Seyit Torun Haberleri

CHP'li milletvekilleri çıkarken mahkeme salonunda tansiyon yükselmişti! Tartışma yaratan görüntülerden sonra fezlekeler Adalet Bakanlığında

Geçtiğimiz günlerde CHP'li milletvekillerin de katıldığı, Yalova Belediyesi hakkında Yalova 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada gerginlik çıkmış, o anlara ilişkin görüntüler görüntüler tartışmalara konu olmuştu. Hakimlere hakaretle suçlanan CHP'li milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 10-11-2022 14:49

CHP'li büyükşehir belediye başkanlarından ortak bildiri! Mersin'deki terör saldırısından sonra tepki gelmişti: Asıl milli güvenlik sorunu olanlar...

CHP'li 10 büyükşehir belediye başkanı Ordu'da buluşarak gündemi değerlendirdi. Toplantının ardından CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, belediye başkanlarının ortak bildirisini açıkladı. Torun, Mersin'deki terör saldırısıyla ilgili yöneltilen tepkilere "Milli güvenlik sorunu olanlar 'teröristlerin ayakkabı numarasına kadar biliyoruz' deyip saldırılara engel olmayı başaramayan ve şehitlerimiz üzerinden ucuz siyaset yapanlardır" yanıtını verdi.

Haber 01-10-2022 15:33

CHP'li Torun, Ordu'da gündeme ilişkin soruları yanıtladı:

"Altılı masa şu anda emin adımlarla yoluna devam ediyor. Her bir toplantı gelişerek, Türkiye'nin sorunlarının çözümü noktasında ortak birliktelik ortaya koyarak devam ediyor"

Yurthaber 19-09-2022 16:24

Kılıçdaroğlu talimat verdi, CHP harekete geçti! 'Dar gelirli öğrencilerimiz konut kiralamakta zorluk çekmektedir'

Barınma sorunu yaşayan, kalacak yer bulamayan öğrenciler için CHP'den kritik bir adım geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine partiden bütün CHP'li belediyelere gönderilen yazıyla yurt veya ev kirası ücretini karşılayamayan öğrenciler için seferberlik çağrısı başlatılması istendi. Belediyelerden yapılması istenen çalışmalarda barınma sorunu yaşayan öğrenciler için uygulanması istenen çözüm önerileri de açıklandı.

Haber 17-08-2022 11:23

CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Kuşoğlu, ANKAPARK'ı gezdi

CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Kuşoğlu, ANKAPARK'ı gezdi

Yurthaber 26-07-2022 14:00

CHP'den ses getirecek 'Dışişleri Bakanlığı' iddiası! 'Tüm belediyelere gönderildiğini öğrendik'

İstanbul Valiliği tarafından dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) gönderilen yazıyla ilgili CHP'den dikkat çeken bir iddia geldi. Yazının tüm belediyelere gönderildiğini öğrendiklerini dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, belediyelerin yabancı temsilcilik mensuplarıyla görüşme yapmasının Dışişleri Bakanlığı'nın iznine bağlandığını ileri sürdü ve "Bu özgürlüğü belediye başkanlarının elinden almaya çalışmak, baskıcı bir zihniyetin yansımasıdır" diye konuştu.

Haber 05-07-2022 17:12

Her türlü bedeli ödedi diye duyurdu! CHP'den dikkat çeken açıklama: Adayımız belli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 6'lı masa ve aday tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Torun, partisinin Bodrum ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, "Bizim adayımız belli" diyerek, "Bu ülkeyi güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme geçirecek tek bir isim var, o da Kemal Kılıçdaroğlu." ifadelerini kullandı. İşte CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un çarpıcı açıklamaları...

Haber 16-06-2022 16:32

CHP'li Seyit Torun'dan dikkat çeken sözler: 'Aday aramaya gerek yok'

Muhalefetin olası cumhurbaşkanı adayıyla ilgili tartışmalar sürerken, CHP'li Seyit Torun'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Kılıçdaroğlu'nun her türlü bedeli ödediğini ifade eden Torun, "6'lı masayı oluşturan, adalet yürüyüşü yapan, bütün farklı siyasi partileri bir araya getiren bir Genel Başkanımız var. Bizim adayımız belli, aday aramaya gerek yok" şeklinde konuştu.

