Solo Sergi Haberleri

Sergi pozları olay olmuştu! Aşka gelen Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisiyle peş peşe paylaşım yaptı

Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozları büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada gündem yaratan pozlar hakkında açıklama yapan Kaygılaroğlu, o pozları sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiğini belirtmişti. Bu kez aşka gelen ünlü oyuncu yeni sevilisiyle peş peşe paylaşım yaptı.

Magazin 2024-04-17 23:22:34

Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlara tepki yağdı! Sosyal medyada olay yarattı

Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri haberleri gündemdeki yerini korumaya devam ederken oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozlar büyük tepki çekti. Sosyal medyada gündem yaratan pozları Kaygılaroğlu'nun, sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği öğrenildi.

Kadin 2024-04-17 09:25:08

Fatma Turgut'tan şaşırtan itiraf: 'Aldattım ve aldatıldım...'

Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut Türkiye’yi gezerek sevenleriyle buluştu. Turgut, hiç ara vermeden Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kocaeli’de konserler verdi. Son konserinde hayranlarıyla dertleşen Fatma Turgut’un aşk hayatıyla ilgili itirafı gündem oldu.

Magazin 2024-03-11 17:40:44

36. Güzellik ve Bakım İstanbul Fuarı kapılarını açtı

Güzellik ve Bakım İstanbul Fuarı, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 36. kez kapılarını açtı.

Yurthaber 2024-03-07 13:44:59

Ağrı’da Atasözleri ve Deyimler sergisi açıldı

Ağrı Merkez Şeref Saraçoğlu İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) başlattığı "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında "Atasözleri ve Deyimler" konulu bir sergi açtı.

Yurthaber 23-02-24 15:45

'ANOPHTHALYA' sergisi kapılarını açıyor

'ANOPHTHALYA' sergisi 16-22 Mart tarihlerinde kapılarını sanatseverlere açıyor. Sergi, insanların kör olduğu tüm duyguları aktarmayı ve herkesin kendi bakış açısıyla resimleri incelemesini amaçlıyor.

Magazin 19-02-24 22:03

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılarak ölen şah kartalı sergi için tahnit edildi

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılarak ölen "şah kartalı" tahnit edildi.

Yurthaber 14-02-24 09:21

Sakarya’da Şubat ayı birbirinden keyifli etkinliklerle geçecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin söyleşi, panel, konferans, tiyatro gösterimi, sergi ve dinletilerle geçecek olan Şubat Ayı Kültür Takvimi açıklandı.

Yurthaber 01-02-24 12:07

Kanıt kitabındaki görsellerden oluşan sergi Tuzla'da açıldı

Anadolu Ajansı (AA) muhabirlerinin, İsrail'in Gazze'de işlediği suçları tüm açıklığıyla ortaya koyan, temel delil niteliğindeki ‘Kanıt’ kitabında yer alan fotoğraflarından oluşan sergi, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde açıldı.

Magazin 12-01-24 11:34

8. Heritage İstanbul 15-17 Mayıs'ta düzenlenecek

TG EXPO tarafından organize edilen koruma, restorasyon, arkeoloji, müzecilik ve kütüphanecilik teknolojileri fuar ve konferansı 8. Heritage İstanbul, bu yıl 15-17 Mayıs'ta Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak.

Yurthaber 09-01-24 14:57

Pera Müzesi'ne nasıl gidilir? Pera Müzesi nerede, hangi semtte?

Tarih kokan sokakları ve binaları ile meşhur olan İstanbul’un yıllardır ev sahipliği yaptığı önemli müzelerden biri de yüzlerce yıllık tarihi ile bilinen Pera Müzesi’dir. Bir müzeden çok daha fazlası olan Pera Müzesi, 1893 yılında yaptırılmış olan Bristol Otel’in binasında yer alır. Burada sergilenen eserlerin yanı sıra oditoryum, eğitim odaları, etkinlikler için de kullanılabilen çok amaçlı sergi alanları, kafe ve dükkan da bulunur.

