Silinen Mesaj Haberleri

Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı! İstanbul'da DJ kabusu yaşadı: Babalar sözünü tutar

Eski patronları, DJ Muharrem Ülker'in kabusu oldu! İstanbul'da işten ayrılan Ülker'e patronları başka bir mekanla anlaşmaması için gözdağı verdi, patronlardan biri "Orada çalışmaya başlarsan gereğini yaparız" diye mesaj attı. DJ Ülker yeni işyerinde başlamaya çalıştıktan sonra eski patronun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı. Eski patrondan bir de sosyal medyada "Babalar sözünü tutar" paylaşımı geldi.

Haber 2024-04-16 10:18:00

MHP'li Feti Yıldız'dan Özgür Özel'e 'ölüm' göndermeli mesaj! CHP'den tepki gecikmedi: Bahçeli'nin sözlerinden daha kötüsü olmaz derken...

Bayramın ilk günü gazetecilere açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, Devlet Bahçeli'nin sandık sözlerini hedef almıştı. MHP'li Feti Yıldız'dan, Özel'e çok konuşulacak bir cevap geldi. Şeyh Edebali öğütünü hatırlatan Yıldız, "İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler" ifadelerini kullandı. CHP'den bu açıklamaya tepki gecikmedi.

Haber 2024-04-11 14:41:27

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-11 08:39:55

Cristiano Ronaldo’dan Ramazan Bayramı mesajı

Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımında giyen Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Spor 2024-04-10 22:18:05

Nur Viral'e mesaj yağınca açıklama yaptı! Sattığın cinsel gücü arttırıcı ürünler...

Yaptığı programlarda aldığı sorulara verdiği tepkilerle dikkat çeken Nur Viral sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Nur Viral'e gelen cinsel arttırıcı ürün mesajları gerçeği ortaya çıkardı.

Magazin 10-04-24 10:22

CHP lideri Özel'den Ramazan Bayramı mesajı: Gazze başta olmak üzere mezalimin son bulmasını diliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Özgür Özel mesajında Gazze'deki katliama dikkat çekti.

Haber 09-04-24 16:29

Son dakika | Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! Enflasyonla mücadele için parantez açtı: 'Net şekilde göreceğiz'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında enflasyonla mücadele vurgusu yaparken "Ekonomi cephesinde hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele en hassas olduğumuz konudur" ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 11:03

Fenerbahçe, Galatasaray maçına çıkmayacağını şifreli bir şekilde açıkladı!

Fenerbahçe sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım geldi. Pazar günü Galatasaray maçına çıkması beklenmeyen sarı-lacivertlilerin paylaşımı, Süper Kupa mücadelesiyle ilgili çok açık bir mesaj verdi.

Spor 04-04-24 15:03

Mansur Yavaş mazbatasını aldı! Dikkat çeken mesaj: 'Çağrımı tekrar edeceğim, artık gerisini kendileri bilir'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimde ikinci kez seçilmesinin ardından mazbatasını alarak göreve başladı. Önceki dönemde belediye meclisinde yaşadıkları sıkıntılara dikkat çeken Yavaş, "Bize engel olan belediye başkanlarının şu anda hiçbiri belediye meclisinde değil" dedi. Rakip partilerden seçilen belediye başkanlarına 'Gelin birlikte Ankara’nın tümüne hizmet edelim' çağrısını tekrar edeceğini belirten Yavaş, "Artık gerisini kendileri bilir" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 14:50

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Yurthaber 02-04-24 11:23

SON DAKİKA | Devlet Bahçeli'den seçim sonuçları sonrası ilk açıklama! 'Erken seçim' sözleri dikkat çekti

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçları sonrası ilk kez açıklamada bulundu. "Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir" diyen Bahçeli'nin, 'erken seçim' ile ilgili sözleri dikkat çekti. MHP'nin seçimlerde büyük bir başarı elde ettiğini belirten Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesine de tam destek verdiğini belirtti. İşte Bahçeli'nin o açıklamaları...

