Siber Tehdit Haberleri

İzmir'de sağlık çalışanlarını tehdit ettiği öne sürülen kişi tutuklandı

İzmir Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarını tehdit ettiği iddiasıyla "beyaz kod" verilen ve gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 2024-04-24 07:33:50

Vergi dairesinde rüşvet skandalı! Suçüstü yakalandılar

İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru, mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Haber 2024-04-23 12:30:19

Hayatı tehdit ediyor! Dünya nüfusunun yarısı risk altında: 'Herkes yakalanabilir'

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Öner Karaçay, “Sıtma, insandan insana dişi anofel sineklerinin ısırmasıyla bulaşan paraziter bir enfeksiyondur. Hayatı tehdit eden sıtma, önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalıktır” dedi.

Kadin 2024-04-23 12:27:44

Patiswiss tartışmasına Murat Ülker'den de yorum geldi: Her mevkide öğreneceğimiz şeyler var

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, aldığı çikolataların küflü çıktığını paylaşan yapan bir tüketiciyi tehdit eden yanıtı sonrası başlayan tartışmalara Yıldız Holding CEO'su Murat Ülker de dahil oldu.

Finans 2024-04-23 11:37:47

Diğer Haber Etiketleri

'Geleceği ciddi tehdit altında' diyerek açıkladı: İstila etmeye devam ediyor! 'Başta fındık...'

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, fındıkta en ciddi bir zararlı haline gelen kahverengi kokarcanın 2024 yılı rekoltesini tehdit ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 17:50

Küflü çikolata ortalığı karıştırdı! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun tüketiciye yanıtı olay yarattı... Önce Karşında biz varız deyip tehdit etti, sonra özür diledi

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, aldığı çikolataların küflü çıktığını paylaşan yapan bir tüketiciyi adeta tehdit etti. Yaptığı yorumla bir anda tepkilerin odağı haline gelen Tunaoğlu, "Karşında dev Migros ve biz varız" ifadesini kullandı. Olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken; Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını silip yanlış anlaşıldığını söyledi.

Finans 22-04-24 06:39

Polise silah çekip tehdit etti, kimliği şaşkına çevirdi! 'Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim'

Adana'da polisin uygulamasından kaçıp, 1 kilometrelik takiple durdurulan kamyonetteki Selahattin Şaş (45), ekiplere direnip, belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit etti. Selahattin Şaş biber gazıyla etkisiz hale getirilirken, yanındaki Mehmet Ali Ş. (53) ve Ahmet B. (45) ile gözaltına alındı. Araçta 28 gram bonzai ele geçirildi, Selahattin Şaş tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrolle serbest kaldı. Şaş'ın kimliği ise şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Haber 21-04-24 11:59

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-24 13:40

Duşa telefonla girdi, hayatı karardı! Uygunsuz fotoğrafı ona çok pahalıya patladı: Gitti bütün her şeyim

26 yaşındaki genç sosyal medyada bir kadınla tanıştı ve iddiasına göre ona yolladığı bazı özel fotoğraflar başına büyük dertler açtı. Tehdit edildiğini iddia eden Muhammed Yiğit sözde sevgilisine ve sahte avukatına 367 bin lirasını kaptırdı.

Haber 19-04-24 07:14

Edirne'de darbettiği doktoru tehdit eden sanığın yargılanmasına başlandı

Edirne'de darbettiği doktoru sosyal medya üzerinden tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 18-04-24 14:44

Yer: İzmir! Site sakini kadın dehşeti yaşadı, sesini duyurmak için pankart astı: 'Sokağa çıkamıyorum'

İzmir'de site sakini Aysun Bodur, apartmanın görevlisi tarafından darp edildiğini öne sürerek , sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, olay sonrası "Çok kötü durumdayım, sokağa çıkamıyorum, tehdit edildim. Psikolojik destek alıyorum ve ilaç kullanıyorum" derken apartman görevlisi ise Bodur'un kendisinin ekmeği ile oynadığını söyledi.

