Şiddet Haberleri

Edirne'de yaşanan kadın cinayetine tepki

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurulduğu ileri sürülen Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 17-04-2024 14:55

Yine kadına şiddet! Nişanlısına yaptıkları tüyler ürpertti: 'Bir çanta kadar değerim yokmuş...'

Dehşet dolu olay İstanbul Zeytinburnu'nda yaşandı. İlayda Ötünç isimli kadın, nişanlısı Barış Çatak tarafından öldüresiye dövüldü. 21 yaşındaki talihsiz kadın, nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Şiddetin yaşandığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Haber 13-03-2024 15:19

AK Partili isim kazada ölmemiş! Gerçek ortaya çıktı: Ellerini, ağzını bantlayıp sandalyeye oturtarak darbetmişler

AK Parti Develi İlçe Başkan Yardımcısı Eyüp Arslantürk geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmiş, ölümü şüpheli bulununca soruşturma başlatılmıştı. Kayseri'de trafik kazasında yaşamını yitirdiği sanılan Arslantürk'ün öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayete trafik kazası süsü veren sanıkların Arslantürk'ün ellerini ve ağzını bağladıktan sonra sandalyeye oturtup darbederek öldürdüğü belirlendi. Detaylar dehşete düşürdü.

Haber 10-03-2024 15:34

Güzellik merkezinde akılalmaz olay: Topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olmuş! Boks torbasını yumruklar gibi vurmuş

İstanbul'daki bir güzellik salonunda yaşanan dayak olayı akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre güzellik merkezinin sahibi A.G., estestisyen Yasemin Er'i darbetti. Er'in kardeşi, "Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. A.G.'nin şiddete başvurmasının sebebi ise iddiaya göre topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olması!

Haber 10-03-2024 11:36

Skandal görüntüler! Temizlikçi ev sahibinin uyuyan köpeğini döverek öldürdü... Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti

Singapur'da evcil hayvanı, işe alınan yardımcı tarafından bakılırken ölen bir köpek sahibi, evdeki güvenlik kameralarını kontrol ettikten sonra olanları öğrenince dehşete düştü. Evcil hayvanının uykusunda öldüğünü zanneden ev sahibi güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde eve gelen yardımcının evcil hayvanı döverek öldürdüğünü gördü.

Trend 28-02-2024 13:54

İşte Türkiye'nin şiddet haritası! Birinci sıradaki şehir tabi ki İstanbul, son sıradaki il ise...

Türkiye'de her geçen gün bireysel silahlanma artıyor. 2023 yılında da birçok farklı silahlı şiddet olayına tanıklık etmiştik. Umut Vakfı'nın her sene yayınladığı 'Türkiye Silahlı Şiddet Haritası' raporunun 2023 yılı verileri açıklandı. Silahlı şiddet olaylarında bölge bölge ve il il olmak üzere kaydedilen tüm olayların raporu tutuldu. İşte en çok ve en az silahlı şiddet vakalarının yaşandığı il ve bölgeler!

Haber 12-02-2024 15:37

İstanbul'da trafiğin ortasında akılalmaz anlar! Bir anda kapıyı açıp yolda yuvarlandı, görenler telefona sarıldı: Tepki çeken iddia...

İstanbul'da trafiğin ortasında bir kadının kendini araçtan yola bıraktığı anlar sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre kadın şiddete uğramıştı, otomobilin kapısını açıp yarı baygın bir halde kendini yere bıraktı. Araçtan inen erkek sürücü kadını yerden alıp tekrar arabaya bindirdi ve yoluna devam etti. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 04-02-2024 08:46

Türkiye'de futbolda şiddet dur durak bilmiyor! Oyuncuları bıçaklanan takım ligden çekildi

Hafta sonu oynanan maç sonrası çıkan kavgada iki futbolcusu bıçakla yaralanan Gaziosmanpaşaspor Kulübü, yaptığı açıklama ile U-18 Ligi’nden çekildiğini duyurdu.

