Skandal Ilan Haberleri

Şırnak'ta Cudi ve Gabar dağları bölgeleri özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak'ta Gabar ve Cudi dağları bölgeleri, 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.

Yurthaber 2024-04-24 15:08:17

Müge Anlı'da bir skandal gün yüzüne çıktı! 19 yaşındaki oğlu 29 yaşındaki karısıyla kaçmıştı... Yayına çıkınca sosyal medyada tepki yağdı

Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin'in 29 yaşındaki karısı Tuğçe ve 19 yaşındaki oğlu Mustafa birlikte kaçtı. Umut Yetkin 8 yaşındaki kızı Melodi'yi almak için mücadele ederken, yayına katılan Tuğçe ve Mustafa'nın rahatlığı sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 2024-04-23 14:10:37

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tarih yazdı ve İtalya'da şampiyon oldu!

Inter, derbide Milan'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Milli futbolcumuzun formasını terlettiği Inter, 3 yıl aradan sonra ipi yeniden göğüsledi.

Spor 2024-04-22 23:47:24

Açıklamasıyla diğer CHP'lilerden ayrıldı! Beşikçioğlu'ndan sıra dışı çıkış: 'Borç' sözleri sosyal medyaya damga vurdu

31 Mart'ın ardından birçok belediye AK Parti ve MHP'den CHP'ye geçmişti. Yeni başkanlar ise ilk iş olarak devraldıkları borçları duyurmuştu. CHP de yaptığı açıklamayla borçların 100 milyar lira olduğunu ilan etti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan ise partisinin aksine bir çıkış geldi. İste sosyal medyaya damga vuran sözler...

Haber 2024-04-20 16:38:49

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-24 13:40

Fenerbahçe'nin Olympiakos'a İstanbul'da elenmesi sonrası Yunanlar haddini aştı! Ünlü gazeteden skandal başlık: Konstantinopolis...

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'yi penaltı vuruşları sonucu eleyen Yunan ekibi Olympiakos'un bu başarısı ülkede büyük sevinçle kutlanırken, Yunan gazeteleri skandal başlıklara imza attı. İşte detaylar...

Spor 19-04-24 09:24

Kadıköy'de skandal! Hem faul yaptı, hem hareket çekti... Alman hakem kart bile göstermedi

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Olympiakos ile karşılaşan temsilcimiz Fenerbahçe'de karşılaşmanın ilk yarısında Podence, Ferdi Kadıoğlu'na skandal bir hareket yaparken karşılaşmanın Alman hakemi kartına başvurmadı. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 23:37

Denizbank’ta yeni skandal! Müşterilerin hesaplarından para çalıp kripto paraya yatırmışlar…

Seçil Erzan skandalının ardından bankadaki denetimlerini sıklaştıran Denizbank’ta yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki şubede gerçekleşen olayda müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalındığı öğrenildi. 4'ü banka personeli, 8 şüpheli tutuklanırken müşterilerin hesaplarından alınan paraların ise sanal bahis siteleri ve kripto para borsasında kaybedildiği öne sürüldü.

Finans 18-04-24 14:35

Skandal görüntüler! Sınıf arkadaşlarının gözü önünde öğretmenine tokat attı... Sınıftan kahkaha sesleri yükseldi... Sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem bölgesindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir öğrenci öğretmenine tokat attığı ve bununla ilgili şaka yaptığı rahatsız edici video internette viral hale geldi. O anlarda sınıf arkadaşları gülerken öğretmenin yüzüne iki kez vuran genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 18-04-24 10:37

İlan sitelerinde kriter değişti! Ev kiralamada yeni dönem: Bodrum'da villada tatilin 1 haftası 500 bin lira...

Yaz sezonu bu yıl Airbnb düzenlemeleri ile başlayacak. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile kısa süreli kiralamalarda ‘komşu onayı’ şartı getirilmişti. Bu sebeple yeni sezonda müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek. Yazlık kiralarında ise geçen yıla göre ortalama yüzde 50 ile yüzde 80 arasında değişen artışlar var. İlan sitelerinde Bodrum’da müstakil konut ve villaların yazlık kiralarının 50 bin liradan 500 bin liraya kadar çıktığı görülüyor.

