Sevgililer Günü Haberleri Ve Son Dakika Sevgililer Günü Haberleri

Sevgililer Günü Haberleri Ve Son Dakika Sevgililer Günü Haberleri

Dünyanın hemen her yerinde 14 Şubat’ta kutlanılan Sevgililer Günü’nün kaynağı eski Roma’ya ve Katolik Kilisesi’ne dayanmaktadır. Orijinalinde St. Valantine’s Day yani Aziz Valantin Günü olarak adlandırılan bu özel günle ilişkilendirilen Valantine adındaki birden fazla kişi ve bu kişilerle ilgili birden fazla hikaye vardır. Eski Roma’da Aziz Valantine Festivali olarak 14 Şubat’ta kutlanan gün 14-15. yüzyıllarda romantik aşk ile ilişkilendirilmeye başlanmıştır. 18. Yüzyıl başlarında da İngiltere’de çiftlerin birbirlerine çiçek alıp tebrik kartları gönderme ritüelleri ortaya çıkmıştır. Günümüzde de Sevgililer Günü çiftlerin birbirlerine hediye aldıkları, romantik etkinlikler ve sürprizler planladıkları bir gün haline gelmiştir. Markalar için yılın önemli satış zamanlarından biri olması ile oldukça ticarileşmiştir.

Sevgililer Günü Haberleri

Sevgililer günü makyajı: Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır? Sevgililer Günü için makyaj fikirleri

Sevgililer Günü zamanı binlerce insan hediye, saç ve makyaj önerileri gibi konularda araştırmalar yapmaktadır. Bu özel günü evde ya da dışarda geçirecek olanların yapması gereken çeşitli hazırlıklar vardır. Bu romantik akşamda sevgilisinin gözleri kendinden ayrılmasın isteyenler için görünüş önemli bir detaydır. Etkili ve güzel bir görünüm sağlamanın en önemli adımı makyajdır. Peki, Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:55

14 Şubat Sevgililer Günü yemeği, birlikte son yemekleri oldu! Kutlamadan dönüyorlardı...

14 Şubat Sevgililer Günü akşamı Bursa'nın İnegöl ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Sevgililer Günü yemeğinden dönen 2 çiftin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak taklalar attı. Kaza sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Jandarma komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber 15-02-2024 06:27

Diyarbakır'da Sevgililer Günü dolayısıyla yapay çiçeklerden tasarlanan gelinlikler sergilendi

Diyarbakır'da bir firma tarafından Sevgililer Günü dolayısıyla yapay çiçeklerden tasarlanan gelinliklerin tanıtımı yapıldı.

Yurthaber 14-02-2024 15:17

Eşinin aldığı Sevgililer Günü hediyesini 'Günah' diyerek kabul etmedi! Sosyal medyadan tepki gecikmedi... 'Boşanma nedeni'

14 Şubat Sevgililer Günü tüm dünyada çiftler arasında kutlanırken sosyal medyadan yapılan bir paylaşım gündem yarattı. 2022 yılında TikTok 'miyaser4949' kullanıcı adıyla yapılan bir paylaşım yeniden gündem oldu. Eşinin kendisine aldığı Sevgililer Günü hediyesini 'Günah' diyerek reddeden adama ait görüntüler bir kez daha tartışmalara neden oldu.

Trend 14-02-2024 13:17

Sevgililer Günü için tatlı bir tarif arayanlara: İşte Sevgililer Günü'ne özel kalpli pasta tarifi! Kalpli pasta nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan özel günlerden biri olan Sevgililer Günü genelde evde veya dışarıda yenen romantik yemekler ile geçer. Ancak el lezzetine güvenenlerden, mutfakta sevdikleri için vakit geçirmekten keyif alanlardansanız evde romantik bir Sevgililer Günü kutlaması yapmak isteyebilirsiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız Sevgililer Günü için özel olarak yapabileceğiniz kalpli pasta tarifimize göz atabilirsiniz.

