Singapur Haberleri Ve Son Dakika Singapur Haberleri

Singapur Haberleri Ve Son Dakika Singapur Haberleri

Singapur Cumhuriyeti ya da kısaca Singapur, bir Güneydoğu Asya ülkesidir. Malay Yarımadasının güney ucunda yer alan Singapur batıda Malakka Boğazı, güneyde Endonezya'ya bağlı Riau Adaları ve doğuda Güney Çin Denizi ile çevrilidir. Bir ada ülkesi olan Singapur, ana ada ile birlikte 64 adadan oluşmaktadır. Nüfus yoğunluğu en yüksek ülkelerden biridir. Ülkenin resmi dilleri İngilizce, Malayca, Çince ve Tamilcedir. 719 kilometrekare yüzölçümüne sahip ülkenin resmi para birimi Singapur dolarıdır. Trafiğin soldandır ve zaman dilimi UTC+8’dir. Telefon kodu +65, internet alan adı da ,sg’dir.

Singapur Haberleri

Yemek yedikten sonra birden rahatsızlandı... Doktorlar gördükleri karşısında şaşkına döndü: Tam 5 santimetre!

Singapur'da bir kişi yemek yedikten sonra kendini kötü hissetmeye başladı. Yutkunmakta zorlandığını ifade eden adam hastaneye kaldırılınca duydukları karşısında şoke oldu.

Trend 04-03-2024 11:05

Skandal görüntüler! Temizlikçi ev sahibinin uyuyan köpeğini döverek öldürdü... Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti

Singapur'da evcil hayvanı, işe alınan yardımcı tarafından bakılırken ölen bir köpek sahibi, evdeki güvenlik kameralarını kontrol ettikten sonra olanları öğrenince dehşete düştü. Evcil hayvanının uykusunda öldüğünü zanneden ev sahibi güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde eve gelen yardımcının evcil hayvanı döverek öldürdüğünü gördü.

Trend 28-02-2024 13:54

Yemek teslimatı yapan kuryenin hareketi mide bulandırdı! Dökülen çorbaya böyle müdahale etti... O anlar anbean kameraya yansıdı

Singapur'da yemek teslimatı yapan bir kurye dökülen yiyecekleri nedeniyle ceza almamak amacıyla ilginç bir yola başvurdu. Çorbanın torbaya döküldüğünü fark eden kurye yiyeceği kabına geri boşalttı. Ancak o anlarda güvenlik kamerasına yakalandığından habersizdi.

Trend 08-11-2023 08:17

Su şişesini ve leğenini yanına alıp apartmanın önünde banyo yaptı! Her cumartesi günü aynı şeyi yapıyor diyerek ifşa etti

Singapur'da yaşayan bir kadının yaptığı sosyal medya paylaşımı kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Facebook'ta paylaşılan görüntüde ismi açıklanmayan komşusunun her cumartesi günü bir şişe su ve leğen kullanarak apartmanın önünde banyo yaptığını söyledi. O anları kaydeden kadının paylaşımı merak uyandırdı.

Trend 07-11-2023 15:24

Yediler içtiler hesabı görünce şaşıp kaldılar! Ödeme yapmayı reddeden müşteri ve restoran sahibinin kavgası büyüdü... Olaya polisler müdahale etti

Singapur'daki bir restoranda, müşteriler ve dükkan sahibi arasında yaşanan hesap kavagsı büyüdü. Müşteriler hesabın beklediklerinden daha yüksek geldiğini söyleyerek ödeme yapmayı reddederken restoran sahibi ise güvenlik kamerası görüntüleriyle durumu polise bildirdi. Olayın çözümlemesi için restoran sahibi indirim yapmak zorunda kaldı.

Trend 22-09-2023 14:45

Skandal olay! Ev sahibi kiracısının evine gizlice girdi... İç çamaşırlarını koklayıp mastürbasyon yaptı

Singapur’da erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı apartman dairesindeki ev içi güvenlik kamerasından ikaz aldığında kontrol eden Liu isimli bir kadın gördüklerine inanamadı. Ev sahibinin yatak odasında gezdiğini ve iç çamaşırlarının olduğunu çekmeceyi açarak kokladığını gören Liu, adamın mastürbasyon yaptığını fark edince ise durumu polise şikayet etti.

