Sevilay Yukseli Haberleri

Dosyası raftan indirildi! Veyis Ateş'e nüfuz davası açıldı: Fatih Altaylı ile Sevilay Yılman da tanıklar arasında...

Birkaç yıl önce yayınlanan bazı ses kayıtlarında adı geçen gazeteci Veyis Ateş'in, hukuksal sorunları çözmek için iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddia edilmiş, Ateş daha sonra gazeteciliği bırakmıştı. 3 yıl aranında ardından Ateş'in dosyası raftan indirildi, dava açıldı. İsmail Saymaz son gelişmeleri kaleme aldı...

Haber 2024-02-12 09:46:33

Sahibinden satılık Atlı Köşk iddiası ortalığı karıştırdı! Sabancı ailesinden açıklama geldi

İhsan Sabancı’nın Nevin Tenik ilişkisinden dünyaya gelen ve açtığı davayla Sabancı ailesinin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın bir ilan sitesinden Atlı Köşk'teki hissesini satışa çıkardığı iddia edildi. Sakıp Sabancı Müzesi vasfındaki Atlı Köşk satışa mı çıkıyor? Sabancı ailesinden açıklama geldi.

Finans 2024-02-07 12:11:11

Sevgilisiyle birlikte iş arkadaşını katletmişti! İfadeleri ortaya çıktı: 'Boynumdan öpmeye çalışınca...'

Zonguldak'ta Mustafa Kurt (43), iş arkadaşı Sevilay Kıral (38) ve onun sevgilisi Güray Çakmak (45) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. İddianamede ifadelerine yer verilen sanıklar, birbirini suçladı. Kıral'ın, Çakmak'a, Kurt'u kastederek 'Şimdi, işi bitecek' şeklinde 2 mesaj attığı belirlendi. Daha önce cinayeti kendisinin işlediğini belirten Kıral, bu kez Kurt'un kendisini boynundan öpmeye çalıştığı için Çakmak'ın sinirlenerek Kurt'a bıçakla saldırdığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 2023-09-26 11:59:17

Milli para yüzücü Sevilay Öztürk, dünya üçüncüsü oldu

İngiltere'de düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası'nda milli sporcu Sevilay Öztürk, 50 metre kelebekte bronz madalya kazandı.

Yurthaber 2023-08-03 07:34:36

Depremde yıkılan dükkanın enkazında hayata tutunmaya çalışıyor

Malatya’da 6 Şubat’taki depremlerde iş yeri yıkılan 28 yaşındaki esnaf Sevilay Dirican, enkazı kaldırılan iş yerinin bulunduğu noktada babasının ürettiği ahşap ürünleri satarak hayata tutunmaya çalışıyor.

Yurthaber 18-05-23 09:44

'Bana değil sen kendine söyle' Ağıralioğlu gerilimi televizyona da sıçradı! 'Anlamıyorsun filan bunları geçelim' O sözlere 'Pişmiş aşa su katmak' yorumu

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun TBMM'deki basın toplantısında kullandığı sert ifadeler gündem yarattı. Siyaset gündeminde gerilime yol açan o sözler, televizyona da sıçradı. Habertürk canlı yayınında Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile Habertürk yazarı Nasuhi Güngör arasında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Yılman, Ağıralioğlu'nun konuşması için 'Parti suçu' tanımlamasını yapınca ortalık karıştı. Yılman "Ortada duralım" deyince Güngör "Sen kendine söyle bana değil" dedi.

Haber 22-03-23 18:04

Sevilay Yılman ve Hasan Öztürk birbirine girdi! Kılıçdaroğlu'nun adaylığı tartışılırken sinirler gerildi, stüdyoyu terk etti

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklanmasının değerlendirildiği canlı yayında sinirler gerildi. Gazeteci Hasan Öztürk ile Sevilay Yılman arasında Kılıçdaroğlu'nun adaylığı üzerinden 'alevilik' ve 'kindarlık' tartışması yaşandı. Bir anda ortam gerilirken, tartışma Hasan Öztürk'ün stüdyoyu terk etmesiyle sona erdi.

