Siyah Inci Yeni Bolum Haberleri

Dilber önce kurtlarını döktü, sonra ağlattı... İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Bayram tatilinin ardından yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Taneleri son bölümüyle yine gündem oldu. Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı dizide Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri yeni dansı ile büyük beğeni topladı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin ise Dilber'i terk ettiği sahne sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-19 10:08:39

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-15 17:20:24

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 2024-04-14 15:31:42

İnci Taneleri'nde ramazan arası bitti! Dilber dansıyla sosyal medyayı salladı

Ramazanda pavyon danslarına ara veren İnci Taneleri dönüyor. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu İnci Taneleri 2 hafta aranın ardından yeni dansla ekrana gelecek. Fragmanda Dilber'in yeni dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-12 08:00:55

Beşiktaş'ta Cenk Tosun dönemi sona eriyor! Yeni adresi belli oldu...

Beşiktaş ile henüz kontrat imzalamayan Cenk Tosun'un geleceği belli oldu. Siyah-beyazlılarla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan milli oyuncunun yeni adresi netleşti.

Spor 31-03-24 15:00

Yeni aşkı tanıdık çıkmıştı! Hazar Ergüçlü aşkta da işte de mutlu...

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrılan Hazar Ergüçlü Onur Ünlü'den sonra DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile aşk yaşamaya başlamıştı. İnci Taneleri'nin Dilber'i aşk sorularına yanıt verdi.

Magazin 24-03-24 11:01

İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı! 'Dilber'i oynatamayınca...'

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin son bölümüne Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin 'Yazan Kalem Siyah' şarkısını seslendirdiği anlar damga vurdu. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 09:43

Rıza Çalımbay geri dönüyor! Yeni adresi yurt dışı... O milli takımın başına geçiyor

Son olarak Süper Lig'de Beşiktaş'ı çalıştıran ve Siyah-Beyazlılar'dan sürpriz bir şekilde ayrılan tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay'ın adresi büyük oranda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 21-03-24 22:55

Çinlilerin bu kadar çok içmesinin bir sebebi varmış! Yeni trend: Kilo vermeye çalışanların vazgeçilmezi! Saç dökülmesini durduruyor, kırışıklıkları yok ediyor

Ülkemizde siyah çay tüketimini çok yaygın olsa da tüm dünyada özellikle Çin'de tüketilen çaylar bir hayli popüler. Yeşil çayın faydaları çokça kişi tarafından bilinip sıklıkla tüketilmesine neden olsa da yeni trend yine Çin'den gelen bir lezzette; beyaz çay! Çinlilerin çok sık tükettiği beyaz çay, kilo vermek isteyenlerin adeta vazgeçilmezi haline geldi. Zayıflamaya yardımcı özelliklerinin yanı sıra saç dökülmesini engellemesi ve kırışıklıklara iyi gelmesiyle de dikkat çekiyor.

Kadin 26-02-24 13:01

İnci Taneleri'nde Dilber dansı için ramazan kararı... Gündem olan iddia

İnci Taneleri yayınladığı ilk günden beri Dilber dansıyla gündemde. Sosyal medyayı ikiye bölen pavyon dansı için iddialara göre yeni bir karar alındı. Dizide ramazan ayı boyunca dans sahnesi olmayacak.

Magazin 25-02-24 13:56
ele

Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri'ndeki 'Hatıran Yeter' yorumu sosyal medyayı salladı! Ferdi Tayfur'a bıraksaydı

Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren İnci Taneleri dizisi çok konuşuldu. Dilber'in danslarıyla gündemden düşmeyen dizinin dün akşamki bölümüne Yılmaz Erdoğan'ın seslendirdiği şarkı damgasını vurdu. İnci Taneleri'nin yeni bölümünde Ferdi Tayfur'un 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendiren Yılmaz Erdoğan, sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-02-24 00:05

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü yeni dansıyla yine gündem oldu! 'Dilber aklın başına gelsin'

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi yeni bölümüyle yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Her sahnesi büyük beğeni toplayan dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin dansı konuşuluyor. Elbisesiyle dansıyla bir furya haline gelen 'Dilber' karakteri dün akşamki performansıyla izleyenleri mest etti.

Magazin 02-02-24 11:15

Pavyon dansı çok konuşulmuştu... Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den Dilber yorumu geldi!

