Seyyar Sandik Kurullari Haberleri

Depremde dükkanını kaybeden afetzede berberden seyyar çözüm

Hatay’da asrın felaketinde iş yeri yıkılan Hakan Mutlu, mesleğini seyyar berber olarak devam ettiriyor ve geçimini sağlıyor.

Yurthaber 2024-03-28 10:19:03

Korkunç olay! Camide tüfekle intihar etti...

Ağrı’da bir kişi camide tüfekle kendini vurarak intihar etti. Şahsın Van nüfusuna kayıtlı olduğu ve Patnos'ta seyyar satıcı olduğu öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Haber 2024-03-20 23:17:19

Yer: İstanbul! Güneşli ve sıcak havayı fırsat bildiler, oraya akın ettiler: İlk defa böyle bir havaya denk geliyorum

Şubat ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler Taksim’e akın etti... Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi, sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenlerin akınına uğradı! Yazdan kalma bir hava olduğunu söyleyen İstiklal Caddesi’nde seyyar satıcılık yapan Murat Akdağ ise "İstanbul’da yaklaşık 20 senedir buralardayım, ilk defa böyle bir havaya denk geliyorum" dedi.

Haber 2024-02-25 09:40:58

Arabasında rahatlıkla tuvaletini yapmak için icat ettiği düzenek sosyal medyada çok konuşuldu! 'Ne gerek vardı şimdi buna?'

Sosyal medyada bir adam arabada tuvalet ihtiyacının gelmesi durumuna kendince bir çözüm üretti. Arabasında kendisine ait seyyar bir tuvalet oluşturan adamın icadı bazı sosyal medya kullanıcılar tarafından beğenilirken bazı kullanıcılar tarafından ise gereksiz bulundu.

Trend 2024-02-23 10:15:17

O lokantalar artık yok! 2 yılda binlercesi kapandı: Pandemiden sonra sektörün yarası kanamaya devam ediyor

2022-2023 yıllarını en zor geçiren işletmeler lokantalar ve seyyar yemek hizmetleri oldu. 2 yılda 4 bine yakın lokanta kapanmak durumunda kaldı. Böylece kapanan şirketler arasında lokantaların oranı da yükseldi.

Finans 28-01-24 16:19

Antalya'da seyyar dövizci cinayeti sanığına ağırlaştırılmış müebbet hapis

Antalya'nın Kemer ilçesinde seyyar dövizci Ramazan Kırınfıl'ı otomobilinde öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "nitelikli yağma"dan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 17-01-24 10:45

Cephanelik gibi ev! Silahları samanların içine gizlemiş

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, bir evin bazı bölümleriyle samanların içine gizlenmiş seyyar dipçikli kalaşnikof, ruhsatsız av tüfeği ve 2 tabanca ele geçirildi.

Haber 10-01-24 20:22

SANDIK KOKUSU 3. BÖLÜM FULL HD İZLE: Sandık Kokusu yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı!

Sandık Kokusu 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyen Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler 3. bölüm izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler oldu? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 20-12-23 19:43

'Abi kardeş gibiyiz' dedi, dolandırıldı! İş vaadiyle 120 bin lirasını kaptırdı

Beşiktaş’ta yaşayan ve seyyar olarak pilavcılık yapan Mahmut E., iş vaadiyle dolandırıldı. Mahmut E.’nin kendisini iş vaadiyle dolandıran ve 3 ayrı isim kullanan, gerçek adı Olcay K. olan şahsı ise 4 yıldır tanıdığı ve aralarındaki ilişkiyi ‘abi-kardeş gibi’ şeklinde tanımladığı öğrenildi. Düzenli bir iş ümidiyle 120 bin lira dolandırıldığını ve çaresiz olduğunu belirten Mahmut E., durumun çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

Haber 18-12-23 21:25

SANDIK KOKUSU 2. BÖLÜM FULL İZLE! Show TV Sandık Kokusu dizisi hangi gün yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Sandık Kokusu 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler olacak? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 14-12-23 19:27

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI VE KONUSU! Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi her çarşamba akşamı Show TV'de yayınlanıyor. İlk bölümü ile izleyicilerden tam puan alan Sandık Kokusu dizisine dair detaylar araştırılmaya başladı. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Magazin 13-12-23 19:09

