Sivas Olaylarinin Haberleri

Türkiye’nin ilk yerli ve milli lokomotifi ‘Bozkurt’ Sivas’ta sergileniyor

Türkiye’nin ilk milli ve yerli lokomotifi Bozkurt, Sivas TÜRESAŞ Bölge Müdürlüğünün bahçesinde tarihe ışık tutmaya devam ediyor.

Yurthaber 2024-04-16 11:36:42

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 2024-04-04 17:43:35

'Beni Reis gönderdi...' AK Parti'de Erdoğan'ın kibir çıkışı sonrası herkes onları arıyor! İlk ismi canlı yayında açıkladı

Yerel seçim sonuçları AK Parti için sürprizle sonuçlandı. CHP, Türkiye genelinde birinci parti oldu. Şanlıurfa, Yozgat, Sivas, Kütahya, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler kaybedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam çok net bir açıklama yaparak 'Parti içindeki kibir abideleriyle hesaplaşma gereğini yapma' mesajı verdi. Bu isimler kim?

Finans 2024-04-03 13:18:40

Yer: Sivas! Yeni belediye başkanı BBP'li Adem Uzun, Ya allah, bismillah, allahuekber sloganını duyunca...

31 Mart'ta yapılan seçimlerde birçok sürpriz sonuç çıktı. Bu sürprizlerden birisi de Sivas'ta gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas adayı Adem Uzun seçimi %43,31'le kazandı. Galibiyet sonrası kutlama sırasında taraftarlarının attığı "Ya allah, bismillah, allahuekber" tezahüratı Uzun'u rahatsız etti. Bunun üzerine Uzun, "Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de müslüman" yanıtını verdi.

Haber 2024-04-02 11:33:43

Sivas Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Büyük Birlik adayı Adem Uzun kazandı

Sivas Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Büyük Birlik adayı Adem Uzun kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:14

Sivas’ta yerel seçim sonuçları netleşti! Büyük Birlik Partisi sürprizi

Sivas yerel seçim sonuçlarına göre Büyük Birlik Partisi adayı Adem Uzun’un seçimi kazandığı görülüyordu ancak ilerleyen saatlerde sandıkların büyük bir bölümünün açılması ile birlikte ibre yeniden AK Parti lehine döndü. Fakat son gelen bilgilere göre ise Büyük Birlik Partisi yeniden öne geçti. Oyların büyük çoğunluğunu alan BBP adayı Adem Uzun seçimi kazandı.

Finans 31-03-24 19:39

CANLI | Tekirdağ seçim sonuçları: Tekirdağ'da seçim sonuçlarında kim önde, AK Partili Cüneyt Yüksel mi CHP'li Candan Yüceer mi?

Seçim sürecinde sona gelindi. Belediye başkan adayları vaatlerini, projelerini bir bir sıraladı, seçmenler kararını verdi. Sandıktan çıkacak sonuçlar merakla takip ediliyor. Sivas da sonucu en büyük ilgiyle takip edilen iller arasında. Peki Sivas'ta AK Partili Cüneyt Yüksel mi önde CHP'li Candan Yüceer mi?

Haber 29-03-24 17:02

CANLI | Sivas seçim sonuçları: Sivas'ta seçim sonuçlarında kim önde, AK Partili Hilmi Bilgin mi CHP'li Tacettin Kepenek mi?

Sivas 31 Mart Pazar akşamı sandıktan çıkacak sonuçlarıyla en çok merak edilen iller arasında geliyor. Büyükşehir belediyesindeki kıyasıya rekabet ilgiyle takip edildi, geriye seçim sonuçları itibarıyla kimin 5 yıl boyunca belediyeyi yöneteceği kaldı. Peki Sivas'ta Hilmi Bilgin mi önde Tacettin Kepenek mi?

Haber 29-03-24 16:53

Bu okulun bileği bükülmüyor!

