Simav Cayi Haberleri

Kütahya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Kütahya'nın Simav ilçesinde, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Yurthaber 2024-03-04 14:20:33

Simav’da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi.

Yurthaber 2024-02-28 08:14:07

Simav’da 35 umreci dualarla kutsal topraklara uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Simav İlçe Müftülüğü aracılığıyla umreye gidecek olan 35 umreci dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Yurthaber 2024-01-10 15:26:56

Simav’da ahşap ev yangını

Kütahya’nın Simav ilçesi Yavu köyünde 2 katlı ahşap evde çıkan yangın çevre binalara sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 2023-12-08 08:07:27

Kızı için 'satılık' ilanı veren babadan bir skandal daha! Canlı yayında fiyat vermiş: '250 kayme'

Kütahya'nın Simav ilçesinde yaşayan Y.D., 4 yıl önce sosyal medya hesabında kızı D.K.'nin (17) fotoğrafını paylaşarak, 'Bu kız satılıktır' yazdı. Türkiye bu skandalı konuşurken, tepki çeken olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Baba Y.D.'nin geçen yıl da sosyal medya hesabından kızına 250 lira fiyat verdiği canlı yayının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Y.D.'nin "Aha benim kızım, 250 kayme kızım. Mangalı iyi yapar, 250 kayme" dediği görüldü. İşte detaylar...

Haber 03-11-23 10:25

Simav’da kestane ağacından düşen iki kişiden biri hayatını kaybetti

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Yeniköy’de, kestane toplamak için çıktıkları ağaçtan düşen iki kişiden İsmail Can olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı Hüseyin G. hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 23-10-23 12:05

Simav Belediyesinin yeni makam aracı Türkiye’nin yerli otomobili Togg oldu

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Simav Belediyesinde yeni makam aracı olarak kullanılacak.K

Yurthaber 13-10-23 11:33

KÜTAHYA'DA DEPREM SON DAKİKA! Kütahya Gediz'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Dumlupınar, Simav ve Hisarcık'tan da hissedildi!

Kütahya deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 28 Eylül Perşembe günü Kütahya'da bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 9.81 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Gediz çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Kütahya Gediz'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Dumlupınar, Simav ve Hisarcık'tan da hissedildi!

Haber 28-09-23 22:10

Kestane ormanlarına salındı! Korkulu rüyaları olacaklar

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Simav İşletme Müdürlüğü laboratuvarında orman zararlılarına karşı yetiştirilen "Torymus Sinensis" isimli yırtıcı böcekler, kestane gal arısı ile savaşmak için kestane ormanlarına salındı. Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, üretilen yırtıcıların doğaya salınarak, doğada kestane verimini ciddi ölçüde düşüren gal arısı ile mücadele edildiğini ve kestane veriminin tekrar arttırılmasının hedeflendiğini ifade etti.

Haber 28-05-23 10:22

Simav’da kumar operasyonu

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kumar oynayanlara yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 17-04-23 07:58

Simav’da uyuşturucu operasyonu

Kütahya’nın Simav ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 92 adet uyuşturucu hap, 20 gram kenevir tohumu ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Yurthaber 23-03-23 12:27

Simav’dan deprem bölgesine 26 ton yakacak odun gönderildi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Simav Orman İşletme Müdürlüğü tarafından deprem bölgesindeki depremzedelere 26 ton yakacak odun desteğinde bulunuldu.

Yurthaber 03-03-23 11:31

Simav’da ortaokul öğrencilerinden depremzede çocuklara oyuncak

Simav İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticileri Fadime Yalçın, Vildan Ildız ve Rukiye Aslan rehberliğinde bir araya gelen ortaokul öğrencileri, deprem bölgesindeki çocuklara oyuncak gönderdiler.

Yurthaber 16-02-23 09:09

TOKİ KÜTAHYA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI açıklandı mı? 6 Şubat 2023 Pazartesi Kütahya TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi!

TOKİ Kütahya kura çekilişi sonuçları; Simav Çitgöl, Hisarcık, Dumlupınar, Aslanapa, Simav Güney ve Simav Naşa için gerçekleştirilen çekilişin ardından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "6 Şubat 2023 Pazartesi Kütahya TOKİ KURA çekilişi sonuçları açıklandı mı?" sorusunu araştırıyor. İşte TOKİ Kütahya kura çekilişi sonuç sorgulama ekranı...

