Soçi Haberleri

Soçi açıklarında hayatını kaybeden 3 Türk balıkçının cenazeleri Ordu'ya getirildi

Rusya'nın Soçi kenti açıklarında avlanan balıkçı teknesinde zehirlenen 3 balıkçının cenazesi, Ordu'nun Ünye ilçesindeki limana getirildi.

Yurthaber 19-02-2024 07:46

SON DAKİKA | Kritik zirvenin tarihi belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüşecek

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Eylül Pazartesi günü Soçi'de Rusya lideri Putin ile bir araya gelecek.

Haber 31-08-2023 13:14

Kruvaziyer Astoria Grande 899 yolcusuyla Sinop Limanı'na demirledi

Rusya'nın Soçi limanından hareket eden Panama bandıralı kruvaziyer "Astoria Grande", bu yıl 8. kez Sinop Limanı'na demirledi.

Yurthaber 25-08-2023 14:05

Soçi'de, Rusya-Azerbaycan-Ermenistan arasında kritik zirve! Putin duyurdu: Ortak bildiri kabul edildi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile Soçi kentinde görüşme gerçekleştirdi. Üçlü zirve sonrası açıklamalarda bulunan Putin, "Bugün ortak bildiri kabul ettik. Her halükarda temel konularda anlaşmayı başardık." ifadelerini kullandı.

Haber 31-10-2022 22:11

Soçi

Soçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Soçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Yurthaber 05-08-2022 22:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmesine ilişkin ortak açıklama yapıldı:

"Liderler, Suriye'de tüm terör örgütlerine karşı mücadelede dayanışma ve eş güdüm içinde hareket etme kararlılıklarını teyit etti" - "İki lider Ukrayna'dan tahıl ve gıdanın taşınmasına yönelik İstanbul Mutabakatına varılmasında iki ülke arasındaki yapıcı ilişkilerin rol oynadığını teyit etti" - "Liderler, Türkiye-Rusya arasındaki samimi, açık sözlü ve güvene dayalı ilişkilerin bölgesel ve uluslararası istikrarın tesisi açısından taşıdığı öneme işaret etti" - "İki lider, Rusya'nın tahıl, gübre ve gübre üretimi için gerekli hammaddenin kesintisiz ihracı dahil, İstanbul Mutabakatının lafzı ve ruhuna uygun şekilde tam olarak uygulanması lazım geldiğinin altını çizdi"

Haber 05-08-2022 20:53

Son dakika! Erdoğan dünyanın gözü burada demişti! Soçi zirvesi sona erdi... İşte alınan kararlar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüştü. Zirve öncesi liderler kamera karşına geçip önemli açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan'ın "dünyanın gözü burada dediği" zirve sona erdi. Rusya Başbakan Yardımcısı Novak, "Erdoğan ve Putin gaz ödemelerinin kısmen Rus rublesi ile yapılması konusunda anlaştı." ifadelerini kullandı. Öte yandan iki liderin görüşmesinin ardından ortak bildiri yayınlandı. İşte detaylar...

Haber 05-08-2022 19:35

Son dakika: Bakan Kirişci yarına işaret etti! 'Rusya'da belli bir aşamaya getireceğiz'

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Rusya'dan yangın söndürme uçağı alımına ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rus lider Putin'le bir araya geleceği Soçi ziyaretine işaret eden Kirişci, "Rusya'dan uçak alma konusunu belli bir aşamaya getireceğiz" ifadesini kullandı.

Haber 04-08-2022 10:39