Sirali Tam Listesi Haberleri

8 Nisan'da gerçekleşecek! Bilim insanlarından uyarı geldi: 2024'ün ilk Güneş tutulması ölümcül trafik kazalarını artırabilir

Dünya 8 Nisan'da gerçekleşecek tam Güneş tutulmasına hazırlanırken, bilim insanlarından uyarı geldi. İddiaya göre, 2024'ün ilk güneş tutulması olacak 8 Nisan'daki güneş tutulması ölümcül araba kazalarında artışa neden olabilir.

Haber 2024-03-27 16:51:58

Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci saçlarını boyattı! Yeni imajı çok beğenildi

Demet Akbağ, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisinde hayat verdiği 'Karsu' karakteri ile büyük beğeni toplayan özge Özpirinçci saçlarını boyattı. Güzel oyuncun yeni imajı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-03-27 16:14:51

Esra Erol'dan kadın muhtar adaylarına tam destek! 'Pozitif ayrımcılık yapıyorum'

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ünlü sunucu Esra Erol, seçim sürecinde kadın muhtar adaylarına destek vermeye başladı. Türkiye’nin her yerinden gelen ve muhtarlığa aday olan onlarca kadın aday Esra Erol’da programı ile sesini duyurma şansı buluyor.

Magazin 2024-03-27 15:43:37

Kayseri'deki o evle ilgili ihbar üzerine harekete geçildi! Tam 8 tane çıktı: 10 milyon yıllık...

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 10 milyon yıllık 8 parça fosil ele geçirildi. 8 parça kabuklu deniz canlılarına ait fosilin, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, Erkilet Mahallesi'nde Ç.Y'nin evinde tarihi eser bulunduğu ihbarı üzerine operasyon düzenlediği operasyonda, ikamette yapılan aramada ele geçirildiği öğrenildi.

Haber 2024-03-27 14:38:16

Diğer Haber Etiketleri

güneş tutulması kaza trafik kazası Demet Akbağ karakteri Oyuncu ünlü oyuncu Özge Özpirinçci aktan ele kadınları sosyal medya Esra Erol Esra Erol'da Kayseri Fosil Elazığ Zendaya Recep Tayyip Erdoğan Seçim 2024 Apollonia Llewellyn cansel Cansel Çördük hurma tuvalet bağırsak keten tohumu tarçın Kefir kilo verme fenerbahçe maçın sezon süper li Süper Lig son dakika Joshua King İsmail Kartal evlilik Neslihan Atagül Mansur Yavaş seçim tarifi tatlısı tarifi Gaziantep katmer tarifi katmer tatlısı Ramazan Ramazan menüsü hamdi Hamdi Alkan Selen Görgüzel ünlü şarkıcı İrem Derici Halit Ergenç samsung akıllı saat samsung galaxy watch kitle tümör Trabzon columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı Darphane atan dzeko batshuayi lukaku Model yaşında Kaia Gerber galatasaray Barış Alper Yılmaz Ankara kavga Selahattin Demirtaş bakım kişisel bakım ürünleri Selülit kese Ömer Çelik ak parti davul Davulcu Sahur dolandırıcılık İstanbul camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı Mehmet Şimşek Enflasyon Altın külçe altın Van İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak Kars Komando doğru Hülya Avşar mert başaran burçlar ilik burç Astroloji Akrep burcu Koç burcu İkizler burcu Yengeç burcu Aslan burcu Terazi burcu Yay burcu Kova burcu Oğlak burcu Boğa burcu Başak burcu Balık burcu aşlama tarif tulumba iftar cami transfer beşiktaş Trabzonspor yemek lezzet ateş Sakarya Çorum İskilip evli boşanma Yargıtay spor ayakkabı adidas ayakkabı pasta panda yasak köpek evcil hayvan kedi püf noktası un helvası un helvası tarifi

Elazığ’da eski şehirlerarası otobüs terminali yıkım çalışmaları başladı

Elazığ Belediyesi tarafından, şehrin dışa açılan vizyonu açısından son derece önemli olan ve tam donanımlı şekilde inşa edilen Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminalinin hizmete başlamasının ardından, eski terminal binasının yıkım çalışmaları başladı.