Yemek 14-02-2024 12:19

14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler - En güzel ve en romantik Sevgililer Günü filmleri için öneriler

Sevgilisiyle birlikte battaniyenin altına girip koca bir kase dolusu patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde film izleme fikri birçok kişi için en güzel sevgililer günü planıdır. Sevgililer Günü başlı başına romantizm doluyken bir de buna duygu dolu bir aşk filmi eklemek 14 Şubat’ın dolu dolu geçmesini sağlayacaktır. Peki, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler nelerdir?

Trend 14-02-2024 10:03

Sevgililer Günü çiçekleri: Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır? 14 Şubat'ta sevgiliye verilecek en güzel çiçek hangisi?

Sevgililer Günü, her sene 14 Şubat'ta sevgi ve aşkın simgelendiği özel bir gündür. Bu günde çiftler birbirlerine hediyeler alarak ve kutlama yaparak aşklarını yansıtırlar. Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediyelerden biri çiçeklerdir. Çiçekler, görüntü ve kokuları ile sevginin ve aşkın en güzel simgelerinden biridir. Sevgililer Günü'nde en çok alınan çiçekler ise kırmızı güllerdir. Peki, Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır?

Kadin 12-02-2024 19:00

Sevgililer Günü neden 14 Şubat'ta kutlanır? Sevgililer Günü ne zamandan beri kutlanıyor?

14 Şubat genel olarak sevgililer arasındaki romantik aşkın kutlandığı bir gün olarak akıllara gelse de bazı insanlar, aile bireylerine ya da evcil hayvanlarına sevgilerini göstermek ya da hayatlarında sevgilileri ile yaptıkları şeyleri kutlamak için de bu özel günü kutlamaktadır. Her yıl bu özel ve heyecanlı gün kutlanırken aynı zamanda tarihçesi ve anlamı da merak edilir. Peki Sevgililer Günü neden 14 Şubat'ta kutlanır?

Kadin 12-02-2024 18:58

14 Şubat Sevgililer Günü'nün hikâyesi nedir? Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi

Sevgililer Günü, dünyanın pek çok bölgesinde her sene coşkuyla kutlanır. Kutlandığı gün olan 14 Şubat, eski çağlardan günümüze kadar devam eden bu geleneği temsil eden bir anlamlara sahiptir. Türkiye’de Sevgililer Günü olarak bilinen 14 Şubat, aslında Papa Gelasius tarafından ilan edilen Aziz Valentine Günü’dür ve bu gün de Aziz Valentine anılır. Ancak Türkiye ve dünyanın pek çok bölgesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanır. İşte Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi...

Kadin 12-02-2024 18:56

Sevgililer Günü nedir? 14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ve ne zaman ortaya çıktı?

Sevgililer Günü'ne ait detaylar her şubat ayına az bir zaman kala sorgulanmaya başlar. Her sene şubat ayında heyecanla kutlanan bu özel günde, sevgililerini ve eşlerini mutlu etmek isteyen kişiler, hediye ve sürpriz araştırmalarına başlar. Bunun yanı sıra bu özel günün tarihi de en çok merak edilen konulardan biridir. Peki, Sevgililer Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?

Kadin 12-02-2024 18:55

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-2024 18:53

Sevgililer Günü'nde yapılabilecek etkinlikler: 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne yapılır? En güzel ve en romantik Sevgililer Günü fikirleri

Sevgililer Günü, her yıl 14 Şubat’ta kutlanan, aşkın ve sevginin simgesi olarak kabul edilen özel bir gündür. 14 Şubat, çiftlerin birbirlerine olan duygularını ifade etmesi, romantik bir gün yaşamak ve ilişkilerini güçlendirmek için fırsat olarak görülür. Peki, Sevgililer Günü'nde neler yapılabilir?

Kadin 12-02-2024 18:52

Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler 2024 - 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nereye gidilir?

