Sevket Yilmaz Hastanesi Haberleri

Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

Kütahya, modern ve nitelikli sağlık hizmetlerinde yeni bir döneme girdi.

Yurthaber 2024-03-28 14:15:40

Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'nin en büyük kapasiteli şehir hastanesi Sancaktepe'de yapıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin en büyük kapasiteli şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını belirterek, "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacak." dedi.

Haber 2024-03-23 20:55:21

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum." dedi.

Haber 2024-03-22 18:50:19

Edirne'de doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde görevli doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 2024-03-20 14:23:18

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yarın hizmete giriyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini bildirdi.

Finans 16-03-24 10:48

Günde 210 bin kişiyi taşıyacak: Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı 17 Mart'ta açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı'nın 17 Mart'ta açılacağını duyurdu. Uraloğlu, "Bu proje ile şehrin dışında bulunan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne ulaşım 15 dakikaya düşecek. Beş istasyonu olacak hattımız, günde 210 bin vatandaşımızı taşıyacak" dedi.

Finans 14-03-24 17:31

Cemaat korkunç manzarayla karşılaştı! İmam camide iple kendini astı

Samsun'un bir imam görev yaptığı camide iple kendini asarak intihar etti. Ocak'ın cansız bedeni otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 12-03-24 22:15

Ataşehir’e bin 200 yataklı Şehir Hastanesi yapılacak

Ataşehir’de stratejik öneme sahip Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nin bahçesine bin 200 yataklı yeni bir hastane yapılacak.

Yurthaber 11-03-24 11:39

İftardan kalan yemekleri sahurda tüketiyorsanız dikkat! Bu zararını bilen çok az

Ramazan ayı öncesi vatandaşlara besin tüketimi hakkında bilgilendirmede bulunan Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Uzman Diyetisyeni İlayda Kuzucu, iftardan kalan yemeklerin hem sindirim sistemi hem de bağırsak sağlığının korunması için sahurda tüketilmemesini önerdi.

Haber 08-03-24 12:21

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansıyla hasta kabulüne başladı

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansı ile gelen ilk hastasını kabul etti. 71 yaşındaki kadın hasta, helikopter ambulansla getirildiği hastanede sağlığına kavuştu.

Yurthaber 08-03-24 11:53

Kirayı almaya geldi acı gerçek ortaya çıktı! 66 yaşındaki adam...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 66 yaşındaki adam, evinde ölü bulundu. Kirayı almaya gelen ev sahibi ulaşamayınca acı gerçek ortaya çıkarken, adamın cenazesi Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber 02-03-24 20:36

Denizli'de hastane kafeteryasında silahlı saldırı! Ortalık savaş alanına döndü: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişindeki kafeteryaya 2 kişi tarafından silahla ateş açıldı. Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'sir ağır 7 kişi yaralandı. Denizli Valiliği'nden de saldırıyla ilgili açıklama geldi.

Haber 01-03-24 17:35

Kilis’te feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.

Yurthaber 29-02-24 12:04

Yatak kapasitesi 1200'e yükseltilen Ordu Şehir Hastanesinde sona doğru

Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.

Yurthaber 29-02-24 12:03

Yanan Balıklı Rum Hastanesi yeni yüzüne kavuştu

Zeytinburnu’nda çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Balıklı Rum Hastanesi’nin içinde yapılan restorasyonun yüzde 80 tamamlanarak yeni görüntüsüne kavuştu.

Yurthaber 26-02-24 10:36

Yeni bir fay keşfedildi: Bursa'nın içinden geçiyor... Uzmanlardan korkutan açıklama geldi! 7.3 büyüklüğünde deprem üretebilir

Bursa'da daha önce keşfedilmemiş bir fay hattı ortaya çıkartıldı. Önceki haritalarda yer almayan Kayapa-Yenişehir Fayı, üç üniversitenin bölgede yaptıkları ortak çalışma sonucu keşfedildi. 95 kilometre uzunluğunda olduğu tespit edilen fay hattının alüvyon zeminin altında kaldığı ve Timsah Arena ile Şehir Hastanesi arasından geçtiği ifade edildi. Öte yandan uzmanlar bu fay hattının 7.3 büyüklüğünde deprem üretebileceği konusunda da uyarıda bulundu.