Yurthaber 26-03-24 15:26

Challengers rolü çok konuşulmuştu! Zendaya gala tarzıyla hayran bıraktı

Euphoria'nın yıldızı Zendaya, bir aşk üçgeninin anlatıldığı Challengers filmiyle gündemdeydi. Challengers fragmanı yayınlanır yayınlanmaz oyuncu Zendaya sosyal medya gündemine oturmuştu. Filmin galasında boy gösteren güzel isim tarzıyla tam not aldı.

Magazin 26-03-24 14:37

Son dakika | Erdoğan Şimdi pes etmenin zamanı değil diyerek rest çekti! Biz bu senaryoyu defalarca gördük

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadeleye yönelik yeni mesajlar geldi. Emekliler için yapılan düzenlemelere değinen Erdoğan, "Yüksek enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor" dedi. Erdoğan'ın ayrıca "Birtakım muhterislerin keyfi öyle istiyor diye şimdi pes edemeyiz. Tam tersine mücadele bayrağını daha yukarıya taşıma vaktidir" mesajı dikkat çekti.

Haber 26-03-24 14:15

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-24 11:01

Kısmetse Olur Cansel Çördük hayranlarından tam not aldı! Çok değişmişsin yorumları gecikmedi

Kısmetse Olur yarışmasıyla hafızalara kazınan Cansel Çördük sık sık değişimiyle gündeme geliyor. Yurt dışında yaşayan Çördük yine seçimleriyle adından söz ettirdi. Cansel' "Bu halin çok güzel" yorumları yağdı.

Magazin 26-03-24 10:33

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 26-03-24 10:05

Joshua King İsmail Kartal'ı bin pişman etti! Sakatlığı nedeniyle tam 19 maçı kaçırdı

Süper Lig'e bildirilen listede kendisine yer bulamayan Ryan Kent'in yerine Joshua King kadroya dahil edilirken yıldız ismin yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kadrodan uzak kalması İsmail Kartal'ı pişman etti. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 10:48

Hem sade hem şık... Neslihan Atagül İtalya tarzıyla gündem oldu! Su gibi...

Kadir Doğulu ile yaşadığı evlilikle sık sık gündeme gelen Neslihan Atagül, İtalya'da "Verissimo" programına konuk oldu. Atagül beyaz kıyafeti ve sade tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 24-03-24 09:14

Turgut Altınok'un iddiası dikkat çekmişti! Mansur Yavaş'tan yanıt: 'Önümüzdeki hafta açıklayacağım'

Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında açılışlara katılmaya devam ediyor. Yavaş, "Kızımın Mortgage (ipotek) ile 32 yıl taksitle aldığı, taksit taksit tam 32 yıl ödeyeceği bir evi, daha da alalı 2 yıl oldu, 'Mansur Yavaş'ın Londra'da evi var' diyerek, dilinde tüy bitti. Önümüzdeki hafta Allah'ın izniyle bütün belgeleri açıklayacağım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız" dedi.

Haber 23-03-24 19:33

Ramazan sofralarının baş tacı Antep katmeri tarifi! Evde Gaziantep katmer tatlısı nasıl yapılır?

Katmer tatlısı tarifi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte araştırılmaya başladı. Evde, az sayıda malzeme ile dışarıda satılanlar kadar lezzetli bir Antep katmeri tarifi yapabilirsiniz. Peki, kolay katmer tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis Gaziantep katmer tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 23-03-24 15:57

Estetik ameliyatı 9 saat sürdü! Selen Görgüzel yapılan tüm işlemlere bakın kadar ödemiş?