Trend 11-07-2023 08:03

Sürekli olarak kusan hastanın boğazından ahtapot çıktı! Doktorları bile şaşkına çevirdi...

Singapur’da ismi açıklanmayan bir hasta sürekli olarak kusma şikayetiyle hastaneye başvurdu. Doktorlar CT taraması yaptıklarında hastanın yemek borusunda yoğun bir kitlenin olduğunu ortaya çıkarttılar. Yapılan cerrahi operasyonun sonrasında hastanın yemek borusunda sekiz bacaklı bir ahtapotun sıkıştığı anlaşıldı.

Trend 06-07-2023 08:25

Kiracı ve ev sahibinin tezgah kavgasında sinirler gerildi! Ev sahibi kiracısını saçından çekerek sürükledi

Singapur’da ismi açıklanmayan bir ev sahibi ve kiracısı arasında sinirler gerildi. Mutfak tezgahının renginin solduğunu söyleyerek sinirlenen ev sahibi kiracısına saldırdı. Genç kadını saçlarından tutarak sürükleyen ev sahibi kapalı bir şemsiye yardımıyla kiracısını kovdu. O anlar ülke gündemine yerleşti.

Trend 01-07-2023 14:55

Gören duruma anlam veremedi! Meydanın ortasında resmen duş aldılar... Koltuk altlarını ve cinsel organlarını çekinmeden yıkadılar

Sıcak havalardan bunalan çocukların sokak ortasında bulunan çeşmelerde oyun oynamaları tüm dünyada adeta bir rutindir. Ancak Singapur’da kaydedilen görüntülerde bir grup erkeğin Ulusal stadyumun dışındaki çeşmelerde adeta duş aldıkları anlar tepki topladı.

Trend 01-07-2023 14:33

Otobüs, metro, tren... Hepsinde yarı çıplak! Sosyal medyadan paylaştığı kareler gündem yarattı

Singapur’da yaşayan TikTok kullanıcı Chiajitkiat sıcak havalara daha fazla dayamadı. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte kıyafetlerini çıkartarak dolaşan adam toplu taşımada yarı çıplak kaldığı anları sosyal medyadan paylaştı. 64 binden fazla görüntülenmeye ulaşan gönderisi sosyal medyada gündem yaratırken tepkiler de gecikmedi.

Trend 23-06-2023 11:04

57 yaşında ama 20 yaşında gibi gözüküyor! Genç gözükmesinin en büyük nedeni...

Yaş ilerledikçe saçta, ciltte meydana gelen değişimlere dur demek adına farklı rutinler izleniyor. Yaşam alışkanlıklarını değiştirerek çok daha genç görünmek mümkün olabiliyor. 57 yaşındaki Chuando Tan, 20 yaşında görünmesini sağlayan ipuçlarını paylaştı.

Kadin 08-06-2023 14:20

Müşteri ortalığı bir anda karıştırdı! Yemekteki tavuk parçasını küçük bulunca restoran sahibine saldırdı

Singapur’un Bedok şehrindeki bir alışverişindeki restoranda müşteri ve dükkan sahibi arasında kavga çıktı. Sipariş ettiği yemeğin içindeki tavuğun boyutunu küçük bulan müşteri 55 yaşındaki dükkan sahibine saldırdı. Ortalık bir anda karışırken olaya anında polisler müdahale etti.

Trend 03-06-2023 14:29

69 yaşındaki Singapurlu adam dini bölgede tuvaletini yaptığı için tutuklandı! Özür diledi ama...

Singapurlu ismi açıklanmayan bir adam Johor Bahru'daki Gümrük, Göçmenlik ve Karantina kompleksindeki abdesthaneye tuvaletini yaptığı için tutuklandı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasından sonra yaşlı adama sert tepki gösterildi.

