Sokak Ismi Haberleri

Survivor'da Berna ve Aleyna arasında büyük mücadele! Kavga çıktı, o söz elenen ismi çıldırttı

Survivor All Star'da eleme adayları Berna, Damla Can, Merve ve Aleyna'ydı. Yarışmanın en güçlü kadınları arasında yer alan dört isimden Berna ve Aleyna düelloda kapıştı. Yenilen Berna Aleyna'nın sözü karşısında kendini tutamadı ve ortalık karıştı.

Magazin 2024-04-25 07:06:53

Galatasaray yeni Sacha Boey'ini İtalya'da buldu! Şaşırtan detay...

Galatasaray'da transfer temasları hız kesmeden devam ederken, Bayern Münih'e satılan Sacha Boey'in yeri halen doldurulabilmiş değil. Sarı-Kırmızılılar bu anlamda temaslarını sürdürürken sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-24 21:28:36

Alkollü araç kullandığı için ceza kesildi! Vücudum kendisi üretiyor, içmedim diyerek kendisini savundu... Meğerse 'sarhoş hasta sendromu' varmış

Belçika'da, trafik kontrolleri sırasında birkaç kez kanında yüksek oranda alkol bulunduğu tespit edilen ve ehliyetine el konan erkek sürücü karar en sonunda itiraf etti. Nadir görülen hastalığı nedeniyle vücudunun alkolü otomatik olarak ürettiğini iddia eden ismi açıklanmayan adam yapılan sağlık kontrollerinden sonra haklı bulundu ve trafik cezaları silindi.

Trend 2024-04-24 13:51:22

Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Yenilikçi projeleriyle adından söz ettiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu Melikgazi’de sokak hayvanları için köy kuracağını ifade etti.

Yurthaber 2024-04-24 10:02:56

6000 yılından geldiğini iddia eden 'zaman yolcusu' gündem yarattı! 6000 yılındaki yaşamım diyerek fotoğrafları paylaştı... 'Arkamda asla geri dönemeyecek bir arkadaş bıraktım'

Gelecekten gelen bir 'zaman yolcusu' olduğunu iddia eden bir adam, dünyamızın 6000 yılında nasıl görüneceğine dair tüm detayları anlattı. İsmi açıklanmayan zaman yolcusu hatta 6000 yılında yaşadığı şehrin görüntüsü olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı gösterdi. Sosyal medyada kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşıma tepkiler de gecikmedi.

Trend 23-04-24 09:27

Öldüresiye dayak kamerada! Sokak ortasında 7 kişi birden saldırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 7 kişi, 2 kişiyi öldüresiye dövdü. U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. U.K.'nin polisteki ifadesinde bir anda saldırıya uğradıklarını ve saldırganları tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Saldırı anları cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 12:54

Kan donduran cinayet! Tartıştığı arkadaşını sokakta tüfekle katletti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. M.K. (26), tartıştığı arkadaşı Salih Avcı'yı (23) pompalı tüfekle sokak ortasında öldürdü. OIay sonrası kaçan M.K., jandarma ekiplerince yakalandı.

Haber 21-04-24 12:31

İran -İsrail gerilimi sonrası petrolde 100 dolar endişesi! Yetkili isimden açıklama

İran ve İsrail gerilimi küresel piyasada dalgalanmalar neden olurken brent petroldeki fiyat artışları akaryakıtta da zam getireceği endişelerini doğurdu. Varil fiyatı 90 dolar gören petrolde artış devam eder mi? Konunun yetkili ismi Uluslararası Enerji Ajansı konuştu.

Finans 21-04-24 10:38

BBP lideri Destici 'Çok net ifade etmek istiyorum' diyerek açıkladı: 'Çok saldırgan köpekleri uyutacağız'

BBP lideri Mustafa Destici, sokak köpekleriyle ilgili olarak "Saldırgan olanlarını ve zararlı olanları sokaklardan alacağız. Elbette ki bunların içerisinde çok saldırgan ve hastalığa bulaşmış olanlar varsa elbette ki onları da uyutacağız. Bunu da çok net ve açık bir şekilde buradan ifade etmek istiyorum" dedi.

Haber 20-04-24 17:34

Sokakta tartıcılık yapan adam coğrafya bilgisiyle ağızları açık bıraktı! Sosyal medya onu konuşuyor:Vallahi helal olsun

Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Röportajda sokakta tartıcılık yaptığını söyleyen bir adamın coğrafya bilgisi herkesin ağzını açık bıraktı. İlkokuldan beri harita incelediğini söyleyen adam çevresindekilere "Helal olsun" dedirtti.

