Sharon Whiteley Haberleri

Rosie Huntington-Whiteley soyunup yatağa girdi, sere serpe poz verdi! Olay oldu

Rosie Huntington-Whiteley, sosyal medya hesabından yaptığı iddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü model bu defa çırılçıplak poz verdi. İngiliz modelin son paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 2023-12-11 17:33:12

34 yıl önce doğurganlık tedavisi görmüştü! Bebeğinin babası doktoru çıktı... Hamile kalmam için kendi spermlerini kullanmış

Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 34 yıl önce doğurganlık tedavisi gören bir kadın 34 yaşındaki kızının babasının doktoru olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. 67 yaşındaki Sharon Hayes, "Hamile kalmam için kendi spermlerini kullanmış" diyerek doktoruna dava açtı.

Trend 2023-11-02 13:50:14

Temel İçgüdü'nün yıldızı Sharon Stone'un tarzı olay oldu! O pozu efsane bacak sahnesini hatırlattı

Michael Douglas ile başrolü paylaştığı Temel İçgüdü filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone'un tarzı sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin pozu filmdeki efsane bacak sahnesini hatırlattı.

Magazin 2023-10-31 13:31:29

Rosie Huntington-Whiteley kalçasına kadar yırtmacıyla Cannes'da! Sık sık eliyle kapattı

Rosie Huntington-Whiteley, Club Zero'nun Cannes Film Festivali galasına katılırken derin yırtmaçlı zarif siyah elbisesiyle fiziğini sergiledi. Model frikik vermemek için ise sık sık eliyle bacağını ve kalçasını kapadı.

Magazin 2023-05-23 13:47:01

Doktorun korkunç hatası onu bu hale getirdi! Şimdi ölümle karşı karşıya

2021 ocak ayında ayağındaki şişliği fark eden Sharon Walker isimli kadın vakit kaybetmeden doktora gitti. Doktor muayenesi sonrasında kadının hiçbir şeyi olmadığını söyleyerek eve gönderdi. Eski hemşire olan Sharon Walker’ın ısrarından sonra tekrar tetkik edilse de haziran ayına kadar kendisine teşhis konulamadı. Talihsiz kadının kanser olduğu ortaya çıktı. Şimdi uzuvlarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Haber 13-10-22 16:48

64 yaşındaki Sharon Stone bikinisiyle ayna karşısında

1990'lı yılların fenomen oyuncusu Sharon Stone, 60'lı yaşlarında çöpçatanlık uygulamasına girmesiyle olay olmuştu. Efsane oyuncu şimdi de bikinili pozlarını paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 28-08-22 15:50

Jennifer Lopez'in soyunmasından ilham aldı! Sharon Stone ve Ulrika Jonsson'dan olay pozlar

Ben Affleck'le kısa süre önce evlenen Jennifer Lopez çırılçıplak pozlarıyla gündemde. 53 yaşına giren ünlü şarkıcı, yeni bir kariyere daha adım atarak "JLo Body by JLo Beauty" yeni vücut bakım serisini duyurdu. Jennifer Lopez'in 53 yaşında soyunmasından ilham alan Ulrika Jonsson çırılçıplak pozlarıyla gündem oldu.

Magazin 28-07-22 08:05

Sharon Stone ilk defa açıkladı! Dokuz kez düşük yaptım

Hollywood yıldızı Sharon Stone, yıllar sonra bir itirafta bulundu. Stone, hayatı boyunca dokuz defa düşük yaptığını açıkladı.

Magazin 24-06-22 16:59

Ozzy Osbourne 'hayatını değiştirecek' ameliyata giriyor

Parkinson hastalığıyla mücadele eden ünlü İngiliz rock yıldızı Ozzy Osbourne, bugün, hayatının geri kalanını yönlendirecek önemli bir ameliyata giriyor. Eşi Sharon Osbourne, yürüme güçlüğü çeken sanatçının operasyonu için "Hayatını değiştirecek" ifadesini kullandı

Magazin 13-06-22 13:46

Angela Rayner'in oturuşu 'Temel İçgüdü'yü hatırlattı! Bacak bacak üstüne atıp...

