Silindir Haberleri

Kimse ne olduğunu anlayamadı! Tam 2 metre büyüklüğünde... Gizemi çözüldü: Muhtemelen zehirli

Avustralya'nın Orta Batı Sahili'ndeki Green Head yakınlarındaki bir plajda 2 metre yüksekliğindeki metal silindir görenleri şaşkına çevirdi. Yoldan geçen bir kişi tarafından bulunan silindiri tanımlamak için yetkililer adeta harekete geçti. Uzay arkeolojisi alanında uzman olan Dr. Alice Gorman bulunan nesnenin bir roket parçası olduğunu söyledi ve muhtemelen zehirli olduğu için insanların uzak tutulması gerektiğini dile getirdi.

Trend 2023-07-18 13:13:18

Silindir, şarampole devrildi, baba ve bir oğlu araçtan atladı!

Hakkari'nin Merzan Mahallesi'nde, kontrolden çıkan silindir şarampole devrilirken, operatör ile oğlu iş makinesinden atlayarak kurtuldu, 13 yaşındaki diğer oğlu ise araçta sıkıştı. Silindirde sıkışan çocuk, ekiplerin 1 saatlik çalışmasıyla kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Haber 2023-07-03 22:24:38

Avustralya'da alarma yol açan olay! Kamyonla taşınırken kayboldu, hastalıklara yol açıyor

Avustralya'da radyoaktif Sezyum-137 maddesi bir kamyonla taşınırken düşüp kayboldu. Yapılan açıklamada 8 mm uzunluğunda ve 6 mm çapında olan silindir kapsülün içindeki radyoaktif maddenin her yerde arandığı açıklanırken yetkililer, bölge halkını uyardı. Yetkililer, maddeye maruz kalmanın radyasyon yanıklarına ve radyasyona bağlı çeşitli hastalıklara neden olabileceğini belirtti.

Haber 2023-01-28 13:52:13

'123 bin 700 TL üzerindekiler...' Ödemeler başladı: Tek tek sıraladı! Hangi araç ne kadar MTV ödeyecek? Model, tescil, silindir hacmi ve matraha göre…

Hangi araç için ne kadar MTV ödenecek? Motorlu Taşıtlar Vergisi için ocak ayı ödemeleri başladı. Şimdi araç sahipleri araçları için ne kadar MTV ödeyeceklerini hesaplıyor. Model yılı, ilk tescil tarihi, motor silindir hacmi ve matraha göre araç sahiplerinin ödeyecekleri MTV tutarları belirlendi. İlk ödemeler ocak ayında, ikinci ödemeler ise temmuz ayında gerçekleştirilecek. İşte 2023 MTV fiyatları ve yüzde 61,5 artışla araç sahiplerinin araçlarına göre ödeyecekleri tutarlar...

Finans 2023-01-02 16:15:02
MTV

Hastanenin MRI cihazında cinsel ilişkiye giren çiftin görüntüleri şoke etti!

MRI tarayıcısında seks yapan bir çiftin görüntüleri, herkesi şaşkına çevirdi. Yıllardır kabul edilen bilginin aksine dik bir penisin bir kadının vajinasının içinde bir 'bumerang' gibi büküldüğünü ortaya çıkaran bu görüntüler, kadın cinsel organlarının bir 'silindir' şeklinde olduğu fikrine de meydan okudu.

Trend 26-12-22 07:21

Eskişehir'de, 'Silindir' operasyonunda 13 kişi tutuklandı

Ülke genelinde düzenlenen Silindir operasyonunun Eskişehir ayağında adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

Haber 09-12-22 23:33

Eskişehir'de Silindir Operasyonu kapsamında gözaltına alınan 18 zanlı adliyede

Organize suç örgütlerine yönelik 50 ilde başlatılan "Silindir Operasyonu" kapsamında Eskişehir'de gözaltına alınan 30 şüpheliden 18'i adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 09-12-22 11:02

