Sevgililer Gunu Tarihcesi Haberleri

Adana’da şaşkına çeviren olay! Sevgililer kamyoneti böyle çaldı

Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.

Haber 2024-03-29 11:12:23

Evlilik yolunda ilk adımı attılar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı! İşte nişandan ilk kareler

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun zamandır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk, ile evlilik kararı aldı. Sevgililer Günü'nde Zeynep Mayruk'a evlenme teklif eden Tolga Sarıtaş ve Mayruk evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Ünlü çiftin nişanından ilk kareler geldi.

Magazin 2024-02-23 10:53:24

Sevgililer günü makyajı: Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır? Sevgililer Günü için makyaj fikirleri

Sevgililer Günü zamanı binlerce insan hediye, saç ve makyaj önerileri gibi konularda araştırmalar yapmaktadır. Bu özel günü evde ya da dışarda geçirecek olanların yapması gereken çeşitli hazırlıklar vardır. Bu romantik akşamda sevgilisinin gözleri kendinden ayrılmasın isteyenler için görünüş önemli bir detaydır. Etkili ve güzel bir görünüm sağlamanın en önemli adımı makyajdır. Peki, Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır?

Kadin 2024-02-22 18:55:19

Sosyal medya fenomeni Daisy Keech aşka geldi! Yatak odasından sevgilisinin kucağına otururken çekilen pocunu paylaştı

Sosyal medyada yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunan Daisy Keech için Sevgililer Günü hâlâ bitmedi. Fenomen isim sevgili Michael Yerger ile yaptığı tatilden kesitlerini paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Keech yatağın üzerinde sevgilisinin kucağına otururken çekilen aşk dolu bir karesini paylaştı. Fenomen ismin pozu kısa sürede beğeni topladı.

Trend 2024-02-16 14:04:03

Böyle hediye görülmedi! Evini satıp eşine altından buket yaptırdı.... 'Aman Dilan görmesin kıskanır'

Bir kuyumcunun sosyal medyadan paylaştığı görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerde evini satarak eşine 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak altında buket yaptıran adam çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları hediye karşısında şaşkına dönerken, "Aman Dilan görmesin kıskanır" yorumları yapıldı.

Trend 16-02-24 07:48

Tuğba Ekinci +18 aşırı farkındalık içerir diyerek paylaştı! 'Kondom' sorusu

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci bu sefer de Sevgililer Günü'nde yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Tuğba Ekinci "+18 aşırı farkındalık içerir" diyerek paylaştı.

Magazin 15-02-24 14:23

Kourtney Kardashian'ın kocasından olay pozlar! Karısının iç çamaşırlı pozlarını paylaştı

Kourtney Kardashian'ın kocası Travis Barker eşinin Instagram'da minicik iç çamaşırlarıyla çekilmiş pozlarını paylaştı. Kardashian ise eşinin kendisini Sevgililer Günü övgüsüyle onurlandırmasının ardından ona 'takıntılı' olduğunu söyledi.

Magazin 15-02-24 13:56

Sevgililer Günü'nde aşk bombası patladı! O kare ele verdi... Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşk yaşıyor

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşk yaşamaya başladı. Son olarak yeni dizisi için imaj tazeleyen ünlü oyuncu Sevgililer Günü'nde aşk bombasını patlattı. Sosyal medya hesabından geceye dair paylaşımlar yapan Aktaş'ı o kare ele verdi...

Magazin 15-02-24 12:24

Peru'da ilginç uyuşturucu baskını! Gizli polis bu kılıkta satıcıyı gafil avladı

Güney Amerika ülkesi Peru'nun başkenti Lima'da polis ekipleri bir uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona Sevgililer Günü için ayı kostümü giymiş bir polis damga vurdu. Elinde kalp şeklinde balon ve ayı kostümüyle hediye geldiğini söyleyerek uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı. İşte o ilginç baskından kareler!

Haber 15-02-24 12:12

Ayı kostümü giyen polis, uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı

Peru’nun başkenti Lima’da Sevgililer Günü’nü fırsat bilen polis ayı kostümü giyip uyuşturucu satıcısı kadını kıskıvrak yakaladı.

Haber 15-02-24 12:10

Sevgililer gününde vahşet! Kız arkadaşını öldürüp, sulama kuyusuna gömdü

Adana’da sevgililer gününde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Yaşar B., portakal bahçesinde tartıştığı sevgilisi İpek Akgül’ü tabancayla başından vurup öldürdü. Yaşar B. daha sonra Akgül’ün cesedini tarladaki sulama kuyusuna gömdü. İşte detaylar...