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisinin 25 Ocak'ta ilk bölümü yayımlandı. Hapishaneden yeni çıkan "Azem" adlı bir öğretmenin hikayesinin anlatıldığı dizinin her sahnesi büyük beğeni topladı. Özellikle Dilber'in pavyon dansı bir akım haline geldi. 'Dilber' dansı çok konuşulurken bir yorum da Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den geldi.

Magazin 30-01-24 08:34

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kimler? İnci Taneleri hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi İnci Taneleri'ne dair tüm merak edilenler...

Magazin 25-01-24 17:42

Beşiktaş'ta Aboubakar gelişmesi yaşandı! Siyah-beyazlı yönetim yıldız oyuncuyu affetti

Beşiktaş'ta Aboubakar gelişmesi yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılan Kamerunlu oyuncu için istenen tekliflerin gelmemesi Beşiktaş yönetiminin yeni karar almasına yol açtı.

Spor 24-01-24 18:57

İstanbul’da iki ilçeye paralı giriş yeniden gündemde! Ömürden 104 saati çaldı: Eminönü ve Kadıköy trafiğine ücret ayarı

İstanbul’un trafik sorunu büyüyor. Son veriler yılda 104 saatin yollarda boşa geçtiğini gösterdi. Listede İstanbul 65’inci, Gaziantep’in ise 62’nci olduğu gözlemlendi. Geçtiğimiz aylarda İstanbul trafiğine çözüm için Eminönü ve Kadıköy’e girişlerin paralı olacağının gündeme gelmesi sonrası yeni bir öneri geldi. Bu uygulamanın bazı şehirlerde uygulandığını ve başarılı olduğunu vurgulayan uzmanlar pilot uygulama için harekete geçilmesi gerektiğini savunuyor.

Finans 24-01-24 10:46

Pavyon nasıl bir yer? Dilber'in dansı fitili ateşledi, yapımcı Enver Arcak her detayı anlattı: Tarla sattıran 'Şentepe usulü' dans... Sosyalleşme ve flörtleşme

Dilber'in dansı sonrası pavyon gündemi sosyal medyayı adeta sardı. Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi İnci Taneleri'nin fragmanı sonrası 'Pavyon nasıl bir yer? Pavyonda neler oluyor?' sorularına yanıt aranırken, bir dönem ortalığı kasıp kavuran Pavyon belgeselinin yapımcısı Enver Arcak, pavyon kültürünü anlattı. Sadece kadınların değil erkeklerin de dans ettiğinin altını çizen Arcak, "Sosyalleşme, flörtleşme ya da psikolojik hizmet alma durumu var" dedi.

Magazin 23-01-24 14:39

Beşiktaş Pendik'te dağıldı, Fernando Santos ilk mağlubiyetini tattı! Siyah-Beyazlılar rakibine 4-0 mağlup oldu

Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele Pendikspor'un 4-0'lık üstünlüğü ile sona ererken Siyah-Beyazlılar'ın yeni hocası Fernando Santos ilk mağlubiyetini tattı. İşte detaylar...

Spor 20-01-24 20:53

İnci Taneleri'nin Dilber'i yeni dansıyla yine olay oldu! Hazar Ergüçlü'nun performansı çok konuşuldu

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de oynadığı İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri’nin yayınlanan yeni tanıtımında Dilber, bu kez ikinci bir dansçı ile kamera karşısına geçti. İlk fragmandaki pavyon sahnesi ile çok konuşulan Dilber karakterinden yeni dans şovu geldi.

Magazin 20-01-24 10:41

Fernando Santos Süper Lig kariyerine 3 puanla başladı! Beşiktaş Semih Kılıçsoy'un yıldızlaştığı maçta Karagümrük'ü 3-0 mağlup etti

Süper Lig'de heyecan 20. hafta mücadeleleri ile devam ediyor. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Siyah-Beyazlılar yeni hocası Fernando Santos ile çıktığı ilk karşılaşmada rakibini 3-0 mağlup etmeyi başarırken Portekizli hoca Süper Lig kariyerine 3 puanlı bir başlangıç yapmış oldu. Öte yandan Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy bu karşılaşmayı da boş geçmezken adından söz ettirmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 13-01-24 20:56

Teşkilat'ın Siyah İnci'si Zeynep Tuğçe Bayat son pozlarıyla olay oldu! Yorum yağdı

TRT1'in ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgi dizisi Teşkilat'ta hayat verdiği Siyah İnci karakteriyle adından ettiren ünlü oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat son pozlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Güzel oyuncunun iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 13-01-24 12:17

Fernando Santos'un imza töreninde gergin anlar! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile gazeteci arasında atışma çıktı

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos ile sözleşme imzaladı. İmza aşamasında siyah-beyazlıların başkanı Hasan Arat ile bir gazeteci arasında gerginlik yaşandı.