Finans 06-02-23 15:12

TOKİ Kütahya KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! Merkez, Gediz 5. Etap, Tavşanlı 4. Etap, Simav Kütahya TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kütahya kura çekilişi bugün Merkez, Gediz 5. Etap, Tavşanlı 4. Etap, Simav ilçelerinde devam ediyor. Hazar Dinari Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kura çekimi kurumun YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Peki, TOKİ Kütahya kura çekilişi canlı nasıl izlenir? Merkez, Gediz 5. Etap, Tavşanlı 4. Etap, Simav Kütahya TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte konu hakkında tüm detaylar....

Finans 05-02-23 08:59

Simav’da alkollü ve silahlı sürücü kovalamaca sonucu yakalandı

Kütahya’nın Simav ilçesinde polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan alkollü ve silahlı sürücü kovalamaca sonucu yakalandı.

Yurthaber 06-12-22 10:30

Türk eşinin ibadetlerinden etkilenmişti: Japonyalı kadın Müslüman oldu

Kütahya'nın Simav ilçesinde yaşayan Japonyalı Chisato Türkmen adındaki bir kadın, Türk eşinin ibadetlerinden etkilenerek Müslüman oldu. Simav İlçe Müftülüğünde düzenlenen ihtida töreninde kelimeişehadet getiren Chisato Canan adını aldı.

Haber 25-08-22 18:38

Bir ilçenin geçim kaynağı! Vişneden yılda 250 milyon TL gelir elde ediyor

Kütahya’nın Simav ilçesinde çiftçilerin en önemli gelir kaynaklarından birisi de kiraz ve vişne üretimi. İlçede özellikle üretilen kirazlar yurtdışına ihraç ediliyor. Üreticilerin ürettikleri vişne ve kirazdan yılda yaklaşık 200-250 Milyon TL gelir elde ettiği bildirildi.

Finans 07-07-22 11:37

Simav ne demek? Simav kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Simav kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Simav kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:04

Resmi Gazete'de yayımlandı! Letonya vatandaşlarının Türkiye'de vizesiz kalış süresi uzatıldı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Letonya vatandaşları Türkiye'ye yapacakları seyahatlerde 180 gün içinde 90 gün vizesiz kalabilecek. Resmi Gazete'de ayrıca Kütahya'nın Simav ilçesinde bazı taşınmazların acele kamulaştırılması ve Bitlis'in Tatvan ilçesinde bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartılması kararları da yayımlandı.

Haber 19-05-22 02:55

Simav kestanesi ve termal suyla şampuan üretiyorlar

Kütahya'nın Simav ilçesinde belediyenin hazırladığı projeyle kurulan tesiste sıvı, katı sabun, kolonya gibi temizlik ve kişisel bakım ürünleri imalatıyla engelliler için de istihdam sağlanıyor

Yurthaber 25-02-22 11:20

Alzheimer hastalığını önlüyor! Kilosu 40 TL'ye satılıyor

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Demirciköy beldesinde kestane hasadı yapan Ayşe Arslan, az yağan yağmurlara rağmen hasattan memnun olduklarını söyledi.

Haber 28-10-21 12:26

Çevre felaketi! Susurluk'tan geçen çay köpürdü

Balıkesir'in Susurluk ilçesinden geçen Simav Çayı köpürdü. Çevre kirliliği bölgedeki duyarlı vatandaş tarafından kaydedilirken, bölge sakinleri yetkilileri göreve çağırdı.

Haber 17-06-21 09:12

Ramazan arifesine özel geleneksel Simav güvecinin bayram hazırlıkları şimdiden başladı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, yaklaşık bir asırdan bu yana sofraların vazgeçilmezi olan meşhur lezzet ‘Simav Güveci’ arife günü ve bayramın birinci günü için hazırlıklara başlandı.

Yemek 12-05-21 13:32

Meşhur Göl fasulyesine bin dekarlık destek projesi

Kütahya’nın Simav ilçesinde 60 yıldır ekimi yapılan meşhur Göl fasulyesi için bin dekarlık alanda ekimi yapılacak bir proje uygulandığı bildirildi.

