Sinyal Haberleri

İkinci el araba fiyatlarında 'sinyal' geldi! Araç almak isteyenler dikkat, taşlar yerine oturuyor: Renault, Fiat, Ford, Opel... Bir yılda yüzde 30 zam

Yüksek fiyattan araç alanlar ikinci el araç fiyatları düşünce beklemeye geçmişti. Ocak ayından bu yana ikinci el araba fiyatları yüzde 12-15 civarında artınca, aracını elinde tutanlar şimdi satışa koymaya başladı. Yeni yılın ilk çeyreğinin ardından ise piyasada taşların yerine oturmaya başladığına yönelik sinyaller gelmeye başladı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan sektör temsilcilerinden Hüsamettin Yalçın, “Bir dönem olduğu gibi fahiş biçimde artmıyor ama dengesini buldu diyebiliriz" dedi.

Finans 2024-04-08 10:30:02

Almayan pişman oluyor! Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama en çok satan popüler ürünler

Amazon'un moda, elektronik, kişisel bakım ve ev ve yaşam kategorisindeki çok satanlar listesinde yer alan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. En popüler ve güvenilir ürünleri bir araya getirdiğimiz listemizde çantadan sinyal güçlendiriciye, termostan deodoranta kadar her ihtiyacınızı karşılayacak, konforunuzu artıracak ve hayatlarınızı kolaylaştıracak pek çok ürüne yer verdik. Binlerce insanın değerlendirdiği ve beğenisini kazandığı ürünlerden oluşan listemizi gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 2024-04-04 03:15:33

Emekliler dikkat, yüzde 166'yı aşan zam! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası 12 bin lira yaptı: Emekli maaş promosyonunda özel bankalardan da sinyal geldi

Emekli maaş promosyonları Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası için 8 ila 12 bin lira aralığına yükseltildi. Özel bankalarda ise emekli promosyonu 15 bin lira seviyelerinde bulunuyor. Peki kamu bankalarının bu adımına karşın özel bankaların emekli maaş promosyon ödemelerinde de bir değişiklik olacak mı? Yüzde 166'yı aşan zam sonrası SGK Uzmanı Emin Yılmaz, özel bankaların da rakamı yükseltebileceğini işaret etti. İşte Mart 2024 güncel banka promosyonları...

Finans 2024-03-22 08:38:16

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında saat 21.30’a dikkat! Fed faiz kararı sonrası en ufak sinyal bile her şeyi değiştirecek (20 Mart Çarşamba gram altın - çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi… Altın fiyatları yatırımcıların bugün de gündemindeki sıcaklığını koruyor. Kritik günde yatırımcılar Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. En çok merak edilen konu ise altın fiyatları ne olacak? Piyasayı etkileyecek kritik gün geldi çattı! ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı bugün saat 21.00’de açıklanacak. Piyasa sinyal alır almaz harekete geçecek. Altının gram fiyatı içinse İslam Memiş’ten 4000 TL tahmini geldi.

Finans 2024-03-20 07:45:44

Yeterince su içmediğinizin 8 belirtisi! Vücudunuz sinyal gönderiyor olabilir

Su, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde çalışması için hayati öneme sahip olan temel bir bileşendir. Günlük hayatın koşuşturması arasında su içmeyi ihmal ediyor olabilirsiniz. Bu ihmalin vücudunuz üzerindeki etkilerini gösteren 8 belirtisi bulunuyor. Vücudunuzun size gönderdiği bu sinyalleri dikkate alarak su tüketimine daha fazla özen gösterebilir ve sağlıklı bir yaşam için adım atabilirsiniz.

Kadin 27-02-24 08:29

Erzincan’daki altın madeni ile ilgili şoke eden rapor! İşte felaketin nedenleri; Kanadalı o isim de gözaltında…

Erzincan’daki altın madeni faciası ile ilgili skandal iddialar tek tek ortaya çıkıyor. İddiaya göre yerdeki titreşimleri gösteren sinyal sisteminin bozuk olduğunu belirten bir rapor hazırlanmış ve bu rapor Kanadalı İ.T. de dahil tüm şirket yetkililerine iletildi. Bu bilgilerin ortaya çıkmasının ardından Kanadalı İ.T. de gözaltına alındı. Öte yandan toprak altında kalan Şaban Yılmaz ile eşinin son konuşması da felaketin göz göre göre geldiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber 16-02-24 08:32

