Sheldon Whitehouse Haberleri

ABD'nin New York eyaletinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem tüm şehri korkuttu! Ne olduğunu anlayamadılar... Apartmandan birbirlerine çığlık çığlığa bağırdılar

ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu'nun aktardığına göre, New York eyaletinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sismik faaliyetlerinde nadiren gerçekleştiği bölgedeki depremin merkez üssü Whitehouse Station olarak belirlendi. Deprem anını kaydedildiği bir sosyal medya gönderisinde halkın şaşkınlık içinde birbirlerine bağırarak ne olduğunu sorduğu görüldü.

Trend 2024-04-06 10:22:54

Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, DTM’e adım atıyor

Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, Almanya Binek Otomobiller Şampiyonası'nda Lucas Auer, Nico Müller, David Schumacher, Sheldon Van Der Linge, Marco Engel gibi başarılı pilotlarla mücadele edecek

Yurthaber 2022-06-16 14:25:07

Banksy'nin en büyük eserlerinden 'Beyaz Saray Sıçanı' açık artırmada 380 bin Euro'ya satıldı

İngiliz sokak sanatçısı Banksy'nin kamusal alandaki en büyük çalışmalarından biri olan "Whitehouse Rat" (Beyaz Saray Sıçanı) adlı duvar resmi, Hollanda'nın Zwolle kentinde düzenlenen bir müzayedede 380 bin Euro'ya satıldı.

Haber 2021-05-26 23:44:42

Banksy'nin en büyük eserlerinden 'Beyaz Saray Sıçanı' açık artırmada 380 bin Euro'ya satıldı

İngiliz sokak sanatçısı Banksy'nin kamusal alandaki en büyük çalışmalarından biri olan "Whitehouse Rat" (Beyaz Saray Sıçanı) adlı duvar resmi, Hollanda'nın Zwolle kentinde düzenlenen bir müzayedede 380 bin Euro'ya satıldı.

Haber 2021-05-26 23:19:06

ABD’li ünlü yatırımcı Sheldon Adelson hayatını kaybetti

ABD'de otel ve kumarhaneler zincirleri Amerikalı yatırımcı Sheldon Adelson, (87) Malibu Kaliforniya'daki evinde hayatını kaybetti.

Haber 12-01-21 16:53

ABD'li iş adamının mega yatı 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, ABD’li iş adamı Sheldon Gary Adelson’a ait 'Queen Miri' isimli mega yat, 1 milyon 310 bin TL'lik yakıt ikmali yaptıktan sonra ayrıldı.

Haber 23-05-20 22:01

Zeki insanların bir o kadar da tuhaf olduğunu gösteren bu özelliklere çok şaşıracaksınız!

Hermoine Granger, Sheldon Cooper, Lisa Simpson, pop kültüründeki zeki karakterler bile biraz değişiktir. Kendilerine has davranışları, bir garip alışkanlıkları ya da sosyal becerileri olabilir. Hatta konuşmaları bile sıradan insanlara göre farklıdır. Peki neden oluyor bu farklar hiç merak ettiniz mi? İşte size 10 cevap…

Trend 01-06-19 12:03

Abd’li Kumarhaneler Kralının Yüzen Sarayı Kuşadası’nda

Kumarhaneler kralı olarak bilinen ABD’li iş adamı Sheldon Adelson’a ait lüks yat Kuşadası’na geldi. Setur...

Yurthaber 30-07-18 15:22

Amerikalı Milyarder, Yatına 1 Milyon Liralık Yakıt Aldı

Bir süredir Ege kıyılarında olan Amerikalı milyarder Sheldon Adelson’a ait lüks yat "Queen Miri" 1...

Yurthaber 30-07-18 11:31

ABD'nin Kudüs Büyükelçiliğinin açılışında ezoterik isimler

ABD'nin Kudüs Büyükelçiliğinin açılış törenine "Kumarhaneler Kralı" olarak bilinen Yahudi Sheldon Adelson'dan Evanjelik Papaz Robert Jeffress'a farklı yönleriyle eleşirilerin hedefinde olan birçok isim katıldı