Spor 09-01-24 13:00

Beşiktaş'ın yeni çalıştırıcısı Fernando Santos basın toplantısında konuştu! ''Buraya tatile gelmek isteyenler, başka şekillerde gelebilirler''

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos imza töreninde açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların 1.5 yıllığına anlaşma sağladığı Portekizli çalıştırıcı bu akşam oynanacak Çaykur Rizespor maçını tribünden takip edecek.

Spor 09-01-24 12:01

SON DAKİKA: Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos İstanbul'a geldi! Siyah-Beyazlılar yeni hocasına kavuştu... Portekizli çalıştırıcı atkıyı taktı pozunu verdi

Son dakika... Teknik direktör arayışlarını Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile sonlandıran Beşiktaş'ta anlaşma sağlanan tecrübeli çalıştırıcıyı taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptı. Santos'u Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel karşılarken Portekizli hoca Siyah-Beyazlı atkıyla ilk pozunu verdi.

Spor 08-01-24 20:10

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta merakla beklenen yeni hoca resmen açıklandı! Siyah-Beyazlı yönetim herkesi ters köşe yaptı, hiç beklenmedik bir ismi açıkladı... Kartal bundan böyle Portekizli hoca Fernando Santos'a emanet

Son dakika... Beşiktaş'ta merakla beklenen teknik direktör açıklandı. Siyah-Beyazlılar resmi hesabından yaptığı açıklamayla hiç beklenmedik bir ismi açıklayarak teknik direktörlük görevine 69 yaşındaki çalıştırıcı Fernando Santos'un getirildiğini açıkladı. Santos, Portekiz ile 2016 yılında EURO 2016 kupasını kaldırırken, son olarak Polonya Milli Takımı'nda teknik direktörlük görevi yapmıştı.

Spor 07-01-24 18:53

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, siyah bikinisiyle ayna karşısına geçti: Kıvrımlarını sergileyen fenomen adeta büyüledi!

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki kıyafet seçimleri nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek 'Dünyanın en seksi taraftarı' unvanına sahip olan Ivana Knöll, yeni pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü isim siyah bir bir bikini giyip ayna karşısına geçti.

Magazin 06-01-24 12:48

Beşiktaş hocasını buldu anlaşma sağladı, kupa canavarı geliyor! İşte Siyah-Beyazlılar'ın yeni hocası Giovanni van Bronckhorst'un sözleşme detayları ve İstanbul'a geliş tarihi

Rıza Çalımbay'ın ardından Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bu arayışlar büyük oranda son bulmuş gibi görünüyor. Siyah-Beyazlılar Hollandalı Giovanni van Bronckhorst ile büyük oranda anlaşırken tecrübeli çalıştırıcının İstanbul'a geliş tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 04-01-24 08:18

Beşiktaş Rıza Çalımbay'ın ardından yeni hocasını neredeyse belirledi! Hollandalılar o ismi açıkladı, işte sözleşme şartları

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör arayışları sürerken birçok isim de gündeme gelmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'da son olarak Hollanda basınından bir isim ortaya atılırken, bu aday için 'kesin gözüyle bakılıyor' denildi. İşte detaylar...

Spor 02-01-24 20:10

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Siyah-beyazlılar Bruno Genesio ile 1.5 yıl + 1 senelik anlaşma sağladı

Beşiktaş’ta teknik direktör Rıza Çalımbay’ın ayrılığı sonrasında takımın başına 57 yaşındaki Fransız teknik adam Bruno Genesio'nun gelmesi bekleniyor.

Spor 01-01-24 16:56

Euroya yeni yüz! Avrupa Merkez Bankası’ndan 25 yaşındaki euro için çalışma: Madeni paraya dokunmayacak, kağıt parada tasarım sil baştan…

Avrupa Birliği ülkelerinde kullanılan euro para birimi 25'inci yılına girdi. ECB, 22 yıldan fazla tedavülde olan euro banknotları "Avrupa kültürüne", "kuşlara" ve "nehirlere" odaklanan temalarla yeniden tasarlamayı öngörüyor. Yeniden tasarlanan banknotların tedavüle çıkmalarının birkaç yıl sürmesi beklenirken, süreçte ulusal tasarımlar içeren madeni paralara da dokunulmayacak.

