Sms Haberleri

CHP'de seçim ikinci tura kaldı! Oylama sırasında atılan SMS ortalığı karıştırdı

CHP'de genel başkanlık yarışının ikinci tura kalmasından sonra İstanbul delegelerine İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik adıyla Kılıçdaroğlu'nun desteklenmesi yönünde sahte SMS'ler atıldı. Çelik iddiaları yalanlayarak Özgür Özel'e desteklerini yineledi

Haber 05-11-2023 00:30

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? 16 Şubat evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama e-Devlet

Evde bakım maaşı, bakımı evde yapılan engelli veya yaşlı vatandaşlar için düzenli olarak ödeniyor. Şubat ayının ortalarına gelinmesiyle evde bakım maaşının yattığı iller de araştırılmaya başlandı. Peki evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? İşte 16 Şubat e-Devlet evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama ekranı...

Finans 16-02-2023 15:53

AFAD deprem yardımı nereden ve nasıl yapılır? İşte AFAD deprem IBAN SMS ve banka bilgileri

Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken deprem bağışı yapmak isteyen birçok vatandaş, AFAD deprem yardımı hesaplarını araştırıyor. Deprem yardımlarını yiyecek, kalın mont gibi eşya, gıda malzemelerinin yanı sıra IBAN veya SMS ile de yapabilirsiniz. Peki AFAD deprem yardımı nereden ve nasıl yapılır? İşte AFAD deprem IBAN SMS ve banka bilgileri...

Haber 10-02-2023 10:36

Survivor oy nasıl atılır? 2022 Survivor SMS oy ücreti ne kadar, SMS numarası kaç?

Survivor oy kullanma ücreti ve oyların nasıl atılacağını merak eden birçok izleyici internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Bu akşam TV8 ekranların yayınlanacak olan Survivor finali öncesi izleyiciler, 'Survivor oy nasıl atılır? Survivor SMS oy ücreti ne kadar ve SMS numarası kaç?' gibi sorgulamaları yapmaya devam ediyor. Büyük finalde sevdiği yarışmacıları destekleyecek olan kişisel için Survivor oy kullanma detaylarını sizler için hazırladık. Peki, Survivor oy ücreti ne kadar?

Magazin 30-06-2022 19:10

Survivor kim elendi, kim gitti? 14 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam yanıt buldu. Survivor 2022 All Star yarışmasında bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları belli olmuştu. Dün akşam yapılan ada konseyinde eleme adaylarından Atakan, Hikmet, Nisa veOgeday'ın SMS oy sıralaması sonuçları açıklandı ve veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti? 14 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim.

Magazin 15-06-2022 09:26

Emekliye 50 bin TL ve 80 bin TL nakit para! PTT'ten SMS yoluyla nakit desteği

Nakit para ihtiyacında olan emeklilerin özellikle bankalara olan borçlarının yapılandırılması ve nakit ihtiyaçlarının karşılanması için PTT'den yeni ve farklı destek kredileri açıklandı. Kredi desteği ile emeklilerinin nakit sıkıntılarını çözmeyi amaçlayan PTT, uygun taksitlendirme ve yapılandırma seçenekleriyle de ilgi çekti. İşte PTT'ten SMS yoluyla nakit desteği alma yöntemi!

Finans 23-03-2022 17:58

Ruslar şaşkın! Mesajı gönderen: Squad 303… 20 milyonu aştı, işte o mesajda yazanlar

Rusya-Ukrayna savaşında çatışmalar devam ederken tüm dünyada Rusya’ya tepkiler çığ gibi büyüyor. Bunlar yaşanırken Rus vatandaşlarının da savaş karşıtı söylemlerine sansür uygulandığı haberleri geliyor. Son olarak Polonyalı bilgisayar korsanları, Rusya’nın sansür ve bilgi dolaşımını engelleyici sistemlerini saf dışı bırakarak, Rus vatandaşlarına kısa mesaj ve eposta gönderilebilen bir internet sitesi kurdu. Böylece dünya çapındaki Rusya vatandaşlarına 20 milyondan fazla kısa mesaj gönderildi.

Haber 16-03-2022 21:45

NFT furyası sürüyor: Dünyanın ilk SMS'i satıldı!

NFT (Değiştirilemez Token) furyası giderek büyürken, İngiliz bir telekomünikasyon şirketi dünyanın ilk SMS'ini NFT olarak sattı. İşte "Mutlu Noeller" dileğinde bulunan ilk SMS'in NFT'sinin fiyatı...

Haber 22-12-2021 11:28

KVKK'dan açıklama geldi! Müşterinin açık rızası olmadan gönderilemeyecek

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), ticari ileti açıklaması yaptı. Buna göre, mağaza alışverişlerinde ödeme sırasında "doğrulama kodu" gönderilmesi için müşteriden istenen telefon numarasına, müşterinin açık rızası olmadan ticari ileti gönderilemeyecek.

Haber 17-12-2021 17:04

İlk SMS, NFT olarak satışa çıkacak!