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şarkıcı bu kez yaptırdığı estetik ameliyatla gündeme geldi. İddiaya göre tam 9 saat süren ameliyat 700 bin liraya mal olmuş.

Magazin 23-03-24 13:54

İrem Derici tatil için kesenin ağzını açtı! Balayı adasına ödediği para dudak uçuklattı

'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikili Maldivler tatiline çıktı. İrem Derici tatil için kesenin ağzını açtı.

Magazin 23-03-24 09:05

Bir süredir Londra'da yaşıyordu... Halit Ergenç tam 10 kilo verdi! Son hali dikkat çekti

Bir süredir Londra'da yaşayan ünlü oyuncu Halit Ergenç geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülendi. Zayıfladığı görülen Ergenç, "Yeni projem için 10 kilo verdim" dedi. Yaptığı son paylaşımlarda da zayıf hali dikkat çeken oyuncuya hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 15:55

Fiyatı 5045 TL'ye düştü! Samsung Galaxy Watch 6'da Bahar Fırsatları'na özel indirim

Hayalinizdeki akıllı saati uygun fiyata almanın şimdi tam zamanı! Samsung Galaxy Watch 6, Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan teknoloji harikası cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 22-03-24 14:38

Ağrı şikayetiyle hastaneye gitti, karnından çıkan şoke etti! Tam 10 kilo ağırlığında

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde karın ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Havva Kara’nın (83) karnından 10 kilo ağırlığında, 30 santimetre çapında tümör çıkartıldı. Başarılı operasyon sonrası sağlığına kavuşan Kara, taburcu edildi.

Haber 22-03-24 12:59

Her adımda rahatlık, maksimum konfor ve performans! Columbia ayakkabıda fırsat

Yürüyüş yaparken giyeceğiniz ayakkabının seçimi son derece önemli. Her adımda rahatlık, maksimum konfor ve performans ise aradığınız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Bahar Fırsatları'na özel indirimiyle öne çıkan Columbia Erkek Platform Yürüyüş Ayakkabısı'nı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 22-03-24 12:30

Tam 150 milyon lira... Hepsi Darphane'ye verilecek, gerekirse artırılacak! Hazine Bakanlığı Resmi Gazete'den duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne, döner sermaye faaliyetlerini yerine getirmesi amacıyla 150 milyon lira sermaye tahsis edildi.

Finans 22-03-24 09:41

Fenerbahçe'de Dzeko'nun yerine gelecek dünya yıldızı belli oldu! Batshuayi görüşme yaptı bile

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda tam gaz ilerleyen Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde sezon sonunda takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Edin Dzeko'nun yerine golcü arayışları şimdiden başladı. Kanarya, Dzeko yerine Belçikalı yıldız oyuncu Romelu Lukaku'yu düşünüyor.

Spor 22-03-24 07:48

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber dergi için poz verdi! 'Annesinin kızı'

90’lı yılların en iyi modellerinden biri olan Cindy Crawford’ın kızı ABD’li model Kaia Gerber, podyumların en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Cindy Crawford bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Kaia Gerber cesur pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 21-03-24 10:15

Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı! Tam 10 katına satılabilir

Galatasaray'da gösterdiği performansla birçok Avrupa takımının radarına giren Barış Alper Yılmaz'ın maaşında iyileştirmeye gidildi. Bu hamlenin ardından milli oyuncunun bonservisi de hemen hemen belli oldu.

Spor 21-03-24 09:17

Ankara'da vahşet! Eşinin boğazını kesip, oğlunu yaraladı... Ölüme bilerek gitti aslında

Ankara'da geçim problemleri nedeniyle evi terk eden anne Derya Çetinkaya, çocuklarını görmek için eşi Murat Çetinkaya'nın evine döndü. Kamuda işçi olarak çalışan Murat Çetinkaya ile Derya Çetinkaya arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sonrası gözü dönen Murat Çetinkaya mutfağa koşup bıçağa sarıldı. Dehşete düşüren olay tam bu sırada başladı...