İngiltere'de 'Temel İçgüdü' krizi yaşanıyor. İngiliz Parlamentosu’nda İşçi Partisi Başkan Yardımcısı Angela Rayner’in oturumlarda Başbakan Boris Johnson’ın dikkatini dağıtmak için sürekli bacak bacak üstüne attığı iddia edildi. Muhafazakar vekiller, Rayner’in ayak bileğindeki gül dövmesini özellikle göstermesine tepki gösterirken; Rayner’in oturuşu, Sharon Stone’un 1992’deki Temel İçgüdü filmindeki sahnesine benzetildi.

Haber 25-04-22 08:37

Yıllar sonra Temel İçgüdü filminin setini anlattı! İtirafı şaşkınlık yarattı

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, rol aldığı 1992 yapımı 'Basic Instinct' (Temel İçgüdü) filmiyle büyük ses getirmeyi başarmıştı. Vizyona girişinin üzerinden 30 yıl geçen yapıma dair ilk kez konuşan Stone, filmin ikonik hale gelen sahnesinde giydiği beyaz elbiseyi hala dolabında sakladığını söyledi.

Trend 18-02-22 14:48

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, model Gabrielle Epstein'in bikinili pozunu taklit etti! Ünlü isimlerden övgü yağdı

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Milyonlarca takipçiye ulaşan sosyal medya hesabında ünlü isimleri taklit ettiği parodileriyle fenomen olmayı başaran Barber, son olarak dünyaca ünlü model Gabrielle Epstein’i ti’ye aldı. Siyah bikinili pozunu kendisine göre yeniden uyarlayan Barber’in paylaşımına Drew Barrymore ve Sharon Stone gibi ünlü isimler övgü dolu yorumlar yaptı.

Trend 23-11-21 16:36

Dune filminin afişi sansürlendi! Sosyal medyada olay oldu

Hollywood yapımı Dune'da rol alan siyahi oyuncu Sharon Duncan-Brewster'ın filmin Çin'deki afişinde yer almaması tepki çekti. Afişin yayınlamasından sosyal medya âdeta ayağa kalktı.

Trend 28-10-21 11:39

Dünya Alec Baldwin'i konuşuyor! ''Saatler önce gerçek silahlarla atış yaptılar''

The Wrap'ın kurucusu ve CEO'su Sharon Waxman, CNN'den Don Lemon'a verdiği demeçte, "Rust" setindeki kişilerin gerçek mühimmatla silah kullandığını ve Halyna Hutchins'in öldürülmesinden saatler önce "plinking" adı verilen bir eğlenceye katıldığını söyledi. Waxman, set ekibinin boş vakitlerinde yaptığı bu eğlencenin bir hobi haline geldiğini öne sürdü.

Haber 26-10-21 14:29

İngiltere'de petrol, gaz, gıda ve enerji krizi sektörleri durma noktasına getirdi! Fabrikalar kapanabilir

İngiltere'nin en büyük iş sendikası Unite the Union'un Başkanı Sharon Graham, ülkede yaşanan petrol, gaz, gıda ve enerji krizi nedeniyle bazı sektörlerde fabrikaların kapanabileceğini belirterek, bu nedenle işçilerin "çok endişeli olduklarını" açıkladı.

Finans 11-10-21 08:16

Sharon Stone ödediği hesabın iki katı bahşiş bıraktı!

Önceki gün yemek yediği bir restoranda 250 dolar (yaklaşık 2 bin 144 TL) hesap ödeyen Sharon Stone, garsona 600 dolar (yaklaşık 5 bin 147 TL) bahşiş bıraktı. Ünlü oyuncunun bu jestini mekanın sahibi Keith McNally ortaya çıkardı.

Magazin 17-09-21 15:23

Love Island’la adını duyuran Sharon Gaffka, giydiği cesur elbiseyle neredeyse frikik veriyordu!

Love Island 2021 yarışmacılarından olan Sharon Gaffka, bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Genç isim seçtiği cesur kıyafet yüzünden zor anlar yaşadı.

Magazin 07-09-21 14:57

Sharon Stone'un vefat eden yeğeni üç kişiye hayat verdi

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone'un erkek kardeşi Patrick'in 11 aylık oğlu River William, çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Minik River'ın vefatının ardından bağışlanan organları aracılığıyla üç kişinin hayata tutunmasını sağladığı açıklandı.

