Şoför Haberleri

Yurthaber 07-03-2024 14:37

Şoför ile muavin birbirine girdi, yolcular araçtan indirildi! İstanbul-Ankara otobüsünde ortalık karıştı

İstanbul'dan Ankara'ya giden bir yolcu otobüsünde adeta kıyamet koptu. Yedek şoför ile muavin arasında başlayan tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Yolcular bağrışa çağrışa edilen kavga nedeniyle isyan ederken kimileri sinir krizi geçirdi. Yolcuların kavga edenleri araçtan yaka paça indirdiği anlar da kameralara yansıdı.

Haber 19-01-2024 11:37

Muavini ezerek öldürmüştü! Otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı: 'Beni dövünce...'

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, mola verdikleri otogarda tartıştıkları muavin Abbas İşler’i (42) ezerek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan yolcu otobüsü şoförü Sebahattin İnce’nin (40) ifadesi ortaya çıktı. İnce ifadesinde, “Kalabalık bir grup beni dışarıda dövdü. Onlar beni dövünce ben de kendimi arabanın içine attım. Panik halinde aracı çalıştırıp hareket ettiğim için Abbas'ı fark etmeyerek araçla üzerinden geçmişim. Yolcuların eşyalarının üzerinden geçtim diye düşündüm" dedi. İşte detaylar...

Haber 09-01-2024 15:30

Otobüs şoförü, muavini ezerek öldürmüştü! Kan donduran olayın nedeni ortaya çıktı

Diyarbakır’da, yolcu otobüsü şoförü Sebahattin İnce (40), mola verdikleri otogarda tartıştığı muavini Abbas İşler’i (42) ezerek öldürdü. Şoför İnce tutuklanırken, olaya ilişkin ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. İnce’nin mola verdikleri tesiste yemek yerken masaya bir yolcuyu davet ettiği, bu nedenle de İşler ile tartıştıkları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 28-12-2023 15:45

Muğla'da otobüs şoförünün seyir halinde mesajlaşması yolcu tarafından görüntülendi

Muğla'da otobüs şoförünün trafikte seyir halinde cep telefonuyla mesajlaşmasını bir yolcu cep telefonunun kamerasıyla görüntüledi.

Yurthaber 25-12-2023 13:13

'Direkt mi gidiyorsun' sorusuna 'yamuk gidiyorum ben' cevabını verince ortalık karıştı! Polis memurunun dizini kırıp gözünü morarttı

Alibeyköy’de İETT otobüsüne binen kadın yolcuların “direkt mi gidiyorsun” sorusuna şoför “yamuk gidiyorum ben” cevabını verince ortalık karıştı. Şoför ile kendisini uyaran polis memuru arasında kavga çıktı. Şoförün dışarıda polis memuruna saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay esnasında kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaş da yaralandı. Olay sonrası gözaltına alınan şoför, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 12-12-2023 11:59

Otobüs şoförü ve motorcu arasında geçen diyalog izleyenlerin içini ısıttı!

Ankara'da motorcu ile otobüs şoförü arasında geçen bir konuşma sosyal medyada gündem oldu. Videodaki konuşma izleyenlerin içini ısıttı. Videoda otobüs şoförü yol veremediği motorcuya 'Sizlere yol bırakmadığım için özür dilerim.' dedi.

Haber 10-12-2023 22:45

İETT şoförüne saldırı kamerada! 'Plajda yürür gibi yürümeyin' deyince ortalık karıştı

Sarıyer’de seyir halinde olan İETT otobüsünün şoförü, yaya geçidinde yol vermediği şahısların saldırısına uğradı. Öfkelenen şahıslar otobüse tekme, “plajda yürür gibi yürümeyin” diyen sürücüye ise yumrukla saldırdı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, burnu kırılan şoför hastaneye kaldırıldı. Polisin gözaltına aldığı iki saldırgan ise sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 04-12-2023 12:59

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi, yürekler ağza geldi! Yolcu otobüsünde büyük panik: İkinci kaptandan hayat kurtaran hamle...

Şoförün direksiyon başında kalp krizi geçirdiğini gören ikinci kaptanın hamlesi faciayı son anda önledi! Malatya'da şehirlerarası sefer yapan yolcu otobüsünde yaşanan panik anları kameraya yansıdı. Kaptan Süleyman Ekici'den ise acı haber geldi.