Haber 07-03-23 07:36

Meral Akşener yeniden masaya dönecek mi? Gazeteci Sevilay Yılman açıkladı... 'Gurur yapmam' dedi ve...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkması sonrası siyaset kulisleri hareketlendi. Peş peşe gelişmeler yaşanırken Gazeteci Sevilay Yılman'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Meral Akşener'in kendisiyle konuştuğunu söyleyen Sevilay Yılman, Akşener'in, "Eğer masa ya da Kemal Bey, milletin bu talebine (İmamoğlu ya da Yavaş) olur verirse hiç gurur yapmadan o masaya geri dönerim." ifadelerini kullandığını duyurdu.

Haber 06-03-23 08:28

Sevgilisinin evinde sırtından bıçaklanarak öldürüldü! Dikkat çeken cinsel saldırı detayı

Zonguldak'ta kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. 4 çocuk babası Mustafa Kurt (43), sevgilisi Sevilay K.'nın (38) evinde sırtından bıçaklanarak öldürüldü. Olaya ilişkin gözaltına alınan Sevilay K. ile arkadaşı Güray Ç. (45), ilk ifadelerinde birbirini suçladı. Sevilay K. ifadesinde, Kurt'un kendisini öpmeye çalışarak cinsel saldırıda bulunmaya çalıştığını öne sürdü. İşte olayın detayları...

Haber 24-02-23 16:22

Sevgilisinin evine gitti, sonrası korkunç!

Zonguldak'ta dehşete düşüren bir cinayet olayı yaşandı. Sevgilisi Sevilay K.'nın evine giden Mustafa Kurt (43), sırtından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, olaya ilişkin Sevilay K. ile evde bulunan arkadaşı Güray Ç.’yi gözaltına aldı. İşte olayın detayları...

Haber 24-02-23 09:24

Son dakika: Depremde yerle bir olmuştu! O binaların müteahhitleri birer birer tutuklanıyor

Son dakika haberine göre, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu 10 ilde yıkılan binaların müteahhitleri birer birer yakalanıyor. Son olarak Hatay'da depremde yıkılan Erdoğan Apartmanı'nın müteahhidi Mustafa Erdoğan Keçecioğlu ve Adıyaman'da yıkılan çok sayıda binanın müteahhidi olduğu belirlenen Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş tutuklandı.

Haber 13-02-23 19:25

SON DAKİKA | Gürcistan'a kaçarken yakalandılar! 'Vicdanınız rahat mı?' sorusuna bakın nasıl yanıt verdi

Son dakika haberi: Adıyaman'da depremde yıkılan çok sayıda binanın müteahhiti olduğu belirlenen Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş, Gürcistan'a kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Sağlık kontrolüne götürülürken gazetecilerin 'Vicdanınız rahat mı?' sorusuna, Yavuz Karakuş, "Vicdanım rahat, her şeyi usulüne göre yaptım" dedi. Öte yandan, Gaziantep'te depremde yıkılan Pamukoğlu Sitesi'nin fenni mesulü olan inşaat mühendisi A.G., Afyonkarahisar'da gözaltına alındı.

Haber 12-02-23 12:26

Kahramanmaraş'a giden Sevilay Yılman gönderilen yardımlara isyan etti! Kışın ortasında şort mu yollanır?

Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremde 3. güne gelindi. 10 ili etkileyen şiddetli sarsıntıların ardından enkaz altında kalan vatandaşlar için çalışmalar devam ederken evlerine giremeyen vatandaşlar için de yardım kampanyaları düzenleniyor. Yaşanan iki büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a giden Habertürk yazarı Sevilay Yılman gönderilen yardımlara isyan etti.

Haber 08-02-23 12:14

CHP'nin bugünkü toplantısıyla ilgili bomba kulis! Çok net, dedikodu değil diyerek açıkladı: 6'lı masadan kalkalım mı kalkmayalım mı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İYİ Parti lideri Meral Akşener'le bir araya geldikten sonra Parti Meclisi toplantısında yer alacak. Altılı masada adayın kim olacağıyla ilgili tartışmaların devam ettiği süreçte bugünkü toplantıyla ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Sevilay Yılman'ın "Çok net, dedikodu değil" diyerek paylaştığı kulis bilgisine göre bugünkü toplantı "olağanüstü" nitelikte ve "6'lı masadan kalkalım mı kalkmayalım mı" konusu konuşulacak.