Spor 08-01-2024 14:05

Beykoz'da köpeğe şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde köpeğe şiddet uyguladığı öne sürülen kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yurthaber 04-01-2024 07:45

İstanbul'da dehşet anları kamerada! Kadını, seyir halindeki otomobilin içinde tokat ve yumruklarla darp etti

İstanbul'da bir otomobil sürücüsü trafikte seyir halindeyken yanında bulunan kadına tokat ve yumruklarla saldırdı. Korku dolu anlar bir başka araç sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 31-12-2023 10:42

Gözyaşları içinde video çekip sosyal medyadan paylaştı! Yardım istedi: 'Son rahat uyumaların merak etme'

Genç bir kızın paylaştığı video sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Videoda genç kız, bir kişiden şiddet gördüğünü iddia etti. Uzaklaştırma kararına rağmen tehditlerine devam eden kişiden kurtulmak için gözyaşları içinde video çeken genç kız, "Polisi aradım 'Ya bu adamı kaç kere şikayet ettim. Arabama saldırdı, saldınız. Benim evime uzaklaştırma kararı varken saldınız. Daha ne bekliyorsunuz' dedim. Kimse bir şey yapmıyor, farkında mısınız" dedi.

Haber 29-12-2023 09:25

Psikolojik şiddet nedir? Psikolojik şiddet örnekleri

Psikolojik şiddet insanların zihinsel ve duygusal sağlıklarını tehdit eden sessiz ve görünmez bir düşmandır. Bu tür şiddet fiziksel saldırılar kadar acı verici olabilir, ancak izlerini bedende değil ruhta bırakır. İnsanların psikolojik şiddetle karşılaşmaları, öz saygılarını, öz güvenlerini ve genel yaşam kalitelerini ciddi şekilde etkileyebilir. Peki, psikolojik şiddet nedir?

Haber 27-10-2023 16:08

Antalya'da çalıştığı iş yerinde kediye şiddet uygulayan çocuk serbest bırakıldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çalıştığı iş yerinde kediye şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan 15 yaşındaki çocuk, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yurthaber 11-10-2023 13:42

Engelli kadının içler acısı hali! Ev sahibi evden atınca şiddet yüzünden ayrıldığı kocasına sığındı...

Ankara'da yaşayan Dilek Altun, 10 yaşındaki oğluyla oturduğu evden çıkarıldı. Yüzde 60 engelli Altun, 10 yaşındaki oğlunun okula kaydını dahi yapamazken, çareyi şiddet gördüğü için ayrıldığı kocasının evine geri dönmekte buldu. Engelliliği nedeniyle hiçbir işte çalışamayan Altun'un, 22 sene önce de babasından şiddet gördüğü için evden kaçıp kadın sığınma evine yerleştiği ortaya çıktı. İşte Dilek Altun'un yürekleri dağlayan hikayesi!

Haber 16-09-2023 14:23

Yer Esenyurt! Çocuklarını dövdüğü iddia edilen anneden kan donduran sözler: Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır...

İstanbul Esenyurt'ta bir anne çocuğuna şiddet uyguladı. Kadının komşuları tarafından şiddet anları kayda alınırken, bir komşusunun uyarısı üzerine anne, "Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır" dedi.

Haber 07-08-2023 10:59

Diyarbakır'da sağlık çalışanları meslektaşlarına yönelik saldırıyı protesto etti

Diyarbakır'da sağlık çalışanları, görevden dönen 112 Acil Sağlık ekibine, trafikte yol verme tartışması nedeniyle yapılan ve 4 sağlık çalışanının yaralandığı saldırıya basın açıklaması ve oturma eylemiyle tepki gösterdi.

Yurthaber 03-08-2023 13:41

Sosyal medyada büyük tepki çekti! Çocuğuna şiddet uygulayan baba gözaltına alındı! Bakanlıktan açıklama

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, çocuğuna şiddet uygulayan Suriye uyruklu şahsın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Skandal olayın ardından harekete geçen jandarma ekipleri S.S. isimli şahsı gözaltına aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da şiddete maruz kalan çocuk ve iki kardeşinin koruma altına alındığını duyurdu.

Haber 22-07-2023 21:09

Arkadaşlarını toplayıp kocasının sevgilisini otelde bastı! Ortalık bir anda karıştı... Saç saça baş başa girdiler

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas eyaletinde ismi açıklanmayan bir kadın kocasının sevgilisi olduğunu düşündüğü bir başka kadının kaldığı oteli bastı. Arkadaşlarını toplayan kadın, yasak aşk yaşadığı iddia edilen kişi ve arkadaşlarını otelin lobisinde darp etmeye başladı. Görgü tanıkları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 21-07-2023 07:57

Tayland bu Türkleri konuşuyor! Kahraman ilan edildiler... Şiddet gören kadına anında yardım ettiler

Tayland’ın Pattaya şehrini ziyarete giden iki Türk turist, Kamboçyalı bir kadına sevgilisinden gördüğü şiddet sırasında yardımcı oldu. 33 yaşındaki Volkan ve 23 yaşındaki İbrahim Gökhan isimli Türk turistler, sevgilisine şiddet gösteren Kamboçyalı bir adamı durdurmak için müdahale ettiklerinde ülkede kahraman ilan edildiler.

