Şifre Haberleri

Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! KDV ile ilgili yeni karar! Kart, şifre ve kodlar da artık...

Sanal ortamda veya fiziki mağazalarda pazarlanan; aktivasyon, e-pin, oyun, dijital ürün, cüzdan kodları, hediye kartı/çeki ve benzeri mahiyetteki ürünlerin ithali ve satışı katma değer vergisine (KDV) tabi olacak. Karar 1 Şubat'tan itibaren geçerli olacak.

Finans 18-01-2024 13:11

Mobil bankacılık şifresini tuşladı neye uğradığını şaşırdı: Binlerce lira dolandırılan kadın vicdanlı hırsızlarmış dedi

Kastamonu’da kendisini arayan dolandırıcılarla mobil bankacılık şifrelerini paylaşan kadın, hesabı üzerinden kredi çekilmesi ile 130 bin TL dolandırıldı. Salcıoğlu’nun kendisini arayan dolandırıcılara hesabında TIR şoförü olan eşine ait maaş ve mazot parasının başka bir hesaba aktarıldığını söylemesi üzerine şahıslar parayı geri aktardı. Salcıoğlu, "En azından vicdanlı hırsızlarmış" dedi.

Finans 10-01-2024 15:34

Modem şifresi değiştirme - Modemin internet şifresi nasıl değiştirilir?

İnternet bağlantıları mobil bağlantı ya da wifi ile sağlanabilir. Güvenlik amacı ile bağlantılara ya da modemlere şifre konur. Yeni bir internet bağlantısı yapıldığı zaman ya da belli zaman dilimlerinde var olan mevcut bağlantının wifi adı ve şifresi güncellenmelidir. Bir tür güvenlik önlemi olan bu işlem hem bilgisayarlar hem de telefonlar aracılığı ile birkaç dakika içinde kolaylıkla yapılabilir.

Haber 29-10-2023 23:47

e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifre yenileme nasıl yapılır? e-Devlet şifte oluşturma ve değiştirme yöntemi!

e-Devlet kapısı sosyal yardım, TOKİ başvuruları ve daha birçok resmi işlem gerçekleştiriliyor. Birçok başvurunun alındığı e-Devlet'e giriş yapmak için T.C. Kimlik Numarası ve şifre gerekiyor. İlk kez e-Devlet şifresi almak isteyenler ya da şifre yenilemek isteyenler için detayları haberimizde derledik. Peki e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifre yenileme nasıl yapılır? İşte e-Devlet şifte oluşturma ve değiştirme yöntemi!

Haber 09-10-2022 15:23

Şifre

Şifre Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şifre Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ÖSYM şifresi nasıl alınır? 2022 ÖSYM şifre alma ekranı! ÖSYM şifresi nereden alınır?

YKS tercih sonuçlarının belli olmasının sonrasında öğrenciler yerleştikleri üniversiteyi öğrenmek için sorgulamalar yapıyor. Gelişme sonrası en çok yapılan sorgulamalardan biri de "ÖSYM şifresi nasıl alınır?" sorusu oldu. Peki ÖSYM şifresi nasıl alınır? ÖSYM şifresi nereden alınır? İşte yanıtı...

Egitim 16-08-2022 00:53

KPSS’de bir skandal iddia daha! ‘Türkçe sorularında şifreleme var’

KPSS’de soruların çalındığı iddiaları üzerine son yapılan sınav iptal edilirken aynı sınavla ilgili skandal bir iddia daha ortaya atıldı. Sınavla ilgili yeni iddianın adı ‘şifreleme yöntemi…’ Eğitim uzmanı Sadık Gültekin Türkçe sorularında şifreleme yapılarak cevapların sorulara gizlendiğini öne sürdü. İşte Gültekin’in şifreleme iddiasına yönelik söylediği o sözler…

Haber 05-08-2022 07:30