Slack Haberleri

Slack çöktü mü? 16 Haziran 2023 Cuma Slack'te erişim sorunu mu var, 'For some reason, Slack couldn’t load' ne demek?

Slack çöktü mü? Uygulamaya giren bazı kullanıcılar "For some reason, Slack couldn’t load" uyarısıyla karşı karşıya kaldı. Bu sebeple birçok kişi yoğun bir şekilde internette araştırma yapıyor. Oturum açma, mesaj gönderme ve bildirimlerin çalışmaması gibi sorunlar yaşayanlar sosyal medyada paylaşımda bulundu. Peki, Slack çöktü mü? 16 Haziran 2023 Cuma Slack'te erişim sorunu mu var, For some reason, Slack couldn’t load ne demek?

Haber 16-06-2023 08:26

Slack çöktü mü? Slack'te erişim sorunu mu var?

Slack çöktü mü, erişim sorunu mu var gibi soruların yanıtları tüm kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Slack kullanıcıları oturum açma, mesaj gönderme ve bildirimlerin çalışmaması gibi sorunlar nedeniyle sorun yaşadıklarını aktarmaya başladılar. Peki, Slack neden çalışmıyor? İşte tüm detaylar...

Haber 17-05-2023 12:09

Teknoloji şirketleri tek tek duyurmaya başladılar! 40 saatlik ofis hayatı artık geçmişte kaldı

Koronavirüs döneminde uzaktan ve evden çalışma hayatına başlayan birçok şirket, yeni çıkan varyantlardan sonra ofise dönüşleri ertelemeye başladı. Öte yandan teknoloji şirketlerinde çalışanların birçoğunun, uzaktan çalıştıkları için mesai saati 40 saat olmaktan çıktı. Dropbox’ın kurucusu Drew Houston fabrika çalışma biçimini esas alan 40 saatlik çalışma haftasının artık geride kalacağını söylüyor. Teknoloji dünyasının önde gelen yöneticileri iş hayatının geleceğine ilişkin öngörülerini anlattı.

Finans 29-09-2021 09:52

Apple'ın çocuk koruma özellikleri çalışanları endişelendirdi

Apple çocuk istismarı görüntülerini tespit edebilmek için iCloud'taki fotoğrafları tarayacağını duyurdu. Apple çalışanları ise Apple'ın bu hamlesine tepki gösterdi. Çalışanlar, Apple'ın sektör lideri olarak görüldüğü söylenen gizlilik itibarına zarar vermesinden endişe duruyor.

Haber 13-08-2021 12:22

Slack

Slack Hakkındaki Haberler Mynet'te. Slack Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Slack, resmen Salesforce'un bünyesine katıldı

Amerikan bulut tabanlı yazılım şirketi Salesforce, iş dünyasında sevilen bulut tabanlı mesajlaşma uygulaması Slack'in 27.7 milyar dolarlık satın alma sürecinin tamamlandığını duyurdu.

Haber 22-07-2021 14:16

Slack Connect özelliğini kullanıma sundu

Pandemi yatıştıktan sonra bile en azından bir süre evden çalışmaya devam etme şansımız yüksek. Slack uygulaması da bu yeni yaşam tarzını kolaylaştırmak istiyor.

Haber 26-03-2021 10:15

Slack Android kullanıcılarına e-posta gönderdi

Şirketler arasında ve şirket içerisinde önemli bir iletişim aracı olan Slack büyük bir hata ile gündeme geldi. Şirket hatadan dolayı Android kullanıcılarına e-posta yolladı.

Haber 10-02-2021 10:15

Çalışanların uygulamalardaki yazışmaları işten çıkarılma sebebi mi? Çalışanın bilgisayarını izleyen işveren haklı mı?

Koronavirüs nedeniyle dönem dönem evden çalışanların şirket içi iletişimi kurmak için kullandığı uygulamalar çalışanları tedirgin ediyor. Binlerce kişi evden çalışırken kullandıkları; Slack, Skype, WhatsApp, Telegram, Signal, Google Meet, Microsoft Teams gibi uygulamalardaki yazışmaların işten çıkarılma nedeni olup olmayacağını araştırıyor. Peki iş arkadaşı ile yazışmalar işten çıkarılma gerekçesi olarak gösterilebilir mi? Çalışanın bilgisayarı izlenebilir mi?

Finans 19-01-2021 12:26