Sevgililer Günü yaklaşırken, romantik bir plan yapamayanlar çeşitli yöntemlerle araştırmalar yapmaya başlar. Türkiye'nin her lokasyonunda romantik ve değerli anlar yaşamak mümkündür. Aşkı hissetmek ve Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftler için Türkiye'nin birbirinden güzel birçok noktası mevcuttur. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler listesi...

Kadin 12-02-2024 18:50

Sevgililer Günü mesajları 2024 - En güzel ve en romantik 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları

14 Şubat Sevgililer Günü'nün gelmesiyle birlikte en fazla araştırılan konular arasında sevgiliye atılacak özel mesajlar yerini alır. Hayatındaki en özel insana kalbindeki duyguları güzel bir söz ile ifade etmek isteyenler en özel mesajları araştırmaya başlar. İşte sevgililer günü mesaj önerileri...

Kadin 12-02-2024 18:47

Sevgilisine hediye alacaklar kara kara düşünüyor! Sevgililer Günü gelinceye kadar zam yağdı: En ucuz gül fiyatı dudak uçuklatıyor

7'den 70'e sevgilisi olan hemen herkesin sürpriz yapmak için elini cebine attığı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne 2 gün kaldı. Sevgililer Günü hediyesi dendiğinde akla ilk gelen gül fiyatları ise dudak uçuklattı. İstanbul'da son iki haftada gelen zamlardan sonra gülün en ucuzu bile cep yakacak düzeyde. Yine de talep artıyor, gül almayı düşünenlerin 4'te 3'ü ise aynı yolu izliyor. Fiyatın inmesi için toplu alım yapılması gerekiyor.

Finans 12-02-2024 14:48

Büyük beden model Olivia Messina Sevgililer Günü iç çamaşırını giyerken 'büyük, cesur ve güzel' olduğunu söylüyor

Büyük beden model Olivia Messina, Instagram'da 300.000'den fazla takipçiye sahip olduğu hesabında büyük bedenli kadınlara yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Kanada'da yaşayan beden pozitifliği savunucusu Olivia Messina Sevgililer Günü fotoğraf çekimi için poz vermek için siyah iç çamaşırlarıyla kamera karşısına geçti.

Kadin 12-02-2024 06:58

Aynı anda 5 kadınla evli olan fenomen Sevgililer Günü faturasından dert yandı! Kimse dışlanmış hissedemez

Arthur O Urso isimli fenomen 'Özgür Aşk' olarak isimlendirdiği çok eşli evliliği sayesinde sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sık sık özel hayatına dair kesitler sunarak dünya basınındaki manşetlerde yerini alan Urso, bu kez Sevgililer Günü'nden dert yandı. Eşlerinin her biri için hediye aldığını söyleyen Urso, yılın en romantik ayında hediyelere 110 bin sterlinden (yaklaşık 4 milyon 260 bin TL) fazla harcıyor.

Trend 10-02-2024 11:14

Birlikte yeni yerler keşfetme heyecanını paylaştığınız sevgilinize verebileceğiniz hediyeler

Sevgilinizle yeni yerler keşfetmek, paylaşılan anılarınızı daha da değerli kılar. Ona, birlikte yeni yerler keşfederken her anın keyfini doyasıya çıkarmasını sağlayacak hediyeler vermek isterseniz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 07-02-2024 17:06

Sevdiğinizin kalbini ısıtacak Sevgililer Günü hediyeleri

Sevgililer Günü yaklaşırken sevdiğinizi sıcacık bir kucaklama kadar mutlu edecek, onun kalbini ısıtacak hediyeler mi arıyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevgilinizle aranızdaki bağı güçlendirecek, ona olan sevginizi en özel şekilde ifade etmenizi sağlayacak birbirinden anlamlı hediyeleri sizin için seçtik. İşte Sevgililer Günü için size özel hediye önerilerimiz!

Haber 07-02-2024 15:38

Sevgililer Günü öncesi zam mesaisi: Serada 20 lira olan kırmızı gül çiçekçide 5 katına satılıyor

Sevgililer Günü öncesi kırmızı gül fiyatları arttı.Antalya'da serada adet fiyatı 20 lira olan gül, çiçekçilerde 5 katına satılıyor. Güldeki fiyat artışının nedeni olarak da talebin yüksek, gül sayısının yetersiz olması gösterildi.

