Sifirinci Dakika Haberleri

SON DAKİKA | Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi belli oldu

Son dakika haberi: TFF'den yapılan açıklamaya göre; 34. haftada oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçı, 27 Nisan Cumartesi saat 19.00'da oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 34. ve 35. hafta müsabakalarının programlarını açıkladı.

Spor 2024-04-18 13:13:46

SON DAKİKA | CHP'nin yeni grup başkanvekili belli oldu

Son dakika haberi: CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu.

Haber 2024-04-18 13:10:03

Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; Şiddetli yağış ve fırtına beklenen 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. AKOM'dan ise İstanbul için bir son dakika uyarısı geldi. AKOM, kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Haber 2024-04-18 10:35:28

Son dakika... TÜİK açıkladı! Konut satışları martta düştü

Son dakika... TÜİK verileri açıkladı. Konut satışları mart ayında ülke genelinde yüzde 0,1 azaldı. Konut satışlarında İstanbul en yüksek paya sahip.

Finans 2024-04-18 10:17:05

SON DAKİKA | MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe’yi yakaladı.

Haber 18-04-24 09:35

İkinci el araba satışlarında yaprak kımıldamıyor! Galericilerin ‘kredi’ isyanı: 90 günü buldu…

Konut satışlarında olduğu gibi, yüksek faiz oranları otomobil sektörünün de belini büktü. Özellikle ikinci el araba piyasasında adeta yaprak kımıldamıyor. Galericiler dört gözle araç kredisi için düzenleme bekliyor. Taşıt kredilerinde vade sayısı ya da faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmeleri için gün sayılıyor. İşte ikinci el araç piyasasındaki son durum…

Finans 18-04-24 08:20

SON DAKİKA | İzmir'de fabrika yangın! Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nden dumanlar yükseliyor

Son dakika haberi: İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan kauçuk ve plastik fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.

Haber 18-04-24 06:37

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 18-04-24 06:21

AFAD duyurdu! Muğla'da korkutan deprem (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Muğla'da bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Menteşe, büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı.

Haber 17-04-24 23:56

SON DAKİKA: Fenerbahçe Alagöz namağlup olarak 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu!

ÇBK Mersin'i 56-80 mağlup ederek seride durumu 3-0'a getiren Fenerbahçe Alagöz Holding, 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

Spor 17-04-24 21:16

Meteoroloji'den 16 ilde sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için son dakika uyarısı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Son dakika: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin birçok ilinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini gösterecek. Kuvvetli beklenen sağanak yağış öncesi tarih ve saat verilerek uyarılar yapıldı. İşte detaylar...

Haber 17-04-24 18:54

SON DAKİKA | TFF başkanlığı için bir isim daha! Erdal Alkış'ın ardından Servet Yardımcı da aday oldu

Son dakika haberi: UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 18 Temmuz'da yapılması beklenen seçimler için ilk olarak iş insanı Erdal Alkış adaylığını duyurmuştu.

Spor 17-04-24 15:23

Son dakika | Hatay ve Ordu için karar verildi! CHP ve İYİ Parti'nin itirazları reddedildi

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay için için yaptıkları 'tam kanunsuzluk' başvuruları Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedildi. Ayrıca AK Parti'nin Ardahan'daki itirazı da reddedildi.

Haber 17-04-24 15:00

Son dakika | Erdoğan'ın 'değişim' sözleri toplantıya damgasını vurdu! AK Parti için sinyali verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez

Son dakika haberi: AK Parti seçim sonuçlarının hesabını yapmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Düşük katılım oranı oylarımızı olumsuz etkiledi" dedi. CHP'ye gönderme yapan Erdoğan "Bunun bir yerel seçim olduğunu unutup şımaranlar olduğunu görüyoruz" diye konuştu. AK Parti'de değişimin sinyallerini veren Erdoğan'dan gündeme damgasını vuracak bir mesaj da geldi.

Haber 17-04-24 12:37

SON DAKİKA | Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması! Takvim ve sayı ne zaman belli olacak?

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Tekin, "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz. Öğretmen atamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak, takvim ve sayı Hazine ve Maliye Bakanı dönünce kesinleşecek" dedi.

Haber 17-04-24 11:59

SON DAKİKA: Asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan'dan net açıklama

Son dakika: Asgari ücrete ara zam gelecek mi? AK Parti grup toplantısı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan en net yanıtı verdi. İşte detaylar...

Finans 17-04-24 11:47

Son dakika: Cevdet Yılmaz'dan kamuda tasarruf mesajı: 'Ciddi bir çalışma yürütülüyor...' Mehmet Şimşek ABD'den döner dönmez...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kamuda 15 maddelik tasarruf paketi getirilmesi ilişkin bir gündem konuşulduğu sorusuna ise Yılmaz, "15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" yanıtını verdi.