Haber 20-03-24 15:09

Selahattin Demirtaş devreye giriyor: İstanbul'da dengeleri değiştirecek hamle! Seçime bir hafta kala çok dillendiriliyor

Özellikle İstanbul'da yerel seçimlerin kilit partilerinden olduğu değerlendirilen DEM Parti'yle ilgili çok konuşulacak kulis bilgisi canlı yayına damgasını vurdu. CHP ile 'kent uzlaşısı' kapsamında bazı ilçelerde aday çıkarmayan DEM Parti, Ekrem İmamoğlu'na ise rakip olarak Meral Danış Beştaş'ı göstermişti. Önümüzdeki günlerde Selahattin Demirtaş'ın devreye gireceği konuşuluyor, hem de seçime tam 1 hafta kala.

Haber 20-03-24 10:05

Elazığ Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Yurthaber 19-03-24 15:33

Tam bir selülit düşmanı! Hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların gözdesi

Son dönemde kullanımı oldukça artan ‘kabak lifi’ hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların 1 numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor.

Kadin 19-03-24 13:58

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e 'darbe' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Özel'in gençlerimizi 'darbe' gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 19-03-24 13:43

Sahurda yaşanan esrarengiz olaylar mahalleyi fena ürküttü: Evinde yatan davulcu mezarlıkta uyanmış

Sahurların vazgeçilmezi davulcular ama Bursa'daki bir mahallede durum tam tersi: Emirsultan Mahallesi'nde davul çalanların başlarına rivayete göre akılalmaz olaylar geliyor; ya davulları patlıyor, ya akıllarından oluyor ya da daha da tuhafı kendilerini başka ilçede buluyorlar. Bu yüzden bu mahallede sahura uyandırma şekli bile çok başka. O mahalledekilerin ifadeleri de hayli ilginç...

Haber 19-03-24 11:30

Sosyal medyada gördüğü ilana tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Sadece 1 kez de değil, tam 3 kez dolandırıldı

İstanbul'da yaşayan Nurcan İbili (40), sosyal medyada gördüğü 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayan İbili, dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldı. İbili, "Satıcı sandığım kişi bana samimi geldiği için inandım. Toplamda 33 bin lira olmak üzere 3 kere 11 bin lira para havalesi yaptım. Param gitti. Kendi mantık çerçevemde bu bana olabilecek bir şey gibi mantıklı geldi" dedi. İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.

Haber 19-03-24 10:59

Bahar Fırsatları yarın sona eriyor! Camper ayakkabılarda 2000 TL'ye varan indirimleri kaçırmayın

Bahar Fırsatları ikinci haftasında yüzleri güldürmeye devam ediyor. Onlarca kategorideki binlerce üründe kaçırılmayacak fırsatları keşfetmenin şimdi tam zamanı! Her adımda tarzınızı ortaya koyacak, her zeminde güvenle yürümenizi sağlayacak Camper ayakkabılar çok özel fiyatlarla sizleri bekliyor. Sizin için indirime giren birbirinden havalı modelleri seçtik. İndirimli ayakkabıları keşfetmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 18-03-24 15:23

Son dakika | Yeni vergi konusuna son noktayı Bakan Şimşek koydu! Krediler için de yeni açıklama geldi: 'Gerekirse ilave tedbirler alacağız'

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten gerek 'yeni vergi' ve KDV oranları konusunda gerekse enflasyonla ilgili önemli açıklamalar geldi. "Yeni vergi gelecek mi?" sorusu yanıtını Bakan Şimşek'in açıklamasıyla buldu. Şimşek "Enflasyon mayısa kadar yükselmeye devam edecek" deyip enflasyonun düşüşe geçeceği tam tarihi de açıkladı.

