Sipariş Haberleri

Piyasaların beklediği veri açıklandı: ABD'de dayanıklı mal siparişleri artışı tahminleri aştı

Küresel piyasaların takip ettiği veri açıklandı. ABD'de dayanıklı mal siparişleri bu kez beklentilerin üzerinde artış gösterdi.

Finans 26-03-2024 15:48

Eve sipariş getiren kuryenin numarasını alıp aradı! Tanışmak için aradım dedi... Sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyadan 'Arkadaşım kuryeye aşık oldu' notuyla paylaşılan bir gönderi viral olmayı başardı. Eve sipariş getiren kuryenin telefon numarasını arayarak, "Ben sizin numaranızı sipariş verdiğim yerden aldım. Tanışmak amacıyla aradım. Bir sakınca var mıdır? Hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyorum" dedi. O anlara yorum yağdı.

Trend 14-03-2024 10:56

ABD'de dayanıklı mal siparişleri ocakta beklenenden fazla azaldı

ABD'de dayanıklı mal siparişleri, ocakta aylık bazda yüzde 6,1 azalarak beklentilerin üzerinde düşüş kaydetti. Kullanım ömrü en az 3 yılı bulan ürünlerden oluşan dayanıklı tüketim mallarına yönelik siparişler, sanayi üretimine ilişkin bilgi vermesi açısından önem taşıyor.

Finans 27-02-2024 17:23

Lahmacun efsanesi sona erdi! İnternetten siparişte artık zirvede başka bir lezzet var: Gece 12'den sonra patlama oluyor

İnternetten yemek siparişi vermek artık kültürümüzün bir parçası oldu. Özellikle eve yorgun gelen çalışanlar ve bekarlar sıklıkla dışardan yemek siparişi veriyor. Yıllardır en çok sipariş edilen ürün lahmacundu. Artık zirvede başka bir lezzet yer alıyor, tavuk dürüm. Siparişlerin en çok verildiği saat ise şaşırtmadı.

Finans 16-02-2024 09:40

Sipariş

Sipariş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sipariş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Togg için beklenen tarih geldi: Yarın başlatılıyor

Togg, T10X için genel sipariş dönemini yarın başlatıyor. T10X sahibi olmak isteyen tüm kullanıcılar, Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden siparişlerini verebilecek

Finans 19-01-2024 11:49

Togg'da genel siparişler başlıyor, tarih verildi

Togg 2024 takvimini duyurdu. Togg T10X modeli için 2024 yılı sipariş döneminin başladığını duyurdu. Yeni siparişler 15 Ocak'ta alınacak, bu yıl çekiliş yapılmayacak. Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplayacak. Kullanıcılar isterlerse arkadan itişli V1 donanım tipini, uzun menzil seçeneğiyle de satın alabilecek.

Finans 04-01-2024 17:03

Veriler 6 aydır daralmaya işaret ediyor, yeni siparişler 10 sektörün dokuzunda yavaşladı!

Ekonomik büyümenin öncü göstergesi olan İSO Türkiye İmalat PMI Endeksi, aralık ayında 47,4 olarak gerçekleşti. Endeks üst üste altıncı ayda 50 eşik değerinin altında kalırken yeni siparişlerde de 10 sektörün dokuzunda yavaşladığı kaydedildi.

Finans 02-01-2024 11:44

Beyran fiyatı yüzünden iş yerini bastılar! O anlar kamerada...

Gaziantep'te sipariş ettiği beyranın fiyatının 20 TL fazla olduğu gerekçesiyle telefonda tartışma yaşayan bir kişi arkadaşlarıyla birlikte iş yerini basıp, iş yeri sahibini ve oğlunu önce darp etti, ardından iş yerine gelerek rastgele ateş etti. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 18-12-2023 19:29

Yağmurlu havada gelen siparişe kuryenin isyanı: Yüzerek geliyorum, yüzerek!

Şiddetli fırtına ve sağanak yağış birçok şehri etkisi altına aldı. Gelen siparişi teslim etmek için yola çıkan motorlu kurye sosyal medyada isyan etti. Kurye "Siparişim nerede kaldı diyor hala, yüzerek geliyorum yüzerek!" diye video çekti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 26-11-2023 23:05

Bahçelievler'deki patlamadan dram çıktı! Sipariş alırken ölüm yakaladı

Bahçelievler'deki patlamadan dram çıktı. Meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Ahmet Bal, Esenler Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ahmet Bal'ın içecek dağıtım şirketinde çalıştığı ve ürün siparişi almak için bayiye gittiği sırada patlama olduğu ortaya çıktı.