Çökertilen ’Baybekler’ çetesi üyeleri adliyeye sevk edildi

Türkiye genelinde gerçekleştirilen ’Silindir Operasyonu’ çerçevesinde, İzmir merkezli yürütülen operasyonda gözaltına alınan toplam 42 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Yurthaber 09-12-22 09:31

Trakya'da Silindir Operasyonu kapsamında 3 şüpheli tutuklandı

Trakya'da "Silindir Operasyonu" kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 09-12-22 07:33

Kastamonu'da Silindir Operasyonu kapsamında 14 şüpheli yakalandı

Kastamonu'da, organize suç örgütlerine yönelik 50 ilde başlatılan "Silindir Operasyonu" kapsamında 14 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 07-12-22 07:36

Zonguldak’ta suç örgütüne ‘Silindir’ operasyonu: 11 gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde Organize Suç Örgütleri ve bu örgütlere silah sağlayan hedeflere yönelik olarak bu sabah liderliğini B.Y.’nin yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 06-12-22 14:37

“Silindir” operasyonunda güreş ağası gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sabah saatlerinde açıkladığı “Silindir” operasyonunda Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Yağlıgüreş Ağası A.A. ve oğlu F.A.’da gözaltına alındı.

Yurthaber 06-12-22 12:28

“Silindir” operasyonunda Adana’da 12 zanlı gözaltına alındı

Suç örgütlerine yönelik 50 ilde 18 organize suç çetesini kapsayan “Silindir” operasyonunda Adana’da 12 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 06-12-22 10:36

SON DAKİKA | Bakan Soylu duyurdu! Suç örgütlerine 'silindir' operasyonu: Şu ana kadar 400 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütlerine yönelik 50 ilde başlatılan Silindir Operasyonunda hakkında gözaltı kararı verilen 502 kişiden 400'ünün gözaltına alındığını bildirdi.

Haber 06-12-22 09:02

SON DAKİKA | Bahçeli'den gündem yaratacak kara harekatı açıklaması! 'Bütün hainler hedefimizdir, alayı silindir gibi biçilmelidir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suriye'nin kuzeyine yönelik olası harekatla ilgili olarak "Sınırlarımızda bütün hainler hedeflerimizdir. Canlı terörist bırakılmamalı, alayı silindir gibi biçilmelidir" dedi. Bahçeli, Türkiye'nin askeri harekatıyla ilgili açıklamalarda bulunan uzman ve yorumcularla ilgili olarak "Bu edepsiz cibiliyetsiz ekran yüzlerinden midemiz bulanmaktadır. Türkiye'nin ne zaman kara harekatının yapılacağının dillendirilmesi güvenlik zafiyetidir" dedi.

Haber 29-11-22 11:07

Uşak'ta 39 asırlık silindir mühür bulundu

Uşak'ta 39 asırlık silindir mühür bulundu

Yurthaber 28-09-22 16:21

Hortum nedir, ne zaman ve nasıl oluşur? Hortum en çok hangi iklimde, bölgede görülür?

Hortum etkisi büyük olan doğal afet olaylarından biridir. Rüzgar türleri arasında en tehlikelilerinden biri olarak kabul edilir. Hortum oluştuğu zaman bulutlardan yeryüzüne kadar uzanan korkunç bir görüntü ortaya çıkar. Silindir şeklinde görülen bu doğa olayı içine aldığı her şeye zarar verebilir. Hortum nedir, ne zaman ve nasıl oluşur?

Egitim 30-05-22 17:59

Silindir makinesi ne demek? Silindir makinesi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Silindir makinesi birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Silindir makinesi birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 23:16

Silindir yağı ne demek? Silindir yağı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Silindir yağı birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Silindir yağı ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:28

Silindir şapka ne demek? Silindir şapka birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Silindir şapka de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Silindir şapka ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:17

Silindir kalıplama ne demek? Silindir kalıplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi hakkında bilgi sahibi olmak, fikirlerin ve duyguların başarıyla dile getirilmesini mümkün kılar. Kişinin kendisini rahatlıkla ifade etmesine yardımcı olan dilbilgisi kuralları, birleşik kelimeleri de şekillendirir. İki kelimenin birleşimi sırasında devreye giren bu kurallar, kelimelerin anlam kazanmasında önemli yan rol oyuncuları arasındadır. Silindir kalıplama birleşik kelimesi de dilbilgisi kuralları ile oluşmuştur. Silindir kalıplama ne demektir?

