Silahlı Çatışma Haberleri Ve Son Dakika Silahlı Çatışma Haberleri

Silahlı çatışma

Silahlı Çatışma Haberleri

İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma! Ortalık savaş alanına döndü

Bağcılar’da motosikletle geçen 2 kişi, sokakta bekleyen 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Motosikletlilerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ortalık savaş alanına döndü. Çatışmada 2 kişi yaralanırken, çok sayıda araca ve iş yerine kurşun isabet etti.

Haber 17-04-2024 14:30

Film gibi silahlı çatışma kamerada! Sokak ortasında kurşun yağdırdılar

Sultangazi'de husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Tarafların sokak ortasında birbirine kurşun yağdırdığı çatışmada, 32 yaşındaki İnan Sağlam ağır yaralandı. Sinema sahnelerini aratmayan çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler ve olayın detayları...

Haber 02-04-2024 09:59

Şanlıurfa'da akrabalar arasında silahlı çatışma: 2 kardeş öldürüldü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Silahlı çatışmaya dönüşen olayda 2 kardeş vurularak öldürüldü.

Haber 01-04-2024 22:05

Rize’de sokak ortasında silahlı çatışma! Görüntüler dehşete düşürdü

Rize’de komşular arasında sokak ortasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken 7 kişi de gözaltına alındı.

Haber 21-03-2024 06:54

Silahlı Çatışma

Silahlı Çatışma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Silahlı Çatışma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gaziantep'te trafikte başlayan tartışma silahlı çatışmaya döndü! Mermiler otomobil ve evlere isabet etti

Gaziantep'te trafikte iki grup arasında başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda mermiler yoldaki araçlar ve evlere isabet etti.

Haber 16-03-2024 00:33

Sultangazi'de çatışma ortasında kalarak ağır yaralanan çocuk hastanede hayatını kaybetti

İstanbul Sultangazi'de, iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalarak ağır yaralanan 15 yaşındaki kız çocuğu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 03-01-2024 07:56

Silahlı çatışma kamerada! Sokakta birbirlerine kurşun yağdırdılar

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir oto tamirci dükkanının önünde silahlı çatışma çıktı. Tarafların birbirine kurşun yağdırdığı çatışmada 5 kişi yaralandı. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Haber 28-12-2023 12:59

Yer: Konya! Güpegündüz silahlar ateşlendi, çatışma çıktı: Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Konya'da aralarında husumet bulunan iki grup, tüfek ve tabancalarla sokak ortasında çatıştı. Saniye saniye çatışma anı kaydedilirken ölen ya da yaralanan olmadı. Olay sonrası çatışmaya karışanları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri 11 kişiyi gözaltına aldı. 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme sonrasında cezaevine gönderildi.

Haber 21-12-2023 07:04

İstanbul'da silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar var

İstanbul'da iki grup arasında çıkan kavgada taraflar birbirine silahla ateş açtı. Olayda bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Polis geniş güvenlik önlemi alırken, bir kişiyi gözaltına aldı. Kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

Haber 11-12-2023 06:22

Kırklareli'de baba-oğul tartışması kanlı bitti! Oğlunu silahla vurdu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde baba oğul tartışması kanlı bitti. Tartışma sırasında aracından elinde tornavida ile inen oğluna ateş edip yaralayan baba gözaltına alındı.

Haber 25-11-2023 22:27

Samsun'da iki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun’da iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Haber 19-11-2023 19:36

Sokak ortasında birbirlerine kurşun yağdırdılar! Dehşet anları kamerada

Beyoğlu'nda İsmail B. (25), alacak-verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan Fırat D.'ye sokak ortasında silahla ateş açtı. Yaralanan Fırat D. de yerde silahını çekip karşılık verince çatışma çıktı. Çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken, çatışma anları saniye saniye kameraya yansıdı. Olay sonrası hastaneye sahte kimlikle giriş yaptırılan Fırat D.'nin oyununu ise polis bozdu. Fırat D.'nin 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve bir suçtan arandığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 05-11-2023 10:30

İstanbul'da silahlı çatışma! 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul'da gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler otomobil ile geldikleri eğlence kulübüne silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu yaralanan Ekrem G., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 17-10-2023 06:58

Düğünde 2 kişinin öldüğü silahlı çatışmada cinayet zanlısının ifadesi şoke etti! 'Yaptığım hareket can havliyle refleksle yaptım'