Haber 25-11-23 12:25

Kayseri'de 7,5 milyon yıllık fosillerin yer aldığı sergi açıldı

Kayseri'de, Kocasinan ilçesindeki Yamula Barajı çevresinde süren kazılarda bulunan 7,5 milyon yıllık zürafa, gergedan ve fil gibi hayvanların fosilleri sergileniyor.

Yurthaber 20-11-23 13:38

Anadolu'nun köklü tarihine ışık tutan sergi! 350 eserlik seçki ziyarete açıldı

Yıldız Holding’in her yıl Kasım ayında kutladığı geleneksel “Mutlu Et Mutlu Ol Günü”ne bu yıl, Cumhuriyetin 100. yılı coşkusu damga vurdu. Gün boyu gerçekleştirilen toplumsal fayda odaklı faaliyetlerin yanı sıra şirket bu sene, arkeolojik eserlerin yer aldığı yeni koleksiyon sergisinin açılışını da gerçekleştirdi.

Finans 18-11-23 12:41

Outdoor severlerin bir numaralı tercihi Adidas Terrex serisinin sevilen modelinde indirim

Outdoor ayakkabı deyince akla gelen ilk markalardan Adidas, Terrex serisi ile kullanıcılarına yüksek performans, ultra konfor, uzun süren dayanıklılık ve yenilikçi tasarım sunuyor. Outdoor severlerin bir numaralı tercihi arasında yer alan Terrex modelleri içinde Swift Solo 2, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Kısa süreliğine indirimde olan Adidas Terrex Swift Solo 2 Outdoor Ayakkabı'ya sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 20-10-23 15:31

Siz giderken biz dönüyorduk...

Saklıkent kanyonu, tam 18 km uzunluğunda gizli tuzaklarla kaplı, doğal hayata hiç müdahale edilmemiş kayalar arasına sıkışmış gizli bir cennet. Solo geçiş serisine katmak istediğim özel kanyonlardan biri.

Spor 30-09-23 12:36

Açılan 'sergi soruşturması'na İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert tepki: Utanç verici, kepazelik!

İBB'nin Feshane'deki resim sergisi hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Şu atılan adımlara bakıyorum, Feshane'de açılan bir sergi üzerinden adalet adına bir savcının yazdığı çağrıya bakıyorum, utanç verici. Demokrasi adına bir kepazelik. Böyle bir ortamı yaratıyorsun ki; kimse bu ülkeye gelmesin" diye konuştu.

Haber 05-09-23 15:21

CHP İstanbul İl Başkanlığı zam sergisi açtı

CHP İstanbul İl Başkanlığı zam gelen ürünlerin fotoğraflarının yer aldığı "MuazZam Bir Sergi"yi tanıtmak için toplantı düzenledi.

Yurthaber 24-07-23 15:13

Feshane'deki sergi tartışmalara yol açtı! Protesto ettiler: 'İvedilikle kaldırılması lazım'

İBB tarafından Feshane'de açılan 'Ortadan Başlamak' adlı sergi, LGBT propagandası, polis düşmanlığı, cinsel içerikli tabloların bulunduğu iddiası sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bir grup bugün sergiyi protesto etmek için Feshane önünde toplandı. Aralarında avukat, akademisyen, gazeteci ve sanatçının olduğu grubun protestosu nedeniyle ziyarete kapatılan sergi, grubun dağılması sonrasında yeniden ziyarete açıldı.

Haber 27-06-23 14:32

Beyonce konseri İsveç'te enflasyonu artırdı! Kimse bunu beklemiyordu: En az yüzde 0,3…

Beyonce, yedi yıl aranın ardından Rönesans Dünya Turnesi kapsamında ilk solo turnesine çıktı. Ekonomistler, İsveç’te düşüş eğilimine giren enflasyonun beklenenden yüksek gelmesinin sebebini Beyonce’nin başkent Stokholm'deki konserine bağladı. Elektrik ve gıda fiyatlarındaki düşüşün Mayıs ayında enflasyon oranının düşmesine katkıda bulunduğunu dile getiren ekonomistler otel, yemek içme gibi bazı mal ve hizmetlerin maliyetlerdeki artışı tetiklediğini söyledi.

