Sofiane Feghouli Haberleri

Son dakika: Fenerbahçe'nin transferini Beşiktaş açıkladı! 'Samet Akaydın anlaşmak üzere!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de Dünya Kupası'ndan sonra devam edecek olan sezonda çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı, flaş açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Kazancı, Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın ile ilgilenmediklerini belirtirken, oyuncunun Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Spor 08-12-2022 10:05

Sofiane Feghouli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük'te!

Sofiane Feghouli ile ilgili Fatih Karagümrük'ten son dakika açıklamasında bulunuldu. VavaCars Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada 32 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusu ile önümüzdeki transfer döneminden itibaren geçerli olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya varıldığı ifade edildi. Peki, Sofiane Feghouli kimdir, kaç yaşında? Sofiane Feghouli hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Spor 29-11-2022 14:27

İstanbul'da kaldı! Sofiane Feghouli, Fatih Karagümrük ile 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı

Sezon başında sözleşmesi biten ve Galatasaray'dan ayrılan Sofiane Feghouli İstanbul'da kaldı. Fatih Karagümrük ile anlaşan 32 yaşındaki oyuncu 1.5 yıllık sözleşmeye imzayı attı. Menajerinin Beşiktaş'a önerdiği Cezayirli oyuncu, siyah-beyazlı kulüp tarafından veto edilince Fatih Karagümrük ile masaya oturuldu. 1.5 yıllık sözleşmeyi kabul eden Feghouli, resmi imzayı attı.

Spor 29-11-2022 14:20

Son dakika: Türkiye'de 4 kupa kazandı! Büyük sürpriz ortaya çıktı! Galatasaray'ın istemediği Sofiane Feghouli, bir başka Süper Lig devine gidiyor...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da tamamlayan ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıkan Sofiane Feghouli, herhangi bir takımla anlaşmamıştı. Ocak ayına kadar futbol oynamayacak olan Cezayirli oyuncunun menajeri, Feghouli'yi takımlara önermeye başladı. 32 yaşındaki futbolcunu menajerinin oyuncusunu önerdiği takımlar arasında Beşiktaş'ın da yer aldığı ifade edildi. İşte ayrıntılar...

Spor 23-11-2022 08:27

Feghouli'nin yeni adresi şaşırttı! İstanbul'dan vazgeçemiyor...

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Sofiane Feghouli'nin yeni adresi yavaş yavaş belli oluyor. Uzun yıllardır Türkiye'de yaşayan ve buraya ayak uyduran yıldız oyuncunun İstanbul'dan ayrılmak istemediği ortaya çıktı. Bu nedenle İstanbul takımlarıyla görüşen Sofiane Feghouli'nin yeni adresi de neredeyse belli oldu.

Spor 28-06-2022 07:46

Murat Sancak'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu! ''İki Arap bir takıma fazla gelir.”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özellikle Feghouli transferi ile ilgili kurduğu cümleler sosyal medyada gündem olmayı başardı. Murat Sancak, "Babel'i beğenirim ama gündemimizde yok. Feghouli... takımda zaten Belhanda var. İki Arap bir takıma fazla gelir.” dedi.

Spor 04-06-2022 10:25

Son dakika: Galatasaray'da büyük temizlik! 8 futbolcu ile yollar ayrıldı...

Son dakika haberleri: Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde iyi bir performans gösterse de Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da 11 Haziran'daki seçim ve yeni sezon öncesinde büyük bir değişim yaşanıyor. Sarı - kırmızılılarda 8 isimle yollar ayrılırken, bu oyuncular arasında yer alan Arda Turan'ın yeni görevi de belli oldu.

Spor 01-06-2022 16:45

Son dakika: Galatasaray'da Mbaye Diagne gerçeği ortaya çıktı!

Son dakika haberleri: Galatasaray camiası 11 Haziran'daki seçimi beklerken, gidecek ve kalacak oyuncularla ilgili de flaş gelişmeler yaşanıyor. Devre arasında kontratı karşılıklı anlaşarak feshedilen Mbaye Diagne'nin Galatasaray'a geri dönme ihtimali ortaya çıktı.