Finans 10-05-21 14:56

Kütahya'da vahşet! Sokak köpekleri ölü bulundu

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 5 sokak köpeği ölü bulundu. Yapılan incelemede zehirlendikleri belirlenen köpeklerle ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Haber 15-04-21 17:45

Simav’da 2 okula ‘e Twinning scholl’ etiketi

Kütahya’nın Simav ilçesindeki 4 Eylül Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu Müdürlüğü, Kaymakam Türker Çağatay Halim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi tarafından ziyaret edilerek, ‘e Twinning scholl’ etiketleri verildi.Kaymakam Halim, “İlçemiz 4 Eylül Ortaokulu’nda müzik öğretmeni Muzaffer Orhan tarafından yürütülen ‘İçindeki İyiliği Keşfet’ projesiyle Ulusal kalite ödülü, ‘Sev Kardeşim’ projesiyle Ulusal ve Avrupa kalite ödülü almıştır.

Yurthaber 07-04-21 10:18

Kiçir köyüne spor salonu

Kütahya’nın Simav ilçesine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Kiçir köyünde, yapımı yarım kalan spor salonu için sağlanan ödeneğin ardından yapım çalışmaları yeniden başlatıldı.Kiçir Köyü Muhtarı Rauf Buhan, bir süre önce projelendirilen spor salonu için, gerekli ödeneğin sağlandığı ve yapımına yeniden başlandığını belirtti.

Yurthaber 06-04-21 10:37

Otizmli öğrencilerden Başkan Biçer’e maske sürprizi

Simav Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’nda öğrenim gören otizmli öğrenciler, Belediye Başkanı Adil Biçer’e kendi ürettikleri maskeleri hediye etti.Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Simav Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’nun öğrencileri ve öğretmenlerini makamında kabul ederek, onlarla konuşma fırsatı bulduklarını ifade etti.

Yurthaber 06-04-21 10:13

Simav’da baca yangını

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Gölköy’de Fikriye Alkan’a ait evin bacasında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Yurthaber 05-04-21 11:50

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan ’Mazluma çatı ol’ kampanyasına destek

Kütahya’nın Simav ilçesindeki AK Parti İlçe Başkanı ve teşkilat mensupları tarafından, “Mazluma çatı ol” kampanyasına 12 ev ile destek verildi.Simav Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat, “Kütahya’dan koordine edilen ve birçok sivil toplum kuruluşu tarafından desteklenen ’Mazluma çatı ol’ projesi kapsamında, Suriye’de kurulacak Kütahya mahallesi projesine AK Parti Simav Teşkilatı olarak 12 ev ile katkıda bulunduk.

Yurthaber 03-04-21 11:26

Vatandaşlara 18 bin ücretsiz fidan dağıtıldı

Kütahya’nın Simav ve Pazarlar ilçelerinde vatandaşlara 18 bin ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildiği bildirildi.Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ormanların yarınlara nefes, fidanların toprakla kardeş olması için etkinlikler düzenlenerek, fidan dikim ve dağıtım çalışmalarıyla vatandaşların doğa sevgi ve bilincinin artmasına katkı sağlanıyor.Simav ve Pazarlar ilçelerinde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlara 18 bin adet fidan ücretsiz kestane, ceviz ve hünnap fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.Ücretsiz fidan dağıtımı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yurthaber 01-04-21 13:59

En çok kitap okuyanlara teşvik ödülü

Kütahya’nın Simav ilçesinde, pandemi kısıtlamalarında en çok kitap okuyan, üç kategoride toplam 9 vatandaşa, ‘Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla teşvik ödülü verildi.En çok kitap okuyan 65 yaş üzeri kategorisinden Ahmet Körük, Nazlı Meter, Sami Girginer, Yetişkin kategorisinden Hatice Arslanpamuk, Gülay Berhan Toker, İlknur Türkoğlu ve Çocuk kategorisinden Fatih Banis, Fatih Günaydın ile Müberra Çulha’ya, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve Belediye Başkanı Adil Biçer tarafından teşvik ödülleri verilerek tebrik edildi.Simav Halk Kütüphanesi Şefi Necdet Toktaş, Kütüphanede 27 bin 930 kitabın olduğunu belirterek, 4 bin 445 kayıtlı üyenin bulunduğu Kütüphaneden aktif olarak 7 bin 537 kişinin yararlandığını ifade etti.