Sivas'ta düğünde çıkan kavgada Zekeriya Çakmak ve İbrahim Çelebi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı. Silahlı kavganın şüphelisi Bekir Sakarya, savcılıkta verdiği ifadesinde "Yaptığım hareketi can havliyle refleksle yaptım. Kız kardeşimle ilgili küfürlü laf söylemeleri nedeniyle bu olay yaşandı" dedi. Sakarya tutuklanırken, olayda ölen Çakmak'ın kavga ile alakasının olmadığı ve bölgeden geçerken kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 08-10-2023 22:02

Sokak ortasında silahlı çatışma! Dehşet anları kamerada

Fatih'te dükkan satışı konusunda hisse anlaşmazlığı yaşayan taraflar, keşif için gelen bilirkişi ekibinin önünde silahlı çatışmaya girdi. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Çatışma anları ile bu sırada yaralanan kişinin yerde yatarken tekme ve yumruklarla saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. İşte detaylar...

Haber 03-10-2023 11:59

Adliye önündeki çatışmada 4 kişi hayatını kaybetmişti! Tanık polisten şok sözler: 'Bir oh çekti...'

Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde geçtiğimiz yıl çıkan kavgada, 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Beşir Karadeniz ve oğlu Bekir Karadeniz'in yargılandığı davada polis memuru H.B., tanık olarak ifade verdi. H.B., “Olay gerçekleştikten sonra ben diğer arkadaşlara 1 kişinin öldüğünü 2 kişinin de yaralandığını söylediğimde Beşir Karadeniz bir oh çekti. Kendisi pişmanlık hissi taşıyor gibi değildi" dedi. Beşir Karadeniz ise, oh çektiğini hatırlamadığını söyledi.

Haber 25-09-2023 14:59

Son dakika: İzmir Adliyesi önünde silah sesleri! Restoranda çatışma çıktı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi: İzmir Adliyesi yakınlarında gelen silah sesleri ekipleri alarma geçirdi. Adliye önündeki restoranda iki grubun silahlı çatışmaya girdiği öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, silahlı çatışmada 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Haber 25-09-2023 13:10

Esenyurt'ta kedi için sokak ortasında silahlı çatışma! Yoldan geçen kurye vuruldu

İstanbul Esenyurt'ta Scottish Fold cinsi kediyi çalan bir kişi daha sonra sahibinden para talep etti. Olaya kedi sahibinin komşularının da dahil olmasıyla sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Olayda yoldan geçen motosikletli kurye yaralandı.

Haber 22-09-2023 16:35

Diyarbakır'da iki aile arasında kanlı hesaplaşma! 3 kişi ölmüştü, görüntüler ortaya çıktı... Yerde yatanların yanına gelip ateş etti

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Çatışma anına ait ortaya çıkan görüntüler ise izleyenleri dehşete düşürdü. İki aile sokak ortasında karşılaşınca silahlarını çekerken; çevredekiler panikle kaçışıyor, 3 kişi vurulup yere düşüyor. Bir çocuk yerde yatanların yanına gelip ateş ediyor. Korkunç olayın ardından iki çocuğun tutuklandığı öğrenildi.

Haber 21-09-2023 07:44

Hastane önünde silahlı çatışma! 2 kişi yaralandı

Sokakta karşılaşan T.K ile husumetlileri K.A. ve H.H. arasında silahlı kavga çıktı. Kaçarak markete sığınan T.K.’nın arkasından gelen iki şüphelinin açtığı ateş sonucu olayla ilgisi olmayan market çalışanı N.T. yaralandı. N.T.’yi hastane götüren T.K. ve babası D.A.K., kendilerini takip eden husumetlilerinin ikinci kez silahlı saldırısına uğradı. Hastane önünde yaşanan silahlı kavgaya hastanede görevli polis memuru ile mahalle bekçileri müdahale etti. Olayın ardından iki şüpheli kaçtı.

Haber 17-09-2023 21:17

Maltepe'deki çatışma görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu! Gerçek bambaşka çıktı

Maltepe'de sokak ortasındaki çatışma görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Haberlere bile konu olan görüntülerin, kurgu olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, olayla ilgili Şahan B. (22) ile Sinan U.'yu (22) gözaltına aldı. İşte detaylar...

Haber 04-09-2023 16:59

Kahvehanede silahlı çatışma: Görüntüler ortaya çıktı! Daha önce de 2 kez...