Spor 29-05-2022 13:29

Taraftar Babel'e çok öfkeli! Yılın ters köşesini yaptı

Galatasaray'da yıllık maliyetleri 6.4 milyon Euro olan ve sözleşmeleri biten Ryan Babel ve Sofiane Feghouli'nin hedefleri aynı. Sarı-kırmızılılarda yola devam etmek için yeni yönetimle görüşecek olan Ryan Babel 1.5 milyon Euro'luk indirimi göze aldı. Feghouli ise Başakşehir ve Kasımpaşa'ya sıcak bakıyor. Galatasaraylı taraftarlar ise bu sözlerin ardından Babel'e tepki gösterdi. Tecrübeli oyuncuyu takımda istemeyen sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada Babel'i mesaj yağmuruna tuttu.

Spor 28-05-2022 09:37

Son dakika: Galatasaray'da büyük kriz çıktı, kaptanlar olayı tatlıya bağladı!

Son dakika haberleri: Galatasaray'da herkes 11 Haziran'da yapılacak olan seçimi beklerken, oyuncuların 3 aydır maaş alamadığına yönelik haberler gündeme gelmişti. Sarı - kırmızılı futbolcular, kazan kaldırmak üzereyken devreye Fernando Muslera ve Sofiane Feghouli girdi. Oyuncularla konuşan kaptanlar, çıkacak olan büyük krizi önlediler.

Spor 24-05-2022 10:48

Son dakika: Galatasaray'a 100 milyon TL'lik müjde! Taraftar bunu bekliyordu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'da iki futbolcu maçın ardından taraftarlara veda etmişti. Sofiane Feghouli ve Ryan Babel, müsabakanın sonunda sarı - kırmızılı taraftarları selamlayarak ayrılığın sinyallerini vermişlerdi.

Spor 17-05-2022 09:46

Son dakika: Adana Demirspor maçı sonrasında Galatasaray'a veda ettiler! Sofiane Feghouli ve Ryan Babel...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Adana Demirspor'u ağırladı. Sarı - kırmızılılar, karşılaşmadan 3-2'lik üstünlükle ayrıldı. Maçın sonunda Sofiane Feghouli ile Ryan Babel'in taraftarlara üçlü çektirdikten sonra el sallaması veda olarak ifade edildi.

Spor 16-05-2022 22:43

Galatasaray'da bu akşam 3 kişi son maçına çıkıyor! Arda Turan'da ise olay farklı...

Galatasaray’da sözleşmeleri sezon sonunda sona eren 3 futbolcu taraftarları önünde son maçına çıkacak. Önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen bu 3 isim sarı-kırmızılı formayla son kez taraftar önüne çıkacak.

Spor 16-05-2022 13:44

Son dakika: Galatasaray'da büyük şok! Serbest kalıyor...

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi flaş bir gelişme yaşanıyor. 5 yıldır sarı-kırmızılı ekipte top koşturan Feghouli ile kesin olarak yollar ayrılacak. Cezayir Milli Takımı'na sakatlığı nedeniyle gitmesini istemeyen Galatasaray'ı dinlemeyip giden Feghouli bir de üstüne sakatlanınca ipler koptu. Sarı-kırmızılılar 32 yaşındaki oyuncuya sözleşme önermeyecek ve sezon sonunda serbest kalacak.

Spor 06-04-2022 19:53

Son dakika: Galatasaray'dan resmi açıklama! Derbide oynama ihtimali yok

Son dakika: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etmiş ve gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisinin öncesinde hata yapmamıştı. Sarı - kırmızılıların teknik direktörü Domenec Torrent, maçtan sonra açıklama yaptı. İspanyol çalıştırıcı, derbide forma giyemeyecek olan isimleri de açıkladı.

Spor 02-04-2022 23:11

Galatasaray kariyeri bitti! Sofiane Feghouli herkesi kızdırdı...

Galatasaray'da ilk ayrılık resmen gerçekleşiyor. Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Cezayirli futbolcu, sarı-kırmızılı teknik heyetin uyarılarına rağmen milli takımla maça çıktı ve yeniden sakatlandı. Sol arka adalesinde yırtık oluşan Feghouli kritik dönemde forma giyemeyecek, sezon sonu sözleşmesi de uzatılmayacak.

Spor 02-04-2022 10:37

Son dakika: Galatasaray'a milli ara yaramadı! 4 oyuncuda sakatlık...