Magazin 04-09-21 10:29

Dua edin yazmıştı: Sharon Stone’un 11 aylık yeğeni yaşamını yitirdi

ABD’li oyuncu Sharon Stone’un (63) 11 aylık yeğeni, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Stone, "Bir mucizeye ihtiyacım var" diyerek çoklu organ yetmezliği nedeniyle hastanede yoğun bakımda olan yeğeni ve vaftiz oğlu River için dua istemişti.

Magazin 31-08-21 14:05

Rosie Huntington-Whiteley ve Jason Statham ikinci çocuklarını bekliyorlar

Süper model Rosie Huntington-Whiteley ile dünyaca ünlü aktör Jason Statham çifti ikinci çocuklarını beklediklerini duyurdu.

Magazin 21-08-21 02:01

Sharon Stone’un 38 yaş küçük sevgilisini görenler şoke oldu

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, uzun süredir sessiz olan aşk hayatına hareket getirdi. 63 yaşındaki Stone'un, kendisinden 38 yaş küçük rapçi RMR ile birlikte olduğu iddia edildi.

Magazin 08-07-21 14:30

Sharon Stone bikinili pozuyla hayranlarını büyüledi

Hollywood'un unutulmaz filmleri arasında yer alan Temel İçgüdü'nün yıldızı Sharon Stone, Instagram hesabından bikinili pozunu paylaştı. 63 yaşındaki ünlü yıldız, fit vücuduyla dikkatleri çekti.

Magazin 28-06-21 02:39

Sharon Johal dört yıl boyunca ırkçılığa uğradığını itiraf etti

Hint asıllı oyuncu Sharon Johal, başrolünü üstlendiği Neighbours (Komşular) dizisinin setinde dört yıl boyunca ayrımcılığa ve ırkçılığa uğradığını söyledi. Rol aldığı diziden ani bir kararla ayrılan ünlü oyuncu, set içerisinden kendisinden “Siyah olan veya öteki” diyerek bahsedildiğini iddia etti.

Trend 15-04-21 11:48

Rosie Huntington-Whiteley: Türkiye'ye aşık olduk

İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz aylarda oyuncu eşi Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı 'Five Eyes' filminin çekimleri için Antalya'ya gelen Whiteley, "Türkiye'ye aşık olduk, çok güzel bir ülke" ifadelerini kullandı.

Magazin 12-04-21 18:00

İki Kez Yaşamanın Güzelliği: Sharon Stone'un yeni kitabında anlattığı 5 önemli anısı

Ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, oynadığı Hollywood maceralarından daha çok dramanın bulunduğu otobiyografisinde, yaşamının en iyi ve en kötü dönemlerini ayrıntılarıyla anlattı.

Haber 03-04-21 11:47

İki Kez Yaşamanın Güzelliği: Sharon Stone'un yeni kitabında anlattığı 5 önemli anısı

Ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, oynadığı Hollywood maceralarından daha çok dramanın bulunduğu otobiyografisinde, yaşamının en iyi ve en kötü dönemlerini ayrıntılarıyla anlattı.

Haber 03-04-21 11:46

İki Kez Yaşamanın Güzelliği: Sharon Stone'un yeni kitabında anlattığı 5 önemli anısı

Ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, oynadığı Hollywood maceralarından daha çok dramanın bulunduğu otobiyografisinde, yaşamının en iyi ve en kötü dönemlerini ayrıntılarıyla anlattı.

Haber 03-04-21 11:46

Sharon Stone, Leonardo DiCaprio’yu o kadar çok istemiş ki maaşını kendisi ödemiş

Sharon Stone’un yeni yayınladığı biyografik kitabının her sayfasında ayrı bir bomba var. Sharon Stone, 1995 yapımı The Quick And The Dead filminde yapımcılar pahalı bulunca Leonardo DiCaprio’nun ücretini kendisi ödemiş.

Magazin 31-03-21 11:41

Sharon Stone’dan olay itiraf: 'Benden izinsiz göğüslerimi...'

