Sheikh Adam Abdullahi Al Ilory Haberleri

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamud Türkiye'den kaçmıştı! Ölen motokurye Emre Göçer'in acılı eşi konuştu: Görüntüler çıkana kadar polis eşimin intihar ettiğini söyledi

Türkiye'nin konuştuğu Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud'in karıştığı kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, yaşadıklarını anlattı. Mohamud'in ülkeden kaçmasına isyan eden Göçer, "Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. O adam polisler hatalı tutanak tuttuğu için elini kolunu sallayarak kaçabildi" diye konuştu.

Haber 2023-12-10 14:04:02

Korkunç kaza! Arkadaşlarıyla futbol oynadığı sırada direğe kafasını çarpan 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Mısır’ın Desouq kentinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 8 yaşındaki Yahya Hamd Al-Saeed isimli bir çocuk arkadaşlarıyla futbol oynadığı sırada kafasını kale direklerinden birine çarptı. Parkta bulunan bir adam tarafından evine getirilen 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken babası şimdi ihmal soruşturmasıyla karşı karşıya.

Trend 2023-05-09 08:16:26

Rudi Garcia'nın görevden alınması sonrası Suudi Arabistan'da ortalık karıştı! Cristiano Ronaldo'ya Türk teknik adam!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da Teknik Direktör Rudi Garcia’nın görevden alınmasının ardından Engin Fırat ve Hırvat Zlatko Dalic’in gündeme geldiği belirtildi. İşte detaylar...

Spor 2023-04-14 15:52:38

Yatak odasından vinçle çıkartılmıştı! “Dünyanın en kilolu genci” şimdi tanınmaz halde... Değişimi herkesi şoke etti

Suudi Arabistan’ın güneyindeki Jarzan kentinde yaşayan Khaled Mohsen Al Shaeri ismindeki adam “Dünyanın en kilolu genci” olarak dünya basınında yer edinmişti. Henüz 17 yaşındayken 609 kilo olan Shaeri’nin yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Trend 2022-11-19 07:46:47

Son dakika: Şenol Güneş ilk transferini yapıyor! Anthony Nwakaeme, Beşiktaş'a doğru...

Son dakika haberleri: Beşiktaş, arka arkaya gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Valerien Ismael'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. Siyah - beyazlılar, Fransız çalıştırıcıdan boşalan koltuğu Şenol Güneş ile doldurmuştu. Tecrübeli teknik adam, yönetimden ilk transferini istedi. Şenol Güneş, sezon başında Al Fayha'ya giden Anthony Nwakaeme'yi kadroya katmak istiyor.

Spor 30-10-22 00:37

Cristiano Ronaldo ile dalga geçti! Yıldız oyuncunun saltanatı sona mı erdi?

Manchester United'dan ayrılma isteği artık herkes tarafından bilinen Ronaldo kendisine kulüp arıyor. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takımda forma giymek isteyen Portekizli golcü için Real Madrid Başkanı Perez'den flaş ifadeler kullanıldı. Bir taraftarın ''Bize Ronaldo'yu al'' sözüne karşılık veren Perez, ''Ronaldo mu? Adam 38 yaşında. Bence işi bitti." açıklamasını yaptı.

Spor 12-08-22 08:18

Erzurum'da yaşlı adam gördüğü reklama kapıldı, elindeki maaşından oldu: 2 gündür çadır kurdum

Erzurum'da 72 yaşındaki adam özel bir bankaya maaşını taşıdıktan sonra çektiği kredinin sigorta parasının ve faizinin yüksek olması nedeniyle banka önüne çadır kurarak eyleme başladı. Batmaz, '' ‘Maaşını bankaya al 3 bin TL’yi al’ diye bir reklam vardı. 3 bin TL’ye kapıldık emekli maaşımızı buraya aktardık. Bir ay sonra o parayı geri aldılar. Emekli maaşımız yetmediğinden dolayı kredi kullandık. Mağdur olduk, 2 gündür çadır kurdum. Adamlar kanun bile tanımıyor'' diyerek yaşadığı durumu anlattı.

