Silivri Ceza Infaz Kurumlari Yerleskesi Haberleri

Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çıkan yangında 12 kişi dumandan etkilendi

Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkumun yatağını ateşe vermesi sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen 3 infaz koruma memuru ve 9 mahkum hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 2024-03-21 07:50:23

Cezaevinde annesinin yanında kalan çocuklara kayak eğitimi verildi

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Abdullah Gül Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak düzenlemiş olduğu proje kapsamında, Bünyan Kapalı Kadın Ceza infaz Kurumu’nda kalan mahkum çocuklarına yönelik kayak eğitimi Erciyes Kayak Merkezi’nde tamamlandı.

Yurthaber 2024-03-07 14:15:43

Kocaeli Cezaevi çocuk koğuşunda iğrenç olay! İdrar içirdiler, tecavüz ettiler, birbirleriyle cinsel ilişkiye zorladılar...

Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cinsel istismardan tutuklu S.T. (19) ile M.D. (18), iddiaya göre aynı koğuşta kaldıkları A.S. (18), E.G. (17), K.T.Ö. (19) ve Y.Ö.’nün (19) cinsel istismarına uğradı. Darbedilen, işkence gören, idrar içmeye ve birbirleriyle cinsel ilişkiye girmeye zorlanan S.T. ile M.D.’nin ifadeleri üzerine başlatılan soruşturma sonrası sanıklara ceza yağdı. Cezaevindeki işkence görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 2024-01-14 11:15:59

Dilan Polat'ın Silivri günleri bitti! Onun da cezaevi değiştiriliyor! Sıla Doğu, Candan kardeşlerle birlikte...

Dilan Polat ve Engin Polat "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledilmişti. Dilan Polat'ında Silivri günleri bitiyor. Onun da cezaevi değiştirilecek.

Magazin 2023-11-17 14:10:55

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı! Engin Polat'ın cezaevi değiştirildi, güvenlik gerekçe gösterildi

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden, Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

Haber 16-11-23 13:55

İşte Türkiye'de suç oranı en düşük 10 il! Aralarında iki büyükşehir var

Türkiye'de suç oranı en düşük 10 il belli oldu! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından belirli aralıklarla ikametgah ve suç türüne göre ceza infaz kurumuna giren hükümlerle ilgili veri paylaşımı yapıldığı belirtilirken, son bir haber dikkat çekti. TÜİK'in 2012 ve 2020 yılları arasında yaptığı yeni raporda ise "Daimi İkametgah ve Suç Türüne Göre Ceza İnfaz Kurumuna Giren Hükümlüler" verileri açıkladığı ifade edildi. O haberde, suç oranı en düşük 10 il bakın nasıl sıralandı...

Haber 13-11-23 14:04

Dilan Polat cezaevine ağlayarak girdi! Silivri'de dikkat çeken görüntü

Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili mahkeme tutuklama kararı verdi. Aralarında Polat çiftinin de bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklanarak güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi. Dilan Polat'ın cezaevine girdiği sırada ağladığı görüldü.

Magazin 05-11-23 16:08

Yozgat'ta hükümlüler ceza infaz kurumunun atölyesinde hastane kıyafeti üretiyor

Yozgat Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü bünyesinde kurulan tekstil atölyesinde çalışan hükümlüler, ekonomiye katkı sağlıyor.

Yurthaber 18-10-23 15:09

6 yıldır firariydi! FETÖ üyesi eski komiser yardımcısı yakalandı

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün Emniyet Mahrem yapılanması içerisinde bulunan ve 6 yıldır firari olarak aranan ihraç edilmiş komiser yardımcısı Kadir Akar, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Akar, adli işlemler sonrasında tutuklanarak Sincan Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Haber 02-10-23 19:51

Dalaman Ceza İnfaz Kurumu 400 ton limonu ihaleyle satacak

Muğla'da Dalaman Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurtları Müdürlüğü, bu yıl üretimi yapılan yaklaşık 400 ton limonu dalından ihale ile satışa sunuyor.