Finans 17-03-24 12:41

Aracın her yerinden külçe külçe altın çıktı! Piyasa değeri tam 215 milyon lira

Van'da altın kaçakçılığına yönelik düzenlenen 'Ayar-2' operasyonunda bir aracın içerisinde yapılan aramada 88 kilogram yabancı menşeli kaçak külçe altın ele geçirildi. Operasyon sonucu piyasa değeri yaklaşık 215 milyon TL olan kaçak külçe altınlara el konuldu.

Haber 17-03-24 12:34

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan iddialı seçim! Resmen eridi

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. Dilan Çıtak son olarak iddialı pozlarını paylaşarak hayranlarından tam not aldı.

Magazin 17-03-24 10:19

Nefes kesen görüntüler! Rakım 2 bin 200 metre, sıcaklık eksi 25 derece...

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Eğitim Merkezi Komutanlığı'na bağlı komandolar, deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikte eğitim görüp, çeşitli tatbikatlar gerçekleştiriyor. Hava sıcaklığının eksi 25'e düştüğü Allahuekber ve Soğanlı dağlarında tam teçhizatla tatbikat yapan komandolar, soğuktan korunmak için de bir takım yapılar inşa ediyor. İşte komandoların zorlu eğitimlerinden nefes kesen görüntüler...

Haber 17-03-24 09:59

Ünlü ekonomist Mert Başaran Hülya Avşar'a konuk oldu! 'Yastık altı' uyarısıyla dikkat çekti! 'Dolar tutmak enayiliktir. Altın ise...'

Altın, yeni ekonomik verilerin Fed'in borçlanma maliyetlerini düşürme konusunda temkinli olacağına ilişkin beklentileri güçlendirmesinin ardından değer kaybetti. Altının yönünü aşağıya doğru çevirmesinin ardından yatırımcılar 'dolara mı, altına mı yatırım yapmak daha mantıklı?' diye araştırmaya başladı. Tam bu tartışmalar sürerken ünlü ekonomist Mert Başaran Hülya Avşar'ın programında ezber bozan açıklamalar yaptı.

Magazin 16-03-24 15:32

Sıkıldığınızda burcunuza göre yapabileceğiniz aktiviteler!

Günlük hayatta zaman zaman sıkılmak kaçınılmaz bir durumdur. Bu durumu aşmak için farklı aktivitelerden faydalanabilirsiniz. Tam da bu noktada sıkıldığınızda burcunuza göre yapabileceğiniz aktiviteler devreye giriyor. İster yalnız başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte olsun, burcunuza uygun aktivitelerle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Kadin 16-03-24 11:29

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için nefis tarifler! Ramazan'ın 6. günü iftar menüsü!

'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız hazır iftar menülerinden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 6. gününde hem doyurucu hem de lezzetli tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Herkesin seveceği lezzetlerden oluşan 16 Mart 2024 Cumartesi Ramazan iftar menüsünü haberimizde derledik.

Yemek 16-03-24 09:01

Tam 300 yıllık! Adeta harabeye döndü 'Bizim için çok değerli! Dışarıdan gelenlerin bu şekilde görmesini istemiyoruz'

Elazığ’da 24 Ocak 2020 depreminde hasar görerek boşaltılan 300 yıllık Aksaray Camii, bakımsızlık ve ilgisizlikten harabeye döndü. Ağır hasardan dolayı ibadete kapatılan cami yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, mahalle sakinleri caminin restore edilerek yeniden ibadete açılmasını istiyor.

Haber 15-03-24 16:18

Süper Lig'in en değerli futbolcusu listesi güncellendi! Zirvede iki isim madalyayı paylaşırken Icardi sürprizi yaşandı...

Transfermarkt'ın yeni güncellemesine göre Süper Lig'in en değerli futbolcuları listesi yenilendi. Zirvede Fenerbahçe'den 2 isim yer alırken, Icardi'nin yer almaması sosyal medyada tepki çekti.

Spor 15-03-24 15:54

Tüpgaz ile pişen yemekler daha mı lezzetli?

