Siber Güvenlik Haberleri

Beyaz şapkalı hackerlar, STM CTF'de yarıştı

Türkiye'nin en uzun soluklu siber güvenlik yarışması "Capture The Flag-CTF'23" beyaz şapkalı hackerların mücadelesine sahne oldu.

Yurthaber 30-10-2023 15:06

Siber saldırılara karşı uzman yetiştirecek 4 yeni meslek yüksekokulu açılıyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi arasında imzalanan protokolle Ankara, Ege, Gebze Teknik ve İstanbul Teknik üniversiteleri bünyesinde 4 yeni siber güvenlik meslek yüksekokulu açılacak.

Yurthaber 16-05-2023 11:37

Sosyal medya kullanıcıları dikkat! Şifrenizi acil bir şekilde güncelleyin

Sosyal medya sitesi Facebook’un yeni bir açığının dolandırıcıların yeni yöntemi olduğu bildirildi. Habere göre, kullanıcıların hesaplarına erişen hacker'lar, gerçekleştirdiği paylaşımlar üzerinden binlerce insanı bu yoldan dolandırıyor. Uzmanlar sosyal medya hesaplarının şifrelerinin güncellenmesi gerektiği görüşündeyken, hacker'ların saldırısına uğrayan bir kişi "Bu konulara dikkat etmeniz önemle arz ediyor. Çünkü hacker'lar ya da kötü niyetli kişiler yepyeni bir yöntem bulmuşlar" diye konuştu.

Haber 23-12-2022 11:15

'Siber vatan'ın koruyucuları sanal ve dijital sistemlerin güvenliğini sağlayacak

Gaziantep'te, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu iş birliğinde İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen siber güvenlik eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerler, "Siber vatan"ın korunmasında aktif rol alacak.

Haber 28-11-2022 14:50

Oltalama saldırısı nedir? Oltalama saldırısı (phishing) nasıl önlenir?

Oltalama saldırısı mail yoluyla kendine kurban bulan, bilgisayarlara virüs bulaşmasına ve kişisel verilerin çalınmasına neden olan siber saldırılardan biridir. Oltalama saldırısını yapmanın pek çok yolu vardır ve bireysel olarak internet ve mail kullanan herkes bu saldırıya maruz kalabilir. Kripto para alanında da yapılan oltalama saldırısı nasıl yapılır?

Finans 15-10-2022 21:02

SSL ne demek, açılımı ve Türkçe anlamı nedir? SSL terimi ne anlama gelir?

SSL, internet ortamında en sık karşılaşılan kavramlardan biridir. Genellikle alışveriş sitelerinde görülür. Bir internet tarayıcısı ile sunucusu arasındaki şifreli ve kimliği doğrulanmış bir şekilde bağlantı kuran güvenlik yöntemi olarak özetlenen SSL, kullanıcı verilerinin güvenli bir şekilde korunmasını sağlar. Her web sitesinin bir SSL sertifikası kullanması gerekir. SSL sertifikası nasıl çalışır? Kullanımında belli bir sürenin aşılmaması önemli olan SSL açılımı nedir?

Haber 27-09-2022 14:21

Telefonda SSL hatası nasıl düzeltilir? Android ve iOS telefonlarda SSL bağlantı hatası nedeni ve çözüm yöntemi nedir?

SSL sertifikası, web sitelerin kimliğini doğrulayan, şifreli bir bağlantı sağlayan dijital bir sertifika türüdür. Bu sertifika her yıl düzenli olarak güncellenir. Sertifikası olmayan internet siteleri kullanıcıların gözünde güvenliği olmayan siteler anlamına gelmektedir. SSL sertifikasına sahip bir web sitesini ziyaret ederken internet tarayıcı bağlantısı https:// şeklinde görünmektedir. Ancak sertifika yenilenmemişse veya hiç alınmamışsa internet tarayıcı bağlantısı http:// şeklinde olmaktadır.

Haber 25-09-2022 22:29

İstek durduruldu SSL TLS güvenli kanalı oluşturulamadı ne demek? SSL / TLS hatası nedeni ve çözümü nedir?

