Sirbistan Cumhurbaskani Aleksandar Vucic Haberleri

Kosova-Sırbistan hattındaki gerilim sürüyor! 4 kişi hayatını kaybetti... Cumhurbaşkanı Vucic'ten flaş açıklama: “İsterseniz hepimizi öldürün ama Kosova’yı tanımayacağız”

Kosova ile Sırbistan arasındaki gerilim hat safhaya tırmandı. Kosova'nın kuzeyinde polis ve Sırp grup arasında çıkan çatışmalarda 4 Sırp'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Dünya basını olayları "son yılların en ciddi krizi" olarak ifade ediyor. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Kosova’nın kuzeyinde meydana gelen son olaylarla ilgili açıklamasında, “İsterseniz hepimizi öldürün ama Kosova’yı tanımayacağız” dedi.

Haber 2023-09-25 10:28:46

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: İsterseniz hepimizi öldürün ama...

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic Kosova'nın kuzeyindeki saldırının Kosovalı Sırplar tarafından yapıldığını söyledi. Önümüzdeki günlerde yeni kararların alınacağını belirten Vucic, "Sırbistan, Kosova'nın bağımsızlığını asla tanımayacak isterseniz hepimizi öldürün. Konuşmaya her zaman hazırız ancak Kosova'nın bağımsızlığı asla." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-09-24 22:43:16

Kosova ve Sırbistan arasındaki tansiyon düşmüyor! Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'in oğlunun giydiği tişört krize neden oldu

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in oğlu Danilo Vucic, Kosova’yı ziyareti sırasında giydiği tişört krize yol açtı. Kosova’daki Gracanica Manastırı’nda yapılan ayine katılan Danilo Vucic'in tişörtünde “Teslim olmak bir seçenek değil” yazıyordu. Gracanica'da geniş güvenlik önlemleri alınırken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ise Kosova basınında oğluna ilişkin olarak yayınlanan haberler hakkında değerlendirmede bulundu.

Haber 2023-06-29 08:15:00

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! Balkanlardaki gerilim masaya yatırıldı

Son dakika haberi... Balkanlarda, Sırbistan ve Kosova arasındaki gerilime ilişkin Türkiye'den kritik bir hamle geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ve Kosova Başbakanı Albin Kurti ile ayrı ayrı telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgedeki gerilimin bitirilmesi için Türkiye olarak diyalog sürecinde üzerlerine düşen katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 2023-05-31 19:47:39

Savaşın eşiğine gelmişlerdi! Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama

Kosova ile Sırbistan arasında gerilen ilişkilerin geçtiğimiz günlerde yeniden normale dönmesi sonrası Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Vucic, ülkesini korumak için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

Haber 20-01-23 20:46

NATO'dan Sırbistan'ın talebine ret! Kosova sert tepki göstermişti

Balkanlar'da, Kosova ve Sırbistan arasındaki gerilim sürerken, NATO dikkat çeken bir karar aldı. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, NATO'nun Kosova Barış Gücü'nün (KFOR) Sırbistan’ın, Kosova'ya asker ve polis gönderme talebini reddettiğini açıkladı. Kosova da Sırbistan'ın talebine sert tepki göstermişti.

Haber 08-01-23 20:00

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'ten açıklama: Sırbistan'ı savaştan kurtardık

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, yıllık basın konferansında Sırbistan'ı savaştan kurtararak ülkeyi ayağa kaldırdıklarını ifade etti.

Haber 05-01-23 01:06

Savaşın eşiğinden dönüldü! Balkanlar'da tansiyon yükseldi, Vucic duyurdu: Oldukça zor bir gece geçirdik

Sırbistan ve Kosova arasında yaşanan gerilime son olarak eski Sırp polis memuru Dejan Pantic'in gözaltına alınması eklenmişti. Kosovalı Sırplar karara tepki gösterip barikatlar kurmuştu. Bölgede tansiyon yükselirken Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, barikatların kaldırılacağını duyurdu. Oldukça zor bir gece ve görüşme geçirdiklerini ifade Vucic, "Söz verilenlerin yerine getirileceğine inanıyorum " dedi.

Haber 29-12-22 09:42

Balkanlar'da gerginlik had safhada! En zor gecem diyerek duyurdu: Savaş hazırlığını artırmak için...

Sırbistan ve Kosova arasında devam eden gerginlik zirve noktaya ulaştı. Son olarak Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Milli Güvenlik Konseyi toplantısına başkanlık etti. Vucic, bugünün, Cumhurbaşkanlığı görevini üstlendiği günden beri kendisi için "en zor gün" olduğunu kaydederek, "Muhtemelen en zor gece de önümüzde, bizim görevimiz barış çağrısı yapmak." ifadesini kullandı. Vucic, savaş hazırlığını artırmak için herhangi bir emir vermeden önce, barış çağrısını yinelediğini duyurdu.

