Seyh Sabah Ahmed Cabir El Sabah Haberleri

Kuveyt Emiri parlamentoyu feshetti!

Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmad el-Cabir es-Sabah, yayınladığı kararname ile parlamentoyu anayasayı ihlal etmekle suçlayarak feshetti.

Haber 2024-02-15 23:24:01

Son Dakika | Kuveyt Emiri es-Sabah hayatını kaybetti

Son dakika: Kuveyt Devlet Televizyonu'nun bildirdiğine göre, Kuveyt Emiri es-Sabah 86 yaşında hayatını kaybetti. Emir es-Sabah'ın vefatı üzerine Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni emiri olduğunu açıkladı.

Haber 2023-12-16 13:05:41

SON DAKİKA | 15 şirkete baskın... El konuldu! Dilan Polat ve Engin Polat'a ait iş yerlerinde arama

Son dakika haberi: Sosyal medyada paylaştığı lüks yaşamıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın başı kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialarla dertte. Haklarında yurt dışına çıkış yasağı bulunan ve tüm mal varlıklarına el konulan Polat çiftine ait şirketlerde ise bu sabah itibariyle arama başlatıldı.

Haber 2023-10-26 11:05:24

SON DAKİKA | Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu! Polisler evraklara el koydu

Son dakika haberi: Adana'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu düzenlendi. Sabah saatlerinde belediye binalarına gelen polis ekipleri, operasyon kapsamında bazı evraklara el koydu. 61 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken binada aramalar devam ediyor.

Haber 2023-09-29 07:46:44

Emlak dolandırıcılarına dev operasyon! '5 katı fiyatla' kandırıp lüks içinde yaşadılar! 131 gözaltı

Türkiye'de 2022 yılında artan emlak fiyatlarını fırsat bilen dolandırıcılar tuzaklarına düşürdükleri mağdurları milyonlarca lira dolandırdı. Mülk sahiplerine, 'evinizi yabancılara 5 katı fiyata satabiliriz' diyen dolandırıcıların lüks içinde yaşadığı tespit edildi. Bu sabah başlayan operasyonda şu ana kadar 131 kişi gözaltına alındı. İstanbul, Ankara ve Yalova'da toplam 70 milyon TL değerinde arsa, dükkan ve daireye el konuldu.

Haber 10-01-23 17:33

Kasaptan aldığı eti yedi, sabah uyandığında hayatı altüst oldu! Ne olduğu muayenede anlaşıldı

Elazığ'da bir kasap dükkanından aldığı et yüzünden hastanelik olan adamın hayatı altüst oldu. Eti yedikten sonra el ve vücudunda yaralar çıkan Bekir Aydın yapılan tetkiklerde kendisine şarbon bulaştığını öğrendi. Söz konusu kasap dükkanı mühürlenirken hayati riski devam eden Aydın, ''Sol kolumda iğne ucu kadar bir sivilce çıktı. İlk başta umursamadım. Sabah uyandığımda yara daha çok şişmiş, yumurta kadar olmuştu. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı'' dedi.

Haber 29-10-22 12:46

SON DAKİKA | TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı! Evindeki aramada 'Dağın Ardından Bakmak' kitabı ve kalaşnikof mermisi dikkat çekti

Son dakika haberi: Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, İstanbul'da bu sabah gözaltına alındı. Korur'un evinde arama yapıldığı öğrenildi. Adreste yapılan aramalarda ise, 'Dağın Ardından Bakmak' isimli 1 adet örgütsel el kitabı, tabanca ve kalaşnikof mermisi çıktığı belirtildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ayrıca Türk Tabipler Birliği Başkanı Korur'un görevden alınması için Ankara Sulh hukuk mahkemesine talepte bulundu. İşte detaylar...

Haber 26-10-22 10:49

Masa başı çalışanlara önemli uyarı: Kas yapayım derken...

Sabah erken saatlerde masa başına geçip akşam mesai bitimine kadar saatlerce oturarak çalışmak… Masa başında çalışanların en büyük sorunu uzun süre aynı pozisyonda hareketsiz kalmak oluyor. Hareketsizlik ise zor bir durum, zira aynı pozisyonu sürdürebilmek için kaslarımızı devamlı kasmamız gerekiyor. Bu durum da özellikle omuz, kol ve el bölgesinde çokça ağrılara neden oluyor.