Trend 12-05-2023 14:18

Halk otobüsünde gergin anlar! Kadın yolcu yanındaki adamın mastürbasyon yaptığını söyledi... Ortalık bir anda karıştı

Singapur’un Ang Mo Kio bölgesindeki bir halk otobüsü hareketli anlara şahit oldu. Bir kadın yolcunun yanındaki adamın otobüste bulunan kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığını iddia etmesinden sonra ortalık bir anda karıştı. Söz konusu görüntülerin sosyal medyada ifşa edilmesinden sonra polis adamı yakalamak için araştırmalarını hızlandırdı.

Trend 22-04-2023 14:03

Kıyafeti açık bulunan sosyal medya fenomenini polisler sokak ortasında durdurdu! O anları saniye saniye çekti

Singapurlu Twitch yayıncısı ve OnlyFans fenomeni Kiaraakitty’in Güney Kore’nin başkenti Seul’da yaptığı canlı yayın sırasında ilginç anlar yaşandı. Kıyafetinin açık bulunduğunu iddia ederek çevresindekilerin polise şikayet ettiğini söyleyen fenomen sosyal medya canlı yayını sırada sokak ortasında kendisini durduran polislerle diyaloğunu gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-04-2023 14:36

Karısının ihanetini arabada yakaladı! Onları durdurmak için arabanın ön camına yapıştı... Yaklaşık 30 dakika ön camda gitti

Eşinin başka bir kişiyle ilişki yaşadığından şüphelenen Singapurlu bir adam onu takip etmeye karar verdi. 27 yaşındaki Desmond Koh, karısı ve sevgilisini gece yarısında arabada cinsel ilişkiye girerken yakaladı. Onları gördükten sonra büyük bir sinirle arabanın ön camına atlayan adam, eşinin sevgilisinin aracı çalıştırması üzerine tam 30 dakika boyunca aracın üzerinde hareket etmek zorunda kaldı.

Trend 07-01-2023 11:08

Karısı ve sevgilisini yatak odasında bastı! “Oğlum benim biyolojik çocuğum değilmiş”

Singapur’da bir yemek dağıtım görevlisi olarak günde 16 saatte yakın çalışan 27 yaşındaki Lin isimli adam karısının kendisini aldattığını öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İşten erken geldiği sırada yatak odasından gelen sesler üzerine odaya giren adam karısı ve sevgilisini bastı. Karısının kendisini aldattığını fark eden adamın daha sonrasında oğluyla ilgili öğrendiği gerçekle daha büyük bir yıkıma uğradı.

Trend 04-01-2023 11:12

Skandalın böylesi! Ülkede infial yarattı... Eşlerine uyku ilacı vererek bayıltan dört adam eş değiştirme fantezisi yaptı

Singapur’da yaşanan akılalmaz bir olay ülkede infiale neden oldu. İsimleri açıklanmayan dört adam eşlerini uyku ilacıyla uyuttuktan sonra cinsel fantezilerini gerçekleştirmek için birbirleriyle değiştirdi. Birbirlerinin eşleriyle cinsel ilişkiye giren adamlar o anları kayda almayı ihmal etmedi. Kayıtları eşlerden birinin fark etmesinden sonra yapılan şikayet üzerine polisler dört şahsı gözaltına aldı.

Trend 05-11-2022 07:02

Singapur Havayolları İstanbul uçuşlarının 35'inci yıl dönümünü kutladı

Singapur Havayolları, İstanbul uçuşlarının 35'inci yıldönümünü İstanbul Havalimanında kurdele keserek kutladı.

Haber 29-10-2022 14:52

Yolcu uçağında gerilim dolu anlar! Bir yolcu “Çantamda bomba var” diyince savaş jetleri harekete geçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco kentinden Singapur’un Changi kentine hareket eden bir yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. Bir yolcu el bagajında bomba olduğunu iddia edince büyük panik yaşandı. Bomba taşıdığını iddia eden yolcu uçak personeli tarafından etkisiz hale getirilirken savaş jetleri harekete geçti ve yolcu uçağının inişine kadar eşlik etti.

Trend 28-09-2022 15:27

Sosyal medyadaki seksi pozları başına bela oldu! Singapurlu sosyal medya fenomeni hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı

Singapur’da yaşayan üç çocuk annesi 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Tammy Tay, sosyal medyadan yaptığı seksi paylaşımları nedeniyle hapis cezasına çarptırılabilir. Büyük bir kredi borcu olduğunu dile getiren Tay, yasalara meydan okuyarak fotoğraflarını satmaya devam edeceğini dile getirdi.