Trend 20-07-2023 07:51

Ünlü oyuncu Özgür Özberk’e trafik magandası şoku! Sokak ortasında darp edildi... “Yerde kafama tekme yedim”

Ünlü oyuncu Özgür Özberk, sokak ortasında yaya geçidinden süratli geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darp edildi. Kadıköy’de yaşanan olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken Özberk sosyal medya hesabından, "Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım" açıklamasında bulundu.

Magazin 27-06-2023 15:31

Sağlık çalışanlarına çekiçli saldırı! Polis ekipleri alarm durumuna geçti

Sağlık çalışanlarına şiddet haberi bu kez de Tokat'tan geldi. Erbaa ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen bir kadın, sağlık ekiplerine çekiçle saldırdı. Saldırı sonucu ambulansın camı kırıldı. Öte yandan olayda sağlık görevlileri yara almadan kurtuldu. Polis ise kaçan kadını yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 09-05-2023 17:31

Kendisini döven oğlundan şikayetini geri çekti! 13 yıl hapis cezası alınca gözyaşı döktü

Bolu'da annesine şiddet uygulayıp, ölümle tehdit ettiği suçlamasıyla yargılanan 39 yaşındaki Serdar Zengin, 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Oğlundan şikayetçi olduğu için vicdan azabı çektiğini söyleyerek davadan vazgeçtiğini belirten 74 yaşındaki Meliha Zengin cezayı duyunca büyük üzüntü yaşadı.

Haber 08-05-2023 17:38

Kız kardeşinin kocası tarafından sürekli darp edildiğini iddia etti! Damadı ağaca bağlayıp cezalandırdı

Nijerya’da kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. İsmi açıklanmayan bir adamın sürekli karısını çocuklarının gözü önünde darp ettiği kadının ailesi tarafından öğrenilince cezası ağır oldu. Evliliği boyunca şiddet gördüğü ifade edilen kadının ağabeyi damadı ağaca bağlayarak cezalandırdı.

Trend 29-04-2023 15:01

Son dakika: 'Polis baskını ve fiziksel şiddet!' Eski futbolcu Batuhan Karadeniz için olay iddia! Eski sevgilisi Aleyna Eroğlu, 'Şiddet gördüm' dedi, görüntüleri paylaştı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takımda forma giyen ancak kendisinden beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Batuhan Karadeniz, son olarak Vanspor'da boy göstermişti. Futbolu bırakarak spor yorumculuğuna başlayan Karadeniz için eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'ndan flaş paylaşımlar geldi. Eroğlu, Batuhan Karadeniz'in kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 21-03-2023 22:20

Arkadaşı Kur'an kursunda gizlice kaydetti, babası şikayet etti! Skandal görüntüler sonrası itiraf etti: Benimle dalga geçtiler diye dövdüm

'Sana vurmadım' dediği sırada bile 13 yaşındaki M. Ç.'ye akılalmaz şekilde şiddet uygularken görüntüleri ortaya çıkan Sedat Çomak tutuklandı. Kur'an kursunda çekildiği belirtilen görüntüleri M. Ç.'nin arkadaşı D. Ç. gizlice kaydetti. M. Ç.'nin babası, polise giderek şikayetçi oldu. Sedat Çomak'ın çocukları dövdüğünü itiraf ederken öne sürdüğü gerekçesi 'pes' dedirtti.

Haber 13-03-2023 09:29

Son dakika: Süper Lig'in eski yıldızının eşinden tüyler ürpertici video! Kocasını şiddetle suçladı, kanıtları gözler önüne serdi...

Son dakika haberleri: Daha önce Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ile Kayserispor formalarını terleten ve son olarak Novorizontino'da top koşturduktan sonra futbolu bırakan Welliton'un eski eşi Rafaela Carvalho'dan gündemi sarsan bir paylaşım geldi. Carvalho, Welliton ile birlikte yaşadıkları dönemde futbolcunun kendisine yoğun fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti ve tüyler ürperten bir video yayınladı. Bu olay, sosyal medyanın da gündemine düştü. İşte detaylar...