Günümüzde birçok internet kullanıcısı bazı web sitelerini ziyaret ettiğinde sunucu ile güvenli bağlantı kuramamakta ve SSL / TLS hatası ile karşılaşmaktadır. Bu durum hem kullanıcıları hem de web site sahiplerini doğrudan etkilemektedir. Site sahiplerinin sitelerini SSL ile güvence altına alması oldukça önemlidir. SSL sertifikasına sahip olan web siteleri kullanıcıların gözünde daha güvenilirdir.

Haber 25-09-2022 22:29

SSL pinning yöntemleri nelerdir? SSL pinning nedir, ne işe yarar?

Secure Socket Layer (SSL), güvenli giriş katmanı anlamına gelen, bir web tarayıcısı ile web sunucusu arasında şifreli ve kimliği doğrulanmış bağlantı kuran bir güvenlik yöntemidir. Özellikle kullanıcı verilerinin güvende tutulması için her web sitesinin bir SSL sertifikasına sahip olması gerekmektedir. Bu sertifikaların süresi belli bir zaman sonra bitmekte ve yenisi ile güncellenmektedir. SSL pinning yöntemi ile bu sertifikalar olası tehditlere karşı daha fazla korunmaktadır.

Haber 25-09-2022 22:27

AB, Siber Dayanıklılık Yasası için harekete geçti! Akıllı cihazlar daha güvenli hale getirilecek

Avrupa Birliği (AB), akıllı cihazların siber güvenlik tedbirlerinin artırılmasına yönelik yasa teklifi hazırladı. "Siber Dayanıklılık Yasası" adlı teklifle akıllı cihazlar ve yazılımlar tüketiciler için daha güvenli hale getirilecek.

Haber 16-09-2022 09:07

Türk Telekom 3’üncü Siber Güvenlik Kampı tamamlandı

Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç: - " Ulusal güvenliğin kritik bir unsuru olan siber güvenlik alanında gençlerin kariyer gelişimini desteklerken, ülkemizin yetişmiş siber güvenlik uzmanı ihtiyacına katkı sunmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 16-08-2022 10:22

STM yılın ikinci siber raporunu açıkladı

Siber Tehdit Durum Raporu'na göre, akıllı telefonlar kapalıyken bile siber saldırıya uğrayabiliyor

Yurthaber 12-08-2022 14:28

Burdur merkezli 9 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Burdur merkezli 9 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Yurthaber 02-08-2022 21:53

Bakan Varank'tan CHP'li Özgür Özel'e dayı göndermesi:

"Üniversiteye başlıyorsanız, devletimizin özellikle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın çok ciddi destekleri, bursları, girişimcilik alanında yönlendirmeleri var. 'Ben acaba kendi girişimimi nasıl kurarım, iş arayan değil, işveren nasıl olabilirim?' Genç arkadaşlarım bence ilk önce bunu düşünerek eğitim hayatlarına başlasınlar" - "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı genç arkadaşlarımızın tırnak içerisinde söylüyorum, 'dayısı' değil, yol arkadaşı. Biz bu yol arkadaşlığını da inşallah onlarla birlikte yapmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 29-07-2022 11:56

Bilgi Güvenliği Teknolojileri mezunları ne iş yapar? Bilgi Güvenliği Teknolojileri bölümü mezunları nerelerde çalışır, iş imkanları nelerdir?

Meslek seçimi yaparken doğru alanlara yönelmek çok önemlidir. Geleceği şekillendiren tercihler yapmadan önce derinlemesine araştırmalar yapmak gerekir. Doğru mesleği seçerken çağın koşulları da göz önünde bulundurulmalıdır. Uzun ömürlü ve geçerliliğini koruyan bir meslek seçimi yapmak, bu açıdan önemlidir. Bu tür mesleklerden biri de Bilgi Güvenliği Teknolojileridir. İki yıl eğitim alınan Bilgi Güvenliği Teknolojileri bölümü dersleri nelerdir, mezunları ne iş yapar?