Haber 24-05-22 09:52

Gomis'ten al haberi! Yeni teknik direktör için ipucunu verdi

Tarihin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'da Domenec Torrent ile yollar ayrılıyor. İspanyol teknik adam Galatasaray'ın başında çıktığı beş maçta galibiyet alamadı. İlk üç maçını kaybeden Torrent, Alanyaspor ve Kayserispor maçlarında birer puanla yetindi. Bafe Gomis'tan dikkat çeken bir hamle geldi.

Spor 14-02-22 09:07

Seyhan Soylu'dan Cübbeli yorumu! Jet Ski de kullanıyor! Evli olmasa...

Flash Tv’de yayınlanan ‘Al Sana Haber’in programıyla ekrana gelen Seyhan Soylu, Cübbeli Ahmet açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti. Soylu, "Cübbeli Ahmet Hoca sağlıklı, imanlı, zeki bir adam. Cübbeli jet ski de kullanabiliyor. Hoca evli, çoluğu çocuğu olmasa adama talip olurdum” sözleriye sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 19-01-22 10:53

Dünyanın en kilolu genciydi! Yıllar sonraki fotoğrafı ortaya çıktı

Khaled Mohsen Al Shaeri ismindeki genç adam Suudi Arabistan'ın güneyindeki Jarzan kentinde bir binanın ikinci katında yaşıyordu. 17 yaşındayken 609 kilo olan adam, “Dünyanın en kilolu genci” olarak biliniyordu. 2013 yılında hayatını değiştirmeye karar veren Shaeri’nin yıllar sonraki değişimi şaşkınlık yarattı.

Trend 28-12-21 15:39

Adam Driver ve Lady Gaga’nın başrollerini paylaştığı House Of Gucci filminden ilk afiş geldi

Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino ve Jeremy Irons'ın başrolleri paylaştığı gerçek bir hikayeden uyarlanan House Of Gucci filminin ilk afişi yayınlandı. Afişte Lady Gaga’nın saç rengi büyük beğeni topladı.

Trend 30-09-21 16:18

Lady Gaga ve Adam Driver’ın başrollerini paylaştığı House Of Gucci filminden yeni fragman!

Oyuncu kadrosunda Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino ve Jared Leto gibi dev isimleri buluşturan House Of Gucci filminin Milona’da süren çekimlerinde sona gelindi. Fragmanı yayınlanan filmde oyuncuların değişimi dikkatleri çekti. Filmin 24 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 30-07-21 11:52

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Bitlis'te konuştu:

"Sizin müşteriniz velinimet ise siyaset için de seçmen velinimet. Dolayısıyla siyasetçinin karşınızda hazır olda durmasını istiyorsanız siyasetçiyi rekabet ettireceksiniz" - "Avusturya Başbakanı, densiz adam bütün göçmenler, Afganlar, Türkiye'de kalsın, biz de para verelim demiş. Burada Bitlislilerin huzurunda, Avusturya Başbakanı olan arkadaşa diyorum ki size 3 milyar avro verelim arkadaş sen bize gel tamamını al"

Yurthaber 27-07-21 19:29

Lady Gaga ve Adam Driver’ın başrollerini paylaştığı House Of Gucci filminin çekimleri tamamlandı

Oyuncu kadrosunda Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino ve Jared Leto gibi dev isimleri buluşturan House Of Gucci filminin Milona’da süren çekimlerinde sona gelindi. Filmin 24 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 12-05-21 11:58

Gucci cinayetinin anlatılacağı filmde gözler Robert De Niro ile Al Pacino’da

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Gucci cinayetini anlatan filmde Lady Gaga’ya, Adam Driver’ın eşlik edeceği kesinleşti. Yönetmen Ridley Scott’ın hedefinde ise Robert De Niro, Al Pacino ve Jared Leto isimleri yer alıyor.