SANDIK KOKUSU 2. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Sandık Kokusu dizisi ilk bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Sandık Kokusu 2. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyen Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler 2. bölüm izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler oldu? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 13-12-23 18:47

Yer: Tokat! Benzin döküp kendini ateşe verdi: Sosyal medyadaki paylaşımı dikkat çekti

Tokat'ta psikolojik sorunları olduğu ifade edilen seyyar satıcı 47 yaşındaki Hakan Y., benzin döküp kendini ateşe verdi. Hakan Y.'ye zabıta ekipleri ve vatandaşlar müdahale ettiler. Hakan Y. hastanede tedavi altına alınırken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı.

Haber 13-12-23 13:42

SHOW TV CANLI SANDIK KOKUSU İZLE! Özge Özpirinçci'nin yeni dizisi Sandık Kokusu hangi gün? Show TV yayın akışı

Sandık Kokusu 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler olacak? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 10-12-23 21:11

Taksim'deki seyyar tezgahtan Milli Piyango yılbaşı biletlerini çaldı! Otelde biletleri incelerken yakalandı

Taksim İstiklal Caddesi’nde yılbaşı öncesi seyyar Milli Piyango bileti satıcısının bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsız, 30 bin lira değerinde 220 adet yılbaşı biletini çaldı. Olay anı kameralara yansırken, hırsız Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından çaldığı biletleri incelerken yakaladı. Biletlerini teslim alan piyangocu İbrahim Ünlü, “Polis ekiplerine teşekkür ediyorum. Benim için çok uğraştılar. Hem şahsı yakaladılar hem bileti buldular” dedi.

Haber 10-12-23 16:49

SANDIK KOKUSU 1. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Sandık Kokusu dizisi ilk bölümde neler olacak? İşte konusu ve oyuncuları

Sandık Kokusu 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler olacak? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 06-12-23 19:54

SANDIK KOKUSU KONUSU VE OYUNCULARI: Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'lı Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu oyuncuları kimler, konusu ne?

Sandık Kokusu oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun'un oturduğu Show TV'nin yeni dizisinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili başrolleri paylaşıyor. Dizi, 3 çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travmanın ardından Adana'dan İstanbul'a gelişini ve yaşananları anlatacak. Peki, Sandık Kokusu konusu ne? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 06-12-23 19:49

Kadıköy Belediyesi hizmet binasında seyyar satıcı-zabıta gerginliği

Kadıköy Belediyesi hizmet binasına yanıcı maddeyle gelip, el konulduğunu söylediği mallarını isteyen seyyar satıcı, görevlilerce kontrol altına alınıp polise teslim edildi.

Yurthaber 15-11-23 07:47

İmamoğlu'na Erzurum mitingi sırasında taşla saldırmışlardı! Akılalmaz ifadeler: 'Cebimdeki erikleri attım'

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da düzenlediği mitingde olaylar çıkmıştı. Taşlı saldırıda bulunan sanıklardan seyyar satıcılık yapan Enes Yılmaz cebindeki erikleri attığını, merak üzerine olay yerine gittiğini kaydeden Vefa Özer ise şekerleri attığını ifade etti. Mahkeme, sanıkların tamamının adli kontrol uygulamasının kaldırılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Haber 13-11-23 14:43

Etrafı açık tuvaletler çok konuşuldu! Sokağın ortasındaki seyyar tuvaletler yorum yağmuruna tutuldu

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir sokakta çekilen görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde sokak ortasına yerleştirilen seyyar tuvaletler yer aldı. Etrafı açık olan tuvaletler sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 28-10-23 11:31

Para alıp döneceğini söyledi, ansızın saldırdı! İstanbul'da akılalmaz anlar: Kıyafetlerimden dolayı bana laf attı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde dün akşam saatlerinde ilginç bir hareketlilik yaşandı. İddiaya göre bir kadın, devamlı müşterisi olduğu seyyar satıcı Yusuf Şahin'den alışveriş yaptı, parası olmadığını söyleyip eve gitti. Döndüğünde ise ansızın sert bir cisimle Şahin'in başına vurdu, tekme tokat saldırdı. Ortaya çıkan görüntülerde kadının "Senin namusuna konuşsalardı sen de aynısını yaparsın" dediği duyuldu. Şahin ise "Alkol etkisindeydi. Normal bir alkol olduğuna inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 25-10-23 10:09

