Seval Aktas Haberleri

Türkiye'de bir ilk! Hasta annesini sadece icra yoluyla görebiliyor

İzmir'de yaşayan Semra Gültekin (55), geçen yıl ablası Seval Ünal'a (60) misafirliğe gönderdiği demans hastası annesi Yıldız Gültekin'in (89) bir daha kendisine gösterilmediği gerekçesiyle hukuk mücadelesi başlattı. Mahkeme emsal bir karara imza atarak şahsi ilişki kurma hakkını '18 yaşından büyükler' için uygulayıp, Gültekin'in annesini her ayın ilk cuma günü icra kanalıyla görebilmesine karar verdi. Gültekin'in avukatı Erdoğan Zeren, "Bu karar Türkiye'de ilk karardır" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-11-27 11:20:06

Gelin gittiği ilçede kadınlarla kooperatif kurup 17 kişiye istihdam sağladı

Kayseri'nin Felahiye ilçesinde kooperatif çatısı altında bir araya gelen girişimci kadınlar, el birliğiyle ürettikleri ekmek ve yemeklerle aile bütçelerine katkı sağlıyor - Kooperatif başkanı Seval Şeref: - "Şimdi bütün şehri bana verseler, istemiyorum şehirde yaşamayı. Kayseri'ye gidiyoruz, 1-2 saate işimizi bitirip geri köye geliyoruz"

Yurthaber 2022-09-02 11:14:34

Yağmur suyu kanalına düşmüştü! 21 yaşındaki Ayça'nın organları 3 kişiye umut oldu

Bursa'da ailesiyle bulunduğu araçta yağmur suyu kanalına düşen Ayça Bektaş, 4 gündür süren yaşam savaşını kaybetti. Genç kızın organları 3 kişiye umut olurken karaciğeri Antalya'daki, böbrekleri de Bursa'daki organ bekleyen kişilere nakledilecek. Kazada sürücü Yavuz Bektaş ile araçtaki eşi Seval Bektaş tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Haber 2022-08-19 17:44:49

Koruyucu aile olma istekleri engel tanımadı

Açar çifti, kurumda kendileriyle eşleştirilen bebeği görmek için bekledikleri sırada, yanlarından geçerken boyunlarına sarılarak "baba" diyen zihinsel engelli kız çocuğunun koruyucu ailesi oldu - Koruyucu anne Seval Açar: - "Kızımız şimdi 8 yaşında ve artık bayılmaları, öfke problemi yok. Çok ama çok iyi. Özel eğitim alıyor, okumayı yazmayı öğreniyor şimdi"

Yurthaber 2022-06-29 11:04:27

Kahreden olay! Arkadaşının yardım çığlığına koştu, uçuruma düşüp yaşamını yitirdi

Antalya'da piknik dönüşü eşinin kayalıktan düştüğünü fark edince çığlık atan Yasemin Sarıca'nın (25) yardımına arkadaşı Seval Öncül (25) koştu. Ancak Öncül, yaklaşık 100 metrelik uçuruma düşüp hayatını kaybetti.

Haber 23-05-22 14:22

Eşinin evine baltayla saldıran Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşine 5 yıla kadar hapis istemi

Beşiktaş’ta eşi Seval Bazancir’in evine baltalı saldırıda bulunan, şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazancir hakkında soruşturma tamamlandı. Yusuf Bazancir'in 'Silahla tehdit' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istendi.

Magazin 05-04-22 16:27

Down sendromlu Berke astronot olma hayaliyle yaşıyor

15 yaşındaki Berke Ercan: - "Fenerbahçe'yi çok seviyorum, maçlarını izliyorum. Müzik yapmayı da çok seviyorum. Notaları öğreniyorum, şarkılar çalıyorum" - Anne Seval Özcan: - "Oğlumun en büyük hayali astronot olmak. Televizyonda astronotlarla ilgili filmi izlediğinden beri astronot olmanın hayalini kuruyor"

Yurthaber 21-03-22 11:24

Eşinin evine baltayla saldıran Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi konuştu! İlaçlarımı almaya gittim, şiddet uygulamadım

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir'in, eşi Seval Bazencir'in evinin kapısını balta ile kırarak içeriye girmeye çalıştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakkındaki iddiaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bazencir, "Eşime şiddet uygulamadım. İlaçlarımı almak için eve gittim, o an kapıya sinirle müdahale ettim" dedi.