Trend 20-04-24 14:38

Ses kısıklığı ve yutma sorunu nedeniyle hastanelik oldu! Doktorları bile şaşırttı: Boğazında bozuk para sıkıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde ismi açıklanmayan bir hasta ses kısıklığı ve yutma sorunu nedeniyle hastanelik oldu. Doktorlar yapılan testlerde hastanın boğazında bir bozuk paranın sıkıştığını fark etti. Nefes borusu ve ses telleri arasında sıkışan bozuk parayı almak için cerrahi operasyon yapıldı.

Trend 20-04-24 14:10

İşten evine dönen 19 yaşındaki genç kıza sokak ortasında saldırdı! Tecavüzcünün kaçış görüntüleri güvenlik kamerasına böyle yansıdı

İngiltere'nin Leicester bölgesinde yaşanan bir tecavüz olayı ülke gündemine yerleşti. Bulgaristan asıllı 25 yaşındaki Emil Emilov isimli bir adam işten eve yürürken 19 yaşındaki genç kıza saldırdı. Sokak ortasında gerçekleşen saldırının sonrada Emilov'un kaçış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 20-04-24 10:21

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası 'Uğur Dündar' demişti! Müge Anlı'yı bile şaşkına çeviren 'Yeşilçam iddiası'... Konu Erol Simavi'lere kadar geldiyse

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için günlerdir Müge Anlı canlı yayınına çıkıyor. Müge Anlı Suphiye Orancı'yı buldu ancak tüm Türkiye'nin merak ettiği anne "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı ve görüntü vermek istemedi. Suphiye Orancı hakkındaki yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı. Erol Simavi'nin ismi de geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-04-24 12:21

Maket eşeğiyle sokak sokak gezerek Nasreddin Hoca'nın hikayelerini anlatıyor

Yozgat'ta emekli Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ertuğrul Kapusuzoğlu, yaptırdığı maket eşeğiyle sokak sokak gezerek çocuklara Nasreddin Hoca'nın hikayelerini anlatıyor.

Yurthaber 19-04-24 11:06

Galatasaray Real Madrid'in kaptanına kancayı taktı! Sarı-Kırmızılılar Şampiyonlar Ligi yarı final maçının yıldızı Nacho Fernandez'i gündemine aldı

Bu sezonu şampiyon tamamlama hesaplarının yanı sıra yeni sezon hesaplarını da şimdiden yapmaya başlayan Galatasaray transferde sürpriz bir atağa kalktı. Sarı-Kırmızılılar Real Madrid'in yıldız ismi Nacho Fernandez'i gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 18:21

Durağın ismine karşı çıktı! İmamoğlu ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul'da savcılığa başvuran bir kişi, toplu taşıma duraklarına şirket ismi verilerek gelir elde etmeye yönelik hazırladığı projenin İBB tarafından telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini öne sürerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Metro İstanbul çalışanları hakkında şikayette bulundu. Şikayetçi Aydın Coşkuntürk, "Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kullanmış olduğu Pegasus-Kozyatağı metro durağının telif hakları tamamen şahsıma aittir. Burada benim bütün haklarım çiğnenmiş oluyor" dedi.

Haber 18-04-24 15:50

İsmi gibi Melek! 3 gün önce karar verdi, 4 kişiye umut oldu

Yalova'da Melek Karakaş'ın (21), otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Karakaş’ın kazadan 3 gün önce bağışladığı organları, 4 kişiye umut oldu. Melek’in kalbi, karaciğeri ve böbrekleri Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen hastalara nakledilecek.

Haber 18-04-24 13:59

MSB'den dikkat çeken İncirlik hamlesi! İsmi değiştirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İncirlik/Adana’da bulunan 10’uncu Tanker Üs Komutanlığının ismi Hava Kuvvetlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ‘10’uncu Ana Jet Üs Komutanlığı’ olarak değiştirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Haber 18-04-24 12:08

Skandal görüntüler! Sınıf arkadaşlarının gözü önünde öğretmenine tokat attı... Sınıftan kahkaha sesleri yükseldi... Sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem bölgesindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir öğrenci öğretmenine tokat attığı ve bununla ilgili şaka yaptığı rahatsız edici video internette viral hale geldi. O anlarda sınıf arkadaşları gülerken öğretmenin yüzüne iki kez vuran genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 18-04-24 10:37

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 18-04-24 09:30

İkinci kez anne olan Azra Akın bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmini bakın ne koydu Bize de sürpriz oldu

Aynı yıl hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çift bebeğine bakın hangi ismi verdi.

Magazin 17-04-24 21:33

Adı Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ile anılan Melisa Döngel'den beklenen açıklama geldi!