Sivas’ta düzenlenen Okullar Arası Bilek Güreşi Müsabakaları’na kısıtlı imkanlarla hazırlanarak katılan Sivas Uzuntepe İlk-Ortaokulu toplamda 47 madalya kazanarak dikkat çekti.

Yurthaber 26-03-24 11:53

Başlangıçta hiç belirti vermiyor, sinsi ilerliyor! Uzman isimden kör eden hastalıkla ilgili uyarı

Sivas Numune Hastanesinde görevli Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mesut Özdemir, 10-16 Mart Dünya Glokom Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Haber 15-03-24 17:32

Tıpkı ağaçlar gibi... Yaşını böyle anlıyorlar! 1000 yıllık halının üzerindeki hikaye dikkat çekici

Sivas Atatürk Kongre Müzesi'nde oluşturulan bölümde, aralarında 1000 yıllık Selçuklu halısının bulunduğu tarihi halılar sergileniyor.

Haber 15-03-24 13:58

Kömbe tarifi: Kömbe nasıl yapılır?

Geleneksel Türk mutfağından bir lezzet olan kömbe, daha çok Antakya şehri ile özdeşleştirilir. Ancak Elazığ, Sivas ve Malatya da dahil olmak üzere ülkenin dört bir yanında bilinen ve tüketilen bir yiyecektir. Kahvaltıdan çay sohbetlerine birçok vakitte tüketilebilen kömbenin tarifi ise son derece kolay ve pratiktir.

Yemek 14-03-24 17:28

240 bin yolcu kapasiteli Sorgun YHT Garı hizmete açıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: 3 bin 600 kilometre hızlı tren hattı daha yapılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ankara-Sivas YHT Hattı’nda şu ana kadar 885 bin yolcunun seyahat ettiğini belirterek, hat üzerindeki YHT garlarını da birer birer hizmete verdiklerini açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Sorgun YHT Garı, 240 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Bakan Uraloğlu, şu anda 3 Bin 600 kilometre hızlı tren hattında yapım çalışmalarının devam ettiklerinin altını çizdi.

Finans 13-03-24 15:57

Deprem haberleri gelmeye devam ediyor! 3 il daha peş peşe sallandı

Türkiye son olarak yaşadığı 6 Şubat’taki deprem felaketlerinin ardından sallanmaya devam ediyor. Dün geceden bu yana da yine deprem haberleri peş peşe geldi. Çanakkale, Sivas ve Hakkari'deki depremlerle ilgili AFAD son dakika verilerini duyurdu.

Haber 13-03-24 07:28

Ekşili köfte tarifi: Ekşili köfte nasıl yapılır?

Farklı bölgelerde farklı isimlerle de bilinen ekşili köfte, ülkemizde neredeyse her şehirde yapılır ve tüketilir. Adı en çok Sivas şehri ile anılan bu yemek Gaziantep’in yöresel yemeği olarak da bilinir. Bölgesel mutfaklar arasında bazı değişikliklere uğrasa da genel olarak aynı şekilde yapılır. Bu yemeği yapmak için ise aşağıda verdiğimiz ekşili köfte tarifimizi kullanabilirsiniz.

Yemek 11-03-24 20:41

Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına hizmet verecek Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart Çarşamba günü düzenlenecek törenlerle hizmete alınacağını bildirdi.

Yurthaber 11-03-24 15:14

Eğribel’e tünel yapıldı, eski yol kayak pistine dönüştü

Giresun’u Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleriyle Sivas iline bağlayan 2 bin 200 metre rakımlı Eğribel Geçidi’ne tünel yapılınca kış aylarında kullanılmayan eski yol kayak pistine dönüştü.

Yurthaber 11-03-24 12:27

Stres transferine dikkat çekti 'Kuzeye doğru...' Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak'tan o bölge için deprem uyarısı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı’nda görevli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, 1-7 Mart Deprem Haftası’na yönelik açıklamalarda bulundu.