Magazin 15-03-22 08:10

Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bazencir karısının evinin kapısını baltayla kırdı! Dehşet dolu anlar

Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bazencir eşi Seval Bazencir'e şiddet uyguladı. Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi eşiyle kavga ettikten sonra baltayla evin kapısını kırarak içeri girmeye çalıştı. Seval Bazencir KADEM sayesinde dehşet dolu anlardan kurtulurken Yusuf Bazencir gözaltına alındı. Genç kadın ise olaydan sonra kayıplara karıştı.

Magazin 14-03-22 12:42

Elektrik faturasını görünce gözlerine inanamadı! Direkt 3 taksite bölmüşler

Edirne'nin Barutluk Mahallesi'nde oturan Ferhat Seval (60), merkeze bağlı Menekşesofular köyündeki evine gelen 1 liralık elektrik faturası karşısında şaşkınlık yaşadı. Ödemeyi geciktirdiği için tutarın 3 taksite bölündüğü faturaya anlam veremediğini söyledi. Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. yetkilileri ise 10 liranın altında fatura kesilmediğini, bu durumun sıfır rakamının okunmamasından kaynaklı sistem hatası olduğu ve 3 taksitte ödenmesinin de yine sistemden kaynaklandığını belirtti.

Haber 16-02-22 18:26

DBP Diyarbakır İl Başkanı Seval Gülmez tutuklandı

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 02-02-22 14:56

Tuğba Ekinci Fırtınalar'ın Cengiz'i Ömer Seval'i paylaştı! Yıllar sonra ortaya çıktı

90'lı yıllara damgasını vuran başrollerinde Ebru Gündeş, Kerem Alışık, Erol Taş, Güzin Özyağcılar ve Senem Hakkı gibi isimlerin rol aldığı 'Fırtınalar' dizisinde Cengiz'i canlandıran Ömer Seval ile Tuğba Ekinci buluştu. Tuğba Ekinci eski modelin son halini paylaştı.

Magazin 06-01-22 08:44

Genetik test nedir? Tüp bebek tedavisinde genetik tarama kimlere yapılır?

Genetik test ve tarama, bebeğinizin belirli genetik koşulları (genlerinizden geçen) geliştirebileceğini öğrenmenize yardımcı olabilir. Bu genellikle, bebeğe geçmesi muhtemel büyük bir sağlık sorununun aile öyküsü olduğunda yapılır. Konu hakkında bilgi veren Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, tüp bebek tedavisinde genetik tanı kimler için gerekli olduğunu anlattı.

Kadin 21-12-21 15:27

Laparoskopi nedir, hangi teşhis ve tedavilerde kullanılır? İşte laparoskopinin jinekolojideki avantajları

laparoskopinin jinekolojideki avantajlarını anlatan Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, laparoskopi nedir, hangi hastalıkların teşhisinde ve tedavisinde kullanılır diye merak edenler için konu ile ilgili bilgiler paylaştı.

Kadin 25-11-21 08:20

Geç yaşta çocuk sahibi olmak isteyenler hangi tedavilere başvurmalı?

Geç yaşta çocuk sahibi olmak isteyenler için uygulanan tedavi yöntemlerini anlatan Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, 38 yaşından sonra yaşanacak hamileliğin kişileri otomatik olarak “ileri anne yaşı” kategorisine soktuğunu söyledi.

Kadin 18-10-21 10:08

Sosyal medyadaki bilgilere inanıp aşı olmadı, ölümden döndü

Bursa’da 38 yaşındaki bir adam sosyal medyadaki aşı karşıtı söylentilere inanınca aşı olmadı. Koronavirüse yakalanıp bir hafta yoğun bakım ünitesinde kalan 38 yaşındaki Seval Garip, "Adeta nefes alamıyorsunuz, ceset gibi oluyorsunuz. Yoğun bakımdaki cihazlar ve sağlık görevlilerinin ilgisi olmasa insan hayatta kalamaz. Çok pişmanım lütfen aşıyı ihmal etmeyin" dedi.

Haber 18-10-21 09:38

Açıklanamayan kısırlık nedir? Hamilelik şansını artırmak için ne yapmalı?