Egitim 23-05-22 17:37

Silindir ne demek? Silindir kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Silindir kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Silindir ne demektir?

Egitim 23-05-22 17:37

Dik silindir ne demek? Dik silindir birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Dik silindir birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Dik silindir birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 21:57

Eğik silindir ne demek? Eğik silindir birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Eğik silindir birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Eğik silindir birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:04

Üstünden silindir gibi geçmek ne demek? Üstünden silindir gibi geçmek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. üstünden silindir gibi geçmek de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. üstünden silindir gibi geçmek ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:41

Silindir gibi ezmek ne demek? Silindir gibi ezmek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Silindir gibi ezmek ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Silindir gibi ezmek TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:28

Adanalı'nın Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt değişimiyle şaşkına çevirdi! ''Yıllar silindir gibi ezmiş''

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisi, Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Selin Demiratar, Mehmet Alakurt ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerin paylaştığı dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle yayınlandığı dönem izleyiciyi ekrana kilitliyordu. Dizide 'Maraz Ali' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 05-03-22 10:19

Karabük İl Genel Meclis Toplantısı yapıldı

Karabük İl Genel Meclisi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.İl Özel İdare Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresinin gerçekleştirdiği çalışmaların çevre illerden takdir gördüğünü söyledi.2014’ten itibaren Karabük İl Özel İdaresinin makine parkını ve hizmet ağını güçlendirerek geliştirdiklerini belirten Yıldırım, "Taş kırma makineleri, seyyar konkasörlerimiz, yeni aldığımız greyderlerimiz, ekskavatörlerimiz, çöp toplama araçlarımız, küçük kepçe, pikap, kamyon, silindir, arazöz, otobüs ve yükleyiciler olmak üzere 63 adet iş makinesi ve araç satın alınarak makine parkımız güçlendirilmiştir.

Yurthaber 01-03-21 14:40

Alanya Belediyesi sıkıştırılmış beton tekniğini ilk kez uyguladı

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2018 yılında faaliyete geçen Mobil Beton Santrali’nde Silindir ile Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol tekniğini, Hamit Özçelik Ortaokulu’nun bahçesine uyguladı.

Yurthaber 28-02-21 14:27

Mardin’de iş makinasına gizlenmiş 195 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Mardin’de iş makinasının silindir bölümüne gizlenmiş vaziyette 195 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.Mardin’de narkotik şube ekiplerinin yaptığı operasyonda, bir oto çekicisi üzerinde taşınan silindirli iş makinasının silindir bölümüne gizlenmiş vaziyette 195 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Haber 05-02-21 09:17

Çap ve Strok, beygir gücü ve torku nasıl etkiler?

Çap ve Strok ölçüleri, bir motor için oldukça önemlidir. Bu ölçüler motorun karakterini ve silindir boyutlarını etkiler. Aracın torkuna ve gücüne de etki eden bu ölçüler, farklı kural ve koşullara göre belirlenir. Çap ve Strok beygir gücünü nasıl etkiler? Çap ve Strok tork gücünü nasıl etkiler?