Haber 16-05-18 12:11

ANALİZ - Trump dönemi ABD dış politikasını anlamak

Trump'ın seleflerinden farkı şu: Hegemonyasını korumak için yerleşik kural ve normlara uymayan, uluslararası toplumun rızasını önemsemeyen, müttefiklerinin çıkarlarını gözetmeyen bir Amerika var artık - Trump, kerhen kucağında bulduğu ABD’nin hegemonya siyasetini ve dünya jandarmalığı “hizmetini” artık belli bir ücret mukabilinde sürdüreceğini söylüyor; Çin ve Rusya üzerinden pozisyon alıyor - ABD'de yansımasını demokrasi ihracı, serbest ticaret anlaşmaları, insan hakları rejimleri gibi değerler etrafında bulan liberal siyasal çatıyla mücadele, Trump’ın dış politikasını şekillendiren dinamiklerden biri - Trump'ın dış politikasını anlamak için, Amerikan politik sisteminde karar alma mekanizmalarını etkileyen hegemonik blokun sadece hükümet veya formel siyasal kanallardan oluşmadığını, ekonomik elit ve mevcut bürokratik sınıf çıkarlarını kapsadığını da görmemiz gerekir - Ya da daha somut ifadeyle; askeri bürokrasinin (Pentagon’un Irak-Suriye bölge mümessilleri), politik toplumun (Kongre’deki Çay Partisi ve Evanjelik temsilcilerin baskıları), yeni ekonomik elitlerin (Kudüs kararında etkili Sheldon Adelson veya Cambridge Analytica’nın sahibi Robert Mercer) ve sivil toplumun (Council on Foreign Relations gibi kuruluşların) Trump dönemi dış politikasını etkilediğini söylememiz gerekir

Haber 06-04-18 12:45

Dünyada kadınların yaşadığı farklı sorunları ele alan belgeseller Netflix’te

Sophie Sartain (Seeing Allred), Bonnie Cohen (Audrie & Daisy) ve Elaine McMillion Sheldon (Heroin(e)) gibi isimler güçlü anlatımlarıyla öne çıkan, önemli ve bazen de tartışmalı konulara değinen belgeselleriyle manşetlere çıkmış kadınlardan sadece birkaçı.

Magazin 08-03-18 15:40

ABD'li Senatör: Kudüs kararı tehlikeli, Türkiye ile ilişkilerimizi bozabilir

ABD'de Demokrat Senatörü Sheldon Whitehouse, Başkan Trump'ın Kudüs kararını "tehlikeli" olarak nitelendirdi. Whitehouse bunun "ABD'nin askeri anlamda bağımlı olduğu Türkiye" ile ilişkilerine zarar verebileceğini söyledi.

Haber 08-12-17 06:25

ABD Başkanı Trump’ın 100 günlük Twitter karnesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın @realDonaldTrump kullanıcı adıyla 28.4 milyon takipçiye sahip Twitter hesabının ilk 100 günlük “karnesi” çıkarıldı. Twitter tarafından yayınlanan verilere göre, Trump’ın en çok tweet attığı kelimeler “Great” (büyük), “America”, “News/Media” (haberler/medya) oldu. En çok atıfta bulunduğu kullanıcı adlarında da ilk sırayı @WhiteHouse alırken 2. ve 3. sırada medya kuruluşları @nytimes, @foxandfriends ile @FoxNews yer aldı.

Haber 28-04-17 16:24

Gülmekten Yerlere Yatıran The Big Bang Theory'nin En Güzel Star Wars Bölümleri

Özellikle Geek ve Nerd gibi terimlerin karşılığını en iyi veren ABD yapımı komedi dizisi The Big Bang Theory'de sıkça kullanılan Star Wars referanslarını sizler için derledik. İşte Sheldon, Leonard ve Penny'nin maceralarının geçtiği The Big Bang Theory'nin en iyi StarWars temalı bölümleri!

Trend 16-12-15 03:12

Gonca Vuslateri sevgilisiyle gecelerde

Gonca Vuslateri, Amerikalı sevgilisi Sheldon Miller'la Cihangir'deki bir kafede görüntülendi.

Magazin 22-05-15 08:45

The Big Bang Theory 7. sezon 18. bölüm CNBC-e'de ekrana geldi

Sevilen komedi dizisi The Big Bang Theory 7. sezon 18. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. The Big Bang Theory 7. sezon son bölümünde Sheldon ve Howard'ın Sheldon'un annesini ziyarete gitmeleri yeni olayların başlangıcı oldu.

Magazin 29-12-14 16:55

Ünlü dizi yıldızı elini kaybedebilir

Dünyanın yakından tanıdığı The Big Bang Theory dizisinde Sheldon Cooper'ın kız arkadaşı Amy Farrah Fowler'ı canlandıran Mayim Bialik ciddi bir trafik kazası geçirdi.

Haber 17-08-12 15:50