Finans 17-04-24 10:06

SON DAKİKA: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli zammı için ipucu: ‘Her türlü popülist adımdan uzak duracağız’

Son dakika: Emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar şimdiden zam hesabı yaparken tahminler yüzde 24-25 artış olacağı yönünde. Emekliye zamda ise refah payı, kök maaşa seyyanen zam ve taban maaşın artırılması formülleri gündemde. Emekli maaşı tablosu yavaş yavaş şekillenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında, ‘Her türlü popülist adımdan uzak duracağız’ dedi. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Finans 17-04-24 08:48

Son dakika| Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem!

Malatya'da merkez üssü Battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 9.28 kilometre olarak ölçüldü.

Haber 17-04-24 00:22

SON DAKİKA: Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Borrussia Dortmund 3 dakikada geri döndü, Barcelona evinde dağıldı... Devler Ligi'nde yarı final eşleşmesi belli oldu

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesinde oynanan 2 dev maç muhteşem mücadelelere sahne oldu. Borussia Dortmund sahasında Atletico Madrid'i konuk ederken, Katalan devi Barcelona PSG ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda son düdüklerin çalmasının ardından yarı finalin ilk eşleşmesi de belli olmuş oldu. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 00:13

Son dakika | 'Emekli maaşı' hesabı konuşmasına damga vurdu! Özgür Özel: Zam yapalım dediğimde 'yok' dedikleri paranın 2 katı bu

Son dakika haberi: Yerel seçim başarısının ardından ilk grup toplantısındaki konuşmasına CHP lideri Özgür Özel, "Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz" sözleriyle başladı. Merkez Bankası'nın 2023 zararını açıkladığı raporu anımsatan Özel, "Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır" deyip emekli maaşları için dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Finans 16-04-24 14:10

Son dakika | Bayram tatilinin en çok konuşulan konusuydu! Bakan Yerlikaya'dan talimat: Selektör cezaları iptal edildi

Son dakika haberi: Bayram tatili süresinde yaşanan kazaların acı bilançosu ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre 6 bin 530 kazada 75 kişi öldü. Bayram tatili boyunca en çok konuşulan konulardan biri olan 'selektörle radar uyarısına' da değinen Yerlikaya, 14 işlemin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 16-04-24 11:49

Son dakika | Bahçeli MHP'nin oy oranını hesapladı: Hani nerede yüzde 5'in altında? Televizyon bülbülü profesöre sesleniyorum!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin yerel seçimde aldığı sonuçlarla ilgili "Milletimizin mesajını aldık ve gerekli çalışmaları başlattık" mesajını verdi. MHP'nin sandıktan başarıyla çıktığını savunan Bahçeli, Türk siyaset tarihine geçen "40 yapar" hesaplamasına benzer bir çıkışa daha imza attı. "Televizyon bülbülü olan bir profesöre sesleniyorum" diyen Bahçeli "Hani nerede yüzde 5'in altında oy oranımız, hani nerede küçülen MHP?" dedi.

Haber 16-04-24 11:00

SON DAKİKA: Aslan kilidi ikinci yarıda açtı! Galatasaray Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek liderliği Fenerbahçe'den geri aldı

Son dakika... Süper Lig'in 32. haftasının dikkat çeken mücadelesinde Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele kazanan 4-0'lık skorla Sarı-Kırmızılılar olurken, Buruk'un öğrencileri şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Fenerbahçe'nin kazandığı haftada hata yapmayarak liderliği Sarı-Lacivertliler'den geri aldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 21:55

SON DAKİKA: Alanyaspor-Galatasaray maçında Fatih Tekke çılgına döndü, hakemin üzerine yürüyünce kırmızı kart gördü

Süper Lig'de heyecan sürerken 32. hafta karşılaşmasında Galatasaray Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 18. dakikasında yaşanan bir pozisyon sonrası Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke gördüğü kırmızı kartla saha dışında kaldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 20:32

Son dakika | AK Parti'den dikkat çeken Mehmet Tevfik Göksu kararı: Görevi devretti! İBB adayları arasında adı geçiyordu

Son dakika haberi: AK Parti'de kritik bir görev değişimi yaşandı. Sık sık Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı atışmalarla gündeme gelen, ayrıca Murat Kurum'un açıklanmasından önce İBB adayları arasında da adı çokça geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. Göksu'nun yerine gelen isim de belli oldu.

Haber 15-04-24 13:34

Son dakika | Şubat ayı işsizlik oranı belli oldu! TÜİK'ten güncel veriler geldi

Son dakika haberi: Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayı için işsizlik rakamlarını açıkladı. Böylelikle şubatta mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde 8,7 oldu.