Trend 23-09-2022 12:08

Vücudunuzla telefon şarj etmenin yolu bulundu: Kabus gibi sorun sonunda bitecek mi?

Singapur'daki Nanyang Teknoloji Üniversitesi'nden bilim insanları, vücudunuzu giysiler yoluyla bir pile dönüştürmenin yolunu buldu. 3 santimetreye 4 santimetrelik bir kumaş parçası, 100 LED'e beş aya kadar güç sağlamak için yeterli enerji üretti. Bu, preslendiğinde, gerildiğinde veya sıkıştırıldığında mekanik stresi elektriğe dönüştüren bir polimer sayesinde gerçekleşti.

Haber 17-08-2022 16:33

Call of Duty: Modern Warfare II'de Formula 1 pisti sürprizi! Merakla beklenen tarihler de açıklandı

Call of Duty: Modern Warfare II'nin betası ve erken erişimi için merakla beklenen tarihler sonunda paylaşıldı. Ayrıca bir de sürpriz yaşandı. Formula 1 Singapur GP’nin düzenlendiği Marina Bay pistinin Call Of Duty: Modern Warfare II'de yeni bir harita olarak yer alacağı ortaya çıktı.

Haber 08-08-2022 11:39

Dünyanın dört bir yanından bisiklet takımları Erciyes'i mesken tuttu

Malezya'dan Endonezya'ya, Hollanda'dan Eritre'ye çok sayıda ülkeden bisiklet takımı, Erciyes Dağı'nda kamp yaparak yarışlara hazırlanıyor - Özbekistanlı sporcu Ulugbek Saidov: - "Önemli bir yarıştan önce Erciyes'i tercih etmek çok akıllıca bir davranış. Büyük yarışlardan önce yüksek irtifa kampı yapıp, ekstra güç depoluyoruz"

Yurthaber 22-07-2022 11:03

Alışveriş merkezinin ortasında pantolonunu indirip tuvaletini yaptı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Singapur'daki bir alışveriş merkezindeki ziyaretçilerden biri tarafından çekilen görüntüler herkesi şaşırttı. İsmi açıklanmayan bir adam alışveriş merkezinin ortasında pantolonunu indirerek tuvaletini yapmaya başladı. Bir et restoranın önünde tuvaletini yapan adam daha sonrasında dışkısını plastik poşetin içine koyup olay yerinden hızla uzaklaştı.

Trend 02-07-2022 14:24

69 IQ’ya sahip olduğu anlaşıldı! İdam edildi

Singapur’da zihinsel engelli olarak kabul edilen 69 IQ seviyesine sahip olduğu tespit edilen Nagaenthran Dharmalingam isimli uyuşturucu kaçakçısı, temyiz başvurusunun reddedilmesinin ardından idam edildi.

Haber 27-04-2022 22:00

Kim Milyoner Olmak İster'de 100 bin TL'lik soru olay oldu! Joker hakkı kalmayınca...

ATV'nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmada sorulan nüfus yoğunluğu sorusu izleyenleri ekrana kilitledi. Yarışmacı elinde joker hakkı kalmayınca zor anlar yaşadı.

Magazin 23-01-2022 23:47

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı! Birinciliği İsrail’in Tel Aviv şehri aldı

Economist Intelligence Unit (EIU), 2021 yılına dair dünyada yaşam maliyeti endeksini yayımladı. Listeye göre, dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Sıralamanın zirvesine İsrail’in Tel Aviv şehri yerleşti.

Trend 30-11-2021 17:22

Singapur’da 69 IQ’ya sahip uyuşturucu kaçakçısının idam cezası askıya alındı

Singapur’da zihinsel engelli olarak kabul edilen 69 IQ seviyesine sahip olan Nagaenthran Dharmalingam isimli uyuşturucu kaçakçısının idam cezası askıya alındı. Dava, Nagaenthran'ın aklı başında olmadığı gerekçesiyle temyiz mahkemesinde yeniden görülecek.