Haber 22-02-24 09:48

Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılışa hazırlanıyor

Aydın’ın Karacasu ilçesinde yapılan 10 yataklı Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Yurthaber 22-02-24 08:43

Mardinli bedensel engelli çocuk ender görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi (DÜ) Çocuk Hastanesi yoğun bakım servisinde yaklaşık bir yıldır tedavi gören Mardinli doğuştan bedensel engelli 15 yaşındaki Rojhat Öncü, nadir görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor.

Yurthaber 21-02-24 13:35

Hastanede sirenler eğitim ve tatbikat için çaldı

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi personeli, yangın söndürme eğitim ve tatbikatında acil durumlara müdahale etmeyi öğrendi.

Yurthaber 20-02-24 13:59

Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! Gazze'deki Nasır Hastanesi artık hizmet veremiyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde, bir süredir İsrail askerlerinin kuşatması altındaki Nasır Hastanesinin artık hizmet veremediğini bildirdi. Ghebreyesus, hastanede hala 200'e yakın hasta bulunduğunu ve bunlardan en az 20'sinin acilen başka hastanelere sevk edilmesi gerektiğini bildirdi.

Haber 19-02-24 09:36

Film gibi 6 gün yaşadı ama hiç hatırlamadı! Başından geçenleri öğrenince kulaklarına inanamadı... 'Yaşamam imkansızdı'

Nefes darlığı, yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu devlet hastanesinden bilinci kapalı, entübe edilmiş durumda Acıbadem Kent Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilen Ahmet Kuvvet (50) hiçbir şey hatırlamadığı 6 günün sonunda gözlerini yeniden hayata açtı. Tedaviyi gerçekleştiren Doç. Dr. Cüneyt Narin, “Kendisi için verilmiş hiçbir kararı bilmeyen hastamız uyanıp da süreci öğrenince ‘yaşamam imkansızdı” dedi. Mutlu son ekip çalışmasıyla geldi” dedi.

Kadin 19-02-24 07:21

Her gün 10 dakika yapın! Kendi sesinizi duymalısınız... Etkisi inanılmaz

Üsküdar Üniversitesi NPİstanbul Hastanesi Klinik Nöropsikolog İnci Birincioğlu, zayıf hafıza için neler yapılması gerektiğiyle ilgili açıklamada bulundu.

Kadin 16-02-24 12:04

Bu belirtilere aman dikkat! Erken teşhis hayati önem taşıyor... Yaklaşık 1 milyon insanın ölümüne sebebiyet veriyor!

Beyin kanaması hakkında erken teşhis ve tedavinin önemine değinen Saygı Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökalp Karaarslan, “Beyin kanamasıyla ilgili belirtilerin erken fark edilmesi ve uygun önlemlerin alınması, bireyin yaşam kalitesini artırabilir ve tedavi şansını yükseltebilir. Bu nedenle, risk faktörlerinden kaçınma ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları benimseme önemlidir” dedi.

Haber 06-02-24 15:41

Uzmanından kritik uyarı: Tam mevsimi ama çok tüketmeyin! Sonuçları organ nakline kadar gidebiliyor

Kış mevsiminin gelmesiyle beraber kış çayları tüketimi de arttı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda görevli Prof. Dr. Alper Şener, kış aylarında üst solunum yolu enfeksiyonlarının başlamasıyla birlikte kış çayı mevsiminin de başladığını belirterek, fazla tüketilecek olan karışımların karaciğer yetmezliği, karaciğer zehirlenmesi ve organ nakline kadar sebep olduğunu söyledi. İşte o kritik uyarının detayları...

Haber 05-02-24 11:15

Başhekim yardımcısına şehrin göbeğinde silahlı saldırı! O anlar kamerada

Bursa'da, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kamuran Çatalkaya, yolda yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yakalanan şüphelilerden Ali Aydın tutuklanırken, K.B.'ye ise ev hapsi verildi. Saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 02-02-24 08:06

Kocaeli Şehir Hastanesinde günlük ortalama 5 bin acil ve poliklinik hizmeti verildi

Kocaeli'de 368 bin 668 metrekare alanda inşa edilen 1218 yatak kapasiteli Kocaeli Şehir Hastanesi, 9 ayda günlük ortalama 5 bin poliklinik ve acil hizmeti sundu.

Yurthaber 01-02-24 13:47

Midyat Devlet Hastanesinde bir ilk gerçekleştirildi

Mardin’in Midyat İlçe Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine, Dahiliye Uzmanı Doktor Mehmet Ata Çevik girişimleri ile Sürekli Renal Replasman Tedavi (CRRT) cihazı kazandırıldı.