Haber 06-03-24 17:11

Cüce Sivas Kangalı görenleri şaşkına çeviriyor!

Sosyal medyada viral olan bir video başka bir türle çiftleştirilmesi sonucu doğan cüce Sivas Kangalı görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 02-03-24 10:51

Sivas’ta çocuk enfeksiyon uzmanı hasta kabulüne başladı.

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Çakıcı, Sivas Numune Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Yurthaber 01-03-24 12:10

10 aylıkken şehit edilen Bedirhan’ın ismi spor tesisinde yaşatılacak

Hakkari’de 2018 yılında annesi Nurcan Karakaya ile birlikte PKK’lı teröristlerce şehit edilen 10 aylık Bedirhan Karakaya’nın ismi, Sivas Şarkışla’da spor tesisinde yaşatılacak.

Yurthaber 22-02-24 12:20

Önce Tunceli, şimdi de Sivas! Valilik duyurdu: Erzincan'a çıkışlar yasaklandı

Erzincan'da meydana gelen toprak kayması felaketinde 9 kayıp işçiyi arama çalışmaları devam ediyor. Yoğun mücadelenin sürdüğü ilde kanuna aykırı eylemleri önlemek isteyen sınır komşusu illerden tek tek tedbir kararları geliyor. Tunceli Valiliği'nin dün aldığı kararın ardından bugün de Sivas Valiliği Erzincan'a geçişi yasaklandı.

Haber 15-02-24 16:23

Kaçakçılık baskınında, hem elektronik hem de klasik sigara ele geçirildi

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri baskında bol miktarda kaçak elektronik sigara ve tütün ele geçirdiler.

Yurthaber 14-02-24 13:13

İYİ Parti'de 'Sivas' sürprizi! Mehmet Ceylan adaylıktan çekildi: Sayın Meral Akşener’in de iznini alarak...

Seçimlere iki ay gibi bir süre kala İYİ Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Ceylan yaptığı açıklamada söz konusu kararı İYİ Parti lideri Meral Akşener'in izni doğrultusunda aldığını belirtti.

Haber 01-02-24 13:42

Nefis mirik köftesi tarifi! Sivas usulü mirik köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tadına doyum olmayan lezzet...

Mirik köfte, Sivas’ın en çok tüketilen lezzetlerinden biri. Bulgur, soğan, üzerine dökülen sarımsaklı yoğurt ve nane kokan yağın birleşmesiyle ortaya çıkan mirik köftesi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Tadına doyum olmayan mirik Köftesi misafir sofralarının vazgeçilmez tariflerinden biri olacak. Peki, mirik köftesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 31-01-24 16:02

Sivas buz kesti, termometreler eksi 13 dereceyi gösterdi

Termometrelerin sıfırın altında 13 dereceyi gösterdiği Sivas’ta göller dondu, bu sarkıtları oluştu.

Yurthaber 30-01-24 12:33

Sivas'ta açılışa hazırlanan fabrikada yılda 4 bin 500 boji üretilecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı faaliyet gösteren Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi AŞ (TÜRASAŞ) Sivas Bölge Müdürlüğü bünyesinde kurulacak boji fabrikasının gelecek ay hizmete girmesi planlanıyor.

Yurthaber 24-01-24 11:12

Tokat'ta tomruk yüklü tırın devrilmesi sonucu kapanan çevre yolu ulaşıma açıldı

Tokat'ta tomruk yüklü tırın devrilmesi sonucu kapanan çevre yolunun Sivas yönü ulaşıma açıldı.

Yurthaber 22-01-24 07:27

Görüntüler sosyal medyada tepkiye yol açtı! Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra ayağı ile bastı: Valilik'ten açıklama

Sivas'taki görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu. Safa Camii'de dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağı ile basan başkan adaylarından S.K., 'dini değerleri aşağılama' suçundan gözaltına alındı. Sivas Valiliği olayın ardından yazılı açıklama yaptı.