Haber 29-09-22 16:24

DÜZELTME - Saat 15.59'da yayımladığımız spottaki 4 bin ifadesini haberimizde 400 şeklinde düzeltiyoruz.

Milli Savunma Bakanı Akar'dan "Pençe-Kilit Operasyonu" açıklaması: - "Pençe-Kilit Operasyonu'nun 148'inci günündeyiz. Mehmetçik tarafından 400'den fazla sığınak, mağara temizlendi, teröristlerin yerleştirdiği 2 binden fazla mayın, el yapımı patlayıcı imha edildi. Şu ana kadar 371 terörist etkisiz hale getirildi" - "Komandolar sabah saatlerinde teröristlerin silah deposu olarak kullandığı iki mağarayı da tespit etti, mağaralarda çok sayıda silah ve binlerce mühimmat ele geçirildi"

Yurthaber 12-09-22 16:52

Eve dönüş saatini kaçırdı! Ailesinden kapı zili kamerasına kaydettiği görüntüyle özür diledi

İngiltere’de yaşayan 18 yaşındaki Josh Draper isimli bir çocuk ailesinin verdiği izin saatinden 9 saat kadar geç eve dönünce kapı zili kamerasına ailesi için bir not bıraktı. Sabah karşı 5.56’da evinin önünde bekleyen Draper, kapı zili kamerasına el sallayarak birkaç saat geciktiği için özür diledi ve sarhoş olmadığı konusunda ısrar etti.

Trend 03-09-22 17:52

El ele ölüme atladılar! Doğum gününde canına kıyan babanın kimliği şaşırttı

35 yaşındaki Florind Belliu ve 28 yaşındaki eşi Ornela Shehi, Cumartesi günü sabah 9:15 sularında 2199 Cruger Ave'nin arka avlusunda ölü bulundu. Konuya ilişkin araştırmalar sürerken Belliu'nun kimliğine dair detaylara erişildi. Genç adamın Arnavutluk'tan bir aktör ve gelecek vadeden bir aktör film yapımcısı olduğu ortaya çıktı.

Trend 08-08-22 07:40

Küçük bir lekeyle başladı! Annesi basit bir döküntü zannetti, dakikalar içinde tüm vücudunu sardı

Lancashire’de yaşayan 37 yaşındaki Zoe Walne isimli bir anne, bir sabah uyandığında 17 aylık oğlu Teddie’nin vücudunda kızarıklıklar olduğunu fark etti. Sadece 45 dakika içinde kızarıkların koyu mor renge dönüşerek oğlunun bütün vücuduna yayıldığını ifade eden anne, Teddie’nin el ve ayak parmak uçlarını kaybetmesine neden olabilecek bir hastalıkla mücadele ettiğini söyledi.

Trend 09-05-22 13:59

Rüyada araba almak ne anlama gelir? Rüyada yeşil, beyaz, sıfır araba almak ne demek?

Sabah uyandınız ve rüyanızda araba gördüğünüzü mü hatırladınız? Etkisinden çıkamadığınız rüyanızın gerçek hayatınızda olumlu sonuçları simgelediğini söyleyebiliriz. Rüyada araba almak rüyayı gören kişinin maddi olarak zenginleşeceğini ve arzuladığı mertebeye ulaşacağını işaret eder. Rüyada sıfır araba almak, yeni bir iş ortaklığının habercisi olabilir. Rüyada ikinci el araba almak ise sorunların üstesinden gelerek feraha kavuşulacağını simgeler.

Trend 04-03-22 13:09

Coşkun Sabah şikayetçi oldu! Yumurtaları el altından satıp parayı cebine indirmiş

Eskişehir'de, kurduğu tavuk çiftliğinde yumurta üretimi yapan şarkıcı Coşkun Sabah, eski ortağı Ö.A. hakkında, kendisinden habersiz yumurta sattığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Magazin 01-02-22 16:01

Son Dakika: Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'a silahlı saldırı

Son dakika haberi: Aydın'ın Kuşadası ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan (49), sabah saatlerinde belediye otopark girişinde silahlı saldırıya uğradı. Harun Ö. (46), tarafından gerçekleştirilen saldırıda Turan yara almadan kurtuldu. Turan, aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Turan'a 4 el ateş ettiği belirlenen Harun Ö., olaydan sonra polise teslim oldu. İşte olayın detayları!