Son günlerde ismi Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile anılan güzel oyuncu Melisa Döngel'den çıkan aşk iddialarına dair açıklamalarda bulundu.

Spor 17-04-24 18:17

İki kadın önce kaza yaptı! Sonra araçlarından inerek otoyolun ortasında kavga etmeye başladılar... Diğer sürücüler şaşkınla izledi

Birleşik Krallık'ta büyük bir köprüyü durma noktasına getiren trafik kazasına dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan iki kadın sürücü otoyolda akan trafikte önce kaza yaptı. Ardından ise araçlarından inerek saç saça baş başa kavga etmeye başladı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Trend 17-04-24 15:20

Esenler’de Dedesinden otizmli çocuğa şiddet iddiası

Esenler’de iddiaya göre, otizmli bir çocuk dedesi tarafından sokak ortasında şiddet gördü.

Yurthaber 17-04-24 14:51

Kızlarının 17 yaşındaki arkadaşına tecavüz etti! Babadan pişkin savunma: İddiaları tamamen reddediyorum

Tayland'ın Songkhla bölgesinde yaşanan olay ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. İki kızının arkadaşı olan 17 yaşındaki ismi açıklanmayan kızın misafir olarak yatıya kaldığı 43 yaşındaki baba genç kıza tecavüz etti. 17 yaşındaki mağdur ertesi gün durumu polise anlatarak babayı ihbar edince gerçek ortaya çıktı.

Trend 17-04-24 13:08

Sosyal medya fenomeni Francia James, kalabalık caddede fotoğraf çekimi yapınca gündem oldu! Bir gören bir daha baktı

Francia James, sosyal medyadan sıklıkla yaptığı cesur paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip. Sosyal medyadan birbirinden ilginç paylaşımlara imza atan James bu kez hayranlarını sokakta şaşırttı. Kalabalık bir sokağın ortasında çekim yapan fenomen ismi görenler bir daha baktı.

Trend 17-04-24 11:45

Bursa’da otomobil sokak ortasında alevlere teslim oldu

Bursa’da bir otomobil sokak ortasında alev alev yandı.

Yurthaber 17-04-24 10:08

Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın için kulübü Antalyaspor'dan açıklama geldi!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, ismi son günlerde Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın ile ilgili açıklamada bulundu. Boztepe önceliklerinin Sergen Yalçın olduğunu vurguladı.

Spor 16-04-24 16:43

16 yaşındaki kıza tecavüz ettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak yürüdü! Güvenlik kamerasına böyle yansıdı

İngiltere'nin Liverpool şehrinin merkezindeki St Johns Gardens bölgesinde 16 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kıza tecavüz edildi. Yaşadığı saldırının ardından durumu polise haber veren genç kıza saldıran kişinin meydandan elini kolunu sallayarak uzaklaştığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı.

Trend 16-04-24 15:01

İstemsiz bir şekilde büyüyordu! Gözünden canlı solucan çıkarttılar... Çoğu hasta semptom bile göstermiyor

28 yaşındaki ismi açıklanmayan hasta istemsiz bir şekilde gözünde devam eden büyümenin sonrasında doktora başvurdu. Doktorlar yaptıkları incelemede kadının gözündeki şişkinliğin gözün etrafında dolaşan bir canlı solucan olduğunu keşfetti.

Trend 16-04-24 11:27

Beşiktaş'tan Erol Bulut hamlesi! Yerli teknik direktör adaylarından birisi olduğu iddia ediliyor

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından teknik direktör arayışları hemen başladı. Yeri hoca adayları arasında Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ismi masaya gelirken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Spor 16-04-24 10:15

Annesi 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi! Aleyna Kalaycıoğlu eleme konseyinde onun adını yazdı! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümünde eleme adayı belli oldu. Eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun yazdığı ismi görenler çok şaşırdı. Yarışmadaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-24 07:31

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Yer: Mersin! Opera söyleyerek sokak sokak gezdi... Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Mersin'de kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde bir kadının opera söyleyerek sokakta gezmesi dikkatleri gözlerden kaçmadı. O anları çevrede bulunanlardan bir kişi cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 13-04-24 13:50

Genç kızların kavgasında skandal görüntüler! Bayıltana kadar dövdü, kimse hiçbir şey yapmadan sadece izledi

Londra'nın güneydoğusunda bulunan Greenwich bölgesinde ismi açıklanmayan genç kızlar arasında kavga çıktı. Saldırı sırasında kendilerine ırkçı bir hakarette bulunduğunu iddia edilen iki siyahi genç kız parkın ortasında başka bir kızı darp etmeye başladı. Çevredekiler olaya müdahale etmezken o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaşmayı tercih etti.