Son dakika: Milli ara, Galatasaray'a yaramadı. Sarı - kırmızılı ekipte 4 futbolcunun sağlık durumu hakkında açıklama yayımlandı. Yapılan açıklamada Sofiane Feghouli, Mostafa Mohamed ve Omar Elabdellaoui'nin sakatlandığı, Sacha Boey'in ise koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Spor 31-03-2022 15:54

Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Sezon sonunda yolcu...

Son dakika: Galatasaray'da camia içerisinde seçim heyecanı yaşanırken, bir yandan da gelecek sezonun kadrosu şekillenmeye başladı. Sarı - kırmızılıların Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli için de karar verildi.

Spor 31-03-2022 15:32

Son dakika: Galatasaray'da Fernando Muslera gerçeği! Bir devir kapanıyor...

Galatasaray'da camia içerisinde hareketli günler yaşanırken, bir yandan da milli takımlarına giden futbolcuların gösterdiği performanslar ilgi çekti. Birçok ismin oyunu dikkatle takip edilirken, sarı - kırmızılıların kalecisi Fernando Muslera hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Uruguaylı file bekçisinin milli takım kariyeriyle ilgili kararı belli oldu.

Spor 31-03-2022 10:58

Galatasaray'da büyük temizlik! 8 isim gidiyor...

Hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda hedeflerinin çok uzağında kalan ancak UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna yükselme başarısını gösterdikten sonra Barcelona'ya elenen Galatasaray'da yeni sezonun planlaması yapıldı. Sarı - kırmızılılarda takımdan gönderilecek isimler belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Spor 24-03-2022 14:57

Son dakika: Galatasaray'da Domenec Torrent'ten son şans! Arda, Feghouli ve Babel...

Son dakika: Galatasaray'da UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda Barcelona'ya 2-1 kaybederek elenmiş olmanın ardından tüm gözler Spor Toto Süper Lig'e çevrildi. Sarı - kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent, takımdaki futbolcularla gelecek sezon devam edilip edilmeyeceğine kalan 9 haftada karar verecek.

Spor 20-03-2022 12:49

Feghouli'den Barcelona maçı sonrası samimi açıklama

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, Barcelona maçı sonrası konuştu.

Spor 11-03-2022 01:35

Galatasaray'da eksiklerden yeni takım kurulur! Hatayspor maçında yıldız futbolcular kadroda yok

Galatasaray yeni teknik direktörü Domenec Torrent yönetiminde ilk maçına Hatayspor deplasmanında çıkacak. Sarı-kırmızılıların zorlu maç öncesi kamp kadrosu açıklanırken yıldız futbolcuların eksikliği dikkat çekti. Galatasaray'da Nelsson, Diagne ve Luyindama gibi isimler kamp kadrosunda yer almadı.

Spor 15-01-2022 15:21

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'ndan Fatih Terim'e transfer çalımı!

Galatasaray'da gündem devre arasında yapılacak transferlere çevrildi. Onyekuru konusunda iddialı konumda bulunan Sarı-Kırmızılılar bu transferi bitirmek için adeta gün sayıyordu. Her şey bitti derken Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir Onyekuru transferi için araya girdi. Fatih Terim'in kulağına giden bu haber tecrübeli çalıştırıcıyı çok kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 04-01-2022 17:08

Feghouli yerine Ghezzal alınıyor! Teknik heyet kararını verdi...

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla sezon başında bonservisi alınan Cezayirli yıldız oyuncu Rachid Ghezzal'a milli takım için müjde geldi. Galatasaray'da sakatlanan Feghouli'nin yerine alınması düşünülen Ghezzal beklemeye geçti. Eğer Ghezzal Cezayir'in kadrosuna alınırsa Afrika Uluslar Kupası'nda forma giyecek ve Beşiktaş'tan minimum 2 hafta uzak kalacak. İşte detaylar...

Spor 04-01-2022 11:52

Son dakika: Emre Belözoğlu'ndan Galatasaraylı Feghouli'ye kanca! Visca'nın boşluğu çabuk doldu...

