Sigmar Gabriel Haberleri

Kocası öldükten sonra 20 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Rahmetli kocam tarafından bana gönderilen bir melek

49 yaşındaki Lizz Canon eşinin vefatından 4 ay sonra bir paten dersi sırasında tanıştığı 29 yaşındaki Gabriel Castaneda'ya ilk görüşte aşık oldu. Aralarında 20 yıllık yaş farkı bulunan Canon ve Castaneda, evliliklerinin ikinci yılında 43 yaşındaki kız arkadaşları Fatima'yı da dahil ederek çok eşli bir hayata yöneldiler.

Trend 2024-03-29 11:16:23

Şili cehennemi yaşıyor: Yangınlarda 110 kişi öldü! Devlet Başkanı Boric'ten korkutan açıklama...

Güney Amerika ülkesi Şili, ülkenin güney ve orta kesimlerinde etkili olan yangınlara teslim olmuş durumda. OHAL ilan edilen ülkede şu ana kadar 110 kişi hayatını kaybederken, Devlet Başkanı Gabriel Boric koşulların çok kötü olduğunu belirterek ölü sayısının artacağını açıkladı. Bölgeden gelen görüntüler durumun vahametini gözler önüne seriyor...

Haber 2024-02-05 09:56:13

Şili’de orman yangınları! 10 kişi hayatını kaybetti... OHAL ilan edildi

Şili’nin orta ve güney kesiminde çıkan orman yangınlarında 10 kişi hayatını kaybetti. Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric, olağanüstü hal (OHAL) ilan ettiklerini duyurdu.

Haber 2024-02-03 11:32:57

Fransa'da kabine açıklandı! Yeni Başbakan Gabriel Attal sevgilisi Stephane Sejourne'u Dışişleri Bakanı yaptı

Fransa'da geçtiğimiz günlerde Başbakan Elisabeth Borne istifa kararı almıştı. Borne'un ardından göreve Gabriel Attal getirildi. Attal'ın göreve getirilmesi bir anda gündem oldu. Attal, ülke tarihinin en genç ve ilk eşcinsel başbakanı oldu. Attal göreve gelmesinin ardından da yeni kabineyi kurdu. Avrupa ve Dışişleri Bakanlığı'na Stephane Sejourne getirildi. Yabancı basında Sejourne'un Attal'ın sevgilisi olduğu aktarıldı.

Haber 2024-01-11 23:46:02

Fransa'ya yeni başbakan! Ülkenin en genç ve ilk eşcinsel başbakanı... Gabriel Attal, ülke tarihe geçti

Fransız basını ülkenin yeni başbakanının 34 yaşındaki Gabriel Attal olduğunu duyurdu. Mayıs 2022’den bu yana görev yapan 62 yaşındaki Fransa Başbakanı Elisabeth Borne dün istifa etmişti. Fransız basını, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un 34 yaşındaki Eğitim Bakanı Gabriel Attal’ı yeni başbakan olarak atadığını duyurdu. Gabriel Attal, ülke tarihinin en genç ve ilk eşcinsel başbakanı oldu.

Haber 09-01-24 14:57

Brezilya'nın efsane kulübü Santos küme düştü! Öfkeli taraftarlar ülkeyi savaş alanına çevirdi

Neymar, Rodrygo ve Gabriel Barbosa gibi yıldızların yetiştiği Santos, Brezilya Serie A'da sezonun tamamlanmasıyla birlikte 111 yıllık tarihinde ilk kez küme düştü. Santos taraftarları bu sonucun ardından ülkeyi savaş alanına çevirdi. Buldukları araçları yakıp, yıkan taraftarlar, Brezilya'yı birbirine kattı.

Spor 07-12-23 10:11

Dev maçta Arsenal, Manchester City'i Martinelli ile devirdi!

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında Arsenal ile Manchester City karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan ve oldukça yüksek tempoda oynanan müsabakada kazanan taraf Arsenal oldu. Rakibini 1-0 mağlup eden Londra ekibine galibiyeti getiren golü Gabriel Martinelli kaydetti. İşte detaylar...