Finans 18-04-24 08:54

Bakan Işıkhan son noktayı koymuştu! SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken 'asgari ücrete ara zam' yorumu: 'Diğer ücretlerde de...'

"Asgari ücrete ara zam gelecek mi?" sorusuna net yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Başta nasıl bir karar aldıysa şu an öyle devam edecek" açıklamasıyla asgari ücrete temmuzda ara zam yapılmayacağını ilan etmiş oldu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücret ve emekli açıklamalarını SGK uzmanı yorumladı.

Finans 17-04-24 17:02

Şırnak'ın Altındağları bölgesi özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Altındağları bölgesi 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.

Yurthaber 17-04-24 09:56

Denizli'de skandal görüntü! Milli Mücadele kahramanı Köpekçi Nuri Efe'nin heykeli kundaklandı

Milli Mücadele döneminde gösterdiği büyük kahramanlıklarla nam salan Köpekçi Nuri Efe anısına yaptırılan Tavas ilçesi girişindeki heykel kundaklandı.

Haber 17-04-24 06:24

Kazanın perde arkasından skandal çıktı! 17 yaşındaki öğrencisiyle arabasında yakalanan öğretmen kaçmak isterken kaza yaptı

ABD'nin Nebraska eyaletindeki Douglas bölgesinde 45 yaşındaki Erin Ward isimli bir öğretmen reşit olmayan öğrencisiyle arabasında cinsel birliktelik yaşıyordu. İkili polisler tarafından fark edilince yakalanmamak için kaçmak istedi ancak kaza yaptı. Tutuklanan Ward'ın öğretmenlikten uzaklaştırıldığı ifade edildi.

Trend 16-04-24 09:05

Bülent Şakrak ile tek celsede boşanmıştı! Ceyda Düvenci aşkını böyle ilan etti

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla sık sık adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci aradığı aşkı da sonunda buldu. Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşkla yelken açtı. Ünlü isimler sonunda aşkını ilan etti.

Magazin 16-04-24 07:51

Süper Lig'e yükselecek ikinci takım belli olmak üzere!

1'inci Lig'de Tuzlaspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Göztepe bitime 4 maç kala Süper Lig'e 2 yıl sonra dönüşünü ilan etmeye çok yaklaştı.

Spor 15-04-24 11:39

Ebrar Karakurt'un performansına dayanamadı! Rakip oyuncudan maç sonunda iğrenç hareket...

Kariyerine Rusya Ligi'nde devam eden milli sporcumuz Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova maçında müthiş bir oyun ortaya koydu. Galibiyet sayısını takımına getiren Ebrar Karakurt'un vuruşunun ardından rakip oyuncu Goncharova'dan skandal bir hareket geldi.

Spor 15-04-24 08:45

Son dakika: Bayer Leverkusen 119 yıllık tarihinde ilki yaşadı! Bayern Münih'in 11 yıllık şampiyonluk hegemonyasını kırdılar

Son dakika... Almanya Bundesliga'nın 29. haftasında Bayer Leverkusen evinde Werder Bremen'i 5-0 mağlup ederek bitime 5 hafta kala, şampiyonluğunu ilan etti. Leverkusen tarihinde ilk kez Bundesliga şampiyonu olmayı garantiledi. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 20:32

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk bayram tatilinde aşkını ilan etti!

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, bayram tatilinde aşkını ilan etti. Çiftin çektikleri aşk pozunu Samet Vuruşan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-04-24 10:29

SON DAKİKA | İran, İsrail'e saldırdı! İHA ve balistik füzeler peş peşe fırlatıldı... İran'dan yeni açıklama: 'Mesele sonuçlanmıştır'

Son dakika haberine göre İsrail'in İran konsolosluğunu vurması sonrasında İran'dan beklenen misilleme geldi. İran, insansız hava araçları ve balistik füzeler fırlatarak İsrail'e saldırı düzenledi. İsrail'in ünlü 'Demir Kubbe'si İran füzelerini imha etti. ABD, İsrail'in yanında olduğunu ilan ederken, Ürdün bazı İran İHA'larını düşürdüğünü duyurdu. Öte yandan İran yaptığı açıklamada "Mesele sonuçlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 14-04-24 06:42

İran'ın saldırısı sonrasında Sinan Oğan'dan hükümete çağrı! 'Hemen OHAL ilan edilsin'

İran'ın İsrail'e başlattığı saldırı sonrasında Sinan Oğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Oğan açıklamasında "Hükümetimizden beklentim doğu ve güneydoğu bölgelerimizde hemen OHAL ilan etmesi ve özellikle de muhtemel göç hareketliliğine karşı sınır bölgelerimizde hazırlıklı ve tedbirli olmasıdır" dedi.

