Sights Of Love Haberleri

Kerem Bürsin ünlü yönetmen Onur Ünlü’nün yeni filminde oynayacak!

Antalya'da 'Mavi Mağara' filminin çekimlerinde olan Kerem Bürsin'in Onur Ünlü'nün yeni filminde yer alacağı öğrenildi. Bürsin’in haziran sonunda sete çıkması planlanan Onur Ünlü’nün yöneteceği "Son Of A Rich" filminde oynayacağı iddia edildi.

Magazin 2024-04-21 10:54:27

Altın fiyatları için tüm dünya saat 15.30’u bekliyor! ABD enflasyonu planı bozabilir: İslam Memiş, ‘ihlal edildi’ diyerek anlattı, gram altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları bayram sonrasında ne olur? Sadece Türkiye değil tüm dünya için en kritik ipucu bugün ABD’den gelecek. Önce Mart ayı ABD enflasyon verileri açıklanacak, ardından ABD Merkez Bankası Fed toplantı tutanakları… Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? ABD'li yatırım bankası Bank of America 12 ay sonrasında ons altın için 3000 dolar tahmini yaptı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise saat 15.30 sonrasına dikkat çekerek gram altın fiyatlarında tahminini açıkladı.

Finans 2024-04-10 07:52:16

Arabella Chi futbolcu aşkından ayrılır ayrılmaz flört uygulamasına girdi

Love Island yıldızı Arabella Chi, futbol yıldızı erkek arkadaşından ayrıldı ve ünlü flört uygulaması Raya'ya kaydoldu. Model bu hareketiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-07 12:12:13

Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) yarışma takviminde yer alan ’Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu’, bu yıl 6. kez gerçekleşecek.

Yurthaber 2024-04-02 14:06:50

150 yıllık gelenek bozulmadı! Belediye başkanı yine aynı aileden seçildi

Trabzon’da 150 yıldır aynı ailenin yönettiği Of ilçesinde gelenek bozulmadı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyların çoğunluğunu olan AK Partili Salim Salih Sarialioğlu ilçede seçimi kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların çoğunluğunu alarak tekrar Belediye Başkanı seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, dün gece saatlerinde seçimi sokakta vatandaşlarla birlikte kutladı. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 11:45

150 yıllık gelenek bozulmadı, belediye başkanı tekrar aynı aileden seçildi

Trabzon’da 150 yıldır aynı ailenin yönettiği Of ilçesinde gelenek bozulmadı.

Yurthaber 01-04-24 11:06

Khaleesi'ye benzetilmişti! Bilecik'te CHP adayı Melek Mızrak Subaşı seçim zaferini ilan etti! İşte aldığı oy oranı

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen (Khaleesi) karakterine benzetilen Melek Mızrak Subaşı seçim zaferini ilan etti. Daha önce Bilecik Başkan Vekilliği görevini de bir süre üstlenen Melek Mızrak Subaşı, 31 Mart seçimlerini açık farkla kazanmayı başardı.

Haber 31-03-24 23:05

Rusya'daki saldırı sonrası akıllara o oyun geldi! Call of Duty'deki sahne gerçek oldu! Büyük benzerlik var…

Dünya Rusya’da gerçekleşen terör saldırısını konuşurken sosyal medyada çok ilginç bir görüntü gündem oldu. Call of Duty'nin 14 yıl önce yapılan oyunundaki 'No Russian' bölümündeki sahnelerin Rusya’da gerçekleştirilen terör saldırısı ile arasındaki benzerlik dikkat çekti. İşte oyundaki o sahne…

Haber 23-03-24 07:34

Trabzon'da otobüse çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Trabzon'un Of ilçesinde yolcu otobüsüne çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Yurthaber 12-03-24 15:36

Dünyaca ünlü bankadan Merkez Bankası ve seçim sonrası döviz kuru tahmini! '300-500 baz puan...'

Dünyaca ünlü Bank of America bankası ekonomistleri Merkez Bankası'nın nisan ayında 300 ila 500 baz puan faiz artışına gideceğini tahmin etti. Banka 31 Mart yerel seçimleri sonrası döviz kuru için de beklentilerini paylaştı.

