayıda kelimeyi bünyesinde barındıran Türkçe, en çok Arapça, Fransızca ve Farsça dillerindeki kelimelerle bezenmiştir. Ancak bu durum bir sorun gibi görülmez, aksine zenginlik olarak değerlendirilir. Konumu nedeniyle farklı ülkelerle ilişkiler yürüten Türkiye'nin dilini zenginleştiren bu etkileşimler, kelimelerle ilgili yapılan incelemeleri artırmıştır. Sessizlik kelimesiyle ilgili araştırmalar da aynı sebeple yürütülmüştür. Sessizlik ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:59

Rusların Ukrayna savaşına tepkileri: Destek, sessizlik ve protesto

BBC Rusya Editörü Steve Rosenberg, St. Petersburg sokaklarında Rus halkının savaşa bakışını aktarıyor.

Haber 29-04-22 03:25

Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu Bergen filmini anlattı! Yiyeceğim küfürden hoşlanacağım aklıma gelmezdi

Şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan 'Bergen' filmi vizyona girdikten sonra büyük ses getirdi. Bergen'in başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu ise gazeteci Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Sinemada 4 milyondan fazla kişi tarafından izlenen film hakkında konuşan Beşikçioğlu, "Yiyeceğim küfürden bu kadar hoşlanacağım aklıma gelmezdi" dedi. Farah Zeynep Abdullah ise "Psikolojik şiddetin de ne olduğunu bu rolle öğrendiğim" dedi.

Magazin 22-03-22 23:27

Ankara'da iğrenç olay! Sinemada 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Ankara'da mide bulandıran bir olay yaşandı. B.Ş.G. (25), sinema salonunda kiraladığı özel odada B.A. (15) adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. B.A., B.Ş.G.'den şikayetçi olmadığını söyledi ancak savcı, 18 yaşından küçük olması nedeniyle soruşturma başlattı. B.Ş.G. savcılık sorgusunun ardından 'cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklandı. İşte iğrenç olayın detayları!

Haber 03-03-22 14:50

Andrew Garfiled’tan şaşırtan itiraf! Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmini gizlice izlediklerini açıkladı

Örümcek Adam karakterine daha önceki filmlerde hayat veren Andrew Garfield, son yılların en çok beklenen Spiderman: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) yapımının galasına katılmamıştı. Garfield, serinin bir önceki başrol oyuncusu Tobey Maguire ile filimi gizlice halka açık bir sinemada izlediklerini söyledi.

Trend 08-01-22 16:53

Yalancı Sevgilim nerede çekildi? Yalancı Sevgilim ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu ve konusu…

Yayınlandığı ilk günden itibaren sinemada geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Yalancı Sevgilim filmi, televizyon ekranlarında da izleyiciyi ekran karşısına kilitledi. Metin Yıldırım, Salih Güney ve Gökhan Keser gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Yalancı Sevgilim filminin oyuncu kadrosu ve konusu da dikkat çekiyor.

Trend 31-12-21 20:47