Spor 25-02-2023 13:21

Gerard Pique'nin skandalları bitmiyor! Annesinin, Shakira'ya fiziksel şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı...

Altyapısında yetiştiği Barcelona'da futbolu bırakan dünyaca ünlü isim Gerard Pique, 12 yıllık beraberliğin ardından 2022'nin haziran ayında şarkıcı Shakira'yla boşanmıştı. Shakira, Pique'nin kendisini aldattığını iddia etmiş ve ayrılık sonrası eski futbolcuya göndermelerin bulunduğu bir şarkı çıkarmıştı. Şarkısında "Ferrari'den inip Twingo'ya bindin." sözlerini sarf eden Shakira'ya Gerard Pique'den olay yaratan bir cevap geldi.

Spor 23-02-2023 18:50

Skandal görüntüler! Kıyafetinin uygun olmadığını söyledikleri 17 yaşındaki kıza onlarca erkek birden saldırdı... “Ahlaksız giyindin”

Irak’ta düzenlenen bir motor festivalinde ismi açıklanmayan 17 yaşındaki bir kız kıyafeti uygunsuz bulunduğu için bir grup erkeğin saldırısına maruz kaldı. Hwana’da 17 yaşındaki kız yürürken arkasından öfkeli bir şekilde onu takip eden kalabalığın görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Erkeklerin genç kızın arkasından “Ahlaksız giyindin” diyerek gittiği ve ona saldırdığı ifade edildi.

Trend 06-01-2023 08:40

Şüphe üzerine durduruldu, mahalleli anbean kaydetti! Diyarbakır'daki görüntüler gündem oldu: Orantısız güç uygulayan polisler açığa alındı

Diyarbakır'da akşam saatlerinde Bağlar ilçesinde sokakta çekilen görüntüler sosyal medyanın da gündemine girdi. Olayla ilgili valilikten de açıklama geldi. Valiliğin açıklamasına göre şüphelenilerek durdurulan E. E.'nin arka cebinde bıçak olduğu anlaşıldı. Bıçak ele geçirilmeye çalışılırken E. E. kolluk görevlerine saldırgan tavırlar gösterdi, kolluk görevlisinin parmağı kesildi. Bu sırada E. E.'ye orantısız güç uygulayan 2 polis açığa alınırken soruşturma başlatıldı.

Haber 03-01-2023 08:29

Esenyurt'ta köpeğe şiddet uygulayan şüpheli yakalandı

İstanbul Esenyurt'ta köpeğe şiddet uygulayan şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 02-01-2023 11:58

Sınıf arkadaşlarını tekme tokat dövüp zorla oynattılar! Yetmedi bir de kameraya aldılar

Zonguldak'ta bir lisede çekilen görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu. Bir grup lise öğrencisi sınıf arkadaşlarını ortalarına alarak darbetti. Fiziksel şiddette maruz kalan N.G.'ye psikolojik şiddet de uygulayan öğrenciler zorla şınav çektirip oyun oynamasını istedi. Kendini bilmez öğrencilerin yaptıkları yetmezmiş gibi bir de bu anları kamerayla kaydettiler. Korkunç olayın polise bildirilmesinin ardından Kaymakamlık inceleme ve soruşturma başlattı.

Haber 28-12-2022 18:46

Doktorun hali görenlerin içini parçalamıştı! Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı: Tuvalet ihtiyacımı gidermek için...

Bağcılar'da aile sağlığı merkezinde çıkan tartışmada, doktor Mahmut Doğan'ı darbettiği gerekçesiyle tutuklanan saldırgan Y. İ.'nin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Y.İ., Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği'nde verdiği ifadede, "Tuvalet ihtiyacımı gidermek için girdiğim sağlık ocağında, çıkışta doktorla karşılaştım. İzin almam gerektiğini söyledi, ben de özür diledim. Çıkışa yöneldiğim sırada doktor beni takip edince, aramızda bir arbede yaşandı. İstemeden de olsa olay bu noktaya geldi" dedi.