Finans 12-03-24 11:31

96'ncı Oscar ödüllerini kazananlar belli oldu! 2024'e Oppenheimer damga vurdu, Robert Downey Jr. bir ilki yaşadı

Tüm dünyanın merakla beklediği 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen gece Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) tarafından organize edilen geceye 7 ödül alan Oppenheimer damga vurdu. En iyi film, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ödüllerinin dağıtıldığı gecede Robert Downey Jr. da bir ilki yaşadı.

Magazin 11-03-24 09:41

Madonna ve Kylie Minogue aynı sahnede! Çılgınca dans ettiler

Pop ikonu Madonna, Kadınlar Günü'nde Los Angeles'ta sahne aldı. Sahnesine Kylie Minogue'u davet eden Madonna'nın ünlü isimle düeti ve dansı olay oldu. İki yıldız Can't Get You Out of My Head ile düet yaptı. Dünyaca ünlü yıldızların çılgın dansı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-03-24 15:14

Game Of Thrones'in yaratıcılarından! '3 Cisim Problemi' dizisi için geri sayım başladı... Bütçe rekoru kırdı: Bölüm başı 20 milyon dolar

Başrollerinde Jess Hong,Liam Cunningham ve Eiza Gonzalez'in yer aldığı '3 Cisim Problemi' dizisi için geri sayım başladı. Bilim kurgu türündeki dizi 21 Mart'ta Netflix'te sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken ilk fragmanı da kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 07-03-24 15:45

Transparan kıyafetinin içine sütyen giydi, o da transparandı! Olivia Attwood tarzıyla dikkat çekti

Love Island yıldızı Olivia Attwood, kırmızı halı görünümüyle adından söz ettirdi. Tamamen beyaz bir kombin tercih eden ünlü isim içine de transparan sütyen giyince olay oldu.

Magazin 03-03-24 09:52
ele

Yıkılmayan hanedanlık! İlçede 64 yıldır aynı soyisim iktidarda! Başka soyisimli birini seçmiyorlar

31 Mart seçimlerine yaklaşılırken ilgi çeken bir detay daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Trabzon'un Of ilçesini 150 yıldır aynı ailenin yönetmesi gündem olmuştu. Bu kez de Trabzon'un bir diğer ilçesi Araklı kamuoyunda kendine yer buldu. Araklı da 1960'tan bu yana aynı aile tarafından yönetiliyor. 64 yıllık sürede partiler değişti isimler değişti ancak soyisimler hep aynı kaldı. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 11:19

Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su ayrılık sonrası pozlarıyla gündemde... Bu ayrılık sana iyi geldi

İngiltere'de yayınlanan 'Love Island' (Aşk Adası) adlı yarışma programına katılan Ekin Su Cülcüoğlu, yarışmanın kazananı olmuştu. Yarışmadaki sevgilisi David'den ayrılan Ekin Su iddialı pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 22-02-24 14:12

Aşk Adası'nın şampiyonu Ekin Su derin dekoltesini paylaştı! Ayrılık yaradı

Şu sıralar Saba Tümer'in sunumuyla Türkiye'de yayınlanması beklenen Aşk Adası'nın orjinal versiyonu Love Island'a katılan Türk oyuncu Ekin Su paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-02-24 14:54

Mersin Üniversitesi’ne Almanya’daki üniversitelerden iş birliği ziyareti

Karlsruhe Üniversitesi (KIT), Fraunhofer Enstitüsü ve Uluslararası Ticari İşletmeler Enstitüsü’nden (International Institute of Business Enterprises-IIB) oluşan Alman Delegasyonu, Mersin Üniversitesi’ne (MEÜ) iş birliği ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 16-02-24 11:48

Türkiye'de başka örneği yok, dünyada da olmayabilir! Bu ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor, adaylardan sadece birinin soyadı farklı

Her seçim gibi 31 Mart seçimleri de tarihi bir önem taşıyor. Yerel seçimlere adım adım giderken ilginç detaylarda ortaya çıkıyor. Bunların içinde en dikkat çekeni Trabzon'un Of ilçesinden geldi. Fıkralarıyla bilinen ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor. Geleneğin 31 Mart seçimlerinde devam etme ihtimali de var. Çünkü adaylar içinden sadece birinin soyadı farklı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 15-02-24 10:01

Erkan Özerman'ın vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu! Vasiyeti ortaya çıktı

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu.

