Sevilay Yılman Haberleri Ve Son Dakika Sevilay Yılman Haberleri

Sevilay Yılman Haberleri Ve Son Dakika Sevilay Yılman Haberleri

1973 Malatya doğumlu Sevilay Yılman, gazeteci, yazardır. İlk, orta ve lise eğitiminin tamamlamasının üzerine yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi İletşim Fakültesi’nde yapmıştır. 1994 yılında gazetecilik kariyerine başlamış Sabah Gazetesi, Star Gazetesi gazetelerinde köşe yazıları kaleme almıştır. Bunun yanında A Haber, Habertürk TV ile Beyaz TV kanallarında Acı Kahve, Dört Kadın Bir Erkek ve Çapraz Ateş programları ile gündeme gelmiştir. 1996'da gazeteci Mustafa Nihat Yükselir ile evlenmiş, çift 2013’te boşanmıştır.

Sevilay Yılman Haberleri

'Bana değil sen kendine söyle' Ağıralioğlu gerilimi televizyona da sıçradı! 'Anlamıyorsun filan bunları geçelim' O sözlere 'Pişmiş aşa su katmak' yorumu

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun TBMM'deki basın toplantısında kullandığı sert ifadeler gündem yarattı. Siyaset gündeminde gerilime yol açan o sözler, televizyona da sıçradı. Habertürk canlı yayınında Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile Habertürk yazarı Nasuhi Güngör arasında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Yılman, Ağıralioğlu'nun konuşması için 'Parti suçu' tanımlamasını yapınca ortalık karıştı. Yılman "Ortada duralım" deyince Güngör "Sen kendine söyle bana değil" dedi.

Haber 22-03-2023 18:04

Sevilay Yılman ve Hasan Öztürk birbirine girdi! Kılıçdaroğlu'nun adaylığı tartışılırken sinirler gerildi, stüdyoyu terk etti

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklanmasının değerlendirildiği canlı yayında sinirler gerildi. Gazeteci Hasan Öztürk ile Sevilay Yılman arasında Kılıçdaroğlu'nun adaylığı üzerinden 'alevilik' ve 'kindarlık' tartışması yaşandı. Bir anda ortam gerilirken, tartışma Hasan Öztürk'ün stüdyoyu terk etmesiyle sona erdi.

Haber 07-03-2023 07:36

Meral Akşener yeniden masaya dönecek mi? Gazeteci Sevilay Yılman açıkladı... 'Gurur yapmam' dedi ve...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkması sonrası siyaset kulisleri hareketlendi. Peş peşe gelişmeler yaşanırken Gazeteci Sevilay Yılman'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Meral Akşener'in kendisiyle konuştuğunu söyleyen Sevilay Yılman, Akşener'in, "Eğer masa ya da Kemal Bey, milletin bu talebine (İmamoğlu ya da Yavaş) olur verirse hiç gurur yapmadan o masaya geri dönerim." ifadelerini kullandığını duyurdu.

Haber 06-03-2023 08:28

İmamoğlu kararı sonrası Sevilay Yılman'ın canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu sözleri olay oldu! 'Bir çuval inciri berbat etti'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İmamoğlu'nun cezasının açıklandığı gün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da olmasına tepki gösteren Habertürk yazarı Sevilay Yılman, canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Sevilay Yılman, "Kılıçdaroğlu bana göre bugün daha önce yaptığı gibi merdivene ters bindi. Bir çuval inciri berbat etti." diye konuştu.

Haber 15-12-2022 07:53

Sevilay Yılman

Sevilay Yılman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sevilay Yılman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer nerede ve kimin yanında saklanıyor?

İki milyar dolarla yurt dışına kaçtığı belirtilen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in nerede ve kimin yanında saklandığıyla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haber 26-04-2021 15:06

Belediyeler aracılığıyla 'gri pasaport' skandalı! Almanya'ya giden H.B. konuştu: Merkezi Bingöl

Malatya'da belediye aracılığıyla 'çevre eğitimi için' Almanya'ya gönderilen 45 kişiden 43'ünün geri dönmemesi sonrası ortaya çıkan skandal her geçen gün büyüyor. Bakanlık; 6 belediye hakkında soruşturma başlatırken, bu yöntemle yurt dışına çıkan H.B. adlı kişi konuştu. H.B., bir yılda sadece Bingöl'den en az 450-500 kişinin bu yöntemle ülkeden çıkarıldığını belirtirken, yaşanan skandalın boyutunu da gözler önüne serdi.

Haber 19-04-2021 15:20