Kadın sürücüye şok tehdit kamerada! 'Senin kemiklerini kırar eline veririm'

Fatih’te bir kadın motorcu, sinyal vermeden önüne kırdığını iddia ettiği bir sürücü ile yolun ortasında tartışma yaşadı. Adam kendisine tepki gösteren kadına, “Bak senin kemiklerini kırar eline veririm" diye bağırdı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Haber 12-02-24 10:59

Bu kez telefon değil! Tercih değişti, 10 yıl süre verdiler: Bu evler depremi saniyeler öncesinden haber veriyor

Yeterli sinyal alındığında depremin merkezüssü tespit edilip bölgeye yakın yerlerdeki telefonlara deprem uyarısı alarmı gidiyordu. Cep telefonlarının yanına şimdi bir de depremi önceden bildiren akıllı evler eklendi. Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen depremlerin birinci yılında Türkiye’nin yeniden yapılanması devam ederken vatandaşların tercihlerinin değiştiği ifade edildi. Sektör temsilcileri 10 yıllık süre verdi.

Finans 06-02-24 11:48

İlk Türk astronot uzaya çıktı ama onlar hala bir ‘Alo’ kelimesine hasret

Depremin vurduğu Hatay’da altyapı sorunları nedeniyle evde internet kullanamayan vatandaşlar, bölgede sinyal alabilecek baz istasyonu da bulunmayınca ‘Alo’ kelimesine hasret kaldı.

Yurthaber 19-01-24 09:35

Marmaris'teki lüks yattan sinyal alındı, İspanyol dedektifler bölgeyi ablukaya aldı! Yasemin Gündoğan takibi...

Almanya'da para transfer merkezinde çalışan ve çalıştığı şirketi 8 milyon euro dolandıran Yasemin Gündoğan, kayıplara karışmıştı. İspanyol dedektiflerin Çeşme ve Marmaris'te aradığı Gündoğan'ın telefonundan sinyal geldiği tespit edildi. Marmaris açıklarındaki bir lüks yattan geldiği belirtilen sinyal üzerine 20 dedektif bölgeyi çembere aldı.

Haber 16-01-24 08:29

Beklenen oldu, sıfır otomobile yüzde 4 zam! ‘Kaçınılmaz bir şey’ diyerek yeni zamma sinyal yaktılar: Faizsiz kredi, kolay ödeme… İşte Ocak ayı otomobil kampanyaları

2023 yılında neredeyse yüzde 100 zamlanan sıfır otomobil fiyatları için Ocak 2024 itibarıyla yüzde 2-4 arasında artış yapıldı. Otomobilde zamların devam edip etmeyeceğine ilişkin değerlendirmede bulunan OSD Başkanı Cengiz Eroldu, enflasyon ve kurdaki artışın araç fiyatlarına yansıyacağını söyledi. Öte yandan sıfır otomobil Ocak ayı kampanyaları da tek tek açıklandı.

Finans 15-01-24 11:58

Sıfır otomobilde yeni yıla yeni tarife! Sinyal vermişlerdi, en ucuzu bile 1 yılda yüzde 100 zamlandı: 400 bin liralık fark... (İşte Ocak 2024 güncel fiyat listeleri)

Sıfır otomobil liste fiyatları tek tek güncellendi. 6 aydır gerileyen otomobil fiyatları tam da sektör temsilcilerinin dediği gibi yeniden zamlanmaya başladı. 2024 Ocak ayı sıfır otomobil fiyat listeleri piyasadaki 1 yıllık değişimi gözler önüne serdi. En ucuz otomobillerde bile yüzde 100’lük zam geldiği ortaya çıktı. Sektör temsilcileri bu yıl için döviz kuru kaynaklı zamların devam edeceğini, ancak artışların hızlı ve olağandışı olmayacağını söyledi. İşte piyasadaki en ucuz 0 km otomobiller!