NFT (Değiştirilemez Token) furyası giderek büyürken, Vodafone, dünyanın ilk SMS'ini NFT olarak açık artırmaya çıkarmaya hazırlanıyor. "Mutlu Noeller" dileğinde bulunan ilk SMS'in NFT'si, kripto para birimi Ethereum ile satılacak.

Haber 15-12-2021 18:18

Akıl alır gibi değil! 112'yi bin kez arayıp, 10 bin mesaj attı

Gaziantep'te 112 Acil Çağrı Merkezi'ni bin defa arayıp, 10 bin mesaj atarak asılsız ihbarlarla meşgul edip, rahatsızlık veren S.K. (37), tutuklandı.

Haber 28-10-2021 13:28

İlk Babalar Günü mesajları duygulandırıyor! Dedeye, abiye, kardeşe kısa ve uzun farklı Babalar Günü mesajları!

Babalar Günü’nü kutlamaya hazırlanırken, Pazar günü malum sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Fakat, babanıza birbirinden duygulu Babalar Günü mesajları gönderebilirsiniz. Dedeye, abiye, kardeşe, kısa ve uzun farklı Babalar Günü mesajları da bugünlerde çokça tercih ediliyor. Hele ki yeni baba olanlar için ilk Babalar Günü mesajları ayrı bir duygulandırıyor.

Haber 19-06-2021 19:05

Survivor SMS sıralaması belli oldu! İşte Mavi ve Kırmızı takımın Survivor SMS sıralaması

Survivor eleme konseyinin ardından yarışmayı yakından takip edenler SMS sıralamasını araştırıyor. Ekranların fenomen yarışması Survivor'da bu akşam elenen isim en başarılı kadın yarışmacılardan biri olan Merve Aydın oldu. Peki Survivor SMS sıralaması sonuçları nasıl? İşte, Survivor Mavi ve Kırmızı takım SMS sıralaması...

Trend 26-05-2021 01:04

Bayram ikramiyesi bekleyen emeklilere uyarı! Bu mesaja dikkat

Küresel güvenlik teknolojisi şirketinden yapılan açıklamada, bayram ikramiye ödemelerini bekleyen emekliler, "Sahte emekli bayram ikramiyesi SMS'lerine dikkat" diye uyarıldı.

Haber 05-05-2021 12:09

Yargıtay'dan emsal karar! O kelime hakaret sayıldı

Yargıtay 4. Ceza Dairesi, cep telefonundan ‘Salak’ mesajı atan sanığın ‘hakaret’ suçunu işlediğine hükmetti. Yüksek mahkeme, Asliye Ceza Mahkemesi’nin beraat kararını bozdu.

Haber 25-04-2021 09:55

Survivor 14. hafta SMS sıralaması belli oldu! Survivor Exxen SMS sıralaması

Survivor 14. hafta SMS sıralaması belli oldu. Bu haftanın SMS birincisi Aleyna Kalaycıoğlu olurken, SMS oylamasında en düşük oyu alan Hanzade, Survivor'dan elenen isim oldu. Peki, Survivor SMS sıralamasında hangi yarışmacı kaçıncı oldu? İşte, Survivor 14. hafta Exxen SMS sıralaması

Trend 14-04-2021 00:56

Survivor SMS sıralaması belli oldu! İşte Ünlüler ve Gönüllüler takımının 12. Exxen hafta SMS sıralaması

Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımının SMS sıralaması belli oldu. Yapılan oylama sonucunda belirlenen Survivor 2021 SMS sıralaması Exxen üzerinden paylaşıldı. SMS birincilerinin Ünlüler takımından İsmail Balaban ve Gönüller takımından Poyraz olmasının ardından diğer yarışmacıların da sıralamaları merak edildi. İşte, 1 Mart Survivor 2021 Exxen SMS sıralaması!

Trend 02-04-2021 02:03

Emniyet'ten flaş EBA uyarısı: EBA adı kullanılarak dolandırıcılık yapılıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden ve resmi Twitter hesabından EBA adı kullanılarak ücretsiz tablet dağıtımı yapıldığını belirten ve içeriğinde zararlı yazılım linkleri bulunan kısa mesajların gönderildiği ve vatandaşların mağdur edildiğine dair uyarıda bulundu. Kaynağı belli olmayan linklere tıklanmaması, bu tarz içeriklere itibar edilmemesi ve konunun en yakın kolluk birimine bildirilmesinin önem taşıdığı belirtildi.

Haber 05-03-2021 18:39

Hayatlarının şokunu yaşadılar! Cep telefonlarına gelen mesajla 77 bin lira dolandırıldılar

Yalova'da SMS ile cep telefonlarına gelen linke giriş yapan Bekir Çakak 53 bin lira, Ercüment Tunçöz 24 bin lira dolandırıldı. Aynı yöntemle 2 gün arayla toplam 77 bin lira dolandırılan 2 kişi savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber 27-02-2021 13:17

Mesaj yazmak parmaklar için tehlikeli

Her geçen gün daha çok kişinin kullanmaya başladığı cep telefonunun yazılı mesaj sistemi, kullananlarda kronik rahatsızlıklara yol açıyor.

Haber 23-08-2005 09:33
SMS