Sivas Devlet Tiyatrosu Haberleri

Türkiye’nin ilk yerli ve milli lokomotifi ‘Bozkurt’ Sivas’ta sergileniyor

Türkiye’nin ilk milli ve yerli lokomotifi Bozkurt, Sivas TÜRESAŞ Bölge Müdürlüğünün bahçesinde tarihe ışık tutmaya devam ediyor.

Yurthaber 2024-04-16 11:36:42

Son dakika | Bahçeli MHP'nin oy oranını hesapladı: Hani nerede yüzde 5'in altında? Televizyon bülbülü profesöre sesleniyorum!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin yerel seçimde aldığı sonuçlarla ilgili "Milletimizin mesajını aldık ve gerekli çalışmaları başlattık" mesajını verdi. MHP'nin sandıktan başarıyla çıktığını savunan Bahçeli, Türk siyaset tarihine geçen "40 yapar" hesaplamasına benzer bir çıkışa daha imza attı. "Televizyon bülbülü olan bir profesöre sesleniyorum" diyen Bahçeli "Hani nerede yüzde 5'in altında oy oranımız, hani nerede küçülen MHP?" dedi.

Haber 2024-04-16 11:00:38

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 2024-04-15 18:00:44

Bekçi dehşeti! Borç verdiği parayı alamayınca arkadaşını vurdu

Şırnak'ta çarşı ve mahalle bekçisi M.B., borç verdiği parayı alamadığı memur arkadaşı R.N.G.'yi tabanca ile vurarak yaraladı. Diz kapağından yaralanan R.N.G., Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, M.B. gözaltına alındı.

Haber 2024-04-15 15:59:15

Bahçeli'nin çağrısına rest çekti: Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Meral Akşener' iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'de hareketli günler yaşanırken MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e "Partisinin başında kalmalı" çağrısı gelmişti. İYİ Parti genel başkan adaylarından Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli'nin çağrısına sert bir yanıt verdi. Dervişoğlu ayrıca Akşener'in kendisini desteklediği iddialarını da yanıtladı.

Haber 15-04-24 15:47

İran İsrail'i vurdu, Hakan Ural canlı yayında gerilimi yorumlarınca sosyal medyada gündem oldu! Bir akıl var...

İsrail devlet televizyonu, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını duyurdu. Dünyanın gözü İran-İsrail gerilimindeyken canlı yayında yaşananları Hakan Ural yorumladı. Hakan Ural'ın yorumları ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 14-04-24 15:13

Kütahya Valisi 'Ben yetkilerimi kullanarak kapattım' demişti! Yeniden açılan pavyonlarla ilgili yeni karar

Kütahya'da kapatılan pavyonlar, mahkemenin verdiği kararla 3 ay sonra açılmıştı. Pavyonlar bu sefer de Bursa Bölge İdare Mahkemesi’nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı. Daha önce pavyonların kapatılmasıyla ilgili olarak Kütahya Valisi Musa Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" demişti.

Haber 13-04-24 19:16

Baykar vergi ödüyor mu? Haluk ve Selçuk Bayraktar 7 soruda Baykar'ı anlattı: Hibe ve banka kredisi detayı...

Haluk ve Selçuk Bayraktar’dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 7 başlıkta herkesin merak ettiği sorulara tek tek açıklık getirdi. Devlet desteğinden vergiye, Türkiye’nin savunma kaynaklarından teşviklere kadar konularda dikkat çeken ifadeler kullandı. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise İsrail’e jet yakıtı satışı iddialarını bir kez daha sert bir yanıt verdi. İşte o açıklamalar…

Finans 13-04-24 08:06

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 12-04-24 14:55

Akşener ile Erdoğan'ın telefon görüşmesi ses getirdi! İYİ Parti o iddiaya yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan adayı olmayacağını söyleyen Meral Akşener'e "Partinin başında kalmalı" çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in bayramlaşma telefonunda Erdoğan'ın da benzer bir söylemde bulunduğu öne sürüldü. İYİ Parti'den iddiaya yalanlama geldi.

Haber 12-04-24 13:16

e-Devlet mezuniyet belgesi sorgulama: e-Devlet’ten mezuniyet belgesi nasıl alınır? Mezuniyet belgesi e-Devlet’ten alınır mı?