Haber 17-04-24 19:09

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 17-04-24 16:59

Tokat’ta otobüs muavinini rehin alan şüpheli gözaltına alındı

Tokat’ta yolcu otobüsündeki muavini, kırdığı soda şişesiyle tehdit ederek rehin alan şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-04-24 08:25

'Bakanlık personeliyim' dedi, öfkelenip polisleri tehdit etti!

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü E.C., polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti. "Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" da diyen E.C, polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi.

Haber 14-04-24 15:37

İran-İsrail gerilimi sonrası CHP lideri Özgür Özel'den açıklama: Büyük endişeyle izliyoruz'

İran'ın İsrail'e yönelik düzenlediği "Gerçek Vaat Operasyonu" saldırısıyla ilgili CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Özel, "Bölgemizi tehdit eden İsrail ile İran arasındaki karşılıklı saldırıları büyük endişeyle izliyoruz" dedi.

Haber 14-04-24 14:14

‘Seni akşam evinden aldıracağım’ diyerek tehdit edince ortalık karıştı! “Polismiş, çakal bu çakal!”

İstanbul’da trafikte yaşanan kavgalara çok ilginç anların yaşandığı bir yeni bir görüntü daha eklendi. Başakşehir’de yaşanan kavga esnasında şahıslardan birisi polis olduğunu iddia ederek “Seni akşam evinden aldıracağım” diyerek karşı tarafı tehdit etti. Bu hamlesinin ardından polis olduğunu iddia eden şahsı video kaydına alındı. O anlarda yaşananlar ise böyle görüntülendi…

Haber 11-04-24 14:02

Mert Armağan'dan 'İsrail' kararı sonrası olay sözler! 'Yarın keseceksiniz o sesinizi' diyerek tehdit etti: Dolar kaç TL olursa...

Ticaret Bakanlığı, 54 ürün grubunda İsrail'e ihracatın kısıtlandığını açıklaması gündem yarattı. Söz konusu kararın ardından sosyal medya trolü Mert Armağan'ın yapmış olduğu paylaşım ise tepki oklarını üzerine çekti. "Hadi artık İsrail’le tüm ilişkileri kesin diyenler! Yarın Türkiye’ye ambargo uygularlarsa ağzını açmayacaksınız!" diyen Armağan, paylaşımın devamında ise doların artabileceğine işaret ederek "Dolar kaç TL olursa olsun keseceksiniz o sesinizi tamam mı?" ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 15:36

DEAŞ'tan Şampiyonlar Ligi'ne tehdit! Saldırı planladıkları statları paylaştılar... Hepsini öldür

DEAŞ, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan çeyrek final mücadelesi öncesi ev sahipliği yapan stadyumlara saldırı tehdidinde bulundu. Statların isimlerinin bulunduğu bir görsel paylaşılırken, 'Hepsini öldür' ifadesi dikkat çekti!

Spor 09-04-24 13:08

Tefeciden aldığı borç hayatını kabusa çevirdi! 10 katını ödedi, şehir değiştirdi kurtulamadı: 'Marketime pos cihazı koydular'

İzmir’de tefeciden borç alan bir esnafın hayatı kabusa döndü. Market işiyle uğraşan kişi Necmettin Kaşıkçı, iddialara göre tefecilerden aldığı borcun 10 katını ödemesine rağmen ölüm tehditlerinden kurtulamadı. Çareyi Ankara’ya taşınmakta gören esnaf, kendisini burada da bulan tefecilerin baskı, tehdit ve şiddet kullanarak tüm mal varlığını zorla elinden almak istediğini söyledi. Mamak’ta açtığı markete tefecilerin POS cihazı koyduğunu ve ödemelerin bu cihaza yapılmasını istendiğini söyledi.