Haber 21-11-2023 10:01

Bağcılar'da çöp kamyonu çok sayıda araca çarparak durabildi! Şoför yokuş aşağı giden araçtan atladı

Bağcılar'da freni boşalan çöp kamyonu çok sayıda otomobile çarparak durabildi. Kamyonun şoförü ise yokuş aşağı giden araçtan kendisini yola attı. Kazada kamyon şoförü yaralandı.

Haber 19-11-2023 16:34

Sinirlerine hakim olamayan okul servisi şoförü ortaokul öğrencisinin boğazına yapıştı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletindeki bir okul servisinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler herkesi tedirgin etti. Söz konusu görüntülerde servis şoförünün ortaokul öğrencisinin boğazına yapıştığı, onu iterek tokatladığı anlar yer aldı. Görüntüleri ifşa edilmesinden sonra 77 yaşındaki servis şoförü Miles Jenkins tutuklandı.

Trend 03-11-2023 13:22

Halk otobüsü şoföründen ilginç hareket! Yolculara 'çok konuşuyorsunuz' dedi...

Bursa'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir özel halk otobüsü şoförü, ‘çok konuştukları’ gerekçesiyle yolcuları araçtan indirip, seferine boş araçla devam etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 31-10-2023 17:45

Aydın'da halk otobüsü sürücüsüne yumruk atılması araç kamerasınca kaydedildi

Aydın'da, bir kişinin halk otobüsü şoförüne yumruk atması araç kamerası tarafından görüntülendi.

Yurthaber 23-10-2023 15:08

Mersin'de Tesla ile drift atan sürücüye ceza! Trafikten men edildi

Mersin'de 'Tesla' marka aracıyla drift atan sürücünün ehliyeti daimi olarak iptal edilirken, aracı da trafikten men edildi.

Haber 15-10-2023 19:02

6 kişinin öldüğü kazada yolcu otobüsünün şoförü tutuklandı!

Amasya'nın Merzifon ilçesinde 6 gün önce yolcu otobüsünün devrilmesiyle 4'ü üniversite öğrencisi 6 kişinin hayatını kaybettiği; 35 kişiyle birlikte kendisinin de yaralandığı kazada sürücü Kemal Öz tutuklandı.

Haber 06-10-2023 20:29

Otobüs şoförü fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, fenalaşıp bayılan yolcuyu otobüs sürücüsü hastaneye yetiştirdi. O anlar, otobüsün güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 06-10-2023 18:24

16 kişi hayatını kaybetmişti! Gaziantep'te yolcu otobüsünün kaza yapan araca müdahale edenlere çarptığı kazada yeni gelişme... Cezası beli oldu

Gaziantep'te yolcu otobüsünün, kaza yapan araca müdahale edenlere çarpması sonucu 16 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin davada, otobüs şoförüne 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Haber 21-09-2023 13:15

Silivri'de 3 tırın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Silivri'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan ve araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 13-09-2023 07:40

Dinlenme tesisinde ortalık savaş alanına döndü! Ücretsiz yemek isteyen otobüs şoförünün akrabaları da geldi: Heykelle başını yaraladılar

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde bir dinlenme tesisinde 'ücretsiz yemek' tartışması kavgaya döndü. Otobüs şoförü A. K. iddiaya göre müşteri getirdiği için lokantada ücretsiz yemek yemek istedi. Teklifi geri çevrilen A. K. kadın çalışanlara küfretti. A. K.'nin akrabalarının da aralarında yer aldığı otobüs yolcuları da gelince tesiste ortalık savaş alanına döndü. İddiaya göre ustalardan biri heykelle başından yaralandı.

Haber 21-08-2023 14:59

Turizm cennetinde 20 bin liralık maaş dikkat çekmedi! Antalya'da 'şoför' kıtlığı: Kentin dört bir yanına dev afişler asılarak iş ilanı verildi

Turizm sezonu canlılık gösterince Antalya'daki turist sayısı 8 milyonu aşarak rekor kırdı. Kentteki toplu taşıma araçları ise şoförsüz kaldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi şoför kıtlığı için şehrin birçok noktasına dev afişler asarak iş ilanı verdi. Ancak 20 bin TL maaş dahi şoför açığını kapatmaya yetmedi. Başvurular beklentiyi karşılayamadı.

