Sirk Haberleri

Sosyal medya bunu konuşuyor! Sirkten kaçan aslan, sokaklarda böyle gezdi

İtalya'nın başkenti Roma yakınlarındaki Ladispoli beldesinde sirkten kaçan bir aslan, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Aslanın sokakta yürüdüğünü görenler gözlerine inanamadı. Evlerin ve otomobillerin arasından geçen aslanın görüntüleri, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 12-11-2023 16:55

Korku dolu gösteri! Trapez sanatçısı seyircilerin çığlıkları arasında 9 metreden düşerek hayatını kaybetti

Çin’in Suzhou şehrindeki bir sirkte gerçekleşen gösteri sırasında korkunç anlar yaşandı. Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde bir trapez sanatçısı çığlık atan kalabalığın karşısında gösterideki partnerinin onu tutamaması sonucunda 9 metreden düşerek hayatını kaybetti.

Trend 18-04-2023 08:20

Korku dolu anlar! Çemberi yakalayamayan akrobat metrelerce yüksekten böyle düştü... O anlar anbean kaydedildi

Meksika’da bir sirkte kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Mia Gonzales Soto isimli akrobat gösterisini yaptığı sırada havadaki çemberi yakalayamayınca metrelerce yüksekten düştü. Seyircilerin endişe verici bakışları arasında akrobatın düşme anı izleyenlerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Trend 14-01-2023 15:24

Kendinden çok emin şekilde kaplanlarla oynuyordu... Arkasından sessizce yaklaştı, dişlerini boynuna sapladı! Çığlıkları sirki inletti

Ivan Orfei adındaki kaplan terbiyecisi yılbaşından hemen önce bir sirkte her zamanki gösterilerinden birini yapıyordu. Gösteri sırasında karşısındaki kaplanla iletişim kuran Orfei, arkasından sessizce yaklaşan kaplanı göremedi ve olanlar oldu! İtalya'daki gösteri sonrasında kaplan, Orfei'nin neredeyse her yerini ısırdı. Görüntüler ortaya çıktı.

Haber 04-01-2023 08:38

Sirk

Sirk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sirk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sirkte facia! Karısı parmaklarının arasından kayıp metrelerce yüksekten düştü

Rusya’da bir sirkte performans gösteren sanatçı Tatyana Zolotukhina seyircilerin gözünün önünde korkunç bir kaza yaşadı. Yardımcı sanatçı olan eşi Sergey ile birlikte 5 metrelik yükseklikteki trapezde performans sergileyen Tatyana Zolotukhina kocasının ellerini tutamayınca metrelerce yüksekten düştü. Tatyana Zolotukhina’in bilincinin ve genel sağlığının yerinde olduğu belirtilirken korkunç kazada kadının ayak bileğini kırdığı ifade edildi.

Trend 20-09-2022 14:13

Şovun bir parçası zannettiler! Seyircilerin gözünün önünde ayı eğitmenine saldırdı

Rusya'nın kuzeydoğusundaki Olonets kasabasındaki bir sirkte 16 yaşındaki bir ayı şov sırada aniden eğitmenine saldırdı. Eklem ağrılarıyla mücadele ettiği ifade edilen ayı seyircilerinin gözünün önünde hayvan bakıcısı olarak çalışan adama saldırdı ve onun dakikalarca dövdü. Olay diğer sirk çalışanlarının müdahale etmesiyle sona erdi ve saldırgan ayı sakinleştirildi.

Trend 26-08-2022 13:20

Rusya'da sirkte yürekleri ağza getiren olay! İp cambazı metrelerce yüksekten düştü

Rusya’da bir sirkte adeta yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Sirkte gösteri yapan ip cambazı, dengesini kaybederek metrelerce yüksekten yere düştü. İp cambazının sağlık durumunun iyi olduğu ve yalnızca bacağının kırıldığı öğrenildi.

Haber 25-12-2021 23:24

Kolları ve bacakları olmadan doğan Prens Randian’ın çocuklarına bıraktığı serveti dudak uçuklattı

Kolları ve bacakları olmadan doğan Prens Randian, 20. yüzyılın başında dünyanın en ünlü gösteri sanatçılarından biriydi. Onu izlemek için binlerce kişi yüksek miktarlarda paralar ödüyordu.

Trend 17-09-2021 13:57

Rusya’da sirkte gösteri yapan ayı eğitmenine saldırdı

Rusya’da bir sirkte gösteri yapan ayı bir anda sinirlenerek eğitmenine saldırdı.

Haber 18-07-2021 17:42

Çocuklarını açlıktan kurtarmak için hayatını değiştiren cesur bir anne: Mary Ann Webster

Annelik, çocuklarının mutluluğu için her şeyi yapmayı göze alan en kutsal varlıktır. Ancak Mary Ann Webster’ın hüzünlü hikayesi gözlerinizin dolmasına neden olacak. Çünkü Webster, çocukları için aşağılanmalara ve alaylara göğüs gererek zorlu bir mücadele örneği sergiledi.

Trend 09-07-2021 14:58

Rusya’da kaplan sirkte eğitmenine saldırdı

Rusya’da talimatlarına uymayan kaplana sopalarla müdahale eden sirk görevlisi, uğradığı saldırı sonucu yaralandı.

Haber 23-05-2021 22:00