Yurthaber 15-09-23 14:06

Gazeteci Barış Pehlivan cezaevine teslim oldu

Gazeteci Barış Pehlivan, koronavirüs nedeniyle tahliye edilen hükümlülerin tekrar cezaevine dönmesini gerektiren yasa kapmasında cezaevine girmek için Marmara Ceza İnfaz Kurumu'na teslim oldu. Cezaevi önünde açıklama yapan Pehlivan, "Bana haftalardır bir açıklama yapılmasını istiyorum. Neden ben bu ülkenin meclisinden çıkan ve beni de kapsayan yasadan faydalandırılmıyorum" dedi.

Haber 15-08-23 18:18

Gardiyanlık şartları nelerdir? Kimler infaz koruma memuru olabilir?

Dünya çapında gerek sağladığı avantajlarla gerekse özellikleriyle öne çıkan pek çok meslek mevcuttur. Bu meslekler arasında gardiyanlık hizmeti de yer alır. Gardiyanlık, infaz koruma memuru olarak da tabir edilen bir meslek çeşididir. T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak yapılan önemli bir görevdir. Bu görevde yer almak isteyenlerin belli başlı koşullara uygun olması gerekmektedir. Peki, gardiyanlık şartları nelerdir?

Haber 21-07-23 11:32

Bursa'daki terör saldırısı davasında mütalaa açıklandı

Bursa'da geçen yıl infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olmasına, 23 ceza infaz kurumu personelinin yaralanmasına neden olan terör saldırısına ilişkin 3 sanığın yargılandığı davada, cumhuriyet savcı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.

Yurthaber 17-07-23 13:32

Firari DHKP/C’li İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı

İstanbul’da terör örgütü DHKP/C’ye yönelik düzenlenen operasyonda, 7 yıl 1 ay kesinleşmiş cezası bulunan, Patnos İlamat ve İnfaz Bürosunca Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçundan aranması olan B.I. adlı örgüt üyesi yakalandı.

Haber 13-07-23 08:32

Bursa'daki terör saldırısının sanıkları yargılanıyor

Bursa'da geçen yıl infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olmasına, 23 ceza infaz kurumu personelinin yaralanmasına neden olan terör saldırısına ilişkin davada 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 08-05-23 15:40

Nazmi Arıkan ve şoförünü katletmişti! Ufuk Akçekaya cezaevinde intihar etti

Korkunç cinayet Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde meydana gelmişti. Eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesiyle ilgili iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ufuk Akçekaya (49), kaldığı İzmir 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tek kişilik odada kendini asarak yaşamına son verdi.

Haber 10-04-23 16:38

Depremlerden sonra Diyarbakır'da... 43 yıllık cezaevi hasar görmedi! 20 yıllık cezaevi zemin sıvılaşması nedeniyle boşaltıldı

Deprem felaketinden etkilenen illerden Diyarbakır'da 1978 yılında yapımına başlanan, 1980 yılında hizmete giren, 2 Şubat'ta da 'Anı ve Etnografya Müzesi' olarak hizmet vermesi için Müze Müdürlüğü'ne devredilen E Tipi Cezaevi hasar görmedi. Öte yandan kentte 2003 yılında hizmete alınan D Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu ise depremde hasar görmesi ve temelindeki su sebebiyle zeminde sıvılaşma olduğu gerekçesiyle 6 Mart'ta boşaltıldı. Yaklaşık 300 tutuklu ve hükümlü başka illere gönderildi.

Haber 18-03-23 11:31

Bursa'daki terör saldırısının sanıkları hakim karşısında

Bursa'da geçen yıl infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olmasına, 23 ceza infaz kurumu personelinin yaralanmasına neden olan terör saldırısına ilişkin davada 4 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 13-03-23 14:03

Çankırı Kapalı Cezaevi'ne 'deprem' tahliyesi

Çankırı'da E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Cezaevinde bulunanlar, çevre illerdeki cezaevlerine sevk edildi.

Haber 11-03-23 14:36

Bingöl'de deprem açısından riskli olduğu tespit edilen kapalı cezaevi boşaltıldı

Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Uslu, Bingöl M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu binasının deprem riski nedeniyle boşaltıldığını, tutuklu ve hükümlülerin çevre illerde bulunan cezaevlerine sevk edildiğini bildirdi.