Finans 06-01-24 08:00

Bursa’da sinyal vermeden şerit değiştirdi, facianın eşiğinden dönüldü

Bursa’da sinyal vermeden şerit değiştiren bir otomobil faciaya neden oluyordu. Ani şerit değişikliği yapan otomobil, orta şeritteki kamyonetin önüne kırdı. Direksiyona güçlükle hakim olan kamyonet sürücüsü faciayı önledi. O anlar arkadan gelen başka bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 20-12-23 10:53

Fagradalsfjall fena patladı! İzlanda'da acil durum ilanı sonrası yanardağdan lavlar püskürdü: Görüntüler büyüledi

Haftalar öncesinden gerçekleşen depremlerin verdiği sinyal yetkilileri harekete geçirdi, İzlanda'daki Fagradalsfjall yanardağında beklenen patlama sonunda gerçekleşti! "Acil durum" ilan edilen ülkede yanardağın yakınındaki kasabada in cin top atarken lavlar püskürdü. Ortaya huşu veren görüntüler ortaya çıktı.

Trend 19-12-23 10:16

SON DAKİKA | Yemen açıklarında İsrail bağlantılı bir gemi kaçırıldı! Kaptanı ve 4. kaptanı Türk, 15 saat sonra kurtarıldılar

Yemen'in Aden şehri açıklarında İsrail bağlantılı bir geminin kimliği belirlenemeyen silahlı saldırganlarca ele geçirildiği bildirildi. Gemide 2 Türk mürettebatın da bulunduğu açıklandı. Denizcilik Genel Müdürlüğü en son sinyal verdiği noktayı paylaştı. Olayla ilgili yapılan yeni açıklamada kaçırılan tanker ve personelin, 15 saatin ardından kurtarıldı.

Haber 27-11-23 07:52

Sinyal verildi: Togg satışında 'kurasız' dönem! Sedan model için geri sayım başladı

Türkiye’nin otomobili Togg satışlarında kurasız dönem 2024’te başlayacak. Günlük üretim kapasitesi Ekim'de 280 adede çıkan Togg’un yıllık banttan inen araç sayısı 2024’te 80 bini aşacak. Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek yıl sedan model için de düğmeye basılacak.

Finans 09-11-23 11:41

Sinyal alınmayan telefonlar kapanacak mı, ne zaman kapanacak? IMEI nedir, sorgulama nasıl yapılır?

Sinyal alınmayan telefonlar ile ilgili yeni düzenleme bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre; Mobil Cihaz Kayıt Sistemi'nde (MCKS) olmasına karşın elektronik haberleşme şebekelerinden kesintisiz bir yıl hizmet almayan cep telefonlarının bağlantıları sona erdirilecek. Peki, Sinyal alınmayan telefonlar ne zaman kapanacak? IMEI nedir, sorgulama nasıl yapılır? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Haber 12-10-23 12:47

Resmi Gazete'de yayımlandı! Kesintisiz bir yıl sinyal alınmayan telefonların bağlantısı kesilecek

Elektronik Kimlik Bilgisini Haiz Cihazların Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Mobil Cihaz Kayıt Sistemi'nde (MCKS) olmasına karşın elektronik haberleşme şebekelerinden kesintisiz bir yıl hizmet almayan cep telefonlarının bağlantıları sona erdirilecek.

Haber 12-10-23 09:21

Başakşehir’de sinyal kavgası kask kamerasına yansıdı

Başakşehir’de iki sürücü sinyal yüzünden tartışmaya başlayınca sinirler gerildi. Zaman zaman birbirlerine saldırmaya çalışan sürücüleri vatandaşlar sakinleştirirken, o anlar bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 19-09-23 11:16

Memur ve emekli maaşı zammı için yeni sistem! Bakan Şimşek sinyali verdi: Gerçek değil, hedef enflasyon…

Emekli zammı ve memur maaşı için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir sinyal geldi. Emekliye ek zam, en düşük emekli maaşı ve Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi gibi konuların konuşulduğu şu günlerde Şimşek, maaşlara yapılacak zam oranlarının artık hedef enflasyona göre belirleyeceğini açıkladı. Bu kapsamda memur ve emekli maaşları için hesap tablosu değişti. İşte emekli maaşı ve memur maaşları için zam oranı hesapları ve yeni sistemin detayları...

Finans 11-09-23 07:28

Kredi kartlarında yeni dönem! ‘Sınırlama’ ile ilgili ilk sinyal geldi

Orta Vadeli Program geçtiğimiz gün açıklandı. OVP kredi kartı kullanımının yeniden düzenleneceğine ilişkin pek çok ifade yer aldı. Dün sabah birçok banka müşterilerine iki ayrı mesaj gönderdi. Peki bu mesajlar ne anlama geliyor? Ekonomi uzmanlarından açıklama geldi. İşte detaylar...