Kimileri için bir tutku, kimileri için bir hobi olan yemek pişirmenin püf noktası, doğru pişirme yöntemlerini uygulamaktan geçiyor. Pişirme tekniği ve şekli yemeğin lezzetine doğrudan etki ediyor. Bununla birlikte önemli konulardan biri alevin verimli olması ve doğru bir biçimde kullanılması. Güçlü alev ve verimlilik denilince bugün tüpgaz önemli bir enerji kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle restoranlarda gördüğümüz büyük alevlerle pişen yemekler tam anlamıyla bir lezzet şöleni!

Haber 15-03-24 14:26

Mide bulandıran olay, tam 700 kilogram yakalanmıştı: İfadesinde itiraf etti

Ramazan ayı öncesinde Adana ilinde kesimi yapılan 700 kilogram at ve eşek eti, sucuk yapılmak üzere İstanbul’a götürülmek istenildiği esnada jandarma ekiplerince Sakarya otoyolunda yakalanmıştı.

Yurthaber 15-03-24 11:10

Çorum'un tescilli İskilip Ramazan Keşkeği iftar sofralarını süslüyor

Çorum'un İskilip ilçesinin tescilli lezzeti, UNESCO'nun "Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi"nde yer alan İskilip Ramazan Keşkeği, ilçenin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de talep görüyor.

Yurthaber 15-03-24 07:54

Evli çiftler dikkat! Eşine bu lafı söyleyen artık tazminat ödemek zorunda: Yargıtay emsal kararla tartışmaları bitirdi

Evli çiftleri yakından ilgilendiren bir karara daha imza atıldı! Kavga sırasında söylenen bazı sözlerin geri dönüşü olmuyor. Yargıtay'dan tam da bununla ilgili emsal bir karar çıktı. Kavga sırasında eşine 'Bana karı çok' diyen koca kusurlu bulundu ve boşandığı eşine tazminat ödemeye mahkum edildi. İşte haberin detayları...

Haber 15-03-24 06:28

Doğayla bağ kurmanın yeni yolu Adidas Terrex Daroga Plus incelemesi ve yorumları

Doğa yürüyüşlerinizde kullanabileceğiniz kaliteli bir ayakkabı arıyorsanız size harika bir önerimiz var. Şık tasarımı, terletmeyen file gövdesi ve her türlü zeminde tutunma sağlayan kauçuk tabanıyla Adidas Terrex Daroga Plus tam olarak aradığınız ayakkabı olabilir. Haydi gelin, doğaseverlerin tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan Adidas Terrex Daroga Plus'a yakından göz atalım.

Haber 14-03-24 17:10

Panda pasta tarifi: Panda pasta nasıl yapılır?

Çabucak hazırlayabileceğiniz son derece lezzetli bir tarif arıyorsanız panda pasta tarifimiz tam da size göre. Bu pastayı kolayca bulabileceğiniz malzemelerden yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 17:10

Türkiye seçime gidiyor! Seçim yasakları belli oldu: Kafe, kıraathane ve düğün salonları hakkında karar

Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlere kilitlenmiş durumda. Yerel yöneticiler ve belediye meclis üyelerinin belirleneceği seçim için partilerin seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. İletişim Başkanlığı, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçimde uygulayacağı yasaklar hakkında bilgilendirme yaptı. İşte YSK'nın belirlediği seçim günü yasakları!

Haber 14-03-24 17:02

Mama kabından şampuana evcil hayvan sahiplenmek isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken ürünler

Evinizi neşelendirmek ve bir canı korumaya alabilmek için kedi veya köpek sahiplenmek istiyorsanız onların konforunu ve sağlığını da detaylı olarak düşünmeniz gerekir. Evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarından oluşan alışveriş listesi hazırlayarak işe başlayabilirsiniz. Peki bu listede hangi ürünler mi olmalı? Eğer yardıma ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız seçkiye göz atabilirsiniz.

Haber 14-03-24 17:00