Haber 16-06-2022 14:52

CHP'den Çan Belediye Başkanı Öz'ün görevden uzaklaştırılmasına ilişkin açıklama:

"Belediye Başkanımız hakkındaki temelsiz iddialarla ilgili ne bir somut kanıt ne de bir mahkeme kararı mevcuttur. Hal böyleyken Belediye Başkanımızın görevden uzaklaştırılması, Çan halkının iradesine, yani demokrasiye darbe vurmaktır"

Yurthaber 14-06-2022 16:31

CHP'den Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken sözler! 'Çankaya sizi bekliyor Genel Başkanım'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son zamanlardaki çıkışlarıyla siyasetin gündeminde düşmüyor. Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını açıklaması merakla beklenirken Kılıçdaroğlu'nun hamleleri aday olacağı yönündeki beklentileri kuvvetlendirdi. CHP'li 225 belediye başkanının katıldığı, Van'da düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'nda CHP'li Seyit Torun'un Kılıçdaroğlu'na hitaben kullandığı sözler dikkat çekti.

Haber 28-05-2022 12:15

CHP'den flaş Canan Kaftancıoğlu kararı! Seyit Torun açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Yargıtay'ın, Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasını onaması büyük olay olmuş CHP'de de hareketli saatler yaşanmıştı. Hakkında, belli bir çerçevede siyasi yasak kararı da verilen Kaftancıoğlu ile ilgili konuşan CHP'li Seyit Torun, "Canan Kaftancıoğlu İstanbul il başkanımız olarak görevine devam edecektir" dedi.

Haber 14-05-2022 14:38

CHP'nin muhtarla ilgili kanun teklifi Mecliste! 1302 TL artırılsın

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, muhtarların özlük haklarında değişiklik öngören 84 maddelik 'Muhtarlık Temel Kanunu' teklifini Meclis Başkanlığına sunduklarını açıkladı. Muhtarların en büyük sorunlarından birisinin de özlük hakları olduğunu kaydeden Torun, "Kanun teklifimizle, aylıkların 2021 yılının ikinci yarısına ilişkin hesaplamaya göre 2 bin 653 TL'den, 3 bin 955 TL'ye yükseltilmesini, yani ücretlerinin 1302 TL tutarında artırılmasını öneriyoruz." dedi.

Haber 02-12-2021 13:12

Mansur Yavaş'ı hedef alan Devlet Bahçeli'ye CHP'den jet yanıt

Alparslan Türkeş'i anma toplantısında yaşanan gerginlikle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin" demişti. CHP'den Bahçeli'nin bu sözlerine yanıt geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Sayın Mansur Yavaş, Ankara'nın seçilmiş belediye başkanıdır. Mansur Yavaş'ın arkasında, Ankara halkının ve Millet İttifakı'nın nefesi vardır." ifadesini kullandı.

Haber 30-11-2021 14:30

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun'dan, Mansur Yavaş açıklaması:

"Sayın Mansur Yavaş, Ankara'nın seçilmiş belediye başkanıdır. Mansur Yavaş'ın arkasında, Ankara halkının ve Millet İttifakı'nın nefesi vardır"

Yurthaber 30-11-2021 13:44

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, Aydın'da TİS töreninde konuştu:

"Asla umutsuz değiliz. 31 Mart'ta nasıl başardıysak önümüzdeki ilk seçimde de başaracağız. Ve dostlarımızla birlikte halkın iktidarını hep beraber kuracağız"

Yurthaber 19-11-2021 20:54

CHP'li Torun'dan Tanju Özcan açıklaması: Parti politikalarımız ile taban tabana zıttır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, yabancı uyrukluların faydalandığı bazı belediye hizmetlerine zam yapılacağına yönelik görüşlerinin kendisini bağladığını belirterek, "Su gibi temel bir yaşam hakkının bırakınız engellenmesi, bu konunun tartışmaya açılması dahi, parti politikalarımız ile taban tabana zıttır." ifadelerini kullandı.

Haber 27-07-2021 16:21

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun'dan 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı:

"Denizlerimiz tehdit altındadır. Marmara Denizi, deniz salyası olarak tanımlanan müsilaj sorunu nedeniyle can çekişmektedir"

Yurthaber 05-06-2021 12:01

Seyit Torun kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seyit Torun evli mi?

Memleketi Ordu’da doğup büyüdükten sonra burada uzun yıllar belediye başkanlığı yapan Seyit Torun, birçok partide çalışmalarını sürdürdükten sonra ilk belediye başkanı olduğu partiye geri döndü. Birkaç dönem belediye başkanlığı yapan Seyit Torun, CHP milletvekili adayı oldu.