Finans 08-09-23 13:47

Türk Lirası ve dolar için OVP'den yeni sinyal! 2 ihtimal ortaya çıktı: Ya dış kaynak, ya faiz artırımı… ‘Hızlı artışa izin verilmeyecek’

Ekonomide bu yılın ve 2024-2026 dönemine ilişkin öngörüler, dün açıklanan Orta Vadeli Program (OVP) ile netleşti. OVP raporunda enflasyon ve dolar/TL için tahminler de güncellendi. Yıl sonunda dolar/TL kuru ortalamasının 23,9 TL düzeyin de olması beklenirken, bu seviyenin yakalanabilmesi için kalan 4 ayda kurun 28.38 TL'de seyretmesi gerektiği ancak rakamın 30 TL'yi görebileceği tahmin edildi. Yüzde 11'lik bu artış için, "doların hızlı artışına izin verilmeyeceği" yorumu yapıldı.

Finans 07-09-23 08:37

2 yıl süren hummalı çalışma sonuç verdi! Dünyaca kabul gören deprem sinyal teorisi Türk bilim insanları tarafından çürütüldü

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Geomatik Mühendisliği Bölümü'nde akademisyen Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, yaptığı araştırma sonucu hazırladığı makaleyle dünya çapında kabul görmüş deprem sinyali teorisini çürüttü. Kutoğlu, teoriyi çürüttüğünü 2 sene boyunca hakemlere ispatlamaya çalıştı.

Haber 26-08-23 14:14

Kentsel dönüşümde yeni kanuni düzenleme sinyali! Cevdet Yılmaz duyurdu

Deprem tehlikesi nedeniyle milyonlarca insan yaşadığı evleri kentsel dönüşüm kapsamında yenilemek isterken yeni düzenleme için ilk sinyal geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, deprem bölgesine sadece bu yıl merkezi bütçeden 762 milyar Türk lirası harcanacağını söyledi. Yılmaz, kentsel dönüşümle ilgili yeni kanuni düzenleme yapılabileceğini de ifade etti. İşte detaylar…

Haber 26-08-23 07:19

Bisiklet sürerken güvenliği elden bırakmayın! Sizi kazadan koruyacak en iyi sinyal lambaları

Trafikte bisikletle ilerlerken arabaların sizin dönüşlerinizi fark etmeyeceğinden korkuyorsanız sizi bisiklet sinyali diye bir ürünün varlığından haberdar etmenin zamanı gelmiş olabilir! Kablosuz teknoloji sayesinde kolayca bisikletinize monte edebileceğiniz bu ürünler güçlü LED lambalarıyla arabaların sizi anında fark etmesini sağlıyor. Haydi gelin, birbirinden kaliteli bisiklet sinyali modellerine bir göz atalım.

Haber 22-08-23 15:55

30'lu yaşlarda bunu yaşadıysanız dikkat! Meğer Alzheimer'ın en büyük nedeni oymuş

Unutkanlık çağımızın en büyük sorunlarından biri. Yapılan bir araştırmaya göre 30'lu yaşlarda yaşanan bazı durumlar Alzheimer'ın habercisi. Hastalık yıllar önce sinyal veriyor. Alzheimer'ın en büyük nedeni ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haber 11-08-23 11:40

SGK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı için ilk hesap yapıldı! Merkez Bankası’nın verisi ile ortaya çıktı: O tahmin gerçekleşirse Ocak 2024’te…

SGK, Bağ-Kur emeklisi ile memur ve memur emeklisi maaş zammı geçtiğimiz ay belli olmuştu. Beklenti altında kalan emekli maaşları için Ocak 2024’e dair ilk sinyal Merkez Bankası’ndan geldi. Yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 58 olarak açıklayan bankanın öngörüsünün gerçekleşmesi halinde Bağ-Kur ve SGK emekli maaşı Ocak 2024’te 31.92 olarak gerçekleşebilir. Emekli sandığı emeklilerinin ise yüzde 6'nın üzerinde oluşan farkları 25,92 olacak. İşte haberin detayları…

Finans 05-08-23 08:54

Trafikte korku dolu anlar! Aracın önünü kesip döner bıçağı ile tehdit ettiler

Ankara'da baba ve oğlu trafikte dehşet saçtı. Sinyal vermediğini iddia ettikleri aracın önünü kesen baba ve oğlu döner bıçağı ile sürücüye tehditler savurdu.