Finans 15-04-24 10:07

Son dakika | Muğla'da deprem! Datça açıkları sallandı, AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: Muğla'nın Datça ilçesinde deprem meydana geldi. AFAD depremin 4.0 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Haber 15-04-24 09:36

SON DAKİKA | 74 ilde Mercek-17 operasyonu: 707 silah ele geçirildi, 869 kişiye işlem yapıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen "Mercek-17" operasyonlarında 707 silahın ele geçirildiğini ve 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını bildirdi.

Haber 15-04-24 08:36

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

Son dakika|Papua Yeni Gine'de 6,5 büyüklüğünde deprem!

Papua Yeni Gine'nin Yeni Britanya Adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 49 kilometre derinlikte meydana gelen depremde, ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı olmadı.

Haber 15-04-24 01:08

SON DAKİKA: Fenerbahçe öldü öldü dirildi! Edin Dzeko'nun tarihe geçtiği maçta Sarı-Lacivertliler Fatih Karagümrük'ü geriden gelerek mağlup etti

Son dakika: Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oldu. İlk yarıyı rakibi karşısında 1-0 yenik durumda tamamlayan Sarı-Lacivertliler ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 2-1 üstünlükle tamamlayarak 3 puanın sahibi oldu. Öte yandan takımının beraberlik golünü kaydeden Edin Dzeko attığı bu golle Sarı-Lacivertli kulübün tarihine adını yazdırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 20:59

SON DAKİKA: Fenerbahçe Alagöz tarihe geçerek üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu!

Son dakika... Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Villeneuve d'Ascq LM'yi mağlup ederek üst üste ve toplamda ikinci kez Avrupa Şampiyonu olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 20:43

Son dakika: Bayer Leverkusen 119 yıllık tarihinde ilki yaşadı! Bayern Münih'in 11 yıllık şampiyonluk hegemonyasını kırdılar

Son dakika... Almanya Bundesliga'nın 29. haftasında Bayer Leverkusen evinde Werder Bremen'i 5-0 mağlup ederek bitime 5 hafta kala, şampiyonluğunu ilan etti. Leverkusen tarihinde ilk kez Bundesliga şampiyonu olmayı garantiledi. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 20:32

SON DAKİKA: Güven Yalçın Karagümrük taraftarını çileden çıkardı! Livakovic ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çalımı deneyince olanlar oldu

Süper Lig'de heyecan 32. hafta karşılaşmaları ile sürerken, Fenerbahçe deplasmanda Karagümrük'e konuk oldu. Karşılıklı ataklar şeklinde oldukça heyecanlı başlayan karşılaşmada dakikalar 32'yi gösterirken Güven Yalçın ile çok net bir pozisyon yakalayan Karagümrük'te kaçan bu pozisyon gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 19:47

Son dakika | İran-İsrail geriliminde Türkiye de devrede! Bakan Fidan mevkidaşıyla görüştü

Son dakika haberi: İran'ın İsrail'e hava saldırısı sonrası Türkiye de devreye girdi. İranla ilk teması Dışişleri Bakanı Hakan Fidan gerçekleştirdi. İranlı mevkidaşıyla görüşen Fidan'dan önemli bir çağrı geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da "Bölgemizde artan gerilimin bir an önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz" mesajını verdi.

Haber 14-04-24 15:08

Ortadoğu'da beklenen savaş başladı! İran İsrail'e saldırdı... Piyasalardan ilk tepki: Bitcoin'de sert düşüş

Son dakika haberi: Ortadoğu'da korkulan oldu, günlerdir konuşulan savaş başladı. İran İsrail'e drone saldırısı başlattığını duyurdu. Saldırı sonrası ilk olarak Lübnan, Ürdün ve Irak hava sahalarını kapattı. Savaş haberi sonrası piyasalardan da ilk tepki geldi. Kripto para piyasalarında olumsuz etkiledi. Saldırı haberinin ardından Bitcoin sert düşüş yaşadı.

