Six Villages Seized Haberleri

İşte Benim Stilim'den Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirmişti! Six pack ameliyatı öncesi paylaştı

Türkiye'nin sevilen moda yarışması "İşte Benim Stilim" ile tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek Doruk Doğrusöz adını aldıktan sonra moda dünyasında yeni bir döneme adım attı. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz sporla yapamayınca ameliyatla six pack yaptırmaya karar verdi.

Magazin 2024-02-22 13:43:38

Benedict Cumberbatch'ın başrolünü üstlendiği 'The Wonderful Story of Henry Sugar' filminden ilk fragman geldi! Vizyon tarihi belli oldu

Roald Dahl'ın 1977 tarihli derleme hikaye kitabı 'The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More'dan uyarlanan 'The Wonderful Story of Henry Sugar' (Şeker Henry'nin İnanılmaz Öyküsü) izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Benedict Cumberbatch'ın başrolünü üstlendiği filmin fragmanı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 2023-09-19 15:49:29

Emre Kurttepeli Made the Opening Speech of Endeavor PharmUp Program

The new Sparticipants of the PharmUp Entrepreneurship Program, launched by Sanofi, which develops and offers innovative solutions in the field of health care, have been announced. Six startups have been selected among 64 applications to attend the program, the second period of which is taking place in cooperation with Endeavor Emre Kurttepeli, board chairperson of Endeavor and Sanofi. These six startups will begin the acceleration period that will last for three months.

Finans 2023-07-06 10:40:14

Karın kası ne kadar sürede, kaç ayda çıkar? Karın kası yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve baklava karın kasları için egzersiz önerileri

Spor yapmaya sağlıklı olmak için ya da yalnızca fit bir vücut için başlayabilirsiniz. Spora yeni başlayan insanların hedefleri arasında ilk sıralarda karın kaslarını belirginleştirmek gelir. Six-pack ya da baklava olarak adlandırılan karın kasları vücudun genel görünümünde ciddi değişikliklere sebep olur. Uygun beslenme ve sporla karın kaslarını belirginleştirmek düşünüldüğü kadar zor değildir. Baklava karın kasları için hangi egzersizler yapılmalı?

Haber 2023-03-31 17:16:54

Kadınlarda karın kası ne kadar sürede oluşur? Kadınlarda karın kası yapma hareketleri

Düzenli olarak spor yapan insanların ilk hedeflerinden biri sıkı karın kaslarına sahip olmaktır. Six pack olarak adlandırılan karın kasları kadınlarda fit görünmenin yöntemlerinden biridir. Ayrıca sağlıklı karın kasları aktif yaşamda pek çok kolaylık sağlar. Karın kasları sportif bedenin yanı sıra dik bir duruş sağlar. Spor yapmak sosyal hayatta özgüven kazandırır. Kısacası günümüzün yoğun tempolu yaşamında sağlıklı ve fit bir vücut sizi bir adım öne taşır.

Haber 16-03-23 18:05

10. Boğaziçi Film Festivali'nin uluslararası yarışma filmleri belirlendi

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nda "A Long Break", "Ashkal", "Europe", "Love Dog", "Rodeo", "Six Weeks", "Sughra's Sons", "To The North", "Working Class Heroes" ve "Victim" filmleri Altın Yunus için yarışacak

Yurthaber 16-10-22 11:54

Didier Six: Türkiye ile beraberlik bizim için iyi skor

Gine Milli Takımı T.D. Didier Six, A Milli Takım'la oynadıkları maç sonrası konuştu.

Spor 31-05-21 23:18

Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı etkinliği: Sugar Fright

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 5. Yıl 3. Sezon için yeni sınırlı süreli bir etkinlik duyurdu: Sugar Fright. 

Haber 28-10-20 15:25

Seveni de çok sevmeyeni de: Six Feet Under konusu ve oyuncuları

2001'de ekran yolculuğuna başlayan Six Feet Under final sezonuyla 2005'te seyirciye veda etti. Bir aileyi merkeze alan Six Feet Under dizisi sürükleyici olay örgüsü ve karakterlerin ruh halini usta bir şekilde yansıtan öyküsü ile öne çıkıyor. Aradan seneler geçmesine rağmen hala zevkle izlenen Six Feet Under konusu ve oyuncuları hakkındaki detayları inceledik.