Gerek çalışma hayatına katılmak için gerekse askerlik gibi vatani bir görevi yerine getirebilmek için bazı evraklara ihtiyaç duyulabilmektedir. Mezuniyet belgesi de bu önemli evraklardan biridir. Günümüzde dijital dünyanın gelişmesiyle birçok işlem online olarak yapılabilmektedir. Mezuniyet belgesi sorgulama işlemi de e-Devlet aracılığıyla yapılabilen online işlemler arasında bulunmaktadır. Peki, e-Devlet mezuniyet belgesi sorgulama nasıl yapılır ve mezuniyet belgesi nasıl alınır?

Haber 11-04-24 19:22

MHP'li Feti Yıldız'dan Özgür Özel'e 'ölüm' göndermeli mesaj! CHP'den tepki gecikmedi: Bahçeli'nin sözlerinden daha kötüsü olmaz derken...

Bayramın ilk günü gazetecilere açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, Devlet Bahçeli'nin sandık sözlerini hedef almıştı. MHP'li Feti Yıldız'dan, Özel'e çok konuşulacak bir cevap geldi. Şeyh Edebali öğütünü hatırlatan Yıldız, "İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler" ifadelerini kullandı. CHP'den bu açıklamaya tepki gecikmedi.

Haber 11-04-24 14:41

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? Detaylar ortaya çıktı: 43 milyar lira…

Geçtiğimiz yıldan bu yana uygulanan 25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması, 1 Mayıs 2024’te sona erecek. Ücretsiz doğal gaz desteği ile birlikte vatandaş faturalarında bu kış bir düşüş yaşamıştı. Mayıs 2024’e kadar devlet tarafından verilen destek miktarının 43 milyar lirayı bulacağı öğrenildi.

Finans 11-04-24 08:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe temaslar

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile de telefonda görüştü. Ayrıca Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Tinubu ile de görüştü.

Haber 10-04-24 14:37

BES ve OKS'de toplam fon büyüklüğü 903 milyar lirayı aştı

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıların fon tutarı ve devlet katkısı fon tutarının toplam büyüklüğü ile Otomatik Katılım Sistemi (OKS) devlet katkısı ve katılımcı fon tutarı büyüklüğü ilk çeyrekte 903 milyar 124,3 milyon liraya yükseldi.

Finans 10-04-24 13:12

Bahçeli'nin sözlerine Özel'den sert tepki: Dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazını memleketi Manisa’da kıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bayram mesajındaki “Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır. Türk tarihi sandıkta yazılmamıştır” şeklindeki ifadelerine değinen Özel, "Dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim." dedi.

Haber 10-04-24 10:09

Akşener'in adaylık açıklamasına Devlet Bahçeli'den ilk yorum: 'Kararından vazgeç' çağrısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 27 Nisan'daki İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını duyurmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bayram namazı sonrasında Akşener için ilk açıklama geldi. Bahçeli, "Bizden ayrılmış olan bir grup arkadaşımız İYİ Parti'yi kurmuşlardır. Meral Akşener'in ayrışma kararından vazgeçerek partinin başında olması gerektiğini düşünmekteyim" ifadelerini kullandı.

Haber 10-04-24 08:22

Bahçeli'nin bayram mesajında 'Van' tepkisi: Mazbatanın verilmesi skandal

Siyasi liderlerden peş peşe bayram mesajları gelmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli paylaştığı bayram mesajında Van'da yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 12:26

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 08-04-24 20:39

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde değişiklik! Evleneceklere, ev alacaklara 'kredi' gibi uygulama: Şartlar belli oldu, yüzde 50'sini alabilecekler

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), evlilik, konut alımı ve doğal afet durumlarında sistemde biriken tutarın yüzde 50'sini alma imkanı sağlayan kısmen ödeme uygulamasında başvuru şartları belli oldu. Buna göre 5 yıl sistemde olma durumuna bakılacak. Ödenecek miktarın yüzde 30’u devlet katkısı hesabından düşülecek.