Egitim 15-07-2022 14:16

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri mezunları ne iş yapar? Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Çağımızda her geçen gün teknolojik gelişmeler artıyor. Bu gelişmelere bağlı olarak internet kullanıcılarının sayıları da artış göstermeye devam ediyor. Teknoloji merkezli meslekler geleceklerini doğru şekillendirmek isteyen kişilerin en çok tercih ettiği meslekler haline geliyor. Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü de bu anlamda gözde iş alanlarından biri olarak kabul ediliyor. Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri mezunları ne iş yapar, nerelerde çalışır?

Egitim 10-07-2022 18:14

Future of Technology webinarında siber güvenlik konuşuldu

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç: - "Son yıllarda hem ölçek hem de çeşit itibarıyla artan siber tehditler, ülkeleri dijital altyapılarını korumasıyla ilgili yeni tedbirler almaya, politika, strateji ve yönetişim yapısını bütüncül bir bakış açısıyla yeniden değerlendirmeye sevk etti" - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu: - "Dijital dönüşümün hızlanması, siber tehditlerin artışını da beraberinde getirdi. Bu noktada Vodafone Business olarak işletmeleri proaktif bir yaklaşımla yönlendiriyoruz"

Yurthaber 06-07-2022 11:26

Kocaeli'de Siber Güç Türkiye Yatırımcı-Girişimci Buluşmaları etkinliği yapıldı

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal: - "Gelecekte en az biyogüvenlik, yani salgın hastalıklar ve gıda arz güvenliği kadar siber güvenlik gündemimizde olacak. Bunun tehdidini, arka planda yaşadığımız ortamlar var ama hala gün yüzüne çıkma noktasında bir gıda arz güvenliği kadar görmüyoruz" - MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan: - "Siber Güç Türkiye etkinliğiyle yeni iş birliklerinin kurulmasını ve yatırım projeksiyonlarının geliştirilmesini teşvik edeceğiz"

Yurthaber 08-06-2022 12:01

Bakan Yardımcısı Sayan'dan metaverse açıklaması: Siber suçların cirit attığı bir yer olacak

Metaverse adını duyurduğundan beri gündemden düşmüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise Hacktrick Siber Güvenlik Konferansı'nda yaptığı açıklamada metaverse'teki tehlikeye dikkat çekti. Bakan Yardımcısı Sayan, “Herkesin eğlenceden ibaret gördüğü Metaverse de siber suçların adeta cirit attığı bir yer olacak yakın zamanda” dedi.

Haber 29-05-2022 16:08

Van'da 1. Teknoloji ve İnsan Zirvesi programı düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç: - "Dünyada yüzde yüz siper güvenlik diye bir şey yoktur. Her sisteme yeteri kadar saldırı düzenlendiğinde mutlaka o sistem ele geçirilir"

Yurthaber 09-05-2022 18:00

Akıllı telefon kullanıcılarına uyarı: Bu uygulamalardan hemen kurtulun!

Android akıllı cihazların resmi uygulama mağazası Google Play Store'da yer alan ve kötü amaçlı yazılım içeren antivirüs uygulamaları tespit edildi. Sharkbot kötü amaçlı yazılımının musallat olduğu bu uygulamaların Google Play Store'dan kaldırılmasına rağmen, diğer uygulama mağazalarında bulunmaya devam edebilecekleri konusunda uyarıda bulunuldu. Ancak cihazınızda yüklüyse bu uygulamalardan hemen kurtulmanız gerekiyor...

Haber 08-04-2022 14:36

ABD'den Rusya'ya rest! Kapıları kapadılar

ABD ile Rusya arasında siber saldırıların önlenmesi amacıyla devam eden siber güvenlik görüşmelerinden ABD ayrıldı. ABD iletişim kanallarının kapatıldığını da Rusya'ya bildirdi.