Yurthaber 01-02-24 11:23

Üniversite öğrencileri, Çocuklar Mutlu Olsun diye oyuncak yapıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Şahidi Kız Öğrenci Yurdu’nda yürütülen proje çerçevesinde yapılan ürünler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk polikliniğinde tedavi görmekte olan çocuklara hediye edilecek.

Yurthaber 31-01-24 13:16

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 31-01-24 11:32

Kütahya’ya 768 yeni sağlık personeli alımı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’ya alınacak 768 yeni sağlık personelinin başta Şehir Hastanesi olmak üzere il hastanelerinde istihdam edileceğini ifade etti.

Yurthaber 31-01-24 08:04

Aman dikkat! 7 saatten az uyuyan bireylerin hastalık oranı 3 kat artıyor! Yatmadan önce...

Gece uykusunun enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde büyük önem taşıdığını belirten Eskişehir Şehir Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Bölümü Uzmanı ve Uyku Merkezi sorumlusu Prof. Dr. Vural Fidan, “7 saatten az uyuyan bireylerin hastalık oranı 3 kat artıyor” dedi.

Kadin 29-01-24 11:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin İzmir ilçe adaylarını açıkladı

AK Parti'de yerel seçim heyecanı İzmir ilçe belediye başkan adaylarının belli olmasıyla devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart'ta yarışacak adayları tek tek duyurdu. 5 ilçede MHP adayı desteklenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan törenin ardından İzmir Şehir Hastanesi açılışına katıldı. İşte detaylar...

Haber 27-01-24 14:59

Kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat! Uzmanından kritik bilgiler

İltihap (inflamasyon), aslında vücudun bir savunma mekanizmasıdır. Bağışıklık sistemi, hasar görmüş hücreleri, patojenleri tanır ve iyileşme sürecini başlatır. Zararlı veya tahriş edici bir etken vücudun bir kısmını etkilediğinde, savunma sistemi bunu yok etmek için iltihap gibi biyolojik bir tepki ortaya çıkartır. Denizli Özel Egekent Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İhsan Alur, kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat çekti.

Kadin 23-01-24 12:42

Türkiye için korkutan tablo! Yüzde 70-80 oranında arttı! Hangi virüsle enfekte olursanız olun...

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle başvuran günlük ortalama hasta sayısı, son 1 ayda yüzde 80 arttı. Yoğun bakım ünitesindeki yoğunluğun kış aylarında arttığını söyleyen Prof. Dr. Melike Cengiz, “Covid farklı varyantlarla halen devam ediyor. Hangi virüsle enfekte olursa olsun burada genel zatürre tedavisi yapıyoruz" dedi. Öte yandan Kovid-19 etkeni olan SARS-CoV-2'nin de yeni varyantlarının ortaya çıkmaya devam ettiğine dikkat çekildi.

Haber 23-01-24 09:56

İzmir Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi nerede?

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, gelişmiş tıp teknolojileri ile donatılmış ve gelişmiş tıbbi araçlara sahip, İzmir ve Ege Bölgesinin en kapsamlı sağlık kurumu niteliğinde hizmet veren İzmir Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlamıştır. Peki, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’ne hangi güzergahtan gidilir?

Haber 21-01-24 21:02

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi nerede? Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Günümüzde internet üzerinden birçok mekan ve lokasyonun yol tarifi bilgisine ulaşılabilmektedir. Bu konuda en çok sorgulama yapılan mekanlardan biri de Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi’dir. Peki, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 21:00

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir? Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ulaşım bilgileri

Günümüzde bir yerden bir yere gitmek isteyen kişiler, teknolojinin sağladığı imkânlar sayesinde kolayca yol tarifi edinebilmektedir. Herhangi bir nedenle Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek isteyenler de nasıl gideceği konusunda bilgi almak için internete başvurmaktadır. Peki, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 20:30

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ulaşım bilgileri

Japonya ve Türkiye iş birliği ile açılan Çam ve Sakura Şehir hastanesi bu yönüyle uluslararası sağlık merkezi özelliği taşımaktadır. Açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören hastane, uluslararası etkin ve geçerli tedavi yöntemleri konusunda da dikkat çekmektedir. Peki, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 20:24

Güne su içerek başlayıp günü su içerek bitirmenin mucizevi faydası! Uzman isim koruyucu parolayı açıkladı 'Hastalarımın hepsine öneriyorum'

Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Halil Başar, böbreklerde taş oluşmaması için güne su ile başlamanın ve günü su ile bitirmenin çok önemli olduğunu ifade etti.