Yurthaber 31-03-21 10:42

Simav’da sahte içki operasyonu

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda sahte içki ve alkol ölçüm aparatı ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün devriye görevini gerçekleştiren ekipleri tarafından Azerbaycan caddesi üzerinde şüpheli olarak durdurulan 2 kişinin üzerinde, 2 şişe el yapımı viski yakalandı.Şüphelilerin gösterdiği adreste yapılan aramada, satışa hazır el yapımı 4 şişe votka, 4 şişe likör, 13 şişe viski ve 1 adet alkol ölçüm aparatı ele geçirildi.Olayla ilgili adli makama sevk edilen E.S.

Yurthaber 31-03-21 10:19

Kaymakam Halim: Yaya geçitlerine kırmızı çizgimizi çektik

Kütahya’nın Simav ilçesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ sloganıyla hazırlanan uygulama hayata geçirildi.

Yurthaber 30-03-21 19:40

Belediyeden çöken yola büz desteği

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Hüsüm Deresi’nin taşmasıyla meydana gelen göçüklere karşı tedbir alınarak, Simav Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından binlik büz döşendi.Simav Belediye Başkanı Adil Biçer konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Eynal köprüsü ile Çitgöl köprüsü arasında bulunan Hüsüm deresinin taşmasıyla, yol üzerinde sürekli göçükler meydana geliyordu.

Yurthaber 30-03-21 10:51

Başkan Kulat: Sorunların çözüm yollarına, bilimsel bakış açısıyla yaklaşacağız”

AK Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat ve Belediye Başkanı Adil Biçer, KSBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne bir ziyarette bulundu.Başkan Kulat “Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nun çok kıymetli akademik personeliyle, sosyal mesafeye uygun olarak bir araya geldik.

Yurthaber 29-03-21 10:00

Simav heyetinden Bakan Pakdemirli’ye proje sunumu

Kütahya’nın Simav AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat ve Belediye Başkanı Adil Biçer, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek, sera yatırımları ve barajlarla ilgili projeleri sundu.Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Bakan Pakdemirli’ye Eynal Kaplıcaları’ndaki termal seralarda üretilen hormonsuz domatesin kalitesini anlatıp, ikramda bulunduklarını belirtti.

Yurthaber 27-03-21 10:36

Karlı havada yamaç paraşütü keyfi

Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşayan yamaç paraşütü tutkunu Celal Akbulut, karlı ve soğuk havaya rağmen, bin 760 metre rakımlı Kestane Dağı’ndan uçuş gerçekleştirdi.Zirvede bulunan yoğun kar birikimi sebebiyle, hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düşmesine aldırış etmeyen Akbulut, yamaç paraşütü ile havadaki 20 dakikalık uçuşunu tamamlayıp kusursuz bir iniş yaptı.Yamaç paraşütü pilotu Celal Akbulut, havacılık sporuna başladığından bu yana yaklaşık bin uçuş yaptığını belirterek, son 6 yıldır Simav’da 600 uçuş gerçekleştirdiğini ifade etti.Simav Eynal Yamaç Paraşütü ve Havacılık Kulübü (SİMHAVK) Başkanı da olan Celal Akbulut, Arya Takeoff’un açılışını ve deneme uçuşunu yaptığını ifade etti.

Yurthaber 26-03-21 10:45

Öğrenci ve velilere online eğitim

Kütahya’nın Simav ilçesinde, ailelerin yaşam kalitelerini artırmak ve toplumda sağlıklı ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla, Simav Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce kamu kurum ve kuruluşlarındaki personellere, öğrenciler ile velilere online eğitim veriliyor.Simav Sosyal Hizmet Müdürlüğü’nde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Ayşe Üre, eğitim ailede başlar ilkesiyle, aile ve toplum hizmetlerine online olarak devam ettiklerini belirtti.

Yurthaber 26-03-21 10:17

Zabıta’dan fırın ve market denetimi

Kütahya’nın Simav ilçesinde Belediye Zabıta ekipleri tarafından, unlu mamul üreten ve satışını yapan fırınlar ile marketlerde gramaj kontrolleri yapıldı.Simav Belediye Başkanı Adil Biçer “ İlçemizdeki fırın ve marketlerde ekmek, simit ve unlu mamullerin kontrolleri rutin olarak yapılıyor.