Magazin 14-02-24 13:44

Bir süredir hastanede tedavi gören Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman hayatını kaybetti

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Magazin 13-02-24 17:37

Kelly Brook'un seks itirafı gündemde! Kıvrımlarını övdü: 'Sıfır beden Love Island kızı olmak istemiyorum

Bir döneme damga vuran Kelly Brook, 40'lı yaşlarında vücuduna daha çok güvenmenin daha fazla sekse yol açtığını itiraf etti. Kıvrımlarıyla barışık olduğunu söyleyen Brook itirafıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-02-24 10:41

Emlak Katılım’a yılın en başarılı sukuk ihracı ödülü

İslami finans piyasalarının önde gelen yayınlarından Islamic Finance News tarafından düzenlenen ‘IFN Deals of The Year 2023’ ödülleri sahiplerini buldu. Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği Türkiye Varlık Fonu İstanbul Finans Merkezi A.Ş.’nin 800 milyon TL tutarlı Eser Sözleşmesine Dayalı Kira Sertifikası (Sukuk) ihracı, Türkiye’de yılın en başarılı sukuk ihracı ödülüne layık görüldü.

Finans 09-02-24 10:30

Megan Barton Hanson müstehcen pozları savundu! Sarah Jayne Dunn'a destek oldu

Love Island'ın yıldızı Megan Barton Hanson, yetişkinlere yönelik sitede seksi fotoğraflar paylaştığı için Channel 4'teki görevinden alınan Sarah Jayne Dunn'a destek verdi.

Magazin 04-02-24 11:42

Duvara Karşı ile hafızalara kazındı! Cinsel içerikli taciz mesajları sonrası Türkiye'yi engellemişti... Sibel Kekilli'nin son hali

Game of Thrones ve Duvara Karşı filmlerindeki başarısıyla hafızalara kazınan Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli, sosyal medyada da aktif bir isim. Türklerin kendisine gönderdiği cinsel içerikli taciz mesajları sebebiyle Instagram'da Türkiye'yi engelleyen Kekilli'nin pozlarına beğeni yağıyor.

Magazin 01-02-24 07:38

İstanbul Modern, National Geographic'in Dünyanın En İyileri listesine girdi

İstanbul Modern'in yeni binası, National Geographic'in hazırladığı "Dünyanın En İyileri" (Best of the World) sıralamasında yerini aldı.

Yurthaber 31-01-24 14:30

Love Island/Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama'nın derin dekolteli tarzına yorum yağdı! Dünyanın en seksi kadını

Maya Jama, Love Island All Stars villasına girerken yine iddialı bir seçimde bulundu. Ünlü sunucunun tarzı sosyal medyada yarışmanın önüne geçti. Seyirciler Jama için "Dünyanın en seksi kadını" yorumunda bulundu.

Magazin 31-01-24 09:58

Aşk Adası yarışmacıları kameraları umursamayıp yatak odasında...

Aşk Adası yine bildiğiniz gibi. Love Island All Star yarışmasında iki yarışmacı kameraları umursamayıp yatak odasında ateşli anlar yaşadı.

Magazin 30-01-24 15:12

Eski Love Island yıldızı Arabella Chi, All Star'da fırtına gibi esti! Öpüştüğü anları paylaşınca sosyal medyada gündem oldu

İngiltere'nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) 11. sezonunda 'All Star' formatında ekran hayatına geri döndü. Fenomen haline gelen Love Island yarışmacılarının yer aldığı 'All Star' sezonunda cesur anlar peşi sıra yaşandı. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Arabella Chi, Chris ile yakınlaştığı anları sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu.

