Sevkiyat Haberleri

Yozgat'ta kurbanlık satışları ve büyükşehirlere sevkiyat başladı

Kurban Bayramı öncesi Yozgat'tan büyükşehirlere kurbanlık sevkiyatına başlandı.

Yurthaber 2023-06-08 14:57:45

Kars'ta aşı çalışmaları sonrası açılan canlı hayvan pazarlarında sevkiyatlar başladı

Kars'ta, SAT-2 serotipi hastalığı sonrası büyükbaş hayvanların aşı işleminin tamamlanmasıyla açılan canlı hayvan pazarlarından İstanbul, Mersin, Ankara ve Kayseri'ye sevkiyat yapıldı.

Yurthaber 2023-04-28 13:55:41

Suriye'den getirip tanesi 90 bin liradan satıyorlarmış! Yakalanmamak için eşi ve yengesiyle...

Adana'da silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen Cuma Y. (35) ile Mustafa K. (41), teslimat sırasında suçüstü yakalandı. Şüphelilerin, Suriye'den temin ettikleri silahları yasa dışı yollar ile ülkeye sokup, suç örgütlerine tanesini 90 bin lira karşılığı sattıkları ortaya çıktı. Zanlılardan Cuma Y.'nin, sevkiyat sırasında polisin dikkatini çekmemek için eşi ve yengesini yanına alıp kendilerine aile görünümü verdiği belirtildi. İşte detaylar...

Haber 2023-04-23 12:15:37

TOGG ilk sevkiyatın görüntülerini paylaştı: İlk günkü heyecan ve tutkuyla

TOGG, Twitter hesabından ilk sevkiyata ilişkin görüntüler paylaştı. Paylaşıma, "Gemlik’teki Teknoloji Kampüsümüzden ilk sevkiyat... İlk günkü heyecan ve tutkuyla." notu düşüldü.

Finans 2023-04-06 09:13:25

Hangi illere araçla girişi yasaklandı? Özel araçla giriş yasaklanan iller hangileri? Fuat Oktay duyurdu

Hangi illere araçla giriş yasaklandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay deprem bölgesi ile ilgili alınan son dakika kararını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; saat 11.00 itibarıyla 48 saat süreyle afetle ilgili sevkiyat yapanlar hariç araç girişi durduruldu. Peki, Hangi illere araçla girişi yasaklandı? Özel araçla giriş yasaklanan iller hangileri? İşte tüm ayrıntılar..

Haber 07-02-23 12:40

Deprem bölgesinde son dakika gelişmesi! 3 ile sivil araç geçişi durduruldu…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay deprem bölgesi ile ilgili alınan son dakika kararını duyurdu. Oktay Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'a saat 11.00 itibarıyla 48 saat süreyle afetle ilgili sevkiyat yapanlar hariç araç girişinin durdurulduğunu açıkladı.

Haber 07-02-23 12:03

KAN BAĞIŞI nasıl yapılır? Kimler kan bağışı yapabilir? Kızılay Kan bağış noktaları sorgulama ekranı

KAN BAĞIŞI nasıl yapılır, kimler yapabilir gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası, bölgeye ilk etap sevkiyat için ulusal kan stoklarının mevcut olduğu ancak ilerleyen saatlerde ilave ihtiyaçlar olabileceği belirtildi. Peki, KAN BAĞIŞI nasıl yapılır? Kimler kan bağışı yapabilir? Kızılay Kan bağış noktaları nasıl öğrenilir?

Haber 06-02-23 12:27

Son Dakika: MSB'den tahıl sevkiyatı açıklaması Taşınan tahıl miktarı 14 milyon tonu geçti

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığından tahıl sevkiyatı ile ilgili yapılan açıklamada "Ukrayna limanlarındaki tahılın sevkiyatı devam ediyor. Bugüne kadar; 556 gemi tahıl yüklü olarak Ukrayna limanlarından çıkış yaptı. 560 gemi sevkiyat için Ukrayna limanlarına gitti. Taşınan tahıl miktarı da 14 milyon tonu geçti." denildi.

Haber 17-12-22 13:02

Rus petrolünün Macaristan'a sevkiyatı durduruldu

Rus petrol boru hattı işletmecisi Transneft, Ukrayna’nın, ülke üzerinden Macaristan’a giden Rus petrolünün sevkiyatını durdurduğunu bildirdi. Sevkiyat en son 9 Ağustos'ta durdurulmuştu.