Haber 11-12-22 23:16

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'ten şok 'suikast' açıklaması! Kanıtlar var diyerek duyurdu: Yenileri de gelecek

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, "Şahsıma suikast planlandığına dair kanıtlar var" dedi.

Haber 10-11-22 17:20

İki ülke arasında gerilim tırmanıyor: Orduya Hazır ol emri verdiler!

Sırbistan ve Kosova arasındaki gerilimlere bir yenisi daha eklendi. İki ülke arasında yaşanan plaka krizi sonrası bu kez de Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, orduya "Hazır ol" emri verdi. Sırbistan Savunma Bakanı Milos Vucevic, "Ordu, Kosova'daki durumlar nedeniyle teyakkuzda." ifadelerini kullandı.

Haber 01-11-22 16:49

SON DAKİKA | Sırbistan ve Kosova arasında gerilim! Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic: Teslim olmayacağız

Son dakika: Sırbistan ve Kosova arasında yaşanan gerginlik sonrasında bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. NATO'nun Kosova Gücü (KFOR) Kosova'nın kuzeyinde istikrarın tehlikeye girmesi durumunda müdahaleye hazır olduklarını, Kosova hükümeti ise Sırbistan ile krize yol açan kararı bir ay ertelediklerini duyurdu. Bölgede tansiyon yükselirken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic yaptığı yeni açıklamada teslim olmayacaklarını belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 01-08-22 07:49

Balkanlar'da gerilim! Sırbistan-Kosova sınır hattı hareketlendi! NATO'dan açıklama: Müdahaleye hazırız

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Vucic, halka sesleniş konuşmasında, "Kosovalı Sırplar daha fazla zulme tahammül etmeyecek. Biz barışı arayacağız ama söyleyeyim ki teslim olmayacağız" dedi. Vucic'in açıklamaları Sırbistan-Kosova sınırında tansiyonu yükseltti. İki ülkenin sınır hattında hava saldırı sirenleri duyuldu. NATO'nun Kosova Gücü (KFOR) ise, Kosova'nın kuzeyinde istikrarın tehlikeye girmesi durumunda müdahaleye hazır olduklarını duyurdu.

Haber 31-07-22 20:27

Sırbistan'dan Ukrayna'ya şok suçlama: Rusya seferlerine yönelik sahte bomba ihbarları” yapıyor

Sırbistan'dan Ukrayna'ya çok konuşulacak bir suçlamada bulunuldu. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Air Serbia’nın Moskova uçuşlarına belirli aralıklarla yapılan sahte bomba ihbarlarının arkasında Ukrayna ve ismini vermediği bir Avrupa Birliği (AB) ülkesi olduğunu söyledi.

Haber 18-04-22 17:15

Sırbistan'da seçimi Vucic kazandı

Sırbistan'da Aleksandar Vucic bir dönem daha cumhurbaşkanı seçildi.

Haber 04-04-22 10:44

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic kimdir? Aleksandar Vucic nereli ve kaç yaşında?

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2 milyon 245 bin oy ile oyların yaklaşık yüzde 59,9-61’ini alarak seçimleri kazandığını duyurmasının ardından merak konusu oldu. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic kimdir? Aleksandar Vucic nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber 04-04-22 07:55

Sırbistan'da seçimi Cumhurbaşkanı Vucic kazandı

Sırbistan'da dün yapılan yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde, henüz resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ikinci kez cumhurbaşkanlığını kazandı.

Haber 04-04-22 07:25

Son Dakika: Sırbistan'da seçim! Ülkenin cumhurbaşkanı belli oldu

Son dakika haberi: Sırbistan’da dün yapılan seçimlerin sonuçlarını değerlendiren Aleksandar Vucic, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2 milyon 245 bin oy ile oyların yaklaşık yüzde 59,9-61’ini alarak seçimleri kazandığını duyurdu.

Haber 04-04-22 01:01

Ülke, cumhurbaşkanının canlı yayında yaptığını konuşuyor! Herkes benden öyle sıkıldı ki...

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Pink TV'de canlı yayınlanan bir televizyon programına buzdolabından çıkarak katıldı.

Haber 01-04-22 16:26

Sırbistan Cumhurbaşkanı açıkladı! Çarpıcı sözler: Bize saldıracaklar

Tüm dünya Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa kilitlenmişken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten çarpıcı bir açıklama geldi. Kosova'nın kendilerine saldıracaklarını öne süren Vucic, "Başbakan Kurti, Sırplara saldırmaya karar verdi. Bu eylemiyle barışı yıkmak istiyor." dedi.

