Şeytan Haberleri

Yeşilçam'ın 'Şeytan'ı Canan Perver'in son hali ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Yeşilçam'ın Hollywood uyarlaması 'Şeytan' filminde, içine şeytan kaçan Gül adlı karakteri Canan Perver canlandırıyordu. Aradan geçen yıllardan sonra değişime uğrayan Canan Perver'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 02-09-2023 16:45

Cehenneme gidip geldi! ''En kötü düşmanım için bile orayı dilemem'

2016 yılında cehenneme gittiğini iddia eden Gerald Jonhson, TikTok'ta cehennemin tam olarak nasıl bir şey olduğunu takipçilerine anlattığı bir video yayınlayarak viral oldu. 60.000'den fazla takipçisi olan TikTok hesabına altı yıl önceki cehennem deneyimini anlatan bir video yükleyen Johnson, açıklamalarıyla şaşkına çevirdi.

Trend 22-12-2022 12:34

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Alafranga tuvalet sözleri gündem oldu... 'Orada biriken suda şeytan yıkanıyor'

Sosyal medyada bir hocanın alafranga tuvalet sözleri gündem oldu. Rüyasında bir mübareğin gelip kendisine alafranga tuvalet ile ilgili sözler söylediğini iddia eden hoca, "Çünkü orada biriken suda şeytan yıkanıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 19-09-2022 21:52

“Şeytan ele geçirdi” dedi! 12 saatlik şeytan çıkarma ayininde üç yaşındaki çocuğa işkence ettiler

12 saatlik zorlu bir şeytan çıkarma ayini sırasında yeni yürümeye başlayan çocuğunu öldürüp işkence yapmakla suçlanan bir anne ve iki akrabası tutuklandı. Anne kızının ölümüne dair verdiği ifadesinde “Olması gereken buydu” dedi.

Trend 17-05-2022 14:57

Şeytan

Seytan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Seytan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Buradan geçmek cesaret ister! Dünyanın en ilginç köprüsü: Şeytan Köprüsü

Almanya’nın Saksonya eyaletinde bulunan Kromlauer Parkı’ndaki Rakotz Köprüsü, yöre halkı tarafından ‘Şeytan Köprüsü’ olarak isimlendiriliyor. Bu köprü oldukça garip görünüme sahip olması nedeniyle tüm dünyada popülerlik kazandı. Köprü altındaki su nereden bakılırsa bakılsın yansıma ile bir çember oluşturuyor. Bu köprünün sahip olduğu mimari sır çözülemedi.

Trend 18-10-2021 12:22

Arkadaşını şeytana benzettiği için öldürmüştü! Şoke eden sözler

Ankara'da, sokak ortasında tartıştığı arkadaşı Berkay Kesen'i (34), kendisini şeytana benzettiği gerekçesiyle tabancayla başından vurarak, öldüren Berk Bilge Aslan'ın tutuklu yargılanmasına devam edildi. Aslan, duruşmada, "Olay günü benim çayıma uyuşturucu koydular, çay bardağımın kriminalde incelenmesini istiyorum" dedi.

Haber 24-09-2021 17:19

Kendini mehdi ilan etti, kabul etmeyeni 'şeytan' diye öldürdü! Her satırı korkunç

Zonguldak'ta Murat Cura'yı (67), evinden çıktığında tabancasıyla 9 el ateş edip öldüren Erdoğan Kösepınar (55) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle açılan davanın iddianamesinde detaylar ortaya çıktı. Kendini mehdi ilan eden Kösepınar, bunu kabul etmeyen ve Almanya'daki tekkeden ayrılmasına neden olmakla suçladığı Cura'yı şeytan olarak gördüğü için öldürdüğünü anlattı.

Haber 19-08-2021 11:16

Kiliseden ilginç uyarı: Evde şeytan çıkarmayın!

Rus Ortodoks Kilisesi, şeytan çıkarma ritüellerinden kaynaklanan ölüm ve yaralanma vakalarından sonra şeytan çıkarma için uygulanması gereken prosedürler hakkında bir dizi yönetmelik hazırladı.

Haber 12-04-2021 16:15

İçinde insan kanı olan 'şeytan ayakkabısı' toplatılıyor!

Nike, rapçi Lil Nas X ve sanat kolektifi MSCHF'le birlikte tabanında insan kanı olan 'Şeytan Ayakkabısı'nı satışa çıkarmış sonrasında tepki toplayınca dava açmıştı. Tamamı satılan ayakkabıların geri toplatılması isteniyor.

Haber 05-04-2021 15:21