Trend 27-01-24 11:57

Love Island'da kameralar önünde ateşli anlara tepki! Ciddi anlamda bir odaya ihtiyaçları var

Love Island yarışmasında eski yarışmacılar villaya döndü ve program sık sık gündeme gelmeye başladı. Chris ve Arabella arasındaki ateşli anlar sonrası seyirciler tepki gösterdi.

Magazin 25-01-24 10:57

2024 Oscar adayları açıklandı! 96. Oscar Ödülleri'nde Oppenheimer rüzgarı esti... İşte 2024 Oscar adayları...

Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. 2024 Oscar adayları listesine ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek zirveye oturdu. Emma Stone'un başrolünde yer aldığı fantastik film "Poor Things" 11, Martin Scorsese'in draması "Killers of the Flower Moon" 10 adaylıkla Oppenheimer’ı takip etti. Yazın gişe rekorları kıran filmi "Barbie" 8 dalda aday gösterildi.

Trend 24-01-24 16:19

Love Island yıldızı Olivia Attwood eski iç çamaşırlarını internetten satışa çıkardı! Fiyatı gündem oldu

Bradley Dack ile evlenen Love Island yıldızı Olivia Attwood sık sık cesur pozlarıyla dikkat çekiyordu. Ünlü yıldız bu sefer ise eski iç çamaşırlarını ve kıyafetlerini internette satmasıyla gündeme geldi.

Magazin 24-01-24 12:51

Sosyal medya onu konuşuyor! Yapay zeka modeli Lexi Love'ın paylaşımları gündem yarattı... Kimse gerçeğinden ayırt dahi edemedi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekerek kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran 'Lexi Love' fenomen olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Instagram'da 20 bine yaklaşan takipçi sayısına ulaşan Love'ın diğer fenomenlerle arasındaki en büyük farkı yapay zeka tarafından üretilmesi... Öyle ki sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Love'ın gerçek olmadığını bile fark edemiyor.

Trend 19-01-24 13:25

Love Island (Aşk Adası) programının eski yarışmacı Megan Barton Hanson şeffaf elbisesiyle kıvrımlarını sergiledi! Bunu buraya bırakıyorum

İngiltere'nin en popüler realite şovlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) programının eski yarışmacısı Megan Barton Hanson sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeniden gündem oldu. 2015 yılında programda yer aldıktan sonra sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Hanson, şeffaf elbisesiyle çekilen bir pozunu paylaşarak tam not aldı.

Trend 18-01-24 15:21

Love Island yarışmacısı şeffaf kıyafetiyle zor anlar yaşadı! İç çamaşırını çıkarmayı düşünüp dile getirince...

Tekrar villaya giren 12 yarışmacıdan biri olan Hannah Elizabeth sosyal medyayı sallıyor. Türkiye'de bir dizi ameliyat olarak değişimiyle şaşırtan Aşk Adası yarışmacısı son olarak transparan kıyafetiyle yaşadığı sorunla dikkat çekti. Love Island yarışmacısı ekrana yansıyan o sorusuyla gündem oldu.

Magazin 18-01-24 14:33

Love Island All Star hızlı başladı! Eski sevgilisinin karşısında olay masaj anı

Love Island All Star eski yarışmacıların villaya girmesiyle başladı ve yarışmada her an olay şeyler yaşanmaya başladı. Kameraları umursamadan zaman zaman cinsel ilişkinin bile yaşandığı yarışmada Callum eski sevgilisinin karşısında masaj yaptırmasına şaştı kaldı.

Magazin 17-01-24 11:45

Türkiye'de estetik olan Hannah Elizabeth Love Island'a döndü! Müstehcen yarışmanın ilk gününe damga vurdu

Love Island All Stars hızlı başladı, müstehcen anlarıyla tanınan programa dönen Hannah Elizabeth'in akıl almaz görünümü seyircilerin ağzını açık bıraktı.