Haber 15-02-24 10:59

Adana’da sevgililer gününde kız arkadaşını öldürüp, sulama kuyusuna gömdü

Adana’da bir kişi sevgililer gününde, kız arkadaşını tabancayla vurup öldürürken cesedini sulama kuyusuna gömdü.

Yurthaber 15-02-24 10:30

Eyüpsultan'da 40 yıllık evli çiftler için ''Sevgililer Günü'' programı düzenlendi

Eyüpsultan Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ilçede ikamet eden ve evlilikte 40 yılı dolduran çiftler için program düzenledi.

Yurthaber 15-02-24 07:59

Demi Rose'un Sevgililer Günü paylaşımı! Yine adından söz ettirdi

Bir seks sembolü olarak sosyal medyada var olduğunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose yine adından söz ettirmeyi başardı. Rose'un 14 Şubat paylaşımı kendine has tarzıylaydı...

Magazin 15-02-24 07:59

14 Şubat Sevgililer Günü yemeği, birlikte son yemekleri oldu! Kutlamadan dönüyorlardı...

14 Şubat Sevgililer Günü akşamı Bursa'nın İnegöl ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Sevgililer Günü yemeğinden dönen 2 çiftin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak taklalar attı. Kaza sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Jandarma komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber 15-02-24 06:27

Aradığı aşkı onda buldu! Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti

Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.

Magazin 14-02-24 15:49

Diyarbakır'da Sevgililer Günü dolayısıyla yapay çiçeklerden tasarlanan gelinlikler sergilendi

Diyarbakır'da bir firma tarafından Sevgililer Günü dolayısıyla yapay çiçeklerden tasarlanan gelinliklerin tanıtımı yapıldı.

Yurthaber 14-02-24 15:17

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e genç sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Sevgililer Günü sürprizi!

Gülseren Ceylan, aşkı Mehmet Ali Erbil'in adını dövme yaptırdı. Gülseren Ceylan'ın 'Mali' dövmesine Mehmet Ali Erbil "Aşkımın sevgililer günü hediyesi seni seviyorum" notuyla karşılık verdi.

Magazin 14-02-24 14:28

Eşinin aldığı Sevgililer Günü hediyesini 'Günah' diyerek kabul etmedi! Sosyal medyadan tepki gecikmedi... 'Boşanma nedeni'

14 Şubat Sevgililer Günü tüm dünyada çiftler arasında kutlanırken sosyal medyadan yapılan bir paylaşım gündem yarattı. 2022 yılında TikTok 'miyaser4949' kullanıcı adıyla yapılan bir paylaşım yeniden gündem oldu. Eşinin kendisine aldığı Sevgililer Günü hediyesini 'Günah' diyerek reddeden adama ait görüntüler bir kez daha tartışmalara neden oldu.

Trend 14-02-24 13:17

Bursa'da nikah tarihinin özel olmasını isteyen çiftler Sevgililer Günü'nü tercih etti

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, nikah salonlarında yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 14-02-24 12:57

Sevgililer Günü için tatlı bir tarif arayanlara: İşte Sevgililer Günü'ne özel kalpli pasta tarifi! Kalpli pasta nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan özel günlerden biri olan Sevgililer Günü genelde evde veya dışarıda yenen romantik yemekler ile geçer. Ancak el lezzetine güvenenlerden, mutfakta sevdikleri için vakit geçirmekten keyif alanlardansanız evde romantik bir Sevgililer Günü kutlaması yapmak isteyebilirsiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız Sevgililer Günü için özel olarak yapabileceğiniz kalpli pasta tarifimize göz atabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 12:19

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa pozunu paylaştı... 'Sonsuza kadar'

Sosyal medyada beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa, Sevgililer gününü romantik bir pozla kutladı. Sevgilisiyle aşka gelen fenomen ismin ayna pozu çok konuşuldu.

Trend 14-02-24 11:40

'Onlar için bir gül, bir mesaj kurtarır' Hangi burca hangi hediye alınmalı? Evlilik, aldatılma... İlişkilerde en iyi anlaşan burçlar hangileri? Astrolog Dolunay Karaca anlattı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde astrolog Dolunay Karaca, ilişkilerde en iyi anlaşan burçları tek tek sıraladı. Aynı zamanda hangi burçların hangi hediyeleri daha çok sevdiğini de anlatan Karaca, bazı burçlar için daha çok para harcanmış hediyelerin, bazıları için de duygusal temalı hediyelerin daha makbul olduğunu söyledi. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç ve diğer tüm burçların en güzel anlaştığı burçlar ve alınabilecek hediyeler...