Trend 03-09-20 11:33

Suudi Arabistan’da bir adam balina köpek balığının sırtına bindi

Suudi Arabistan’da tekneyle Kızıldeniz’e açılan Zaki Al-Harbi isimli bir balıkçı, teknenin yanına yanaşan bir balina köpek balığının sırtına binerek denize açıldı. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 21-08-20 11:34

Annesi koronavirüse yakalanan gencin yürekleri burkan hikayesi!

9.587 doğrulanmış koronavirüs vakasının bulunduğu Filistin’de Jihad Al-Suwati isimli genç adam, koronavirüse yakalanan annesini sıra dışı bir yöntemle ölene dek yalnız bırakmadı.

Haber 22-07-20 11:17

Slaven Bilic'e 15 milyon Dolar tazminat

FIFA, Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile Suudi Arabistan'ın Al-Ittihad takımı arasındaki anlaşmazlıktan dolayı Bilic'e 15 milyon Dolar tazminat ödenmesine karar verdi.

Spor 15-05-20 11:34

Libya müftüsünden Türkiye ile imzalanan anlaşmaya yönelik açıklama

Libya Müftüsü Sheikh Sadiq Al-Ghariani, Libya ile Türkiye arasında imzalanan anlaşmadan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.Libya Müftüsü Sheikh Sadiq Al-Ghariani (Şeyh Sadık El Gazi), 27 Kasım’da Libya ile Türkiye arasında imzalanan ve iki ülkenin deniz sınırını belirleyen anlaşmadan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Haber 12-12-19 15:32

Katarlı yatırımcıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkına teşekkür

Al Faisal Holding Kurucusu ve holding bünyesinde faaliyet gösteren ARTIC'in Yönetim Kurulu Başkanı Sheikh Faisal Bin Qassim Al Thani: - "Biz ambargonun hiçbir etkisini Türkiye sayesinde hissetmedik ve gerçekten de Türkiye'nin mazlum ülkelere karşı duruşunu Katar nezdinde yakından hissetmiş olduk. Bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanı'na ve Türk halkına teşekkür ediyorum" - JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Sinan Köseoğlu: - "ARTIC'in Türkiye'de daha fazla yatırım yapma vizyonu var"

Finans 18-11-19 23:52

Lübnan müftüsü: “Protestocuların taleplerinin kabul edilmesi şart”

Lübnan’da günlerdir devam eden yolsuzluk ve kamu hizmetinin yetersizliğine karşı düzenlenen gösteriler kapsamında Lübnan müftüsü protestocuların taleplerini kabul edilmesi için devlet yetkililerine seslenerek “Protestocuların taleplerinin kabul edilmesi şart” dedi.Lübnan’da 17 Ekim’de başlayan ve günlerdir devam eden işsizlik, yolsuzluk ve hükumet karşıtı gösterilere ilişkin Lübnan müftüsü Sheikh Abd al Latif Darian, protestocuların taleplerinin kabul edilmesinin gerektiğini vurguladı.

Haber 09-11-19 17:13

Devrilen beton mikseri yaşlı adamın ölümüne neden oldu

Mersin’in Mut ilçesinde devrilen beton mikserinin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Mut Sertavul yaylası Karaman Mut Karayolunda seyreden Hacı Turhan yönetimindeki 70 AL 110 çekici ve 70 BB 921 arka dorse plakalı beton mikseri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak şarampole devrildi.Kazada sürücü hafif yaralanırken, yol kenarında bulunan Mithat Demirel (77) aracın çarpması sonucu kaza yerinde hayatını kaybetti.Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haber 11-10-19 15:40

Ertuğrul Sağlam memleketine sahip çıktı

Zonguldaklı teknik adam Ertuğrul Sağlam, Ereğli Belediyespor formasını giyerek eflatun-beyazlı takımın başlatmış olduğu ’Formanı al takımına destek ol’ kampanyasına destek verdi.Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor geçtiğimiz günlerde kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla, ’Formanı al takımına destek ol’ kampanyasını başlatmıştı.