Finans 16-11-22 08:36

Gübre üreticileri ve sektör paydaşları Antalya'da buluştu

Gübre Üreticileri İthalatçıları ve İhracatçıları Derneği Başkanı Metin Güneş: - "Salgın dönemi, üretim ve sevkiyat ürünlerindeki yükseliş, doğal gaz krizi ve Rusya ile Ukrayna savaşı gübre fiyatlarını etkiledi"

Yurthaber 19-10-22 15:05

RFID açılımı ve Türkçe anlamı nedir? RFID ne demek?

Sevkiyat ve stok yönetiminden geçiş kontrol sistemlerine kadar geniş bir alanda kullanıma sahip olan RFID, en çok merak edilen teknolojilerden biridir. Her geçen gün yaygınlaşan bu teknoloji, birçok soruyu beraberinde getirir. RFID açılımı ve Türkçe anlamı nedir?

Haber 10-10-22 18:44

Bakan Dönmez, Bilecik'te seramik fabrikasının temel atma töreninde konuştu:

"Gerek boru hatlarımız gerek LNG ve FSRU tesislerimiz gerekse de yer altı doğal gaz depolama tesislerimizle bu anlamda oldukça iyi bir durumdayız. Doğal gaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu takdirde bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğiz inşallah" - "Biz üretimiyle, ihracatıyla, teknolojisiyle, AR-GE'siyle, iş güvenliği kültürüyle örnek bir madencilik sektörü inşa etmek istiyoruz. İhracatımızda lokomotif görevi görecek, gayri safi milli hasılamızda önemli bir paya sahip olacak, AR-GE'siyle yerli ve milli teknolojisinin gelişimine destek olacak bir madencilik sektörü olacak"

Yurthaber 10-09-22 14:49

realme 4'üncü yıl hedeflerini açıkladı

realme Kurucu ve Üst Yöneticisi (CEO) Sky Li: - "1 milyonluk sevkiyat oranımızla, sektörde ilk 5 konumundayız ancak yapacağımız iyileştirmelerle beraber bu sıralamayı ilk 3’e çıkarmak önceliklerimiz arasında"

Yurthaber 29-08-22 11:47

BBP Genel Başkanı Destici'den tahıl sevkiyatı anlaşması değerlendirmesi:

"Bu sevkiyatın problemsiz şekilde başlamış olması da sevindirici. İnşallah yazıldığı gibi, konuşulduğu gibi, imza altına alındığı gibi tarafların hepsi bu anlaşmaya uyar ve sevkiyat düzenli bir şekilde yapılır. Dünyanın şu anda yaşamakta olduğu krize bir nebze de olsa çözüm olur, diye düşüyorum"

Yurthaber 01-08-22 19:08

Milli Savunma Bakanı Akar, Ukrayna Altyapı Bakanı Kubrakov ile görüştü

Görüşmede, tahıl sevkiyatının bu hafta başlaması konusundaki hazırlıklar ile sevkiyat kapsamında karşılıklı destek ve koordinasyona devam edilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu

Yurthaber 27-07-22 20:32

GRAFİKLİ - BTC'den yılın ilk 6 ayında 106 milyon 982 bin 579 varil petrol aktı

Adana'nın Ceyhan ilçesindeki deniz terminalinden 6 aylık dönemde en çok sevkiyat, 20 milyon 479 bin 706 varille mayısta gerçekleştirildi

Yurthaber 03-07-22 11:09

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Rusya ve Ukrayna'daki tahıla ilişkin önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Rusya ve Ukrayna'dan çıkarılması beklenen tahıllar için de konuşan Kalın, "Gemilerin sevkiyata başlaması 3-4 haftalık bir süreç. Bu sevkiyat Türkiye üzerinden yapılacağı için Türkiye stratejik konum elde edecek. Gemiler Boğaz'dan geçecek." ifadelerini kullandı.

Haber 26-06-22 21:11

Sevkiyat ne demek? Sevkiyat kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sondan eklemeli bir dildir. Sondan eklemeli diller, kelimelerin anlamlarını kelimelere ek getirerek türetirler. Türkçe de bunun için yapım ve çekim eklerini kullanır. Anadili Türkçe olan kişiler bu ekleri çok kolay kavrayabilir. Kelimelere getirilen ekler otomatik olarak anlam oluşturulabilir. Ancak anadili Türkçe olanların bile bütün kelimelerin anlamlarına tam olarak hakim olması mümkün değildir. Bu nedenle bilinmeyen kelimelerin anlamlarına bakılır. Sevkiyat kelimesi de bilinmeyen kelimelerden biri olabilir. Sevkiyat kelimesinin anlamı nedir?