Yurthaber 10-03-23 13:48

Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi boşaltıldı! Yüzlerce tutuklu başka illere sevk edildi…

Diyarbakır’da D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun boşaltıldığı öğrenildi. Yüzlerce tutuklu ve personel başka cezaevlerine sevk edildi. Depremden sonra cezaevinin fiziki şartlarının uygun olmadığı kaydedildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 08-03-23 14:35

CTE'den Hatay'daki cezaevinde yaşanan firar girişimi açıklaması: 12 adli hükümlü ve tutuklu yaralandı, 3'ü hayatını kaybetti

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki firar girişimiyle ilgili açıklama yaptı. Firar girişiminin önlenmesi için yapılan müdahale sırasında 12 adli hükümlü ve tutuklunun yaralandığını, hastaneye sevk edilen yaralılardan 3'ünün hayatını kaybettiğini, olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını bildirildi.

Haber 09-02-23 02:11

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden deprem açıklaması! 'Hükümlü ve tutuklulardan yaralanan yok'

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremle ilgili, "Depremden etkilenen bölgedeki ceza infaz kurumlarımızda kalan hükümlü ve tutuklulardan yaralanan veya hayatını kaybeden bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Haber 06-02-23 12:10

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten PFDK'nın verdiği ceza için açıklamalar! İnfaz edildim

Son dakika... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde aldığı 50 günlük hak mahrumiyeti ve 120 bin TL'lik cezaya dair açıklamalarda bulundu. "Savunmamızı PFDK'ya sözlü olarak yapmak istedik. Bize cevap dahi vermediler." diyen Özbek, "İnfaz edildim" dedi.

Spor 03-02-23 16:50

Şırnak'ta tutuklu ve hükümlüler için kitap bağışı kampanyası

Şırnak'ta, Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan "Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında kitap bağışı kampanyası başlatıldı.

Yurthaber 18-01-23 13:24

Söke’de Cezaevi için kitap bağış kampanyası başlatıldı

Adalet Bakanlığı’nın Ceza ve İnfaz Kurumları Kütüphaneleri için düzenlediği kitap bağış kampanyasının ikincisi başlatıldı.

Yurthaber 10-01-23 15:22

3 yaşındaki kızını terlikle döverek öldürmüştü! Kan donduran vahşette yeni gelişme

Ankara'da Şerife L. (36), 3 yaşındaki kızı Elif L.'yi, evde beslediği kedilerle oynadığı için terlikle döverek öldürdü. Adli Tıp tarafından hazırlanan rapor ile Şerife L.'nin cezai ehliyetinin tam olduğu belirlendi. Raporda, sanığın zekasının normal olduğu; ancak dikkat bozukluğunun bulunduğu belirtildi. Raporda ayrıca, sanık Şerife L.'nin nörolojik muayenesindeki sonucun normal sınırlarda olduğu, ceza infaz koşullarında kalabileceği ifade edildi. İşte olayın detayları...

Haber 10-01-23 11:15

Cezaevindeki zeytinyağı fabrikası üretime başladı

Akhisar Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesinde kurulan tesiste, üreticilerden bu yıl ilk kez alınan zeytinler, zeytinyağına dönüştürülüyor.

Yurthaber 27-12-22 12:11

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Diyarbakır'da hain saldırı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'doğal gaz' mesajı, İstanbul'da 'AVM' yangını...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Diyarbakır'da polis servisine düzenlene hain terör saldırısı, bugün hizmete alınan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'doğal gaz' mesajı, İstanbul'da AVM yangını, asgari ücrette üçüncü toplantının tarihi, Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor için istenen ceza...

Haber 16-12-22 16:43

Muğla'da cezaevindeki hükümlünün Kızılaya yazdığı mektup iyilik hareketine dönüştü

Aile yakını ve geliri olmadığı için ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirten hükümlünün mektubu üzerine Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan 44 hükümlü ve tutuklu için yardım kolileri hazırlandı.

Yurthaber 30-11-22 11:10

Açık cezaevi izinleri 2 ay uzatıldı

Açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin süreleri, 30 Kasım'dan itibaren 2 ay uzatıldı.