Spor 08-10-23 20:29

Eski sevgilisini kaçırdı! Kollarını bağlayarak zorla yüzüne, göğüslerine ve kasığına adını dövme yaptı

Brezilya’da yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. 20 yaşındaki Gabriel Henrique Alves Coelho isimli bir adam eski sevgilisi Tayane Caldas’i kaçırdı. Genç kadının kendisinden ayrılması üzerine öfkelenen Coelho kaçırdığı kızı ellerini kollarını bağlayarak yüzüne, kasıklarına ve göğüslerine zorla adını dövme yaptı.

Trend 02-09-23 14:26

Al Ahli, Celta Vigo'dan Gabriel Veiga'yı kadrosuna kattı

Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Al Ahli, İspanya ekibi Celta Vigo'dan Gabriel Veiga'yı transfer etti.

Spor 26-08-23 19:37

İki kardeşin feci ölümü! Denizde boğulduktan sonra cansız bedenleri birbirine sarılmış halde bulundu

Gustavo Bernardo Leal ve erkek kardeşi Gabriel, babaları ve 16 yaşındaki kuzenleri ile Brezilya'nın Alagoas eyaletindeki Maragogi plajına denize girmek için gitmişti. İki kardeş denizde oyun oynadıkları sırada bir anda akıntıya kapıldı. Akıntıyla boğulan kardeşlerin cansız bedenleri denizin dibinde birbirlerine sarılmış halde bulundu.

Trend 26-07-23 11:18

Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric parkta kaydırağa sıkıştı! O anlar saniye saniye çevredekiler tarafından kaydedildi

Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric oy kullandıktan sonra ziyarette bulunduğu oyun parkında kaydıraktan kaydığı sırada sıkıştı. O anlar çevredekiler tarafından anbean kaydedilirken görüntüler sosyal medyada ifşa edilmesinden sonra viral oldu.

Trend 11-05-23 08:19

'Cristiano Ronaldo diyeti beni öldürecekti!' Brezilyalı yıldız Gabriel Menino'dan flaş itiraf!

Son 20 yılda yaptıklarıyla dünya futboluna damgasını vuran Cristiano Ronaldo, genç futbolcuların rol modeli konumuna gelmişti. Brezilya ekibi Palmeiras'ta forma giyen Gabriel Menino da kaderini değiştirebilmek adına Portekizli yıldızın uyguladığı diyeti kendi hayatına adapte etmeye çalıştığını ancak başarılı olamadığını dile getirdi. Menino, "Maç öncesi ısınmada ölecekmişim gibi hissettim" ifadelerini kullandı.

Spor 01-03-23 18:05

Depremi yaşayan futbolcular konuştu! ''Bazı oyuncuların öldüğünü öğrendik, hiç iyi haberler gelmiyor...''

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Spor Toto Süper Lig'de Gaziantep FK forması giyen Figueiredo, Jevtovic, Hanousek, Sagal ve Markovic, Gençlerbirliği'nde görev yapan Gabriel Torje, Kasımpaşalı Bahoken ve Koita ile Adanaspor Demirspor'dan Gulbrandsen deprem sonrası yaşadıklarını anlattı.

Spor 08-02-23 22:16

Arsenal'ı durduruna aşk olsun! Şampiyonluk aşkına Chelsea'yi de devirdiler

İngiltere Premier Lig'de derbi heyecanı yaşandı. Londra derbisinde Chelsea, Arsenal'i konuk etti. Bu sezonun şampiyonluk adaylarının başında gelen Arsenal, Chelsea deplasmanından da galibiyetle ayrılarak Manchester City'ye gözdağı verdi. Maçı 1-0 kazanan Arsenal'da golü 63. dakikada Gabriel Magalhaes kaydetti.