Haber 01-04-24 13:35

Seçim sonrası ses verdi! Sinan Oğan o mesajıyla şaşırtmadı, '2027' detayı ayrıca dikkat çekti

Seçim sonrası ilginç bir mesaj da Sinan Oğan'dan geldi. 2023'te önce cumhurbaşkanı adayı olup sonradan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Oğan "Plana sadık kal" mesajıyla hafızalara kazınmıştı. Oğan 1 Nisan sabahı aynı mesajı yinelerken paylaşımındaki '2027' detayı dikkat çekti.

Haber 01-04-24 10:42

Son ana kadar 'müjde' beklemişlerdi.... Emekliler yerel seçimde nasıl mesaj verdi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken erken seçim çıkışı

31 Mart yerel seçimi maratonu dün akşam sonlandı.. 31 Mart seçimlerinde CHP oy oranlarını artırarak birinci parti oldu. Yerel seçim öncesi zam taleplerini dile getiren ve son ana kadar 'seyyyanen zam' müjdesi bekleyen emekli sandıkta ne mesajlar verdi?

Finans 01-04-24 08:05

İstanbul'da ilk veriler gelirken paylaştı! İmamoğlu için tek kelimelik paylaşım sosyal medyada ses getirdi

Sandıkların kapanmasıyla oy sayımı başladı, ilk veriler de gelmeye başladı. Türkiye'nin gözü kulağı İBB seçim sonuçlarında. Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlığını da yapan Necati Özkan'dan ilk veriler gelirken ilgi çekici tek kelimelik bir mesaj geldi.

Haber 31-03-24 19:16

MASAK inceleme başlatmıştı! Fenomenlere ait 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu! 'Verilen mesaj çok büyüktü'

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat'ın mal varlıklarına el konulmasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmesiyle birlikte diğer sosyal medya fenomenleri hakkında da soruşturma başlatıldı. MASAK tarafından yapılan incelemeler sonucu fenomenlere ait tam tamına 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu.

Magazin 30-03-24 15:44

Edirne'de korkunç olay! Öldürüp toprağa gömmüş, koyun derileriyle...

Edirne'de 10 gündür kendisinden haber alınamayan 51 yaşındaki Hamit Kır'ın toprağa gömülü cansız bedeni bulundu. Cesedin bulunduğu noktada üzerinin, koyun derileri ve çöplerle örtüldüğü görüldü. Olayla ilgili köyde bir ahırda çalışan İ.T. gözaltına alındı. İ.T.'nin çevresine, "Kır'ın kendisine yurt dışına gidiyorum" şeklinde mesaj attığını söylediği de öğrenildi.

Haber 29-03-24 22:05

Kuzenini ziyaret etti, 12 yaşındaki kızını taciz etti! Whatsapp yazışması ortaya çıktı: Özel yerlerime dokundu

Mide bulandıran istismar haberinin adresi bu kez İzmir. Karabağlar ilçesinde kuzenine ziyarete giden 49 yaşındaki T.A. evde yalnız gördüğü kuzeninin 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz etti. Küçük kız durumu ailesine anlatınca şüpheli saklandığı yerde yakalandı. Küçük kızın arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı.

Haber 29-03-24 09:30

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Aleyna eleme adayı olunca... Yunus Emre'nin sözleri şoke etti! 'Beria seni bekliyor'

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre Aleyna ile olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria bu samimiyetten rahatsız olmuş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyerek mesaj atmıştı. Yarışmanın son bölümünde Aleyna eleme adayı olunca Yunus Emre'nin sözleri şoke etti.

Magazin 29-03-24 08:29

Canlı yayına damgasını vurdu! Murat Kurum'u duygulandıran röportaj: İzleyince gözleri doldu

İBB başkan adayı Murat Kurum'un katıldığı canlı yayına duygulandığı anlar damgasını vurdu. Kahramanmaraş depremlerinde evleri yıkılan afetzedelerle röportajı izleyen Kurum'un gözlerinin dolduğu görüldü. Rakibi Ekrem İmamoğlu'na 'villa' iddiaları üzerinden yüklenen Kurum ayrıca Yeniden Refah Partili seçmene de mesaj verdi.

Haber 26-03-24 09:16

Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre ve Aleyna'nın konseydeki samimi halleri dikkat çekti

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırmıştı. Bu uyarının ardından tepki çeken Aleyna adada sinir krizi dahi geçirmişti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi halleri damga vurdu.