Haber 03-04-2021 09:23

Tekirdağ'da Balkan Ülkeleri Yerel Yönetimler İşbirliği Çalıştayı düzenlendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Balkan coğrafyasındaki kardeşlerimizle dayanışma alanını geliştirmek, iş birliği imkanını artırmak ve gönül bağımızı pekiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: - "Bu çalıştaydaki hedefimiz Balkanlar'daki yerel yönetimler ile bizim belediyelerimiz arasında geliştirilecek iş birliği projelerine somut zemin hazırlamaktır"

Yurthaber 19-03-2021 13:41

Kanal İstanbul Projesi için referandum önerisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." ifadesini kullandı.

Haber 16-11-2020 14:36

İzmir'de deprem bölgesini inceleyen CHP heyetinden Fay Yasası açıklaması:

Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç: - "Başta İstanbul olmak üzere fay hattı üzerinde bulunan bütün şehirlerde risk analizleri yapılmalı, buna odaklanmalıyız" - Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Amacımız yaraları sarmak, İzmir'de yaşanan bu afetin yıkıcı etkisini gidermek. Görev ayrımı yapmadan, göçük alanında bekleyen acılı vatandaşlarımıza katkı sağlayarak her türlü hizmeti verme adına büyük bir çaba içerisindeyiz"

Yurthaber 02-11-2020 13:56

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın görevden uzaklaştırılacağı iddiası

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: - "Biz sonuna kadar Kadir Aydar'ın yanındayız" - Aydar: "Bugün saat 16.00'da İlçe Seçim Kuruluna gidip savunmamızı vereceğiz"

Yurthaber 19-03-2020 15:46

CHP'li Torun'dan koronavirüs açıklaması: Umuyoruz ki virüs kontrol altında tutulabilir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Türkiye'deki ilk yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasına ilişkin, "Umuyoruz ki vaka sayıları artmadan virüs kontrol altında tutulabilir." ifadesini kullandı.

Haber 11-03-2020 02:00

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Türk basınına yönelik bu yıldırma girişimi açıkça acizliktir, şiddetle kınıyoruz"

Haber 15-01-2020 17:53

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu cenaze törenine katıldı

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un vefat eden danışmanı Taner Coşkun'un için parti genel merkezinde düzenlenen törende konuşan Kılıçdaroğlu: - "Çalışmak, üretmek, alın teri dökmek, insanları sevmek, insanları kazanmak gibi güzel şeyler bıraktı arkasında"

Haber 12-01-2020 14:48

CHP, belediye başkanının FETÖ'den tutuklandığı Urla'da toplantı düzenledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: "CHP'li meclis üyelerinin aralarından bir belediye başkanı seçmesini bekliyoruz" - FETÖ'cü olduğu yönünde iddialar bulunmasına rağmen İbrahim Burak Oğuz'un belediye başkan adayı yapılmasına tepki gösteren 4 CHP'li, toplantının düzenlendiği salondan çıkartıldı

Haber 03-01-2020 18:22

CHP'nin son anketinde çarpıcı sonuç! İl il son anket sonuçları

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, partinin yaptırdığı son anketi kamuoyu ile paylaştı. Son ankete göre, 11 büyükşehirde CHP yüzde 35.1, AK Parti ise yüzde 32.4 oy oranına sahip. İşte anketin diğer sonuçları...

Haber 25-12-2019 13:44

CHP'li belediyelere performans denetimi

CHP, partili belediyeleri yakın takibe alarak bütçe performanslarını ölçüyor, saha araştırmaları, kamuoyu yoklaması yapıyor, belediyelerin hizmetlerini ve gelen şikayetleri değerlendiriyor

Haber 29-11-2019 11:22

CHP'li milletvekilleri, Muharrem İnce'nin, çete iddiasını değerlendirdi

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir: -"İnce'nin çete kelimesine katılmam mümkün değil. Bu tartışmaları aile içinde daha sağlıklı yapmak gerekir" -CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel: -"Kumpas konusuna katılıyorum ama çete konusuna katılmıyorum"

Haber 26-11-2019 14:16

Ne siyasi saygıya ne de insani nezakete uyar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na AKP milletvekili Mustafa Savaş fiziki saldırıda bulunmuştur. Bu ne siyasi saygıya ne de insani nezakete uyar. Bu açık bir terbiyesizliktir. Özlem Çerçioğlu'na yapılan terbiyesizliği şiddetle kınıyorum"

Haber 25-10-2019 12:38

CHP'den, belediyeleri kaynakla buluşturma projesi

Partinin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı bünyesinde oluşturulan ekip, CHP'li belediyelerin hazırladığı projelere kaynak bulmak amacıyla çalışma başlattı - İlk etapta 20 ilçe ve belde belediye başkanlığı proje kapsamına alınırken, yıl sonuna kadar dünya ve Türkiye genelindeki tüm fonlar araştırılarak projelere kaynak bulunmaya çalışılacak - Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Bu çalışma kapsamında dünyada ve Türkiye'de ne kadar fon varsa hepsini bir liste halinde çıkardık. Bunlar arasında büyükelçilik fonları, bazı sivil toplum örgütlerinin fonları, AB ve Kalkınma Ajansları fonları bulunuyor"