Haber 09-11-2021 07:22

Koronavirüs salgını onlar için bitti! İşte 5 ülkenin kararı

Koronavirüs salgını devam ederken, 5 ülke salgın önlemlerini gevşetme ya da tamamen kaldırma kararı aldı.

Haber 16-09-2021 18:53

'Dünyanın en küçük bebeği' 13 aylık tedavinin ardından hastaneden taburcu oldu

Singapur'da 212 gramlık ağırlığı ve 24 cm uzunluğu ile dünyanın en küçük bebeği olarak doğan Kwek Yu Xuan, 13 aylık yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu oldu.

Haber 09-08-2021 07:48

Singapur'da akıllara durgunluk veren olay! Çıplak dolaşan arkadaşının alnını yardı

Singapur'da balık restoranında çalışan bir kişi çalışma arkadaşını çıplak gezdi diye tokmakla yaraladı. Kanlı biten saldırıda darbe alan kişinin alnında 6 santimetrelik bir yarık oluşurken sinüs kemiğinin de kırıldığı tespit edildi.

Haber 09-07-2021 08:17

Dünya üzerinde kutlanan ‘en acı’ festival Thaipusam görenleri hayrete düşürüyor

Thaipusam, Hindistan, Malezya ve Singapur’daki Tamil topluluklarında gerçekleşen bir Hindu festivalidir. Tören için ülke çapında çeşitli Hindu tapınaklarında her yıl milyonlarca kişi toplanıyor. Festival genel olarak Ocak ve Şubat aylarında yapılıyor. Ancak festivali diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise katılanların kendilerine çeşitli şekillerde acı çektirmesidir.

Trend 14-06-2021 14:00

Koronavirüs nefes testi hastalığı 1 dakikada tespit ediyor!

Koronavirüsü 1 dakika içinde tespit edebilen nefes testinin kullanımı Singapur'da onaylandı. Dünyada ilk olarak geliştirilen koronavirüs nefes testinin yüzde 93 duyarlılığa sahip olduğu öğrenildi.

Haber 24-05-2021 14:45

Araştırma: Oral ilaçlar ve boğaz spreyleri bulaşma ihtimalini azaltıyor

Singapurlu bilim insanları, sıtma tedavisinde kullanılan oral bir ilacın ve antiseptik bir boğaz spreyinin yeni tip koronavirisün (Covid-19) yüksek bulaş ortamlarında yayılmasını etkili şekilde azalttığını ortaya koydu

Haber 27-04-2021 09:23

Çelik sektöründen ilk çeyrekte 3,8 milyar dolarlık ihracat

Çelik sektörü, 2021'in ilk çeyreğinde 3,8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Finans 26-04-2021 08:42

Nipah virüsü nedir? Türkiye’de var mı? İşte belirtileri...

Nipah Virüsü (NiV), ilk olarak 1998 ve 1999'da Malezya ve Singapur'da evcil domuzlarda görülen, yeni ortaya çıkan bulaşıcı bir hastalıktır. Türkiye’de herhangi bir nipah virüsü vakasına raslanılmamıştır.

Haber 22-04-2021 13:57

Tuzla’da karaya oturan gemi kurtarılmayı bekliyor

Tuzla’da dün gece Singapur bayraklı 180 metrelik Hoegh Pusan isimli araba taşıyıcı gemi, Tuzla demir sahasında karaya oturdu. Gün aydınlanınca karaya oturan gemi ortaya çıktı.

Haber 20-04-2021 07:02

Singapur'da maskesini çıkarıp polis memuruna doğru öksüren kişi 14 hafta hapis cezasına çarptırıldı

Singapur'da maskesini çıkarıp polis memuruna doğru öksüren kişi 14 hafta hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 29-03-2021 16:43

Türkiye internet hızında 103’üncü oldu

Hayatımıza ilk 1993 yılında giren ve sonrasında yaşamın büyük bir parçası haline gelen internetin, pandemi dönemiyle kullanımı artarken, ülke bazlı sabit geniş bant internet hızları da belli oldu. Böylelikle Türkiye’nin 30.51( Mbps) ile 170 ülke arasında 103. sıraya yerleştiği görüldü.