Magazin 23-03-24 07:53

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan KKM açıklaması: 'Başından itibaren...'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Enflasyonla ilgili net mesaj veren Cevdet Yılmaz, OVP hedeflerinin önünde olduklarını belirtti.

Finans 22-03-24 22:51

Son dakika | Erdoğan çalışan ve emekliler için mesaj verdi! Fazlasıyla telafi edeceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonun yılın ikinci yarısından itibaren düşmesi yönündeki beklentiyi dile getirirken "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntı boynumuzun borcudur" mesajını verdi. CHP'deki 'para sayma' soruşturmasına ilişkin sert sözler kullanan Erdoğan, "Türk siyasetini bu kadar kirletmeye, insanımızı bu kadar utandırmaya kimsenin hakkı yok" dedi.

Haber 22-03-24 15:27

Karısının 'Aleyna'dan uzak dur' mesajı ortalığı karıştırmıştı! Yunus Emre ve Aleyna sonunda yüzleşti

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırdı. Hakkındaki eleştirilerden sonra adada dışlanan Aleyna sinir krizi geçirmiş hatta oyuna bile çıkmamıştı. Yunus Emre ve Aleyna oyun alanında bir araya geldi.

Magazin 20-03-24 13:16

MSB'den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi mesajı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yurthaber 18-03-24 10:02

Bakan Yerlikaya'dan suç örgütleri ile mücadelede net mesaj: Vatandaşımıza kimse şekil yapamaz, racon kesemez

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütleri ile mücadelenin aralıksız süreceğini belirterek, "Aziz milletimizin kazancına göz diken, huzurunu kaçırıp tedirgin edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizim vatandaşımıza bağışlayın beni, hiç kimse şekil yapamaz. Racon kesemez. Çünkü medeni toplumlarda devletten ve milletten daha güçlü bir irade yoktur, olamaz da" dedi.

Haber 16-03-24 19:06

Köylüler tesadüfen buldu! 2 bin 100 yıllık yazıtta dikkat çeken mesaj

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde bulunan ve askeri helikopterle sarp kayalıklardan alınarak Perre Antik Kenti'ne taşınan 2 bin 100 yıllık yazıtın çevirisi yapılıyor. Pisa Üniversitesinden Prof. Dr. Margherita Facella, "Yazıtlarda Kommagene Kralı l. Antiochos'un halka verdiği demeçler var" dedi. Yazıtlarda özellikle vurgulanan mesaj ise dikkat çekti.

Haber 15-03-24 11:59

Fatih Terim, Galatasaray'ın efsane yıldızını alıyor! Sezon sonunda anlaşma sağlanamazsa Yunanistan'a imza atması kesin gibi...

Galatasaray'da Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamışken Uruguaylı eldiven henüz sözleşme imzalamadı. Bu durumdan hoşnut olmayan Muslera'nın yönetime mesaj yolladığı ve durumun kısa süre içinde çözülmemesi durumunda başka takımlarla görüşeceği aktarıldı. Muslera'nın hamlesinin ardından ilk gelişme Yunanistan cephesinden geldi. Panathinaikos ile şampiyonluğa koşan Fatih Terim, Muslera'nın olası ayrılığı durumunda yıldız oyuncuya resmi teklif yapacak.

Spor 14-03-24 07:56

Vali Aydoğdu, 1992 Erzincan Depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenleri yad etti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 1992 Erzincan Depreminin 32. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yurthaber 13-03-24 10:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye net mesaj! 'Verilen destek kesilmeli'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı programda yaptığı açıklamada "Güney sınırlarımızda 'Teröristan' kurulmasına izin vermeyeceğiz" dedi. ABD'ye de net mesaj veren Erdoğan "DEAŞ bahanesiyle bölücü örgüte verilen destek kesilmeli" diye konuştu.