Finans 01-01-24 15:55

Olay yorumlar: Ebru Şallı derin göğüs dekolteli paylaşımıyla büyüledi! 'Seksi hatun'

Özel hayatıyla sık sık gündem olan ünlü manen Ebru Şallı bu kez de sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yıl pozlarıyla gündeme geldi. Ünlü mankenin siyah derin göğüs dekolteli paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-01-24 11:09

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Bruno Genesio ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta teknik direktörlük konusu çözüme kavuştu. Siyah-beyazlılar Fransız teknik adam Bruno Genesio ile anlaşma sağladı. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Bruno Genesio ile son detayları konuşmak için bugün Monaco'ya uçtu.

Spor 30-12-23 16:32

Beşiktaş'ta yeni yönetim ilk transferini yapıyor! Samet Aybaba görüştü, prensip anlaşmasına varıldı

Beşiktaş'ta yeni yönetim ilk transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı ekipte genel koordinatör Samet Aybaba, 18 yaşındaki golcüyle yeni kontrat konusunda el sıkıştı. İşte detaylar...

Spor 28-12-23 12:42

SELAHADDİN EYYUBİ 6. BÖLÜM İZLE EKRANI! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 6. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar diziseverlerin gündeminde yer aldı. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin bu akşam 6. bölümü izleyicisiyle buluşacak. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ile 25 Aralık 2023 TRT 1 yayın akışı...

Magazin 25-12-23 19:17

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Yeni hoca kim olacak? Beşiktaş yönetimi son kararını verdi...

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor karşısında alınan şok mağlubiyetin ardından bu kararı verdi. Başkan Hasan Arat ve yönetimi, Alanyaspor maçının ardından acil olarak toplanarak Rıza Çalımbay'ın görevine son verdi. Ligde 16. haftada 3. kez teknik direktör değiştiren Beşiktaş, tarihinde ilk kez böyle bir duruma düşmüş oldu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kimin olacağı ise netleşti. İşte o isimler...

Spor 22-12-23 04:54

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Alanyaspor karşısında alınan ağır mağlubiyet sonunu getirdi! Yeni hoca kim olacak? İşte Beşiktaş yönetiminin son kararı...

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor karşısında alınan şok mağlubiyetin ardından bu kararı verdi. Başkan Hasan Arat ve yönetimi, Alanyaspor maçının ardından acil olarak toplanarak Rıza Çalımbay'ın görevine son verdi. Ligde 16. haftada 3. kez teknik direktör değiştiren Beşiktaş, tarihinde ilk kez böyle bir duruma düşmüş oldu.

Spor 22-12-23 00:57

Taraftar 'istifa' dedi, Beşiktaş efsanesi Nihat Kahveci yeni hoca açıklaması yaptı! Aldığım duyuma göre...

Beşiktaş'ta üst üste alınan sonuçların ardından bu kez topun ağzına gelen isim teknik direktör Rıza Çalımbay olurken, taraftar sosyal medyada 'istifa' hashtag'i başlatmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın efsanelerinden Nihat Kahveci de yenik teknik direktör konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 21-12-23 23:27

SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 3. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi saat kaçta, son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 18-12-23 20:52

Motokurye Yunus Emre Göçer hayatını kaybetmişti! Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun kazasından yeni görüntüler! Avrasya Tüneli kameralarına yansıdı

Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarptığı kazanın yeni görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, Yunus Emre Göçer'in kullandığı motosikletin dönüş yaptığı sırada Mohammed Shekh Mohamud'un kullandığı siyah renkli otomobilin çarptığı görülüyor. Avrasya Tüneli çıkışındaki kameralara yansıyan görüntülere ulaşılmasının ardından, Adli Tıp Kurumundan ek rapor beklendiği öğrenildi.

Haber 17-12-23 22:46

Hasan Arat, Weghorst transferini veto etti haberleri sonrası Beşiktaş'tan açıklama!