Haber 05-08-23 00:00

Tehlikeli hastalığın en önemli belirtileri! Kol ve bacaklarınız sinyal veriyor olabilir! Hemen doktora başvurun

Diyabet dünyadaki birçok insanı etkileyen ciddi bir hastalık. Diyabetin semptomarı genellikle benzerdir ancak hastalığın ne kadar süredir mevcut olduğuna ve hastanın yaşına bağlı olarak biraz değişir. Eğer siz de bu belirtileri yaşıyorsanız şeker hastalığınız başlamış veya ilerlemiş olabilir. Özellikle kol, bacak , göz ve ağızda çıkan bu belirtiler dikkate alınmalı.

Haber 03-08-23 09:12

Trafiği tehlikeye atarak şerit değiştiren sürücü kameraya yansıdı

Elazığ’da sinyal vermeden şerit değiştiren ve trafiği tehlikeye atan sürücü kameralara yansıdı.

Yurthaber 05-06-23 10:47

ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA 2023 | Tüm veriler o rakamı işaret etti! Erdoğan duyurdu: Enflasyonun yanında refah payı artışı kesinleşti

Son dakika: Yeni asgari ücret ne kadar olacak? sorusu Temmuz ayında yanıt bulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Temmuz’da çalışanları daha da rahatlatacağız’ diyerek ek zam için sinyal verdi. Enflasyon rakamlarına ek olarak refah payı ile 3 seçeneğin masada bulunduğu asgari ücret için vergi düzenlemesi de gündemde. Tüm veriler ise o rakamları işaret ediyor. İşte haberin detayları…

Finans 04-05-23 14:08

İstanbul'da 45 aydır peş peşe artıyor! Enflasyon rakamı için ilk sinyal geldi: Yüzde 73...

İTO, mart ayında İstanbul'da perakende fiyatların yüzde 2,95, toptan fiyatların yüzde 4,96 oranında arttığını açıkladı. İTO'ya göre yıllık enflasyon ise yüzde 73. Açıklanan veri sonrası aylık enflasyon serisi ise 45. aya çıktı.

Finans 01-04-23 13:07

Refleksoloji masajı nasıl yapılır, ayak refleksoloji masajı nasıl yapılır? Refleksoloji masajı ile zayıflama nasıl olur?

Refleksoloji masajı el ve ayaklara masaj uygulamasıdır. Uygulama öncesi hastanın verdiği tepkileri ölçmek için ayaklara basınç uygulanır. Ayaklara uygulanan bu masaj ile ayaklarındaki problemli olan bölgeler tespit edilir. Ayaklarda bulunan refleksoloji noktaları vücudun her bölgesine sinyal gönderir. Sorun yaşanan bölgelerde iyileşme sürecine destek olması için refkleksoloji masajı uygulanır. Peki, refleksoloji masajı ile zayıflamak mümkün mü?

Haber 24-02-23 17:45

Heyecan verici! 8,8 milyar yıl öteden geliyor: Türünün en uzak örneği

Uzay meraklılarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Hindistan'daki Dev Metre Dalgası Radyo Teleskobu (GMRT), lookback süresi 8,8 milyar yıl olan bir sinyal aldı. Bu sinyal, türünün şimdiye kadar tespit edilen en uzak örneği olarak nitelendirildi.

Haber 20-01-23 10:13

Atlantik Okyanusu'nda kaybolan balıkçı hayata böyle tutundu! 2 gün sonra şamandırada bulundu

Brezilya'da Atlantik Okyanusu'na açılan tekneden düşen bir balıkçı, akıntıya kapılarak kayboldu. Okyanusta 2 günlük süren arama çalışmaları sonunda balıkçı, sinyal şamandırasına tutunmuş halde bulundu. Şamandırada 2 gün boyunca kurtulmayı bekleyen balıkçı, aşırı sıvı kaybı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Haber 28-12-22 21:03

Düşük faizli kredi sinyali! Ucuz konut projesi için tarih belli oldu… İki bakanlıktan ortak çalışma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hazine Bakanlığı orta gelirlilere yönelik ikinci bir konut kampanyasının hazırlıklarına başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yeni konut projesi için tarihi canlı yayında resmen duyurdu. 2023 yılının ilk aylarında projenin hayata geçirileceğini söyleyen Bakan Kurum, “Hem yükleniciler hem de bankalarımız aracılığı ile en iyi şartları sunacağız” diyerek düşük faizli konut kredisi için sinyal verdi.