Temel İçgüdü filmiyle yıldızı parlayan Sharon Stone, geçtiğimiz günlerde biyografik kitabını yayımladı. Hollywood yıldızının başına gelen olaylardan biri ise okuyanların ağzını açık bıraktı. Sharon Stone, cerrahının kendisinden izin almadan göğüslerini büyüttüğünü açıkladı.

Magazin 30-03-21 12:02

Sharon Stone: Doktor izin almadan göğüslerimi...

Hollywood yıldızı Sharon Stone geçirdiği ameliyatın ardından yaşadığı şoke edici olayı anlattı. Sharon Stone açıklamasında doktorun kendisine sormadan göğüslerini büyüttüğünü söyledi.

Magazin 29-03-21 13:59

Kandırıldığını söyleyen Sharon Stone’dan skandal itiraf: 'Başrol oyuncusuyla yatmamı istediler'

Temel İçgüdü filmiyle şöhreti yakalayan Sharon Stone, Temel İçgüdü'nün meşhur sahnesinde kandırıldığını söyledi. Sharon Stone aynı zamanda “başrol oyuncusuyla yatmamı istediler” itirafında bulundu.

Magazin 20-03-21 00:36

İngiliz uzmandan dikkat çeken 'destek aşı' açıklaması

İngiltere'de koronavirüsün genetik haritasını çıkarma çalışmalarını yürüten Sharon Peacock, koronavirüsün daha bulaşıcı mutasyonları nedeniyle koronavirüsle mücadelede düzenli olarak bağışıklığı güçlendirecek takviye aşıların gerekli olacağını söyledi.

Haber 15-03-21 14:27

Temel İçgüdü ile gündemden düşmedi! Sharon Stone 63 yaşında

Sinema dünyasına Temel İçgüdü filmindeki performansıyla damga vuran Sharon Stone 63 yaşında. İşte cesur sahnelerin kadını Sharon Stone’un unutulmaz filmleri...

Magazin 12-03-21 23:30

Jason Statham’ın sevgilisi Rosie Huntington-Whiteley üstsüz poz verdi

Rosie Huntington-Whiteley, Nisan 2021 ELLE UK için üstsüz poz verdi ve yaşlandıkça vücudunun nasıl değiştiğinden bahsetti.

Magazin 03-03-21 09:10

Sharon Stone'dan kafa karıştıran aşk paylaşımı

'Temel İçgüdü' filmiyle hafızalara kazınan Sharon Stone (62), kendisinden 27 yaş küçük Fransız moda tasarımcısı Olivier Rousteing (35) ile sosyal medyada mutluluk pozu verdi. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı kafaları karıştırdı.

Magazin 16-02-21 17:12

Koronavirüsün 'Kent varyantı' büyük ihtimalle dünyayı saracak!

İngiltere'nin Kent bölgesinde ortaya çıktığı için "Kent varyantı" diye de anılan koronavirüs mutasyonunun hızlı yayılma özelliği ile dünya genelinde salgının hakim virüsü haline gelebileceği düşünülüyor. İngiltere Genetik İzleme Programı Başkanı Prof. Sharon Peacock BBC'ye yaptığı açıklamada, kısa sürede ülkedeki salgına hakim olan bu mutasyonun büyük ihtimalle dünyayı da saracağını söyledi.

Haber 11-02-21 13:28

Covid varyantları: Ne kadar tehlikeliler, aşılar işe yarayacak mı?

Pandemiyi başlatan koronavirüsün aslından daha bulaşıcı türleri ortaya çıkıyor. Bunlardan biri ilk kez İngiltere'nin Kent bölgesinde görüldü ve İngiltere Genetik İzleme Programı Başkanı Prof. Sharon Peacock bu varyantın dünyadaki en yaygın koronavirüs türü olacağını tahmin ettiklerini açıkladı. İngiltere virüsün tespit edilmesi ve yayılmasını önlemek için koronavirüs testlerine hız verdi. Aşıların bu varyantlara karşı çok etkili olmayacağına ilişkin kaygılar var.