Spor 06-11-22 16:54

Dünyanın en kısa boylu çifti olarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girmişlerdi! “Günlük hayat bizim için zor”

Brezilya’da yaşayan Paulo Gabriel da Silva Barros ve Katyucia Hoshino çifti, dünyanın en kısa boylu ikilisi olarak Guinness Dünya Rekoru sahibi oldu. 6 yıldır mutlu evlilikleri olduğunu ifade eden iki günlük hayattaki standart işleri bile yapmanın bazen kendileri için çok zor olduğunu itiraf etti. Dünyanın en küçük çifti, çok yüksek tuvaletlerden süpermarket raflarındaki yiyeceğe ulaşamamaya kadar her gün karşılaştıkları mücadeleleri anlattı.

Trend 31-10-22 15:29

Son dakika: 'Sol bek ona emanet edilecek!' Galatasaray transferi bitiriyor! Menajeri resmen açıkladı: Gabriel Suazo için iki kez aradılar!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, bu doğrultuda yaz transfer döneminde birçok önemli ismi kadrosuna katmıştı. Mauro Icardi, Dries Mertens, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi dünyaca ünlü isimlere imza attıran sarı - kırmızılılar, devre arasında da hız kesmek istemiyor. Galatasaray, Şili'de forma giyen Gabriel Suazo için harekete geçerken, oyuncunun menajeri transferi doğruladı. İşte ayrıntılar...

Spor 19-10-22 13:36

Bu ne cüret! Fenerbahçe istese de alamaz

Son dakika... Jorge Jesus ile iyi bir grafik yakalayan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadrosuna yaptığı takviyelerle adından söz ettiren ekiplerden biri olurken, bir dönem Sarı-Lacivertliler'in ilgilendiği iddia edilen Gabriel Barbosa için Brezilya'dan flaş bir açıklama geldi. Golcü oyuncu için kulüp yetkilisi bir isim açıklamada bulunurken, Fenerbahçe'nin Barbosa'yı alacak güçte olmadığını ifade etti. İşte detaylar...

Spor 27-09-22 14:19

Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric’e ‘Süpermen’ sürprizi! Kimseye aldırmadan etrafında dolaştı

Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric konuşma yaptığı sırada ‘Süpermen’ kostümü giyen bir çocuğun bisiklet sürerek başkanın etrafında dolaştığı anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği video kısa sürede popüler olmayı başardı.

Trend 07-09-22 16:14

Son dakika spor haberi: Palmeiras'ın golcüsü Gabriel Veron'un başı o görüntülerle dertte! Özür diledi ama...

Son dakika spor haberi... Brezilya ekiplerinden Palmeiras'ta forma giyen 19 yaşındaki golcü oyuncu Gabriel Veron, sosyal medyada paylaşılan içki içtiği görüntülerle gündeme geldi. Palmeiras yöneticilerini harekete geçiren o görüntüler sonrası, Veron yönetimde özür dilese de cezadan kurtulamadı. İşte detaylar...

Spor 17-07-22 10:41

Sörloth transferinde son dakika! Trabzonsporlular bu habere çok ama çok kızacak

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe yeni sezon öncesi büyük oynuyor. Önümüzdeki sene güçlü bir kadro kurarak şampiyon olmak isteyen sarı-lacivertlilerde gözler forvet transferine çevrildi. Gabriel Barbosa'dan istediği dönüşü alamayan Fenerbahçe, rotasını Aleksandr Sörloth'a çevirdi. Trabzonspor'da forma giydiği dönemde gol kralı olan ve Türkiye'de iz bırakan Norveçli golcünün Fenerbahçe'ye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Spor 08-07-22 12:03

Son dakika: Arsenal Gabriel Jesus'u resmen açıkladı!

Premier Lig'in köklü kulüplerinden Arsenal, Manchester City’nin yıldız oyuncusu Gabriel Jesus’u kadrosuna kattığını açıkladı. Teknik direktör Arteta'nın ısrarla istediği isim 5 yıldır Manchester City forması giyiyordu. İşte detaylar...