Haber 12-01-21 11:13

Konya’nın Model Fabrikası 2021’e hazır

Konya Ticaret Odası Teknoloji ve Eğitim Kampüsü (KTOTEK) bünyesinde faaliyete geçen, KTO Konya Model Fabrika, 2020 yılında Konyalı firmalarla ortak çalışmalarını sürdürdü.Kısa adıyla Model Fabrika olarak bilinen Konya Ticaret Odası Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi, KTOTEK bünyesinde faaliyetlerine devam ediyor.KTO Başkanı Selçuk Öztürk, “Bin 150 metrekare kapalı alanı ile Konya Ticaret Odası Teknoloji ve Eğitim Kampüsü’nde hizmet veren Model Fabrika’da, CNC Torna, CNC Dik İşlem Merkezi, Metal Testere, 3D Ölçüm Cihazı gibi makine ve ekipmanlarla geleneksel ve yalın üretim tekniklerinin rahatlıkla karşılaştırılabileceği bir esneklikte Pnömatik Silindir üretimi yapılmaktadır.

Yurthaber 11-01-21 12:25

Elazığ İl Özel İdaresi araç filosuna 28 yeni araç kattı

Elazığ’da köylere hizmet götürmek için İl Özel İdaresi tarafından alınan 28 yeni araç, düzenlenen törenle hizmete girdi.Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesine 15 kamyon, 4 greyder, 4 kazıcı yükleyici, 4 minibüs ve bir silindir aracı alındı.

Yurthaber 08-01-21 14:12

Turbonun uzun ömürlü olması için nasıl kullanmak gerekir?

Son dönemin trend makineleri, düşük hacimli ve turbo destekli üniteler oldu. Eski dönemde kullanılan atmosferik motorlar, yüksek hacimli ve bol silindirli spor otomobiller tarihin ara sayfalarında kaybolup gittiler. Markalar son dönemde motor hacmini ve silindir adedini aşağı çekerek, aşırı besleme sistemlerini ortaya çıkardılar. Supercharger (Kompresör) ve turbo olarak iki farklı oyuncuyu hayatımıza sokan marklar, kolaylıklarının yanında bazı sıkıntıları da beraberinde getirdiler.

Haber 07-01-21 10:28

Motor soğutma sistemi nedir? Nasıl çalışır?

İçten yanmalı motorlarda silindirler içindeki yanma sonucu hareket gerçekleşir. Bu hareketin oluşmasını sağlayan yanma sırasında da büyük bir ısı ortaya çıkar. Motor bloğu ve silindir kapağı yaklaşık olarak 2000 derecenin üzerinde bir ısıya kadar çıkar. Motorun argümanları metalden de yapılmış olsa da sadece belli bir sıcaklığa dayanırlar. Peki bu sıcaklık nasıl motordan uzaklaştırılır? Motor soğutma sistemi nedir? Nasıl çalışır?

Haber 04-01-21 17:14

Gaziantep Büyükşehir, araç filosunu genişletti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa ve şehre daha iyi hizmet götürebilmek amacıyla 10 adet kamyon, 2 beko loder, 2 silindir, 2 itfaiye aracı ve 3 adet semi treyleri araç filosuna ekledi.

Yurthaber 28-12-20 13:15

Manyas’ta 2 iş makinası törenle hizmete girdi

Manyas Belediyesine hayırsever bir vatandaşın da katkısı ile yeni alınan 2 iş makinesi için tören düzenledi.Manyas Belediyesi 120 bin lirası hayırsever Osman Öztürk tarafından karşılanan toplam da 385 bin liraya bir tane asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere silindir, bir tane de 270 bin liraya mini eksvatör satın aldı.

Yurthaber 18-12-20 13:18

Kale alarmlı silindir hırsızlık girişimlerini engelliyor

Kale Kilit’in Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim merkezlerinden olan Çerkezköy fabrikasında, Türk Mühendisleri tarafından geliştiren Alarmlı Silindir, zorlandığında tuzak kısmından kırılarak alarm devresini aktif hale getiriyor. Alarmlı Silindir, iki aşamalı tuzaklı silindir teknoloji sayesinde tuzak bölümü kırılarak silindire ulaşımı engellediği gibi, 100 desibellik alarmıyla çevreyi uyararak, hırsızı eve giremeden kapıda durduruyor.