Haber 26-03-22 08:52

Meydanlara çıkıp Rusya'ya destek gösterisi yaptılar! Görüntüler Sırbistan'dan

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine birçok ülkeden tepki gelirken, Sırbistan'da bir grup aşırı sağcı, Rusya'ya ve Rus halkına destek gösterisi yaptı. Öte yandan, Ukrayna'daki durumu değerlendiren Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Belgrad yönetiminin, Ukrayna'nın toprak bütünlüğünün korunmasına tam destek verdiğini belirtmişti.

Haber 04-03-22 23:30

İletişim Başkanı Altun, Sırbistan Cumhurbaşkanı'nın o sözlerini paylaştı: Başka hiçbir ülkede görmedim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, ziyareti sırasında rüzgar nedeniyle uçan tören alanındaki halıları, kameraman ve fotoğrafçıların düzelttiği anlara dikkat çekti. Vucic, "Başka hiçbir ülkede görmedim. Bu, onların devletine ve size olan sevgilerini gösteriyor" dedi. O anların görüntülerini ve yaşanan anekdotu ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı.

Haber 19-01-22 00:53

Son dakika! Balkanlardaki krizle ilgili Erdoğan'dan açıklama: Liderleri bir araya getireceğiz

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bosna Hersek'teki durumla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırbistan'da yapılacak seçimin akabinde istiyoruz ki bu üçlü grubun liderlerini bir araya getirip toplantı yapalım ve bu toplantıyla özellikle Bosna-Hersek'in toprak bütünlüğünü sağlayabilmek için adımlar atalım." ifadelerini kullandı.

Haber 18-01-22 19:31

Sırbistan Cumhurbaşkanı: Size yalvarıyorum, aşı olun!

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic vatandaşlara yaptığı çağrıda, “Size aşı olmanız için yalvarıyorum, aşımız var ve daha çok olacak, Tanrı aşkına gelip aşınızı olmanız için yalvarıyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Haber 05-04-21 10:17

Sırbistan Türkiye'den İHA satın almayı planlıyor

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye'den insansız hava araçları (İHA) satın alma konusu ile çok yakından ilgilendiklerini belirterek, Türk İHA'ların son derece iyi olduğunu ifade etti.

Haber 06-10-20 00:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova ve Sırbistan Cumhurbaşkanı ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Thaçi ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile ayrı ayrı telefonda görüştü.

Haber 09-09-20 22:05

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Trump'a verdiği tepkiyle dünyada gündem oldu

Sırbistan'ın büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacağını duyuran ABD Başkanı Donald Trump açıklama yaptığı sırada Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in tepkisi gündem oldu.

Haber 06-09-20 12:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 10-04-20 22:33

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, koronavirüs açıklaması yaparken öksürük krizine girdi!

Türkiye'ye sıçradığı açıklanan koronavirüs, tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. İran, Avrupa ve ABD gibi birçok yerde siyasetçileri de etkisi altına alan virüsle ilgili açıklama yapan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, basın toplantısı sırasında öksürük krizine girdi. Öksürük, virüsün başlıca belirtileri arasında yer alıyor.

Haber 12-03-20 17:58

Sırbistan, Türk Akımı projesinden yılda 185 milyon dolar kazanacak

Sırbistan Devlet Başkanı Aleksandar Vucic, ülkesinin Türk Akımı doğal gaz boru hattı sayesinde yılda 185 milyon dolar para kazanacağını söyledi.Rusya ile Türkiye arasında Rus gazının Karadeniz ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştırılması ile ilgili projeden birçok ülke daha kazanç elde ediyor.

Haber 13-01-20 11:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı ile görüştü

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile görüştü.

Haber 08-01-20 18:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı ile görüşüyor

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile görüşüyor.

Haber 08-01-20 18:44

Sırp liderden Bosna'daki soykırımın inkarcısı Handke'ye tebrik

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic: - "Sırbistan sizi gerçek dostu olarak görüyor. Ödülü, içimizden biri almış gibi hissediyoruz"

Haber 10-12-19 22:06

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic hastaneye kaldırıldı

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic hastaneye kaldırıldı

Haber 16-11-19 11:27

Batı Balkan liderleri Kuzey Makedonya'da toplandı

Toplantıya, Kuzey Makedonya Başbakanı Zoran Zaev, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic ve Karadağ Ekonomi Bakanı Dragica Sekulic katıldı

Haber 10-11-19 18:28

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic; “S-400 almak istiyoruz ama gücümüz yok”

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Rusya’nın tatbikat amaçlı Sırbistan’a gönderdiği hava savunma sistemlerini inceledi.Slav Kalkanı 2019 tatbikatının ikinci etabı için Rusya tarafından Sırbistan’a gönderilen Pantsir-S ve S-400 hava savunma sistemleri Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic tarafından incelendi.