Haber 21-01-24 23:59

Bir ile daha sıçradı! İkinci bir emre kadar yasaklandı

Sivas, Yozgat ve Ordu'nun ardından bir ilde daha hayvan pazarları kapatıldı. Tokat İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Şahin komşu illeri örnek göstererek hayvan pazar yerlerinin ikinci bir emre kadar kapalı kalacağını belirtti.

Haber 19-01-24 07:50

Sakın sürmeyin! Yanıklara böyle müdahale ediyorsanız hemen bırakın 'Aşırı şekilde arttırıyor' İşte kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler

Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti. İşte evde oluşan yanıklarda, özellikle kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler...

Kadin 18-01-24 11:38

2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde çift tüplü tünelle kesintisiz ulaşım

Giresun'un iç kesimdeki ilçeleri ile Sivas arasındaki güzergahta yer alan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin ikinci tüpünün açılmasıyla kış mevsiminde ulaşım kolaylaştı.

Yurthaber 16-01-24 11:18

Yüksek fiyatlara satılıyor! '5 bin lirayı buluyor' Evde sıkılırken bu kursla hayatı değişti... Hem terapi hem kazanç 'Herkese tavsiye ediyorum'

Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi’nde bulunan bakır işleme kursunda öğrenciler, bir kenara atılan bakırları yenileyerek hem psikolojik terapi görüyor hem de onları yeniden hayata katıyorlar. Evlerde unutulan bakırların yeniden işlendiği kurslarda, ortaya çıkan ürünler yüksek fiyatlarda alıcı buluyor. Usta öğretici Münevver Arslan bir çaydanlığın fiyatının 2 bin 700 lirayı, kazanın ise 5 bin lirayı bulduğunu söyledi.

Kadin 12-01-24 15:27

Sivasspor'un genç yıldızı Yunus Emre Konak, resmen Premier Lig'de! Sivas ekibi Galatasaray maçı sonrası duyurdu

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Galatasaray ile oynadığı maçın ardından Sivasspor'dan bir transfer açıklaması geldi. Sivas ekibi yaptığı açıklamada genç oyuncu Yunus Emre Konak'ın İngiliz ekibi Brentford'a transfer olduğunu duyurdu.

Spor 11-01-24 20:13

SON DEPREMLER LİSTESİ 29 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Son depremler listesi 29 Aralık 2023 Cuma günü Adana, Adıyaman, Kahramanmaraş, Ankara, Manisa, Sivas, Erzurum, Malatyagibi illerimizde yaşan kişiler başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. 29 Aralık 2023 son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi arama motorlarında, "Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor İşte ayrıntılar...

Haber 29-12-23 13:26

SON DEPREMLER LİSTESİ 27 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Malatya, Doğanşehir 4.3 ile sallandı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 27 Aralık 2023 Çarşamba günü birçok vatandaş tarafından internette araştırılıyor. Malatya, Doğanşehir'de 4.3 şiddetinde sarsıntı gerçekleşti. Öte yandan gün içerisinde Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Sivas gibi illerde artçı sarsıntılar da meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 27 Aralık 2023 Çarşamba günü yayımlanan son depremler listesi...

Haber 27-12-23 11:14

Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi 26 Aralık 2023 son depremler listesi

Son depremler listesi 26 Aralık 2023 Salı günü Bitlis, Diyarbakır, Manisa, Balıkesir, Sivas, Hatay, Malatya ve Burdur gibi illerimizde yaşan kişiler başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. 256Aralık 2023 son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi internette, "Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor İşte ayrıntılar...

Haber 26-12-23 13:09

Kara kışla mücadele çetin başladı

Yüksek rakımlı geçitlerin bulunduğu Erzincan-Sivas güzergahında çalışma yapan Karayolları ekipleri ile trafik polisleri, yoğun kar ve tipide yolda kalanların imdadına yetişiyor.