Haber 04-08-2023 12:16

Yolcusunu gitmek istediği yere götürmeyen taksi şoföründen absürt tavsiye: Binince 'Nereye?' diye soracaksın

İstanbul'da kronik hale gelen taksi sorununu bir kez daha gözler önüne seren video sosyal medyada gündem oldu. Beylikdüzü'nden taksiye binen yolcuyu taksi şoförü istediği yere götürmedi. Bir de yolcuya hayli ilginç bir tavsiye verdi: "Taksiye bindiğinde 'Nereye?' diye soracaksın."

Haber 19-07-2023 15:37

Çalıştıracak insan bulamıyorlar! 24 bin TL maaşla toplu ulaşım şoförü aranıyor

Turizm kenti Antalya’da toplu taşıma araçlarında çalışacak şoför aranıyor. Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, eleman bulmakta zorlandıklarını ifade etti. Arslan, “Odamıza kayıtlı 240 aracımızdan 140 tanesi şoför olmadığından dolayı çalışmıyor. 150-200 tane şoföre ihtiyacımız var, çalışacak olan personele 23-24 bin TL maaş veriyoruz. Bu şartlarda bile şoför bulamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 18-07-2023 17:00

Konya'da refüjdeki beton saksıya çarpan taksinin şoförü öldü

Konya'da refüjdeki beton saksıya çarpan taksinin şoförü hayatını kaybetti.

Yurthaber 22-06-2023 08:07

'Psikolojim bozuldu! Üzerime gelince bırakıp gittim' Yolcular şoförsüz otobüsün içinde öylece kaldı...

Antalya’da yolculara sinirlenerek yolcu dolu otobüsü durakta park edip terk eden şoför, patronun ricası ile işe geri döndü. Yaşadıklarını anlatan otobüs şoförü Rasık Kayaca, “Yolcular ile ön aynanın görüş açısının kapatılması konusunda tartıştık. Yolcuların üzerime gelmesi ile psikolojim bozuldu, ben de bıraktım gittim. 30 dakika sonra işe geri gelerek aracı aldım. Patronum olmasa işi bırakmıştım” dedi.

Haber 10-05-2023 16:19

Balıkesir'de AK Parti seçim aracının şoförünü darbettiği öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, AK Parti'nin seçim aracına saldırıp şoförü darbettiği öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 04-05-2023 10:50

Bomboş otobüste yanındaki koltuğa oturmak isteyen adama böyle tepki gösterdi.... O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı

TikTok’ta paylaşılan bir otobüs içi kamera görüntüleri 7 milyon izlenmeye ulaştı. Bomboş otobüste yanına oturmak isteyen adama tepki gösteren kadına ait görüntüler kısa sürede takdir topladı. İkili arasındaki tartışma otobüsün sürücüsü dahil olarak erkek yolcuyu araçtan indirene kadar devam etti.

Trend 13-04-2023 09:47

Kimse inanmıyor ama o bir kamyon şoförü! Müstehcen pozları sayesinde sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medya üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını paylaşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Daysen Havoc, sosyal medya kariyerinin yanında aslında bir kamyon şoförü. “Dünyanın en seksi kamyon şoförü” olarak hayranlarının isimlendirdiği Havoc, paylaşımları sayesinde servet kazanmasına rağmen tutkuyla bağlı olduğu şoförlük işinden vazgeçmeyeceğini açıkladı.

Trend 10-04-2023 09:47

Zonguldak'ta hosteslik yaptığı şehirlerarası otobüsün kaptanı oldu

Zonguldak'ta otobüslerde 10 yıl hostes olarak çalıştıktan sonra şoför koltuğuna oturan Yeliz Toronoğlu, şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlardan takdir topluyor.

Yurthaber 08-03-2023 09:49

Sosyal medya deprem sonrası hızla giden TIR şoförünü konuşmuştu! ‘Pala Dayı’ lakaplı Kazım Budak yaşananları anlattı: Hız kadranını kapattım

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medyada yayılan bir video gündem oldu. Videoda, deprem bölgesine iş makinesi taşıyan bir TIR'ın, bölgeye bir an önce ulaşmak için yüksek hızla ilerlediği görüldü. İş yerinde kendisine ‘Pala Dayı’ denildiği ifade eden Kazım Budak yaşananlarını anlattı. TIR'ın hız kadranını kapattığını ve ne kadar hızla ilerlediğini bilmediğini belirten Budak "Hiç durmadan, belki bir can daha fazla kurtarırız maksadıyla gittik" dedi.