Trend 14-09-20 09:50

Rainbow Six: Siege Yıl 5 Sezon 3 ile Gelen Yenilikler

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 5. Yıl: Shadow Legacy Operasyonunun tüm detaylarını duyurdu. Bu yeni Operasyon, Splinter Cell serisinden Sam “Zero” Fisher’ı yeni bir oynanabilir Operatör olarak tanıtıyor, ayrıca tamamen elden geçirilmiş Köşk haritasını ve ek oyun özelliklerini sunuyor.

Haber 17-08-20 14:31

Ubisoft müjdeyi verdi: Rainbow Six Siege ücretsiz oluyor!

Ubisoft Epic Games Store ve Steam gibi ücretsiz oyunlar kampanyasına dikkat çeken bir oyunla katıldı. Rainbow Six Siege, Uplay üzerinden yaklaşık dört gün boyunca ücretsiz olacak. Peki Rainbow Six Siege ne zaman ücretsiz olacak? İşte detaylar...

Haber 10-06-20 14:24

Rainbow Six Siege Yeni Yeni Operatör Videosu Yayınlandı

Ubisoft’un geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı operatörleri Ace ve Melusi için yeni video yayınlandı!

Haber 19-05-20 01:03

Rainbow Six Siege İçin Yeni Operatörler Yolda

Ubisoft’un sevilen isimlerinden biri haline gelen Rainbow Six Siege, iki yeni operatörüne kavuşuyor.

Haber 19-05-20 01:01

Karantinadan etkileyici karın kasları (Six Pack) ile çıkın! Evde yapabileceğiniz egzersizler

Koronavirüs salgınıyla beraber milyarca insan için hayat artık evde devam ediyor. Spor salonuna gitmeden forma girip, kıskanılası karın kaslarına sahip olmak için egzersizlere evde devam edebilirsiniz.

Trend 03-04-20 09:11

Rainbow Six Siege'in yeni operatörleri ortaya çıktı!

Ubisoft, yeni Rainbow Six Siege operatörlerini Six Invitational etkinliğinde ortaya çıkardı. Etkinlikte iki yeni operatör tanıtıldı.

Haber 17-02-20 23:23

Rainbow Six Siege herkese bir operatör hediye ediyor!

Ubisoft, yeni yılın şerefine Rainbow Six Siege oyuncularına birer operatör hediye ediyor.

Trend 24-12-19 14:46

Rainbow Six Siege - Operation Shifting Tides yayınlandı!

Rainbow Six Siege'in 4. sezonunun son güncellemesi Operation Shifting Tides PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da yayınlandı. Yeni operasyon Attacker tarafına Kali'yi, Defender tarafına ise Wamai'yi ekliyor.

Trend 04-12-19 19:25

Rainbow Six Siege’de sınırlı süreli La Casa de Papel etkinliği

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege için Netflix Orijinal Dizisi, La Casa de Papel’e dayanan yeni sınırlı süreli bir mini etkinlik ilan etti. Etkinlik 20 Kasım’da başlayacak ve 25 Kasım’a kadar sürecek. 21 Kasım’dan 25 Kasım’a kadar Rainbow Six Siege ücretsiz oynanabilecek ve böylece herkes bu ortak çalışmayı deneyebilecek!

Trend 20-11-19 15:17

Trump to delay auto tariff decision for six more months

President Donald Trump is expected to announce this week that he is putting off a decision on whether to impose tariffs on European Union autos for another six months, a person familiar with the decision said, Politico reported.

Haber 12-11-19 09:00

Rainbow Six Siege – Shifting Tides Operasyonu Duyuruldu

Tokoname Pro League Finalleri’nde Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 4. Yılının dördüncü ve son sezonunun tüm ayrıntılarını açıkladı. Shifting Tides Operasyonu, Hindistan’dan gelen yeni bir Saldıran Kali ve Kenya’dan gelen yeni bir Savunan Wamai’yi tanıtıyor, ek olarak tamamen yenilenmiş Eğlence Parkı haritasını içeriyor.