Haber 31-01-22 14:32

Tavuk çiftliği kuran Coşkun Sabah dolandırıldı! Yumurtaları hep el altından satmış

Ünlü şarkıcı Coşkun Sabah, tavuk çiftliği yatırımında dolandırıldığını iddia etti. 69 yaşındaki şarkıcı ortağıyla yollarını ayırma kararı aldı. Coşkun Sabah, "Güvendiğim kişi beni dolandırmış, yumurtaları hep el altından satmış" dedi.

Magazin 30-01-22 20:48

İstanbul'daki Afgan gaspçı iddiasında yeni gelişme: Gasp edilmedim

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz salı günü sabah saatlerinde Berkay Köklü çalıştığı Gürpınar Balık Hali'nden evine doğru yola çıktı. Ailenin iddiasına göre, Köklü'nün yolunu yabancı uyruklu bir kişi önünü kesti. Yabancı uyruklu kişi Köklü'nün cep telefonu, üzerindeki kıyafetleri ve ayakkabısına kadar el koydu. Ancak Berkay Köklü verdiği ifadede, ailesinin iddiasının tersine gasp edilmediğini söyledi. Gözaltına alınan şüpheli serbest kaldı.

Haber 29-01-22 12:17

Bursa'da karısını sokak ortasında öldürüp balkonda 'poz' vermişti! ''Kötü bir alışkanlığım yoktu''

Bursa'da Nisan ayında boşanma aşamasındaki eşini öldüren Mehmet Yıldız ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mehmet Yıldız sabah işe giderken eşi Aygül Yıldız'ı üç el ateş ederek öldürmüş, olayın ardından kaçarak bir evin balkonuna çıkıp tabancayı başına dayayarak intihara kalkışmıştı. Mahkeme heyetinin son sözünü sorduğu Yıldız, çocuğunu göremediğini, kötü bir alışkanlığı olmadığını, olay günü eşinin kendisine 'Beni vuramazsın, sen ne biçim erkeksin' dediğini ileri sürdü.

Haber 29-12-21 09:36

Dolar 14,63'ü, Euro 16 TL'yi aşmıştı, işte piyasalarda son durum...

Dün 14,63'e kadar tırmandıktan sonra Merkez Bankası müdahalesiyle düşüşe geçen dolar/TL, günü açılış fiyatıın altında 13,83'ten tamamlamıştı. Dolar/TL, bu sabah da 14,24 seviyelerinden işlem görüyor. Euro/TL ise dün 16,50 sınırına dayandıktan sonra bu sabah 15,83 düzeyinde el değiştiriyor.

Finans 14-12-21 09:26

4 Aralık Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi, yapım reytinglerde birinci oldu?

Dizi, program ve haber bültenleri arasından en çok izlenen yapımların reyting ölçümleri Total, AB ve 20+ABC1 olarak açıklanıyor. Her gün, bir önceki günün reyting sonucu sabah saatlerinde belli oluyor. Geçtiğimiz gün ekranlarda Kardeşlerim, Gönül Dağı, O Ses Türkiye, El Kızı gibi popüler programlar vardı.

Trend 05-12-21 10:17

Otomobil fiyatları cep yakıyor! Aracını satan 7 gün sonra yerine alamıyor

Bursa'da pazar günü vatandaşlar sabah erken saatlerde istedikleri aracı alabilmek için oto pazarına akın etti. Sıfır otomobiller gibi 2. el araçlardaki fiyatlar da alıcıyı korkuttu. Fiyatların her gün arttığını belirten esnaf ise, sattıkları aracın yerine başka bir araç koyamadıklarını söyledi.

Finans 01-11-21 10:28

Alkollü yakalanan sürücü: Sabah protein tozu içtim

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, polisin durdurduğu otomobilin sürücüsü Furkan A. (21), 1.09 promil alkollü çıktı. "Ben alkol kullanmam, sabah protein tozu içtim" diyen Furkan A.'ya 1339 TL para cezası yazılıp, ehliyetine de el koyuldu.