Haber 14-04-24 00:48

Bugün değil Xabi! Bayern, Leverkusen'in şampiyonluğunu erteledi

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) oynanan maçta Bayern Münih, sahasında Köln'ü 2-0 mağlup etti. Lider Bayer Leverkusen, yarın Werder Bremen’i mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor 13-04-24 18:43

Genç kızların kavgasında skandal görüntüler! Bayıltana kadar dövdü, kimse hiçbir şey yapmadan sadece izledi

Londra'nın güneydoğusunda bulunan Greenwich bölgesinde ismi açıklanmayan genç kızlar arasında kavga çıktı. Saldırı sırasında kendilerine ırkçı bir hakarette bulunduğunu iddia edilen iki siyahi genç kız parkın ortasında başka bir kızı darp etmeye başladı. Çevredekiler olaya müdahale etmezken o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaşmayı tercih etti.

Trend 13-04-24 08:47

Yunan taraftarlardan skandal tezahürat! UEFA'nın ne ceza vereceği büyük merak konusu oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiacos'a deplasmanda 3-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup oldu. Maçta sonradan ortaya çıkan skandal bir detay sosyal medyada paylaşıldı.

Spor 12-04-24 17:31

Çalıntı motosikletle gelip başka motosiklet çaldı! İnternetten ilan verip satışa çıkarmıştı...

Bursa’nın Karacabey ilçesinde bir hırsız, çalıntı motosiklet ile başka bir motosiklet almaya geldi. Çalıntı motosikleti bırakan hırsız, diğer motosiklet ile gözden kayboldu.

Haber 11-04-24 17:25

Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın Deniz Parkı duyurusuna tepki

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’ın Ege Denizi’nde ilan edeceğini duyurduğu ‘Deniz Parkı’ duyurusuyla ilgili, "Yunanistan’ın, Ege sorunları bağlamında öteden beri hemen her platformdan istifade etme çabası içinde olduğu bilinmektedir. İlişkilerimizde son dönemde görülen yumuşamaya rağmen, Yunanistan’ın bu defa da çevreyle ilgili hususları istismar ettiği görülmektedir" açıklamasını yaptı.

Haber 10-04-24 00:03

Şırnak'ta Gabar ve Cudi dağları bölgeleri 15 gün süreyle 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi

Şırnak Valiliği, Cudi ve Gabar dağları bölgelerinin 10 Nisan'dan itibaren 15 gün süreyle 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.

Haber 09-04-24 20:21

Bahçeli'nin bayram mesajında 'Van' tepkisi: Mazbatanın verilmesi skandal

Siyasi liderlerden peş peşe bayram mesajları gelmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli paylaştığı bayram mesajında Van'da yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 12:26

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-04-24 11:14

Koltuğuna talip olduğu Akşener'e övgü dolu sözler! Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı birlikte andı

İYİ Parti'nin bir sonraki genel başkanı olmak için adaylığını ilan eden Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, partiden ayrılan isimlerle ilgili ilginç bir çıkışa imza attı. Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı aynı cümlede anan Akalın, geçtiğimiz günlerde partideki görevlerinden istifa eden Bilge Yılmaz için de "mutlaka ve mutlaka" vurgusuyla dikkat çekti.

Haber 08-04-24 16:40

Mazbata töreninde skandal! MHP’li Karaaslan, 76 yaşındaki CHP’li Bal'a kafa atıp burnunu kırdı... O anların görüntüsü ortaya çıktı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde seçimi kazanan AK Partili Oktay Yılmaz’ın mazbata töreni sırasında 76 yaşındaki CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zülfikar Bal'a kafa atarak burnunu kıran MHP’li Alpaslan Karaaslan’ın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 08-04-24 07:17

Skandal olay denetimde ortaya çıktı! Lokantalardaki yemeklerde at ve eşek eti tespit edildi! 'İsimlerini açıklayarak ifşa edeceğiz'

Sakarya’da Ramazan ayında iki firmanın üretim ve satış yerleri ile 4 lokantada at ve eşek eti tespit edildi. İşletmelere en üst sınırdan cezai işlem uygulanırken, mevzuat gereği kapatma işlemi ise yapılamadı. Sakarya Köfteciler, Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök ise bu firmaların isimlerini açıklayarak ifşa edeceklerini duyurdu.