Güngören'de dün kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda içerdekilerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Öte yandan, daha önce de aynı kahvehaneye aynı şüpheliler tarafından farklı tarihlerde iki silahlı saldırı düzenlendiği belirlendi. Saldırıların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 31-08-2023 17:17

Güngören'de kahvehaneye silahlı saldırı! 2 ölü, 4 yaralı

İstanbul Güngören'de bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. Kahvehanedekilerin de karşılık vermesiyle iki grup arasında çatışma yaşandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerden 59 yaşındaki Servet Aytaş'ın yoldan geçerken çatışmanın ortasında kalarak vurulduğu öğrenildi.

Haber 30-08-2023 20:21

Abi-kardeş arasında silahlı çatışma! Sokak ortasında birbirlerine kurşun yağdırdılar

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde E.A. (35) ile ağabeyi A.A. (40) arasında tartışma çıktı. Abi-kardeş arasındaki sebebi bilinmeyen tartışma, daha sonra büyüyerek kavgaya dönüştü. Sokağa taşan kavgada, iki kardeş birbirine silah çekip kurşun yağdırdı. Kurşunlar iki araca isabet ederken, polis kaçan kardeşleri yakalamak için çalışma başlattı. İşte detaylar...

Haber 28-08-2023 17:35

Bodrum'daki otelde tatil yapıyordu... Sosyal medya paylaşımı, silahlı çatışma getirdi: 1 ölü, 3 yaralı! İstanbul'dan gelmişler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul’dan Bodrum’a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.

Haber 28-08-2023 14:09

Bodrum'da silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar var

Bodrum'da bir otele araçla bölgeye gelen 3 kişi, oteldekilere ateş açtı. Oteldekilerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Olayda 1 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı.

Haber 28-08-2023 01:18

Antalya'da sokak ortasında silahlı çatışma! Dükkanının önünde bekleyen esnaf vuruldu

Antalya'da sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Ortalığı savaş alanına döndüren çatışma sırasında dükkanının önünde duran bir esnaf ise kalbinden vuruldu. Ağır yaralanan esnaf hastaneye kaldırılırken, çatışma anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 26-08-2023 22:13

Eski MHP Eyüpsultan İlçe Başkanının öldürülmesi olayında yeni gelişme! 1 kişi tutuklandı, firari şüpheli aranıyor

Eyüpsultan'da eski MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklandı. 3 kişi hakkında adli kontrol şartı uygulanırken, yaşı küçük şüphelinin dosyası ise ayrıldı. Olayda silah kullanan ve halen firari olan bir kişi hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

Haber 25-08-2023 18:14

Gece yarısı polise uzun namlulu silahlarla ateş açtılar! İstanbul'da hareketli gece: 1 polis memuru şehit oldu

İstanbul'da gece saatlerinde polis ile şüpheliler arasında çatışma çıktı. Polis ekiplerinin operasyon düzenlediği adreste kalan şüphelilerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu 2 polis ağır yaralandı. Çatışmada saldırganlardan ise 1'i ölü, 1'i yaralı olarak; yaşları 18 ila 27 arasında değişen toplam 5 kişi yakalandı. Ağır yaralanan polis memuru Hakan Telli hayatını kaybederek şehit oldu. Bugün öğlen saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltı sayısı yükseldi.

Haber 25-08-2023 02:33

Tüfekle dehşet saçtı! Eşini ve 2 polisi yaraladı, vurularak yakalandı

Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde eşini av tüfeğiyle yaraladıktan sonra kaçan şüpheli, kendisini takip eden polis memurlarıyla çatıştı. İki polis memurunun yaralandığı olayda saldırgan, vurularak yakalandı.

Haber 08-08-2023 23:34

İstanbul'da dehşet anları! Mermiler havada uçuştu... Mahallede film sahnelerini aratmayan olay

İstanbul Esenyurt'ta alkollü şahıslar ile mahalleli arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Tabancalar ve av tüfeği mermileri havada uçuşurken film sahnelerini aratmayan o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 15-07-2023 11:35

Beyazıt'taki silahlı çatışma davasında 3 sanığa tahliye! Çapraz ateş arasında kalan Azerbaycanlı oyuncu hayatını kaybetmişti

Beyazıt'ta 23 Mayıs 2022'de meydana gelen iki taraf arasında çıkan ve çapraz ateş arasında kalan Azerbaycanlı oyuncu Kamran Dadashzade'nin öldüğü silahlı çatışmaya ilişkin 26 sanığın yargılandığı davada, 3 sanığın tahliyesine karar verildi. Böylece dosyada 2 tutuklu sanık kaldı. İstanbul 31. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, 5 tutuklu sanık ve bazı tutuksuz sanıklar katıldı.