Haber 29-09-2023 19:38

'Satışlarımız çok iyi' Hobi olarak başladı... Siparişlere yetişemiyor! Yurt dışından talep yağıyor

Bayburt’ta yaşayan Rahşan Kovar, hobi amaçlı gittiği kursta kendini geliştirdi, Bayburt’ta hiç yapılmayan çanta kaplama işine girdi. Bir hevesle başladığı işte işleri büyüten Kovar, şimdilerde ise yurt içinden ve yurt dışından gelen siparişlere yetişemiyor. İlk olarak 10 çantayla bu işe başladığını şimdi siparişlere yetişemediğini belirten Kovar, satışlarının çok iyi olduğunu vurguladı. Ev hanımlarına da seslenip boş zamanlarını böyle kurslarda değerlendirerek eve katkıda bulunma çağrısı yaptı.

Finans 12-09-2023 09:48

Herkes şikayet edince... Siparişler yüzde 60 arttı! Her geçen gün talep çoğalıyor

Sıcaklıkların yükselmesiyle beraber sivrisineklerde de artış oldu. Çok sayıda vatandaş, artan sivrisineklerden şikayetçi. Son dönemde kamuoyunda geniş yer alan sivrisinek istilaları sonucunda pencere ve kapı sineklikleri için yoğun talep oluştuğunu belirten Mahmut Yıldırım, “Üretim kapasitemiz geçtiğimiz yıla göre yüzde 60 arttı” dedi. Yıldırım, taleplerin her geçen gün arttığını da ekledi.

Finans 24-07-2023 10:59

Sipariş götüren kuryeye kanlı pusu! Olayın ardından 'kız meselesi' çıktı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde kan donduran bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Kurye Ö.S., yemek siparişi verilen adrese gittiğinde kendisini bekleyen 4 kişiden 1'inin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Yaralanan Ö.S., polise verdiği ifadede, kendisini vuran kişinin daha önceden 'kız meselesi' yüzünden husumetlisi olan A.Ö. olduğunu söyledi. Polis, A.Ö. ve olaya karışan diğer 3 şüphelinin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. İşte detaylar...

Haber 17-04-2023 16:59

Sipariş verdiler... Yemekler masaya gelince gözyaşlarını tutamadılar! 'Uzun süre dokunamadım'

Düzce Belediyesinin sosyal tesislerinden Mutfak Sanatları Merkezinde, müşterileri hem şaşırtan hem de duygulandıran bir olay yaşandı. Yemek yemek üzere Mutfak Sanatları Merkezine gelen müşteriler siparişlerini verdi. Ancak masalara müşterilerin siparişleri yerine Çanakkale Zaferi'nin nasıl elde edildiğinin hatırlatılması amacıyla buğday çorbası ve üzüm hoşafı geldi. Buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edildiğini gören müşteriler duygu dolu anlar yaşadı. Bir müşteri, "Uzun süre dokunamadım" dedi.

Haber 20-03-2023 16:12

Togg'dan yeni görüntüler geldi! 24 saatte 22 binden fazla sipariş alındı: Ay sonunda teslimat başlıyor

Türkiye'nin yerli ve akıllı otomobili Togg son günlerin en çok konuşulan konularından biri oldu. Yerli otomobili almak isteyenler 16 Mart itibarıyla ön siparişlerini verdi. 24 saat dolmadan 22 binden fazla sipariş alındı. Yeni görüntülerin paylaşıldığı Togg'la ilgili ay sonunda teslimatların başlayacağı bildirildi.

Haber 17-03-2023 21:33

İnternetten silikon yapıştırıcı siparişi verdi! Gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı

Ankara'da internetten sipariş veren bir kişi, kargo yerine gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı. Gelen mesajda kargoyu almadığı için hakkında icra takibi başlatılacağı yazıyordu. Siparişin gelmediği güvenlik kamerasına yansırken İsmail Kurtulmuş, şimdi dava açılırsa hukuk mücadelesi verecek.

Haber 27-10-2022 07:07

Ataşehir'de ilginç olay! Kuryenin siparişini çaldılar: Her şey 10-15 saniyede oldu

Ataşehir'de iddiaya göre, iki farklı adrese sipariş götüren motokurye ilk siparişini vermek için bir binaya girdiği sırada saniyeler içerisinde ikinci siparişi çalındı. Binadan çıktıktan sonra siparişin yerinde olmadığını gören motokurye büyük şaşkınlık yaşadı.

Haber 11-09-2022 11:37