Haber 20-01-23 11:21

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin sütyensiz pozlarını paylaştı! Takipçileri yorum yağdırdı

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Meryem karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Sevilay Gültekin, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 27-12-22 11:10

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazanan yarışmacısı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i hangi yarışmacının kazandığı haftanın finalinde belli olacak. Bilindiği üzere program saat 16.00'da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekrana geliyor. Yarışmada Mürüvet, Aysel, Belia, Sevilay ve Levent arasından kimin birinci olacağı bugün (16 Aralık 2022 Cuma) belli olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 16-12-22 17:07

İmamoğlu kararı sonrası Sevilay Yılman'ın canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu sözleri olay oldu! 'Bir çuval inciri berbat etti'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İmamoğlu'nun cezasının açıklandığı gün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da olmasına tepki gösteren Habertürk yazarı Sevilay Yılman, canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Sevilay Yılman, "Kılıçdaroğlu bana göre bugün daha önce yaptığı gibi merdivene ters bindi. Bir çuval inciri berbat etti." diye konuştu.

Haber 15-12-22 07:53

Gönül Dağı'ndan ayrıldığı iddia edilen Sevilay Gültekin değişimiyle şaşırttı! Seksi şarkıcıya benzetildi

Gönül Dağı dizisindeki akıbeti izleyiciler tarafından merak konusu olan kızıl güzel Sevilay Gültekin, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 27-11-22 21:36

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin deri şortuyla poz verdi! Herkes aynı şeyi sordu

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Sevilay Gültekin, sık sık iddialı paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Mini şortuyla poz veren Sevilay Gültekin'e herkes aynı şeyi sordu.

Magazin 25-11-22 12:46

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Kırmızılar içinde paylaşıma yorum yağdı

Berk Atan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin başrolde yer aldığı Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Gönül Dağı'nda 'Meryem' karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, son paylaşımıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 10-11-22 10:20

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin yine çok cesur! Süper minili pozunu paylaştı

Başrollerini Berk Atan, Melis Sevinç, Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar'ın paylaştığı Gönül Dağı'nda 'Meryem' karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, iddialı paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Arkadaşının düğününe katılan genç yıldız, süper minili pozuyla beğeni topladı.

Magazin 07-11-22 11:05

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin mini etekli pozunu paylaştı! 'Sen neymişsin köylü kızı'

Başrollerini Berk Atan, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya'nın paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle tanınırlığını arttıran genç oyuncu Sevilay Gültekin, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Sevilay Gültekin, katıldığı bir nişan töreninde tercih ettiği siyah mini elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 17-10-22 09:11

Satırla kestiği kafasını tencerede saklamıştı! Annem bana büyü yaptı ve saldırdı

Geçtiğimiz yıl İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde tüyleri diken diken eden bir anne cinayeti meydana gelmişti. Kavga ihbarı üzerine Tuğçe Sayın (35) ile annesi Sevilay Palabıyık'ın (67) bulunduğu eve giden polis ekipleri evdeki kan donduran manzarayla karşılaşmıştı. Palabıyık'ın başı vücudundan ayrılmıştı ve farklı bir odadaki tenceredeydi. Olayla ilgili hazırlanan iddianamede Sayın'ın annesinin kendisine saldırdığını ve büyü yaptığını öne sürdüğü, ayrıca akıl sağlığıyla ilgili rapor yer aldı.

Haber 13-09-22 11:09

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin setten paylaşım yaptı!

Gönül Dağı'nın popüler oyuncularından biri olan Sevilay Gültekin, gözleri görmeyen Meryem karakterine hayat verdi ve bu rol ile büyük beğeni topladı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam eden Gültekin, setten karesini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 02-09-22 11:22

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin beyazlar içinde paylaştı! Gelinlik bir insana bu kadar mı yakışır

TRT 1 ekranlarında yerini alan Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Meryem karakteri ile ön plana çıkan Sevilay Gültekin, özel hayatıyla da ilgi görmeye başladı. Sosyal medyada takip edilen Gültekin, paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Magazin 15-08-22 10:19

İslami Dayanışma Oyunları'nda paralimpik yüzücülerden iki günde 13 madalya

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda mücadele eden paralimpik yüzücüler, müsabakaların ilk iki gününde 5 altın, 5 gümüş, 3 bronz madalya kazandı - Koral Berkin Kutlu: - "Ailemi, hocalarımı, tüm Türkiye'yi gururlandırdığım için çok mutluyum. Böyle büyük bir organizasyonda ilk altın madalyayı almak beni çok gururlandırdı" - Sevilay Öztürk: - "Türkiye'nin ilk madalyalarını aldığımız için de çok mutluyuz"