Haber 06-07-2023 11:11

Gaziantep'te katliam gibi silahlı kavga! 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralı

Gaziantep'te, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı. Silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay sonrası bölgede, özel harekat polisleri ve çevik kuvvet ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haber 03-07-2023 10:48

Türkiye bu olayı konuştu! 9 kişinin öldüğü katliamdan sağ kurtuldu... Kavganın nedenini ve o anları anlattı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 9 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı kavga Türkiye gündemine yerleşmişti. Arazi kavgasında yaralı olarak kurtulan 63 yaşındaki Ahmet Alyamaç iki aile arasındaki husumetin 70 yıldır devam ettiğini söyleyerek kavganın nedenini ve o gün yaşananları anlattı.

Haber 17-06-2023 13:36

Adliye önünde vahşet! 4 kişinin öldüğü silahlı çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde geçtiğimiz yıl kan donduran bir olay yaşandı. Adliye önünde duruşma sonrası çıkan çatışmada 4 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Adliye önündeki korku dolu dakikaların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, 2 grubun silahla çatıştığı anlar ve yerde yatan yaralılar yer alıyor. İşte detaylar...

Haber 16-06-2023 17:59

Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında yeni detaylar! Ekipler çatışmanın ortasında kalmış

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin öldüğü arazi kavgası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İki aile arasında daha önce taciz ateşine varan tartışmalar yaşandığı ileri sürüldü. Bir süre önce de Kırsal Serçeler Mahallesi’nde çekilen görüntülerde, kimin tarafından ateşlendiği bilinmeyen ve uzun süren silah sesleri cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Öte yandan jandarma ekiplerinin iki ailenin çatışmasının ortasında kaldığı ortaya çıktı.

Haber 16-06-2023 09:45

Düğün eğlencesinde silahlı çatışma: Ortalık kan gölüne döndü! Vücudundan 6 mermi çıktı

Zonguldak'ta düğün eğlencesi kana bulandı. 'Havaya ateş açma' nedeniyle iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Çatışmada ölen Akın Kaçmak'ın (25) otopsisinde, bedenine 6 mermiyle çok sayıda saçmanın isabet ettiği belirlendi. Kaçmak'ın olayda yaralanan ağabeyi O.K. (28) ile akrabası Mertcan K.'nin (19) tedavileri ise sürüyor. İşte detaylar...

Haber 12-06-2023 17:50

İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma! Görüntüler ortaya çıktı

İstanbul'da dün biber gazı sıkma meselesi yüzünden çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı. Olaya karışan 3 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı. Olaya ilişkin uzun namlulu silah ile ateş açan şüphelinin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı.

Haber 10-06-2023 09:52

İstanbul Fatih'te sokak ortasında silahlı çatışma: 2 ölü 4 yaralı

İstanbul Fatih'te sokak ortasında dehşet anları yaşandı. Tavukçuluk yapan esnafla tartışan saldırgan silahıyla kurşun yağdırdı. Esnafında da karşılık vermesiyle sokak ortasında çatışma yaşandı. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, kurşunların isabet ettiği çevredeki 4 vatandaş da yaralandı.

Haber 08-06-2023 21:49

Kahvehanedeki silahlı kavgada 5 kişi ölmüştü! Kan donduran olayın nedeni ortaya çıktı

İzmir'in Menderes ilçesinde bir kahvehanede silahlı kavga meydana geldi. 5 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Olayın kumar borcu meselesi yüzünden olmadığı, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden daha önceden husumet olduğu öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 12-05-2023 10:55

SON DAKİKA | İzmir'de kahvehanede silahlı kavga: Çok sayıda ölü var

Son dakika haberine göre, İzmir'de kıraathanede çıkan silahlı kavgada 5 kişi öldü. Aralarında alacak verecek meselesinden dolayı husumet bulunan iki grubun silahlı kavgasında yaralanan 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 11-05-2023 21:19

Adana'da sokak ortasında silahlı çatışma: Ölü ve çok sayıda yaralı var

Adana'da husumetli iki grup arasında sokak ortasında çıkan kavga kanlı bitti. İki grup birbirlerine pompalı tüfek ve tabancayla kurşun yağdırdı. Çıkan çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi de yaralandı. Polis ekipleri çatışmanın yaşandığı bölgedeki kalabalığı havaya ateş açarak dağıttı.