'Başkanım biz burayı 17 bin 500 TL'ye satın aldık' İlk duyduğunda dalga geçildiğini sandı! Kaldırımı birbirlerine devrediyorlar

Antalya’nın 5 ilçesinde kurulan semt pazarlarının çevresindeki kaldırımları seyyar satıcıların birbirlerine 2 bin ile 17.500 liraya varan fiyatlara devretmeleri tepkiye neden oldu. Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı Metin Bucak, olayı duyduğunda şok olduğunu belirterek "Bir seyyar satıcı gelip ’Başkanım biz burayı 17500 TL’ye satın aldık’ deyince dalga geçildiğini sandım. Kaldırımı birbirlerine devrediyorlar. 2 bin, 3 bin, 5 bine devredenler var, kendi yerleri gibi orayı benimsemişler" dedi.

Haber 30-09-23 17:33

Mevlit Kandilinde seyyar operasyonu

Adana’da zabıta ekipleri, Mevlid Kandili nedeniyle ilçe genelinde dini duyguları istismar ederek satış yapan seyyarlara yönelik operasyon yapıldı.

Yurthaber 27-09-23 09:32

İstanbul'da iğrenç olay! 13 yaşındaki çocuğa taciz mahalleyi ayağa kaldırdı

İstanbul Kağıthane'de dün gece saatlerinde bir çocuğa yönelik taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı. Mahallede seyyar satıcılık yapan 56 yaşındaki bir adam, 13 yaşındaki bir çocuğu taciz etti. Olay, çocuğun ailesine anlatması üzerine ortaya çıkarken mahalleli tacizciyi darp etti.

Haber 20-08-23 23:50

Polis ile seyyar tuvalet kabini arasında amansız kovalamaca! İşler pisleşmeden şüpheli tuvalet kabini yakalandı...

ABD'de şiddetli rüzgar nedeniyle sürüklenmeye başlayan seyyar tuvalet kabini polis tarafından kovalandı. O ilginç anlar polisin araç kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte kovalamacanın görüntüleri!

Haber 19-08-23 14:10

Taziye evinde feci kaza! Asansörün halatı koptu: 2 ölü, 2 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesindeki bir apartmanda korkunç bir kaza meydana geldi. Apartmanın 3’üncü katında seyyar asansör halatının kopması sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Asansörde bulunan 4 kişiden Fatma Çelik (73) ve Safura Kader (78) hayatını kaybetti, 2 kadın da yaralandı. Kadınların yakınlarına taziye için apartmana gittikleri öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 23-06-23 11:17

Bursa'da seyyar asansörün halatının kopması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, bir binanın dışına yapılan seyyar asansörün halatının kopması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 23-06-23 07:38

Ardahan'da hayvancılığı geliştirmek için 10 köye seyyar çoban evi ve sıvat temin edildi

Ardahan'da, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce 10 köye seyyar çoban evi ve 150 sıvat temin edildi.

Yurthaber 08-06-23 13:16

YSK SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ 2023: Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak, ne kadar ödenecek?

Sandık görevlisi ücretlerinin ne zaman yatacağı Cumhurbaşkanı seçimi 2.turu seçimlerinde sandık başında görev alan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL?

Haber 01-06-23 13:42

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ yattı mı, ne zaman yatacak? İlk tur ve ikinci tur seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL?

Sandık görevlisi ücretlerinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. 28 Mayıs günü Türkiye'de seçmenler sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu sona erdi. İlk tur veya ikinci turda sandık görevlisi olan vatandaşların gündeminde alacakları ücretin detayları yer aldı. Peki, sandık görevlisi ücreti yattı mı, ne zaman yatacak? İlk tur ve ikinci tur seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL?

Haber 28-05-23 22:53

İkinci tur seçimlerinde sandık görevlisi ücreti ne kadar olacak? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ ne zaman yatacak? İşte son durum

Sandık görevlisi ücretleri 2023 ekranı YSK'nın ikinci tur seçim tarihini açıklamasının ardından araştırılıyor. 14 Mayıs'ta oy veren seçmenler, yeterli oy alınamadığı için Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında yeni bir oy verme sürecine girecek. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Seçimde sandık görevlisi olan ve olacak olan vatandaşlar sandık görevli ücretlerinin yatacağı tarihi merak ediyor.