Finans 23-12-22 14:55

Asgari ücret 8 bin 506 TL oldu! İşte yeni asgari ücretle değişecek rakamlar: Kıdem tazminatı, GSS primi, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı...

Son dakika: Milyonların beklediği asgari ücret zammıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. 2023 asgari ücret zammıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan rakam verdi. Yeni asgari ücret net 8 bin 506 lira oldu. Asgari ücrete gelen zam ile çok sayıda kalemde de artış yaşanacak. Öte yandan memur ve emekli zamları için Erdoğan'dan sinyal geldi. Bakan Bilgin'den ise çalışanlarla ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Finans 22-12-22 13:08

Cep telefonu kullanıcılarını ilgilendiriyor! Resmi Gazete'den duyuruldu: 1 yıl kullanılmazsa kapatılacak

Resmi Gazete’de cep telefonu olan herkesi ilgilendiren bir karara imza atıldı. Kesintisiz bir yıl sinyal alınmayan telefonların IMEI numaralarının pasife alınmasına yönelik düzenleme hafta sonu Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 1 Ocak 2024’ten itibaren cep telefonlarında son sinyalin alınmasında 7 yıl olan süre 1 yıla düşürülüyor. Bu süre zarfında sinyal alınamayan cep telefonları pasife alınacak.

Finans 13-12-22 08:42

Yaklaşan krizin belirtisi olabilir! Ellerdeki iki önemli his

Damar sertliği olarak bilinen Ateroskleroz, kendini belli etmeden son raddeye kadar vücutta yayılmaya devam eden rahatsızlıklardan biridir. Ellerdeki iki önemli his atardamarların % 70 oranında daraldığını işaret edebilir. Kalp krizine neden olan belirtileri incelikli bir şekilde takip edebilirseniz sağlığınızı koruma altına alabilirsiniz. Göğüs ağrısı, yaklaşan bir kalp krizinin birçok olası belirtisinden yalnızca biridir. Eller de yaklaşan kalp krizi ile ilgili sinyal veriyor olabilir.

Haber 07-12-22 10:29

Uçak yolculuklarında bir dönem sona eriyor! Yakında bunu yapmanıza gerek kalmayabilir: Gökyüzü artık...

Uçak yolculuklarında uçuş modu dönemi sona eriyor olabilir. Avrupa Birliği'ndeki (AB) havayolu yolcuları, gökyüzünde telefonlarının sinyal vermesini engelleyen uçuş modunun yerine, telefonlarını tam anlamıyla kullanabilmeye hazırlanıyor. Çünkü Avrupa Komisyonu, havayollarının uçaklarda 5G teknolojisi sağlayabileceğine karar verdi. Bu, yolcuların artık telefonlarını uçak moduna almalarına gerek kalmayacağı anlamına gelebilir.

Haber 05-12-22 09:45

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan kara harekatı açıklaması: Her an olabilir!

Son dakika haberi: Türkiye'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine Pençe-Kılıç hava harekatını başlatmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan birçok kez kara harekatı da olabileceği yönünde sinyal gelmişti. Kara harekatının ne zaman gerçekleşeceği merak edilirken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan konuyla ilgili çarpıcı bir ifade geldi. Kalın, "Yarın, haftaya veya her an olabilir" ifadeleriyle olası kara harekatına ilişkin yeni bir mesaj verdi.

Haber 29-11-22 12:17

Bir kent İstanbul'la yarışıyor! 'Acil planlama yapılmalı' diyerek duyurdu: '600 bin TL olan bir daire, 5 milyonun üzerine çıktı'

Uzman isimler, pandemi ve Rusya-Ukrayna arasındaki savaş gibi krizlerin Antalya'yı etkilediğini belirterek, "Antalya sinyal veriyor. Özellikle hayat pahalılığı, konuta erişilebilirlik açısından İstanbul'la yarışıyor. Planlama açısından çok ciddi müdahaleler yapılmazsa, burada yaşayan kesimlerin bir grubu konuta erişemeyecek" dedi.