Haber 15-08-19 14:26

Siyasetçilerin Sudan için doğru kararlar almaları gerek

Dr. Al Waleed Adam Madibo: - "Siyasetçilerimizin, kim başkan, kim başbakan olacak tartışmalarından ziyade, Sudan için sağlıklı değerlendirmeler yapmaları ve doğru kararlar almaları gerekir"

Haber 27-07-19 20:37

Newcastle United: Mike Ashley kulübü satmak için milyarder Sheikh Khaled ile görüşüyor

BAE'li (Birleşik Arap Emirlikleri) yatırım grubu, Newcastle United kulübünün sahibi Mike Ashley'nin, kulübü Sheikh Khaled bin Zayed Al Nahyan'a satmak için görüşmelerde bulunduğunu belirtti.

Trend 28-05-19 04:25

Canlı yayın sırasında uyuya kalan adam

Al-Hadath TV sunucusu Sudan'da yaşanan olayları konuşmak için bağlandığı spiker, canlı yayın sırasında uyuya kaldı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Trend 08-04-19 09:55

İslamofobi: Bir İnsan Hakları İhlali ve Irkçılığın Çağdaş Görünümü semineri

İİT Bağımsız Daimi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Rashid bin Hamed Al Balushi: - "Dine karşı, kişilere karşı bir nefret söylemi varsa devletlerin buna engel olma sorumluluğu var. Radikalizm ve ekstremizm, önünde durmak için temel unsurlardır. Bunun için bizim komisyonumuz her zaman diyalog içinde bulunmayı istemiştir. İfade özgürlüğü ile nefret söylemi arasına çok temiz bir çizgi çizilmesi gerekiyor" - BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Temsilcisi Dr. Adam Abdelmoula: - "Bir dine ya da bir dini gruba üye olmak, bir insan hakları özgürlüğüdür. Farklı inançları ve inanç sistemlerini bu yönden ele almalıyız ve bu konuda kamusal eleştirileri kontrollü bir şekilde takip etmeliyiz"

Haber 17-10-18 13:43

Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması

Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan'a imza atan ünlü tekin adam Bülent Uygun, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Spor 11-10-18 15:07

Formula 1 Tutkunu Katar Emrinin Kardeşi Sivas’ta

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’nin Formula 1 tutkunu kardeşi Sheikh Khalid bin...

Yurthaber 27-07-18 18:43

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:

"Bizim çocukluğumuzda bir başarısızlığımız, mağlubiyetimiz sonrası 'Bu bizim makus talihimizdir' denirdi. Hanımefendilerin inadı, ısrarı, duyguları, ferasetleri sayesinde Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte biz makus talihimizi 21. asrın başından itibaren yendik. İster çatlasınlar ister patlasınlar. Bir de bize derlerdi ki 'Bizden adam olmaz.' Şimdi bizden adam oldu biliyor musunuz. Hem de çok da güzel oldu" - "İki ağaç için Türkiye'yi kaosa sürüklemeye, iktidarı al aşağı etmeye çalıştınız. Yakıp yıkıp vandalizm ortaya koydunuz. Tayyip Erdoğan diyor ki 'dünyanın en büyük parklarından olan millet bahçesini yapacağım' diyor. Sesleri çıkmıyor. Gezicilere kapak olsun millet bahçesi" - "Yılbaşından bu güne kadar 9 bin uyuşturucu satıcısını kodese tıktık. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bu bir rekordur"

Haber 06-06-18 18:31

(özel) Bonzai İçirilen 8 Yaşındaki Çocuk: bir Adam Bana ’al İç’ Dedi

Edirne’nin Keşan ilçesinde, sentetik uyuşturucu bonzai kullandığı iddiasıyla hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki çocuk taburcu oldu....