Finans 14-04-24 07:04

SON DAKİKA | İran, İsrail'e saldırdı! İHA ve balistik füzeler peş peşe fırlatıldı... İran'dan yeni açıklama: 'Mesele sonuçlanmıştır'

Son dakika haberine göre İsrail'in İran konsolosluğunu vurması sonrasında İran'dan beklenen misilleme geldi. İran, insansız hava araçları ve balistik füzeler fırlatarak İsrail'e saldırı düzenledi. İsrail'in ünlü 'Demir Kubbe'si İran füzelerini imha etti. ABD, İsrail'in yanında olduğunu ilan ederken, Ürdün bazı İran İHA'larını düşürdüğünü duyurdu. Öte yandan İran yaptığı açıklamada "Mesele sonuçlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 14-04-24 06:42

Son dakika: SSK 2000 öncesi, sonrası, Bağ-Kur emeklisi… Rakam 14.095 lirayı bulacak! Temmuz zammında emekli taban maaş tehlikesi

Son dakika: SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Temmuz verisi ortaya çıktı. 3 aylık enflasyon şimdiden yüzde 15,06 oldu. Emekli maaşları 6 aylık enflasyon rakamları ile netliğe kavuşacak ancak milyonlarca kişi Temmuz 2024 öncesinde yeni emekli zammı için ipuçları arıyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Emekliye refah payı gelecek mi? İşte emekli maaşı hesaplaması yapan milyonlara rehber…

Finans 13-04-24 09:38

Kalçasıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı! Kalçasıyla 'En Uzun Hulahop Çevirme' rekorunun sahibi oldu: Tam 55 dakika 4 saniye...

Guinness Rekorlar Kitabı'nda birbirinden değişik kategorilerde rekorlar yerini alırken Andrea Hulamyhoop, kalçasıyla en uzun süreli hulahop çevirme rekorunun sahibi oldu. 2021 yılında 31 dakika 25 saniyeyle rekorun sahibi olan Hulamyhoop, kendi rekorunu geliştirerek 55 dakika 4 saniyeye uzattı. O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu.

Trend 13-04-24 07:40

Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre deprem sabaha karşı 05,23'te yaşandı.

Haber 13-04-24 07:23

THY uçağına bomba ihbarı! Bükreş'e acil iniş yaptı, uçakta arama yapıldı, ihbar asılsız çıktı...

Son dakika haberine göre Varşova-İstanbul seferini yapan THY uçağı için bomba ihbarı yapıldı. Uçak Bükreş'e acil iniş yaparken polis tarafından bomba aramasının yapıldığı aktarıldı ancak yapılan kontrollerin ardından ihbarın asılsız çıktığı açıklandı.

Haber 12-04-24 23:33

Son dakika: Altın fiyatlarında ‘savaş’ alarmı! Gram altının da ons altının da gözü Orta Doğu’da… ‘Kilit seviye’ diyerek yeni tahmini açıkladılar

Son dakika haberi… Altın fiyatları rekor sonrası düşüşe geçti. Piyasalar Orta Doğu’da yaşanan ‘savaş’ gerilimini yakından takip ederken ons altın önce 2400 doları aştı, daha sonra geri çekildi. Kapalıçarşı serbest piyasada gram altın fiyatları tarihi zirve sonrası yüzde 1’in üzerinde değer kaybetti. Uzmanlar altın fiyatlarında ons başına 2500 doların ‘kilit seviye’ olduğunu kaydetti. Yıl sonu içinse 3000 dolarlık altın tahmini yaptılar…

Finans 12-04-24 22:23

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 12-04-24 14:55

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Olympiakos maçında sakatlanan Oosterwolde sezonu kapattı

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Olympiakos maçında sakatlanarak oyundan çıkan Jayden Oosterwolde’de menisküs yırtığı tespit edildiğini açıkladı. Yıldız futbolcunun sezonun geri kalanında forma giymesi beklenmiyor.

Spor 12-04-24 13:36

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! Süper Lig'e yabancı VAR hakemi geliyor... Türk futbol tarihinde o maçlarda bir ilk yaşanacak!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu Türk futbolunun belki de en çok tartışılan konulardan olan yaban hakem konusunda yeni bir adım attı. TFF resmi kanallarından yapılan açıklamada bu sezonun sonuna kadar kritik maçlara yabancı VAR hakemi geleceğini açıkladı. Açıklamada ayrıca ligin 32. haftasında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağı maçları da duyurdu. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 11:14

Son dakika | Malatya'da deprem! 4.1 büyüklüğündeki sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Son dakika haberi: Malatya güne sarsıntıyla uyandı. AFAD, Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

Haber 12-04-24 08:58

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! “KALKAN-19” denetimlerinde 1177 düzensiz göçmen yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “KALKAN-19” denetimlerinde 1177 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.

Haber 12-04-24 08:02

SON DAKİKA | Ticaret Bakanlığı duyurdu! 'Tarihin en yüksek seviyesi' Yüzde 1,08'e yükseldi

Son dakika haberi: Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin küresel mal ihracatından aldığı payın, 2023 yılında bir önceki yıla göre 0,06 puan artışla yüzde 1,08'e yükselerek tarihin en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı.

Finans 11-04-24 12:48