Trend 10-11-19 21:58

Ubisoft oyunlarında ciddi gecikmeler olacak

Yayıncının açıklamasına göre Gods and Monsters, Rainbow Six Quarantine, and Watch Dogs Legion oyunları 2020-2021 finansal yılı içinde piyasaya çıkacak. Bu da oyunların Nisan 2020’den önce elimize geçmeyeceği anlamına geliyor.

Trend 28-10-19 09:04

Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı Özel Doktor’s Curse incelemesi

Ubisoft’un sevilen FPS oyunu Doctor’s Curse ile saklambacın eğlenceli ve bir o kadar da korkutucu detaylarında kayboluyoruz.

Trend 26-10-19 17:15

Watch Dogs Legion ve Rainbow Six Quarantine Ertelendi!

Ubisoft'tan bir dizi erteleme haberi geldi. Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods and Monsters oyunları ertelendi.

Trend 25-10-19 21:01

Rainbow Six Siege 4. yılına özel cadılar bayramı sürpriz kutu açılışı

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 4. Yılı için, korkunç ve sınırlı süreli bir etkinlik olan Doktor’s Curse’yi duyurdu.

Trend 25-10-19 17:40

Rainbow Six Siege 4. Yılı İçin Doktor’s Curse duyuruldu

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 4. Yılı için, korkunç ve sınırlı süreli bir etkinlik olan Doktor’s Curse’yi duyurdu. Bu etkinlik, rahatsız edici, kötü deneylerini yaptığı Doc tarafından ele geçirilmiş, “Eğlence Parkı” haritasının, ürkütücü, yeniden düzenlenmiş, Frankenstein versiyonunda yepyeni bir oyun modu getiriyor.

Trend 23-10-19 22:45

Rainbow Six Siege - Operation Ember Rise yayınlandı!

Ubisoft, Rainbow Six Siege için uzun zamandır beklenen Operation Ember Rise güncellemesini yayınladı.

Trend 12-09-19 21:04

Rainbow Six Siege bir haftalığına ücretsiz oynanabilecek!

Ubisoft'un gittikçe daha popüler hale gelen rekabetçi FPS oyunu Rainbow Six Siege, yarından itibaren bir haftalığına ücretsiz olarak oynanabilecek.

Trend 27-08-19 23:03

Rainbow Six Siege, kısa süreliğine ücretsiz

Ubisoft’un sevilen FPS oyunu Rainbow Six Siege (R6S), kısa süreliğine ücretsiz.

Trend 27-08-19 18:43

Rainbow Six Siege'in Yeni Sezonu Çok Yakında Tanıtılacak

Rainbow Six Siege tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Ubisoft, oyunun yeni sezonu Operation Ember Rise'ın çok yakında açığa çıkacağını duyurdu.

Trend 15-08-19 05:08

Rainbow Six Siege Y4S3 operatörleri sızdı

Ubisoft‘un Rainbow Six Siege oyunu kendisini güncellemeye devam etsin, diğer tarafta çokça tartışmalara neden olan Y4S3 operatör görselleri çoktan internete düştü bile.

Trend 05-08-19 20:03

Ubisoft, Rainbow Six Siege – Showdown etkinliğini duyurdu

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’de sınırlı süre için geçerli olan Showdown etkinliğini duyurdu.

Trend 05-07-19 05:08

2019: Rainbow Six Quarantine duyuruldu!

Ubisoft, E3 2019 basın konferansında Rainbow Six Quarantine duyurusuyla şaşırttı.

Trend 11-06-19 15:32

Rainbow Six Siege İçin Operation Phantom Sight Geliyor

Ubisoft Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4 içeriğinin 2. Sezonunun tüm ayrıntılarını açıkladı. Operation Phantom Sight tüm yeni Hücum ve Savunmacı ekipleri, Nøkk ve Warden’ı , Kafe Dostoyevsky gibi Moskova’nın kalbinde yer alan bir haritayı, sizlere sunuyor.

Trend 22-05-19 11:57

Rainbow Six Siege – Operation Phantom Sight açığa çıktı

Rainbow Six Siege’in Year 4 Season 2 içeriği Operation Phantom Sight bütün ayrıntılarıyla ortaya çıktı. Oyuna iki yeni operatörün yanı sıra yenilenmiş bir harita da getirecek olan Phantom Sight’ın ayrıntıları Rainbow Six Siege Pro League finallerinde paylaşıldı.