Haber 13-11-22 15:41

İlk sinyal bacaklardan geliyor! Sonrası kalp krizi, felç...

Bitkisel yağlar ile kızartılarak paketlenen cipsler, zararlı kan pıhtılarına yol açan damar sertliğine neden oluyor. Tuz oranı yüksek, içeriğinde genellikle trans yağ olan kızartılmış, paketli ürünler süper iltihaplanma olarak bilinen sağlık açısından çok zararlı bir duruma neden oluyor. Bu tarz yiyecekleri aşırı derecede tüketmek atardamarlarınızda hasara yol açarak zararlı pıhtılaşma riskinizi artırabilir.

Haber 08-11-22 17:25

Telefonu sinyal verdi, üniversiteli Doğanay Eymir Gölü çevresinde aranıyor

Ankara'da 2 gündür haber alınamayan 19 yaşındaki Doğanay Demirtaş, cep telefonundan sinyal gelmesi üzerine Eymir Gölü çevresinde aranıyor. Üniversite öğrencisi olan Demirtaş'ın, daha önce Eymir Gölü çevresinde birkaç kez kuşlarla ilgili araştırmalar yaptığı, cep telefonunun da en son göl çevresinden sinyal verdiği belirtildi.

Haber 01-11-22 17:37

Metal dedektörüyle bahçesini karış karış aradı! 100 yıllık madeni paranın değeri dudak uçuklattı

İsmini açıklamak istemeyen bir Reddit kullanıcısı metal dedektörle bahçesinde yaptığı araştırmanın sonucunda ilginç bir keşfe imza attı. Metal dedektörünün bir ağacın altında sinyal vermesinden sonra bölgeyi kazan adam tekne bir kutu buldu. Teneke kutunun içinden 100 yıl öncesine ait madeni paraların çıktığını fark eden adam değerini öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşadı.

Trend 29-10-22 10:41

Evde kullanılmayan cep telefonları için yeni karar! Sinyal alınamayan cihazlar 1 yıl sonra pasife alınacak

Cep telefonlarında son sinyalin alınmasında 7 yıl olan süre 1 yıla düşürülüyor. Karar ile bu cihazlardan son bir yıl içerisinde sinyal alınamaması durumunda pasife alınacak. Cihazlar son kullanıcılarına ait bir hatla kullanıldığında, bu cihazların elektronik kimlik bilgileri başka bir işleme gerek kalmaksızın tekrar kayıtlı hale getirilecek.

Finans 26-10-22 07:28

Kanun teklifi komisyonda kabul edildi! Süre 7 yıldan 1 yıla düşürüldü: Sinyal alınamayan cep telefonları...

Tütün, tütün mamulleri ve alkol piyasasına ilişkin teklif, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi. Bundan sonra Tarım ve Orman Bakanlığından yetki belgesi almadan veya bildirimde bulunmadan tütün ticareti yapanlar, 2 yıldan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılacak. Teklife göre, kesintisiz 1 yıl boyunca sinyal alınamayan cep telefonlarının IMEI'leri pasife alınacak. İşte detaylar...

Haber 25-10-22 21:27

IMEI klonlamaya yeni tedbir! Kanun değişikliği teklifi TBMM'de

IMEI klonlama veya IMEI değiştirme Türkiye’de son dönemde oldukça arttı ve önemli bir sorun haline geldi. Ancak IMEI klonlamaya yeni önlem geliyor. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Düzenlemeyle kesintisiz 1 yıl boyunca sinyal alınamayan cep telefonlarının IMEI'lerinin pasife alınması öngörülüyor.

Haber 19-10-22 10:07

GSM sinyal güçlendirici nedir, nasıl yapılır? GSM sinyal güçlendirici işe yarıyor mu?

Doksanların sonundan bu yana kullanılan mobil telefonlar günlük hayatı oldukça kolaylaştırıyor. İletişimi hızlandıran GSM hatları ve akıllı telefonlar sayesinde hem sesli hem de görüntülü konuşmalar yapmak mümkün oluyor. Farklı şehir ya da farklı ülkelerden milyarlarca insan bu sayede iletişim kurabiliyor.

Haber 10-10-22 15:24