Sıkma Haberleri

Her masada tadına doyulamayacak kadar leziz ve pratik meze çeşitleri

Mezeler sofralarımıza renk ve lezzet katan pratik yiyecekler. Sohbeti de yemekten alınan keyfi de artırıyor. Peki kolayca hazırlayabileceğiniz lezzetli mezeler hangileri? Gelin hep birlikte içerikteki tarifleri inceleyelim.

Yemek 12-02-2024 13:47

MERSİN USULÜ BATIRIK TARİFİ! MasterChef batırık nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Batırık tarifi araştırılıyor. Akdeniz Bölgesi ve özellikle de Mersin'in yöresel yemeği olan batırık yemeğinin yapılışı MasterChef izleyicileri tarafından araştırılıyor. Köklü bir geçmişe sahip olan ve hem salata hem de çorba olarak adlandırılan yemeğin hem yapımı kolay hem de tadı damakta kalıyor. Peki, Mersin usulü batırık nedir? MasterChef batırık nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-10-2023 21:14

Mutfağınıza ve sofralarına bahar esintisi katacak Bahar Fırsatları'ndan indirimli ürünler

Mutfakta zaman geçirmeyi sevenlere harika bir haberle geldik! Amazon'un Bahar Fırsatları kampanyası kapsamında çok sevilen ürünler özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Mutfak robotundan tencereye, kahve makinesinden blendera kadar çok sayıda mutfak aleti arasından ihtiyacınız olanlara çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Haydi gelin, hem pratik hem kaliteli mutfak ürünlerini birlikte inceleyelim!

Yemek 06-04-2023 15:08

Kahvaltıların yıldızı Adana usulü sıkma tarifi! Peynirli sıkma nasıl yapılır?

Kahvaltılarda krep, gözleme çeşitlerini seviyorsanız sıkma tarifi tam size göre! Adana'nın eşsiz lezzetleri arasında yer alan peynirli sıkma tarifi herkesin seveceği kahvaltı tariflerinden. Adana usulü peynirli sıkma nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Yemek 17-03-2023 10:30

Sıkma

Sıkma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sıkma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.