Haber 11-02-21 13:11

Kenya'nın casuslar kraliçesi

James Bond'un gerçek hayattaki versiyonu Kenya'da yaşıyor. Jane Mugo Kenya'nın bir numaralı ve tek ünlü özel dedektifi. BBC'nin araştırmacı gazetecilik programı Africa Eye'dan Sharon Machira, Jane'i ve gizli dünyasını anlamak için onunla birkaç ay geçirdi.

Haber 25-01-21 19:56

Sharon Stone'dan Mevlana'lı anma

Amerikalı oyuncu Sharon Stone, babası Joseph Stone'un ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından Mevlana Celaleddin Rumi'nin "Tutulsun istiyorsan, aç ellerini!" cümlesini paylaştı.

Magazin 16-12-20 10:42

62 yaşındaki Sharon Stone pozuyla olay oldu

Yıllara meydan okuyan 62 yaşındaki Amerikalı oyuncu Sharon Stone, arka planında Marilyn Monroe'nun fotoğrafının asılı olduğu bir odada verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı. Sharon Stone pozuyla olay oldu.

Magazin 29-11-20 08:51

Sharon Stone isyan etti! Flörtleşmekten bıktım

Bir dönem kendisini sosyal medya uygulamalarına kaptırdığını açıklayan ABD'li oyuncu Sharon Stone, flörtleşmekten bıktığını ifade ederek, "Erkeklerin kadınlarla aynı noktada olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Magazin 16-10-20 15:08

Sharon Stone'dan öpüşme itirafı! En iyi öpüşen...

Watch What Happens programına konuk olan Sharon Stone, öpüşme itirafıyla dikkat çekti. Sharon Stone, öpüştüğü aktörler içinde en iyisi olarak Robert de Niro'yu seçti.

Magazin 24-09-20 09:16

Sharon Stone işler böyle işliyor dedi ve anlattı: 'Kucağına oturmamı istedi'

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Sharon Stone: "Yönetmen kucağına oturmamı istedi, seyirciler hala göğüslerimi görmeyi umuyor."

Haber 18-09-20 07:47

Kardeşi korona olan Sharon Stone ateş püskürdü: Sizlerden biri yaptı

ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone kız kardeşinin corona virüsüne yakalandığını duyurdu. Stone paylaştığı fotoğrafın altına, "Maske takmayan sizlerden biri bunu yaptı" yazdı.

Magazin 17-08-20 16:54

Sharon Stone: Boğazım kesildi, yıldırım çarptı

ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone, üç kez ölümle burun buruna geldiğini açıkladı. Yıllar önce felç geçiren Stone, boğazının kesildiğini ve kendisine yıldırım çarptığını söyledi.

Magazin 11-08-20 15:25

Sharon Stone'u yıldırım çarptı! 'Yerden havalandım...'

Başarılı oyuncu Sharon Stone yaşadığı bir olayı katıldığı programda anlattı. Sharon Stone kendisine yıldırım çarptığını ve yaşadıklarını anlattı.

Magazin 21-06-20 13:51

Gianluca Vacchi-Sharon Fonseca çiftinden müjdeli haber

Bir süredir model Sharon Fonseca ile aşk yaşayan İtalyan iş adamı ve Instagram fenomeni Gianluca Vacchi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla baba olacağını duyurdu. Vacchi, paylaşımına "Bize verdiğin bu sevgi için çok teşekkürler. Hayata, bize verdiği bu güzel hediye için minnettarız" notunu düştü.

Magazin 13-05-20 15:38

Sharon Stone neden çıplak pozlar verdiğini açıkladı

Ünlü oyuncu Sharon Stone, Hollywood’da 90'lı yıllarda ‘kadın düşmanlığının' hakim olduğunu belirterek vücuduyla barışmanın zaman aldığını söyledi. Stone ayrıca, "İlk zamanlar fazla maskülen algılandım. Sırf bunu değiştirebilmek için yarı çıplak poz verdim" dedi.

Magazin 18-04-20 10:46

Sharon Stone'dan bomba itiraf: Çöpçatanlık sitesinde...

1990'lı yılların fenomen oyuncusu Sharon Stone, 60'lı yaşlarında çöpçatanlık uygulamasıyla tanışmasını anlattı. Stone itirafıyla olay oldu.

Magazin 16-04-20 09:26