Açıklanamayan kısırlık hakkında bilinmesi gerekenlerden bahseden Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, hamilelik şansını arttırmak için neler yapılması gerektiğini anlattı.

Kadin 21-09-21 08:16

Hamileler koronavirüs (covid-19) aşısı olabilir mi?

Ankara'da aşısız hamilelerin koronavirüse yakalanarak hastaneye başvurduğunu söyleyen Covid-19 Yoğun Bakımlar Sorumlusu Prof. Dr. Seval İzdeş, gebelik döneminde de olunsa herkesin aşı yaptırmasının büyük önem taşıdığını söyledi.

Haber 29-08-21 10:48

Yoğun bakımlarda delta varyantı etkisi! Gençlerin sayısı artıyor

Ankara Şehir Hastanesi Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Seval İzdeş, Delta varyantı nedeniyle gençlerin de Kovid-19'u ağır geçirebildiğine dikkati çekerek, "Maalesef yoğun bakımda 20'li, 30'lu yaşlarda hastalarımız var. 40'lı, 50'li yaşlarda hastalarımız da var. Bunlar aşısız hastalarımız." dedi.

Haber 17-08-21 15:51

Delta varyantı Kovid-19 yoğun bakımındaki aşısız gençlerin sayısını artırıyor

Ankara Şehir Hastanesi Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Seval İzdeş: - "Maalesef yoğun bakımda 20'li, 30'lu yaşlarda hastalarımız var. 40'lı, 50'li yaşlarda hastalarımız da var. Bunlar aşısız hastalarımız" - "Genç hastaların tümüne yakını aşısızlardan oluşuyor. O nedenle kimse 'ben gencim, bana bir şey olmaz' diye düşünmesin. Yoğun bakıma da düşebiliyor insanlar"

Yurthaber 17-08-21 15:05

Tüp bebek tedavisi hangi durumlarda, kimlere uygulanır?

Tüp bebek tedavisi hangi durumlarda uygulandığı çocuk sahibi olmayı düşünen pek çok çiftin merak ettiği bir konu. Tüp bebek tedavisi uygulanması sperm ve yumurtlama ile ilgili sorun yaşayan çiftler için devreye giren bir uygulama. Peki tüp bebek tedavisinden önce başka yöntemler denenmeli mi? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, doğal yollarla bebek sahibi olamayan çiftlere uygulanan tüp bebek tedavisi ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı.

Kadin 12-08-21 16:35

Tüp bebek tedavisinde yumurtalar nasıl geliştirilir?

Tüp bebek (IVF), dünyadaki en etkili, yaygın olarak uygulanan bir kısırlık tedavisidir. İlk olarak, IVF, özel bir laboratuvarda bir kadının vücudunun dışında bir yumurtanın döllenmesini içeren bir dizi prosedürdür. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, tüp bebek tedavisinde yumurta geliştirme yöntemlerini sizler için anlattı.

Kadin 31-07-21 11:04

Yoğun bakımdaki Kovid-19 hastası Yavaş: Hayatımla oynadım. Kimse aşısını ihmal etmesin

"Aşı olmamıştım, hep erteledim, havaya girdim, 'sonra olurum' diyerek basite aldım" - Ankara Şehir Hastanesi Kovid-19 Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlusu Prof. Dr. Seval İzdeş: - "Kovid-19 yoğun bakımlarında takip ettiğimiz hastaların çoğu, aşı yaptırmamış ya da ikinci, üçüncü dozunu zamanında olmamış kişiler. Hastalarımızın yüzde 90'ı bu şekilde" - "Delta varyantında yanınızdan geçen maskesiz bir kişi hastalığı bulaştırabiliyor. Bu nedenle aşılarla birlikte maske, mesafe, hijyen kurallarına uymaya devam edilmesi çok önemli"

Yurthaber 30-07-21 11:09

Mehmet Öz ve Suna Öz'ün vasiyetname davası: Davaya diğer kardeş de dahil oldu

Kalp cerrahı Mehmet Öz'ün, babalarının vasiyetnamesini sahte belgelerle değiştirdiğini iddia ederek kardeşi Nazlım Suna Öz'e açtığı vasiyetnamenin iptali davasına, üçüncü kardeş Fatma Seval Öz de dahil oldu. Fatma Seval Öz'ün, Nazlım Suna Öz'ün babaları ile ortak kullandıklarını iddia ettiği banka hesabından yetkisi olmamasına rağmen sahte vasiyetnameyle para çektiğini iddia ederek açtığı dava, bu davayla birleştirildi. Mahkeme, araştırılması için bankaya müzekkere yazılmasına karar verdi.