Spor 04-07-22 11:40

Son dakika: Fenerbahçe'yi açıkladılar! Jorge Jesus'un istediği golcü ortaya çıktı: Gabriel Barbosa...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleri gerçekleştirilmişti. Bu takviyeler sonrasında santrfor mevkiine de bir transfer talep eden Portekizli çalıştırıcı, yönetime mutlaka alınması gereken golcü oyuncuyu iletti. Jesus, eski öğrencisi Gabriel Barbosa'yı sarı - lacivertlilere kazandırmak istiyor.

Spor 29-06-22 21:20

Son dakika: Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın hayali olan yıldız, Jorge Jesus'la geliyor!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in son haftalarında yakaladığı çıkışla Şampiyonlar Ligi ön elemesi için avantajı yakalamıştı. Sarı - lacivertliler mutlak şampiyonluk hedefiyle gireceği yeni sezon öncesinde teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşmayı hedeflerken, güçlü bir kadro kurmak için de çalışmalarını sürdürüyor. Önceki başkan Aziz Yıldırım'ın kadroya katmak istediği Gabriel Barbosa (Gabigol) için ise flaş bir gelişme yaşandı.

Spor 18-05-22 15:01

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Göztepe maçının ardından

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: - "Biz bugün gerçekten iyi oynadık ve iyi olan taraftık. Galibiyeti hak ettik" - Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit: - "Önümüzdeki günlerde yeni oyuncular da gelecek. Hep beraber her şeyi deneyeceğiz, Süper Lig'de kalmak için her şeyi yapacağız"

Yurthaber 14-01-22 23:12

Gabriel Boric: 35 yaşında Şili Devlet Başkanı seçilen eski öğrenci lideri

Şili'de adını bundan on yıl önce öğrenci gösterilerinde duyuran solcu aday Gabriel Boric'i sokaktan başkanlık sarayına taşıyan reform rüzgarı nasıl gelişti? Şili'nin yeni genç lideri neler vaadediyor?

Haber 20-12-21 17:42

Şili'nin dövmeli devlet başkanı: Gabriel Boric

Şili'de devlet başkanlığı seçimlerini kazanan solcu politikacı Gabriel Boric, neoliberalizme karşı sosyal adalet söylemiyle dikkat çekiyor.

Haber 20-12-21 14:18

Sosyalist aday Boric Şili'nin yeni devlet başkanı oldu

35 yaşındaki sol görüşlü Gabriel Boric seçimin ikinci turunda oyların yüzde 55,7'sini alarak Şili'nin yeni devlet başkanı oldu.

Haber 20-12-21 09:08

Şili'nin yeni devlet başkanı 35 yaşındaki solcu Gabriel Boric oldu

Şili'de devlet başkanlığı seçimlerini solcu aday Gabriel Boric kazandı.

Haber 20-12-21 04:28

Köpek stilisti Gabriel Feitosa’nın Noel için bir köpeğin imajını değiştirmesi sosyal medyada tepki çekti

Bir köpek stilisti olan Gabriel Feitosa, bir evcil hayvanı Dr. Seuss’un karakteri olan The Grinch’e dönüştürmek için yeşil boya ve makas kullandı. Köpeğini yeşil renkle yeni bir imaja kavuşturan Feitosa’nın paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazıları kullanıcılar köpeğin sağlığından şüphe etmeye başladığını ifade etti.

Trend 09-12-21 14:22

Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçının ardından

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Gabriel Margarit: "İyi organizasyonlarımız vardı maç içerisinde ve bu puanı aldık. Öz güvenimiz için çok önemliydi bu puanı almak"

Yurthaber 28-11-21 22:50

Şili başkanlık seçimlerinde yarış, sağ ve solun uç adayları arasında olacak

Pazar günü yapılan seçimlerde Pinochet hayranı sağcı aday Jose Antonio Kast ile eski öğrenci lideri solcu aday Gabriel Boriç en yüksek oyları alarak ikinci tura kaldılar.