Egitim 19-05-22 00:01

Ukrayna Rus Gazının Temel Sevkiyat Hattını Kesecek

Ukrayna, Rusya'dan Avrupa'ya nakledilen yakıtın neredeyse üçte birini Ukrayna üzerinden taşıyan bir geçiş noktasından, gaz akışını askıya alacağını bildirdi ve bundan Moskova'yı sorumlu tuttu. Açıklamada, akışın başka yere taşınacağı belirtildi.

Haber 11-05-22 01:22

Almanya Savunma Bakanı: Ukrayna'ya ordu envanterinden sevkiyat mümkün değil

Almanya Savunma Bakanı Lambrecht, ordu envanterinden Ukrayna'ya silah gönderilmesinin mümkün olmadığını, sevkiyatın artık doğrudan savunma endüstrisi üzerinden yapılması gerektiğini söyledi.

Haber 09-04-22 13:00

Putin: Enerji ihracatını aynen sürdürüyoruz

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna üzerinden yapılan sevkiyat dahil, petrol ve doğal gaz sözleşmelerinden kaynaklı tüm yükümlülüklerini yerine getirmeye devam ettiklerini söyledi.

Haber 10-03-22 18:45

Tarih belli mi oldu? Samsung Galaxy S22 serisi için yeni iddia! Kaynak açıkladı

Samsung Galaxy S22 serisinin çıkış tarihi henüz doğrulanmadı. Ancak bir kaynak, Samsung Galaxy S22 ailesinin sevkiyat tarihini onaylayabileceğini söyleyerek dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. İşte iddiaya göre, Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra'dan oluşması beklenen Samsung Galaxy S22'nin sevkiyat tarihi...

Haber 19-01-22 14:47

Kolombiya ve Venezuela’dan Sınıra Askeri Sevkiyat

Kolombiya'nın Venezuela ile sınır eyaleti Arauca'da iki gün önce FARC ve ELN gerillalarının çatışmalarında 23 kişinin ölmesi üzerine hem Kolombiya hem de Venezula sınıra asker yığınağı yapmaya başladı

Haber 05-01-22 20:31

SON DAKİKA: Acil kullanım onayı alan TURKOVAC'ta ilk sevkiyat

Son dakika haberine göre, acil kullanım onayı alan yerli Kovid-19 aşısı TURKOVAC'ın ilk sevkiyatı gerçekleştirildi. Dün, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerli Covid-19 aşısı Turkovac'ın acil kullanım onayı aldığını açıklamış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Turkovac'ın üretimiyle birlikte bu aşımızı tüm insanlıkla paylaşmaktan memnuniyet duyacağız" demişti.

Haber 23-12-21 15:54

TURKOVAC aşılarında ilk sevkiyat gerçekleşti

TURKOVAC aşılarında ilk sevkiyat gerçekleşti

Yurthaber 23-12-21 14:55

Apple, iPhone sevkiyatlarını artıracak

Kaynaklar, Apple’ın 2022’nin ilk yarısı için iPhone sevkiyat hedefinin 170 milyon adet olarak belirlendiğini ve bunun bu yılki 130 milyon adetten yüzde 30 daha yüksek olduğunu belirttiğini söylüyor.

Haber 09-12-21 11:45

TEMSA'dan İsrail'e otobüs teslimatı

TEMSA’nın çevreci E6 dizel motorlu LF12 modeli İsrail yollarındaki yerini alıyor. İsrail’in en büyük operatörlerinden Dalhom Motors’a 48 adet araç teslimi gerçekleştiren TEMSA, son sevkiyat ile bir yıl içerisinde şirketin filosuna toplam 83 adet TEMSA markalı aracı dahil etmiş oldu.

Finans 02-12-21 15:18

Erdoğan: “Yunanistan ABD’nin Üssü Haline Geldi”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’da Macaristan başbakanıyla basın toplantısında, ABD’nin Dedeağaç’a askerine sevkiyat yapmasına tepki gösterdi. Erdoğan, “Aslında sadece Dedeağaç değil Yunanistan’ın kendisi ABD’nin bir üssü haline gelmiştir” dedi

Haber 11-11-21 23:33

Çip krizi akıllı telefon üreticilerine zarar veriyor

Canalys’e göre, 2021’in üçüncü çeyreğinde akıllı telefon sevkiyatları yıldan yıla yüzde altı düştü. Firma, sevkiyat problemlerinin büyük bir kısmının, bu şirketlerin tüketici talebini karşılamasını imkansız kılan bileşen kıtlığından kaynaklandığını söylüyor.