Haber 07-04-2022 18:03

Bu uyarıya dikkat! Google Chrome kullanıyorsanız hemen yapın

Google'ın internet tarayıcısı Google Chrome'un kullananlar için önemli bir uyarı yapıldı. Siber güvenlik uzmanları, kullanıcıların siber saldırı riskine girebilecekleri konusunda uyarıda bulundu. Aktarılan açıklamalara göre, kullanıcıların dikkatli olması ve güncellemeleri hemen yüklemesi tavsiye ediliyor.

Haber 03-04-2022 18:11

Antalya'da Turizmde Siber Güvenlik konferansı yapıldı

Cumhurbaşkanlığı Bilim Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Osman Coşkun: - "(Dijital dünya) Bu yeni bir dünya ve bu yeni dünyada lider bizim insanlarımız olmalı"

Yurthaber 01-04-2022 20:40

Şimdiye kadarki en büyük hacklerden biri! Ronin Network'ten yaklaşık 625 milyon dolar değerinde kripto para çalındı

Popüler kripto oyunu Axie Infinity'nin altyapısındaki Ronin Network'ten yaklaşık 625 milyon dolar değerinde kripto para çalındı. Bilgisayar korsanlarının 625 milyon dolarlık soygunu, merkezi olmayan finans (DeFi) alanındaki şimdiye kadarki en büyük saldırılardan biri olarak gösteriliyor.

Haber 30-03-2022 10:41

Akıllı telefon kullanıcılarına uyarı! Eğer bu kelimeler geçiyorsa...

Akıllı telefon kullanıcılarının mesajlaşırken dikkatli olması gereken yeni bir dolandırıcılık yöntemi tespit edildi. Bu kapsamda, "Bak ne buldum" (Look what I found) ifadesinin geçtiği şüpheli mesajların asla açılmaması gerekiyor.

Haber 27-03-2022 16:39

BT güvenlik liderleri, tehdit istihbaratının büyük bölümünde dış desteğe güveniyor

BT güvenlik liderleri, tehdit istihbaratının büyük bölümünde dış desteğe güveniyor

Yurthaber 15-03-2022 11:00

Oyun devi Ubisoft'a siber şok! Kişisel bilgiler güvende mi?

Dünyaca ünlü oyun geliştiricisi Ubisoft, bir "siber güvenlik olayı" yaşadı. Siber saldırı olduğu düşünülen bu olay, geçen hafta bazı oyunları, sistemleri ve hizmetleri geçici olarak kesintiye uğrattı. Peki oyuncuların bilgileri güvende mi? İşte yanıtı...

Haber 13-03-2022 09:32

Google'dan flaş hamle! Siber güvenlik firması Mandiant’ı 5,4 milyar dolara satın alıyor

Arama motoru devi Google, siber güvenlik firması Mandiant’ı yaklaşık 5,4 milyar dolara satın almayı planladığını duyurdu. Google, Mandiant'ı bulut kullanıcılarını daha iyi koruma çabasının bir parçası olarak satın alacak.

Haber 08-03-2022 17:54

Uzmanlardan hack uyarısı! Rusya'nın Ukrayna'yı işgali tetikleyebilir

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ile birlikte siber güvenlik uzmanlarından önemli bir uyarı geldi. Önümüzdeki günlerde siber saldırıların artabileceğini düşünen uzmanlar, insanları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Haber 02-03-2022 15:12

Kaspersky, 2021'de 8 binden fazla e-posta güvenliği aşma saldırısını önledi

Kaspersky Güvenlik Uzmanı Roman Dedenok: - "E-posta güvenliği aşma saldırılarının en yaygın sosyal mühendislik tekniklerinden biri haline geldiğini gözlemliyoruz. Bunun nedeni oldukça basittir, dolandırıcılar bu tür yöntemleri işe yaradıkları için kullanırlar"

Yurthaber 28-02-2022 11:12

Rusya gözünü oraya da dikti! 'Siber casusluk' hamlesi! Ukrayna'dan hackerlara flaş çağrı

Ukrayna'ya askeri operasyon başlatan Rusya'dan yeni bir hamle geldi. Ayrılıkçı Donbas bölgesinden giren ve başkent Kiev'e kadar ilerleyen Rusya'nın saldırılara 'siber' olarak da başladığı öğrenildi. Ukrayna'dan da karşı hamle gelirken, siber saldırı ve casuslukları önlemek için gönüllü hacker aramaya başladı.