Haber 28-04-21 19:15

Anne olmak isteyenler dikkat! Bu hastalıklar doğal yollarla hamileliği etkiliyor

Çocuk sahibi olmak toplumsal normlar ve hormonlarla birlikte her kadının hayalidir. Ancak bazı durumlarda sağlık sorunları ve çevresel faktörler nedeniyle doğal yollarla bu hayal gerçekleşemez. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, anne olmayı engelleyen hastalıkları sizler için anlattı.

Kadin 21-04-21 17:40

Kaymakam, öğrencilerle ders işledi

Sivas’ın Zara Kaymakamı Mehmet Sayın, öğrencilerle ders işledi.İlçe merkezinde bulunan Gazi İlkokulu öğretmenlerinden Seval Polat’ın isteği üzerine Hayat Bilgisi dersine giren Kaymakam Mehmet Sayın, üçüncü sınıf öğrencilerine ünite konusu Türkiye’de yönetim sistemi hakkında bilgi verdi.

Yurthaber 02-04-21 10:06

Ankara’da alacak verecek kavgasında 6 kurşunla vurulan kişi öldü

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde 2 grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi 6 kurşunla vurularak öldürüldü.Olay, Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Pamuklar Mahallesi Seval Caddesi’nde meydana geldi.

Haber 25-03-21 01:21

Pandeminin lokomotif hastanesinde korkutan bilanço! Hasta sayısı yüzde 51 arttı

Koronavirüs ile mücadelede normalleşme sürecine geçişin ardından vaka sayılarındaki artış, hastanelere de yansımaya başladı. Pandemi ile mücadelenin lokomotiflerinden Ankara Şehir Hastanesi Covid-19 yoğun bakımında hasta sayısı geçen haftalara göre yüzde 51 oranında arttı. Prof. Dr. Seval İzdeş, "Maalesef doluluk oranları artıyor. Çok hızlı bir artış değil; ama böyle devam ederse 1 aya kadar baya bir dolu olabiliriz. Bu yüzden kurallara uymak çok önemli" dedi.

Haber 19-03-21 11:39

Binanın giriş katında çıkan yangın paniğe sebep oldu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 3 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Olay, Kocaeli’nin Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Seval sokak üzerinde meydana geldi.

Haber 11-03-21 19:16

SANKO Üniversitesi Hastanesinden yeni bir hizmet

SANKO Üniversitesi Hastanesi Fizyoterapistlerinden Selver Seval Soğan, idrar ve gaita kaçırmanın bireylerin yaşantılarına ve sosyal aktivitelerine önemli ölçüde sınır koyduğunu söyledi.SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde idrar kaçırma tedavisine yönelik hizmet verilmeye başlandığını belirten Selver Seval Soğan, ürodinami (mesane fonksiyonlarını ölçmeye yarayan test), Üroflowmetri (işeme testi) ve Emg-Biofeedback (Pelvik Taban Kas Eğitimi) ile tedavinin mümkün olduğuna dikkat çekti.Selver Seval Soğan, “İdrar ve gaita kaçırma toplumumuzda sık görülen bir durumdur.

Yurthaber 06-03-21 09:22

Tüp bebek tedavisine ne zaman başlanmalı? Merkez seçerken bunlara dikkat!

Tüp bebek merkezlerinin sayısı her gün artmaktadır. Uzun ve kimi zaman yorucu bir süreç olan tüp bebek tedavisinin yapılacağı merkez oldukça kritik önem taşımaktadır. Nelere dikkat edilmeli, hangi soruların sorulması gerektiğini Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir sizler için anlattı.