Trend 13-04-24 08:47

Olympiakos maçında alınan yenilgi sonrası Fenerbahçe'nin yıldız ismi sorumluluğu aldı, özür mesajı yayınladı!

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final ilk mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos karşısında 3-0'dan 3-2'ye getirdiği maçta rakibine mağlup olurken tecrübeli oyuncu Çağlar Söyüncü maçın ardından bir özür mesajı yayınladı. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 08:24

Ses kaydı ortaya çıktı, Lionel Messi için soyunma odasında söylenen sözleri duyanlar inanamadı!

Inter Miami'nin yıldız ismi Lionel Messi son dönemde yaşadığı sakatlıklarla boğuşan Lionel Messi ile ilgili şok ses kaydı ortaya çıktı. Rakip takım antrenörü, Arjantinli yıldıza dair inanılmaz sözler söyledi. İşte detaylar...

Spor 10-04-24 18:18

Dünya futbolunun efsane ismi Agüero, Real Madrid-Manchester City maçına bahis oynadığını açıkladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başladı. Manchester City'nin eski oyuncusu Agüero'dan ilginç bir itiraf geldi.

Spor 09-04-24 21:31

TFF Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı! Fikret Orman'ın ismini duyan şaştı kaldı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz’daki mali genel kurulun seçimli genel kurul olarak yapılacağını duyururken, kulüpler seçimin daha erken yapılması için imza toplamaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken, başkanlık için ismi geçen isimler de netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Spor 09-04-24 09:22

Beylikdüzü'nde dehşet saçtı! Boşanma aşamasındaki karısını sokakta defalarca bıçakladı

Beylikdüzü'nde bir şahıs, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında defalarca kez bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 09-04-24 00:55

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kan donduran bir cinayet yaşandı. Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile genç kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi ağabey ise saldırının ardından kayıplara karıştı.

Haber 08-04-24 17:28

Kadınlar sözlü tartışmaya girdi, kocaları sokak ortasında çatıştı! 2 kişi yaralandı,2 kişi gözaltına alındı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile sokak ortasında karşılaşınca ortalık savaş alanına döndü. Kadınlar sözlü münakaşaya girerken silahlarına davranan kocaları çatıştı. Meydana gelen olayda iki kişi yaralanırken iki kişi de gözaltına alındı. Sokak ortasındaki silahlı çatışma ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 08-04-24 00:57

Sokak ortasında dehşet! 70'lik dede silahını çekti, ortalığı kana buladı

Samsun'da İsmail Y. (70), boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi (43) sokak ortasında tabanca ile vurup, intihara kalkıştı. Çift hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Haber 07-04-24 15:35

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Kadınlar sokak ortasında birbirine girdi! Kavgayı kayda aldı, isteği şaşkına çevirdi

İstanbul'da markette tartışan iki kadın, sokak ortasında birbirine girdi. Saç saça baş başa kavgaya tutuşan kadınları, bir vatandaş telefonu ile kayda aldı. Kavgayı videoya alan vatandaşın, o sırada birbirlerinin üzerinde tepinen kadınlardan isteği ve rahatlığı ise izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte o görüntüler...

Haber 07-04-24 12:59

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Nuri Alço'dan sevenleri üzen haber geldi. Alço, Eskişehir'deki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Alço'nun beynine pıhtı attığı ve yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Magazin 06-04-24 18:46

Ortaokul öğrencisine aşık oldu! 14 yaşındaymış gibi davranarak kandırdı... Taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan Alyssa Ann Zinger isimli bir kadın ismi açıklanmayan ortaokul öğrencisiyle yasak aşk yaşadı. 15 yaşındaki öğrenciye kendisinin 14 yaşında olduğunu söyleyerek kandıran Zinger, resşit olmayan çocukla en az 30 cinsel eylemde bulunduğu ve çok sayıda kişiye müstehcen videolar gönderdiği iddiasıyla tutuklandı.

Trend 06-04-24 14:26

Oyuncu Ahmet Kural baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

41 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kural, eşi ve oğlu Kemal’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 13:29

Görümcesi düğününde beyaz dantelli bir kıyafet tercih edince sosyal medyadan isyan etti! 'Resmen görümce terörü'

Reddit'ten düğününe dair bazı kareleri paylaşan ismi açıklanmayan bir kadın görümcesinin düğünde beyaz dantelden oluşan bir kıyafet tercih etmesine isyan etti. Gelin görümcesiyle birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşınca kullanıcılar gönderiye adeta yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 06-04-24 11:12