Finans 15-06-23 12:09

Uşak'ta Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 184. yılı kutlandı

Uşak'ta Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 184. yılı dolayısıyla sergi açıldı.

Yurthaber 15-06-23 07:34

İşitme engelli öğretmenin öğrencilerinden 200 eserlik sergi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde İşitme Engelli Ressam ve Resim Öğretmeni Vesil Bacı’nın öğrencilerinin yaptığı 200 eserden oluşan resim sergisi ziyarete açıldı.

Yurthaber 13-06-23 10:31

Atık ürünleri toplayıp sergi açtılar

Kırşehir’de, Kırşehir Lisesi öğrencilerinin 3 aylık çabasıyla oluşan ’Atık Ürünlerin Dönüşüm’ Sergisi Cacabey Meydanında açıldı.

Yurthaber 07-06-23 12:21

Ağrı Bilim Dolu Günler Bilim Şenliği başladı

Ağrı'da, sergi, bilimsel atölye, bilimsel etkinlik ve yarışmaları kapsayan "Ağrı Bilim Dolu Günler Bilim Şenliği" başladı.

Yurthaber 30-05-23 14:43

Kırkurgan Kanyonu/Solo geçişi

Bir hayal kur, imkânsız olsun ama onu gerçekleştirebilecek kocaman bir yüreğin olsun. İşte bu kanyon geçişi tam olarak böyle bir maceradır.

Haber 23-05-23 14:32

Pedro Pascal’ın yeni projesi belli oldu! Bu kez komedi filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak

Pedro Pascal, başrollerini Margaret Qualley ve Geraldine Viswanathan'ın üstleneceği ‘Drive-Away Dolls’ filminin kadrosuna dahil oldu. Film aynı zamanda yönetmen Ethan Coen’in kardeşi Joel Coen olmadan çektiği ilk solo filmi olacak.

Trend 21-04-23 15:16

Mardin'de yurtta kalan depremzede çocukların yaptığı resimler sergilendi

Mardin'de yurtta kalan depremzede çocukların yaptığı resimlerin yer aldığı sergi açıldı.

Yurthaber 12-04-23 15:37

Bursa'da ramazan ayına özel iki sergi açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı etkinliklerinin başlangıcını "Osmanlı’dan Günümüze Kabe Örtüleri ve Hac Hatıraları Sergisi" ile "Geçmişten Günümüze Saray Kokuları ve Osmanlı Takıları Sergisi"nin açılışıyla yaptı.

Haber 23-03-23 11:30

Sivas'ta yaban hayatını tuvale yansıtan öğrenciler sergi açtı

Sivas'ın Ulaş ilçesinde 30 lise öğrencisi, küresel ısınmaya dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak için yaban hayatını karakalem çalışmasıyla tuvale yansıttı.

Yurthaber 17-01-23 14:59

Trabzon'da, sağlık çalışanlarının çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı

Trabzon Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen "Doğumdan Yaşama İnsanımız" adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleşti.

Yurthaber 05-01-23 07:48

Bir haber izledi, hayatı değişti! Şimdi bir koleksiyonu var: Gören herkes merak edip geliyor

Büyükçekmece’de yaşayan 56 yaşındaki öğretmen Bahri Göktaş, 5 yıl önce yurt dışına eski model bir aracını götüren gurbetçi vatandaşın haberini izleyerek etkilendi. Göktaş, birkaç yıl içerisinde hobi olarak topladığı Anadol marka araçların koleksiyonunu yaptı. Bir tek Böcek modelli aracının eksik olduğunu ifade eden 56 yaşındaki adam, yakın zamanda onu da koleksiyonuna katmak istediğini söyledi. Bir sergi açmak istediğini belirten Göktaş, arabalarını satmayı ise düşünmüyor.