Finans 17-12-20 13:42

Başkan Palancıoğlu hem yolu inceledi hem silindir aracı kullandı

Melikgazi’de yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarına katılarak yerinde inceleme yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 16-12-20 12:29

Köy yollarına beton asfalt çalışmaları

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Yüylük köyü ile Oysu köyü bağlantı yolunun silindir ile sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.Çalışmaları tamamlanan yolda Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak, Altıntaş Kaymakamı Mehmet Can İrdelp ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Bursa incelemelerde bulundu.Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak, yaptığı açıklamada, ’’Yapılan çalışmalar neticesinde köylerimize ulaşım, bu süreçten sonra daha güvenli ve konforlu yapılacak.

Yurthaber 04-12-20 10:08

Silindir ile kamyon arasına sıkışan işçi öldü

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde çalışan işçi yol yapımında kullanılan silindir ile kamyon arasına sıkışarak hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, bu sabah saatlerinde Gülşehir ilçesine bağlı Emmiler köyündeki yol yapım çalışmasına katılan Nuri Vatan (65), yakıt aktarımı yaptığı iş makinesi ile kamyon arasına sıkıştı.

Yurthaber 13-11-20 15:17

Köy yollarında beton asfalt çalışması

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde köy yollarında beton asfalt çalışmalarının devam ettiği bildirildi.Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, ’’İlçemize bağlı Yüylük köyümüzün Oysu köyü ile bağlantı yolunun silindir ile sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 10-11-20 10:11

Dumlupınar’da köy yolu çalışmaları

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde köy yolları çalışmalarının ihalelerinin bittiği ve çalışmalara başlandığı bildirildi.Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak, yaptığı açıklamada, ’’İlçemize bağlı Yüylük köyümüzün Oysu köyü ile bağlantı yolunun silindir ile sıkıştırılmış beton yol yapım işi ihalesi tamamlanıp çalışmalara başlanıldı.

Yurthaber 29-10-20 11:59

12 tonluk silindir aracı indirilirken düştü

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 12 tonluk silindir aracı yüklü olduğu başka bir araçtan indirilirken düşüp devrildi.Olay, Tekirdağ’ın Çorlu İlçe Omurtak Caddesi Emlak Konutları Kavşağında meydana geldi.

Haber 27-10-20 14:55

Sakarya'da şantiyede üzerinden silindir geçen kişi öldü

İş makinesini kullanan sürücü gözaltına alındı

Yurthaber 14-10-20 10:55

Otoyol şantiyesinde üzerinden silindir geçen işçi hayatını kaybetti

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu Akyazı Şantiyesinde üzerinden silindir geçmesi sonucu ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, silindir sürücüsü gözaltına alındı.Olay, dün Kuzey Marmara Otoyolu Akyazı Şantiyesinde meydana geldi.

Haber 14-10-20 09:33

Uzun Keltepe Kayak Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karabük’ün ve bölgenin yeni turizm merkezi Keltepe Kayak Merkezi’nde, Özel İdare ekiplerinin devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül’den devam eden çalışmalar ile bilgi alan Genel Sekreter Uzun, "Bölgemizin ve ilimizin yeni turizm merkezi olan Keltepe Kayak Merkezi’nde ekiplerimiz; bir ekskavatör, 2 kamyon, 2 greyder ve bir silindir ile çalışmalarını sürdürüyor.

Yurthaber 08-10-20 13:04

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü operatör koltuğuna geçti

Sancaktepe Belediyesi ekipleri asfalt, bordür ve çevre düzenleme çalışmalarını ilçenin her köşesinde gece gündüz sürdürüyor. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise çalışmalar sırasında silindirin başına geçerek operatörlük yaptı. Başkan Döğücü’nün silindir operatörlüğü vatandaştan tam not aldı.

Haber 23-09-20 21:45

(Özel) Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün silindir operatörlüğü ustalara taş çıkarttı

Sancaktepe Belediyesi ekipleri asfalt, bordür ve çevre düzenleme çalışmalarını ilçenin her köşesinde gece gündüz sürdürüyor.

Yurthaber 23-09-20 21:31