Beşiktaş'tan beklenmedik bir şekilde ayrılan Wout Weghorst için Siyah-Beyazlılar'a döneceği söylentileri sonrası yeni başkan Hasan Arat'ın bu ismi kesinlikle istemediği iddia edilmişti. Basında çıkan bu haberler sonrası Beşiktaş'tan konuyla ilgili bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 14-12-23 15:47

Yetişkin film yıldızı Mia Malkova yine hayranlarını mest etti! İç çamaşırlı tarzıyla büyüledi... Yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan 11 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mia Malkova sosyal medyada kendisine yeni bir imaj yaratmaya başladı. Önceki paylaşımlarını silerek daha siyah-beyaz renk ağırlıklı gönderiler paylaşan Malkova hem yeni hem de cesur tarzını konuşturdu. Fenomen ismin son paylaşımı hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 14-12-23 15:20

Yetişkin film yıldızı Mia Malkova'nın eski halinden eser yok şimdi! İç çamaşırıyla verdiği pozu sosyal medyadan olay oldu

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan 11 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mia Malkova radikal bir şekilde tarz değiştirdi. Fenomen isim bir anda Instagram hesabındaki pozlarını sildi. Malkova tamamen siyaha kıyafetler oluşan yeni bir profil yaratmaya karar verdi. Son olarak fenomen isim siyah iç çamaşırı takımıyla dizlerini geriye doğru çekerek poz verdi.

Trend 12-12-23 10:10

SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi saat kaçta? TRT 1 yayın akışı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi 5. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi saat kaçta, son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 11-12-23 19:40

Seçil Erzan o isimleri bakın nasıl ikna etmiş! Ses kayıtları ortaya çıktı: 'Rahat olun, güzel güzel para kazanıyorsunuz'

Türkiye'nin konuştuğu fon vurgununda yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Seçil Erzan'ın, iş insanı Bülent Çeviker ve emekli İngilizce öğretmeni olan eşi İnci Çeviker ile arasında geçen, mahkeme dosyasına da giren ses kayıtları ortaya çıktı. Erzan'ın evlerine geldiği gün İnci Çeviker'in kaydettiği konuşmalarda Seçil Erzan'ın "Paranızı almama gibi bir riskiniz yok. Rahat olun, güzel güzel para kazanıyorsunuz" dediği duyuluyor. İşte konuşmanın tüm detayları...

Haber 08-12-23 09:59

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'ın rakibi Serdal Adalı'nın ilginç seçim karnesi! Girdiği üç seçimi de kaybetti

Beşiktaş yeni başkanını seçti. Hasan Arat ile Serdal Adalı'nın girdiği başkanlık seçiminde oyların çoğunluğunu alan Arat, Siyah-Beyazlılar'ın 35. Başkanı oldu. Serdal Adalı ise girdiği üçüncü seçimden de mağlubiyetle ayrıldı. İşte Arat'ın seçim karnesi...

Spor 04-12-23 07:40

Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurulda oy sayımı tamamlandı! Beşiktaş'ın 35. Başkanı Hasan Arat oldu

Beşiktaş’ta yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Siyah-Beyazlı kulüp Ahmet Nur Çebi'nin ardından yeni başkanını seçti. Gerçekleştirilen oy sayımının ardından Hasan Arat, Serdal Adalı karşısında oyların çoğunluğunu almayı başarırken Beşiktaş'ın 35. Başkanı oldu. İşte detaylar...

Spor 03-12-23 21:56

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Galatasaray'ın borcuyla alakalı gerçeği açıkladı: 1-2 seneye bitirir!

Beşiktaş Kulübü, 3 Aralık'ta yeni başkanını seçecek. Siyah - beyazlı camiada yapılacak seçim öncesi Hasan Arat ve Serdal Adalı, adaylıklarını açıklamıştı. Çalışmalarını sürdüren iki isimden biri olan Serdal Adalı, canlı yayınlarla projelerini açıklamala devam ediyor. Adalı, son olarak A Spor'da yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 30-11-23 18:47

SELAHADDİN EYYUBİ 3. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde ne oldu? Yeni bölüm konusu

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 3. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi saat kaçta, son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 27-11-23 19:13

Hazar Ergüçlü'nün İnci Taneleri'ndeki rolü herkesi şaşırttı! Pavyon dansçısı karakteriyle sosyal medyayı salladı

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ı 20 yıl sonra ekrana döndüren İnci Taneleri dizisi hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çekti. Çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan yeni dizide rol alan Hazar Ergüçlü dizide Dilber isimli bir pavyon dansçısına hayat verecek. Güzel oyuncu çekimleri tüm hızıyla devam eden diziden karelerini Instagram sayfasından paylaştı. Ergüçlü'nün pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 27-11-23 17:09