Haber 26-10-19 12:08

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, AA'ya konuştu:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde ikili siyasi ilişkilerimizin yanı sıra bölge istikrarı ve bölgedeki diğer aktörlerle ilişkilerimiz de önemli gelişme kaydetti" - "Her zaman bir konunun altını çiziyorum: Yalnızca Türkler Sırbistan'daki kırsal bölgelere yatırım yapmayı kabul etti. Diğerleri ise şehirlere veya otoyollara yatırım yaptı. Bu nedenle de Türk yatırımcılara çok teşekkür ediyorum" - "Erdoğan'ın varlığı, bölge ülkeleri arasındaki ilişkilerin istikrar kazanmasına, herkesin daha fazla sorumluluk ve ciddiyet sahibi olmasına da yardımcı oldu" - "AB üyeliği yolundayız, ama kim ile iş birliği yapacağımıza dair kararları kendimiz alıyoruz. Türkiye ile Çin ile Rusya ve diğer ülkelerle iş birliği yapmak istiyoruz"

Haber 11-10-19 11:05

Sırbistan'da toplu açılış ve temel atma töreni

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic: - "Aramızda nefret değil de yollar inşa etseydik, geçmişteki felaketlerin önüne geçebilirdik. Artık hata yapma lüksümüz yok"

Haber 08-10-19 19:45

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü Zirvesi

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic: - "Birbirimizi nasıl yok edeceğimizin düşünü kurmak yerine gelecekte nasıl bir arada yaşayacağımızın düşünü kurmalıyız" - Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Zeljko Komsic: - "(Ulaşım alanındaki projeler) Bunlar zorlu ama insanlar için çok faydalı projeler"

Haber 08-10-19 16:49

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü Zirvesi

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü Zirvesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Zeljko Komsic, konseyin Boşnak üyesi Şefik Dzaferovic ve Sırp üye Milorad Dodik'in katılımıyla başladı

Haber 08-10-19 14:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı

Haber 07-10-19 22:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sırbistan bizim için dost, Balkanlar’da barış ve istikrar için ise kilit ülkedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sırbistan bizim için dost, Balkanlar’da barış ve istikrar için ise kilit ülkedir" dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile birlikte Sırbistan Sarayı’nda gerçekleştirilen Türkiye-Sırbistan İş Forumu’na katıldı.

Haber 07-10-19 20:51

Türkiye-Sırbistan İş Forumu

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic: - "Fırsatı değerlendirin ve Türkiye'ye nasıl yatırım yapabileceğinize, Türkiye'den nasıl daha fazla yatırım çekebileceğinize bakın"

Haber 07-10-19 19:28

Erdoğan: Ticaret hacmini 5 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sırbistan’la ticaret hacmimiz 1,2 milyar dolara yükseldi.

Haber 07-10-19 18:13

Erdoğan-Vucic ortak basın toplantısı

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic: - "Bizim Türkiye ile en önemli ortak hedefimiz Balkanlar'da barış. İnsanları savaşlar ilgilendirmiyor, onlar barış içinde yaşamak istiyor" - "Sırbistan'daki Türk yatırımları her geçen gün artıyor. Ekonomik iş birliği anlamında önemli bir aşama kaydedildi. Ticaretimiz, geçen yıla kıyasla yüzde 13 arttı"

Haber 07-10-19 18:11

Erdoğan-Vucic ortak basın toplantısı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: - "(Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü Zirvesi) Yarınki zirvenin ardından liderler olarak Sremska Raca-Kuzmin hattının temelini atarak Belgrad-Saraybosna Otoyolu Projesi'ni başlatıyoruz. Böylece bölgemizde gönülleri birbirine kavuşturan yeni bir dostluk ve barış köprüsü inşa edeceğiz" - "Sırbistan tarafı, ülkemizin Yeni Pazar'a başkonsolosluk açma talebine olumlu cevap verdi" - "FETÖ ile mücadelede noktasında Sayın Cumhurbaşkanı'nın (Aleksandar Vucic) ülkemize verdiği güçlü desteği unutmamız mümkün değildir"

Haber 07-10-19 18:07

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

Haber 07-10-19 16:37

DHA DIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da başbaşa görüştü.

Haber 07-10-19 16:15

DHA DIŞ- Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile Arşiv Sergisi’ni gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile Arşiv Sergisi’ni gezdi.

Haber 07-10-19 14:52