Magazin 17-01-24 06:56

Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama yarışmacıların önüne geçti! Her an göğüsleri fırlayacak gibi

2022'de Love Island'ın yeni sunucusu olarak duyurulan Maya Jama sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sıkça gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü sunucu son olarak yarışmadaki tarzıyla gündem oldu. Programa göğüs dekoltesiyle damga vuran Maya Jama'nın cesur seçimine yorum yağdı.

Magazin 16-01-24 15:24

Love Island sunucusu Maya Jama beyaz transparan elbisesiyle boy gösterdi! Giymesen de olurmuş

İngiliz TV sunucusu Maya Jama son dönemin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Müstehcen anların yaşandığı TV programı Love Island sunucusu olarak hayran kitlesini artıran Jama transparan elbisesiyle olay oldu.

Magazin 15-01-24 09:19

Sosyal medya o benzerliği konuşmuştu! 'Bilecikli Daenerys Targaryen' CHP'den aday oldu

Dünya çapında tanınan ve geniş bir hayran kitlesine sahip Game of Thrones dizisinde 'Daenerys Targaryen' rolünü canlandıran kişiye benzerliğiyle sosyal medyanın gündemine oturan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, CHP tarafından belediye başkan adayı olarak açıklandı.

Haber 11-01-24 14:04

50 trilyon dolarlık yatırım fonu toplantısı öncesi rapor açıklandı: Türk bankaları yeniden radarda

Bank of America 'Türk bankaları yeniden radarda' başlıklı raporunda yıllar sonra Türk bankalarına yatırımcı ilgisinin arttığını belirtti.

Finans 08-01-24 10:59

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Wilkinson hayatını kaybetti: O yapımlarla tanınıyordu...

“The Full Monty,” “Shakespeare In Love” ve “The Best Exotic Marigold Hotel” gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Tom Wilkinson 75 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 31-12-23 10:50

MISIR TANRILARI FİLM KONUSU VE OYUNCULARI: Mısır Tanrıları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 23 Aralık Star TV yayın akışı

Mısır Tanrıları konusu ve oyuncuları merak edildi. Brenton Thwaites ve John Samaha'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Mısır Tanrıları filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Mısır Tanrıları(Gods of Egypt) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 23-12-23 20:11

PELE: BİR EFSANENİN DOĞUŞU KONUSU VE OYUNCULARI! Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu konusu ve oyuncuları merak edildi. Kevin de Paula ve Leonardo Lima Carvalho'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Pele: Bir Efsanenin Doğuşu(Pele: Birth of a Legend) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 23-12-23 19:43

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 20-12-23 17:19

Transparan giyen Nesrin Cavadzade iddialı pozlarıyla mest etti! Bir bakan bir daha baktı

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade dün gece GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı. Transparan bir elbise tercih eden ünlü oyuncu iddialı pozlarıyla adeta mest etti.

Magazin 19-12-23 15:43

GQ Ödül Törenine Ata Demirer'in fit görüntüsü damga vurdu!

GQ Men Of The Years 2023 ödül töreni gecenin en çok konuşulanları arasında ünlü komedyen Ata Demirer'de vardı. Yılın Komedi İnsanı ödülüne layık görülen Demirer, fit görüntüsüyle de herkesi şoke etti.

Magazin 18-12-23 23:32

Burak Özçivit'ten duygulandıran konuşma! Tüm salondan alkış sesi yükseldi

GQ Men of the Year 2023 ödül törenine katılan Burak Özçivit'in Gazze'ye destek konuşması büyük alkış topladı. Çocuk ölümlerine değinen Özçivit, "İnşallah çocukların öldürülmediği bir dünyada buluşmak üzere demek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 18-12-23 23:04

Dünya bu Çinli bankacıyı konuşuyor! Ülke tarihinin en büyük yolsuzluğu: Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

Dünyanın en büyük dördüncü bankası Bank of China'nın Guangdong eyaletindeki şubesinin eski müdürü Xu Guojun ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, eski banka müdürünün sahte krediler, uygunsuz geri ödemeler ve banka fonlarının başka hesaplara akması yoluyla zarar oluştuğunu söyledi.

Trend 15-12-23 13:48