Haber 22-11-21 14:42

İsrail-Filistin sorunu: 100'den fazla sanatçı İsrail'in 'terör örgütü' dediği altı Filistinli STK'ya destek verdi

Aralarında Peter Gabriel, Mark Ruffalo ve Philip Pullman gibi dünya çapında tanınmış müzisyenler, aktörler ve yazarların da bulunduğu 100'den fazla sanatçı, İsrail'in "terör örgütü" kategorisine aldığı altı Filistinli sivil toplum kuruluşuna destek verdi. Sanatçılar yaptıklartı ortak açıklamada, "Filistin insan hakları savunucularına yönelik benzeri görülmemiş topyekün saldırıyı" kınadı.

Haber 17-11-21 18:47

ABD'nin Bosna Hersek Özel Temsilcisinden savaş olmayacak güvencesi

ABD Batı Balkanlar Özel Temsilcisi Gabriel Escobar, Bosna Hersek'te Boşnak, Sırp ve Hırvat liderlerle görüştü.

Haber 08-11-21 21:09

Paulo Coelho kimdir? İşte Paulo Coelho kitapları...

Dünyaca ünlü yazarlardan biri olan Paulo Coelho'ya bu ünü "Simyacı" adlı romanı getirdi. Coelho bu romanı ile "Kırmızı Pazartesi", "Yüzyıllık Yalnızlık" gibi romanların yazarı olan Gabriel Garcia Marquez'den sonra en çok okunan Latin Amerikalı yazar unvanını aldı. Coelho roman yazmaya başlamadan önce şarkı sözü yazıyordu.

Haber 24-09-21 20:56

Cristiano Ronaldo, Asla oynamam dediği takıma transfer oluyor

Avrupa'da yılın transfer bombası Messi ile patlamıştı ama bu takas da çok ses getirecek. Juventus ve Manchester City, Cristiano Ronaldo - Gabriel Jesus takası için görüşüyor. Ronaldo, Juventus'tan ayrılmak istiyor. İtalyan ekibi de onun maaş yükünden bunalmış durumda. Manchester City, Kane transferini rafa kaldırdı. Kane transferi 200 milyon euroyu aşıyor. City için Ronaldo şu an daha cazip gözüküyor. İki takım da görüşmelerde ortak zeminde buluşmuş durumda.

Spor 24-08-21 15:58

Gabriel Jesus, Juventus'un radarında

Yeni sezon öncesinde mutlaka bir santrfor transferi yapmak isteyen Juventus'un bu bağlamdaki çalışmaları devam ediyor.

Spor 10-06-21 09:47

Steven Spielberg’in çocukluğunu anlatacak filmde başrol oyuncusu belli oldu

Oscar ödüllü yönetmen Steven Spielberg’in çocukluğunu anlatan, yönetmen koltuğunda da kendisinin oturduğu ve senaryo yapım aşamasında bulunduğu filmin başrol oyuncusu belli oldu. İsmi henüz açıklanmayan filmde ünlü yönetmenin gençliğini Gabriel LaBelle canlandıracak.

Trend 27-05-21 15:19

Fransa'da Müslüman Türk Derneklerin İmza Krizi Büyüyor

Hükümet sözcüsü Gabriel Attal, "Milli Görüş gibi bir dernek Cumhuriyet içinde varlığını sürdüremez" derken Milli Görüş ise, "Türkiye ile Fransa ilişkilerinin kötü gidişinin kurbanıyız" görüşünü savunuyor

Haber 02-04-21 20:17

Dünyanın en kısa boylu çifti evlilikleriyle Guinnes Dünya Rekorlar Kitabı’na girdi

Aşkın kimyası çözülemez bir gizem olmaya devam ediyor. Aşkın ortaya çıktığı anlarda boy, kilo ve fiziksel özellikler bir anda uçup gidiyor. Paulo Gabriel da Silva Barros ve Katyucia Hoshino mutluluğun sırrının dış görünüşte olmadığını ve iki insanın arasındaki uyumun her şeyi çözebileceğini düşünenleri haklı çıkartacak bir hikayenin baş kahramanları olarak karşımıza çıkıyor.

