Silikon Haberleri

Göğüs dikleştirme ameliyatı kabusu oldu! Son hali doktorları bile şaşırttı: Güzel vücut uğruna bıçak altına yattı, hayatı karardı

Göğüslerini büyütüp dikleştirmek için bıçak altına yatan kadın bin pişman oldu! Ankara'da yaşayan Gözde Kibar, estetik ameliyatından sonra artık eski haline dönmek istiyor. Son durumu GATA'daki doktorları dahi şaşırtan Kibar soluğu mahkemede aldı, operasyonu gerçekleştiren ünlü doktor hakkındaki söyledikleri şaşkına çevirdi.

Haber 14-02-2024 08:38

Silikon kararmalarını tek seferde yok eden yöntem! Yılların kirini bembeyaz yapıyor

Evlerimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlardan biri olan silikon kararmalar, estetik açıdan rahatsız edici olabilir. Özellikle banyolarda can sıkan silikon kararmalarını bu yeni yöntem sayesinde tek seferde yok etmek artık çok daha kolay. Yılların biriktirdiği kiri bembeyaz bir temizliğe dönüştüren bu pratik çözümü öğrenmek ve evinizdeki silikon yüzeyleri yenilemek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 17-01-2024 11:42

Dehşet verici cinayet aydınlatıldı! Göğüs silikonu ve dövme detayı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde dehşet verici bir cinayet aydınlatıldı. İranlı emlakçı Mohammad Hossein Zamani Alavijeh ve eşi Asieh Shariatpour'u öldürüp parçalara ayırarak gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Abbasali Mohebbi, 'kasten öldürme' suçundan 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cinayetin detayları kan dondurdu.

Haber 30-11-2023 18:57

Korkunç plan! Eski eşinin silikonlarını patlattı: 'Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor'

İstanbul'da akılalmaz bir olay yaşandı. Bir adam, boşandığı eşinin silikonlarını patlattı. Gözaltına alınan D.K., eski eşinin göğüslerindeki silikonu patlattığını itiraf etti. Emniyetteki ifadesinde D.K., eski eşinin kendisine 'Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" şeklinde mesajlar sonrası olayı gerçekleştirdiğini ifade etti. Adli kontrol talebinde bulunan adam, cezaevine gönderildi.

Haber 12-06-2023 08:58

Silikon

Silikon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Silikon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Silisyum metal mi ametal mi? Silisyum periyodik tabloda hangi gruptadır?

Silisyum periyodik tabloda "Si" sembolü ile gösterilir. Atom numarası 14'tür. Mavi-gri karışımı bir renge sahiptir. Sert, kırılgan ve kristal bir katı hâlindedir. Bünyesinde 4 değerlik elektron bulundurur. Yarı iletken özellik göstermektedir. Peki, silisyum periyodik tabloda hangi gruptadır?

Egitim 09-09-2022 16:28