Haber 12-03-24 20:37

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Fırsat vermeyeceğiz diyerek rest çekti! Anahtarımızı yanlış yerde arıyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son konuşmasına 'anahtar' metaforuyla yaptığı vurgu damgasını vurdu. "Millet olarak kaybettiğimiz anahtarı son 2 asırdır aydınlanma sandığımız bir yerde arıyoruz" diyen Erdoğan, özellikle gençlerin sosyal medya kullanımıyla ilgili de mesaj verdi.

Haber 12-03-24 14:56

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen mesajların ardı arkası kesilmiyor! Kocam Rus komşumla...

Esra Ezmeci sosyal medyada kendisine gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Son gelen sorular arasında gelen 2 mesaj gündem oldu. Bir takipçi Rus komşusundan bahsederken bir takipçi ise eşinin kendisini cezaevinde aldattığını iddia etti.

Magazin 12-03-24 14:22

Asgari ücrete ara zamdan mesai saatine... İş dünyasından çalışanı üzecek açıklama: ‘1 yıllık açıklandı, bütçemizi yaptık’

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç iş dünyasının gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Avdagiç enflasyondan asgari ücrete ve son günlerin en çok merak edilen konusu mesai saatlerine kadar açıklama yaptı. Asgari ücrete ara zam için çalışanlara olumsuz mesaj veren Avdagiç, mesai saatlerinin kısalmasına ilişkin ise iş kanununun kümülatif olarak değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Finans 11-03-24 10:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Haber 10-03-24 21:57

Merve Taşkın babasının mezarını paylaşmıştı! Son pozuna gelen mesaj şoke etti

OnlyFans platformundan aylık 100 bin dolar kazandığını açıklayan fenomen Merve Taşkın paylaşımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde babasının mezarını paylaşan Taşkın gelen bir mesaja ilginç yanıt verdi.

Magazin 10-03-24 08:36

8. Ulusal Antarktika Bilim Seferi'nden Dünya Kadınlar Gününe özel 8 mesaj

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Antarktika Bilim Seferi'ne katılan kadın araştırmacılar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajlarını kıtadan iletti.

Yurthaber 07-03-24 11:09

AK Parti'nin gündeminde CHP kazanırsa ihtimali: Yeniden Refah'a sitem etti! Zaten yüzde 50'yle alacağımız yerleri niye verelim

Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'nin işbirliği teklifine kapıyı kapatmasının ardından AK Partili Efkan Ala'dan sitemkar sözler geldi. "Eğer CHP kazanacaksa ittifak çatısı altında olmanın anlamı yok" diyen Genel Başkanvekili Ala, Yeniden Refah'ın seçime kendi başına girdiği yerlerde CHP'nin kazanma olasılığını artırdığına değindi. Ala'nın "Zaten yüzde 50'nin üzerinde alacağımız yerler" diyerek verdiği mesaj da dikkat çekti.

Haber 06-03-24 13:41

Survivor'ın yıldızı Turabi, Acun Ilıcalı'nın o sözlerini paylaştı! Özlediysen mesaj at abi

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda etmişti. Çamkıran, son paylaşımıyla yine gündeme geldi. Turabi, Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamaları kendi sosyal medya hesabından paylaşarak altına bir de not düştü.

Magazin 05-03-24 10:10

Son dakika: Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Bu yaz Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 2 saat 30 dakika süren kritik toplantının ardından açıklamalar yaptı. Terörle mücadele konusunda net mesaj veren Erdoğan, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." şeklinde konuştu.

Finans 04-03-24 18:16

Muslera'dan Galatasaray yönetimine sosyal medya aracılığı ile mesaj! ''Kendi rakamını kendin yaz derim''

Galatasaray'da Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamışken Uruguaylı eldiven sosyal medya hesabından Galatasaray yönetimine mesaj gönderdi.

Spor 04-03-24 15:24

Fatih Altaylı'dan olay 'Suriyeli cumhurbaşkanı' iddiası! 'Çocuklarınız görecek' diyerek açıkladı: Şaşırmayın! parti kuracaklar...

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Suriye kökenli adaylara yönelik kendisine çok sayıda mesaj geldiğini belirten Gazeteci Fatih Altaylı, gündem yaratacak iddialarda bulundu. "Hiç şüpheniz olmasın. Bu kadarla da kalmayacak" diyen Altaylı, örnek olarak da Almanya'yı gösterdi. Altaylı, "Siz görmezseniz bile çocuklarınız Suriyeli bir Türkiye Cumhurbaşkanı görecek" dedi.