Haber 18-10-21 11:47

IKEA'dan Türkiye kararı! Artık Türkiye'de üretecek

IKEA, pandemi döneminde küresel olarak yaşanan üretim ve sevkiyat kesintilerinin yanı sıra artan navlun maliyetlerinin ardından, Türkiye'den daha fazla alım yapmak için harekete geçti. Türkiye'deki mevcut üretimine ek olarak koltuk, kanepe, kitaplık, gardırop ve mutfak dolapları kategorilerini de büyük montanlı olarak Türkiye'de ürettirerek Türkiye üzerinden ihraç etmeyi planlıyor.

Finans 06-10-21 16:57

Xiaomi Avrupa'da rakiplerini geride bıraktı

Xiaomi ikinci çeyrekte Avrupa'nın en çok sevkiyat yapan akıllı telefon firması oldu. Gelen son bir rapora göre, Xiaomi yüzde 25,3 pazar payı ile Apple ve Samsung gibi rakiplerini geride bırakarak ilk kez zirveyi ele geçirdi.

Haber 03-08-21 18:05

GRAFİKLİ - Sanayi kenti Kocaeli'den yılın ilk yarısında 7,8 milyar dolarlık ihracat

Kent ihracatının 5 milyar 131 milyon 594 bin dolarlık kısmını otomotiv ve kimya endüstrisi karşıladı - İzmit Körfezi'nin etrafında kurulu 35 liman tesisiyle Türkiye'nin adeta dünyaya açılan kapısı olan Kocaeli'den yılın ilk yarısında 176 ülke ve özerk bölgeye sevkiyat yapıldı

Yurthaber 06-07-21 11:16

En hızlı büyüyen 5G akıllı telefon satıcıları belli oldu

Strategy Analytics’in en son raporu, Ocak – Mart dönemi için 5G telefon satışları hakkında gerçekleri ortaya koydu. Samsung (17 milyon sevkiyat) ve vivo (19,4 milyon), 2020’nin dördüncü çeyreğine kıyasla sırasıyla %79 ve %62 büyüyerek çeyrek bazında en büyük kazancı gören isimler oldu.

Haber 19-06-21 11:58

Galaxy Z Fold 3 hakkında yeni bilgiler geldi

Samsung’un yeni nesil katlanabilir akıllı telefonlarını ve akıllı saatlerini Temmuz veya Ağustos sonunda piyasaya süreceği uzun süredir söyleniyor. Şimdi, öngörülen zaman çizelgesine yavaş yavaş yaklaşırken, Galaxy Z Fold3 ve diğer ürünler için kesin lansman tarihi ve sevkiyat tarihleri, iki farklı güvenilir kaynak tarafından paylaşıldı.

Haber 14-06-21 09:30

NASA uzaya taze meyve, deniz canlısı ve pamuk fidesi götürdü

Elon Musk’ın CEO’su olduğu SpaceX, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) bağlı bir tedarik görevi kapsamında 128 yavru mürekkep balığı, binlerce su ayısı, güneş paneli, avokado, soğan ve limondan oluşan 3 tonluk bir kargo gönderildi. Falcon 9 roketi ile fırlatılan söz konusu sevkiyat, mürekkep balıklarını inceleyerek uzun uzay konaklamalarının insan vücudundaki etkilerini daha iyi bir şekilde anlayarak çözüm üretilebilecek.

Haber 05-06-21 07:28

Üreticiler hedeflerini düşürmek zorunda kaldı

Çinli akıllı telefon üreticileri, 2021 için telefon sevkiyat hedeflerini bir kez daha düşürdüler. Çip kıtlığı nedeniyle Xiaomi, Oppo, Realme ve Honor gibi markalar hedeflerini düşürmek zorunda kaldılar.

Haber 29-05-21 10:17

ABD'de 2 kargo görevlisi havalimanındaki sevkiyat sırasında 4 külçe altın çalmakla suçlandı

ABD'de iki kişi, Los Angeles Uluslararası Havaalanı'nda kargo görevlisi olarak çalışırken 112 milyon dolarlık uluslararası bir sevkiyattan 4 altın külçe çalmakla suçlandılar.

Haber 26-05-21 17:50

Mersin'de pazar yeri genelgesi ile hareketlilik başladı

Türkiye'nin dört bir yanından sipariş alan hal esnafı, gün boyunca tır, kamyon ve kamyonetlere ürün yükleyerek sevkiyat yapıyor - Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Münir Şen: - "Pazarların muhakkak 7 gün açık olması lazım. 'Yetmez ama evet' diyoruz. İnşallah cumartesi günü bizler için bir sınav. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum, pazar yerlerinde mesafeye, hijyene, maskeye dikkat edersek pazarlarımıza kavuşuruz" - Hal esnafı Halil İçin: - "Sadece bir günde 4 tır patates ve soğan yüklemesi yaptık. Bunlar Hatay, Gaziantep, Van ve Bitlis'e gitti. İç Anadolu'ya da sebze araçları vasıtasıyla 3'er 5'er ton ürün gönderdik. Bugüne kadar 250-300 tona yakın sipariş aldık"

Yurthaber 07-05-21 11:40

Son dakika! Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca’dan önemli açıklamalar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yaptı. Koca, "Türkiye, Sputnik V aşısından 6 ay içinde 50 milyon doz almak için anlaşma imzaladı. İlk sevkiyat mayıs ayı içinde gerçekleşecek" dedi. Koca, "İstanbul'da 5 vatandaşımızda Hindistan varyantı gözlemlendi" ifadelerini kullandı.