Haber 26-05-23 09:45

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ 2023: Sandık görevlisi ücreti ne kadar ve ne zaman ödenecek? 2. tur seçimden önce yatar mı?

Sandık görevlisi ücretleri 2023, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri sonrası arama motorlarında sorgulanmaya devam ediliyor. Cumhurbaşkanı adayının, seçilebilmesi için geçerli oyların salt çoğunluğu sağlanamadı. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2. tur 28 Mayıs'ta yapılacak. Peki, Sandık görevlisi ücreti ne kadar ve ne zaman ödenecek? Sandık görevlisi ücreti seçimden önce yatar mı?

Haber 24-05-23 14:29

CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ 2023: Sandık görevlisi ücreti ne kadar, ne zaman yatacak?

Cumhurbaşkanlığı 2. tur sandık görevlisi ücretleri 28 Mayıs'ın yaklaşması sebebiyle merak konusu oldu. Öte yandan sandık başkanı, siyasi parti temsilcileri ve üyeler konuya ilişkin arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 2023 Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti ne kadar?

Haber 23-05-23 14:26

SANDIK MÜŞAHİDİ ücreti ne kadar 2023? Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde sandık müşahidi olma şartları neler, nereye başvuru yapılır?

Sandık müşahidi ücreti ve şartları 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle merak konusu oldu. Seçmenler, oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan ya da Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Evet' mührünü basacak. Peki, 2023 sandık müşahidi ücreti ne kadar? Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde sandık müşahidi olma şartları neler, nereye başvuru yapılır?

Haber 22-05-23 09:34

2. TUR SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ 2023: YSK seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar, nasıl başvuru yapılır?

YSK sandık görevlisi ücreti 2023, Cumhurbaşkanlığı seçimlerimim 2. tura kalması sebebiyle merak konusu oldu. Sandık başkanı, siyasi parti temsilcileri ve üyeler konuya ilişkin araştıra yapıyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi olmak için nasıl ve nereye başvuru yapılır?

Haber 21-05-23 16:49

YSK SANDIK GÖREVLİSİ BAŞVURU 2023: Seçimlerde 2. tur için sandık görevlisi başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

Sandık görevlisi başvuru şartları ve başvuru süreci ile ilgili detaylar 28 Mayıs tarihinde düzenlenecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi merak konusu oldu. Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı (YSK) tarafından sandık kurulu görevlisi alımları gerçekleştirilecek. Peki, seçimlerde 2. tur için sandık görevlisi başvurusu nasıl yapılır? Sandık görevlisi şartları nelerdir?

Haber 17-05-23 13:26

YSK SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ 2023: Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatar? Sandık görevlisi ücretleri ne kadar?

YSK sandık görevlisi ücretleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye, 28. Dönem milletvekilleri ve 13. Cumhurbaşkanını seçmek için dün 81 ilde sandık başına giderek oy kullandı. Türkiye genelinde toplam 191 binden fazla sandık kuruldu. Sandıkların başında yer alan görevliler ise bu yıl ücretlerin ne kadar olduğunu ve paraların ne zaman yatırılacağını araştırmaya başladılar. Peki, Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatar? Sandık görevlisi ücretleri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Haber 15-05-23 12:43

Seyyar sandık evlerinden çıkamayan seçmenlerin ayağına gitti

Edirne’de sandığa gidemeyen yaşlı ve yatalak hastalar ile engelli vatandaşların seyyar sandık ayağına gitti. Sandık kurulu başkanı ve görevlilerin kimlik kontrolünün ardından oy kullanma işlemi gerçekleştirildi.

Haber 14-05-23 16:13

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Sivas mitinginde konuştu:

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Terör bir insanlık suçudur. Nereden gelirse gelsin hep beraber mücadele etmek zorundayız. Teröre destek verenin de teröristin yanında duranın da seyyar mahkemeler kuranların da Allah bin belasını versin." dedi.

Yurthaber 11-05-23 15:03

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ 2023: YSK sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? 14 Mayıs seçimlerinde nasıl görev alınır? Gözler YSK'da!