Kadin 14-02-24 11:36

14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler - En güzel ve en romantik Sevgililer Günü filmleri için öneriler

Sevgilisiyle birlikte battaniyenin altına girip koca bir kase dolusu patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde film izleme fikri birçok kişi için en güzel sevgililer günü planıdır. Sevgililer Günü başlı başına romantizm doluyken bir de buna duygu dolu bir aşk filmi eklemek 14 Şubat’ın dolu dolu geçmesini sağlayacaktır. Peki, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler nelerdir?

Trend 14-02-24 10:03

Sevgililer Günü öncesi çikolata operasyonu

Bursa’da kaçak çikolata üreten imalathaneye operasyon düzenleyen polis ekipleri iki şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Yurthaber 14-02-24 09:38

Ona sevginizi hissettirecek anlam dolu Sevgililer Günü hediyesi önerileri

Sevgililer Günü hediyesi almakta geç kaldıysanız doğru yerdesiniz! Sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz her anı anlamlı kılacak, onun yanında olamadığınız zamanlarda da onunla birlikte olduğunuzu hissettirecek anlam dolu hediyeleri sizin için seçtik, işte detaylar!

Haber 13-02-24 18:16

Başrollerini Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisi için geri sayım başladı... Sevgililer Günü'nde hayranlarıyla bulaşacak

Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün’ü seneler sonra yeniden partner olarak bir araya getiren 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisi için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde galası gerçekleştirilen dizi GAIN'de 14 Şubat'ta sevenlerinin karşısına çıkacak.

Trend 13-02-24 15:49

Pierre Cardin kol saatlerinde Sevgililer Günü'ne özel %70 indirim

"Kendinizi özel hissetmek istediğinizde, şıklığınızı tamamlayacak bir aksesuarın gücü tartışılmaz. Pierre Cardin kol saatleri, tasarım ve kaliteyi bir araya getiren benzersiz modelleriyle şimdi daha da erişilebilir hale geliyor. Bu muhteşem indirim fırsatıyla, stil sahibi olmak sizin için çok daha kolay olacak. Hem kendi tarzınızı yansıtacak hem de günün her anında şıklığınızı koruyacak bir saat arıyorsanız, Pierre Cardin indirimlerini kaçırmayın!"

Haber 13-02-24 12:23

Yasmin Erbil sevgilisi Survivor Poyraz'ı özledi! Aşk pozlarıyla Sevgililer Günü göndermesi

Son dönemde babası Mehmet Ali Erbil hakkındaki sözleriyle dikkat çeken Yasmin Erbil Survivor'da yarışan sevgilisi Poyraz'ı özledi. Yasmin Erbil sevgilisiyle pozlarını paylaşarak sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 13-02-24 09:40

Sevgililer Günü çiçekleri: Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır? 14 Şubat'ta sevgiliye verilecek en güzel çiçek hangisi?

Sevgililer Günü, her sene 14 Şubat'ta sevgi ve aşkın simgelendiği özel bir gündür. Bu günde çiftler birbirlerine hediyeler alarak ve kutlama yaparak aşklarını yansıtırlar. Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediyelerden biri çiçeklerdir. Çiçekler, görüntü ve kokuları ile sevginin ve aşkın en güzel simgelerinden biridir. Sevgililer Günü'nde en çok alınan çiçekler ise kırmızı güllerdir. Peki, Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır?

Kadin 12-02-24 19:00

Sevgililer Günü neden 14 Şubat'ta kutlanır? Sevgililer Günü ne zamandan beri kutlanıyor?

14 Şubat genel olarak sevgililer arasındaki romantik aşkın kutlandığı bir gün olarak akıllara gelse de bazı insanlar, aile bireylerine ya da evcil hayvanlarına sevgilerini göstermek ya da hayatlarında sevgilileri ile yaptıkları şeyleri kutlamak için de bu özel günü kutlamaktadır. Her yıl bu özel ve heyecanlı gün kutlanırken aynı zamanda tarihçesi ve anlamı da merak edilir. Peki Sevgililer Günü neden 14 Şubat'ta kutlanır?

Kadin 12-02-24 18:58

14 Şubat Sevgililer Günü'nün hikâyesi nedir? Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi

Sevgililer Günü, dünyanın pek çok bölgesinde her sene coşkuyla kutlanır. Kutlandığı gün olan 14 Şubat, eski çağlardan günümüze kadar devam eden bu geleneği temsil eden bir anlamlara sahiptir. Türkiye’de Sevgililer Günü olarak bilinen 14 Şubat, aslında Papa Gelasius tarafından ilan edilen Aziz Valentine Günü’dür ve bu gün de Aziz Valentine anılır. Ancak Türkiye ve dünyanın pek çok bölgesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanır. İşte Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi...