Finans 04-02-2024 15:00

Yürek yakan görüntü! Depremde hayatını kaybeden eşinin mezarını ziyaret edip, Sevgililer Günü'nü kutladı

Malatya’da Erkan Uçar (28), depremde hayatını kaybeden eşi Ebru Uçar'ın (27) mezarını, enkazdan sağ çıkarılan çocuklarıyla birlikte ziyaret edip, gül bırakarak Sevgililer Günü’nü kutladı. Deprem sırasında işte olduğunu belirten Erkan Uçar, en acı Sevgililer Günü'nü yaşadıklarını söyledi.

Haber 14-02-2023 17:50

14 Şubat Sevgililer Günü'nün anlam ve önemi nedir? SEVGİLİLER GÜNÜ nasıl ortaya çıktı?

14 Şubat Sevgililer Günü'nün anlam ve öneminin ne olduğu merak ediliyor. Roma Katolik Kilisesi'nin Valentine adındaki bir din adamı adına ilan ettiği 14 Şubat günü zamanla sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, özel bir gün haline dönüşmüştür. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün hikayesi buna dayanmaktadır. İşte, 14 Şubat Sevgililer Günü hakkında tüm merak edilenler...

Haber 14-02-2023 12:48

Kim Kardashian markasının Sevgililer Günü için tasarlanan iç çamaşırlarını giydi! Görenler Çok ucuz görünüyor dedi

Kim Kardashian markasının cips boyutundaki iç çamaşırları gündemdeydi. Dalga konusu olan iç çamaşırlardan sonra skandallarla anılan Kim bu sefer Sevgililer Günü için tasarlanan iç çamaşırı giydi. Kim Kardashian'ı görenler "Çok ucuz görünüyor" yorumları yaptı.

Magazin 04-02-2023 08:20

Beyler, Sevgililer Günü için hediye arıyorsanız So CHIC'teki indirimleri kaçırmayın

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Hayatınızdaki o değerli kişiye, sevginizi ifade edebileceğiniz bu özel gün için şimdiden alacağınız hediyeye karar vermelisiniz. Son dakikaya bırakma hatasına düşmemeniz için size şimdiden harika bir hediye önerisi ve indirim duyurusuyla geldik. İşte detaylar!

Haber 02-02-2023 11:28

13 soruya vereceğin cevapla eski sevgilini unutup, unutamadığını söylüyoruz

Eski sevgilini unutup unutmadığını bu 11 soruluk test sonrası öğreneceksin. Herkes eski sevgilisiyle ilgili hislerini geride bıraktığını iddia etse de bu test içinde yatan düşünceleri açığa çıkartacak!

Trend 30-06-2022 15:10

Arkadaşlarına ya da sevgilisine hediye almakta zorlananlar için Amazon'dan fiyatına değecek hediye önerileri

En değer verdiğiniz insanlara, arkadaşlarınıza ya da sevgilinize hediye seçerken zorlanmanız oldukça normal. Sonuçta en sevdiğiniz insana en güzel ve uygun hediyeyi bulmak kolay bir iş değil. Bunun için sizlere birbirinden güzel ve fiyatını sonuna kadar hak eden ürünleri listeliyoruz. Ürünler arasından sevdiklerinize en uygun olanı seçerek onu hemen mutlu edebilirsiniz. İşte, karşınızda fiyatını sonuna kadar hak eden hediye önerileri!

Haber 29-06-2022 15:29

Sevgililer Günü (Valentines Day): Neden 14 Şubat günü kutlanıyor?

14 Şubat Sevgililer Günü, romantik aşkın kutlandığı bir gün olarak akıllara kazınsa da kimi insanlar aile bireylerine ya da evcil hayvanlarına sevgilerini göstermek ya da hayatlarında sevgiyle yaptıkları şeyleri kutlamak için de bugünü seçiyor. Peki takvimlerdeki bu en tutkulu günün tarihi kökeni hakkında ne biliyoruz?