Haber 11-10-2019 11:22

CHP'den 50 artı 1'in düşürülmesi tartışmalarıyla ilgili açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, cumhurbaşkanı seçiminde yüzde 50 artı 1'in düşürülmesi tartışmalarına ilişkin, "Bir devlet, ülke yönetiyorsunuz. Ülke yönetmek, devlet yönetmek ciddi iştir, büyük bir sorumluluktur. 'Olmadı hadi bir daha düzeltelim.' Bu yap bozla olacak şeyler değil." dedi. Torun ayrıca, "Eğer değişicekse Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni değiştirelim" şeklinde konuştu.

Haber 02-10-2019 11:48

CHP'den iklim krizi açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "BM Genel Kurulunun da gündemini oluşturan iklim krizinin önüne geçebilmek için yerel yönetimlere büyük görevler düşmektedir. Ancak hükümet, bankalar ve finans kuruluşları da yerel yönetimlerin çabalarına destek olmak için elini taşın altına koymalı"

Haber 24-09-2019 13:35

Üretici fındığını satmak için TMO'dan randevu alamıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Karadenizli üretici fındığını satmak için TMO’dan randevu alamıyor. En yakın randevu 2 hafta sonraya veriliyor" - "TMO satış merkezlerinden randevu almak, Tarım Bakanından hatta Cumhurbaşkanından randevu almaktan daha zor"

Yurthaber 04-09-2019 13:39

Üretici fındığını satmak için TMO'dan randevu alamıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Karadenizli üretici fındığını satmak için TMO’dan randevu alamıyor. En yakın randevu 2 hafta sonraya veriliyor" - "TMO satış merkezlerinden randevu almak, Tarım Bakanından hatta Cumhurbaşkanından randevu almaktan daha zor"

Finans 04-09-2019 13:38

CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Ağbaba Malatya'da

CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Ağbaba Malatya'da

Yurthaber 25-08-2019 16:06

CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Ağbaba Malatya'da

CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Ağbaba Malatya'da

Haber 25-08-2019 16:05

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı sona erdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Çok verimli bir toplantı oldu. İktidara giden yolda CHP'li belediye başkanlarının başarısı anlamında önemli bir çalışma oldu. 2-3 ayda bir bu çalışmaları yapacağız"

Haber 27-07-2019 18:27

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "2019 yerel seçimleri, zorlu ve sancılı bir yarış oldu. 31 Mart ve 23 Haziran'da Türkiye son derece önemli bir sınavdan geçti. CHP, bu yarıştan en başarılı parti olarak çıktı. Partimiz oy eşiğini yükseltti. Çıtayı yukarı taşıdı" - "Artık, Türkiye'nin nüfusu en çok, ekonomisi en büyük ve kentleşme seviyesi en gelişmiş şehirlerinin yerel yönetimleri CHP'dedir"

Yurthaber 26-07-2019 14:41

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "2019 yerel seçimleri, zorlu ve sancılı bir yarış oldu. 31 Mart ve 23 Haziran'da Türkiye son derece önemli bir sınavdan geçti. CHP, bu yarıştan en başarılı parti olarak çıktı. Partimiz oy eşiğini yükseltti. Çıtayı yukarı taşıdı" - "Artık, Türkiye'nin nüfusu en çok, ekonomisi en büyük ve kentleşme seviyesi en gelişmiş şehirlerinin yerel yönetimleri CHP'dedir"

Haber 26-07-2019 14:32

CHP'nin Afyonkarahisar kampı

CHP'nin, yerel yönetim stratejisini belirlemek üzere Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yapacağı çalıştay için Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen belediye başkanlarının otele girişleri başladı - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Bu bir arama toplantısı. Tabii belli aralarda da belediye başkanlarımıza çeşitli konularda bilgilendirmeler yapacağız. İki gün boyunca çalıştayımız devam edecek. Cumartesi akşamı da toplantımız sona erecek"

Haber 25-07-2019 14:28

CHP'nin Afyonkarahisar kampı

CHP'nin, yerel yönetim stratejisini belirlemek üzere Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yapacağı çalıştay için Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen belediye başkanlarının otele girişleri başladı - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Bu bir arama toplantısı. Tabii belli aralarda da belediye başkanlarımıza çeşitli konularda bilgilendirmeler yapacağız. İki gün boyunca çalıştayımız devam edecek. Cumartesi akşamı da toplantımız sona erecek"