Kadin 15-02-21 16:53

AÇGSD Başkanı Tevfik Gökdemir oldu

Adana Çukurova Güzel Sanatlar Derneği (AÇGSD) Başkanlığına Tevfik Gökdemir getirildi.Geçen ay içinde Veysel Kubat’ın hayatını kaybetmesinin ardından Adana Çukurova Güzel Sanatlar Derneği Başkanlığına seçilen Tevfik Gökdemir, “Derneğimizin ilk kurucu başkanı Hacı Mehmet Özer ve ikinci Başkanımız Veysel Kubat hocama, derneğe verdikleri emeklerinden dolayı bütün dernek üyeleri adına teşekkür ediyor saygıyla ve rahmetle anıyoruz” dedi.Adana Çukurova Güzel Sanatlar Derneği İkinci Başkanlığına Gürruh Badakal, Saymanlığa Fatma Özdil, Sekreterliğe Nurten Seval Eroğlu ve üyeliğe Serpil Sesli getirildi.

Yurthaber 11-02-21 09:05

ByLock kullanan evli çift 7 yıl 6’şar ay hapis cezası aldı

Eskişehir’de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmakla suçlanan ve örgütün haberleşme programı ByLock kullandıkları gerekçesiyle yargılanan evli çift 7 yıl 6’şar ay hapis cezası aldı.Yargıtay 1’inci Ceza Dairesi tarafından verilen bozma kararının ardından Eskişehir 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, tutuksuz yargılanan Seval B.

Haber 08-02-21 12:38

SMA gibi genetik hastalıkların çocuğa aktarımı önlenebilir!

Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, SMA hastalığı genetik bir hastalık olduğu için tüp bebek tedavisinde PGD yöntemi ile bu genetik rahatsızlığı taşıyan çiftlerin de sağlıklı bebeklere sahip olabileceğini belirtti.

Haber 11-01-21 15:04

MHP Aydın İl Kadın Kolları’nda bayrak değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığını yürüten Seval Bay’ın yerine Emekli Öğretmen Meltem Bölük atandı.23 Şubat 2018 tarihinden bu güne kadar MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Selval Bay’ın yerine Meltem Bölük Atandı.

Yurthaber 09-01-21 09:26

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Seval Türkeş ziyaretiyle ilgili açıklama

MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş’i İstanbul'daki evinde ziyaret etmesiyle ilgili konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gelen eleştirilere tepki gösterdi. Seval Türkeş'in demokrasiye inanan bir insan olduğunun altını çizen Kılıçdaroğlu " Bir mafya bozuntusunun bir siyasal partinin destekçisi olması ve o partinin de bu mafya bozuntusuna sahip çıkması cumhuriyet tarihinde bir ilkti ve buna açık gönüllülükle karşı çıkıyordu." ifadelerini kullandı.

Haber 22-12-20 14:10

Kılıçdaroğlu'nun Seval Türkeş'i ziyaret etmesine ilişkin dikkat çeken 'ayakkabı' tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP'lilerin Alparsan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'e yaptığı ziyaret tartışma yarattı. MHP'ye yakınlığıyla bilinen Türkgün Gazetesi "Alparslan Türkeş'in kemiklerini sızlatacak CHP'li heyet, Başbuğumuzun anılarının olduğu evde, ayakkabılarıyla dolaşıyordu" ifadeleriyle yapılan ziyareti eleştirildi.

Haber 21-12-20 15:35

Kılıçdaroğlu, Seval Türkeş'i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i ziyaret etti.

Haber 19-12-20 15:05

Tüp bebek tedavisindeki 5 güncel yöntem

Tüp bebek tedavisindeki güncel yöntemler hakkında bilgi veren Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, bebek sahibi olmak isteyen çiftlere konu ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı. Tüp bebek tedavisini 5 başlık altında toplayan Taşdemir'in bilgi verdiği o yöntemler...

Haber 15-12-20 16:25

Kılıçdaroğlu'dan Bahçeli'ye 'Alaattin Çakıcı' yanıtı

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Alaattin Çakıcı açıklamalarına yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Siyasi partiler yasasına göre kurulmuş olan bir partinin üstelik Türkiye Cumhuriyeti tarihinde köklü olarak kabul ettiğimiz bir partinin genel başkanının bir mafya liderine sahip çıkması, asıl üzücü olan bu. Geri tartışmaların hiçbir önemi yok." diye konuştu. Ayrıca Kılıçdaroğlu, Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'in kendisini aradığını da söyledi.