Haber 25-02-2023 17:49

Şoför nasıl yazılır, şoför yazımı nasıl olmalıdır? Şoför mü şöför mü, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Farklı dillerden birçok kelimeyi dağarcığına katmış olan Türkçe dünyadaki en zengin diller arasında yer alır. Başka dillerden gelen kelimeler zamanla bazı ekler alarak ya da telaffuz değişikliklerine uğrayarak Türkçeleşmiştir. Şoför de bu özelliklere sahip olan kelimelerden biridir. Fransızca kökenli olan şoför kelimesi genel olarak yazım yanlışına düşülen kelimelerin de arasındadır.

Egitim 03-02-2023 16:09

'Uzun süredir bunu söylemedim ama...' 5 öğrenciye mezar olmuştu! Afyonkarahisar'daki Türkiye'yi yasa boğan kazayla ilgili servis şoföründen şoke eden iddia

Geçtiğimiz yıl Afyonkarahisar'da meydana gelen servis minibüsü kazasında 5 öğrencinin hayatını kaybetmesi tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Kazaya ilişkin 6 kişinin yargılanmasına 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Servis şoföründen şoke eden bir iddia geldi. "Çocukların ailesi üzülmesin diye uzun süredir bunu söylemedim ama..." diyerek sözlerine başlayan şoför, kazanın çocukların gürültüsü sonucu şuur kaybı ve baygınlık geçirmesi nedeniyle olduğunu iddia etti.

Haber 30-01-2023 17:53

'Kurban olayım canım benim' dedi ama darptan kurtulamadı! Otobüs şoförüne yumruklu saldırı kamerada, kanlar içinde kaldı

Kocaeli'deki bir halk otobüsünde yaşanan korkunç olay gündem yarattı. Gültepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre kendisini beklediği durakta geç fark eden otobüs şoförüne sinirlenen bir yolcu, yumruklarla saldırdı. Şoför "Kurban olayım canım benim" diyerek dil dökse de saldırıya uğramaktan kurtulamadı. Darp anı kameraya yansırken, şoförün yüzünün kanlar içinde kaldığı görüldü. Öte yandan şoföre saldıran E.B. yakalanarak tutuklandı.

Haber 17-01-2023 15:57

Site sakinleri şok yaşadı! Servis şoförü köpeği ezip geçti, geriye bu görüntüler kaldı

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yaşanan içler acısı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Bir sitede servis minibüsü yolun ortasında duran köpeği ezip geçti. Köpek aracın altından kıvranarak çıktıktan birkaç metre sonra yere yığılarak can verdi. Servis şoförü köpeği ezdiğini fark etti ancak yoluna devam etti. O sırada olay yerinde bulunan site sakinleri ise şok geçirdi. Geriye ölen köpeğin daha önce başka köpeklerle oyun oynadığı anların görüntüleri kaldı.

Haber 18-12-2022 10:26

Aracına astığı not görenleri hem gülümsetti hem de şaşırttı! Biraz hoşgörü, usta olacağım

Eskişehir’de bir vatandaşın arabasının arkasına yazdığı yazı, seyir halinde ilerleyen sürücülerin şaşkınlığına neden oldu. Sürücü, aracının arkasına "Acemi sürücüyüm, biraz hoşgörü. Usta olacağım" şeklinde yazı asarak trafikteki diğer sürücüleri uyardı. İçerisinde yolcuların olduğu görülen seyir halindeki araçta yazan not diğer sürücülerin de dikkatini çekmeyi başardı.

Haber 11-12-2022 12:00

İETT şoföründen engelli vatandaşa isyan ettiren sözler! 'Vallahi vuracağım seni, sakat bırakacağım'

Sarıyer'de görenleri isyan ettiren bir olay yaşandı. İETT şoförü, engelli kartı olmadan otobüse binen engelliye hakaret edip tehditler savurdu. Duruma tepki gösteren çevredekilerle de tartışan şoför otobüse kimseyi almadan uzaklaştı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İşte olayın detayları...