Kadin 12-02-24 18:56

Sevgililer Günü nedir? 14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ve ne zaman ortaya çıktı?

Sevgililer Günü'ne ait detaylar her şubat ayına az bir zaman kala sorgulanmaya başlar. Her sene şubat ayında heyecanla kutlanan bu özel günde, sevgililerini ve eşlerini mutlu etmek isteyen kişiler, hediye ve sürpriz araştırmalarına başlar. Bunun yanı sıra bu özel günün tarihi de en çok merak edilen konulardan biridir. Peki, Sevgililer Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?

Kadin 12-02-24 18:55

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Sevgililer Günü'nde yapılabilecek etkinlikler: 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne yapılır? En güzel ve en romantik Sevgililer Günü fikirleri

Sevgililer Günü, her yıl 14 Şubat’ta kutlanan, aşkın ve sevginin simgesi olarak kabul edilen özel bir gündür. 14 Şubat, çiftlerin birbirlerine olan duygularını ifade etmesi, romantik bir gün yaşamak ve ilişkilerini güçlendirmek için fırsat olarak görülür. Peki, Sevgililer Günü'nde neler yapılabilir?

Kadin 12-02-24 18:52

Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler 2024 - 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nereye gidilir?

Sevgililer Günü yaklaşırken, romantik bir plan yapamayanlar çeşitli yöntemlerle araştırmalar yapmaya başlar. Türkiye'nin her lokasyonunda romantik ve değerli anlar yaşamak mümkündür. Aşkı hissetmek ve Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftler için Türkiye'nin birbirinden güzel birçok noktası mevcuttur. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler listesi...

Kadin 12-02-24 18:50

Sevgililer Günü mesajları 2024 - En güzel ve en romantik 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları

14 Şubat Sevgililer Günü'nün gelmesiyle birlikte en fazla araştırılan konular arasında sevgiliye atılacak özel mesajlar yerini alır. Hayatındaki en özel insana kalbindeki duyguları güzel bir söz ile ifade etmek isteyenler en özel mesajları araştırmaya başlar. İşte sevgililer günü mesaj önerileri...

Kadin 12-02-24 18:47

Sevgililer Günü sözleri 2024 - En güzel ve en romantik 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri için öneriler

Birçok insan kalbinden geçen duyguları yazı diliyle daha iyi ifade eder. Kelimelerin gücünden faydalanarak hayatındaki kadına veya erkeğe Sevgililer Günü'nde duygularını ifade etmek isteyenler Sevgililer Günü sözlerini tercih ederek bu amacına ulaşabilir. Önerilen sözler ifade edilirken kendinden ve birlikte geçirilen güzel günlerden parçalar da ekleyerek bu sözler daha anlamlı bir hâle getirebilir. İşte Sevgililer Günü sözleri için öneriler...

Kadin 12-02-24 18:46

Sevgilisine hediye alacaklar kara kara düşünüyor! Sevgililer Günü gelinceye kadar zam yağdı: En ucuz gül fiyatı dudak uçuklatıyor

7'den 70'e sevgilisi olan hemen herkesin sürpriz yapmak için elini cebine attığı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne 2 gün kaldı. Sevgililer Günü hediyesi dendiğinde akla ilk gelen gül fiyatları ise dudak uçuklattı. İstanbul'da son iki haftada gelen zamlardan sonra gülün en ucuzu bile cep yakacak düzeyde. Yine de talep artıyor, gül almayı düşünenlerin 4'te 3'ü ise aynı yolu izliyor. Fiyatın inmesi için toplu alım yapılması gerekiyor.

Finans 12-02-24 14:48

Antalya’dan Sevgililer Günü için dünyaya Türkiye nüfusu kadar çiçek

Türkiye’nin kesme çiçek ihracatında yüzde 90’la başı çeken Antalya’da, Sevgililer Günü’nden 1 ay önce başlayan hareketlilik rakamlara yansıdı.

Yurthaber 12-02-24 13:45

Kim Kardashian, Kendall ve Kylie Jenner iç çamaşırlarıyla poz verdi

38 yaşındaki Khloé Kardashian, Skims Sevgililer Günü 2021 koleksiyonundan çeşitli fotoğraflar ve klipler paylaştı. Paylaşımda Kim Kardashian, Kendall ve Kylie Jenner iç çamaşırlarıyla poz verdiği anlar yer aldı.