Haber 28-04-21 18:38

Rusya, Ukrayna sınırına neden askeri yığınak yapıyor?

Ukrayna ve Batılı ülkeler, Mart ortasından beri Rusya'nın Kırım'a ve Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine askeri sevkiyat yaptığına dair uyarılarda bulunuyor. 'Rusya, Ukrayna'yı işgale mi hazırlanıyor?' sorusu sorulurken, ABD Başkanı Biden'ın, Rus mevkidaşı Putin'e dün zirve teklifinde bulunması ve teklife Rusya'nın vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Haber 15-04-21 04:42

Merkel AB’yi Beklemeden Rus Aşısı Alacak

Federal Sağlık Bakanı Jens Spahn, Almanya‘nın Avrupa Birliği’nden (AB) bağımsız olarak aşıyı satın alacağını doğruladı ve aşının üreticileriyle sevkiyat için ikili görüşmeler yapacağını açıkladı

Haber 08-04-21 15:57

Yüksekova’da 401 kilo eroin ele geçirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinden batı illerine sevkiyat yapmakta olan bir araçta zulalanmış vaziyette toplam 401 kilogram eroin ele geçirildi.Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

Haber 25-03-21 15:42

Mersin Haline yeni çıkış kapısı yapılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesince, yaklaşık 800 hektar alan üzerine kurulu, bin 500 iş yerine sahip ve günde 7 bin civarında aracın sevkiyat yaptığı Merkez Hal Kompleksinin modern bir yapıya kavuşturulması için çalışma başlatıldığı bildirildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Merkez Hal Yöneticisi Mehmet Güner, Hal Kompleksine günlük ortalama 7-8 bin aracın giriş yaptığını, günlük insan sirkülasyonunun 30 bin civarında bulunduğunu söyledi.

Yurthaber 09-03-21 11:41

Hakkari’de 3 ton 300 litre asit anhidrit maddesi ele geçirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 3 ton 300 litre asit anhidrit maddesi ele geçirildi.Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Yüksekova ilçesi yol güzergâhında batı illerine sevkiyat halinde olan bir tırın durdurulduğu belirtildi.

Haber 18-02-21 17:59

Yozgat’ta uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklu

Yozgat’ta uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıs tutuklandı.Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Yozgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu satmak için sevkiyat yapan şahıs düzenlenen operasyon ile yakalandı.Yapılan çalışmalar neticesinde ekipler, R.İ.’nin temin ettiği uyuşturucu maddeleri kente getireceği bilgisine ulaştı.

Yurthaber 07-02-21 10:05

6,5 milyon doz koronavirüs aşısı daha Türkiye'de

Çin'den sipariş edilen Sinovac aşısının ikinci sevkiyatının ilk bölümü olan 6,5 milyon doz aşı Türkiye'de. İkinci sevkiyat aşıları taşıyan uçak saat 06.15'te İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşı sevkiyatının planlandığı gibi aksamadan süreceğini açıkladı.

Haber 25-01-21 06:53

Malatya’da tablet dağıtımına başlandı

Malatya’da, uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrenciler için Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tedarik edilen tablet bilgisayarların sevkiyat ve dağıtım sürecinin 3.

Yurthaber 29-12-20 16:50

Son dakika! Türkiye'den Ege'de üç yeni NAVTEX kararı

Türkiye, Ege’deki Sakız, Sisam, Semadirek, Limni, Ahikerya, Batnoz adalarına askeri sevkiyat yapılmasına karşı 3 yeni NAVTEX yayınladı.

Haber 24-11-20 17:17

Yüksekova’da 121 kilo eroin ele geçirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 121 kilo 200 gram eroin ele geçirildi.Hakkari Valiliğinden yapılan açıkşamada, "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;21 Ekim 2020 günü Yüksekova ilçe merkezinde yapılan operasyonda, batı illerine sevkiyat halinde olan bir araç durdurularak arama yapıldı.

Yurthaber 22-10-20 19:58