Haber 08-04-24 19:40

Trafikte tartıştığı sürücüyü vurdu, kendini bakın nasıl savundu

Trabzon'da Sürmene ilçesinde otomobiliyle seyir halindeyken yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı diğer otomobil sürücüsü Bayram Tepegöz'ü (35) tabancayla vuran Furkan Korkmaz (28), tutuklandı. Korkmaz ifadesinde, "Selektörle yol istedim vermedi, beni yolda sıkıştırdı. Yan camı açıp, nedenini sorunca bana ağır küfürler edip, silahla tehdit etti. Eğilince silahını alıp bana ateş edeceği düşüncesiyle, tabancamı hedef gözetmeksizin doğrulttum; silahım kontrolsüzce patladı" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-04-24 16:59

Belediyede kriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı indirilmek istendi: 'Hiç kimse racon kesemez'

Iğdır Belediyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının indirilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, talimat veren Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Sekman hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Turan, "Iğdır ilinde hiç kimsenin racon kesmesine, memurları, kamu görevlilerini ve insanları tehdit etmesine, devlet büyüklerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber 06-04-24 18:28

Canlı yayında İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti! Skandal anlar: Ya ben ya başka biri onu yaşatmaz

Geçtiğimiz günlerde AK Partili bir koordinatörle 'araba istedin' tartışması yaşayan sosyal medya trolü Mert Armağan'ın canlı yayınında skandal anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan Nevzat Kaya adlı kişi açık açık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti. Tepki çeken sözlerin ardından Mert Armağan'dan açıklama geldi.

Haber 06-04-24 09:41

Yıllar sonra itiraf etti! Avukat beni çıplak görüntülerimle tehdit etti! 'Eşine atarım' dedi

Diyarbakır'da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K., Arkaş'ın beraber çalıştığı avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini söyledi. Yalan ifadeden dolayı pişman olduğunu belirten Tuğba K. "Ö.Ş. ile ilişkim olduğu için, çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.

Haber 05-04-24 13:35

Okan Buruk'tan olay yaratan sözler! ''Ali Koç herkesi tehdit ediyor''

Galatasaray'da oyuncular iyiden iyiye konsantre olmaya başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarından sonra Okan Buruk'un toplantı yaparak odaklanmayı arttırdığı öğrenildi.

Spor 04-04-24 14:54

Eşi benzeri görülmemiş olay! Afrika ülkesi Almanya'yı 20 bin fille tehdit etti

Yaklaşık 130 bin filin yaşadığı Botsvana'da akıl almaz bir olay yaşandı. Ülkede fil nüfusunda yaşanan patlama sonucu fil sürülerinin mülk ve mahsullere zarar vermesi ve insan ölmüne yol açması Botsvana Devlet Başkanı Mokgweetsi'yi harekete geçirdi. Masisi, Almanya'yı, 20 bin fil göndermekle tehdit ederek, "Berlin'de oturup Botsvana'daki meselelerimiz hakkında fikir sahibi olmak çok kolay" ifadelerini kullandı.

Haber 03-04-24 09:38

Genç kızı sokak ortasında tüfekle vurmuştu! Şok detaylar ortaya çıktı: 'MİT personeliyim' diyerek...

Mersin'de Ersin Karakuş'un (32), eski sevgilisi intörn doktor Nida Nur Nergiz'i (24) pompalı tüfekle vurup, bir bacağının ampute edilmesine neden oldu. Karakuş'un 'MİT personeliyim' diyerek Nergiz'i tehdit ettiği ortaya çıktı. Karakuş, "Ruh sağlığım yerinde değildi, o yüzden demiş olabilirim. Tüfeği ayağına doğru tuttum. Saçmalar omuz ve boyun bölgesine sekmiştir" dedi.

Haber 02-04-24 17:59

İzmir'de siber suçlarla ilgili 25 kişi yakalandı

İzmir'de siber suçlarla mücadele kapsamında yakalanan 25 kişiden 10'u cezaevine gönderildi.