Magazin 12-02-24 13:27

Büyük beden model Olivia Messina Sevgililer Günü iç çamaşırını giyerken 'büyük, cesur ve güzel' olduğunu söylüyor

Büyük beden model Olivia Messina, Instagram'da 300.000'den fazla takipçiye sahip olduğu hesabında büyük bedenli kadınlara yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Kanada'da yaşayan beden pozitifliği savunucusu Olivia Messina Sevgililer Günü fotoğraf çekimi için poz vermek için siyah iç çamaşırlarıyla kamera karşısına geçti.

Kadin 12-02-24 06:58

Adı: 'Eski sevgili pazarı' İstanbul'da kuruldu, yoğun ilgi görüyor! Sana kırmızı hiç yakışmıyor yazan da var Derdinden, kederinden yırttığım pantolon yazan da

14 Şubat Sevgililer Günü'ne günler kala Nişantaşı'nda 'eski sevgili pazarı' kuruldu. Eski sevgililerinden kalan eşyalarını satmak isteyenler, ürünlerin üzerine "Sana kırmızı hiç yakışmıyor" gibi ilginç notlar da yerleştirerek satışa sundu. Yiğit Sahur, "Şu anki kız arkadaşımla birlikte sosyal medyada bu pazarın kurulacağını gördük. Elimizde önceki ilişkilerimizden kalan eşyaları toplayarak satış yapmaya başladık. Yoğun da bir ilgi var, daha ilginç diyaloglar da yaşarız diye düşünüyorum" dedi.

Haber 11-02-24 13:43

Aynı anda 5 kadınla evli olan fenomen Sevgililer Günü faturasından dert yandı! Kimse dışlanmış hissedemez

Arthur O Urso isimli fenomen 'Özgür Aşk' olarak isimlendirdiği çok eşli evliliği sayesinde sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sık sık özel hayatına dair kesitler sunarak dünya basınındaki manşetlerde yerini alan Urso, bu kez Sevgililer Günü'nden dert yandı. Eşlerinin her biri için hediye aldığını söyleyen Urso, yılın en romantik ayında hediyelere 110 bin sterlinden (yaklaşık 4 milyon 260 bin TL) fazla harcıyor.

Trend 10-02-24 11:14

Sevgililer Gününe özel büyük indirimler başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Sevgililer Gününe özel büyük indirimler başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 09-02-24 16:43

Sevgililer Günü tartı tarifi: Sevgililer Günü tartı nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan Sevgililer Günü çeşitli firmaların ve mekanların düzenlediği organizasyonlarla birçok farklı seçenek ortaya çıkartır. Ancak bazı çiftler bu özel günü özel bir romantizmle, örneğin evinde kutlamayı tercih edebilir. Eğer siz de evde kutlama yapmayı seven çiftlerdenseniz bu özel günü özel bir tarifle renklendirebilirsiniz.

Yemek 08-02-24 01:19

Sevgililer Günü'ne özel milföylü kalp pasta tarifi: Milföylü kalp pasta nasıl yapılır?

Dünyanın dört bir yanında kutlanan Sevgililer Günü için özel bir tarif denemek ve sevgiliniz ile baş başa vakit geçirmek istiyorsanız Sevgililer Günü'ne özel milföylü kalp şeklinde pasta tarifimize bir göz atabilirsiniz. Eğer Sevgililer Günü evde baş başa kutlanır diyenlerdenseniz bu tarif tam size göre.

Yemek 08-02-24 01:00

Yapması kolay, lezzeti şahane: Sevgililer Günü'ne özel kalp marzipan tarifi! Kalp marzipan nasıl yapılır?

Sevgililer Günü gibi özel bir günde farklı tarifler denemek ve sevdiğiniz kişi ile birlikte bu tarifleri uygulamak isteyebilirsiniz. Ona hoş ve lezzetli bir Sevgililer Günü sürprizi hazırlayarak da baş başa özel bir kutlama yapabilirsiniz. Eğer siz de bu özel günü bu şekilde geçirmeyi tercih eden çiftlerdenseniz Sevgililer Günü'ne özel kalp marzipan tarifimiz tam size göre olabilir.

Yemek 08-02-24 00:50

Yılın en romantik gününe özel: Sevgililer Günü keki tarifi! Sevgililer Günü keki nasıl yapılır?

Yılın en romantik günü kabul edilen Sevgililer Günü her yıl aynı coşkuyla kutlanan bir gündür. Bu özel günde kimi çiftler çeşitli mekanların ve lokantaların etkinliklerine katılmayı tercih ederken kimileri birlikte hazırladıkları sofrada romantik bir akşam geçirmeyi tercih edebilirler. Böyle bir kutlama yapmayı tercih eden çiftlerdenseniz kendi mutfağınızda kolaylıkla hazırlayabileceğiniz Sevgililer Günü keki için verdiğimiz tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 00:34