Haber 19-11-20 16:39

Tüp bebek tedavisine ne zaman başlanmalı?

düzenli bir beraberliğe rağmen çocuk sahibi olamayan çiftler tüp bebek tedavisinden faydalanabileceğini söyleyen Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, çocuk sahibi olamayan çiftlerin vakit kaybetmeden tedavi için bir kadın doğum uzmanına başvurmaları gerektiğini söyledi. Taşdemir, çiftlerin gebeliğe engel olan başka bir tıbbi durum olmadığı takdirde tüp bebek tedavisinden faydalanabileceğini söyledi.

Haber 19-11-20 15:03

Depremden sonra hasarlı binada mahsur kalan kedisi için yardım istedi: Daha fazla dayanamaz!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle ağır hasar alan bir binada mahsur kalan kedisini kurtarabilmek için yardım bekleyen Seval Çayırpınar, üzüntüsünü paylaştı. Adalet Mahallesi Cumhuriyet Sitesi'ndeki bir apartmanın 7'nci katında mahsur kalan kedisi 'Naz'ın 3 gündür aç ve susuz kaldığını söyleyen Çayırpınar, bina ağır hasar aldığı için içeri giremediklerini ancak kedinin bu şekilde daha fazla dayanamayacağını anlatarak 'Lütfen kedimi kurtarın. O da bir can' dedi.

Haber 02-11-20 14:18

Müşavir Gürbüz, Rektör Aldemir’i ziyaret etti

Başbakanlık eski Müşaviri, Tarım Bakanlığı Müşaviri Nihat Gürbüz ve eşi Seval Gürbüz, Adnan Menderes Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Prof.

Yurthaber 23-10-20 17:27

Mikroenjeksiyonun tüp bebek yönteminden farkı

Mikroenjeksiyon ile tüp bebek yöntemin arasındaki farkları anlatan Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, mikroenjeksiyonlu tüp bebek tedavisinin avantajlarından bahsetti.

Haber 14-10-20 14:54

Sebepsiz infertilite nedir? Sebepsiz infertilite çiftler çocuk sahibi olabilir mi?

Sebepsiz infertilite bebek sahibi olmak isteyen çiftleri endişelendiriyor. Sebepsiz infertilite ile ilgili bilgi veren Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir ise bu çiftlerin de bebek sahibi olabileceğini söyleyerek endişelenmeye gerek olmadığını vurguluyor.

Haber 11-09-20 15:05

Çocuğun bademcik ameliyatında ihmal olduğu iddiası

Antalya'da bademcik ameliyatı olduktan sonra çocuklarının yatağa bağımlı hale geldiğini öne süren aile, "ihmal" iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu - Anne Seval Önal: "Kızım geçen yıl özel bir hastanede bademcik ameliyatı olduktan sonra rahatsızlandı. Kalbi ve beyin fonksiyonları duran bebeğim yatağa bağımlı hale geldi"

Yurthaber 03-07-20 17:48

Tüp bebek tedavisinde beslenme alışkanlıklarına dikkat! Başarıyı etkiliyor

tüp bebek tedavisinde başarı oranını arttırmak için beslenmenin önemine dikkat çeken Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, beslenmeye dikkat edilerek ideal kilonun korunmasının tedavinin başarı oranında büyük etkiye sahip olduğunun altını çizdi. İşte tüp bebek tedavisinde başarı oranını artırmak için beslenme konusunda dikkat edilmesi gerekenler...

Haber 29-06-20 15:06

Annesinin cesedi başında 'Sen ölemezsin' diyerek gözyaşı döktü

Antalya'da Güzel Sanatlar Lisesi'nde rehber öğretmen Seval G. (46), 4'üncü kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti. Yerde yatan annesini görünce sinir krizi geçiren Ekin H. (20), "Annem bütün hayallerimde sen vardın. Bütün planlarımı seninle yaptım. Sen ölemezsin" diye gözyaşı döktü.

Haber 18-05-20 16:31

Hamilelikte ikili test nedir, nasıl ve ne zaman yapılır?

Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, hamilelikte yapılacak ikili testler ile bebeğin down sendromu olup olmadığının bilgisinin edinilebileceğini söyleyerek, down sendromu hakkında açıklamalar yaptı.

Kadin 13-05-20 16:22