Haber 25-02-2022 11:55

Türk savunma sanayisine siber güvenlik görevi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: - "Savunma Sanayii Başkanlığı olarak siber güvenlik alanında en verimli ve en hızlı mekanizmaları hayata geçirerek ülkemizin olası saldırılarda kendi kendine yeten ve bütün siber güvenlik çözümlerini üretebilen bir ekosisteme sahip olmasını amaçlıyoruz" - "Yürüttüğümüz 50'ye yakın siber güvenlik projesiyle hem güvenlik hem de sivil-kamu kurumlarımıza ürün ve hizmet sağlamaktayız"

Yurthaber 11-02-2022 13:44

Türkiye'de çalışanların yüzde 53'ü uzaktan çalışırken kendini izole hissediyor

Kaspersky Bilgi Güvenliği Başkanı Andrey Evdokimov: - "Diğer endişe verici yönler arasında yama uygulanmamış uygulamaların dikkatsiz kullanımı veya veri sızıntısına yol açan yanlış gizlilik ayarları yer alıyor. Ayrıca, güvenilmez hizmetler aracılığıyla kişisel bilgilerin ele alınması, yasal gereklilik ihlallerine bağlı olarak para cezalarına neden oluyor"

Yurthaber 10-01-2022 11:48

Facebook'tan çağrı: Beni hack'leyin

Facebook beni hackleyin çağrısı yaptı. Şirket özellikle şu sıralar çok fazla donanım piyasaya sunuyor. Piyasaya sunulan ürünlerin bazı hatalara sahip olduğu biliniyor. Fakat burada asıl önemli olan uzman kişilerin hataları tespit edebilmesi.

Haber 13-12-2021 11:44

Kron'dan siber güvenlikte doğru bilinen 5 yanlış açıklaması

Siber güvenlik alanında çözümler sunan Kron, son dönemde artan siber saldırılar dolayısıyla internet kullanıcılarını "doğru bilinen yanlışlar" konusunda uyardı

Yurthaber 24-11-2021 13:15

Milli Siber Güvenlik Zirvesi başladı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: - "Kümelenmemiz bünyesinde bugüne kadar yerli ve milli imkanlarla geliştirilen 275’ten fazla ürün ve 400’den fazla hizmet iç ve dış piyasaya sunuldu" - "Tüm kamu kurumları, iletişim ve dijital sistemle ilgili tüm birimler, veri biriktiren ve işleyen tüm birimler milli ve yerli sistemlere güvenmeli" - Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç: - "Savaşta yeni cephe açmak gibidir, yeni dijital ayak izi bırakmak. Bizim tüm paydaşlarla yapmak istediğimiz en önemli şeylerden bir tanesi, dijital dünyada bıraktığımız ayak izinin farkında olmak"

Yurthaber 22-11-2021 11:57

Telefon sahiplerine hacklenme uyarısı: 3 yaygın hatayı yapmayın!

Akıllı telefonlar, en az bilgisayarlar kadar siber saldırganların hedefinde. Mobil cihazlar sahiplerinin ise siber suçluların akıllı telefonlara erişmesini sağlayan 3 yaygın hataya dikkat etmesi gerekiyor.

Haber 18-11-2021 12:25

Japonya'dan yeni adım: Uzay savunma birimi kuruluyor

Japonya Savunma Bakanı Nobuo Kishi, ülkesinin uydulara yönelik tehditleri belirlemek ve önlemek amacıyla yeni bir uzay savunma birimi kuracağını söyledi.

Haber 15-11-2021 11:32

Web siteleri büyük risk ile karşı karşıya

Siber güvenlik uzmanları tarafından yapılan araştırmalara göre WordPress tabanlı web siteleri büyük risk altında. Bildiğiniz üzere WordPress dünyanın en büyük web site kurma platformları içerisinde yer alıyor. Bu altyapıyı kullanan kişilerin bazı güvenlik açıklarına sahip olduğu ortaya çıktı.