Son Dakika Galatasaray Haberleri: Başakşehir'in başında harikalar yaratan Emre Belözoğlu, devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Visca'nın alternatifini buldu. Galatasaray'da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği bilinen Sofiane Feghouli için Emre Belözoğlu ve yıldız oyuncunun menajeri bir araya geldiği iddia edildi. Sergilediği performansla Fatih Terim'in gözünden düşen Cezayirli kanat oyuncusunun Başakşehir'e transferi an meselesi olarak görülüyor. İşte detaylar...

Spor 27-12-2021 19:21

Tümer Metin: Feghouli ile yollar ayrılmalı

Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmayı Tivibu Spor'da değerlendirdi. Tümer Metin, Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna sert sözler kullandı.

Spor 29-11-2021 08:06

Fatih Terim'den Fenerbahçe maçı açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Marsilya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte Fatih Terim'in sözleri...

Spor 24-11-2021 16:30

Feghouli şov yaptı! Cezayir, play-off'a kaldı

Dünya Kupası Afrika Elemeleri A Grubu 6. maçında Cezayir konuk ettiği Burkina Faso ile 2-2 berabere kaldı ve play-off oynamaya hak kazandı.

Spor 16-11-2021 21:54

Feghouli'den olay sözler: Mesut Özil'den nefret ediyorum

Galatasaray’ın Cezayirli oyuncusu Sofiane Feghouli, milli formasıyla son 9 maçta 10 gole direkt katkı yaptı. Bu performansıyla adeta ülkesini Dünya Kupasına taşıyor. Sarı-kırmızılıların sözleşme yenilemek için görüşmelere devam ettiği Feghouli ülkesinde verdiği bir röportajda hayatında en nefret ettiği insanlardan birisinin Mesut Özil olduğunu itiraf etti.

Spor 15-11-2021 07:38

UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın golü Berisha'dan

Fenerbahçe'de Mergim Berisha'nın Antwerp deplasmanında attığı gol, UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın golü seçildi.

Spor 05-11-2021 16:37

Sofiane Feghouli'den 12 yıl sonra bir ilk!

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova karşısında 1-0 öne geçiren golü atan Sofiane Feghouli, 12 yıl sonra bir ilki de yaşadı.

Spor 04-11-2021 23:12

Sosyal medya yıkıldı! Ata Demirer'den Feghouli yorumu

Ünlü komedyen ve senarist Ata Demirer, Galatasaray-Gaziantep FK maçı sırasında Twitter hesabından bir yorum yaptı.

Spor 01-11-2021 08:00

Sofiane Feghouli'den flaş hamle! Türk vatandaşlığı için başvuru yapıyor

Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Cezayirli oyuncu Sofiane Feghouli, Türk vatandaşlığı almak için işlem başlattı.

Spor 30-10-2021 12:17

Galatasaray'ın Feghouli ve Babel planı

Galatasaray, maliyeti yüksek Sofiane Feghouli ve Ryan Babel ile Radamel Falco'ya uyguladığı formülle ocakta vedalaşmak istiyor.

Spor 28-10-2021 21:34

Ocakta yolcular! Fatih Terim 7 ismin biletini kesti

Galatasaray'da devre arası büyük transfer yapılacak. Sarı-Kırmızılı takımda Fatih Terim performansından memnun kalmadığı 7 futbolcu ile yolların ayrılmasını istiyor.

Spor 26-10-2021 15:11

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray'a büyük kıyak!

Başakşehir’in yeni teknik direktör Emre Belözoğlu kolları sıvadı… İkinci yarıda istediği takımı kurmak için transfer çalışmalarına başladı. Görüştüğü sürpriz isimse Galatasaray’ın yollarını ayırmak istediği Sofiane Feghouli’nin temsilcisi oldu.

Spor 08-10-2021 07:45

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'daki 3 ayrılığı açıkladı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'da Fatih Terim'in daha öne ima ettiği ve gözden çıkarılan 3 futbolcuyu tek tek açıkladı. Fatih Terim'in açıklamalarını ‘tehlikeli' olarak nitelendiren Rıdvan Dilmen, söz konusu futbolcular için “‘Demek biz gideceğiz' diyorlardır” ifadelerini kullandı. Peki Rıdvan Dilmen'in açıkladığı ve Galatasaray'ın göndermek istediği 3 futbolcu kim?