Sandık görevlisi ücreti 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere, sandık başkanı, üyeler, temsilciler oy kullanma sürecinde aktif rol oynayacaklar. Seçim görevleri, sandık kurulunda görevli olacak kişilere iletildi. 2023 Sandık görevlisi ücreti internette araştırılıyor. Peki, YSK sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? 14 Mayıs seçimlerinde nasıl görev alınır?

Haber 10-05-23 11:00
YSK

YSK SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ 2023: Sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? Sandık başkanı, üyeler, temsilciler...

Sandık görevlisi ücreti 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri sebebiyle merak konusu oldu. Sandık başkanı, üyeler, temsilciler oy kullanma sürecinde aktif rol oynayacaklar. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, YSK sandık görevlisi ücreti ile ilgili detaylar...

Haber 08-05-23 08:52
yks

Erzin Devlet Hastanesi, konteyner polikliniklerde hizmet verecek

Seyyar hastane olarak çadırda hizmet veren Hatay Erzin Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından kurumun bahçesinde kurulmaya başlanan konteyner poliklinikler ile vatandaşa hizmet vereceği bildirildi.

Yurthaber 27-04-23 14:33

Yeni Malatyaspor'un depremzede aşçısı tezgahta köfte satarak geçimini sağlıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Malatya'daki evi ağır hasar gören Yeni Malatyaspor Kulübü'nün aşçısı Selahattin Akçınar, seyyar köfte tezgahı açarak hayata tutunma mücadelesi veriyor.

Yurthaber 26-04-23 11:14

YSK SANDIK GÖREVLİSİ SORGULAMA: Sandık görevlisi ücreti 2023 ne kadar, başvuru şartları neler? Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gidiyor!

Sandık görevlisi başvuru şartları ve ücreti vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için geri sayım sürüyor. Birçok kişi konuya ilişkim araştırma yapmaya başladı. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, başvuru şartları neler? İşte, YSK sandık görevlisi sorgulama ekranı ve merak edilenler...

Haber 26-04-23 11:04

Gönüllü öğretmenler deprem bölgelerine gitmeye devam ediyor

Mersinli gönüllü öğretmenler, depremzede vatandaşların yemek ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile kurulan seyyar mutfaklarda görev yapmak üzere Hatay’ın Altınözü ilçesine uğurlandı.

Yurthaber 14-04-23 11:15

Depremzede seyyar satıcı 48 yıldır iş yaptığı mahallede yeniden tezgah açtı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde seyyar satıcılık yapan 72 yaşındaki Hamit Kozan, 48 yıldır tezgah açtığı mahallede çalışmaya devam ediyor.

Yurthaber 13-04-23 11:00

YSK SANDIK GÖREVLİSİ SORGULAMA: Seçim sandık görevlisi 2023 ücretleri ne kadar, başvuru nasıl yapılır? İşte başvuru şartları

YSK sandık görevlisi başvuruları ve başvuru sonucu hakkında araştırmalar hız kazandı. 14 Mayıs tarihinde Türkiye cumhurbaşkanı ve milletvekillerini belirlemek üzere sandık başına gidecek. Seçimde sandık başında görevli olmak isteyenler ise seçim sandık görevlisi 2023 ücretleri ne kadar, başvuru nasıl yapılır? gibi soruların yanıtlarını merak ediyorlar. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Finans 11-04-23 15:34

SEÇİM SANDIK GÖREVLİSİ BAŞVURU EKRANI: 2023 YSK sandık görevlisi başvuruları ne zaman, ücreti ne kadar? İşte başvuru şartları...

Sandık görevlisi başvurularının ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi konuya ilişkin bilgi edinmek için arama motorlarında araştırma yapıyor. Türkiye Genel Seçimleri, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak. Peki, 2023 YSK sandık görevlisi başvuruları ne zaman? YSK sandık görevlisi ücreti ne kadar?

Finans 10-04-23 09:03

İskenderun'da depremde binası yıkılan 69 yıllık tatlıcı seyyar hizmet vermeye başladı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerde binası yıkılan 69 yıllık tatlıcı firması, seyyar olarak hizmet vermeyi sürdürüyor.

Yurthaber 30-03-23 13:58