Haber 02-01-23 13:35

Tarım Kredi Market'te DEV İNDİRİM başladı! Makarna 9,90 TL, 2 kg un 24,90 TL! İşte Tarım Kredi Market 16-31 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 16-31 Aralık 2022 aktüel ürünleri arama motorlarında sorgulanıyor. Bu tarihler arasında indirimli satışların yapılacağı Tarım Kredi Market'te yetişen alacak. Sleepy Extra çocuk bezi 89,90 TL, Solo 32'li tuvalet kağıdı 129,90 TL, TK makarna çeşitleri 500 gram 9,90 TL, TK buğday unu 2 kg 24,90 TL'den raflardaki yerini alacak. İşte Tarım Kredi Market aktüel ürünler listesinin tamamı...

Finans 20-12-22 09:08

Tarım Kredi Kooperatif Market fiyatları İNDİRDİ! Sleepy Extra çocuk bezi 89,90 TL, Solo 32'li tuvalet kağıdı 129,90 TL! Duyan koşuyor

Tarım Kredi Kooperatif Market'te öyle bir indirim başladı ki duyan koşuyor. Son zamanlarda temel gıda ürünleri, temizlik ürünleri ve bebek bakım ürünlerine gelen zamlar vatandaşların belini bükmeye başladı. Cep yakan fiyatlara karşın Tarım Kredi Kooperatif Market fiyatları İNDİRDİ! Sleepy Extra çocuk bezi 89,90 TL'den, Solo 32'li tuvalet kağıdı 129,90 TL'den satılıyor. Bu fiyatları duyan koşuyor...

Finans 16-12-22 15:51

Çankırı'da farkındalık için trafik kazalarının fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı

Çankırı'da trafik kazalarına yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla fotoğraf sergisi açıldı.

Yurthaber 07-12-22 15:52

CHP yeni vizyonunu açıkladı! Kılıçdaroğlu 5 maddeyi tek tek sıraladı: Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması'nda kurmaylarını tanıtıp CHP'nin yeni vizyonunu açıkladı. Programda ekonomi başta olmak üzere yeni projeler tanıtıldı. Kapanış konuşmasında sahneye çıkan Kılıçdaroğlu, 5 dönüşüm maddesini tek tek açıklayarak, "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Haber 03-12-22 18:24

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Arda Güler' zirvesi! Karar verildi...

Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi'ne futbol dünyasından birçok önemli isim katılım sağlarken, bu isimler arasında son dönemlerde Arda Güler'den dolayı isimleri sık sık birlikte anılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile, Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş'ta vardı. Sergide karşılaşan ikilinin genç yıldız için mini bir zirve yaptığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 03-11-22 08:50

Alman sokak fotoğrafçısı Adana’da sergi açtı

Asıl mesleği müzik menajerliği olan Alman vatandaşı Guido Schulz, sokak fotoğraflarından oluşan 10. sergisini Adana’da açtı.

Haber 03-11-22 08:40

Son dakika: Erdoğan'dan futbolda 'uzatmalar' sözleri! O zamanlar hakemler pek vermiyordu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen "Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi" açılışında konuştu. Konuşmasında futbola dair mesajlar veren Erdoğan, geçmişte oynanan futbol maçlarında hakemlerin uzatma kararına ilişkin ilgi çekici bir mesaj verdi.

Haber 02-11-22 15:01

Hastalardan el emeği ve göz nuru sergisi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalar tarafından hazırlanan el emeği ve göz nuru sergisi büyük beğeni topladı. Turgutlu Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören ve el uğraşı terapisi uygulanan hastaların hazırladığı ürünler hastane stant alanında düzenlenen sergi ile görücüye çıktı.

Haber 31-10-22 17:09

Beren Saat müjdeyi verdi! Hayranları merakla bekliyordu

Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, önceki gece Etiler'de bir sergi çıkışında görüntülendi. Sadece Atatürk portreleri ve resimlerinin sunulduğu sergiden çıkan çiftten Beren Saat, sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Magazin 29-10-22 09:11

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki, Konya'da sergi açılışına katıldı

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki, Konya'da sergi açılışına katıldı