Haber 07-04-24 22:59

Canlı yayında İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti! Skandal anlar: Ya ben ya başka biri onu yaşatmaz

Geçtiğimiz günlerde AK Partili bir koordinatörle 'araba istedin' tartışması yaşayan sosyal medya trolü Mert Armağan'ın canlı yayınında skandal anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan Nevzat Kaya adlı kişi açık açık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti. Tepki çeken sözlerin ardından Mert Armağan'dan açıklama geldi.

Haber 06-04-24 09:41

Birce Akalay aşkını ilan etti! 'Bunu seviyorum' notu ile sevgilisini paylaştı

Son olarak Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde hayat verdiği 'Lale Kıran' karakteri ile adından söz ettiren Birce Akalay aradığı aşkı sonunda buldu. Kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan Birce Akalay, sevgilisi ile karesini ilk kez takipçileriyle paylaştı.

Magazin 06-04-24 09:31

Kendisini zaman yolcusu ilan etti! 'Önümüzdeki dokuz ay' diyerek kehanetlerini sıraladı... Sosyal medyada gündem yarattı

Kendisini zaman yolcusu ilan eden bir kişi önümüzdeki dokuz ay boyunca gerçekleşeceğini iddia ettiği 5 tahminini sosyal medyadan paylaşınca gündme olmayı başardı. Sözde zaman yolcusunun kehanetleri arasında maymun-insan melezinin yaratılması, 3. Dünya Savaşı ve hatta devasa bir süper yanardağ patlaması yer aldı.

Trend 05-04-24 14:51

SON DAKİKA: TFF'den Fenerbahçe'ye Süper Kupa yanıtı: Daha önce ilan edildiği üzere 7 Nisan günü Şanlıurfa'da oynanacaktır!

Son dakika... TFF'den Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasına dair bir açıklama geldi. Sarı-Lacivertliler'in erteleme talebine ret cevap veren federasyon, 14 Nisan'daki Karagümrük maçının ertelenmesi önerisini ise Fenerbahçe'nin reddettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 18:46

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 13:55

Yer: İzmir! Kimseye aldırış etmeden İZBAN'da uyuşturucu içti... Pişkin tepkisi şaşkına uğrattı

İzmir'de kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın İZBAN'da herkesin ortasında metamfetamin diye ifade edilen uyuşturucu maddeyi içti. Vatandaşların tepki göstermesine rağmen kılını kıpırdatmayan kadının pişkin tepkisi ise pes dedirtti. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte skandal görüntüler!

Haber 02-04-24 15:39

O ülkede sel felaketi! 20 bölgede acil durum ilan edildi, 16 bin kişi tahliye ediliyor!

Kazakistan'da havaların ısınmasıyla birlikte eriyen kar kütleleri sele dönüştü. Sel felaketi yüzünden 20 bölgede acil durum ilan edilirken, 6 bini çocuk 16 bin kişinin sel bölgelerinden tahliye edildiği ifade ediliyor.

Haber 02-04-24 12:06

Sosyal medyada çizmeyi aşan 'deprem' paylaşımları! Skandal ifadeler kullanmaktan Büşra Dede de geri durmadı

Türkiye tarihi bir seçimi geride bırakırken seçim sonuçlarıyla ilgili sosyal medyada çirkin paylaşımlara imza atıldı. Kimileri İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili skandal ifadeler kullandı, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Büşra Dede de bu furyanın başını çekenlerden oldu.

Haber 01-04-24 12:35

Trabzon Ortahisar'da seçimi kazandı! Ahmet Kaya'nın yaptığı hareket Ekrem İmamoğlu'na benzetildi

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Belediye Başkanlığını kazanan CHP'nin adayı Ahmet Kaya'nın seçim zaferi konuşması gündem oldu. Ahmet Kaya seçimi kazandığını ilan ederek, Ekrem İmamoğlu gibi ceketini çıkartıp gömleğinin kollarını sıvadı.