Haber 30-10-21 00:25

Kahreden görüntü! Sesi duyar duymaz gözyaşlarına boğuldular

Suriye'nin İdlib kentindeki Cebel el-Zaviye bölgesine sabah saatlerinde saldırı düzenlendi. Okuldaki öğrencilerin panik anları kameralara yansıdı. Korkudan nereye kaçacağını bilemeyen öğrenciler, okul binasına sığınmaya çalıştı.

Haber 24-10-21 14:53

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Kralı ve Kuveyt Emiri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ve Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile telefonda İsrail'in saldırılarını konuştu.

Haber 10-05-21 23:14

Sabah namazı için camiye geldi, manzara karşısında şok geçirdi! Bakın ne için yapmış

Antalya'da boya kovasına ellerini batırarak caminin bahçe duvarını el izleriyle dolduran kişi, 'selamlama' motifi yaptığını söyledi. Gözaltına alınan genç, serbest bırakıldı.

Haber 09-05-21 13:28

Koronavirüsten kaybettiği anne-babasını pencereden gözyaşları içinde uğurladı!

Kocaeli'de bir devlet hastanesinde koronavirüs tedavisi gören Süleyman-Necmiye Eyigün çifti, 4 saat arayla hayatını kaybetti. Evlerinin önünde kılınan cenaze namazını pencereden izleyen kızları ise anne-babasını el sallayarak gözyaşları içinde uğurladı. Vefat eden çiftin 10 gün kadar yoğum bakımda kaldıktan sonra bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 06-04-21 16:08

Filistin’de İsrail askerleri, İbrahim Camii Katliamı’nı anma gösterisine baskın düzenledi

Filistin’in El Halil kentinde 1994 yılında İsrailli yerleşimcinin sabah namazı kılan Filistinlilerin üzerine ateş açarak gerçekleştirdiği İbrahim Camii Katliamı’nda hayatını kaybedenler El Halil’de anıldı.

Haber 26-02-21 16:50

Kaymakam Çelik, dikiş nakış kursunda incelemede bulundu

Erzincan’ın Tercan ilçe Kaymakamı Musa Kazım Çelik, eşi Sabah Çelik’le beraber İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü dikiş nakış kursunu ziyaret etti.Kaymakam Çelik, kursiyerler tarafından hazırlanan ve el işi göz nuru olan ürünleri inceleyerek, ürünler hakkında kursiyerlerden bilgiler aldı.

Yurthaber 15-02-21 07:59

Myanmar’ın en büyük kentinde halk darbeye karşı sokaklarda

Myanmar’da 1 Şubat’ta ordunun darbe yaparak yönetime el koymasına yönelik tepkiler sürerken, ülkenin en büyük kenti Yangon’da yaklaşık bin kişi sabah saatlerinden itibaren sokaklara dökülerek, "Kahrolsun diktatörlük" şeklinde slogan attı.Myanmar’da 8 Kasım 2020’de yapılan genel seçimlerde hile yapıldığı yönündeki tartışmalarının ardından 1 Şubat’ta gerçekleştirilen askeri darbeye yönelik halk tepkisini sürdürüyor.

Haber 06-02-21 11:42

Myanmar'da darbe: Ordu neden yönetime el koydu, bundan sonra ne olacak?

Myanmar'da 10 yıl önce iktidarı sivil bir hükümete devreden ordu, bu sabah yönetime el koyduğunu açıkladı. 2011'de oluşturulan demokratik yönetimle, 50 yıllık baskıcı askeri rejimlerin geride bırakıldığı umulmuştı. Şimdi ise ülkede bir korku iklimi hakim. BBC News'tan Flora Drury'nin analizi.

Haber 01-02-21 14:21

Darbe yapan Myanmar ordusundan seçim sözü

Myanmar’da askeri darbeyle yönetime el koyan ordu yeni seçim sözü verdi.Myanmar ordusu sabah erken saatlerinde, başkent Nepido’da ülkenin lideri Aung San Suu Kyi ve Devlet Başkanı Win Myint’i gözaltına aldı.