Haber 04-03-24 13:55

Bakan Fidan 'ifşa edildi' diyerek tepkisini dile getirdi! Gazze'de ateşkes için arabucular devrede

Gazze'de ateşkes için çabalar yoğunlaşırken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan anlaşmanın Ramazan ayı öncesinde sağlanmasına ilişkin bir mesaj geldi. Fidan ayrıca Gazze konusunda tek taraflı adım atılması gerektiğinin dile getirildiğini belirtip "Bunu destekliyoruz" dedi.

Haber 03-03-24 13:02

Öğretmenden 2 öğrenciye cinsel istismar! Mesajları ortaya çıktı: 'Keşke aynı yaşta olsak...'

Ankara'da öğretmen Ş.D. (26), görev yaptığı okulda farklı tarihte öğrencileri E.S.K. (17) ve M.Y.T.'ye (17) cinsel istismarda bulundu. Hakkında 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ş.D.'nin, öğrencisi E.S.K.'ye "Keşke aynı yaşta olsak her şey farklı olur" şeklinde mesaj attığı, öğrencilerini okul dışında da takip ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 01-03-24 12:30

Ebru Gündeş'in evliliği büyük ses getirdi! Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı canlı yayına mesaj gönderdi! Bomba sözler

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in evliliği büyük ses getirdi. Özdemir'in Selin Kabaklı ile evliyken Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düştü. 'İhanete uğramış bir anneyim' açıklamasını yapan Kabaklı Söylemezsem Olmaz programına canlı yayında mesaj gönderdi.

Magazin 01-03-24 12:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna-Güney Doğu Avrupa Zirvesi'ne video mesaj gönderdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin, "Barışın inşası için daha önce İstanbul'da kurmuş olduğumuz müzakere masasını yeniden tesis etmeye hazırız." ifadesini kullandı.

Haber 28-02-24 18:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı: 'Bir daha hiç kimsenin hortlatmasına izin vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında "Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat’ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Haber 28-02-24 13:53

Kan donduran cinayet! Önce silahla rehin aldı, sonra kurşun yağdırdı

Çekmeköy'de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Emine Ülkü Araz, polis ihbar hattına mesaj atarak yardım istedi. Araz, ikna çalışmaları sırasında kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Polis, katil zanlısı Araz'ı dairenin balkonunda yakalayarak etkisiz hale getirdi. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 15:30

Son dakika | Erdoğan'dan Ülkeyi kaosa sürüklemek istiyorlar çıkışı! Muhalefeti hedef aldı, sert konuştu: Kandil'le ne uzlaşıldığını bilen yok

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik mesaj verirken muhalefete sert sözlerle yüklendi. "Sanmayın ki belediye yönetimlerini şehirlerimize hizmet etmek için istiyorlar" diyen Erdoğan, "İstiyorlar ki önce belediye yönetimlerini yeniden ele geçirsinler, ardından ülkeyi kaosa sürükleyip merkezi yönetime göz diksinler" ifadeleriyle dikkat çekti.

Haber 26-02-24 16:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü için mesaj yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla video mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Rekor oy oranlarıyla bizlerden desteklerini esirgemeyen, başta İstanbul olmak üzere ülkemizin farklı yerlerinde yaşayan Bayburtlu kardeşlerimize ahde vefaları için teşekkür ediyorum. Ülkemizi nice zorlukları ve engelleri aşarak nasıl bugünlere el birliği içinde getirdiysek, inşallah Türkiye yüzyılını da hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Haber 25-02-24 20:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsrail'in dezenformasyon çabalarının engellenmesi en önemli görevlerimiz arasındadır'

İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İslam ülkeleri olarak sorumluluklarımızdan biri de yalanın hakikati perdelemesinin önüne geçmektir. Gazzeli kardeşlerimize yönelik barbarlıkların kayıt altına alınması, duyurulması, İsrail'in dezenformasyon çabalarının engellemesi en önemli görevlerimiz arasındadır" dedi.

Haber 24-02-24 17:15