Yurthaber 09-08-22 11:05

5. İslami Dayanışma Oyunları

Para yüzme kadınlar 50 metre kelebek müsabakalarında Sevilay Öztürk birinci, Emine Avcu ikinci, Sümeyye Boyacı üçüncü oldu

Yurthaber 07-08-22 20:13

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin süper mini etekli poz verdi!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, sezon boyunca seyircilerin ilgisini kaybetmedi. Konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çeken dizide, Meryem rolünü Sevilay Gültekin canlandırdı. Bu rol ile tanınan Sevilay Gültekin, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer almaya başladı.

Magazin 18-07-22 18:37

Antalya'da genç kadın mahalleliyi canından bezdirdi! 'Bıktık senden, at kendini'

Antalya'da oturduğu mahallede yaşayanları canından bezdiren Sevilay T., bu kez balkonundan taş attı. Çilingir yardımıyla girilen evinden güçlükle çıkarılan ve psikolojik sorunları olduğu söylenen kadın hakkında konuşan mahalle sakini, ''Ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı. Dün akşama kadar bağırdı küfretti. Kimsede huzur kalmadı. Babasını evinden bıçakla kovdu'' derken, başka bir kişi, ''Bıktık senden at kendini aşağı. Mahalleliyi bıktırdın. İstemiyoruz seni git buradan'' ifadelerini kullandı.

Haber 13-07-22 15:19

Paralimpik sporcu Sevilay Öztürk kayıp madalyalarına kavuştu

Portekiz'de düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası'nda iki dalda gümüş madalya kazanan ancak Türkiye'ye dönüş yolunda madalyalarının bulunduğu çantasını otobüste unutan milli sporcu Sevilay Öztürk, İzmirli kafilenin çabaları sonucu madalyasına yeniden kavuştu - Madalyalarını Kahramanmaraş'ta yeniden boynuna takan Sevilay Öztürk: "Şu an tekrar oradaki gibi heyecanı yaşayabiliyorum çünkü gerçekten emek verdim, emeğimin karşılığını boynumda görmek beni çok mutlu etti"

Yurthaber 23-06-22 12:23

Paralimpik sporcu, kaybettiği madalyalarına kavuşmayı bekliyor

Portekiz'de düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası'nda 2 ikincilik elde eden milli sporcu Sevilay Öztürk, yolculuğu sırasında madalyalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor - Sevilay Öztürk: - "Boynumda madalyamı göremediğim için açıkçası çok üzülüyorum. İnşallah bulunur. İnşallah tekrar boynuma takarım"

Yurthaber 18-06-22 11:09

İş garantili mesleki eğitim özel öğrencileri hayata bağlıyor

Erzurum Palandöken Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Hacer Türk: - "Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin iş garantileri var. İl Mili Eğitim Müdürlüğü olarak protokoller yaptık. Mezun olanların belediye, üniversite ve tekstil kentte işleri hazır" - Öğrencilerden Sevilay Ertekin: - "Önceden bilgisayarı açıp kapatmaktan, burada oyun oynamaktan başka bir şey bilmiyordum ama şimdi birçok şeyi öğrendim. Mezun olunca hastanelerin randevu veren ve kayıt alan yerlerinde çalışmak istiyorum"

Yurthaber 13-06-22 11:11

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin pozuyla büyüledi! Rıfat görmesin

TRT 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı'nda Meryem rolünü canlandıran Sevilay Gültekin, sosyal medya paylaşımlarıyla göze çarpan isimlerden biri haline geldi. Gültekin, son paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 07-06-22 00:58

Okey oynarken tanıştı, evlendiği gün hayatını kaybetti! Mezarı açılan Ahmet Yeşildağ zehirlenerek öldürülmüş

Bursa'da Ahmet Yeşildağ 9 yıl önce evlendiği gün hayatını kaybetmişti. Mahkeme heyeti ölümün zehirlenerek olduğunu duyururken, Yeşildağ’ın, dini nikahla birlikte yaşadığı Sevilay Saygın, resmi nikah kıydığı Derya Mızrakçı Yeşildağ ve annesine müebbet hapis cezası verildi. Mahkeme, eş Yeşildağ'ın beraatine hükmetti. Mezarı açılan Ahmet Yeşildağ’ın tedavi amacıyla kullanılan ilaçta bulunan kodeinin fazla verilmesi sonucu zehirlenmeden kaynaklı öldüğü tespit edildi.