Trend 21-05-19 20:38

Ubisoft, Rainbow Six Siege Operation Phantom Sight’ı sunar

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4 içeriğinin 2. Sezonunun tüm ayrıntılarını açıkladı.

Trend 21-05-19 17:08

Rainbow Six Siege'in yeni operatörü Warden ortaya çıktı!

Ubisoft, Rainbow Six Siege'in yeni Operation Phantom Sight genişlemesinin ikinci operatörü için bir teaser videosu paylaştı.

Trend 18-05-19 21:13

Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörü Nøkk Görünmeye Başladı!

Ubisoft, Rainbow Six Siege için geçtiğimiz günlerde sinyallerini vermeye başladığı yeni operatörlerden biri olan Nøkk için kısa bir video yayınladı.

Trend 16-05-19 22:48

Rainbow Six Siege oyuncuları bug bildirerek hediyeler kazanıyor

Ubisoft, Rainbow Six Siege test sunucusuna bağlanıp geliştiricilere bug'ları bildiren ilk oyunculara oyun içi hediyeler vermeye başlıyor.

Trend 27-04-19 22:20

Türkiye için özel geliştirildi: Rainbow Six Siege!

Ubisoft, Türkiye ve Türk oyuncular için özel olarak geliştirilen yeni Rainbow Six Siege video serisini duyurdu.

Haber 21-11-18 14:36

Bu tabutun içerisine girene para veriyorlar

ABD'de Missouri'deki Six Flags isimli tema parkı, benzersiz bir yeni cazibe merkezi açtı.

Haber 01-10-18 15:55

‘türkiye’nin En İyi Spa Ve Wellness Oteli’ Ödülü Sahibini Buldu

Avrupa’nın en büyük wellness komplekslerinden biri olan Six Senses Kaplankaya ‘Türkiye’nin En İyi Spa ve...

Yurthaber 11-07-18 12:11

Türk Rainbow Six Siege oyuncularına büyük müjde!

Rainbow Six Siege ve Assassin’s Creed gibi oyunların yapımcısı Ubisoft oyunlarına Türkçe dil desteği getirme kararı aldı. Bu kararın ilk meyvesi olarak popüler oyun Rainbow Six Siege Türkçe dil desteği kazanacak.

Haber 15-05-18 21:14

Sosyal inovasyon kavramı SIX Wayfinder'da ele alındı

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zorlu: - "Birleşmiş Milletler’in yoksulluk, açlık, sağlık, eğitim, iklim değişikliği, cinsiyet eşitliği, su, enerji, çevre ve sosyal adalet gibi geniş yelpazedeki sorunların çözümü için belirlediği 17 küresel hedefi devletlerin ya da hayırseverlerin tek başına çözebilmesi mümkün değil" - "Şirketlerin, büyüklüğü 150 milyar dolara ulaşan sosyal etki odaklı yatırımları artık gündemlerine alması gerekiyor"

Finans 15-05-18 09:47

Pollution linked to millions of deaths each year - The Lancet

One in six premature deaths in 2015 could be attributed to disease caused by exposure to pollution, making it more deadly than war, natural disasters or hunger, a report in The Lancet medical journal has claimed.

Haber 10-05-18 12:59

Six Senses Avrupa’daki büyüme planlarına Türkiye’yi dahil etti

Six Senses Hotels Resorts Spas, Avrupa’daki büyüme planlarına Türkiye’yi de dahil etti.

Haber 06-04-18 15:27

Six Senses Avrupa’daki Büyüme Planlarına Türkiye’yi Dahil Etti

Six Senses Hotels Resorts Spas, Avrupa’daki büyüme planlarına Türkiye’yi de dahil etti. Türkiye’de yeni hizmete...

Yurthaber 06-04-18 15:20

PJ Harvey hayranlarıyla buluştu

İngiliz müzisyen, besteci, şair ve söz yazarı PJ Harvey, "The Hope Six Demolition Project" isimli yeni albümünün turnesi kapsamında hayranlarıyla buluştu.

Magazin 09-06-16 11:52

Police Seize Germany-Bound Counterfeit Money In Istanbul

- Turkish police seized thousands of counterfeit money in an Istanbul-based operation before they were delivered to Germany. Istanbul financial crimes

Yurthaber 01-10-15 08:33