Yurthaber 02-04-24 08:43

Otobüste bebek arabası katlanmayınca olanlar oldu! Seni mermi manyağı yaparım

Kocaeli'de bebek arabası kavgası çıktı. Özel halk otobüsü sürücüsü iddiaya göre bebek arabası katlanmayınca bir aylık bebekle ile birlikte 4 kadını arabadan indirdi. Arkalarından "Yürü" diye bağıran sürücünün önü bebeğin babası tarafından kesildi. Tarafların birbirini tehdit ettiği tartışmayı araya giren vatandaşlar ayırdı.

Haber 31-03-24 01:01

Lyme hastalığı nedir, geçici midir? Lyme hastalığı belirtileri ve tedavisi

Doğanın güzelliklerinden keyif alırken, dikkat etmemiz gereken bir tehdit var: Lyme hastalığı. Bu hastalık, genellikle kene ısırıklarıyla taşınan bir bakteri olan Borrelia burgdorferi'nin neden olduğu bir enfeksiyondur. Sivrisinekler ve diğer böcekler gibi vektörler aracılığıyla insanlara bulaşabilir. Peki, lyme hastalığı nedir?

Haber 30-03-24 11:49

Mide kanaması nedir, neden olur? Mide kanaması belirtileri ve tedavisi

Mide sağlığı, genel sağlığımızın temel taşlarından biridir. Ancak, çeşitli sebeplerle mide sorunları yaşanabilir. Bunların en ciddi olanı da mide kanamasıdır. Mide kanaması, hayatı tehdit eden bir durumdur ve erken tanı ve tedavi gerektirir. Peki, mide kanaması nedir, mide kanaması olan kişi ne yapmalı?

Haber 29-03-24 10:34

Progeria (erken yaşlanma hastalığı) nedir, neden olur? Progeria hastalığının tedavisi var mı?

Progeria, bilimsel olarak Hutchinson-Gilford progeria sendromu (HGPS) olarak adlandırılan nadir ve genetik bir hastalıktır. Bu sendrom, çocuklarda yaşlanma sürecinin hızlanmasıyla karakterizedir. Genellikle çocuk yaşta belirtiler gösterir ve yaşlanma belirtileri erken çocukluk döneminde başlar. Progeria, yaşamı tehdit eden bir durumdur.

Haber 26-03-24 18:21

İmamdan cinsel istismar... 9 yaşındayken başladı, 11 yıl boyunca her hafta devam etti! Videoya çekip tehdit etmiş

Adana’nın Kozan ilçesinde cami imamı M.A., camiye kursa gelen Ç.K.'nin (22), 9 yaşından beri 11 yıl boyunca kendisine her hafta cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine tutuklandı. Ç.K., imamın istismar sırasında cep telefonu ile görüntüsünü çektiğini, kendisini rezil etmekle tehdit ettiğini bu yüzden korkup kimseye bir şey anlatamadığını ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 16:59

Dünyaca ünlü yıldız Angel Di Maria uyuşturucu kartelinin hedefinde! Şehre dönerse, öldürürüz

Yıllarca Real Madrid forması altında harikalar yaratan ve Arjantin milli takımının da en önemli parçalarından biri olan Angel Di Maria, bugünlerde uyuşturucu kartelinin hedefinde. Memleketi Rosario'daki kartel Di Maria ve ailesini ölümle tehdit ediyor. Şu sıralarda Benfica formasını terleten Di Maria'nın evine kartel bir not bıraktı. Notta yer alan ifadeler dehşete düşürdü.

Spor 26-03-24 11:32

Teröristlerin sorgu görüntüleri ortaya çıkmıştı: IŞİD'den Rusya'ya çok sert tehdit! Yeni hedef Fransa mı: Alarm en üst seviyeye çıkartıldı

Rusya'nın başkenti Moskova'daki kanlı katliamın etkileri henüz silinememişken IŞİD'den Rusya'ya çok sert bir tehdit geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan mesajda IŞİD, Rus Soruşturma Merkezi'nin Moskova katliamını gerçekleştiren teröristlere yönelik sorgu görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyadan açıklama yapan IŞİD, Rusya'yı çok sert sözlerle tehdit etti. Ayrıca Fransa'da da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı.