Haber 01-06-22 11:06

Babası öldürülünce 5 milyon lira miras kalmıştı! Mahkemeden flaş karar: O da yargılanacak

Geçtiğimiz yıl İzmir Menderes'te öldürülen Metin Zeybek'in katilinin yargılanması devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Zeybek'in, 5 milyon lira miras bıraktığı kızı Sevilay Bora'nın azmettirici olarak yargılanmasına karar verdi. Konuya ilişkin konuşan avukat, Sevilay Bora'nın, mirasa kavuşabilmek için babasının ölümünü çabuklaştırmak isteyebileceğine dikkat çekti. Öte yandan Bora, cinayetin ardından da yakalanmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.

Haber 31-05-22 07:46

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin annesini paylaştı! Benzerlik dikkat çekti

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Meryem rolü ile oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Sevilay Gültekin, aktif olarak kullandığı Instagram hesabı üzerinden annesini paylaştı. Aralarındaki benzerlik dikkat çekti.

Magazin 27-05-22 00:04

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'den mini etekli poz! Sen neymişsin kız Meryem

Anadolu hikayesinin anlatıldığı sevilen dizi Gönül Dağı'nın başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi oyuncular yer alıyor. Dizide gözleri görmeyen Meryem karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, rolü icabı oldukça konuşulmuştu. Sevilay Gültekin'in Instagram pozları görenleri hayran bıraktı.

Magazin 15-05-22 09:08

Nursel Ergin'in ağladığı programda olay çıktı! Kayınvalide gelinin üzerine yürüdü

Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlana yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da yer yerinden oynadı. Gelin ve kayınvalideler birbirine girdi. Final günü yaşananlar izleyiciyi şoke etti. Senanur gelin, Miyase'nin ismini altın tahtasından silince, kayınvalide Sevilay çileden çıktı.

Magazin 14-05-22 08:05

Marketin güvenlik kamerasında ortaya çıkan tacizde yeni gelişme! 50 lira bırakayım bana çıplak fotoğraf at demişti

İzmir'de, 14 yaşındaki Z.N.A.’yı sosyal medya üzerinden taciz eden A.D., kızının telefonunu inceleyen anne Sevilay B.'nin hazırladığı plan ile yakalanmıştı. Kızının telefonundan cevap veren anne Sevilay B., belirttiği adresteki markete 50 TL. bırakan tacizcinin, kamera kayıtlarından 2 çocuk babası komşuları olduğunu belirlemişti. Ailenin şikayeti üzerine yakalanan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan A.D. hakkında hazırlanan iddianamede istenilen ceza belli oldu.

Haber 24-04-22 20:58

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin beyaz atlı pozunu paylaştı! 'Kalbime mi indireceksin?'

Sevilay Gültekin başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisinde gözleri görmeyen Meryem rolüne hayat verdi. Rolü nedeniyle son zamanlarda eleştirilere maruz kalan Sevilay Gültekin'in beyaz at ile verdiği poz olay oldu.

Magazin 03-04-22 18:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan ortaklık teklif etti! Genç çiftçinin azmi örnek oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tokat'ta çiftçiler buluşmasında espri ile ortaklık teklif ettiği genç çiftçi Sevilay Kılıçarslan, "Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var” projesinden faydalanarak, babası ile küçükbaş hayvan besiciliği yapmaya başladı. Aynı zamanda evlerinin bahçesinde çilek üretimi yapan Kılıçarslan, genç çiftçilere örnek oluyor.

Finans 31-03-22 13:07

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin isyan etti! '50 yaşındaki adamdan...'

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde gözleri görmeyen Meryem rolüne hayat veren Sevilay Gültekin, rolü icabı oldukça eleştirildi. Eleştirilere dayanamayan Gültekin isyan etti.