Trend 01-04-21 17:16

'Kadıköy Panteri' Pancu'dan derbi paylaşımı

Süper Lig'de bu akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine saatler kala siyah-beyazlıların ‘Kadıköy Panteri' lakaplı eski futbolcusu Daniel Gabriel Pancu'dan flaş bir paylaşım geldi.

Spor 21-03-21 14:37

Polis memurunu öldüren Amerikan katil zanlılarına müebbet istemi

İtalya Roma Savcılığı, 2019 yılında 11 bıçak darbesiyle öldürülen polis memuru Mario Cerciello Rega’nın katil zanlısı 2 Amerikan vatandaşının ömür boyu hapsini istedi.Başkent Roma’da görülen davada Cumhuriyet Savcısı Maria Sabina Calabretta, polis memurunu öldürdüklerini itiraf eden Finnegan Lee Elder ve Cristian Gabriel Natale Hjorth hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezası talep etti.Zanlıların, 35 yaşındaki polis memurunu 30 saniye içinde 11 bıçak darbesiyle öldürdüğünü söyleyen Savcı Calabretta, "Memur Cerciello kendini savunamadan 30 saniye içinde 70 euro ve bir tabak kokain için öldürüldü.

Haber 07-03-21 03:12

Fransa'da Kantinlerde Zorunlu Vejetaryen Menü Tartışması

Lyon Belediyesi’nin kararını eleştiren Hükümet Sözcüsü Gabriel Attal, "Çocukların tabağına ideolojinizi koymaktan vazgeçin" dedi

Haber 22-02-21 17:10

GameStop olayının aktörleri ABD Temsilciler Meclisi'nde ifade verdi

Küçük yatırımcıların büyük yatırımcılara meydan okuduğu GameStop olayının aktörlerinden Robinhood Üst Yöneticisi Vlad Tenev, Reddit Kurucu Ortağı Steve Huffman, yatırım şirketleri Citadel Securities Üst Yöneticisi Kenneth Griffin ile Melvin Capital Üst Yöneticisi Gabriel Plotkin ve bireysel yatırımcılardan Keith Gill ABD Temsilciler Meclisi'nde ifade verdi.

Finans 19-02-21 10:03

Gabriel Margarit: Önemli bir üç puan kaybettik

Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Gabriel Margarit, BB Erzurumspor maçının ardından kendileri için önemli bir üç puanı kaybettiklerini ifade etti.

Spor 13-02-21 09:20

Çaykur Rizespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından

Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Gabriel Margarit: - "Çok kolay bir üç puan kaybettik. Bugünkünden daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor" - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: - "İkinci yarı muhteşem takım savunması yaptık ve maçı kazandık"

Yurthaber 12-02-21 22:05

Rizespor'da Sumudica maç sonunda fenalaştı

Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, BB Erzurumspor maçı sonrasında konuştu.

Spor 12-02-21 21:45

Çaykur Rizespor-Kasımpaşa maçının ardından

Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit: "Üç puan için çok mücadele ettik ama kolay ve şanssız bir gol yedik" - Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa: "Rakibimizin golünden sonra vermiş olduğumuz reaksiyon önemliydi. Bugün geri dönüş yaptık ve karakter gösterdik"

Yurthaber 02-02-21 22:16

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ardından

Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit: - "Bence attığımız gol geçerliydi ama bugün VAR sistemi sadece Fenerbahçe için çalıştı, bizim için çalışmadı"

Yurthaber 30-01-21 21:53

Mor Gabriel Manastırı nerede? Mor Gabriel Manastırı tarihi, hikayesi, giriş ücreti 2021

Dünyanın ayakta duran en eski Süryani Ortodoks Manastırı olma özelliğini taşıyan Mor Gabriel Manastırı mutlaka görülmesi gereken tarihi bir değer.

Trend 26-01-21 11:11