Haber 19-04-2022 04:28

Seda Sayan yedinci kez evleniyor mu? Sevgilisi kim? Seda Sayan'ın 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Nereli?

Seda Sayan'ın yedinci evliliğini yapacağı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen ve basında yer alan haberlerin ardından Seda Sayan yedinci kez evleniyor mu? Sevgilisi kim? Seda Sayan'ın 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Nereli? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 11-03-2022 09:50

Sevgililer Günü (Valentines Day): Neden 14 Şubat günü kutlanıyor?

14 Şubat Sevgililer Günü, romantik aşkın kutlandığı bir gün olarak akıllara kazınsa da kimi insanlar aile bireylerine ya da evcil hayvanlarına sevgilerini göstermek ya da hayatlarında sevgiyle yaptıkları şeyleri kutlamak için de bugünü seçiyor. Peki takvimlerdeki bu en tutkulu günün tarihi kökeni hakkında ne biliyoruz?

Haber 10-03-2022 19:24

Sevgililer günü bahanesiyle... 4 aylık hamile eşini 20 yerinden bıçaklayarak katletti

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde kan donduran kadın cinayetinde 4 aylık hamile genç kadın dini nikahlı eşi tarafından 20 yerinden bıçaklanarak katledilmişti. Genç kadının eşi ile 7 ay önce tanıştığı ortaya çıkarken darp sebebiyle babasının evine kaçan kadını, dini nikahlı eşinin sevgililer günü bahanesiyle kandırarak eve götürdüğü öğrenildi.

Haber 16-02-2022 17:53

Şeyma Subaşı sevgilisinin kucağında poz verdi! Mohammed Alsaloussi’den flaş hamle 'Evleniyorlar mı?'

Çalkantılı özel hayatıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı, bu kez Sevgililer Günü'ne özel yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin kucağında verdiği bir pozu Instagram hesabında yayınlayarak sevgililer günün kutladı. Subaşı'nın 'Meedo' diye seslendiği Alsaloussi ise sevgilisine daha önce yaptığı evlilik teklifinden bir fotoğraf paylaştı. Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin paylaşımına düştüğü not ise 'Evleniyorlar mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 15-02-2022 07:42

Tarkan'dan Sevgililer Günü paylaşımı! Eşi Pınar Dilek ile o anlarını paylaştı

Ünlü şarkıcı Tarkan, 2016 yılında evlendiği Pınar Dilek ile Sevgililer Günü'nü dışarıya çıkarak kutladı. Tarkan, o anları sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 15-02-2022 07:32

Valentine's day ne demek? Valentine's day hikayesi ve anlamı nedir? Aziz Valentine kimdir?

Valentine's day'in anlamını merak eden vatandaşlar "Valentine's day ne demek?" "Valentine's day hikayesi nedir?" gibi soruları merak ediyor. Türkçe'ye Sevgililer Günü olarak çevrilen Valentine's day, Valentine ismindeki bir din adamı için ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Peki Valentine's day ne demek? Aziz Valentine kimdir? İşte merak edilenler...

Haber 14-02-2022 18:16

14 Şubat Sevgililer Günü'nde erkeklere ne hediye alınır? Erkeklere Sevgililer Günü hediyesi ne alınabilir?

14 Şubat Sevgililer Günü gelip çatınca çiftlerin hediye telaşı başlar. Kadınlar için pek çok 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçeneği olsa da erkekler için seçenekler biraz kısıtlıdır. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde erkek arkadaşınıza ya da kocanıza farklı, almadığınız bir hediye almak istiyorsanız haberimize bir göz atabilirsiniz. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde erkeklere alınabilecek hediye çeşitleri!