Haber 19-01-24 16:47

Kırklareli'nde afetlere hazırlık kapsamında sahra hastanesi kurulumu tatbikatı yapıldı

Kırklareli'nde afetlere hazırlık çalışmaları kapsamında sahra hastanesi kurulumu tatbikatı gerçekleştirildi.

Yurthaber 18-01-24 11:43

Sakın sürmeyin! Yanıklara böyle müdahale ediyorsanız hemen bırakın 'Aşırı şekilde arttırıyor' İşte kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler

Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti. İşte evde oluşan yanıklarda, özellikle kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler...

Kadin 18-01-24 11:38

Gözle görülür artış yaşanıyor! Hastane kapasiteleri... Bakan Koca'dan uyarı geldi 'Ciddiye alınmalı'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üst solunum yolu enfeksiyonlarının arttığı bir dönemde olunduğunu belirtip "Bağışıklık sistemi baskılanmış hastalarda, yaş gibi sebeplerle risk grubunda olan kişilerde gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalı" dedi. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Koord. Başhekimi Surel ise hastalık kaynaklı yoğunluk bulunduğunu ama kapasitenin bunu eritebildiğini söyledi. Doç. Dr. Aktaş da başvuran hasta sayısının gözle görülür oranda arttığına dikkat çekti.

Haber 11-01-24 16:48

Giresun, ‘Auto Brewery Sendromu’ tedavisinde Türkiye’nin merkezi haline geldi

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Klinik Yöneticileri ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, nadir olarak görülen ‘Auto Brewery Sendromu’ hastalığının tedavisinde Türkiye’nin merkezi haline geldiklerini söyledi.

Yurthaber 11-01-24 15:43

Tekirdağ Şehir Hastanesinde üç yılda 3 bin yabancı hasta sağlık hizmeti aldı

Tekirdağ'da 3 yıl önce açılan Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi bugüne kadar aralarında 30 farklı ülkeden 3 bin yabancı hastaya hizmet verdi.

Yurthaber 11-01-24 14:08

Nurhak Acil Durum Hastanesi 453 kazık üzerine çelikten inşa ediliyor

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesindeki hastanenin 6 Şubat depremlerinde yıkılması üzerine yapımına başlanan 52 yataklı Nurhak Acil Durum Hastanesinin, yılın ilk yarısında tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Yurthaber 05-01-24 12:00

Konya Şehir Hastanesi 3,5 yılda 7,5 milyon poliklinik ve acil hizmeti verdi

Konya'da fiziki altyapısı ve sahip olduğu yüksek teknolojiyle dikkati çeken, 1250 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi, açıldığı günden bu yana yaklaşık 7,5 milyon poliklinik ve acil hizmeti verdi.

Yurthaber 03-01-24 11:47

Doğum için hastaneye geldiler, bebeklerinin öldüğünü öğrendiler! Şoke eden iddia: 2 saat boyunca...

Bolu'da, doğum için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne gelen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) aldıkları haberle yıkıldılar. Doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen genç çift gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 15:59

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden adamın midesinden çıkanlar doktorları şaşkına çevirdi! 450 parça metal: Çivi, cıvata, somun...

İran'da ismi açıklanmayan bir hasta karın ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdu. Dayanılmaz ağrı nedeniyle hastaneye başvuran hastanın midesinden 450 parça metal çıkartıldı. Ahvaz İmam Humeyni Hastanesi Başhekimi Ahmed Rıza Muhtedi çıkartılan metal parçaların arasında çivi, cıvata ve somunların olduğunu söyledi.

Trend 24-12-23 15:42

'Virüs potpurisi yaşıyoruz' Uzman isim uyardı! 'Hastaların sayısı 2 katına çıktı' İnfluenza virüs, koronavirüs, adenovirüs, rinovirüs...

Kış aylarına girilmesiyle beraber hastalık şikayetleri artarken uzmanlardan da önemli uyarılar geliyor. Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan da üst solunum yolları enfeksiyonları hastalıklarında artış olduğunu ve acil servise başvuran hastaların sayısının 2 katına çıktığını belirterek, "Virüs potpurisi yaşıyoruz" dedi.

Haber 23-12-23 10:39