Sezgin Tanrıkulu Haberleri

CHP'de 60 kişilik PM üyeleri belli oldu! Aralarında Sezgin Tanrıkulu, Selin Sayek Böke gibi tanıdık isimler de var, işte o liste....

CHP'de delegeler bugün PM ve YDK seçimleri için oy kullandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan oy verme işlemleri tamamlanmış ve oy sayımına geçilmişti. CHP'de 60 kişiden oluşan PM üyeleri belli oldu. PM'de Sezgin Tanrıkulu, Selin Sayek Böke gibi tanıdık isimler yer buldu.

Haber 06-11-2023 11:36

SON DAKİKA: CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun fezlekesi TBMM'de

Son dakika: Aralarında CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun da bulunduğu 4 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke TBMM'ye ulaştı.

Haber 02-10-2023 11:38

Son dakika: Sezgin Tanrıkulu'nun fezlekesi Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi

Son dakika haberi: CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında TSK'yı hedef alan sözleri nedeniyle hazırlanan fezleke, TBMM'ye iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Haber 18-09-2023 19:15

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sezgin Tanrıkulu ile ilgili sözlerine yanıt! 'Tehdit mi ediyorsun?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ya Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik sözleri nedeniyle tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "'Gereken dersi devlet olarak da yargı olarak da verme mükellefiyetimiz var' demişsin. 'Devlet olarak' derken, kastın nedir? Tehdit mi ediyorsun?" dedi.

Haber 15-09-2023 18:05

Sezgin Tanrıkulu

Sezgin Tanrıkulu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sezgin Tanrıkulu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA | TSK'ya yönelik sözleri tepki çekmişti! Sezgin Tanrıkulu ile ilgili yeni gelişme

CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik sözleri tepki çekmişti. Tanrıkulu hakkında hazırlanan fezlekenin Adalet Bakanlığına gönderildiği belirtildi.

Haber 14-09-2023 18:03

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında yeni gelişme! TSK hakkındaki sözleri tepki toplamıştı

Canlı yayında TSK hakkındaki sözleriyle büyük tepki çeken CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında yeni gelişme yaşandı.

Haber 13-09-2023 15:29

Son dakika | Erdoğan, 'Cezasız kalmayacak' diyerek tepki gösterdi! CHP'li Sezgin Tanrıkulu için çok sert sözler

Son dakika haberi: Hindistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve değerlendirmesinde bulundu. İYİ Parti'nin yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracağını açıklaması ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden aday olma isteğiyle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'ya yönelik iddialarıyla gündem olan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na tepki gösterdi. Erdoğan yaptığı açıklamada "Hakaret, iftiralar cezasız kalmayacak" dedi.

Haber 11-09-2023 15:00

Son dakika | TSK çıkışı sonrası soruşturma başlatılmıştı! Adalet Bakanı Tunç'tan 'Sezgin Tanrıkulu' açıklaması: 'Fezleke Meclis'in gündemine geldi'

Son dakika haberi: TSK'ya yönelik sözleriyle tepkilerin odağı haline gelen CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Soruşturma sürecinin başladığına ve fezlekenin TBMM'nin gündemine geldiğine değinen Tunç, "Mehmetçiğimize ve ordumuza dil uzatmak bu şekilde suçlamalarda bulunmak hiç kimseye yakışmaz" sözleriyle tepki gösterdi.

Haber 11-09-2023 11:40

SON DAKİKA | Mansur Yavaş'ın 'rozetsiz başkanlık' çıkışı gündem olmuştu! Kemal Kılıçdaroğlu: 'Başkanımız ve adayımızdır'

Son dakika: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun TSK’ya yönelik iddiaları ve Mansur Yavaş'ın belediye başkan adaylığına ilişkin açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, Tanrıkulu'nun sözleri için "Konuyla ilgili açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK bizim göz bebeğimizdir" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ile ilgili ise "Mansur Yavaş bizim belediye başkanımızdır ve adayımızdır" dedi.

Haber 10-09-2023 17:10

CHP’den Sezgin Tanrıkulu’nun TSK'ya yönelik sözleri sonrası ilk açıklama! Faik Öztrak: 'Kabul edilemez'

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik açıklamalarına tepkiler devam ediyor. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tanrıkulu'nun açıklamaları hakkında, "Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri'ni töhmet altında bırakan ifadeleri kabul edilemez" dedi.

Haber 09-09-2023 21:56

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik sözlerine MSB'den tepki

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun katıldığı bir canlı yayında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) hakkında sözleri tepki çekmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Tanrıkulu hakkında soruşturma başlatırken, Milli Savunma Bakanlığı da bir açıklama yaptı. MSB'nin açıklamasında "Mehmetçiğin tüm faaliyetleri uluslararası hukuka uygun, tüm dünyanın gözü önünde ve şeffaf bir şekilde icra edilmektedir. Bu iftiraları atanlar, bunlara alet olanlar en hafif tabiriyle gaflet ve delalet içindedirler" denildi.

Haber 09-09-2023 18:48

Öcalan sloganları attılar, Ahmet Türk terörist elebaşı için özgürlük istedi! Diyarbakır'da HDP'nin Nevruz etkinliğinde o kıyafetlere izin verilmedi

Nevruz kutlamaları kapsamında bugün Diyarbakır'da HDP öncülüğünde etkinlik düzenlendi. Etkinliğine CHP'li Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da katıldı. Bağlar ilçesindeki etkinlik alanındaki kişilerden bazıları terör örgütü paçavrası açtı, terörist elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar attı. HDP'li Ahmet Türk de konuşmasında Öcalan için özgürlük istedi.

Haber 21-03-2023 13:16

CHP'li Tanrıkulu 'Bir aksilik olmazsa' diyerek Millet İttifakı'nın adayını açıkladı

Türkiye, heyecanla 14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimleri bekliyor. Hala en çok merak edilen konu ise Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı. Kulisler 3 isim üzerinde dursa da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık ihtimali, diğer isimlerden daha çok konuşuluyor. Henüz adayın ne zaman açıklanacağı resmi olarak duyurulmadı ancak CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun sözleri kulisleri hareketlendirdi. İşte ses getirecek çıkışın detayları...

Haber 31-01-2023 19:48

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Ağrı'da feci kaza, yeni ittifak sinyali, iş kadını Ertek'in ölümünde dikkat çeken detay

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Kabine toplantısı, Ağrı'nın Tutak ilçesinde can kayıpları ve yaralanmalara yol açan trafik kazası, Muharrem İnce-Ümit Özdağ görüşmesi, milyonluk mücevherleriyle kaybolan iş kadını Dilek Ertek'in ölümünde '20 saat' detayı, 'kimyasal silah' paylaşımı nedeniyle CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke hazırlanması, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri hakkında gelişmeler...

Haber 07-11-2022 17:37

SON DAKİKA | CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke! TSK'yla ilgili 'kimyasal silah' iddiaları tepki çekmişti

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TSK'nın kimyasal silah kullandığı iddialarına ilişkin paylaşımı nedeniyle CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke hazırladı.

Haber 07-11-2022 16:21