Yurthaber 18-10-22 14:15

Ara Güler, vefatının 4. yılında sergi ve etkinliklerle anıldı

Foto muhabiri Coşkun Aral: - "Kendisi bu evrensel dili 'fotoğrafçayı' fotoğraf makinesiyle tanıştığı günden itibaren kendi topraklarında, yakın coğrafyalarda, savaşların olduğu yerlerde, insanların gerçek anlamıyla yaşadığı her yerde dillendirdi. İstanbul'un gözüydü çünkü İstanbul'u onun vasıtasıyla tanıdık. Türkiye'nin en önemli araştırmacılarını, bilgi insanlarını, kültür insanlarını, sanatçılarını onun objektifinden gördük"

Yurthaber 17-10-22 23:39

BTS hayranlarına kötü haber! 'Şimdilik' son konserini verdi

Solo projelerine odaklanan ve askere gitmesi gereken BTS üyelerinin tekrar bir araya gelmesi yıllar sürebilir.

Magazin 17-10-22 11:01

Sınıf öğretmeni 35 yıllık taş koleksiyonunu öğrencilerin istifadesine sunuyor

Sakarya'da yaşayan Osman Açıkgöz, gezdiği şehirlerden topladığı 1357 parça taş ve madenle öğrencilerin görerek öğrenmesine imkan sağlıyor - Osman Açıkgöz: - "Okuttuğum 4'üncü sınıfın ilk ünitesi olan yer kabuğunun yapısı, kayaçlar, madenler ve fosiller konusunu öğrencilerin daha iyi öğrenebilmeleri için düzenlediğim bir sergi"

Yurthaber 13-10-22 14:19

Mevsimlik tarımda çocuk işçiliğine resimleriyle dikkati çekecekler

Yalova Çiftlikköy'deki Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulunda öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan 50 yağlı boya tablodan oluşan "Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi" başlıklı sergi 10 Ekim'de açılacak - Okul müdürü İlhan Aydan: - "Aileler, öğrenci ve öğretmenlerimizle bu projede yer almak bizi çok mutlu etti. Serginin açılışını sabırsızlıkla bekliyoruz"

Yurthaber 08-10-22 11:04

Ankara'nın siyah beyaz Halleri fotoğrafseverlerin ilgisine sunuldu

Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen ve fotoğraf sanatçısı Selçuk Azmanoğlu'na ait yaklaşık 60 siyah beyaz fotoğraftan oluşan sergi, 23 Ekim'e kadar Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde görülebilecek - Fotoğraf sanatçısı Selçuk Azmanoğlu: - "Sergi, başkenti ve burada yaşayan insanların hallerini anlatan fotoğraflardan oluşuyor"

Yurthaber 07-10-22 09:12

Bakan Ersoy, Kültür Yolu Festivallerini ve tarihi eser konusundaki mücadeleyi anlattı:

"Diyarbakır Sur Kültür Festivali, her türlü etkinliğin olduğu bir organizasyon. İçinde tiyatro, modern sanatlar, Türk halk müziği, sergi alanları, yabancı sanat kurumlarının katılımı var" - "Halkımız bu işin bilincine vardı. En ufak bir (definecilik) olduğu zaman güvenlik güçlerine bildiriyor. Kaçak kazılara müdahil oluyoruz, 7 binden fazla da kaçak kazıya müdahale etti"

Yurthaber 06-10-22 21:49

Bilime meraklı çocuklar şenlikte buluştu

Karabük Bilim Şenliği'nde 3 gün boyunca atölye çalışmaları, konferanslar, sergi ve bilimsel gösteriler, 3D tasarım ve artırılmış gerçeklik uygulamaları gibi etkinlikler yapılacak

Yurthaber 06-10-22 18:08

Çifte Minareli Medrese'de Hatt-ı Müstakim Hüsnühat Sergisi açıldı

Hattat Ahmet Kutluhan'ın öğrencileriyle çıktığı yolculuğun ikinci durağı olan sergi, hüsnühat sanatında usta-çırak ilişkisinin örneklerini sunuyor

Yurthaber 04-10-22 15:57

Kastamonu'da yükümlülerin yaptığı ebru ve resimlerin yer aldığı sergi açıldı

Kastamonu'da yükümlülerin yaptığı ebru ve resimlerin yer aldığı sergi açıldı

Yurthaber 29-09-22 11:45