Haber 31-03-24 23:46

Khaleesi'ye benzetilmişti! Bilecik'te CHP adayı Melek Mızrak Subaşı seçim zaferini ilan etti! İşte aldığı oy oranı

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen (Khaleesi) karakterine benzetilen Melek Mızrak Subaşı seçim zaferini ilan etti. Daha önce Bilecik Başkan Vekilliği görevini de bir süre üstlenen Melek Mızrak Subaşı, 31 Mart seçimlerini açık farkla kazanmayı başardı.

Haber 31-03-24 23:05

Seçim bitmedi ama o kazandığını ilan etti! Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim”

Yerel seçim heyecanı sürüyor. Elazığ’da ise merkeze bağlı İcadiye Mahalle’sinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, muhtarlığını ilan etti. Gözvur, "Oyların sayılmadan benim muhtarlığım garantilendi. Çünkü karşımda rakip aday yok. Muhtarlığımı kendi kendime ilan ettim. Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim” dedi.

Haber 31-03-24 13:24

Karabağ, Azerbaycan Premier Lig'de şampiyon oldu

Azerbaycan Premier Lig'de Kepez'i 6-1 yenen Karabağ, bitime 8 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Spor 30-03-24 09:55

Üniversitede bölüm başkanı Interpol tarafından aranıyormuş! KKTC'de skandal: 'Yasaklı göçmen' ilan edildi

KKTC'deki Yakın Doğu Üniversitesi'nde bölüm başkanı olan Prof. Dr. Fadi Al-Turjman ile ilgili bir skandal ortaya çıktı. Al-Turjman'ın Interpol tarafından “cinsel saldırı” ve “öldürmeye teşebbüs” suçlarından arandığı, Resmi Gazete'deki metinde yer aldı.

Haber 29-03-24 13:04

Ramazan ayını cihat ayı ilan ettiler! IŞİD'den dünyanın kanını donduran 'katliam' çağrısı: 'Yalnız kurtlar' harekete geçiyor

Dünya daha Moskova'daki terör saldırısının şokunu atlatamadan terör örgütü IŞİD'den akla durgunluk verecek nitelikte bir katliam çağrısı geldi. 10 yıl öncenin yıl dönümü dolayısıyla paylaşılan katliam bildirisinde ramazan ayı 'cihat ayı' ilan edildi. IŞİD sözcüsü tüm yandaşlarına harekete geçme çağrısında bulundu. Akıllara ocak ayında yapılan benzer bir çağrıdan kısa süre sonra gerçekleşen terör saldırıları geldi.

Haber 29-03-24 12:24

Murat Kurum ile 'köfteci' polemiğinde İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi: Yediği yer köftede seçimleri hatırlar artık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile rakibi Murat Kurum arasındaki 'köfteci' atışması devam ediyor. Kurum'un "Sen o bakanlıkların kapısından geçemezsin" çıkışına İmamoğlu'ndan yanıt geldi. Kurum için "Belli ki köfteciyle, esnaflıkla bir sorunu var. 31 Mart'tan sonra her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak" diyen İmamoğlu, Kurum'a desteğini ilan eden bakanlar için de "1 Nisan'da koşa koşa Ankara'ya giderler" şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 12:53

Nevruz, Paskalya ve 9 günlük bayram tatili turizmi hareketlendirdi

Paskalya ve Nevruz dolayısıyla açık olan otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 90'a ulaştığı Antalya'da, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün ilan edilmesiyle de rezervasyonlar hareketlendi.

Yurthaber 27-03-24 11:01

Okulda skandal! 40 yaşındaki öğretmen ve 15 yaşındaki kız öğrencinin iki yıllık ilişkisi ifşa edildi... 'Rıza savunması' pes dedirtti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde öğretmenlik yapan 40 yaşındaki Stacy Michelle Walker isimli bir kadın ismi açıklanmayan 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Cinsel suçlarla ilgili 17 ağır suçlamaya karşı kalan Walker'in 'rıza savunması' ise herkesi şaşırttı. Öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinin ilişkiye rıza olduğunu söyledi.

Trend 27-03-24 09:37