Haber 29-11-22 14:38

Mahkumlara uyuşturucu temin eden gardiyanlar adliyeye sevk edildi

Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü ve hükümözlülere uyuşturucu madde sağladıkları iddia edilen kişilere yönelik Karabük merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14’ü infaz koruma memuru 19 kişi Karabük’te adliyeye sevk edilirken, 3 kişi ise gözaltına alındıkları illerden SEGBİS aracılığı ile ifade verecek.

Yurthaber 04-11-22 15:39

Zeynep Şenpınar'ı 37 bıçak darbesiyle öldürmüştü! Selim Ahmet Kemaloğlu cezaevinde intihar etti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşanan cinayet olayı Türkiye'nin gündemine oturdu. Boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (27), kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (24) dövüp, 37 bıçak darbesiyle öldürdü. Kemaloğlu'na verilen müebbet hapis cezası, geçtiğimiz günlerde Yargıtay tarafından onandı. Kemaloğlu, tutulduğu Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tek kaldığı odada bu sabah çarşafla kendini asarak yaşamına son verdi. İşte dehşete düşüren olayın tüm detayları...

Haber 30-10-22 16:10

Adalet Bakanı Bozdağ, Yargı Teşkilatı Toplantısı'nda konuştu: (1)

"İnfaz sistemimizde cezasızlık algısını ortadan kaldırmak maksadıyla cezası az olan suçlarda yeni bir infaz uygulamasını gündeme getirmeyi ve Türkiye'ye kazandırmayı düşünüyoruz" - "Cezasızlık algısını ortadan kaldırmak için değişik suç tiplerinde ceza miktarlarına bakmak suretiyle bir kısmında tam infaz, bir kısmında belli bir süre infaz ama yargılama sistemini de değiştirerek, seri ve kısa sürede bitecek bir biçimde yeni bir usulü ortaya koyma konusunda kararlıyız"

Yurthaber 07-10-22 12:36

İnfaz ve Ceza Koruma Memuru Cengiz Yiğit'i şehit etmişlerdi! İzmir'de yakalandılar, böyle getirildiler

Bursa'da 20 Nisan günü cezaevi servis aracına yönelik bombalı saldırıda, ceza infaz koruma memurunun şehit olmasına sebep olan MLKP FESK hücresi 2 kadın ve 1 erkek örgüt mensubu İzmir'in Dikili ilçesinde yakalanmalarının ardından geniş güvenlik önlemleri altında Bursa Şehir Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Saldırının failleri, sorgulanmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haber 18-09-22 15:19

AYM, tutuklunun dilekçesinde kullandığı ifadeler nedeniyle cezalandırılmasını hak ihlali saydı

Yüksek Mahkeme, mevzuat gereği, cezaevinde bulunanların resmi makamlara gönderdiği dilekçeleri, ceza infaz kurumunun okumaya ve dilekçeleri okuduktan sonra işlem yapmaya yetkisinin bulunmadığına işaret etti - Dilekçesindeki ifadeler nedeniyle disiplin cezası alan tutukluya, 10 bin lira manevi tazminat ödenmesi kararlaştırıldı

Yurthaber 13-09-22 10:21

Trabzon'da 3 kızını vahşice katletmişti! Cani baba: Allah'tan af ve mağfiret diliyorum

Trabzon'da 2021 yılında 10, 7 ve 4 yaşlarındaki 3 kızını tabancayla vurarak öldüren tutuklu sanık Emre Göktaş görülen davaya Iğdır S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemiyle katıldı. Göktaş, "Böyle bir olaya karıştığım için çok üzgünüm. Kimsenin başına gelsin istemezdim. Allah'tan af ve mağfiret diliyorum. Öldürme olayını ne şekilde gerçekleştirdiğimi, hangi saikle yaptığımı hatırlamıyorum'' dedi.

Haber 08-09-22 14:39

Kayseri Valiliğinden polisin yaralandığı olaya ilişkin açıklama:

"Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan şahıs ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir"

Yurthaber 31-08-22 14:10

Gülşen'in avukatından ilk açıklama! Bu neticenin böyle olmaması gerekiyor

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Gülşen'i ziyaret eden avukatı Gökçe Kılıç Gülsaran, "Gülşen'in durumu gayet iyi. Bu neticenin böyle olmaması gerekiyor" dedi.