Spor 24-09-2021 15:14

Galatasaray'dan açıklama! Feghouli ve Muslera

Galatasaray, milli takımdan sakat dönen Sofiane Feghouli'nin tedavisine başlandığını, Fernando Muslera'nın ise antrenmanda yer almadığını duyurdu.

Spor 10-09-2021 20:21

Galatasaray, Feghouli ile görüşme yapacak

Galatasaray yönetimi, yıllık toplam maliyeti 4.1 milyon Euro'yu bulan Feghouli'nin garanti maaşını 3.8 milyon Euro'dan 2.5 milyon Euro seviyesine düşürmek istiyor.

Spor 14-08-2021 11:04

Fatih Terim'den sürpriz tercih! Mohamed'e şok, Feghouli ve Diagne...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, 3. ön eleme turunda bu akşam deplasmanda St. Johnstone ile karşı karşıya gelecek. 1-1 sona eren ilk maçın rövanşında Fatih Terim'den sürpriz tercihler gelmesi bekleniyor. Falcao'yu kadroya almayan deneyimli teknik adam, forvet bölgesinde ise Mohamed'in yerine Diagne'ye şans verecek. Başkan Burak Elmas'ın, "Takımdan göndermek istiyoruz" dediği Feghouli'nin de bu akşam ilk 11'de yer alacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 12-08-2021 17:14

Sofiane Feghouli, Olympiakos yolcusu

Henry Onyekuru'yu kadrosuna katan Olympiakos, bu kez gözünü Sofiane Feghouli'ye dikti.

Spor 04-08-2021 09:56

Burak Elmas'dan Falcao ve Feghouli'ye: Kendinize kulüp bulun!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, MHK Yaz Semineri resmi açılışının ardından konuştu. Yüksek ücretleri nedeniyle Falcao ve Feghouli’den kulüp bulmalarını istediklerini söyleyen Elmas, Morutan ile ilgili olarak da bugüne kadar herhangi bir tekliflerinin olmadığını ve olmayacağını söyledi.

Spor 02-08-2021 15:33

Galatasaray'da tasfiye zamanı! 8 ayrılık

Galatasaray'da son dakika gelişmesi... 8+6 kuralına göre 14 yabancıya kadroda yer verebilecek Galatasaray’da ilk hedef; en maliyetli 3 isimle vedalaşmak. Gönderilmek istenen oyuncuların başında Falcao, Feghouli ve Babel var. Amaç yenilere yer açmak ve takımın maliyetini düşürmek.

Spor 27-07-2021 07:39

Galatasaray'da ayrılık! Sosyal medya hesabından sildi

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. PSV hezimeti sonrasında sarı kırmızılılar üst üste transferleri KAP'a açıklarken bir de ayrılık iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yıldız oyuncu Galatasaray'ı sosyal medya hesabından da sildi.

Spor 25-07-2021 16:44

Galatasaray'a Feghouli için kiralama teklifi

La Liga'ya geçen sezon veda eden Valladolid'in, Sofiane Feghouli'yi kiralamak için Galatasaray ile görüştüğü kaydedildi.

Spor 18-07-2021 19:37

Galatasaray'da Falcao ve Feghouli ayrılıyor

Galatasaray yeni sezon forma tanıtım lansman çekimlerinde dikkat çeken bir ayrıntı gözlerden kaçamadı. Takımın iki yıldızı Falcao ve Feghouli çekimde yer almadı.

Spor 08-07-2021 10:25

Fatih Terim döner dönmez o isimlerin biletlerini kesti!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeniden Florya'ya geri dönmesiyle transferde hareketli saatler yaşanmaya başladı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynanacak PSV maçı öncesi kamp kadrosunu şekillendirmek isteyen Terim, transfer raporunu yönetime iletti. Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimler de netlik kazandı. İşte detaylar...

Spor 22-06-2021 18:01

Galatasaray'da yeni sezon öncesi şok ayrılık kararı!

Fatih Terim krizi ve başkanlık seçiminin gölgesinde yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayan Galatasaray'da sürpriz ayrılıklar üste yaşanıyor. Yeni sezonda teknik direktör olarak Fatih Terim'in görev yapması beklenirken kadro yapılanması merak ediliyor. İşte Galatasaray'da yolların ayrılacağı o isimler...

Spor 14-06-2021 23:31