Haber 21-12-2022 17:01

'Serum geç geldi' iddiasıyla hastanede terör estirdiler! Kalp krizi geçiren saldırganı, saldırdığı sağlık çalışanları hayata döndürdü

Sağlık çalışanlarına şiddetin adresi bu kez de Gaziantep oldu. Kentteki özel bir hastaneye tedavi olmak için giden kadına, serumun geç takılması sonrası olanlar oldu. Kadın ve kadının yakınları, hastanede adeta terör estirdi. Olayda 2 güvenlik görevlisi ile 3 sağlık personeli yaralandı. Öte yandan sağlık çalışanlarına saldırı sırasında kalp krizi geçiren bir kişi, saldırıyı uyguladığı sağlık çalışanları tarafından acil müdahale ile hayata döndürüldü.

Haber 13-12-2022 19:35

Tekirdağ'da kreşte şiddet iddiası üzerine soruşturma başlatıldı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde özel kreş ve gündüz bakımevinde öğretmenlerin çocuklara şiddet uyguladığını ileri süren bazı veliler, suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 09-12-2022 13:54

Bir gün arayla iki dehşet! Önce “Nasıl muayene etmezsin?” diye sonra “Eşimi nasıl muayene edersin?” diye… Kadın doktor isteyip erkek doktorun burnunu kırdı

Her geçen gün yurdun farklı noktalarından gelen doktora şiddet haberleri başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm vatandaşları isyan ettiriyor. Son olarak İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli asistan doktor ve hastanenin güvenlik görevlisi, bir hastanın eşi tarafından darbedildi. İddiaya göre şahıs, eşini erkek doktora muayene ettirmek istemediği için bu olayı gerçekleştirdi. Doktorun, yumruk darbeleriyle burnunun kırıldığı öğrenilirken saldırgan ise gözaltına alındı.

Haber 30-11-2022 22:06

Sarıyer'de köpeği boğmaya çalıştığı belirlenen zanlının ifadesine ulaşıldı

Köpeği boğarak öldürmeye çalıştığı gerekçesiyle yakalandıktan sonra serbest bırakılan, aynı köpeği merdiven boşluğuna fırlattığı görüntülerin tespiti üzerine yeniden gözaltına alınan şüpheli E.Ç.K. tutuklandı.

Yurthaber 30-11-2022 12:48

Doktor gözyaşları içerisinde anlattı! Sekreterler aldı üstümden Hasta yakını hastanede kabusu yaşattı... Tekerlekli sandalyedeki annesini de düşürdü

Doktorlara yönelik şiddete dair çok sayıda haber gündem olmaya devam ederken son olarak bir haber de Tokat'ın Erbaa ilçesinden geldi. Randevusu olmayan hastaya muayene yapılamayacağı söylenen hasta yakını, doktoru darbetti. Olay sonrası gözaltına alınan hasta yakını, tutuklanırken doktor ise yaşadığı dehşeti gözyaşları içerisinde anlattı. Hastanın oğlunun, boğazını sıktığını söyleyen doktor, sekreter hanımların şahsı üzerinden aldığını belirtti. Kabus anları ise kameralara yansıdı.

Haber 29-11-2022 18:00

Gaziantep'te annesi tarafından darbedilen çocuk tedavi altına alındı

Gaziantep'te annesi tarafından darbedilen 5 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı, gözaltına alınan anne tutuklandı.

Yurthaber 28-11-2022 07:43

Aydın'da kadınlardan şiddete karşı sessiz çığlık gösterisi

Etkinliğe, eski eşi tarafından baltayla yaralanan İlke Kuleli'nin de aralarında olduğu şiddet görmüş kadınlar da katıldı.

Yurthaber 25-11-2022 15:30

Tarihi Varda Köprüsü'ne kadına şiddete karşı afiş asıldı

Adana'nın Karaisalı ilçesinde 1912'de Almanlar tarafından inşa edilen Varda Köprüsü'ne, kadına yönelik şiddette karşı afiş asıldı.

Yurthaber 25-11-2022 11:37

Kadınlara idrar ve böcek ilacı ile işkence etmişliği var! Şimdi parmaklıklar ardında aşkı arıyor: ''Masum, hassas ve güvenilirim

ABD'nin Michigan eyaletinden 21 yaşındaki Tyrione Henriques isimli genç adam, cinsel saldırı, aile içi şiddet, işkence ve tehlikeli bir silahla saldırma suçlarından hüküm giydi. Şimdi bir çevrimiçi site üzerinden aşkı arayan Tyrione, profiline yazdığı açıklamalarla dikkat çekerken, birçok insanın dürüstlüğünü sorgulamasına neden oldu.