Haber 26-03-24 09:55

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçaladı! Olay iddia: Evimizin kapısına dayanarak tehdit...

Fenomen Banu Parlak hakkında yeni iddia gündem oldu. Banu Parlak’ın tasmasız ve ağızlıksız köpeği Emin Kılıç'ın küçük köpeğine saldırdı. Kılıç, Parlak’ın olayın yayılmaması için tehditler savurduğunu iddia etti.

Magazin 25-03-24 15:01

Arnavutköy'de trafiği durdurup sürücüyü bıçakla tehdit eden şüpheli yakalandı

Arnavutköy'de trafik akışını durdurup araç sürücüsünü bıçakla tehdit eden şüpheli ile aracına zarar verdikleri sürücüye tehditlerde bulunan 2 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 25-03-24 12:30

Huntington hastalığı nedir? Huntington hastalığı belirtileri ve tedavisi

Huntington hastalığı, zihinsel ve fiziksel sağlığı tehdit eden nadir ve yıkıcı bir nörolojik bozukluktur. Bu hastalık, genetik bir faktörden kaynaklanır ve yaşam boyu süren bir mücadeleyi beraberinde getirir. Ancak, bu zorluğa karşı mücadelede umut vardır ve bilinçli bir yaklaşımla, Huntington hastalığına meydan okunabilir.

Haber 25-03-24 12:07

Konya'da 'ikizler' dehşeti! Amcalarını bıçaklayarak öldürdüler

Konya'da ikiz kardeş olan 17 yaşındaki M.M. ve H.M husumetli oldukları 32 yaşındaki amcaları Yasin Mutlu'yu bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan ikizler amcası tarafından ölümle tehdit edildiklerini söyledi. İki kardeş de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 23-03-24 12:11

MSB'den Pençe-Kilit açıklaması: Ufak bir bölüm kaldı, kilidi kapatacağız

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Irak tarafı da terör örgütü PKK'yı tehdit olarak görmektedir. Ortak Harekat Merkezi ve diğer terörle mücadeledeki işbirliği tekliflerimize olumlu yaklaşmaktadırlar." denildi. Öte yandan Pençe-Kilit bölgesiyle ilgili de açıklama yapan bakanlık, "Orada ufak bir bölüm kaldı, orayı da temizleyip kilidi kapattıktan sonra hudutlarımız daha güvenli hale gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Haber 21-03-24 12:06

Alerji testi nedir? Alerji testi nasıl yapılır, ne kadar sürer?

Alerji günümüzde birçok insanın karşılaştığı yaygın bir sağlık sorunudur ve vücudun bağışıklık sisteminin belirli maddelere aşırı tepki vermesiyle ortaya çıkar. Bu maddeler alerjenler olarak adlandırılır ve polen, ev tozu akarları, hayvan tüyleri, mantar sporları ve bazı gıdalar gibi çeşitli maddeler olabilir. Alerjik reaksiyonlar, hafif deri döküntüleri veya burun tıkanıklığı gibi hafif semptomlardan anafilaksi gibi yaşamı tehdit eden durumlara kadar değişebilir.

Haber 21-03-24 11:40

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-24 13:12

Endişelendiren balon balığı uyarısı! Ölüsü de tehdit oluşturmaya başladı

Antalya'da olta ve ağlara takılıp, balıkçılar tarafından etrafa atılan istilacı tür balon balıkları, sokak hayvanları için tehlike oluşturuyor. Finike ilçesinde çekilen görüntülerde, tutulan zehirli balıkların sokak hayvanlarının yaşam alanlarında bırakıldığı görüldü. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Bu balıkların etrafa atılmaması gerekiyor. Bir kara hayvanı, kedi, köpek bunu yiyebilir ve ölümüne sebep olabilir" dedi.