Haber 08-11-2022 12:13

Durakta bekleyen şoför silahlı saldırı ile öldürülmüştü... İntikam cinayeti çıktı! Para karşılığında öldürmüşler

Midibüs şoförü Muhammed Mehdi Balkaya (50) Muş’tan yolcu getirdiği Diyarbakır’da durakta beklerken silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edilirken olayın sır perdesi de aralandı. Şüphelilerden R.T. ve S.M.’nin Balkaya’yı tanımadığı, azmettirici M.G.'den aldıkları para karşılığında cinayeti işledikleri tespit edildi. Olayın azmettirici olduğu belirtilen M.G.’nin kardeşinin, Balkaya’nın bir akrabası tarafından öldürdüğü ortaya çıktı.

Haber 07-11-2022 15:31

Artvin'de elektrik akımına kapılan şoför Erzurum'da tedaviye alındı

Şoför Ogün Cansız: - "Akıma kapılmam sonucu vücudumu hissetmiyordum, kolum ve ayağım patladı. Her şeyin başı dikkatten geçiyor"

Yurthaber 20-10-2022 16:39

Gaziantep'te otobüs şoförünü bıçakla öldüren zanlı tutuklandı

Gaziantep'te otobüs şoförünü bıçakla öldüren zanlı tutuklandı

Yurthaber 14-10-2022 14:39

Gaziantep'te tartıştığı genç tarafından bıçaklanan otobüs şoförü öldü

Gaziantep'te tartıştığı genç tarafından bıçaklanan otobüs şoförü öldü

Yurthaber 13-10-2022 17:01

Darbettiği yolcuyu araçtan indiren İETT şoförü men edildi

Darbettiği yolcuyu araçtan indiren İETT şoförü men edildi

Yurthaber 13-10-2022 11:40

Otobüs Cevizlibağ durağından geçiyor mu? diye sordu... Sonrası korkunç! Darbedip otobüsten attı

Fatih’te bir İETT otobüsünde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Otobüse binen bir doktor, şoföre “Otobüs Cevizlibağ durağından geçiyor mu?” sorusunu yöneltti. Şoför bu soruya yanıt vermedi. Ardından bir başka yolcu daha şoföre soru sordu ve şoför yine yanıt vermedi. Bunun üzerine doktor tepki gösterdi. Bir anda öfkelenen şoför doktorun üzerine yürüdü ve darbetti. Olay sonrası yolcu sürücüden şikayetçi oldu.

Haber 12-10-2022 23:15

Samsun'da bindiği taksiyi gasbeden 17 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı

Samsun'da bindiği taksiyi gasbeden 17 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı

Yurthaber 11-10-2022 13:22

Mersin'de şoförle tartışan yolcu otobüse zarar verdi

Mersin'de şoförle tartışan yolcu otobüse zarar verdi

Yurthaber 18-09-2022 23:42

Otobüs şoförü yolcuların hayatını hiçe saydı: Direksiyon başında mesajlaştı

Yolcu otobüsünün şoförü direksiyon başında yolcuların hayatını hiçe saydı, 2 dakika telefon ile mesajlaştı.

Haber 17-09-2022 16:04

Aydın'da tır şoförü aracında ölü bulundu

Aydın'da tır şoförü aracında ölü bulundu

Yurthaber 06-09-2022 20:52

Sakarya'da belediye otobüsü şoförü, araçta rahatsızlanan kadını hastaneye yetiştirdi

Sakarya'da belediye otobüsü şoförü, araçta rahatsızlanan kadını hastaneye yetiştirdi

Yurthaber 01-09-2022 14:00

Gölgesinde otururken kayan tırın altında kalan sürücü öldü

Gölgesinde otururken kayan tırın altında kalan sürücü öldü

Yurthaber 25-08-2022 12:06

Yolcuların canını hiçe saydı! O anlar anbean kaydedildi

Son günlerde ülke gündemini meşgul eden trafik kazalarının acısı hala taze iken, Ankara-Bartın yolundaki bir otobüsten skandal görüntüler geldi. Ankara'dan Bartın'a seyir halinde olan yolcu otobüsünün şoförü cep telefonuyla mesajlaştı. O anlar yolcular tarafından anbean kaydedildi. Öte yandan yolcuların canını hiçe sayan o şoförle ilgili cezai işlem uygulandı.

Haber 23-08-2022 00:48