Haber 14-02-2022 17:07

Evlenmek için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü tercih ettiler

Evlenmek için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü tercih ettiler

Yurthaber 14-02-2022 16:53

Konya'daki çiçekçilerde Sevgililer Günü yoğunluğu yaşanıyor

Konya'daki çiçekçilerde "Sevgililer Günü" yoğunluğu yaşanıyor

Yurthaber 14-02-2022 16:33

14 Şubat Sevgililer Günü'nde hangi filmler izlenir? Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler nelerdir?

14 Şubat Sevgililer Günü'nde pek çok aktivite yapılabilir. Eğer siz 14 Şubat Sevgililer Günü'nü daha mütevazi geçirmek isteyenlerdenseniz, güzel bir önerimiz var. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilinizle veya eşinizle güzel bir yemek yedikten sonra patlamış mısır eşliğinde romantik bir film çok iyi gidebilir. Bu noktada sadece hangi filmi izlemenize karar vermeniz gerekir. Size 14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek film önerileriyle geldik.

Haber 14-02-2022 15:15

14 Şubat Sevgililer Günü evde neler yapılabilir? Sevgililer günü yemek masası nasıl hazırlanır? Hangi yemekler yapılır?

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sevdiğini mutlu etmek isteyen kişiler akşam için plan yapmaya başladı. Romantik bir gece birlikte geçirilen akşam yemeği ile başlar. Peki 14 Şubat Sevgililer Günü evde neler yapılabilir? Sevgililer günü yemek masası nasıl hazırlanır? Hangi yemekler yapılır? İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evde yapılabilecekler ve hazırlanması kolay yemek tarifleri...

Haber 14-02-2022 14:23

14 Şubat Sevgililer Günü'nde neden gül gönderilir? Gül hediye etmek ne anlama gelir? Güllerin anlamı nedir?

Gül, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün bir sembolüdür. Sevgililer Günü'nde bir hediye alınır ilk akla gelen de hep çiçek olur. Ancak gülün hem yeri hem adı başkadır. Renk renk, tür tür gül var. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde konu da aşk olunca insanın gözüne ilk kırmızı gül gelir. Kırmızı gül, aşkı, sevgiğiyi ve tutkuyu simgeler. Gül, her özel günde gönderilir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün yeri gül için ayrıdır. Peki 14 Şubat Sevgililer Günü'nde neden gül tercih edilir işte haberin detayları!

Haber 14-02-2022 13:47

istegelsin, Sevgililer Günü etkinliğinde tüketiciyi gülümsetti

İstanbul Akasya AVM'de Sevgi Otomatı kuran İstegelsin, müşterilerine daha kolay ve daha hesaplı çözümler sunmaya devam ederken tüketicilerin kalplerine de dokunma hedefiyle hareket etti

Yurthaber 14-02-2022 13:45

Sevgililer Günü mesajları 2022! 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sevgili, eş, kadın ve erkeğe gönderilebilecek sözler

Sevgililer Günü dolayısıyla birçok vatandaş 14 Şubat Sevgiler Günü mesajları ile hayatlarındaki kişiyi mutlu etmek istiyor. Sevdiklerini gün içerisinde gönderecekler mesajlarla özel hissettirmek isteyen kişiler 14 Şubat Sevgililer günü mesajları, sevgili, eş, kadın ve erkeğe gönderilebilecek sözleri araştırmaya başladı. Bu özel gün için gönderebileceğiniz mesajlar ile sözleri sizler için derledik. İşte 2022 Sevgililer Günü mesajları...

Haber 14-02-2022 13:39

14 Şubat gününü daha özel hale getirmek isteyenlere: Sevgilinizi ya da eşinizi mutlu edecek yemek tarifleri

Sevgililer gününde bir jest yapın ve şık bir masa hazırlayın! Aşkınızı anlatmak ve bu özel günü dışarıda kutlamak yerine sevgilinize, eşinize sevginizi gösteren lezzetler sunabilirsiniz. Dışarıda sıradan bir gün geçirmektense enfes tarifler yaparak sevdiğiniz kişiyi daha mutlu edebileceğinizi biliyor musunuz?