Trend 21-11-2022 15:46

Yıllar süren işkence! Kusmuğunu yedirmekten kanayana kadar bulaşık süngeriyle yıkamaya kadar...

İngiltere'nin Durham ilçesinde bulunan Darlington'dan 47 yaşındaki Lorna Dennington ve 53 yaşındaki kocası Christopher Dennington çocuk istismarı ile suçlanıp tutuklandı. Çiftin cezaları gereğinden fazla hafif olduğu gerekçesiyle Temyiz Mahkemesi'ne havale edildi. Lorna Dennington'ın cezası 4 yıl 10 aya çıkarılırken, eşi de 6 yıl hapisle yargılanıyor.

Trend 21-11-2022 09:38

Eski sevgili kabusu! Uçak kazasından kurtuldu ama... Akademisyenin hayatı altüst oldu

Akademisyenin hayatı, eski sevgilisi yüzünden altüst oldu. 3 yıl önce geçirdiği uçak kazasından mucize eseri sağ kurtulan Devrim Gün, kazandığı tazminat parasıyla otomobil aldı. Ancak iddiaya göre eski sevgilisi, akademisyen Gün'ü darbetti ve otomobilini de elinden aldı.

Haber 15-11-2022 07:31

Gaziantep'te öğrencisine şiddet uyguladığı iddiasıyla bir öğretmen açığa alındı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki bir öğretmenin, öğrencisine şiddet uyguladığı iddiasıyla açığa alındığı bildirildi.

Yurthaber 10-11-2022 15:30

Duydukları karşısında Müge Anlı'nın bile nutku tutuldu! 815 bin lirası çalınan kadın: Çiviyle kocamı çiviledim!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Remziye Hanım ve eşi Esat Bey'in yaşadıkları akıllara durgunluk verdi. Eşinin yaklaşık 815 bin lirayla kaçıp gittiğini söyleyen Remziye Hanım'ın eşini nasıl dövdüğünü anlattığı anlarda stüdyoda yer yerinde oynadı. Remziye Hanım eşine kafa attığını, vurduğunu ve elindeki çiviyle çivilediğini söyleyince hem Müge Anlı hem de stüdyodakiler şaşkına döndü. Ekran başında programı izleyenleri de şoke eden o anlarda Remziye Hanım, yaşananlara üzülmediğini de söyledi.

Haber 10-11-2022 09:37

Migren ataklarının sıklığı ve şiddetini azaltmada akupunktur önerisi

Trakya Üniversitesi Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cüneyt Bozer, akupunkturun migren ataklarının sıklığı ve şiddetinin azaltılmasında önemli bir tamamlayıcı tıp uygulaması olduğunu söyledi.

Haber 02-11-2022 12:07

Korna çaldığı taksici, dehşeti yaşattı! Azerbaycanlı şarkıcıya saldırı... Saçımdan tutarak yüzümü yumrukladı

İstanbul'da yaşayan ve asıl mesleği avukatlık olan Azerbaycanlı şarkıcı Nergiz Bagieva, trafikte hayatının dehşetini yaşadı. Aracıyla seyir halindeyken yanında geçen ve kendisine çarpan taksici, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Kendisine çarpan taksiyi korna çalarak durduran Bagieva daha sonra ise dehşeti yaşadı. Aracından inerek hakaretler savuran maganda, genç şarkıcıyı yumrukları, saçlarını çekti ve kafasını bariyerlere sürttü.

Haber 11-10-2022 07:22

Mesai çıkışında sopalarla saldırdılar! Doktoru öldüresiye darbettiler

Sağlık çalışanına şiddet haberi bu kez İzmir'den geldi. Torbalı ilçesinde bir sağlık ocağında yaşanan tartışmada, meslektaşını korumak için araya giren ve beyaz kod veren doktor, mesai bitiminde saldırganların hedefi oldu. 3 kişi, beyaz kod veren doktoru yumruk ve sopalarla darp etti. Vücudunda kırıklar oluşan doktor hastanede tedavi altına alınırken, doktora saldıran şehir magandaları polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 08-10-2022 00:28

Mersin'de 2 şüpheli bıçakla yaraladıkları kadını kriko ve jantla da darbetmiş

Yoğun bakımdaki tedavisinin ardından servise alınan R.E: - "H.S, beni sandalye, aracın krikosu ve jantıyla darbetti. Ağır yaralar almıştım. Su istedim ama bir damla su vermediler"

Yurthaber 01-10-2022 16:29