Finans 08-04-24 10:58
BES

Belediyede kriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı indirilmek istendi: 'Hiç kimse racon kesemez'

Iğdır Belediyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının indirilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, talimat veren Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Sekman hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Turan, "Iğdır ilinde hiç kimsenin racon kesmesine, memurları, kamu görevlilerini ve insanları tehdit etmesine, devlet büyüklerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber 06-04-24 18:28

Deprem bölgesi Malatya'da özel sektörde çalışan sayısı devlet desteğiyle arttı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yüzde 50 azalan özel sektör çalışanı sayısı, devlet tarafından sağlanan destek ve uygulamalarla yükselişe geçt

Yurthaber 05-04-24 11:55

Hastanede müdür yardımcısı ile teknikerin kavgası kamerada

Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi’nde, müdür yardımcısı ile tekniker arasında iddiaya göre malzeme alımıyla ilgili olarak kavga çıktı. Yaşanan kavga anları kameralara yansıdı.

Yurthaber 05-04-24 07:46

Hastanede tekme tokat kavga: Müdür yardımcısı ile tekniker birbirine girdi! O anlar kamerada

Tekirdağ’da Çorlu Devlet Hastanesi'nde, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga çıktı. İkilinin tekme toka birbirine girdiği kavga, kameraya yansıdı. Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı. İşte o görüntüler...

Haber 04-04-24 17:55

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 04-04-24 17:43

TBB duyurdu: Risk Merkezi Raporu'nda yeni dönem! Kefil bilgileri eklendi

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi tarafından Risk Merkezi Raporu'na kefil bilgileri eklenmeye başlandı. Kefil bilgileri E-Devlet uygulaması üzerinden eklenebiliyor.

Finans 04-04-24 17:16

Devlet Bahçeli'den Alparslan Türkeş'in mezarına ziyaret

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefatının 27'nci yıl dönümünde partisinin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

Haber 04-04-24 12:15

Mersin'de kan donduran vahşet! Hastanede annesinin boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurdu

Mersin'den tüyleri diken diken eden bir cinayet haberi geldi. Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice katledildi. M.Ç. (32), yanında refakatçi olarak kaldığı annesi Selma Çiftçi'nin bıçakla boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurarak vahşice öldürdü. İşte kan donduran olayın tüm detayları...

Haber 04-04-24 09:55

Hastanede vahşi cinayet: Oğlu annesini öldürdü

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü.

Yurthaber 04-04-24 09:29

O şehir için korkutan tahmin! Tarih verdi 'Göl ikiye ayrılabilir'

Isparta’nın su kaynaklarının korunması ve etkin yönetimini sağlamak üzere oluşturulan İl Su Kurulu Vali Aydın Baruş başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşan Devlet Su İşleri (DSİ) Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Karaaslan, iklim değişikliğinin su kaynaklarına etkisi üzerine bir araştırma yaptıklarını belirterek, “2021 yılındaki kuraklık yaşanırsa 2028 yılında Eğirdir Gölü’müz maalesef 913 metreye geriliyor ve göl ikiye ayrılıyor” dedi.

Haber 03-04-24 15:33

'Beni Reis gönderdi...' AK Parti'de Erdoğan'ın kibir çıkışı sonrası herkes onları arıyor! İlk ismi canlı yayında açıkladı

Yerel seçim sonuçları AK Parti için sürprizle sonuçlandı. CHP, Türkiye genelinde birinci parti oldu. Şanlıurfa, Yozgat, Sivas, Kütahya, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler kaybedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam çok net bir açıklama yaparak 'Parti içindeki kibir abideleriyle hesaplaşma gereğini yapma' mesajı verdi. Bu isimler kim?

Finans 03-04-24 13:18

Eşi benzeri görülmemiş olay! Afrika ülkesi Almanya'yı 20 bin fille tehdit etti

Yaklaşık 130 bin filin yaşadığı Botsvana'da akıl almaz bir olay yaşandı. Ülkede fil nüfusunda yaşanan patlama sonucu fil sürülerinin mülk ve mahsullere zarar vermesi ve insan ölmüne yol açması Botsvana Devlet Başkanı Mokgweetsi'yi harekete geçirdi. Masisi, Almanya'yı, 20 bin fil göndermekle tehdit ederek, "Berlin'de oturup Botsvana'daki meselelerimiz hakkında fikir sahibi olmak çok kolay" ifadelerini kullandı.