Haber 14-11-2021 10:00

Bunu kimse beklemiyordu: McAfee satıldı!

Güvenlik yazılımı şirketi McAfee, 14 milyar dolara satıldı. Geçtiğimiz aylarda Barcelona'daki bir hapishane hücresinde ölü bulunan John McAfee tarafından kurulan şirket, bir yatırımcı grubu tarafından satın alındı.

Haber 09-11-2021 09:26

e-Devlet Kapısı'nda gelecek yıl hedef 60 milyon kayıtlı kullanıcı

e-Devlet Kapısı'nda kayıtlı kullanıcı sayısının gelecek yıl 60 milyona, buradan sunulan hizmet sayısının da 6 bin 500'e çıkarılması hedefleniyor.

Haber 01-11-2021 12:27

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 502 binden fazla siber saldırı engellendi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, alınan önlemler ve geliştirilen yerli ve milli uygulamalarla 1 Ekim itibarıyla bu yıl 60 bin 795 siber saldırının engellendiğini belirterek, "2017-1 Ekim 2021 döneminde engellenen siber saldırı ise 502 bin 386'ya ulaştı." ifadesini kullandı.

Haber 18-10-2021 10:07

Bakan Karaismailoğlu: Ulusal siber güvenliğimizin sağlanması, hepimizin öncelikli gündemidir

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) düzenlediği “Uluslararası Siber Kalkan 2021” tatbikatına katıldı. Tatbikatta açılış konuşması yapan Bakan Karaismailoğlu, “Uluslararası araştırmalara göre, siber saldırılardan kaynaklanan kayıpların maliyetinin 2021 yılında dünya genelinde 6 trilyon doları bulacağı öngörülüyor. Ulusal siber güvenliğimizin sağlanması, hepimizin öncelikli gündemidir” dedi.

Haber 12-10-2021 11:50

Eğitim kurumları siber saldırıların hedefinde! Uzmanından uyarı geldi

Haksız kazanç elde etmek için her yolu deneyen hacker'ların yeni hedefinde çocukların kişisel verileri bulunuyor. Siber Güvenlik Uzmanı Osman Demircan, “Bilgileri çalınan çocuğun verileri ilerde dolandırıcılıkta kullanılabilir” dedi. Siber saldırganların hedefinde eğitim kurumlarının yer aldığını söyleyen Demircan, veli ve öğrencilerin kişisel verilerinin çalınması konusunda uyarılarda bulundu.

Haber 04-10-2021 12:33

Robot çağrılara dikkat! Kişisel verilerinizi çalıyorlar

Robot çağrıların genelde çağrı merkezlerinin yükünü azaltmak için tasarlanmış programlar olduğunu söyleyen Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Ahmet Naci Ünal, özellikle dolandırıcılık amaçlı böyle çağrıların artışına dikkat çekti. Dr. Ünal, “Sahte aramalarda sorulan sorular cevaplandırıldığında kişisel verileriniz dolandırıcıların eline geçmiş olur” dedi.

Haber 02-10-2021 16:06

Japonya, siber güvenlik sahasında Çin, Rusya ve Kuzey Kore'yi tehdit görüyor

Japonya hükümeti Çin, Rusya ve Kuzey Kore'yi "siber saldırı tehditleri" olarak nitelendiren siber güvenlik strateji taslağını kabul etti.

Haber 28-09-2021 09:53

LG, Cybellum'u satın alıyor

LG Electronics (LG), İsrail merkezli araç siber güvenlik risk değerlendirme çözüm sağlayıcısı Cybellum'u satın alacağını duyurdu.

Haber 24-09-2021 10:48

İnternet tarayıcılarının gizli modu hack'lenebilir

İnternet tarayıcılarının gizli modu genellikle son derece güvenilir bulunuyor. Yaptığınız her şeyin gizli bir şekilde saklandığı bu platform aslında sanıldığı kadar güvenli olmayabilir.

Haber 06-08-2021 12:05