Haber 16-03-2021 10:25

Singapur’da öz kızına 7 yıl cinsel istismarda bulunan babaya 25 yıl hapis

Singapur'da 15 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan 44 yaşındaki babaya 25 yıl hapis ve 24 kırbaç cezası verildi.

Haber 22-02-2021 12:19

Çin yeni yılı nedir? Öküz yılı ne demek? Çin yeni yılı ne zaman? Çin yeni yılı 2021 hangi hayvan?

Çin’in geleneksel bayramı olan Bahar Bayramı her sene Çin takvimine göre belirlenen tarihte kutlanıyor. Bayram için kırmızı süsler ve ejderha maketleriyle hazırlıklar başladı. Festival gibi kutlanan bayramla ilgili Çin yeni yılı nedir sorusunun yanıtı da araştırılıyor. Peki, Çin yeni yılı ne zaman? Çin yeni yılı 2021 hangi hayvan? Aynı zamanda insanlar tarafından Instagram’da görülen öküz yılı ifadesinin ne olduğu da araştırılıyor. İşte öküz yılı ne demek sorusunun yanıtı ve tüm merak edilenler…

Haber 12-02-2021 09:54

Singapur'da iki camiye saldırı planladığı belirtilen 16 yaşındaki çocuk gözaltına alındı

Güneydoğu Asya ülkesi Singapur'da, camilere pala ile terör saldırısı düzenlemeyi planladığı gerekçesiyle 16 yaşındaki bir çocuğun gözaltına alındığı bildirildi.

Haber 27-01-2021 15:11

Singapur’da mutasyona uğramış Kovid-19 paniği

Singapur, İngiltere’de görülen mutasyona uğramış koronavirüsün (Covid-19) bir kişide tespit edildiğini açıkladı.

Haber 24-12-2020 11:41

Bill Gates'ten Kovid-19 aşısı açıklaması

Singapur’da sanal olarak katıldığı Singapur FinTech Festivali’nde Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 2021’in ilk çeyreğinde 6 koronavirüs (Covid-19) aşısının onaylanmış ve hazır olabileceğini ifade etti.

Haber 21-12-2020 17:46

Singapur nerede, nasıl bir ülke? Nüfusu kaç; parası, dini, dili, başkenti nedir?

Gökdelenleriyle ve büyüyen ekonomisiyle Güneydoğu Asya’nın gözde ülkelerinden Singapur, dünyanın her yerinden insanın yılın her zamanı ziyaret ettiği bir ada devletidir. Sizler için Singapur’un tarihi, coğrafyası, kültürü, gezilecek yerleriyle ilgili bir yazı hazırladık. Singapur hangi ülkede, nerede, vize istiyor mu? İşte detaylar…

Trend 16-12-2020 12:22

Dünyayı şaşırtan gelişme! Koronavirüs antikorlarına sahip bebek doğdu

Singapurlu Celine Ng-Chan mart ayında hamileyken koronavirüs oldu, bu ay içinde doğum yapan yeni anne virüse karşı antikorları olan bir bebek doğurdu. Bu durum uzmanlara, enfeksiyonun anneden çocuğa geçip geçmeyeceğine dair yeni bir ipucu verdi.

Haber 29-11-2020 18:13

Singapur’dan Türk turiste yönelik yeni karar

Sınırlarını tekrar açmaya karar veren Singapur aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok ülkeden gelenlerle ilgili yeni bir karar aldı. Türkiye'den 30 güne kadar vize talep etmeyen Singapur'un ekonomiyi canlandırmak için bu kararı aldığı açıklandı.

Haber 28-10-2020 11:15

Dünyanın en uzun uçuşu geri döndü: Artık daha da uzun

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle durdurulan “dünyanın en uzun uçuşu”nun seferlerine 9 Kasım’da başlayacağı açıklandı. Singapur Havayolları tarafından Singapur Cumhuriyeti’nden ABD’nin New York kentine düzenlenen 18 saatlik uçuş yeni seferlerinde biraz daha uzun bir yol kat edecek.

Haber 21-10-2020 12:27