Yemek 14-02-2022 13:04

Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? Neden kutlanır? Valentine ne demek? 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne yapılır?

14 Şubat Sevgililer Günü'nün birçok çift için önemi büyük. Sevgilisini mutlu ve özel hissettirmek isteyen pek çok vatandaş bu özel gün için plan yaptı. Öte yandan 14 Şubat Sevgililer Günü tamamen ticari bir gün olarak da görülüyor. Peki Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? Neden kutlanır? Valentine ne demek? 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne yapılır? Detaylar haberimizde...

Haber 14-02-2022 12:31

2022 Sevgililer günü mesajları! 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları ve sözleri: Romantik, duygusal, anlamlı ve resimli!

14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı. Bu özel günde sevdiğini mutlu hissettirmek isteyen kişiler 2022 Sevgililer günü mesajı ve en yeni aşk notu sözleri arayışına girdi. Romantik, duygusal, anlamlı ve resimli 14 şubat sevgililer günü kutlama mesajları internette araştırılmaya başlandı. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları ve sözleri...

Haber 14-02-2022 12:01

Aziz Valentine kimdir? Neden öldü? Sevgililer Günü’ne niye Valentine's Day deniliyor? 14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı?

Aziz Valentine kimdir? sorusunun yanıtı Sevgililer Günü dolayısıyla yeniden araştırılmaya başlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün nasıl ortaya çıktığı, Aziz Valentine'ın konuyla ilgisinin ne olduğu merak ediliyor. Çiftlerin birbirlerine olan aşkını çeşitli etkinliklerle kutlayarak ifade ettiği bu özel güne ilişkin Aziz Valentine kimdir? Neden öldü? Sevgililer Günü’ne niye Valentine's Day deniliyor? 14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar.

Haber 14-02-2022 11:24

Yıldız Tilbe'nin Sevgililer Günü şarkısı sözleri nedir? Yıldız Tilbe Sevgililer Günü şarkısını ne zaman yazdı?

Sevgililer Günü'nde pek çok aşk şarkısı dileniyordur ya da dinlenecektir. 14 Şubat'a özel şarkılar bulunurken akıllara ve dillere pelesenk olmuş bir şarkıdan söz etmeden geçmeyelim. Yıldız Tilbe'nin Sevgililer Günü'ne özel yazdığı şarkısını duyanlarınız vardır. Eğer Yıldız Tilbe'nin Sevgililer Günü şarkısının sözlerine aşina değilseniz veya hiç duymamışsanız haberimize bir göz atabilirsiniz. İşte Yıldız Tilbe'nin Sevgililer Günü şarkısı sözleri!

Trend 14-02-2022 10:59

Sevgililer Günü'nde çiftler balon manzaralı Kapadokya'ya akın etti

Sevgililer Günü'nde çiftler balon manzaralı Kapadokya'ya akın etti

Yurthaber 14-02-2022 10:38

Türkiye'de en çok sevilen aşk şarkısı nedir? En çok dinlenen aşk şarkıları hangileridir?

Konu aşk olunca tabii ki o aşkında bir şarkısı olacaktır. Türkiye'de ve dünyada dinlenen pek çok aşk şarkısı bulunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne yönelik araştırma yapan araştırma şirketi Areda Survey, gelmiş geçmiş en sevilen ve en çok dinlenen Türkçe aşk şarkılarına yönelik bir liste hazırladı. Yapılan listede Türkiye'de en çok sevilen aşk şarkıları yer alıyor. Türkiye'de en çok sevilen aşk şarkılarına gelin göz atalım.

Trend 14-02-2022 10:35

Demi Rose'den 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı! Kırmızılar içinde...

Demi Rose 14 Şubat Sevgililer Günü'nü pas geçmedi. Yaptığı iddialı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen model Demi Rose kırmızı iç çamaşırlarıyla poz verdi. Hayranlarının dikkatini yine çekmeyi başaran Rose'un yorumu da gözlerden kaçmadı.

Magazin 14-02-2022 09:31