Yurthaber 25-03-21 10:18

‘Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi’ Simavlıları duygulandırdı

Çanakkale Savaşları’ndaki kahramanlıkların vatandaşlara anlatılması amacıyla Türkiye’yi dolaşan tır, Kütahya’nın Simav ilçesinde büyük ilgi gördü.

Yurthaber 24-03-21 14:37

Kütahya’da Ağaçlandırma ve Silvikültür tatbikatları

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün 2021 yılı Ağaçlandırma ve Silvikültür tatbikatları tamamlandı.Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki tüm Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarının katılımı ile yapılan tatbikatlar, Simav Orman İşletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde Gediz Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte, Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte ve Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde Domaniç ve Emet Orman İşletme Müdürlüklerinin katılımı ile gerçekleştirildi.Tatbikatlarda, silvikültürel uygulamaların teknik esasları ve dikkat edilmesi gereken hususlar ile ağaçlandırma çalışmalarının tekniği ve dikkat edilmesi gereken hususlar katılımcılara aktarıldı.Silvikültür konusunda Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü İlhan Mert tarafından, ormanların sürekliliğini sağlamak ve bakımlı ormanlar oluşturmak için gençlik bakımlarına dikkat çekilirken, gençlik bakım tedbirlerinden seyreltmenin (özellikle kızılçam ormanlarımızda seyrelmenin) mevsiminin kaçırılmaması için gereken hassasiyetin gösterilmesi, sıklık bakımı ve sıklık bakımlarında bakım patikalarının mutlaka açtırılması istendi.Tabii tensil çalışmalarında toprak işlemenin önemi ve makinalı toprak işlemede (mini eskavatör) yapılan işin tekniği uygulamalı olarak gösterildi.

Yurthaber 24-03-21 12:27

Tapu Müdürlüğü’nden bir yılda 11 bin 713 işlem

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Tapu Müdürlüğü tarafından, 2020 yılı itibariyle 11 bin 713 işlem yapıldığı bildirildi.Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim “ ilçemizdeki Tapu Müdürlüğü’nde 2020 yılı itibariyle; 233 ipotek işlemi, 136 kredili satış, 529 veraset ve intikal işlemi, bin 925 satış işlemi ve 8 bin 880 diğer işlemler olmak üzere toplam 11 bin 713 işlem yapılmış olup, bu işlemler sonucunda ; 696 bin 862 TL döner sermaye, 5 milyon 499 bin 946 TL tapu harcı, 108 bin 166 TL damga vergisi olmak üzere toplam 6 milyon 304 bin 974 TL tahsil edilmiştir” dedi.

Yurthaber 24-03-21 10:15

Simav’da canlı hayvan pazarı tekrar açıldı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, küçükbaş hayvanlarda görülen çiçek hastalığı sebebiyle 2 ay önce kapatılan canlı hayvan pazarı yeniden açıldı.

Yurthaber 24-03-21 10:13

Öğrencilerin farkındalık buluşması

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürlüğü tarafından, ‘Hayata +1 değer katan öğrenciler’ farkındalık buluşması etkinliği gerçekleştirildi.Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü İsmail Bacaksız, ‘Dünya Down Sendromu Günü’ne dikkat çekmek, bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenleyip, down sendromlu öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade etti.

Yurthaber 23-03-21 10:28

Öğrencilerin farkındalık buluşması

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürlüğü tarafından, ‘Hayata +1 değer katan öğrenciler’ farkındalık buluşması etkinliği gerçekleştirildi.Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü İsmail Bacaksız, ‘Dünya Down Sendromu Günü’ne dikkat çekmek, bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenleyip, down sendromlu öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade etti.

Yurthaber 23-03-21 10:28

Huzurevi için kollar sıvandı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, yakın bir zamanda hizmete girmesi beklenen Huzurevi Yaşlı bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ çalışmaların hızlandığı bildirildi.Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hizmete açılması çalışmaları için bina içinde incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Yurthaber 23-03-21 10:25

Huzurevi için kollar sıvandı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, yakın bir zamanda hizmete girmesi beklenen Huzurevi Yaşlı bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ çalışmaların hızlandığı bildirildi.Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hizmete açılması çalışmaları için bina içinde incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Yurthaber 23-03-21 10:25