Haber 01-02-21 11:34

Eski Kuveyt Emiri’nin oğlu al-Sabah 72 yaşından hayatını kaybetti

Eski Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ın en büyük oğlu Şeyh Nasser Sabah al-Sabah, 72 yaşında hayatını kaybetti.Eylül ayında ABD’de tedavi gördüğü hastanede 91 yaşında hayatını kaybeden eski Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ın en büyük oğlu Şeyh Nasser Sabah al-Sabah, 72 yaşında hayatını kaybetti.Kuveyt’te Savunma Bakanı ve Başbakan Yardımcısı da dahil olmak üzere çeşitli hükümet görevlerinde bulunan al-Sabah, yarının yerel saatle 09.30’da son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.

Haber 20-12-20 20:01

El sanatları merkezi Avanos’ta sessizlik hakim

Nevşehir’in Avanos ilçesinde 56 saatlik kısıtlamanın son gününde ilçede vatandaşlar kısıtlamaya uyuyor.Tüm Türkiye’de Cuma akşamı saat 21.00’de başlayan ve Pazartesi sabah saat 05.00’te sona erecek kısıtlamanın son gününde el sanatları merkezi Avanos ilçesinde vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına uyması dikkatlerden kaçmadı.Avanos’ta kısıtlama sonrasında boş kalan cadde ve sokakların yanı sıra Kızılırmak nehri drone ile görüntülendi.

Yurthaber 06-12-20 21:41

Irak’ta 1 protestocu ve 1 aktivist öldürüldü

Irak’ın güneyindeki Basra kentinde dün güvenlik güçleri tarafından öldürülen protestocu toprağa verilirken, Bağdat’ta ise protestoları destekleyen bir aktivist kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından öldürüldü.Irak’ın Basra kentinde dün gerçekleştirilen hükümet karşıtı protestolarda çıkan şiddet olaylarında 1 kişi hayatını kaybetti ve 7 kişi de yaralandı.Güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Ömer Fazıl’ın bu sabah toprağa verilmesinin ardından açıklama yapan Irak Başbakanı Askeri Sözcüsü Yahya Resul, katilin yakalandığını ve ağır şekilde cezalandırılacağını söyledi.Öte yandan, başkent Bağdat’ta ise hükümet karıştı protestolara destek veren emekli albay Gazi el-Timimi kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Haber 07-11-20 13:39

Irak’ın Diyale ilinde patlama: 1 ölü, 5 yaralı

Irak’ın Diyale ilinde art arda gelen 2 patlamada 1 bir kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.Irak güvenlik kaynaklarına göre, Diyale iline bağlı el-Abbara bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen 2 patlamada bir kadın hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Haber 05-11-20 12:20

Sakarya’da 152 polisin katılımı ile şafak operasyonu

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 152 personelin katılımıyla 12 ayrı adreste yapılan operasyonlarda; uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 39 bin 100 TL paraya el konulurken, 15 şahıs yakalandı.Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce sabah saat 05.00’de eş zamanlı olarak Şafak Operasyonu düzenlendi.

Haber 20-10-20 17:24

Sungurlu’da pandemi denetimi

Sungurlu’da koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler artarak devam ediyor.Sungurlu Kaymakamlığı tarafından oluşturulan ekipler, sabah saatlerinden itibaren ilçenin farklı noktalarında işyerleri, kahvehaneler, marketler, toplu taşıma, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetimlerine devam etti.İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirler kapsamında yapılan denetim, Kaymakam Fatih Görmüş tarafından bizzat organize edilerek gerçekleştirildi.İlçede alınan sıkı tedbirler ve gerçekleştirilen anlık denetimler ile vaka azalışlarına dikkat çeken Kaymakam Fatih Görmüş; sosyal mesafe, maske kullanımı ve temizlik konularında vatandaşlarımıza uyarılarda bulunarak, tedbiri elden bırakmamız gerektiğini ve pandemi sürecini hep birlikte el ele vererek daha hızlı atlatacağımızı belirtti.Denetimler kapsamında ekipler vatandaşlara virüs için uyulması gereken kuralları, sosyal mesafe, maske, hijyen gibi önemli hususlarda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Yurthaber 16-10-20 16:56

SANKON’dan Kuveyt halkına başsağlığı

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengizhan Akın, hayatını kaybeden Kuveyt Devleti Emiri Sabah El Ahmed El Cabir Es Sabah için Kuveyt halkına başsağlığı dileklerinde bulundu.Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Kuveyt Devleti Emiri Ekselansları Sabah El Ahmed El Cabir Es Sabah’ı kaybeden Kuveyt halkına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Yurthaber 14-10-20 17:59

Kuveyt’in yeni Veliaht Prensi yemin etti

Kuveyt’te Şeyh Mişaal Al-Ahmad el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt’in yeni Veliaht Prensi seçildikten sonra yemin etti.