Haber 05-04-2023 23:29

Cezaevinden yeni çıkmıştı... Eşini rahatsız eden kişiyle sokak ortasında çatıştı! O anlar kamerada

Kasımpaşa’da dehşete düşüren bir silahlı çatışma olayı yaşandı. Cezaevinden yeni çıkan Musa K. ile dini nikahlı eşini rahatsız ettiği iddia edilen Kadri Batuhan B. sokak ortasında birbirlerine kurşun yağdırdı. Dehşet anları kameralara yansırken, olayda Musa K. ile ATM’den para çeken bir öğretmen yaralandı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan şüphelilerden biri tutuklandı. İşte olayın detayları...

Haber 02-04-2023 17:30

Sokak ortasında silahlı çatışma! Ortalık bir anda savaş alanına döndü

Beyoğlu'nda, husumetli oldukları iddia edilen 5 kişinin sokak ortasındaki tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Hasımlar karşılıklı ateş ettiği sırada ATM’den para çeken bir öğretmen bacağından vuruldu. Saldırganlardan birinin karnından yaralandığı çatışmada seken bir başka kurşun, iş yerinin cam kapısını parçaladı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. İşte olayın detayları...

Haber 31-03-2023 17:59

Bağcılar'da silahlı saldırı! 1'i çocuk 3 yaralı: Geldik baktık çocuk yaralıydı

Bağcılar'da akşam saatlerinde yaşanan silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Kimliği tespit edilemeyen saldırgan husumetlisiyle tartıştıktan sonra silahıyla dehşet saçtı. O sırada sokaktan geçen bir çocuk da yaralandı. Silah seslerini duyan bir vatandaş olayla ilgili, "5 yada 6 el silah sesi duyduk. Sonra geldik köşeye baktık, 3 kişi vurulmuştu, biri çocuktu, 8 yada 10 yaşlarında. Tam olarak yetişemedim." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-2023 23:08

Beyazıt’taki silahlı çatışmada kan donduran detaylar! Polisin belinden silahını alıp…

Beyazıt'ta 23 Mayıs 2022'de meydana gelen ve çapraz ateş arasında kalan Azerbaycanlı oyuncu Kamran Dadashzade'nin öldüğü silahlı çatışma ile ilgili savcılık soruşturması tamamlandı. İddianameye göre olay, Çadırcılar Caddesinde yan yana iş yerleri bulunan iki taraf arasındaki husumetten kaynaklandı. 26 şüphelinin 45 yıldan 285 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezasına çarptırılmaları istenene iddianamede olayın detaylarına da yer verildi. İşte sokak ortasındaki silahlı çatışmanın ayrıntıları...

Haber 21-03-2023 11:59

Kafede güpegündüz silahlı çatışma! Korku dolu anlar kamerada

Ataşehir'de dehşete düşüren bir silahlı çatışma olayı yaşandı. Alacak verecek nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup, güpegündüz bir kafede silahlı çatışmaya girdi. Caddedeki başka bir iş yerinin sahibi Bayram Ali Eren, çatışma sırasında başına isabet eden kurşunla yaralandı. Çatışma sırasında iş yerine çok sayıda kurşun isabet ettiği görüldü. Korku dolu o anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. İşte olayın detayları...

Haber 19-03-2023 10:50

Akraba aileler arasında silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde husumetli akrabalar arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Silahların çekildiği kavgada kurşunların hedefi olan 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Olayın ardından polis ve jandarma ekipleri hem hastane önünde hem de mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Haber 08-03-2023 21:43

Cadde ortasında silahlı çatışma kamerada! Birbirlerine kurşun yağdırdılar

Şişli’de motosikletle seyreden kasklı saldırganlar, cadde üzerindeki iki şahsa silahlı saldırı düzenledi. Şahıslar da saldırıya silahla karşılık verince, cadde ortasında kısa süreli silahlı çatışma yaşandı. Saldırı anları saniye saniye kameralara yansırken, motosikletle kaçan saldırgan üst sokakta da iki kişiyi silahla vurup yaraladı. Polis, motosikletli saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. İşte korkutan olayın detayları...

Haber 31-01-2023 14:23