Haber 03-04-24 09:38

Şırnak’ta askeri helikopter kazada yaralanan çocuk için havalandı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde aracın çarptığı çocuk, askeri helikopter ile Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yurthaber 02-04-24 13:55

Şahan Gökbakar'ın Tamer Karadağlı'ya yaptığı videolu gönderme çok konuşulmuştu... Karadağlı'dan hamle geldi

Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsızlığına isyan etmişti. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'yı çektiği videoyla taklit etmişti. Karadağlı, söz konusu paylaşımla ilgili Gökbakar, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve dava açacağını söyledi.

Magazin 02-04-24 11:40

Yer: Sivas! Yeni belediye başkanı BBP'li Adem Uzun, Ya allah, bismillah, allahuekber sloganını duyunca...

31 Mart'ta yapılan seçimlerde birçok sürpriz sonuç çıktı. Bu sürprizlerden birisi de Sivas'ta gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas adayı Adem Uzun seçimi %43,31'le kazandı. Galibiyet sonrası kutlama sırasında taraftarlarının attığı "Ya allah, bismillah, allahuekber" tezahüratı Uzun'u rahatsız etti. Bunun üzerine Uzun, "Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de müslüman" yanıtını verdi.

Haber 02-04-24 11:33

Peru'da 'lüks saat' soruşturmasının ardından istifa! Polis, devlet başkanının evine kapıyı kırarak baskın düzenlemişti

Peru'da Devlet Başkanı Dina Boluarte'nin evine lüks saatlerini mal varlığında beyan etmediği gerekçesiyle başlatılan yolsuzluk soruşturması kapsamında baskın gerçekleştirilmiş ve evinin kapısı polisler tarafından koçbaşıyla kırılmıştı. Ülkeyi ayağa kaldıran lüks saat soruşturması sürerken bir istifa haberi geldi.

Haber 02-04-24 00:12

SON DAKİKA | Devlet Bahçeli'den seçim sonuçları sonrası ilk açıklama! 'Erken seçim' sözleri dikkat çekti

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçları sonrası ilk kez açıklamada bulundu. "Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir" diyen Bahçeli'nin, 'erken seçim' ile ilgili sözleri dikkat çekti. MHP'nin seçimlerde büyük bir başarı elde ettiğini belirten Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesine de tam destek verdiğini belirtti. İşte Bahçeli'nin o açıklamaları...

Haber 01-04-24 13:35

Sivas Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Büyük Birlik adayı Adem Uzun kazandı

Sivas Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Büyük Birlik adayı Adem Uzun kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:14

Sivas’ta yerel seçim sonuçları netleşti! Büyük Birlik Partisi sürprizi

Sivas yerel seçim sonuçlarına göre Büyük Birlik Partisi adayı Adem Uzun’un seçimi kazandığı görülüyordu ancak ilerleyen saatlerde sandıkların büyük bir bölümünün açılması ile birlikte ibre yeniden AK Parti lehine döndü. Fakat son gelen bilgilere göre ise Büyük Birlik Partisi yeniden öne geçti. Oyların büyük çoğunluğunu alan BBP adayı Adem Uzun seçimi kazandı.

Finans 31-03-24 19:39

Devlet Bahçeli'ye ne oldu? Yüzündeki morlukların nedeni belli oldu, Ankara'dan gelen fotoğraflar dikkat çekti!

Türkiye, sandık başında! Seçim heyecanı sürerken oy kullanılan okullardan yeni görüntüler gelmeye de devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamalar sırasında yüzünde bazı morluklar olduğu görüldü. Bu morlukların neden kaynaklandığı merak edilirken Bahçeli'nin kolunda da bir sargı vardı.

Haber 31-03-24 14:10

Siyasiler peş peşe oylarını kullandı: İşte ilk açıklamaları! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel, İmamoğlu, Kurum, Akşener, Bahçeli, Yavaş, Altınok...

Tüm Türkiye yerel seçimler için sandık başına gitti. Siyasiler de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oylarını kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel, Murat Kurum, Mansur Yavaş, Turgut Altınok, Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener ve Devlet Bahçeli oylarını kullandı.