Magazin 30-03-22 00:51

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin Instagram'dan paylaştı! Güzelliği görenleri büyüledi

Başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisi ilgiyle takip ediliyor. Sevilay Gültekin, Gönül Dağı dizisinde gözleri görmeyen 'Meryem' rolüne hayat veriyor. Gültekin'in Instagram pozu dikkat çekti.

Magazin 28-03-22 19:57

Gönül Dağı Meryem kimdir? Gönül Dağı Meryem gerçekten kör mü? Gönül Dağı dizisinin Meryem'i Sevilay Gültekin kimdir?

Gönül Dağı dizisi günün en çok araştırılan konularından biri oldu. Sevilen dizinin dün akşam 57. bölümü yayınlandı. Gönül Dağı'nın bu bölümü izleyicileri gözyaşına boğdu. Rıfat, Meryem ile evlenip bir yuva kuracağını düşünürken büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Meryem, Rıfat'ı istemediğini söyler ve çeker gider. Bunun üzerine Rıfat kendini gönül dağına vurur. Bu bölümden sonra vatandaşlar Gönül Dağı Meryem'e dair araştırmalara başladı. Gönül Dağı dizisinin Meryem'ine dair merak edilenler!

Magazin 28-03-22 09:44

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin gelinlikli pozlarını paylaştı! 'Sakın sokağa çıkma Sevilay!'

Başrollerini Gülsim Ali ve Berk Atan'ın paylaştığı Gönül Dağı dizisi, sıcak hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla, her hafta izleyiciyi ekrana kilitliyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle adından söz ettiren Sevilay Gültekin'in gelinlikli pozlarına yorum yağdı.

Magazin 05-03-22 14:16

Dedektif anne yakalatmıştı! O sapık mahalleyi terk etti, eşi ise boşanıyor

İzmir’de 14 yaşındaki çocuğunu taciz eden kişiyi adeta bir dedektif gibi iz sürerek ortaya çıkaran anne Sevilay B. Yaşanan olay sonrası zanlının gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmasından dolayı tedirgin olduklarını söyledi. Serbest kalan Ali D. İse mahalleyi terk etti. Eşi Sibel D. ise iki çocuğunun babası olan Ali D.’ye boşanma davası açıyor. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 23-02-22 07:16

İzmir'de mide bulandıran taciz! Anne dedektif gibi iz sürüp kızını taciz eden kişiyi buldu! Serbest bırakıldı...

İzmir'de kızını taciz eden kişinin kim olduğunu öğrenmek için dedektif gibi iz süren Sevilay B., söz konusu kişinin evli ve iki çocuk babası komşuları A.D., olduğunu ortaya çıkarmıştı. A.D. sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kızını taciz eden şüpheliyi kurduğu planla takip edip, yakalatan Sevilay B., "Söz konusu kişiyi sosyal medya üzerinden defalarca engelledik ancak sürekli olarak yeni hesaplar açıp kızımı taciz etmeyi sürdürdü. Çıplak fotoğraf istedi'' dedi.

Haber 22-02-22 17:31

Son dakika: Dedektif gibi iz süren anne, çocuğunu taciz eden sapığı ortaya çıkardı! Kameradaki kişiyi görünce şoke oldu

Son dakika haberi: İzmir'de yaşayan Sevilay B., 14 yaşındaki kızını sosyal medyadan sahte hesapla taciz eden sapığa müthiş bir planla suçüstü yaptı. Çıplak fotoğraflarını isteyen sapıkla, kızıymış gibi mesajlaşan anne 50 lira karşılığında istediğini yapacağını söyledi ve parayı markete bırakmasını istedi. Sapık, istenildiği gibi parayı markete bıraktı. Daha sonra markete gelen anne, kamera görüntülerini izleyince şoke oldu. Tacizci, evli ve iki çocuk babası komşuları çıktı.

Haber 22-02-22 07:12

Gönül Dağı'nın Münir Başkan'ı Ege Aydan'ın eşi güzelliğiyle parmak ısırttı! ''Dünyaca ünlü yıldız sandım!''

Kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Semih Ertürk gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, ilk bölümünden itibaren TRT 1 ekranlarının iddialı yapımları arasına girdi. Gönül Dağı'nın yönetmenliğini Yahya Samancı, senaristliğini Ali Asaf Elmas üstleniyor. Reyting rekortmeni dizide hayat verdiği Münir Başkan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ege Aydan'ın eşi Sevilay Aydan, güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 13-02-22 16:06