Yurthaber 25-07-2019 14:27

CHP'li belediyelere sıkı takip

Yenilenen İstanbul seçimiyle beraber Türkiye genelinde 11'i büyükşehir, 10'u da il olmak üzere, 252 belediye kazanan CHP'de, belediye başkanlarının çalışmaları sıkı şekilde takip edilecek - Belediye başkanlarının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan 7 kural başta olmak üzere, parti programına uygun yönetim ortaya koyup koymadıkları izlenirken, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Başkanlığında oluşturulan Danışma Kurulu'yla da "takım oyunu" yürütülmesi hedeflenecek - CHP'de yerel seçimlerin kapsamlı olarak ilk değerlendirmesi pazartesi günü milletvekilleri ve YDK üyelerinin katılımı ile PM'de yapılacak, tüm belediye başkanları ise temmuz sonunda kampta bir araya gelecek - Kılıçdaroğlu tarafından 36'ncı kurultay sonrası açıklanan parti programının sadeleştirilmesi yönündeki çalışmaların sürdüğü, tamamlanması halinde 2020'deki 37.Olağan Kurultay'da delege onayına sunulabileceği öğrenildi

Yurthaber 29-06-2019 16:11

CHP'li belediyelere sıkı takip

Yenilenen İstanbul seçimiyle beraber Türkiye genelinde 11'i büyükşehir, 10'u da il olmak üzere, 252 belediye kazanan CHP'de, belediye başkanlarının çalışmaları sıkı şekilde takip edilecek - Belediye başkanlarının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan 7 kural başta olmak üzere, parti programına uygun yönetim ortaya koyup koymadıkları izlenirken, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Başkanlığında oluşturulan Danışma Kurulu'yla da "takım oyunu" yürütülmesi hedeflenecek - CHP'de yerel seçimlerin kapsamlı olarak ilk değerlendirmesi pazartesi günü milletvekilleri ve YDK üyelerinin katılımı ile PM'de yapılacak, tüm belediye başkanları ise temmuz sonunda kampta bir araya gelecek - Kılıçdaroğlu tarafından 36'ncı kurultay sonrası açıklanan parti programının sadeleştirilmesi yönündeki çalışmaların sürdüğü, tamamlanması halinde 2020'deki 37.Olağan Kurultay'da delege onayına sunulabileceği öğrenildi

Haber 29-06-2019 16:07

CHP'den erken seçim açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Bizim bir erken seçim talebimiz yok. Bizim temel amacımız öncelikle yereldeki başarımızı daha üst noktaya çekerek, ülkenin sorunlarına odaklanmak" dedi.

Haber 27-06-2019 11:56

Son dakika! Ekrem İmamoğlu ve Seyit Torun ifadeye çağrılacak

Ordu Valiliği'nin suç duyurusuyla başlatılan soruşturmada, Millet ittifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un Ordu-Giresun Havalimanı VIP salonundaki görüntüleri incelemeye alındı. Savcılığın İmamoğlu ve Torun'u ifadeye çağıracağı, havalimanı görevlilerini de tanık olarak dinleyeceği öğrenildi.

Haber 10-06-2019 14:01

Seçmen 23 Haziran'da gerekçesini açıklayacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "İstanbul seçmeninin iradesi YSK dalavereleriyle gasbedilmiştir. Kimsenin şüphesi olmasın ki 31 Mart’ta kararını vermiş olan seçmen, 23 Haziran'da bu kararın gerekçesini açıklayacaktır"

Haber 23-05-2019 18:27

Seçime dair bütün planlamamız hazır

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: - "Seçime dair bütün planlamamız hazır. Saha çalışmalarını 'ramazan', 'Ramazan Bayramı' ve 'bayram sonrasında yapılacaklar' olarak üç bölümde planladık" - "Sayısı 150 bini geçen 'İstanbul Gönüllüleri' sahada Ekrem İmamoğlu'nun kampanya çalışmalarına katılacak" - CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "Adaylarını çeken siyasi partiler var. Bu süreçte doğrudan Sayın İmamoğlu'nu destekleyen, açıklama yapanlara da yapmayanlara da teşekkür ediyoruz"

Haber 17-05-2019 13:51

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Gençlik ve Spor Bayramı öncesi açıklanan rakamlara göre ülkedeki işsizlik, tarihin en yüksek seviyesini zorlamaktadır. Genç işsizliği ise utanç verici boyutlara ulaşmıştır"

Haber 17-05-2019 12:22