Yurthaber 26-12-23 11:05

MEB Sivas’ta çalıştay düzenledi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce koordine edilen "Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Sivas İl Çalıştayı" düzenlendi.

Yurthaber 22-12-23 10:56

Sivas adeta buz kesti, göller kısmen dondu

Türkiye’nin en soğuk illerinden biri olan Sivas’ta termometreler sıfırın altında 12 dereceyi gösterdi. Bitkilerin üzerinde kırağı oluşurken göl kenarı ise kısmı dondu.

Yurthaber 18-12-23 10:58

11 ilde orman sınırları değişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Antalya, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Mersin, Sivas, Trabzon ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 13-12-23 08:44

SON DEPREMLER LİSTESİ 12 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 12 Aralık 2023 Salı günü Manisa, Malatya, Kahramanmaraş, Sivas, Adana ve Elazığ gibi illerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son depremler listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi, "Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 12 Aralık 2023 Salı günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 12-12-23 06:34

SON DEPREMLER LİSTESİ 11 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 11 Aralık 2023 Pazartesi günü Manisa, Balıkesir, Sivas, Malatya, Van ve Kahramanmaraş gibi illerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son depremler listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi, "Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 11 Aralık 2023 Pazartesi günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 11-12-23 07:33

Tokat'ta korkunç kaza! Kamyona arkadan çarptı: 5 ölü

Tokat-Sivas kara yolu Yatmış köyü mevkiisinde Tokat istikametine seyrede minibüs, aynı istikamette giden şeker pancarı yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüste bulunan 5 kişi hayatını kaybetti.

Haber 10-12-23 07:19

Sivas ambulans helikopterini geri istiyor

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, sağlık alanında önemli bir hizmeti veren ve hastalara kısa sürede ulaşan ambulans helikopterinin iptal edilmesine bir anlam veremediklerini ifade ederek, Sivaslılar olarak ambulans helikopterin tekrar hizmet vermesini talep etti.

Yurthaber 06-12-23 13:49

Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binası açıldı

En modern ısıtma ve teknik altyapı sistemleri ile donatılan Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun binası, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve il protokolünün katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yurthaber 05-12-23 11:51

Trabzonsporlu oyuncular büfeden aldıkları çikolata ve bisküvilerin parasını not yazarak bıraktılar

Trabzonsporlu oyuncular, Sivasspor deplasmanı sonrası Trabzon’a dönmek için geldikleri Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda geç saatlerde olduğu için kapalı olan bir büfeden aldıkları çikolata ve bisküvilerin parasını not yazarak bıraktılar.

Spor 28-11-23 11:19

SON DAKİKA | Hızı 70 km'yi bulacak! Yağmur, kar, fırtına... Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat: Çok sayıda il için sarı alarm, AKOM İstanbul için saat verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden fırtına, yağmur ve kar uyarısı geldi. Çok sayıda il için sarı alarm verilirken, Kıyı Ege ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nda kuvvetli yağış bekleniyor. İç Ege'nin yüksekleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Sivas ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve doğu ilçelerinde ise kar görülecek. Öte yandan rüzgarın, Marmara ve Kıyı Ege ile zamanla Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Haber 28-11-23 09:17

Yer: Sivas! Birçok binanın çatısı uçtu: O anlar kamerada

Sivas'ta etkili olan kuvvetli rüzgar sonrası birçok binanın çatısı uçtu. Ahmet Turan Gazi Mahallesi’nde bir binanın çatısından kopan parçaların isabet ettiği park halindeki 2 otomobilde hasar oluşurken, Kadı Burhanettin Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binanın çatısı da kuvvetli rüzgar nedeniyle aniden uçtu! Araçlarda hasara yol açan çatıların uçma anı ise güvenlik ve vatandaş kameralarına yansıdı.

Haber 26-11-23 16:40