Haber 18-03-24 09:59

Zincir markette ‘etiket’ tartışması: Önce maket bıçağı ile ürünü kestiler, sonra, ‘bunu bi yerde görürsem’ diyerek tehdit ettiler! O görüntüler anbean kaydedildi

Etikette ayrı kasada ayrı fiyat kasada tartışmaya yol açtı. Markette tansiyon bir anda yükseldi. Esenyurt’ta zincir markette alışveriş yapan vatandaş ürünlerden birinin kasadaki fiyatını görünce şaşkına döndü. Etikette yazandan daha fazlaydı. İtiraz etti, kayda girdi. Ürünün ambalajını kesen market çalışanı kadın daha sonra saldırıya geçti. Tartışmaya diğer müşteriler de dahil oldu. Tartışma dakikalarca devam etti.

Finans 18-03-24 09:19

Trabzonspor Fenrbahçe maçının yankıları sürüyor! 3 holigan havalanına giderek Fenerbahçeli futbolcuları açık açık tehdit etti, izleyenlerin kanı dondu

Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düşerken, Trabzonsporlu 3 taraftar, havalimanına giderek Fenerbahçeli futbolculara tehditler savurdu. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 00:40

Yemeklere lezzet katıyor ama kalp sağlığını tehdit ediyor! Aşırı tüketiminden kaçının

Tuzun kalp sağlığı için potansiyel bir tehdit oluşturduğunu kaydeden Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Semra Topçu, aşırı tuz tüketiminin kalp hastalıklarının yanı sıra yüksek kan basıncı ve böbrek problemleri gibi ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkarabildiğini vurguladı. 'Televizyon yemekleri' olarak da adlandırılan hazır dondurulmuş yiyecekler, konserve çorba, pilav ve erişteler ile gençlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan ketçap, hardal gibi sosların aşırı tuz içerdiğini ifade etti.

Haber 16-03-24 15:47

21 ilde düğmeye basıldı! 'Siber' suçlular böyle yakalandı

21 ilde düzenlenen SİBERGÖZ-26 operasyonlarında 75 kişi yakalandı. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Haber 15-03-24 08:21

Bakan Işıkhan duyurdu: 1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kadın istihdamına ilişkin olarak, "1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik" dedi. Işıkhan, “Kayıt dışılık özellikle kadınların sosyal güvenliğini, geleceğini, emeğini tehdit etmekte. Bu projeyle inşallah bu tür problemlerin de önüne geçmiş olacağız." diye konuştu.

Finans 14-03-24 14:41

Trakya'yı bekleyen Ganos Fayı tehlikesi! Marmara’dan Saros’a kadar uzanıyor! Deprem sessizliği 100 yılı aştı…

Marmara’yı bekleyen deprem tehlikesinde gündeme yeni bir fay hattı daha geldi. Marmara ve Saros Körfezi arasında uzanan fay hattındaki olası bir depremin Tekirdağ ve Edirne'nin güneyi açısından risk oluşturabileceği belirtiliyor. Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya Ganos fayı ile ilgili yaptığı açıklamada "1912 yılında olan ilk deprem 7,3 büyüklüğünde ve 1 ay kadar sonra olan ikinci deprem de 6,8. Bu büyüklükte depremler hem Marmara hem de Saros kıyılarındaki yerleşim birimlerini tehdit edebilir" dedi.

Haber 13-03-24 17:56

Putin, NATO’nun İsveç ve Finlandiya hamlesine rest çekti: ‘Askeri yığınak yapacağız, nükleer silah…’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğinin anlamsız olduğu belirtti. Putin, Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıkladı. Putin tüm dünyanın yakından takip ettiği son dakika açıklamasında “Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyeliği anlamsız. Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacağız. Rus devletinin varoluşunu tehdit eden unsur olursa nükleer silah kullanmaya hazırız” dedi.

Haber 13-03-24 07:39