Magazin 26-08-22 14:47

Hükümlüler tropikal meyve ve tıbbi aromatik bitki yetiştiriyor

Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlülerin tropikal meyve ve tıbbi aromatik bitki üretimi denemeleri başarılı oldu - Cezaevi alanındaki tarla ve serada yetiştirilen pepino, altın çilek ile kekik, adaçayı, reyhan, fesleğen ve nane yine cezaevinde tüketiliyor

Yurthaber 20-08-22 11:08

Gezi tutuklularına arkadaş yasağı haberlerine yalanlama

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü: - "Ceza ve infaz kurumlarında hükümlü, hükümözlü ve tutukluların ailesi ve arkadaşları tarafından ziyaretlerine mevzuat çerçevesinde izin verilmektedir"

Yurthaber 12-08-22 19:24

Hasta tutuklu ve hükümlülerle ilgili yeni düzenleme! Adalet Bakanı Bozdağ duyurdu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ceza infaz kurumlarında kalan hasta tutuklu ve hükümlülerle ilgili yeni düzenleme yapılacağını açıkladı. Bakan Bozdağ yaptığı açıklamada "Sıkıntıları tamamen ortadan kaldıracak, hiç olmazsa minimize edecek bir adımı atma konusunda da kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-22 16:10

GRAFİKLİ - FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle İstanbul'da 1364 sanık cezalandırıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca darbe girişiminin ardından 18 bin 883 iddianame düzenlendi, 41 ana davada 2 bin 190 kişi yargılandı, 1364 sanığa çok sayıda suçtan ceza verildi - Darbe girişimi faaliyetleri ve FETÖ bağlantıları nedeniyle hapis cezası verilen 2000 tutuklu ve hükümlü, Silivri Cezaevi'nde kalıyor

Yurthaber 15-07-22 11:06

Hakkında 37 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Ankara'da yakalandı

Hükümlü, Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi

Yurthaber 28-06-22 12:57

FETÖ'nün Poyrazköy soruşturmasında kumpas davasına yarın başlanacak

İstanbul 33. Ağır Ceza Mahkemesince 24 Haziran'a kadar sürmesi beklenen 68 sanık hakkındaki yargılama, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu karşısındaki duruşma salonunda yapılacak

Yurthaber 19-06-22 11:43

12 Eylül döneminde işkencelerle anılan cezaevinde hükümlüler gümüşü sanata dönüştürüyor

Diyarbakır E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan gümüş ve telkari işletmeciliği atölyesinde, mesleki eğitimin ardından 12 yıldır sigortalı olarak üretim yapan hükümlü ve tutuklular, gelirleriyle hem ihtiyaçlarını karşılıyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor - Diyarbakır E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Rüştü Saka: - "Atölyede hükümlü ve tutuklular bugüne kadar 4 binin üzerinde gümüş üretti. Tahliye olduklarında toplumla bütünleşmeye hazır hale geliyorlar"

Yurthaber 18-06-22 13:01

Tutukluların parası faize yatırıldı iddiasına açıklama geldi

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Diyarbakır 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutukluların parasının faize yatırıldığına ilişkin haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Haber 05-06-22 22:29

Cezaevinde 'uyuşturucu' şakası pahalıya patladı! Gerçek sanıp iftira atınca hayatının şokunu yaşadı

Cezaevinde, arkadaşlarının ’şaka ’ amaçlı söylediği sözleri gerçek zanneden mahkum, ceza infaz memurunun uyuşturucu temin ettiği yönünde Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayın gerçek olmadığı anlaşılınca suç duyusurunda bulunan mahkum, hakkında ’iftira’ suçundan dava açıldı.

Haber 04-06-22 12:10

14 yıl kesinleşmiş cezası vardı, Kuşadası'nda yakayı ele verdi! Dünyayı dolaşmış

Sahte kimlikle dünyayı dolaşan ve hakkında 14 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs, Aydın'da yakayı ele verdi. polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanan ve üzerinden sahte İsveç ehliyeti çıkan B.N.I., gerekli işlemler yapılarak Söke T Tipi Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi. Öte yandan şahıs hakkında ibraz ettiği ehliyetin de sahte olmasından dolayı resmi belgede sahtecilik suçundan işlem yapıldı.

Haber 03-06-22 11:18