Yurthaber 25-05-18 14:09

'Arsamı sat komisyonunu al' diyerek dolandırdı

İstanbul Şişli’de kuyumculuk yapan A.T., otomobilinin önünde düşen yaşlı bir adama yardım etti. Adının Avram Yayiş olduğunu söyleyen adam, bir süre sonra gelip “Arsamı satacağım. Sen güvenilir bir çocuksun. Sat, komisyonunu al” diyerek bin TL alıp kayıplara karıştı.

Haber 25-05-18 05:49

3 yaşındaki kıza tecavüz edip öldüren adamı böyle cezalandırlar

Yemen'in başkenti Sana'da 3 yaşındaki kıza tecavüz edip öldüren adam makineli tüfekle infaz edildi. Başkent Sana'daki infazı izleyen binlerce kişi bu anları telefonlarıyla kaydetti. Muhammad al-Maghrabi'nin yakın mesafeden yapılan infazı Yemen televizyonundan canlı yayımlandı.

Haber 31-07-17 15:45

Başbakan Yıldırım, Katar Ekonomi Bakanını Kabul Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sheikh Ahmed Bin Jassim Bin Mohammed Al...

Yurthaber 13-07-17 12:48

Katar'dan kriz açıklaması: Biz hazırız

Katar Dışişleri Bakanı Sheikh Mohammed bin Abdulrahman al-Thani, Katar krizinin çözümüne ilişkin diyalog yoluna girmeye hazır olduklarını bildirdi. Katar Dışişleri Bakanı Sheikh Mohammed bin Abdulrahman al-Thani, çeşitli temaslar bulunmak üzere geldiği Roma'da, Katar Krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 02-07-17 00:52

Katar'dan son dakika açıklaması

Tüm dünyanın konuştuğu Katar krizinde flaş gelişme! Katar'dan krizle ilgili son dakika açıklaması geldi. Katar Dışişleri Bakanı Al Thani, çevre ülkeler tarafından yaptırım uygulanması krizinin çözümü için Katar'ın aracılığa açık olduğunu söyledi. CNN International'a röportaj veren Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani, "Oturup konuşmak istiyoruz," dedi.

Haber 06-06-17 19:40

Başbakan Yardımcısı Canikli: Sen De Chp Genel Başkanı Olarak Tek Adamsın

BAŞBAKAN Yardımcısı Nurettin Canikli,"Diyor ya tek adam diktatördür. Sen de CHP genel başkanı olarak tek adamsın. Çok meraklıysan al yanına

Yurthaber 24-03-17 15:59

Dha İstanbul - Başbakan Yardımcısı Canikli: Sen De Chp Genel Başkanı Olarak Tek Adamsın.

* Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Diyor ya tek adam diktatördür. Sen de CHP genel başkanı olarak tek adamsın. Çok meraklıysan al

Yurthaber 24-03-17 14:56

Suudi Arabistan'da Prens idam edildi

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, 3 yıl önce başkent Riyad'da bir kavga sırasında silahla adam öldürmekten suçlu bulunan Prens Turki bin Saud al-Kabir'in idam edildiğini açıkladı.

Haber 19-10-16 09:45

(özel) Hırsıza Çalmaması İçin Not Ve Para Bıraktı, Döndüğünde Şaşkına Döndü

İzmir’de, hırsızların kabloları çalmasından bıkıp usanan yaşlı bir adam, trafonun içerisine hem para, hemde, "Al...

Yurthaber 07-09-16 12:54

'Kardan adam yapmak günah'

Suudi Arabistanlı imam Mohammed Sale al Munajjid kardan adam yapmanın dinen yasak olduğunu öne sürdü.

Haber 12-01-15 20:43

Vali olduğunu öğrenince beni evlatlık al dedi

Yardım istediği kişinin Vali olduğunu öğrenince şaşıran 75 yaşındaki adam, "beni evlatlık al" dedi

Haber 02-11-13 11:18