Haber 08-10-20 11:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Kuveyt Emiri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 30-09-20 20:46

Son dakika! Kuveyt'in yeni emiri belli oldu

Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Nevvaf el- Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni Emiri olduğunu duyurdu.

Haber 29-09-20 20:05

Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el Ahmed 91 yaşında hayatını kaybetti

Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el Ahmed el Sabah 91 yaşında hayatını kaybetti. Şeyh El Sabah'ın yerine 83 yaşındaki üvey kardeşi Veliaht Prens Şeyh Nevvaf el Ahmed'in geçmesi bekleniyor.

Haber 29-09-20 18:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuveyt Emiri için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 91 yaşında hayatını kaybeden Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah için başsağlığı mesajı yayımladı.

Haber 29-09-20 18:20

Kuveyt emiri hayatını kaybetti!

Kuveyt'in devlet kanalı 91 yaşındaki Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Haber 29-09-20 16:52

Kuveyt Emiri hayatını kaybetti mi?

Kuveyt hükümeti, Emir Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın öldüğü yönünde sosyal medyada yer alan iddialara itibar edilmemesi, resmi kaynaklardan bilgi alınması çağrısında bulundu.

Haber 29-09-20 15:37

Kızılay Genel Başkanı Kınık yaralıları ziyaret etti

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Suriye’de yaralanan 2 Kızılay görevlisini hastanede ziyaret etti.Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, yaralıları ziyaretinden sonra Kilis Devlet Hastanesinde yaptığı açıklamada, sabah 09.15’te Kızılay’ın İnsanı Yardım misyonuyla El Bab’a giderken araca yönelik saldırı gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Bir arkadaşımızı kaybettik.

Yurthaber 14-09-20 15:57

Pazaryeri duasını Başkan Erdoğan yaptırdı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde her hafta kurulan Çarşamba pazarında hoparlörlerden okunan duayı bu kez Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptırdı.Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde her hafta kurulan Çarşamba pazarında gelenek halinde devam ettirilen pazar duası görevli imam tarafından yaptırılırken, bu haftaki dua sabah saatlerinde pazar esnafını ziyaret eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan tarafından okundu.Esnaf ve vatandaşlara hitap ederek, “Uzaktan ve yakından gelen çok kıymetli pazar esnafımız, değerli hemşehrilerim hepinize hayırlı günler, işlerinizde bol kazançlar ve helal rızıklar diliyorum” diyen Başkan Erdoğan hemen ardından pazar duasını okudu.Başkan Erdoğan’ın ettirdiği duaya tezgah başındaki pazar esnafı ve vatandaşlar el açarak eşlik etti.Pazarın dualarla açılmasından memnuniyet duyduklarını söyleyen esnaf ve vatandaşlar ise bu haftaki duanın Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın yaptırmasından ayrıca mutluluk duyduklarını ve sürpriz olduğunu söylediler.

Yurthaber 26-08-20 17:10

Okan Müderrisoğlu'ndan Ayasofya'yla ilgili çarpıcı kulis bilgisi! 'Karar yazım aşamasında'

NTV'de Ahmed Arpat'ın sunumuyla yayınlanan Siyasi İşler programına konuk olan Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Okan Müderrisoğlu dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı. Müderrisoğlu, Ayasofya'nın statüsünün ne olacağı hususunda Danıştay tarafından değerlendirilen ve merakla beklenen kararla ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Haber 08-07-20 03:50

Çankaya’da spor zamanı

Çankaya Belediyesi, “Spor Yap Sağlıklı Kal” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan parklardaki sabah sporlarını yeniden başlattı.Korona virüs salgını nedeniyle ara verilen açık hava sporu Zafer Park, Ahmed Arif Parkı ve Muharrem Dalkılıç Parkı’nda antrenör eşliğinde yeniden başladı.

Yurthaber 07-07-20 12:32