Haber 31-03-24 10:28

Seçmen sorgulama: Seçmen kaydımı nasıl öğrenirim? Seçmen kaydı sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçmen kaydı sorgulama

Gerek genel seçimlerde gerek ise yerel seçimlerde bireylerin oy kullanabilmesi için bu hakka sahip olması gerekmektedir. Oy kullanma hakkının olup olmadığını öğrenmenin en doğru yolu ise seçmen kaydı sorgulamaktır. Seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri hazırlanmaktadır. Bu listeler hazır hâle geldikten sonra çeşitli kanallar aracılığıyla sorgulama işlemi yapılabilmektedir.

Haber 31-03-24 05:40

Yerel seçimde oy kullanacaklar dikkat! Seçmene 'oltalama' uyarısı geldi!

Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gitmeye hazırlanırken, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi vatandaşları "oltalama" riskine karşı uyardı. Yapılan açıklamada "Seçmen Kaydı Bilgilerini Doğrulama, Seçmen Kaydı Sorgulama veya Oy Kullanacağınız Sandık Değişti gibi başlıklarla e-Devlet Kapısı arayüzünü taklit ederek size ulaşan kişilere itibar etmemeniz önem arz etmektedir" denildi.

Haber 31-03-24 00:31

'Rezalet' diyerek isyan etmişti! Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'ya videolu gönderme yaptı

Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsızlığına isyan etmişti. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'yı çektiği videoyla taklit etti.

Magazin 30-03-24 13:53

CANLI | Tekirdağ seçim sonuçları: Tekirdağ'da seçim sonuçlarında kim önde, AK Partili Cüneyt Yüksel mi CHP'li Candan Yüceer mi?

Seçim sürecinde sona gelindi. Belediye başkan adayları vaatlerini, projelerini bir bir sıraladı, seçmenler kararını verdi. Sandıktan çıkacak sonuçlar merakla takip ediliyor. Sivas da sonucu en büyük ilgiyle takip edilen iller arasında. Peki Sivas'ta AK Partili Cüneyt Yüksel mi önde CHP'li Candan Yüceer mi?

Haber 29-03-24 17:02

CANLI | Sivas seçim sonuçları: Sivas'ta seçim sonuçlarında kim önde, AK Partili Hilmi Bilgin mi CHP'li Tacettin Kepenek mi?

Sivas 31 Mart Pazar akşamı sandıktan çıkacak sonuçlarıyla en çok merak edilen iller arasında geliyor. Büyükşehir belediyesindeki kıyasıya rekabet ilgiyle takip edildi, geriye seçim sonuçları itibarıyla kimin 5 yıl boyunca belediyeyi yöneteceği kaldı. Peki Sivas'ta Hilmi Bilgin mi önde Tacettin Kepenek mi?

Haber 29-03-24 16:53

Tamer Karadağlı 'Burası Antalya, rezalet' diyerek isyan etti! Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etti ve binanın bakımsızlığına isyan etti. Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi.

Magazin 29-03-24 15:55

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 31 Mart mesajı! Terörist yandaşları Türkiye'nin gücünü tanıyacaklar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" isminde bir yazılı açıklama yaptı. Yerel seçimlere sayılı günler kala Bahçeli, "DEM'in ve CHP'nin yönetimi altında bulunan belediyelerin kötü ve kötürüm hallerine daha fazla tahammül etmek, sabır göstermek, seyirci kalmak ne mümkün ne de muhtemeldir." ifadelerini kullandı.

Haber 27-03-24 16:25

Evlilik kredisi nedir, şartları nelerdir? 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu nereden yapılır?

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz evlilik kredisi yardımının belli başlı koşulları karşılayan kişilere yapılacağı bilinir. 15 Şubat 2024 itibarıyla başvurulabilen devlet destekli evlilik kredisinin miktarı 150.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu krediye başvurmak isteyen kişilerin ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma gibi temel şartları karşılamaları gerekir. Evlilik kredisinin diğer başvuru şartlarının detaylı bir şekilde sıralanması ise sürecin olumlu bir şekilde tamamlanması bakımından önemlidir.

Finans 26-03-24 19:37